aš dėdavau nuotraukas bendrai, bet vyras papasakojo, kaip jie su sese išeinant iš namų dėl nuotraukų pešėsi
Mes su sese vaikystėje turėjome atskirus albumus. Niekas netrukdydavo pavartyti sesės albumo, ar jai maniškio. Dukrom kol kas dedame į bendrus, bet su laiku gal ir atskirsime. Tikrai jau dabar atskiri kiekvienos dalykai - tai jų "Kūdikio knygos"
Mes nuotraukas dedam atskirai., kiekvienas vaikas turi savo albumą.
Kiekvienas mano vaikas turi savo albumą nuo pat gimimo. Vyresnieji net po kelis
Į tuos albumus ne tik nuotraukas sudedu - užrašai nuo pat gimimo, kaip augo, kiek svėrė, kokio ūgio buvo, kt. pasiekimus, pirmuosius žodžius ir įdomesnius nusikalbėjimus Tiesa, mažiesiems esu dar kiekvienam ir po video kasetę įrašius: gimdymo namai, krikštynos...
Aš foto dedu atskirai,o jei reikia tai ir po dvi padarau,kad kiekvienas savo turėtų
Aš t.p. dedu į atskirus albumus nuo gimimo. O dvynukai dažniausiai po du, tai darau ir po dvi tas pačias nuotraukas.
Tik dabar tie skaitmeniniai fotikai ir gerai
maniškės jau irgi prašo nuotraukas, kur jos 2-iese ar 3-se, daryt po 2, tai jei dar noriu į savo albumą įsidėt, reikia 3
Seip, nors vaiku dar neturiu, manyciau jog tarkim turint savo nama visai saunu butu rinkti ir klijuoti vaiku nuotraukas ant sienu, na gal neklijuoti, o kabinti remeliauose ant sienu
As seip tikrai manau kad tarkim albume foto laikytii neverta, kam jas tada daryti jei niekas ju nemato, kazkokia nesamone tada. Vistiek ateina draugai, gimines, tegu jie irgi pasiziuri, ir nebereikia storiausiu albumu traukti is stalciu Gaila kad as pats mazai savo vaikystes foto turiu QUOTE(da_mul @ 2005 07 06, 12:39) Seip, nors vaiku dar neturiu, manyciau jog tarkim turint savo nama visai saunu butu rinkti ir klijuoti vaiku nuotraukas ant sienu, na gal neklijuoti, o kabinti remeliauose ant sienu As seip tikrai manau kad tarkim albume foto laikytii neverta, kam jas tada daryti jei niekas ju nemato, kazkokia nesamone tada. Vistiek ateina draugai, gimines, tegu jie irgi pasiziuri, ir nebereikia storiausiu albumu traukti is stalciu Gaila kad as pats mazai savo vaikystes foto turiu Pas mus yra keleta nuotraukų ir ant sienų, bet didžioji dauguma albumuose
PATINKA IR MAN ANT SIENOS GRAŽIAI ĮRĖMINTOS NUOTRAUKOS. BET TAI TURI BŪTI KAŽKOKIOJE VIETOJE, O NE ŠIAIP NULIPDYT VISAS SIENAS NUOTRAUKOM. NA GERAI, O JEI TARKIM SUGALVOJAU KLIJUOT VISAS SIENAS NUOTRAUKOM. TAI KAIP PASKIRSTYT VIETAS. VAIKO KURIS NUSIŽENGĖ NUOTRAUKĄ REIKTŲ KO GERO KLIJUOT KAMPE. VAIKO KURIS PADARĖ GERĄ DARBĄ NUOTRAUKĄ REIKTŲ KLIJUOTI ARČIAU ŠALDYTUVO, NA TEN SALDAINIAI. VAIKO KURIS PARĖJO IŠ LAUKO IŠSITEPĘS, NUOTRAUKA REIKTŲ KLIJUOTI VONIOJE. O KURIS GAVO DVEJETĄ TAI NUOTRAUKĄ PRILIPDYT PRIE DURŲ. NU KAD TAIP IŠEITŲ PAGAL VISKĄ.
TIESIOG NORĖJAU PASAKYTI, KAD IŠ TO NEREIKĖTŲ DARYTI CIRKO
QUOTE(AGFA @ 2005 07 06, 15:37) PATINKA IR MAN ANT SIENOS GRAŽIAI ĮRĖMINTOS NUOTRAUKOS. BET TAI TURI BŪTI KAŽKOKIOJE VIETOJE, O NE ŠIAIP NULIPDYT VISAS SIENAS NUOTRAUKOM. NA GERAI, O JEI TARKIM SUGALVOJAU KLIJUOT VISAS SIENAS NUOTRAUKOM. TAI KAIP PASKIRSTYT VIETAS. VAIKO KURIS NUSIŽENGĖ NUOTRAUKĄ REIKTŲ KO GERO KLIJUOT KAMPE. VAIKO KURIS PADARĖ GERĄ DARBĄ NUOTRAUKĄ REIKTŲ KLIJUOTI ARČIAU ŠALDYTUVO, NA TEN SALDAINIAI. VAIKO KURIS PARĖJO IŠ LAUKO IŠSITEPĘS, NUOTRAUKA REIKTŲ KLIJUOTI VONIOJE. O KURIS GAVO DVEJETĄ TAI NUOTRAUKĄ PRILIPDYT PRIE DURŲ. NU KAD TAIP IŠEITŲ PAGAL VISKĄ. QUOTE(AGFA @ 2005 07 06, 15:37) PATINKA IR MAN ANT SIENOS GRAŽIAI ĮRĖMINTOS NUOTRAUKOS. BET TAI TURI BŪTI KAŽKOKIOJE VIETOJE, O NE ŠIAIP NULIPDYT VISAS SIENAS NUOTRAUKOM. NA GERAI, O JEI TARKIM SUGALVOJAU KLIJUOT VISAS SIENAS NUOTRAUKOM. TAI KAIP PASKIRSTYT VIETAS. VAIKO KURIS NUSIŽENGĖ NUOTRAUKĄ REIKTŲ KO GERO KLIJUOT KAMPE. VAIKO KURIS PADARĖ GERĄ DARBĄ NUOTRAUKĄ REIKTŲ KLIJUOTI ARČIAU ŠALDYTUVO, NA TEN SALDAINIAI. VAIKO KURIS PARĖJO IŠ LAUKO IŠSITEPĘS, NUOTRAUKA REIKTŲ KLIJUOTI VONIOJE. O KURIS GAVO DVEJETĄ TAI NUOTRAUKĄ PRILIPDYT PRIE DURŲ. NU KAD TAIP IŠEITŲ PAGAL VISKĄ. As ir nesakau kad foto reikia kabinti bet kur, o dar tai kad jas rusiuoti pagal vaiko/-u poelgius Tiesiog tarkim kiek paciam teko matyti tikrai super atrodo, tarkim kokio saliono ar virtuves sienos nukabinetos iremintomis vaiku nuotraukomis. Tai atrodo tikrai QUOTE(da_mul @ 2005 07 06, 12:39) As seip tikrai manau kad tarkim albume foto laikytii neverta, kam jas tada daryti jei niekas ju nemato, kazkokia nesamone tada. Nuotraukas mes gi patys žiūrim karts nuo karto, ypač prieš gimtadienius, lyginam, kaip pasikeitė, kiek užaugo. Kai vaikas išeis iš namų gyvent atskirai, tai albumas bus jo vaikystės dalis. QUOTE(rosa @ 2005 07 07, 20:54) Nuotraukas mes gi patys žiūrim karts nuo karto, ypač prieš gimtadienius, lyginam, kaip pasikeitė, kiek užaugo. Kai vaikas išeis iš namų gyvent atskirai, tai albumas bus jo vaikystės dalis. O ar tau labai patinka lysti i apdulkesusius per laika albumus? Na ajsku kas kam labiau patinka tas ta ir daro, mano nuomone kas foto turi buti viesoj vietoj QUOTE(da_mul @ 2005 07 07, 21:38) O ar tau labai patinka lysti i apdulkesusius per laika albumus? Na ajsku kas kam labiau patinka tas ta ir daro, mano nuomone kas foto turi buti viesoj vietoj NU TAI TAIP. JEI ŽMOGUS KEIČIA NUBLUKUSIUS TAPETUS MAŽDAUG KAS PENKERIUS METUS, TAI REIKTŲ KEIST IR NUOTRAUKAS. TAI PERŠASI KLAUSIMAS, KAM FOTOGRAFUOTI IŠ VIS. NES NUOTRAUKAS TAI NUBLUKUSIAS IR RIEBALAIS NUTEKUSIAS VISTIEK METI. TAI JOKIO PRISIMINIMO KOKS BUVAI PRIEŠ KELIASDEŠIMT METŲ NELIEKA. TAI GERIAU JAU PLEIBOJŲ KARPYT IR KLIJUOT. TADA TIKS IR VIRTUVĖJE IR VONIOJE. KOLEKCIJA NUOLAT ATNAUJINAMA, TAI NEBUS TAIP GAILA. QUOTE(rosa @ 2005 07 07, 22:40) Aha, pas mane albumai irgi nedulkija O ant sienų kabančius irgi reik karts nuo karto nuvalyt Ai, vienžo, gražu, kai keletas nuotraukų ant sienos, bet visų gi nesukabinsi. Tam ir reikalingi albumai QUOTE(AGFA @ 2005 07 07, 22:04) TAI GERIAU JAU PLEIBOJŲ KARPYT IR KLIJUOT. TADA TIKS IR VIRTUVĖJE IR VONIOJE. KOLEKCIJA NUOLAT ATNAUJINAMA, TAI NEBUS TAIP GAILA. Na pleiboju geriau jau tolete kabinti. O be to manau jo tikrai ner ka lyginti su vaiku fotografijomis. Nesipyksim del kiekvieno asmenines nuomones QUOTE(da_mul @ 2005 07 08, 11:45) Na pleiboju geriau jau tolete kabinti. O be to manau jo tikrai ner ka lyginti su vaiku fotografijomis. Nesipyksim del kiekvieno asmenines nuomones
Nuo pat pradžių padariau vaikams atskirus albumus, bet vienodų nuotraukų į abu albumus nededu, juk visada būna kelios panašios, iš kurių vieną parenku vienam vaikui, kitą-kitam, atsižvelgiant į tai, kurio toj ar kitoj nuotraukoj "geriau atrodo".
Dar turim ir šeimyninį albumą, juk vaikai kažkada išeis, o mes su vyru liksime be nuotraukų. QUOTE(AGFA @ 2005 07 08, 12:04) Na tieko to, sioj temoj pasiduodu, tegu busit jus teisios Bet as vistiek lieku prie tos nuomones, kad foto, kad ir su rekelei, kas ajsku daug graziau atrodo, reikia kabinti, visiems gerai matomose vietose... Tegu bus 50-50 visu naudai
Aš kiekvienam vaikui ruošiu atskirą albumą, kad kuriam kilus norui jas pasiimti nebūtų barnių
Man tai patinka dėti nuotraukas į albumus, turiu kiekvienam po vieną. Tik paskutiniu laiku pastebėjau, kad vis rečiau jas pasidarau ir sudedu į albumą. Turbūt ateis toks laikas kai nebebus tokių paprastų popierinių. Viskas bus kompe. Turbūt yra kokios atskiros programos, kur būtų galima jas apipavidalinti, rūriuoti. Gal JŪS žinot?
yra fantastiska programulka Picasa. Mes pasidareme puikius nuotrauku katalogus. Be to labai patogu - ivedi raktinius zodzius prie kiekvienos nuotraukos, o paskui issitrauki per pora sekundziu tai, ko tuo metu reikia
O man nuotrauku darymas, archyvavimas ir ziurejimas yra vienas is didziausiu malonumu. Turime bendra seimos albuma ir kiekvienai mergaitei po asmenini. Be to namuose turime ilga koridoriu, kuri po biski paverciame foto galerija.
Na, as, matyt, cia iskrisiu is konteksto. Albumu neturime
Na, manau, greitu laiku tikrai reiks uzsiimt albumu "darymu" Ai dar - cia gal ne i tema, bet paklausiu - i kokius albumus jus dedat nuotraukas? Ar i tuos su vietomis nuotraukoms atr i tuos, kur reikia po ta plevele pakist?
man labaiusiai patinka tie albumai, kuriuose foto dedamos po plevele (tada nelyka noras tai isimti/ tai vel ideti). Sie albumai man primena tuos senuosius, kur foto suklijuotos ir ju "nevalia" pajudint
Aš savo vaikučiams padariau kol kas viena bendrą albumą, kur sudėjau pačias idomiausiais nuotraukas (kokie 5 proc. visų nufotografotų). O jų tiek daug yra kompe, nes irgi pleškiname su skaitmeniniu, kad jau ojojoi.
Bet aš mėgstu labiau žiūrėti nuotraukas albume nei monitoriuje. Todėl su mėlu noru išsirenku pačias fainiausias ir sudedu į albumą. Ateityje palnuoju padaryti kiekvienam sūnui atskirą albumą, nes kažkada vis tiek kiekvienas savo užsimanys turėt ir ir dėl to kad nesipyktų
as uz albumus
bet dabar, kai isigijom skaitmenini foto, daug nuotrauku yra tiesiog kompe ir vis neprisiruosiu nunest atspausdint tiesa, vaikams turiu atskirus albumus
As tai po atskira padariau ta tradicini "Pirmieji gyvenimo metai", ir parinkau kiek skirtingesnes foto,o va jau visa kita tai kraunu i viena...(tiksliau i daug ju..),kai jau reikes atsiskirti,atsirinks,kapacios nores..Todel kartais ir stengiuosi "pazaboti" savo nora jas fotkinti ne kartu,nes kai paprasys vienos savo nuotraukos,butu nesmagu pasakyti,kad tokios nera..
Visu nuotrauku ant sienu nesukabinsi, bet mes per pirmaji gimtadieni suklijavom ant sienos visas nuotraukas nuo gimimo iki 1-eriu metu. Gavosi labai grazu, visi susirinke sveciai aptarinejo kaip augom ir keitemes. Tik ...po gimtadienio nulupom su visais tapetais (buvom priklijave dvipusio lipnumo juosteles gabaleliais). Gerai, kad remonta vaiku kambaryje buvom ir taip suplanave daryti
Dabar jau turime gal po 3 kiekvieno vaiko atskirus albumelius. O neseniai maciau tokia nuotrauku dezele, ant visu sieneliu ir dandgcio yra padaryti lyg remeliai ir visur galima uzkisti po nuotraukyte. Tokia dezute atstoja ir 4-5 remelius ir labai tvarkingai galima sudeti kelis sintus nuotaruku. taigi albumu maziau reikia.[FONT=Arial]
Aš savo vaikams nuotraukas dedu atskirai
Labai garzus leliukai
Mes turim 2 albumus:viena bendra-seimynini,o kita padauzos
Mes tai turim abieju sunu po atskira albuma.Kiekvienas turi savo albuma ir vienas seimyninis.
Kolkas dar mano mažiukai bet jau reiks delioti i atskirus albumus
Abu vaikai turi atskirus savo albumus
Aš tai labai esu "pasinešusi" ant nuotraukų
Kiekvienam savo vaikui nuotraukas dedu atskirai, turim ir bendrą šeimyninį albumą (dažniausiai dedu nelabai gražias nuotraukas, nes į vaikų albumus stengiuosi sudėti pačias pačiausias
Mano irgi abi dukros turi po atskira albuma. Be to, butinai perku tik tuos albumus, kuriuose yra specialios juosteles komentarams. Tada parasau prie kiekvienos nuotraukos komentarus, juokingus pavadinimus... Praejus kazkiek laiko buna labai idomu juos pasakitineti. Mano didzioji kai ismoko skaityti vis varte ir varte savo albuma, jai taip patiko skaityti komentarus...
Visi mano mažyliai turi savo atskirus albumus.
abi mano mergytes turi savo atskirus albumus.ju bendras foto dedu abiem atskirai i albumelius.
tikriausiai brangiausios nuotarukos turėtų turėti vietelę namie ant sienos, o visos kitos vaikų albumuose. Mes su broliu turėjos savo albumus, kai kurios nuotraukos juose net buvo tokios pačios, bet kai pasidalijom, dabar kiekvienas tutim savo prisiminimus.
Tik atskirus albumus daryti
Ajsku kad atskirus
kol kas dedu bendrai, o vėliai dalinsimės
Aš taip pat kiekvienam esu paruošusi po atskirą albumą, kur sudedamos pačios gražiausios ir įdomiausios nuotraukos. Taip pat turime ir bendrą šeimyninį albumą
|