Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar nebijoma kviestis į svečius didelės šeimynos?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2
vici
Pirmas vaikas - visi dziaugias: valio, koks grazus - atvaziuokit
Antras vaikas - kaip gerai: tapote tipiska lietuviska seima: gal susitinkam - atvaziuokit;
Pasnekesys su ginekologe, kuri turi tris vaikus: "- Nuo tada, kai man gime trecias vaikas, daugelis draugu nustojo mus kviesti i svecius"
Trecias vaikas - isties daugelis nustojo kviesti i svecius, bet prasosi pas mus, arba bando pavieniui (vyra ar zmona) isvilioti i miesta;
Ketvirtas vaikas - vieno is musiskiu gimtadienis: nedarom vaiku baliaus, bet pasikvieciam draugus su vienturciu. Vienturcio reakcija: "- mama, tu matei, kiek daug jie pasikviete vaiku?"
biggrin.gif
TANGOO
QUOTE(vici @ 2009 02 27, 03:52)
Antras vaikas - kaip gerai: tapote tipiska lietuviska seima: gal susitinkam - atvaziuokit;
Pasnekesys su ginekologe, kuri turi tris vaikus: "- Nuo tada, kai man gime trecias vaikas, daugelis draugu nustojo mus kviesti i svecius"
Trecias vaikas - isties daugelis nustojo kviesti i svecius, bet prasosi pas mus, arba bando pavieniui (vyra ar zmona) isvilioti i miesta;
Ketvirtas vaikas - vieno is musiskiu gimtadienis: nedarom vaiku baliaus, bet pasikvieciam draugus su vienturciu. Vienturcio reakcija: "- mama, tu matei, kiek daug jie pasikviete vaiku?"
biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aprasei tipiskas lietuviu seimas lotuliukas.gif na o anglijoj kai atvaziavau gyvent tai jiems trys vaikai tai normali vaikai jie nesupranta seimu kur auga vienas vaikas iskart klausia gal su sveikata negerai o be to jei pats negali daugiau turet gali padet tiems kurie neturi teveliu mirksiukas.gif
Elinga_27
Labas vakarėlis 4u.gif aš sutinku su ta nuomone, kad ne visada vaikų "kiekis" lemia norą ar nenorą kviestis į svečius atitinkamas šeimas, draugus.. Svarbiausia, kaip juos auklėja patys tėvai..
Aš turiu draugę, kuri turi vieną vaiką, tačiau jos apsilankymas mūsų namuose, man tai lyg kančia.. myliu vaikus, suprantu kad jiems reikia ir paišdykauti, ir pabėgioti, bet viskam yra ribos.. na o mano minėtoji draugė savo vaikui nedraudžia absoliučiai nieko.. jei aš nesudrausminčiau vaikų (beje jiems atvažiavus pas mus į svečius, maniškis gauna bart dėl to vaiko išdaigų), tai turbūt mūsų buto apstatymas, o gal net ir adresas pasikeistų doh.gif doh.gif kadangi jie sugebėtų ne tik baldus perstumt doh.gif
Keiti
Aš turiu du, vienas iš jų dar visai mažiukas. Dukrytę auklėjam griežtokai, žino, kad yra tvarka, visada susitvarko pridarytą betvarkę. Mes visada visur važiuojame su abiem vaikais, man kažkaip netrukdo jie atsipalaiduoti smile.gif Sakyčiau net priešingai, jeigu nėra vaikų, tada man neramu. Mažiukui beveik dešimt mėnesių, bet tik vakar pirmą kartą palikau apie dešimt valandų, ir ką gi? Neramu, kai jo nematau smile.gif O draugų požiūris į mus su vaikais nepasikeitė, nors dauguma jų dar neturi vaikų, mat jauni mes, mums po 24 metus.
Geikutux
QUOTE(vici @ 2009 02 27, 02:52)
biggrin.gif
*

Is patirties. Turim pazistamus su vienturciu.. Tai atvirksciai buna, juos vengia kviestis, nes ju vaikas taip demesio tik sau reikalaujai, tiek rupesciu pridaro, ka jau geriau kokie penki "normalus' vaikai - sugebantys kartu zaisti smile.gif
VI-VA-VI
Lavutis mamytes 4u.gif
Kai turejom du vaikus tai mes daznai i svecius vaziuodavom,arba draugai atvaziuodavo pas mus kepti saslykus. thumbup.gif Bet laikui begant pas musu draugus atsirado vaikuciai ir savaime suprantamai pasikeite ju mastimas,nes iki siol jie neturejo vaiku. bigsmile.gif Todel susitikinejom reciau,o veliau pas mus atsirado trecias vaikas,tai mes beveik niekur ne vaziuojam,nors ir kviecia mus.Manau del to kad vyresneji vaikai jau paaugo ir turi savo nuomone i kuria mes privalom atkreipti demesi,juk dabar ir ne priversim juos vaziuoti ten kur jie ne nori. 4u.gif
glinglingas
tiesa pasakius mes retai kada vaziuojam su vaikais i svecius (nebent tai buna gimines, o pas juos aishku su vaikais nes giminaicius reik visiems aplankyti).
shiaip mus kviecia draugai su vaikais ir vis klausineja kodel be ju atvaziuojam -bet mane pvz vargina begioti ir daboti vaikus (maza ka kad ir netycia sugadintu gi jie tik vaikai kuriuos reikia priziureti ) .. sveciuose norisi pasedeti paplepeti ir pailseti.
aishku kartais susitariam , kad vyras juos paziuretu, bet jis tada irgi nepailsi biggrin.gif sad.gif

zinau tik pagal savo kaimyne kuri vis tiesiog bijo draugiu vaiku kurie atvaziuoja ir siaucia pas ja. visa sako: -pastoviai turi stebeti, kad ka nesugadintu tai koks cia malonumas ..
aishku jie patys neturi vaiku dar ir neisivaizduoja kaip reikia uzimti vaikus tongue.gif
Wild Pearl
o mes atvirksciai,jei vaziuojame tai tik su vaikiukais o be ju isvykti neteko...aplinkui visi turi po viena kita vaikeli tai niekada neatsisako kai vaziuojame visi keturiese...ir vaikam idomiau ir mum teveliam nereikia laiko skaiciuoti ir galvoti kaip ten sekasi seneliam aukleti anukelius unsure.gif

kazkaip neisivaizduoju kad mes vaziuotume kazkur be vaiku,o ten kur musu nepageidauja kaip visos seimos, tiesiog nesirodome... tongue.gif
Lady_W
QUOTE(vici @ 2009 02 27, 01:52)
biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif juokiausi su garsu biggrin.gif
QUOTE(Geikutux @ 2009 03 12, 16:54)
Is patirties. Turim pazistamus su vienturciu.. Tai atvirksciai buna, juos vengia kviestis, nes ju vaikas taip demesio tik sau reikalaujai, tiek rupesciu pridaro, ka jau geriau kokie penki "normalus' vaikai - sugebantys kartu zaisti smile.gif
*

jo.. kartais tai irgi tikra tiesa doh.gif ... ir del to norisi antro neuzilgo.. kad nesedetu prie stalo visada galva panarinus ir klausytu pletku, o turetu su kuo zaist smile.gif biggrin.gif
simute19
o as manau visgi nuo auklejimo priklauso, o ne nuo skaiciaus.
mano vienas kolkas, visur vaziuojame su juo. kai buvo maziukas, smalsus tai tekdavo palakstinet paskui.
o pati kai pagalvoju dabar, man nekliuna vaiku skaicius. kaip tik, kuo daugiau jie tuo idomesniu zaidimu susigalvoja.
nors is kitos puses, zinau vienus vaikus tai doh.gif nesu gyvenime tokiu isdykusiu ir neisaukletu macius schmoll.gif stengiuos per daug nesirodyt toje seimoje, nenoriu kad manasis imtu pavizdi is tokiu, nes jo kaip tik toks amzius viska mokintis is kitu smile.gif
inius
na,tikiuosi,vienturciu mamytes,manes neuzbombarduos,bet... vaikas vaikui nelygu,net nezinau.man atrodo,kad mano atzaleles vis per daug sau kartais leidzia,bet is aplinkiniu,savo draugiu,dukryciuatzvilgiugirdziukomplimentus,kadjos geros,drausmingos ir tt.nors as,ne visada patenkinta ju elgesiu. bet pazystu ir tokiu zmoniu, kurie savo atzalas,laiko tobulais. irneduokdie,kas nors papriestarautu. as,nebijau,kadpasmane ateitu daug vaiku,bet yra tokiu vienturciuku,kuriuniekaip neisdrystu passave kviest.zinau,kuo tai pasibaigtu. manau baime,,ar nebaime,priklauso nuo musu paciu.kai turim du vaikus(ar daugiau),galim nesaliskai lyginti,vienodai juos matydami,ir vienodai myledami,o vieni vaikuciai,ne visada zino ribas,nes namuose jie yra seimininkai,netjei teveliams atrodo kitaip... nepykit,mamytes,bet kalbu grynai tik is savo patirties 4u.gif
si1978
QUOTE(vici @ 2009 02 27, 01:52)
biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet šeip iš tiesų paaiškėja tikrieji draugai biggrin.gif turiu keleta draugių su kuriom senai bendraujam, tai ir jos pas mane ir aš be jokių problemų biggrin.gif
Junke
aš turiu trejetuka, visi berniukai smile.gif . Bet problemų dėl svečių neturim, kaip kvietė taip ir kviečia.
Šelma
QUOTE(Junke @ 2009 11 23, 10:07)
aš turiu trejetuka, visi berniukai  smile.gif . Bet problemų dėl svečių neturim, kaip kvietė taip ir kviečia.
*

O profilyje mergytė ir berniukas g.gif Būt du berniukai, sakyčiau vienas svečiuose liko, o dabar hihihi.gif
neRut
jei namuose yra sukurta vaikam vaikiska erdve, mazyliai tikrai nepridarys daug problemu, o tures ka veikti. zinoma teveliams nereiktu per daug atsipalaiduoti smile.gif seip sveciuose su mazyliais per ilgai nemanau kad galima uzsibut. problemu pas mus tikrai nera del gausaus sveteliu burio drinks_cheers.gif
Wild Pearl
QUOTE(Junke @ 2009 11 23, 10:07)
aš turiu trejetuka, visi berniukai  smile.gif . Bet problemų dėl svečių neturim, kaip kvietė taip ir kviečia.
*

QUOTE(Šelma @ 2009 11 23, 12:04)
O profilyje mergytė ir berniukas  g.gif Būt du berniukai, sakyčiau vienas svečiuose liko, o dabar hihihi.gif
*

blink.gif g.gif unsure.gif Įdomiai sakyčiau... unsure.gif mirksiukas.gif
KRŪTA
Manau ne dėl gausumo reikia bijoti, bet dėl netinkamo auklėjimo. Gali būti baisu ir vienas ir visai malonu kai užsuka su trimis vaikais..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.