Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilvo maudimas nestumo pradzioje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3
shining_star
Sveikutes 4u.gif koks buna pilvo maudimas nestumo pradzioje? visos tik sako, kad maudzia, bet gal galima suzinoti smulkiau, koks tas maudimas butent buna....
ar tai desines puses/kiausides maudimas/dilgciojimas?
gal tai kaires puses/kiausides maudimas/dilgciojimas?
gal tai besikaitaliojantys sonu maudimai (tai desine, tai kaire puse)?
o gal kartais po viena sona pamaudzia, kartais abu iskart?
o kartais gal ir toks jausmas, kaip pries mmm?
trumpalaikiai maudimai ar ilgesni?

o gal viskas su laiku iskarto?

rasykit mamytes savo patirti ir tuo manau padesim neziniukem nestuke.gif del pilvo maudimo ir galimo nestumo....

beje, sis klausimas ir man labai aktualus 4u.gif
Papildyta:
labai prasau esamu bei busimu mamyciu nepatingeti pasipasakoti mirksiukas.gif
dekui 4u.gif
Liusii
man pilvo maudimas buvo ne tik nestumo pradzioje bet ir per visa nestuma doh.gif aisku tai nieko gero, nes daznai buna gresiancio persileidimo ar prieslaikinio gimdymo pozymis. Man taip ir buvo - 13 sav, gresiantis, teko ligonineje guleti nes pasirode kraujo, o pagimdziau 36,5 sav. Teko gerti nuolat magni, daug guleti ir ilsetis, zodziu visa nestuma buvau kaip ligonis doh.gif svajojau kuo greiciau kad praeitu tas laikas doh.gif
shining_star
o koks butent buvo tas maudimas? mirksiukas.gif
Srika
na man taip pat retkarciais pamaudzia pilvuka. kartais tai dilgciojimas, o kartais tiesiog maudimas, bet tikrai nera stiprus skausmas. Laukiuosi jau 4 menuo, o kadangi placenta yra dar tik apie pora pirstu zemiau bambos, tai ir maudzia pilvuko apacia labiau, ne sonus ir ne virsu. Nezinau kaip bus toliau.
Siandien buvome pasidaryti pirmajy ultragarso tyrima, ir pasirodo kad laukiames - dvynuku, nepakartojamai jaudinanti naujiena!!! nestuke.gif thumbup.gif
shining_star
man taip pat....tokie labai silpni padilgciojimai buna....bet manau man ov, nes dabar ciklo vidurys, tik kad keista, kad tie maudimai prasidejo nuo mmm viduriuko kazkur....bet tas maudimas toks laaaabai jau silpnas, todel buvau kazkaip pamanius, kad gal nestuke.gif bet turbut ne.....lauksiu savo dieneliu po poros saviciu ir tada manau jau bus viskas tikrai aisku ax.gif

beje, sveikinu dvynuku proga.....vienu suviu du zuikius nusausit....o pas jus yra giminej dvynuku? is vyro ar is tavo puses?

as irgi noreciau dvynuku thumbup.gif
EmIeJu
QUOTE(Srika @ 2008 10 22, 20:15)
na man taip pat retkarciais pamaudzia pilvuka. kartais tai dilgciojimas, o kartais tiesiog maudimas, bet tikrai nera stiprus skausmas. Laukiuosi jau 4 menuo, o kadangi placenta yra dar tik apie pora pirstu zemiau bambos, tai ir maudzia pilvuko apacia labiau, ne sonus ir ne virsu. Nezinau kaip bus toliau.
Siandien buvome pasidaryti pirmajy ultragarso tyrima, ir pasirodo kad laukiames - dvynuku, nepakartojamai jaudinanti naujiena!!! nestuke.gif  thumbup.gif
*

super thumbup.gif 4u.gif
l-aura
Man kokios 8 savaites, skauda sonus, padilgčioja truputį ir pilvą patį tempia, toks raumenų tempimas atrodo, lyg pasportavus būčiau.. smile.gif
shining_star
QUOTE(l-aura @ 2008 10 23, 14:17)
Man kokios 8 savaites, skauda sonus, padilgčioja truputį ir pilvą patį tempia, toks raumenų tempimas atrodo, lyg pasportavus būčiau.. smile.gif
*

o sakyk, tau sonus vienu metu visada skauda? ar buna kad po viena atskirai, kartais abu kartu? keliu savaiciu suzinojai apie nestuma? ir is kelinto testuko? mirksiukas.gif
shining_star
QUOTE(shining_star @ 2008 10 23, 15:22)
o sakyk, tau sonus vienu metu visada skauda? ar buna kad po viena atskirai, kartais abu kartu? keliu savaiciu suzinojai apie nestuma? ir is kelinto testuko? mirksiukas.gif
*

ta pati klausimeli noreciau uzduoti i LOORA'i 4u.gif ax.gif
p.s. isskyrus klausimeli apie testukus, nes kaip supratau parode is pirmo bandymo... smile.gif
shining_star
soriukas del LOORA'os...truputi susimaisiau ir ne i sita teme parasiau blush2.gif
l-aura
QUOTE(shining_star @ 2008 10 23, 17:22)
*

kai sužinojau apie nėštumą buvo kažkur 5 savaitės, parodė testas iš pirmo karto. smile.gif o suskausta šonus karts nuo karto, ir niekada neskaudėjo abiejų iš karto. Skausmas toks lyg kažkas užmintų ant to šono, toks spaudžiantis, bet ilgai netrunka g.gif
shining_star
QUOTE(l-aura @ 2008 10 23, 18:18)
kai sužinojau apie nėštumą buvo kažkur  5 savaitės, parodė testas iš pirmo karto.  smile.gif o suskausta šonus karts nuo karto, ir niekada neskaudėjo abiejų iš karto. Skausmas toks lyg kažkas užmintų ant to šono, toks spaudžiantis, bet ilgai netrunka  g.gif
*

labai dekoju uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Vilsen
shining_star labai sveikinu su naujiena wub.gif 4u.gif
dėl pilvo maudimo sunku būtu tiksliai aprasyt ta jausma.Dilgčiojimas,spaudimas,tempimas...kaip kitaip net nežinau g.gif
bet man labai diasporalis padedavo nors trumpam.su juo draugavau per abu nestumus doh.gif
Erszebeth
QUOTE(shining_star @ 2008 10 21, 23:26)
Sveikutes 4u.gif koks buna pilvo maudimas nestumo pradzioje? visos tik sako, kad maudzia, bet gal galima suzinoti smulkiau, koks tas maudimas butent buna....

*

Man dar prieš pasidarant testą buvo toks jausmas, kaip anksti prasidėjęs (kažkur nuo ciklo vidurio) ir užsitęsęs PMS'as. Tarsi maudžia apačią, tarsi pučia pilvą.
Liusii
QUOTE(shining_star @ 2008 10 22, 00:41)
o koks butent buvo tas maudimas? mirksiukas.gif
*

mano maudimas buvo panasus kaip pries MMM, toks ikyriai varginantis doh.gif o nuo nestumo vidurio tai pereinantis i kojas doh.gif
shining_star
zinokit mergaites visi sitie jusu isvardinti pilvo maudimai labai panasus i manuosius, ....bet man taip silpnai....uzeina ir vel praeina....bet testukas man rodo neigiama atsakyma g.gif na kaip jau minejau, gal dar nera to hormono pakankamai arba testai blogi (du mini juosteliniai kainavo 2Lt su centais)....o gal ir ne nescia as visai.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 10 23, 20:51)
shining_star labai sveikinu su naujiena  wub.gif  4u.gif
dėl pilvo maudimo sunku būtu tiksliai aprasyt ta jausma.Dilgčiojimas,spaudimas,tempimas...kaip kitaip net nežinau  g.gif
bet man labai diasporalis padedavo nors trumpam.su juo draugavau per abu nestumus  doh.gif
*

o tau taip stipriai skaudedavo, kad vaistuku reikedavo? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2008 10 23, 21:16)
mano maudimas buvo panasus kaip pries MMM, toks ikyriai varginantis  doh.gif o nuo nestumo vidurio tai pereinantis i kojas doh.gif
*

o sonu nemausdavo? ar tik per visa pilvo apacia? rolleyes.gif
shining_star
sakykit, mamytes, buvo kuriai taip, kad bunant nestuke.gif dazniau skaudetu desini sona? ar viskas buvo gerai? 4u.gif
Cobretti
o man tai abu nestumus pradzioj skaudejo pilvo apacia,toks skausmas kaip pries menesines,ir gana daznai mausdavo.bet dazniausiai tas maudimas uzeidavo kai pasinervindavau ar pavargdavau,bet nei gimda susitraukdavo,nei koks tepliojimas buvo,tik maudimas.tai man ji gerai nuimdavo MAGNESIUM DIASPORAL miltukai.o jei dar jausdavau,tai brendzio sauksta isgerdavau smile.gif
Chicita
4u.gif man irgi tas klausimas labai parupo. na testukas dar nieko nerodo.
na, man toks keistas jausmas, lyg butu viduriai uzkieteje, bet is tikro tai kad nea. schmoll.gif reguliariai vaikstau, kur karaliai pesti vaiksto blush2.gif
TARSKALIUKE
sveikos! mirksiukas.gif man dabar neramu dar labiau pasidare cia paskaicius. jau kokias 4 ar 5 dienas daznokai pamaudzia pilvo apacia kaip mmm skausmu,nors iki ju dar koks 12dienu like ir krutine labai jautri,kaip skaudanti kazkiek ir kietoka. bet esme tame kad as geriu kt siuo metu blink.gif bet nesuprantu kas vyksta su manim,nes niekad nera taip buve g.gif dabar net pagalvojau,nu nejaugi buciau galejus su kt pastot unsure.gif truputi baisoka,bet tikiuos kad nea,ir viskas gerai baigsis smile.gif
shining_star
QUOTE(j.lo @ 2008 10 28, 13:26)
4u.gif man irgi tas klausimas labai parupo. na testukas dar nieko nerodo.
na, man toks keistas jausmas, lyg butu viduriai uzkieteje, bet is tikro tai kad nea.  schmoll.gif  reguliariai vaikstau, kur karaliai pesti vaiksto  blush2.gif
*

o tau pilvo nemaudzia? desinio ar kairio sono nemaudzia, taip pat? yra galimybe, kad galejai pastoti?kada tavo dienos turi buti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 10 28, 14:19)
sveikos!  mirksiukas.gif  man dabar neramu dar labiau pasidare cia paskaicius. jau kokias 4 ar 5 dienas daznokai pamaudzia pilvo apacia kaip mmm skausmu,nors iki ju dar koks 12dienu like ir krutine labai jautri,kaip skaudanti kazkiek ir kietoka. bet esme tame kad as geriu kt siuo metu  blink.gif   bet nesuprantu kas vyksta su manim,nes niekad nera taip buve  g.gif   dabar net pagalvojau,nu nejaugi buciau galejus su kt pastot  unsure.gif  truputi baisoka,bet tikiuos kad nea,ir viskas gerai baigsis  smile.gif
*

nepergyvenk, nes tu tikrai ne nescia....tau dabar ovuliacija vyksta smile.gif o organizmas nuolat i kazka reaguoja, kadangi geri kt, gal pradejo stipriau 'signalizuoti' apie artejancias mmmm.....zinok, nenustebk, kad kartais buna taip, kaip niekuomet nebuve....mes juk nejaunyn.... lotuliukas.gif todel ir organizmas nuolat kinta.....man visalaik paskaudena pilvo apacia pries mmm ir krutine....tik kad dabar pradejo pilvo apacia maust tuoj po mmmm.... g.gif nu bet as laukiu....ziuresiu, kas bus, ar ateis tos mano mmm ar ne.....siaip geriau neateitu smile.gif
Chicita
na man dilgciodavo sonuose, bet keista kad ta pati cikla abiejuose, pamaude nugara, gal ir pilva kaip per mmm, o dabar pilvas rodos issiputes ir lyg spaudzia ten g.gif tai net nezinau
dabar man 8 diena po O, mmm turetu butoi 3 diena..
TARSKALIUKE
nepergyvenk, nes tu tikrai ne nescia....tau dabar ovuliacija vyksta smile.gif o organizmas nuolat i kazka reaguoja, kadangi geri kt, gal pradejo stipriau 'signalizuoti' apie artejancias mmmm.....zinok, nenustebk, kad kartais buna taip, kaip niekuomet nebuve....mes juk nejaunyn.... lotuliukas.gif todel ir organizmas nuolat kinta.....man visalaik paskaudena pilvo apacia pries mmm ir krutine....tik kad dabar pradejo pilvo apacia maust tuoj po mmmm.... g.gif nu bet as laukiu....ziuresiu, kas bus, ar ateis tos mano mmm ar ne.....siaip geriau neateitu smile.gif
*

[/quote]

aciu 4u.gif nu tikiuosi,nes nelabai noreciai su kt pastot netycia,nors kiek zinau pasitaiko kartais unsure.gif tai gal tikrai ovuliacija pirma k pajauciau,nes tikrai niekad nebudavo taip smile.gif
cicciolina
QUOTE(shining_star @ 2008 10 28, 16:32)
o tau pilvo nemaudzia? desinio ar kairio sono nemaudzia, taip pat? yra galimybe, kad galejai pastoti?kada tavo dienos turi buti? g.gif
Papildyta:

nepergyvenk, nes tu tikrai ne nescia....tau dabar ovuliacija vyksta smile.gif o organizmas nuolat i kazka reaguoja, kadangi geri kt, gal pradejo stipriau 'signalizuoti' apie artejancias mmmm.....zinok, nenustebk, kad kartais buna taip, kaip niekuomet nebuve....mes juk nejaunyn.... lotuliukas.gif todel ir organizmas nuolat kinta.....man visalaik paskaudena pilvo apacia pries mmm ir krutine....tik kad dabar pradejo pilvo apacia maust tuoj po mmmm.... g.gif  nu bet as laukiu....ziuresiu, kas bus, ar ateis tos mano mmm ar ne.....siaip geriau neateitu smile.gif
*

Idomu, nuo kada gerian k.t. ovuliacija vyksta g.gif doh.gif. Plius skausmuku geriant k.t neturetu buti, nes kiausides miega. mirksiukas.gif

Tokiu atveju geriau kreiptis i gyd. 4u.gif
shining_star
QUOTE(cicciolina @ 2008 10 28, 19:05)
Idomu, nuo kada gerian k.t. ovuliacija vyksta  g.gif  doh.gif. Plius skausmuku geriant k.t neturetu buti, nes kiausides miega. mirksiukas.gif

Tokiu atveju geriau kreiptis i gyd. 4u.gif
*

rimtai, juk ovuliacija nevyksta naudojant kt blush2.gif bet palauk, juk vistiek kazkas ten vyksta.....o del skausmu, tai geriant kt jie tikrai gali buti....juk merginom ir bloga buna, ir galva skauda, ir netgi cistos buna atsiranda unsure.gif
cicciolina
QUOTE(shining_star @ 2008 10 28, 21:26)
rimtai, juk ovuliacija nevyksta naudojant kt blush2.gif  bet palauk, juk vistiek kazkas ten vyksta.....o del skausmu, tai geriant kt jie tikrai gali buti....juk merginom ir bloga buna, ir galva skauda, ir netgi cistos buna atsiranda unsure.gif
*

Na nezinau, bet manau, kad vartojant k.t. susireguliuoja mmm. kam buvo nereguliarios, sunaikina cistas, menesines buna neskausmingos. O galva gali skaudeti del to, kad netinkamas k.t. pasirinko.

O pilvelio apacia ir man pamaudzia. Nestumo pradzioje labai maude (mmm. skausmas), veliau nustojo, atsinaujino tie patys skausmai kaip turejo buti antros mmm. Ir dabar uzeina, tik gal ne mmm. skausmas, o spaudimas pilvo apacioje t.y. viduryje. cool.gif
shining_star
QUOTE(cicciolina @ 2008 10 28, 19:56)
Na nezinau, bet manau, kad vartojant k.t. susireguliuoja mmm. kam buvo nereguliarios, sunaikina cistas, menesines buna neskausmingos. O galva gali skaudeti del to, kad netinkamas k.t. pasirinko.

O pilvelio apacia ir man pamaudzia. Nestumo pradzioje labai maude (mmm. skausmas), veliau nustojo, atsinaujino tie patys skausmai kaip turejo buti antros mmm. Ir dabar uzeina, tik gal ne mmm. skausmas, o spaudimas pilvo apacioje t.y. viduryje.  cool.gif
*

na matai, kt turi ir gera poveiki ir bloga....ne visada buna parenkamos tinkamos kt...o ypac kai geriama savo nuoziura....visi vaistai turi kazkiokiu bloguju pusiu smile.gif

na bet cia ne apie kt tema, todel toliau laukiam atsiliepimu is mamyciu del pilvo maudimo....

o sakyk, tau sonu 'nedurdavo'? vieno ar kito? vien tik skausmas kaip pries mmm? mirksiukas.gif
cicciolina
QUOTE(shining_star @ 2008 10 28, 22:30)
na matai, kt turi ir gera poveiki ir bloga....ne visada buna parenkamos tinkamos kt...o ypac kai geriama savo nuoziura....visi vaistai turi kazkiokiu bloguju pusiu smile.gif

na bet cia ne apie kt tema, todel toliau laukiam atsiliepimu is mamyciu del pilvo maudimo....

o sakyk, tau sonu 'nedurdavo'? vieno ar kito? vien tik skausmas kaip pries mmm? mirksiukas.gif
*

Sonu ne, bet kiekvienos mergytes organizmas i nestumo pozymius reaguoja skirtingai.
Kai as pastojau, bet dar nezinojau, kad laukiuos jauciau tokius jausmus, kokiu danniekada nesi patyrus, tai kazkas tai nauja. Supranti, kad kazkas su tavim ne taip wub.gif aisku isskyrus "mmm" skausma. Sonu neskaudejo. Dar krutine labai jautri buvo brrr. drinks_cheers.gif
musonija
o nuo kada pradeda krutine mausti? veluuoja menesines nezinau ko laukti leliuko as menesiniu:) pries keleta savaiciu dariiausi testa nestumo nerode ...padekit as zalia sitoj srity... 4u.gif ax.gif
shining_star
QUOTE(musonija @ 2008 10 29, 10:58)
o nuo kada pradeda krutine mausti? veluuoja menesines nezinau ko laukti leliuko as menesiniu:) pries keleta savaiciu dariiausi testa nestumo nerode ...padekit as zalia sitoj srity... 4u.gif  ax.gif
*

na as manau,kad tau reiktu pakartoti dar karteli testuka po kazkiek laiko mirksiukas.gif o del krutines, tai net nzn. manau kiekvienai skirtingai tai pasireiskia....skaiciau, kad kaikurion isvis pacioj pradzioj nemaude krutines g.gif
Papildyta:
QUOTE(shining_star @ 2008 10 29, 11:26)
na as manau,kad tau reiktu pakartoti dar karteli testuka po kazkiek laiko mirksiukas.gif  o del krutines, tai net nzn. manau kiekvienai skirtingai tai pasireiskia....skaiciau, kad kaikurion isvis pacioj pradzioj nemaude krutines g.gif
*

LOORA, kaip pas tave reikaliukai? kaip jautiesi? jau greit pas gydytojele/i mirksiukas.gif
kristote87
labas mergaitės, aš čia jau gerą pusdienį skaitinėjuosi.... man mmm veluoja, nedaug žinoma, vakar turėjau susirgti, tačiau nėra jokių artėjančių dienų požymių... krūtinės neskauda, pilvo kaip anksčiau būdavo artėjant dienom taip pat ne, tik sudilgsi dešiniajame šone retkarčiais... užvakar dariausi testą, bet neigiamą rodė. šeštadienį sekmadienį pasirodė rudų išskyrų, jau galvoju sirgsiu ale viskas tuom ir baigėsi... ar yra kuriai taip buvę panašiai? padėkit nes jau pradedu kraustytis iš protelio unsure.gif doh.gif
shining_star
QUOTE(kristote87 @ 2008 10 29, 14:35)
labas mergaitės, aš čia jau gerą pusdienį skaitinėjuosi.... man mmm veluoja, nedaug žinoma, vakar turėjau susirgti, tačiau nėra jokių artėjančių dienų požymių... krūtinės neskauda, pilvo kaip anksčiau būdavo artėjant dienom taip pat ne, tik sudilgsi dešiniajame šone retkarčiais... užvakar dariausi testą, bet neigiamą rodė. šeštadienį sekmadienį pasirodė rudų išskyrų, jau galvoju sirgsiu ale viskas tuom ir baigėsi... ar yra kuriai taip buvę panašiai? padėkit nes jau pradedu kraustytis iš protelio  unsure.gif  doh.gif
*

yra tikimybe, kad gali buti nestuke.gif mirksiukas.gif ir tas tepliojimas bei menesiniu dingimas labai susije su nestuke.gif o jokiu pozymiu nejauti, nes gal dar labai anksti....beje, todel ir testukas gali nieko dar nerodyti...kiekvienos organizmas skirtingai ta nestumo hormona gamina......manau palauk dar savaitele ir, jei neatsiras mmm, pasidaryk dar viena testuka..... mirksiukas.gif

na cia mano nuomone, bet gal uzsuks mamyciu arba nestukiu, kurioms taip pat buve, kaip ir tau 4u.gif
Danguoliukas33
labukas visoms....Man irgi visa savaite pamaudzia pilvuko apacia lyg butu mm...dariaus sekmadieni NT ir pamaciau vaiduokliuka......per pirma nestuma irgi lygiai toks pat jausmas buvo..tikiuos as nestuke.gif
kristote87
QUOTE(shining_star @ 2008 10 29, 16:55)
yra tikimybe, kad gali buti nestuke.gif  mirksiukas.gif ir tas tepliojimas bei menesiniu dingimas labai susije su  nestuke.gif  o jokiu pozymiu nejauti, nes gal dar labai anksti....beje, todel ir testukas gali nieko dar nerodyti...kiekvienos organizmas skirtingai ta nestumo hormona gamina......manau palauk dar savaitele ir, jei neatsiras mmm, pasidaryk dar viena testuka..... mirksiukas.gif

na cia mano nuomone, bet gal uzsuks mamyciu arba nestukiu, kurioms taip pat buve, kaip ir tau 4u.gif
*

kitas požymis - temperatūra 37C, bet žinau, kad taip būna ir prieš mmm, šiaip įtartiniausi smileysex.gif buvo praeita sekmadienį, o testą dariasi pirmadienį, T.y. po savaitės tai gal ir neparodė g.gif , dar kažkaip keistai ryju viską lotuliukas.gif bet čia irgi pateisinama kaip pms. šiaip dėl tų tepliojimų man ir įtartiniausia nestuke.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2008 10 29, 17:12)
labukas visoms....Man irgi visa savaite pamaudzia pilvuko apacia lyg butu mm...dariaus sekmadieni NT ir pamaciau vaiduokliuka......per pirma nestuma irgi lygiai toks pat jausmas buvo..tikiuos as  nestuke.gif
*

vaiduokliukas tai čia antra juostelė neryški? 4u.gif
shining_star
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2008 10 29, 15:12)
labukas visoms....Man irgi visa savaite pamaudzia pilvuko apacia lyg butu mm...dariaus sekmadieni NT ir pamaciau vaiduokliuka......per pirma nestuma irgi lygiai toks pat jausmas buvo..tikiuos as  nestuke.gif
*

manau galim jau sveikinti thumbup.gif 4u.gif vaiduokliuka rodo, nes dar labai mazas nestumas....o, sakyk, kiek savaiciu itari galetu buti? jokiu simptomu daugiau nejauti? o tau pilva maudzia tik butent kaip pries mmm? blush2.gif daugiau jokiu "jausmu" pilvuke? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristote87 @ 2008 10 29, 16:24)
kitas požymis - temperatūra 37C, bet žinau, kad taip būna ir prieš mmm, šiaip įtartiniausi  smileysex.gif buvo praeita sekmadienį, o testą dariasi pirmadienį, T.y. po savaitės tai gal ir neparodė  g.gif , dar kažkaip keistai ryju viską  lotuliukas.gif  bet čia irgi pateisinama kaip pms. šiaip dėl tų tepliojimų man ir įtartiniausia  nestuke.gif  smile.gif
Papildyta:
vaiduokliukas tai čia antra juostelė neryški?  4u.gif
*

na man irgi pilva siom dieno maudzia kaip pries mmm, kartais buna tai viena sona, tai kita.....krutine jautri...nuolat alkana doh.gif atrodo va pavalgiau, praeina pusvalandis ir vel noriu valgyti doh.gif nuolat salta....man tai vis rankos sala unsure.gif bet manau, kad tai artejanciu mmm pozymiai, nes kita savaite tureciau susirgti.....bet taip nenoriu schmoll.gif
kristote87
QUOTE(shining_star @ 2008 10 29, 19:17)
manau galim jau sveikinti thumbup.gif  4u.gif vaiduokliuka rodo, nes dar labai mazas nestumas....o, sakyk, kiek savaiciu itari galetu buti? jokiu simptomu daugiau nejauti? o tau pilva maudzia tik butent kaip pries mmm? blush2.gif daugiau jokiu "jausmu" pilvuke? blush2.gif
Papildyta:

na man irgi pilva siom dieno maudzia kaip pries mmm, kartais buna tai viena sona, tai kita.....krutine jautri...nuolat alkana doh.gif atrodo va pavalgiau, praeina pusvalandis ir vel noriu valgyti doh.gif nuolat salta....man tai vis rankos sala unsure.gif  bet manau, kad tai artejanciu mmm pozymiai, nes kita savaite tureciau susirgti.....bet taip nenoriu schmoll.gif
*

aš tai dabar sėdžiu o pilve burbuliuoja viskas lotuliukas.gif pabandžius įtraukti pilvą, skauda unsure.gif
Danguoliukas33
QUOTE(kristote87 @ 2008 10 29, 18:24)

vaiduokliukas tai čia antra juostelė neryški?  4u.gif
*

QUOTE(shining_star @ 2008 10 29, 19:17)
manau galim jau sveikinti thumbup.gif  4u.gif vaiduokliuka rodo, nes dar labai mazas nestumas....o, sakyk, kiek savaiciu itari galetu buti? jokiu simptomu daugiau nejauti? o tau pilva maudzia tik butent kaip pries mmm? blush2.gif daugiau jokiu "jausmu" pilvuke? blush2.gif
Papildyta:

*

taip, vaiduokliukas,tai yra labai neryski antra juostele NT. O del savaiciu..nT dariausi kai buvo praejus savaite po intensyviu darbeliu ,tai tiketina,kad harmonu dar buvo mazai.....O pilva maudzia butent panasiai,kaip pries mm...nors niekada man viduryje ciklo nemaudzia...o ir i tulika pradejau labai daznai begioti... g.gif na savaitgali darysiu pakartotina testuka..ziuresiu,ka jis parodys.....beje, krutys nesakyciau,kad jautrios...
Elemire
Dėl tų maudimų, tai visaip būna. Pradžioj man bent jau madė dešinį šoną, taip daugiau papilvėj - gana stipriai. Paskui būna vis kad pamaudžia panašiai kaip prieš mėnesines - kai dar ne tas tikras mėnesinių skausmas, bet maudžia papilvę prieš susergant. Kartais panašu būna kaip kad pasportavus kad raumenis maustų, kaip po kokių atsilenkimų.
Na ir dar būna visokie diegliai kai kartais per staigiai atsistoji, kad tenka vėl susiriesti ir tada pamažu atsistoti.
Agnieshkele
Maudzia panasiai kaip pries menesines - pilvo apacioje, kartais viename sone, kartais kitame, bet nestipriai. Gydytoja sake, kad taip gali buti ir kad realus persileidimo pozymis yra kraujingos iskyros, o tokie skausmai gali buti naturalus del sparciai besikeiciancio gimdos dydzio...
ir... reikia pastebeti, kad dazniau sie skausmai atsiranda susinervinus ar pavargus... g.gif
Intimacy
QUOTE(shining_star @ 2008 10 23, 17:22)
*

Gal ir mano nedidele patirtis pravers blush2.gif
As apie nestuma suzinojau dar savaite iki laukiamu menesiniu- buvo nuojauta, kad esu nestuke.gif , nes buvo kitaip, nei visada: man paprastai pries menesines buna visi nestumo pozymiai- tai nenoriu valgyti, tai valgio priepuoliai, maudzia pilva, skauda krutine, siek tiek pykina. Taigi suzinojau, kai buvo 4 sav. nuo paskutiniu mmm, bet kadangi mano O vyko savaite veliau, ne vidurio cikle, tai ir nestumas buvo savaite mazesnis. Ta menesi nieko nebuvo- lyg mmm katik praejusios butu, o nestumo ppozymiai isryskejo 6 nestumo savaite, tik krutine jautri anksciau pasidare.
Taip pat su vyru abu pamatem vaiduokliuka ant NT puodelio, bet jis isryskejo ne is karto, o gal po 6-7 min. Toks vos matomas, ir kasdien vis ryskejo wub.gif sunku buvo patiketi wub.gif
Po to prasidejo pilvelio maudimas- pamaudzia silpnai tai viename, tai kitame sone, kartais jauciu tempima pilvo apacioj. Labiau pamaudzia kai susinervinu, susalu ar intensyviai ka nors darau. Gine sake, kad maudimas normalu, nes kune labai daug dalyku keiciasi- auga, dideja, kinta, del ko atsiranda ir pykinimas smile.gif

Stai tiek is manes biggrin.gif linkiu visoms sveiku, graziu ir geru vaikuciu, sau taip pat wub.gif
Elemire
Dėl tų skausmų tai pagrindinis skirtumas man rodos yra kada maudžia, o kada jau rimtai skauda. Maudimai dažniausiai yra normalu, nes visgi viduj viskas tamposi, o gimda tai irgi raumuo. O vat jeigu jau skauda ir taip kad nebegali kentėt, tada jau reikia šaut pas gydytoją.
shining_star
dekui busimos ir esamos mamytes 4u.gif jusu pasisakymai labai svarbus... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Loora
QUOTE(shining_star @ 2008 10 29, 12:28)
na as manau,kad tau reiktu pakartoti dar karteli testuka po kazkiek laiko mirksiukas.gif  o del krutines, tai net nzn. manau kiekvienai skirtingai tai pasireiskia....skaiciau, kad kaikurion isvis pacioj pradzioj nemaude krutines g.gif
Papildyta:
LOORA, kaip pas tave reikaliukai? kaip jautiesi? jau greit pas gydytojele/i  mirksiukas.gif
*

Ačiū ačiū, pas mane viskas thumbup.gif . Kazkaip jau praėjo tie maudimai 4u.gif Tik va su skrandžiu nelabai verysad.gif
shining_star
QUOTE(Loora @ 2008 10 30, 18:09)
Ačiū ačiū, pas mane viskas  thumbup.gif . Kazkaip jau praėjo tie maudimai  4u.gif Tik va su skrandžiu nelabai  verysad.gif
*

na manau laikinai praejo maudimai..... tongue.gif nes kiek zinau, dar turi gimda temptis...juk leliukas augs...tai reikia jam isitaisyti patogiai biggrin.gif 4u.gif o kas su skrandziu pas tave? unsure.gif remuo? unsure.gif
Loora
QUOTE(shining_star @ 2008 10 30, 21:10)
na manau laikinai praejo maudimai..... tongue.gif nes kiek zinau, dar turi gimda temptis...juk leliukas augs...tai reikia jam isitaisyti patogiai biggrin.gif  4u.gif o kas su skrandziu pas tave? unsure.gif remuo? unsure.gif
*

Tikriausiai kad laikinai dingo. 4u.gif Na o skrandis tai toks sunkus ir pilnas atrodo visad. Kartais lyg supykina, bet kolkas vėmimo nėra. thumbup.gif . O jau kaip gerai kvapus užuodžiu... biggrin.gif
kristote87
ojei ojei , labas mergaitės 4u.gif mano tai reikaliukai visai neaiškūs... vakar pasidariau testa ir nieko teigiamo jis man neparodė... praėję 11d po smileysex.gif .... niekaip nesusergu, pučia vidurius, valgau nemažai, tik krūtinės neskauda kaip kad skaudedavo pries mmm doh.gif
gal per anksti testą pasidariau? negi galėjo neparodyti po 11d?
viduku
o man irgi kažkoks pms maudimas... pilvukas toks sunkus kažkoks, išsipūtęs... nėr nuotaikos, kažkaip sunku judėti.... mmm vėluoja kol kas tik kelias dienas... ax.gif tai net nežinau ką galvoti... ar čia džiaugtis, ar nerimauti...
kažkaip slapta lyg ir norisi, kad mmm neateitų, nors žinau, kad šiuo metu dar nelabai tinkamas laikas vaikiukui būtų... net nežinau... g.gif
tas maudimas tai šlykštus... jau visą savaitę nepraeina... blink.gif
nežinau, gal dar savaitgalį luktelsiu, jei neprasidės, eisiu pirkti nt.... blush2.gif
beje, pučia pilvuką (nors man taip dažnai ir per pms'ą būna) ir kažkaip visai užkietėję viduriai vos ne visą savaitę blush2.gif ir toks kvailas jausmas, kad ten viskas verda burbuliuoja ir va bet kurią akimirką prasidės mmm unsure.gif
ką manot? ax.gif
shining_star
QUOTE(kristote87 @ 2008 10 31, 11:24)
ojei ojei , labas mergaitės  4u.gif  mano tai reikaliukai visai neaiškūs... vakar pasidariau testa ir nieko teigiamo jis man neparodė... praėję 11d po  smileysex.gif .... niekaip nesusergu, pučia vidurius, valgau nemažai, tik krūtinės neskauda kaip kad skaudedavo pries mmm  doh.gif
gal per anksti testą pasidariau? negi galėjo neparodyti po 11d?
*

na as manau, kad jei esi nestuke.gif, tai testukas nerodo,nes gal dar labai anksti rolleyes.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2008 10 31, 13:50)
o man irgi kažkoks pms maudimas... pilvukas toks sunkus kažkoks, išsipūtęs... nėr nuotaikos, kažkaip sunku judėti.... mmm vėluoja kol kas tik kelias dienas...  ax.gif  tai net nežinau ką galvoti... ar čia džiaugtis, ar nerimauti...
kažkaip slapta lyg ir norisi, kad mmm neateitų, nors žinau, kad šiuo metu dar nelabai tinkamas laikas vaikiukui būtų... net nežinau...  g.gif
tas maudimas tai šlykštus... jau visą savaitę nepraeina... blink.gif
nežinau, gal dar savaitgalį luktelsiu, jei neprasidės, eisiu pirkti nt....  blush2.gif
beje, pučia pilvuką (nors man taip dažnai ir per pms'ą būna) ir kažkaip visai užkietėję viduriai  vos ne visą savaitę blush2.gif  ir toks kvailas jausmas, kad ten viskas verda burbuliuoja ir va bet kurią akimirką prasidės mmm  unsure.gif
ką manot?  ax.gif
*

manau reikia pasidaryti NT ir viskas bus aisku....kuo greiciau, tuo geriau....
kristote87
QUOTE(shining_star @ 2008 10 31, 21:37)
na as manau, kad jei esi  nestuke.gif, tai testukas nerodo,nes gal dar labai anksti  rolleyes.gif  4u.gif
Papildyta:
manau reikia pasidaryti NT ir viskas bus aisku....kuo greiciau, tuo geriau....
*

na ryt bandysiu vėl, žiūrėsim kas bus, šiandien BT jau 37,1C g.gif aplink lupas ir ant barzdos keli spuogeliai atsirado ... čia įsitikinimas ar kaip bet pilve toks sunkumas kaip po treniruočių ax.gif

kaip jumi sekasi ?pasakokitės 4u.gif
shining_star
QUOTE(kristote87 @ 2008 10 31, 22:41)
na ryt bandysiu vėl, žiūrėsim kas bus, šiandien BT jau 37,1C  g.gif  aplink lupas ir ant barzdos keli spuogeliai atsirado ... čia įsitikinimas ar kaip bet pilve toks sunkumas kaip po treniruočių ax.gif 

kaip jumi sekasi ?pasakokitės  4u.gif
*

as siandien nusipirkau du testukus...viena neiskentus padariau vakare, tai neigiamas verysad.gif .....manau sulauksiu savo mmmm..... doh.gif tik nezinau, ryt verta ryte daryti testuka, ar ne? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.