Sveikos mamytes
Sveika,
mano vaikui atrodo tada jam buvo 6 metai buvo tikas, jis mirkčiojo, po ko patys nežinom, tai gėrėm melisą su medum, dabar neatsimenu, atrodo dar kažką ir po kurio laiko padėjo. Man atrodo jei nepasitiki savo neurologų tai pas kitą nueik pasikonsultuok
Gali dar pabandyti homeopatinį Nervoheel. tik jį reikia gerti bent mėnesį. Jei pagerės - dar mėnesį, jei nepagerės, tai neverta ilgiau. Mano dukrai jie padėjo nuo tiko-mirkčiojimo, kai įvairūs žoliniai nepadėjo.
maniškis būdamas 4-ių pradėjo kosčioti, iš pradžių galvojom gerklytė, bet nustatė tiką. Kartodavosi į pusmetį bent kartą. Gydytoja išrašė kažkokių homeopatinių, bet nepadėjo, o po kurio laiko jau ir pirštukus sau apie nagučius apdraskydavo, iki žaizdų
Mamytes,reiktu ieskot ne gydymo,o priezasties tiems negalavimams.. Siais laikais yra pagalbos.. psichologu.Gydymas medikamentais-tai tik priedas prie pagrindo-priezasties sprendimo,naikinimo..
Musu merginai buvo kazkas panasaus.. Tai rimti dalykai.. kurie gali peraugti i dar rimtesnius dalykus. Is vaistuku tai gerem Fenibuta.Po puse tablietkos.Ir teveliai gerem.. Jie nepiktybiski.Zinoma tik su spec gyd ziniom tegalima vartot,kaip ir visus kitus vaistus. QUOTE("Tarp Kitko" @ 2008 10 22, 20:24) Mamytes,reiktu ieskot ne gydymo,o priezasties tiems negalavimams.. Is vaistuku tai gerem Fenibuta.Po puse tablietkos.Ir teveliai gerem.. Jie nepiktybiski.Zinoma tik su spec gyd ziniom tegalima vartot,kaip ir visus kitus vaistus. tai va priežastis ir yra labai didelis vaikio jautrumas o Fenibutą ir maniškis gėrė, tikrai geras vaistelis
ačiu už atsakymus
QUOTE(laiimule @ 2008 10 24, 12:04) ačiu už atsakymus Mano pažįstama vedė vaiką pas psichologę. Taip per vienerius metus išgydė vaiko mikčiojimą. QUOTE(laiimule @ 2008 10 24, 13:04) ačiu už atsakymus Musiske mergaite(10m)ejo pas psichologe..Bendravo,piese daug.. Nzn,kazko rimto is jos neistrauke,nerado dideles priezasties neramumams jos.. Smulkmeneles tik.. kurios mums padejo manau.Ant galo mus(tevus) konsultavo,spragas atvere..Pradzioj lyg ir priestaravom tam,bet galu gale tikrai pripazinom,ir keitem kazka..
skaitau šią temą ir galvoju, mano mažasis labai mėgėjas lupinėti šašelius, visokias odeles apie pirštus gal tai irgi patologija, o didysis, kažkaip pradėjo mikčiot, tiksliau i tarti prieš kai kuriuos žodžius, ką pasakysit mamos su patirtim?
|