Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: banginukas atplauke
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Poppy honey
gimdyti bijojau.labai.ir per nestuma kazkaip jaudinausi-tai pilvas per mazas,tai as per gerai jauciuosi doh.gif londono gydytoju prieziura buvo gan retoka,jeigu tai galima pavadinti prieziura rolleyes.gif nei svere,nei pilvelio matavo,na 2 kartus ehoskopu paziurejo,ir tiek...laukiesi-ju nesergi,ar gi ne taip? ax.gif
skausmu beveik nejauciau pries gimdymo data,tik pernesiojau 5 dienas.vyras atsibudo nakti,apie 2 val. ir pamate mane su laikrodziu rankose ir besisypsancia,sakau:man atrodo kad gal cia saremiai...jis sako,na,gerai,stebim.skausmas buvo iskart kas 5 minutes,pasiskambinom i ligonine...patarimas:isgerk paracetamolio,eik i vonia,kai prades SKAUDETI paskambink g.gif neee,galvoju,pati ir gerk tu ta paracetamoli blush2.gif i vonia nuejau.del visa ko,zinote.lygtais ir nubego kazkas pries lipant,bet jau tiek mazai,kad nkreipiau demesio.po to iskart nuvaziavom i ligonine,bet neradom iejimo i gimdykla doh.gif sutiko mus tamsiaode laaaaabai leta akusere,isgirdom,kad jai baigiasi pamaina,tai ji tik truputi su manim pabus...o skausmas...vaiksciojau is vieno palatos galo i kita,negalejau ramiai i nieka reaguoti.paprasiau nuskausminamuju,ju gavau iskart,tik pirmas duris mano varganan stuburelin pateko ne taip kaip reikejo,tai pradejo i virsu sokinet desine koja blink.gif vos vyrui i galva nepataikiau tongue.gif antras kartas nemelavo.o po keliu minuciu visiska palaima...nieko nejauciu,ziurejau pro langa kaip kilo saule...akusere pasake,kasd tuoj reikes stumti,o buvo apie 11 va.ryto.apsidziaugiau.
Poppy honey
ups,tesiu cia.pradejau stumti,bet buvo labai nemalonu,keitesi akuseres,kartais as pati turejau srekti,kad vel noriu stumti!stumiau daugiau nei 2 valandas-nieko.visiskai.ir niekas nieko nesako,tik patys supratom,kad vaiko sirdele plaka ne taip,kaip turetu.subego gydytojai.ir viskas buvo taip staigiai,bet bauginanciai...dar vis bandziau pati isstumti,bet jau nieko nebenorejau,tada pasake,kad ir as pavargus,ir mazylis,tai naudos vakuuma-ko as bijojau visa laika.priesintis nebuvo reikalo.tas vakuumas buvo skaudziausias dalykas per gimdyma.viens du skausmas begalinis tamsa akyse ir jauciu kaip isstumiu savo banginuka...asaros vyro akyse,kvepiantis mazytis man ant krutines...dar ir dabar atsimenu jo kvapa smile.gif virkstele buvo apsivyniojusi kakliuka 3 kartus,todel as negalejau isstumti pati...
labas,mano banginuk 4u.gif
Keiti
Labai labai sveikinu, kad banginiukas gimė sveikas net su apsisukusia virkštele! Aukit didučiai! mirksiukas.gif
Indrijana
Sveikinu, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif , bet labai keista, kad tokiu atveju nedarė cezario pjūvio g.gif
ausrap
Aukit sveikuciai,
mums irgi naudojo vaakuma, nes virktele buvo pasisukusi apie kuneli ir negalejau istumti, bet augam sveikos ir laimingos.
Gitatuka
Mano sūneliui irgi du kartus buvo apsivijusi virkštelė, bet sėkmingai pati pagimdžiau... ax.gif ..čia tikriausiai priklauso, nuo virkštelės ilgio...
Sėkmės jums augant 4u.gif
shy
xixixi, Domukas jau tikras banginis smile.gif
liuks vyras uzaugo smile.gif 4u.gif wub.gif
rubineli
Bet kaip keista - Lietuvoje neteko girdėti kad naudotų vakuumą, o Londone gana dažnai.
Bet kuriuo atveju - augit didučiais ir sveikučiais. 4u.gif
Joalin
Gerai, kad viskas pasibaige laimingai wub.gif
Veitė
džiugu, kad viskas pasibaigė gerai thumbup.gif Man irgi labai kvepėjo mano lėlytė blush2.gif
Birbiziukas
SVEIKINU user posted image
saule08
siabas kaip buna verysad.gif doh.gif
bet svarbiausia laiminga pabaiga su tuo ir dziaugiames. didziausi sveikinimai ir linkejimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ziezula
Svarbiausia gera pabaiga 4u.gif
Aukit diduciai ir geruciai, linkejimai nuo kito Dominyko wub.gif ax.gif
DeilijoSa
smagu,kad viskas gerai baigesi thumbup.gif
egle-kristina
Sveikinu susilaukus savo brangenybes 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.