gimdyti bijojau.labai.ir per nestuma kazkaip jaudinausi-tai pilvas per mazas,tai as per gerai jauciuosi

londono gydytoju prieziura buvo gan retoka,jeigu tai galima pavadinti prieziura

nei svere,nei pilvelio matavo,na 2 kartus ehoskopu paziurejo,ir tiek...laukiesi-ju nesergi,ar gi ne taip?
skausmu beveik nejauciau pries gimdymo data,tik pernesiojau 5 dienas.vyras atsibudo nakti,apie 2 val. ir pamate mane su laikrodziu rankose ir besisypsancia,sakau:man atrodo kad gal cia saremiai...jis sako,na,gerai,stebim.skausmas buvo iskart kas 5 minutes,pasiskambinom i ligonine...patarimas:isgerk paracetamolio,eik i vonia,kai prades SKAUDETI paskambink

neee,galvoju,pati ir gerk tu ta paracetamoli

i vonia nuejau.del visa ko,zinote.lygtais ir nubego kazkas pries lipant,bet jau tiek mazai,kad nkreipiau demesio.po to iskart nuvaziavom i ligonine,bet neradom iejimo i gimdykla

sutiko mus tamsiaode laaaaabai leta akusere,isgirdom,kad jai baigiasi pamaina,tai ji tik truputi su manim pabus...o skausmas...vaiksciojau is vieno palatos galo i kita,negalejau ramiai i nieka reaguoti.paprasiau nuskausminamuju,ju gavau iskart,tik pirmas duris mano varganan stuburelin pateko ne taip kaip reikejo,tai pradejo i virsu sokinet desine koja

vos vyrui i galva nepataikiau

antras kartas nemelavo.o po keliu minuciu visiska palaima...nieko nejauciu,ziurejau pro langa kaip kilo saule...akusere pasake,kasd tuoj reikes stumti,o buvo apie 11 va.ryto.apsidziaugiau.