rimiale
2010 09 03, 12:00
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 03, 11:49) as vakar ir uzvakar nors girdejau kaip verkia bet rami isejau nes Maryte tikrai kazkaip raminanciai veike o sendien kazkaip net asara istrysko  Kai atvedziau Manta tai iskart pajutau kazkoki salti is jos tikiuosi klystu  idomu kaip jos dirbs ar po vienodai valandu ar yra kazkuri pagrindine. Mano vaikis tikrai labai jautrus, ir namie megsta paverkti ir oziukus rodyti nors tikrai nera lepinamas, bet bijau kad tokiam verksniukui isvis aukletoja nepradetu antipatijos jausti o tada tai butu visai blogai. As irgi pajauciau ta salti. Sakau ramina tik tai, kad seimininkele tikrai jautri, silta ir uzjaucianti. Labai Jus gerai suprantu, nes pati apsiverkiau grupeje ir iseiti negalejau ilgai. Jeigu butu is ko rinktis, tai bandyciau kelt klausima apie aukletojos, ar grupes keitima, bet kad peledziukuose kaip supratau irgi savi niuansai. Vien tas, kad ponia direktore padeda aukleti vaikus tai viska pasako, zinant jos buda. O sie pirmi kartai juk sudarys vaikui visa poziuri i pati darzeli ir nuo siu pirmuju dienu tiek daug priklauso... Noretusi tokiai aukletojai kaip siandienine padovanoti kokiu knygu apie vaiku psichologija ir panasiai... Idomu, kiek aukletojos svieciasi apie vaiku ugdyma ir kokios ju zinios, ar tai tik ilgamete patirtis?
Adlav26
2010 09 03, 12:13
QUOTE(rimiale @ 2010 09 03, 13:00) As irgi pajauciau ta salti. Sakau ramina tik tai, kad seimininkele tikrai jautri, silta ir uzjaucianti. Labai Jus gerai suprantu, nes pati apsiverkiau grupeje ir iseiti negalejau ilgai. Jeigu butu is ko rinktis, tai bandyciau kelt klausima apie aukletojos, ar grupes keitima, bet kad peledziukuose kaip supratau irgi savi niuansai. Vien tas, kad ponia direktore padeda aukleti vaikus tai viska pasako, zinant jos buda. O sie pirmi kartai juk sudarys vaikui visa poziuri i pati darzeli ir nuo siu pirmuju dienu tiek daug priklauso... Noretusi tokiai aukletojai kaip siandienine padovanoti kokiu knygu apie vaiku psichologija ir panasiai... Idomu, kiek aukletojos svieciasi apie vaiku ugdyma ir kokios ju zinios, ar tai tik ilgamete patirtis? Itariu kad nieko jos neskaito, o tokia kaip sendienine tai isvis dirba kad tik dirbtu, be jokiu jausmu ir supratingumo. Visi jos pasakyti zodziai kad pripras niekur nedings. Bet tikrai ne visi vaikai pripranta. Nu bet pagyvensim pamatysim.
KRIAUKLELE
2010 09 03, 14:59
Sveikutes, Mes rugsejo 1 aja irgi buvom uzeje susipazinti su aukletoja, pranesem , kad lankysim laseliukus nuo kitos savaiteles. Tai ta diena apie 10 val kazkoks berniukas verke, o kiti vaikuciai labai ramiai sau zaide. Maniske tai tik man ant ranku lipo, dzin jai zaislai, tikriausiai kazka bloga jaute Tai nzn, jei ta kita aukletoja grubijanka, tai klausimas kaip maniske issilaikys, nes turi tooooki charakteri. Zodziu vis tiek reiks su auklyte pasneket  O del aukletojos Marytes, tai vyresniosios mokytoja ja zino, sake, kad labai auksine moteris, labai mylinti vaikus , o vaikuciai ja labai myli
rimiale
2010 09 03, 15:29
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 03, 14:59) Sveikutes, Mes rugsejo 1 aja irgi buvom uzeje susipazinti su aukletoja, pranesem , kad lankysim laseliukus nuo kitos savaiteles. Tai ta diena apie 10 val kazkoks berniukas verke, o kiti vaikuciai labai ramiai sau zaide. Maniske tai tik man ant ranku lipo, dzin jai zaislai, tikriausiai kazka bloga jaute Tai nzn, jei ta kita aukletoja grubijanka, tai klausimas kaip maniske issilaikys, nes turi tooooki charakteri. Zodziu vis tiek reiks su auklyte pasneket  O del aukletojos Marytes, tai vyresniosios mokytoja ja zino, sake, kad labai auksine moteris, labai mylinti vaikus , o vaikuciai ja labai myli  Tai turekit galvoje, kad pirmadieni bus NE Maryte  Siandienine aukletoja perspejo, kad pirmadieni iki pietu bus tikrai pati, o po pietu - nezinia. Planavau mazaja palikti miegui pirmadieni, bet prie sios aukletojos nepaliksiu greiciausiai...
Adlav26
2010 09 03, 15:52
as nezinau kada galesiu palikt nes manau kad sunkiai jis pripras  sendien pietu tai labai neramiai net namie miegojo vis sokinejo ir sauke tai mama tai teti tai vaikus saukes itariu tai sendienos darzelio padariniai.
rimiale
2010 09 03, 16:10
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 03, 15:52) as nezinau kada galesiu palikt nes manau kad sunkiai jis pripras  sendien pietu tai labai neramiai net namie miegojo vis sokinejo ir sauke tai mama tai teti tai vaikus saukes itariu tai sendienos darzelio padariniai. O vargeli, kaip negerai. Tikekimes pasimirs jam su laiku....  Papildau As labai tikiuosi, kad kai bus grupeje daugiau vaiku, jie bus ivairesni ir vienas kitam idomesni ir atsiras visokiu interesu, kurie pades pamirsti mamas ir namus. Kolkas, kai grupeje tik 6-7 vaikai tai ir liudniau jiems. O kai ateis daugiau, tai vieni kitus uzims, mokins ir siaip "bandos instinktas" gal suveiks ir kas liecia valgyma, ir miega, ir visa kita
Adlav26
2010 09 03, 18:26
QUOTE(rimiale @ 2010 09 03, 17:10) O vargeli, kaip negerai. Tikekimes pasimirs jam su laiku....  Papildau As labai tikiuosi, kad kai bus grupeje daugiau vaiku, jie bus ivairesni ir vienas kitam idomesni ir atsiras visokiu interesu, kurie pades pamirsti mamas ir namus. Kolkas, kai grupeje tik 6-7 vaikai tai ir liudniau jiems. O kai ateis daugiau, tai vieni kitus uzims, mokins ir siaip "bandos instinktas" gal suveiks ir kas liecia valgyma, ir miega, ir visa kita  nu jo gerai jus sakote kad taip ir butu o visai dabar kazkaip net nuotaikos nera kai tokia pradzia.
KRIAUKLELE
2010 09 03, 20:26
QUOTE(rimiale @ 2010 09 03, 16:29) Tai turekit galvoje, kad pirmadieni bus NE Maryte  Siandienine aukletoja perspejo, kad pirmadieni iki pietu bus tikrai pati, o po pietu - nezinia. Planavau mazaja palikti miegui pirmadieni, bet prie sios aukletojos nepaliksiu greiciausiai... Mes pirmadieni nebusim, tik antradieni planuojam  Aciu, kad pasaket
Simmone
2010 09 03, 20:53
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 03, 21:26) Mes pirmadieni nebusim, tik antradieni planuojam  Aciu, kad pasaket  Sveikos Mes 1dieni pradesim lankyti leseliu grupe Kazkodel man neuzsimine apie ta kita aukletoja, o tik apie Maryte, kai liepos pradzioj skambinau, klausiau, kokia aukletoja dirbs Labai idomu man susitikti su visom tetutem, dirbsianciom su musu vaikiukais. Maniskio sunucio charakteris irgi ohoho, tai tikrai nesitaikstys su pakeltu tonu, grubumu  Su maniskiu tik kompromisais ir salygom galima susitarti, o tam reik daug kantrybes, zymiai paprasciau, gali pasirodyti, butu aprekti ar pan.  Jau as nepakesiu ir nepatylesiu, jei "grybaus"ta nauja aukletoja. Del Marytes kazkaip as rami po tokiu teigiamu pasisakymu, bet del anos siek tiek nerimauju
murrmiau
2010 09 03, 22:01
Jeigu kalba eina apie aukletoja Nijole (ir dar kazkokias pareigas turi ji darzely, su akinukais, sviesiais plaukais), tai zinikoit normali aukletoja  Su direktore nesulyginsi Sinja, aukletoja Jurgita peledziukuose, labai faina  , prisigalvoja visokiausiu uzsiemimu vaikuciams.Zodziu suuper O siaip skaitau skaitau, as cia, kaip visos mamytes ruosiais "kilt" pries tvarka, aukletojas, direktore ir t.t. ir....ir matau jau dabar, kad nieko nebebus...  teko ne karta susidurt, kad tevai sako darom ta ana, o kai reikia daryt-visi neria i krumus  Kai reikia eit i komitetus-norinciu nera.Kai reikia eiti i susirinkimus-nera kam.Kai kas nors papriestarauja kokiam nors dalykui, pritarianciu neatsiranda  . ir t.t. ir pan.
Simmone
2010 09 04, 06:08
QUOTE(murrmiau @ 2010 09 03, 23:01) Jeigu kalba eina apie aukletoja Nijole (ir dar kazkokias pareigas turi ji darzely, su akinukais, sviesiais plaukais), tai zinikoit normali aukletoja  Su direktore nesulyginsi Sinja, aukletoja Jurgita peledziukuose, labai faina  , prisigalvoja visokiausiu uzsiemimu vaikuciams.Zodziu suuper O siaip skaitau skaitau, as cia, kaip visos mamytes ruosiais "kilt" pries tvarka, aukletojas, direktore ir t.t. ir....ir matau jau dabar, kad nieko nebebus...  teko ne karta susidurt, kad tevai sako darom ta ana, o kai reikia daryt- visi neria i krumus  Kai reikia eit i komitetus-norinciu nera.Kai reikia eiti i susirinkimus-nera kam.Kai kas nors papriestarauja kokiam nors dalykui, pritarianciu neatsiranda  . ir t.t. ir pan. Labai gaila del to As tai, jei reiks, eisiu ir i komitetus, dalyvausiu ir susirinkimuose  Man ne tik vaikas labai svarbus, ir noriu prisideti kiek imanoma prie jo geroves, bet ir profesinis interesas (pati esu baigusi ikimokyklinio ugdymo specialybe ) Niekada nekeliu bangu siaip sau - nesu is tu, kurios siaip sau iesko problemu  Taciau niekaip negaleciau sprukti i krumus ir i neteisybe ziureti is ten - is krumu Aciu uz pasisakyma, murrmiau
KRIAUKLELE
2010 09 04, 07:54
QUOTE(Debesiute @ 2010 09 04, 07:08) Labai gaila del to As tai, jei reiks, eisiu ir i komitetus, dalyvausiu ir susirinkimuose  Man ne tik vaikas labai svarbus, ir noriu prisideti kiek imanoma prie jo geroves, bet ir profesinis interesas (pati esu baigusi ikimokyklinio ugdymo specialybe ) Niekada nekeliu bangu siaip sau - nesu is tu, kurios siaip sau iesko problemu  Taciau niekaip negaleciau sprukti i krumus ir i neteisybe ziureti is ten - is krumu Aciu uz pasisakyma, murrmiau  Na va jau turim savo grupes komiteto nare Su maniske mergina irgi reikia graziai, o jei pradesi saukti pas ja uzeina tada pykciukai  , ir supykusi gali ikvepti ir nekvepuoti, sito as labai bijau  Sako, kad vaikai isaugo is to, bet man vis tiek baisu, vyesnioji tokiu ciudu nedarydavo
Adlav26
2010 09 04, 08:15
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 04, 08:54) Na va jau turim savo grupes komiteto nare Su maniske mergina irgi reikia graziai, o jei pradesi saukti pas ja uzeina tada pykciukai  , ir supykusi gali ikvepti ir nekvepuoti, sito as labai bijau  Sako, kad vaikai isaugo is to, bet man vis tiek baisu, vyesnioji tokiu ciudu nedarydavo  Mane siek tiek paguodzia kad ne mano vienintelis vaikelis bus su priciudais, o tai bijojau kad jei vienintelis toks bus tai kad nepradetu aukletoja antipatijos jam jausti. As net pas neurologa ji uzrasiau nes jau baisu daros jo pykcio priepoliai nors irgi girdejau kad tai isaugama bet pasikonsultuoti vistiek noriu. Buvau pradejus galvoti kad gal cia jau mano auklejimo spragos, bet pas mane yra dar vienas sunelis 1m.3men. bet jie kaip diena ir naktis skiriasi nors abu auklejami vienodai.
As tai manau, kad neskubekim nusiteikineti neigiamai, geriau paziurekime kas bus toliau. Man iki siol viskas labai patinka, nesitikiu, kad vaikas nueis ir idealiai ten jausis. Reikia visiems duoti truputi laiko.
KRIAUKLELE
2010 09 04, 08:56
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 04, 09:15) Mane siek tiek paguodzia kad ne mano vienintelis vaikelis bus su priciudais, o tai bijojau kad jei vienintelis toks bus tai kad nepradetu aukletoja antipatijos jam jausti. As net pas neurologa ji uzrasiau nes jau baisu daros jo pykcio priepoliai nors irgi girdejau kad tai isaugama bet pasikonsultuoti vistiek noriu. Buvau pradejus galvoti kad gal cia jau mano auklejimo spragos, bet pas mane yra dar vienas sunelis 1m.3men. bet jie kaip diena ir naktis skiriasi nors abu auklejami vienodai. Mes buvom pas neurologe kelis kartus, bet tiesa sakant nelabai ka ir padejo. Is pradziu israse laiuku raminanciu ir arbateles gerti raminanacias. Ir viskas, o siaip sako jei taip nutinka, reikia stengtis vaikui nukreipti demesi i kita veikla, ar pro langa parodyti,gal koks pauksciukas skrenda ar siaip stengtis ramiai sudominti kuom nors kitu. Sinja - tu labai ramiai reaguoji. Bet tavo Juliukas saunuolis, nemanau, kad jam bus sunku  Cia mamytei gal daugiau sunkiau, nei jam  O jau kasdien pradejai leisti?
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 04, 09:56) Mes buvom pas neurologe kelis kartus, bet tiesa sakant nelabai ka ir padejo. Is pradziu israse laiuku raminanciu ir arbateles gerti raminanacias. Ir viskas, o siaip sako jei taip nutinka, reikia stengtis vaikui nukreipti demesi i kita veikla, ar pro langa parodyti,gal koks pauksciukas skrenda ar siaip stengtis ramiai sudominti kuom nors kitu. Sinja - tu labai ramiai reaguoji. Bet tavo Juliukas saunuolis, nemanau, kad jam bus sunku  Cia mamytei gal daugiau sunkiau, nei jam  O jau kasdien pradejai leisti? is kur zinai, kad mano bernuzelis Julius?  ))) Siaip jo, jau kasdien eisim, po pora valandu. Neforsuoju ivykiu, nepalikinesiu po visa pusdieni, tegul vaikas apsipranta ramiai. Verkia mano maziukas, bet ir nesitikiu, kad tirps is laimes kai mamos nera salia. Jurgita labai svelniai su juo, tai kazkaip man labai ramu delto. parasiau ir jauciu supratau su kuo kalbu
KRIAUKLELE
2010 09 04, 09:36
QUOTE(sinja @ 2010 09 04, 10:18) is kur zinai, kad mano bernuzelis Julius?  ))) Siaip jo, jau kasdien eisim, po pora valandu. Neforsuoju ivykiu, nepalikinesiu po visa pusdieni, tegul vaikas apsipranta ramiai. Verkia mano maziukas, bet ir nesitikiu, kad tirps is laimes kai mamos nera salia. Jurgita labai svelniai su juo, tai kazkaip man labai ramu delto. parasiau ir jauciu supratau su kuo kalbu  Taves nuojauta neapgauna  Ziuresim kaip musu maziukai pripras, tikiuosi, susitiksim ten ne karta
Adlav26
2010 09 04, 10:30
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 04, 09:56) Mes buvom pas neurologe kelis kartus, bet tiesa sakant nelabai ka ir padejo. Is pradziu israse laiuku raminanciu ir arbateles gerti raminanacias. Ir viskas, o siaip sako jei taip nutinka, reikia stengtis vaikui nukreipti demesi i kita veikla, ar pro langa parodyti,gal koks pauksciukas skrenda ar siaip stengtis ramiai sudominti kuom nors kitu. Sinja - tu labai ramiai reaguoji. Bet tavo Juliukas saunuolis, nemanau, kad jam bus sunku  Cia mamytei gal daugiau sunkiau, nei jam  O jau kasdien pradejai leisti? Tai ir mes taip stengiames tik nevisada pavyksta. O aukletoja Maryte taip ir dare kai as isejau ji iskart bande jo demesi nukreip o kai palikau kitai aukletojai ir jis reke tai kaip kita mamyte cia rase aukletoja tiesiog kartojo baik mama parduotuvej tai su tokiu pasakymu jis nenurims ir tik dar labiau verks.
KRIAUKLELE
2010 09 04, 12:06
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 04, 11:30) Tai ir mes taip stengiames tik nevisada pavyksta. O aukletoja Maryte taip ir dare kai as isejau ji iskart bande jo demesi nukreip o kai palikau kitai aukletojai ir jis reke tai kaip kita mamyte cia rase aukletoja tiesiog kartojo baik mama parduotuvej tai su tokiu pasakymu jis nenurims ir tik dar labiau verks. O aukletoja perspejai, kad jis taip daro? Nes as galvoju, kad butinai reikia pasakyti
Adlav26
2010 09 05, 10:36
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 04, 13:06) O aukletoja perspejai, kad jis taip daro? Nes as galvoju, kad butinai reikia pasakyti  Kai atvedziau tai nelebai ka spejau ir pasakyti nes ji man liepe iskart iseiti tai truputi pasimeciau, bet kai atejau pasiimti tai kalbejom. Mes ryt i darzeli neisim nes apsirgom  temperaturos neturim bet bacilu nenesim i darzeli, tai gal kas zinot ar reikia ispeti kad musu nebus?
rimiale
2010 09 05, 12:11
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 05, 10:36) Kai atvedziau tai nelebai ka spejau ir pasakyti nes ji man liepe iskart iseiti tai truputi pasimeciau, bet kai atejau pasiimti tai kalbejom. Mes ryt i darzeli neisim nes apsirgom  temperaturos neturim bet bacilu nenesim i darzeli, tai gal kas zinot ar reikia ispeti kad musu nebus? Mes irgi su sloga didziausia ir jau syla mazoji. Jauciu ketvirtadienio pasivaiksciojimas is darzo po lietum padare savo Perspeti butinai reikia ir pasakyti, del kokios priezasties neateinat. Man ir Maryte ir si kita aukletoja minejo, kad 10.00 kazkaip surasineja vaikus, ar kazkas tokio, iki to laiko ir reikia pranesti ar tik veluojate ar visai neateisite. Bet as turiu tik Marytes numeri uzsirasiusi, o rytoj juk bus ne ji... Tai manau paskambinsiu ryte i darzelio rastine ir paklausiu, ten pasakys kam paskambint reikia
Adlav26
2010 09 05, 12:30
QUOTE(rimiale @ 2010 09 05, 13:11) Mes irgi su sloga didziausia ir jau syla mazoji. Jauciu ketvirtadienio pasivaiksciojimas is darzo po lietum padare savo Perspeti butinai reikia ir pasakyti, del kokios priezasties neateinat. Man ir Maryte ir si kita aukletoja minejo, kad 10.00 kazkaip surasineja vaikus, ar kazkas tokio, iki to laiko ir reikia pranesti ar tik veluojate ar visai neateisite. Bet as turiu tik Marytes numeri uzsirasiusi, o rytoj juk bus ne ji... Tai manau paskambinsiu ryte i darzelio rastine ir paklausiu, ten pasakys kam paskambint reikia  ir man atrodo kad cia ketvirtadienis kaltas tiek tereikia tiem vaikams sloga pasigaut. Ir as turiu tik Marytes nr. Reiks ir man i rastine skambint.
Simmone
2010 09 07, 10:15
Na va, vakar ir mes pradejom lankyti darzeli. Buvo aukletoja Alma. Teisingai raset, ji ne is tu, kurios "ciucintu" vaikiukus, bet maniskiui to ir nereikia, mat mes lankem privaciai namudini darzeli, tai sunus yra atitrukes jau nuo namu, tevu  (Aisku, tik pradedantiem lankyti darzeli vaikams reikia kur kas svelnesnio, mielesnio zmogaus  |Buten del sio priezasties leidom vaika privaciai i maza aplinka, kur vaikams demesio nestinga, kur nera i grupe atvedami visi nauji vaikai, kuriesm visiems iki vieno reikia demesio. Zinau, kad ir mazaja pirmiausiai vesiu i ta privatu namudini darziuka, kad svelniai atitruktu nuo namu, mamos, kad pagerintosm salygom prisipratintu prie darzelio rezimo, o tik paskui, visiskai tam pasiruosusi pradetu eiti i valstybini) Tiesa, sunus apsiverke, kai jau mes isejom, neziurint i tai, kad pats mus islydejo - mane su sesyte namo, o teti "issiunte" i darba  Bet tuoj nurimo ir toliau sau ramiausiai zaide. Puikiai valge. Po pietu pasiemem, mat niekas neliko pietu miegelio. O koks patenkintas vaikas grizo is DIDELIO darzelio...  Pirma diena ejom visa seima - apziurejom darzeli, isklausinejau, kas man idomu, nors mums irgi pries nosi uzdare duris, kai sunus nuejo i grupe  Sakau "tai ka, neileisit musu pasiziureti, kas kaip  " Labai gaila buvo vieno vaikiuko (neminesiu vardo)  Toks grazus baltapukis vaikiukas  Taip gailiai verke  Vyras sake, kad ir siandie vel asarojo  Sis liudnutis bus sunucio "lovos kaimynas"  Gal mamyte jo paskaitineja si foruma  Butu malonu susipazinti Siandie jau buvo Maryte, bet dar nesusipzinau, mat vyras veze vaika i darziuka, bet as vaziuosiu savo pipiro pasiimti, tai ir susipazinsiu QUOTE(rimiale @ 2010 09 05, 13:11) Mes irgi su sloga didziausia ir jau syla mazoji. Jauciu ketvirtadienio pasivaiksciojimas is darzo po lietum padare savo Perspeti butinai reikia ir pasakyti, del kokios priezasties neateinat. Man ir Maryte ir si kita aukletoja minejo, kad 10.00 kazkaip surasineja vaikus, ar kazkas tokio, iki to laiko ir reikia pranesti ar tik veluojate ar visai neateisite. Bet as turiu tik Marytes numeri uzsirasiusi, o rytoj juk bus ne ji... Tai manau paskambinsiu ryte i darzelio rastine ir paklausiu, ten pasakys kam paskambint reikia  Aukletoja vakar minejo, kad prespeti reikia iki 9:45, mat tokiu laiku surasineja vaikus rimiale, galiu atsiusti sios aukletojos tel. nr. i AZ, jei nori
Adlav26
2010 09 07, 12:15
Reikejo ir mums leisti i namudini darzeli, gal dabar butu buve lengviau pritapti. Kai pasveiksim bandysim vel eiti, bet jei pirmas dvi dienas ejo noriai ir kalbejo kad nori vel ten eiti tai dabar negaliu apie darzeli net uzsiminti iskart rekia nenoriu. Jis net namie puse dienos praverkia tecio ir kiek besakau kad tetis darbe, po darbo gris vistiek asaroja. O jei tetis pasilieka o as kur nors iseinu tada verkia mamos reikia. O darzeli nei tecio nei mamos
rimiale
2010 09 07, 12:34
QUOTE(Debesiute @ 2010 09 07, 10:15) Na va, vakar ir mes pradejom lankyti darzeli. Buvo aukletoja Alma. Siandie jau buvo Maryte, bet dar nesusipzinau, mat vyras veze vaika i darziuka, bet as vaziuosiu savo pipiro pasiimti, tai ir susipazinsiu Aukletoja vakar minejo, kad prespeti reikia iki 9:45, mat tokiu laiku surasineja vaikus rimiale, galiu atsiusti sios aukletojos tel. nr. i AZ, jei nori  Alma tai ta auksta ilgakase teta, taip? Na galit del viso pikto numeri i AZ atsiusti, buciau dekinga As vakar paskambinau i darzeli, pataikiau paciai direktorei, tai ji rekomendavo su sloga nors keleta dienu neiti, kad pasveikti namie ir kitu neuzkresti, tai nuvaziavom pas gydytoja, gydytoja dave pazyma visai savaitei... Siandien mazoji jauciasi gerai ir jau ryt visai vesciau i darzeli, bet pasaugosiu sveikata, tuo labiau kad dar nedirbu ir galiu sau tai leisti  gaila tik kad teko padaryt pertrauka tokia tarp pratinimo, praeita savaite buvom visas tris dienas, sia nei vienos  pirmadieni jauciu kai atvesiu tai bus kaip pirma karta... QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 07, 12:15) Reikejo ir mums leisti i namudini darzeli, gal dabar butu buve lengviau pritapti. Kai pasveiksim bandysim vel eiti, bet jei pirmas dvi dienas ejo noriai ir kalbejo kad nori vel ten eiti tai dabar negaliu apie darzeli net uzsiminti iskart rekia nenoriu. Jis net namie puse dienos praverkia tecio ir kiek besakau kad tetis darbe, po darbo gris vistiek asaroja. O jei tetis pasilieka o as kur nors iseinu tada verkia mamos reikia. O darzeli nei tecio nei mamos  Zinau, kad tai Jums nepagelebes, bet man labai liudna del Jusu berniuko. O jis anksciau visada buvo toks prisirises prie Jusu?
Adlav26
2010 09 07, 12:45
Zinau, kad tai Jums nepagelebes, bet man labai liudna del Jusu berniuko. O jis anksciau visada buvo toks prisirises prie Jusu? [/quote] Jam tokiais etapais. Kai jam buvo du metai buvo toks laikas kai reikejo tik mociutes ir senelio o tevu visai nereikejo, jau buvau apsidziaugus kad gal visai neblogai mums tam darzeli bus, bet vyrui buvo teke isvaziuot i uzsieni dviem menesiams, tai nuo to laiko jis manes nei per zingsni nepaleidzia, o kai grizo tetis tai ir tecio nebepaleidzia. Net pas senelius nepasilieka nei porai valandu, bet kartais specialiai paliekam kad pratintus buti be tevu, tai kaip mociute sake, jei su juo zaidzia, visaip ji uzima tai viskas ok, bet tik bent minutei pasitrauk iskart bega tevu ieskot
rimiale
2010 09 07, 13:13
[quote=Adlav26,2010 09 07, 12:45] Zinau, kad tai Jums nepagelebes, bet man labai liudna del Jusu berniuko. O jis anksciau visada buvo toks prisirises prie Jusu? [/quote] Jam tokiais etapais. Kai jam buvo du metai buvo toks laikas kai reikejo tik mociutes ir senelio o tevu visai nereikejo, jau buvau apsidziaugus kad gal visai neblogai mums tam darzeli bus, bet vyrui buvo teke isvaziuot i uzsieni dviem menesiams, tai nuo to laiko jis manes nei per zingsni nepaleidzia, o kai grizo tetis tai ir tecio nebepaleidzia. Net pas senelius nepasilieka nei porai valandu, bet kartais specialiai paliekam kad pratintus buti be tevu, tai kaip mociute sake, jei su juo zaidzia, visaip ji uzima tai viskas ok, bet tik bent minutei pasitrauk iskart bega tevu ieskot  [/quote] Belieka tik laukti sekancio etapo. Tikekimes jis greitai ateis As svajoju, kad sestadieniais dukra bartusi ant manes, kad i darzeli nevedu, nes tai reikstu, kad jai ten gerai ir ji nori ten buti. Skaudu palikti vaika, kai zinai, kad yra atvirksciai
Adlav26
2010 09 07, 13:28
[quote=rimiale,2010 09 07, 14:13] [/quote] Belieka tik laukti sekancio etapo. Tikekimes jis greitai ateis As svajoju, kad sestadieniais dukra bartusi ant manes, kad i darzeli nevedu, nes tai reikstu, kad jai ten gerai ir ji nori ten buti. Skaudu palikti vaika, kai zinai, kad yra atvirksciai  [/quote] Ir as svajoju tokio etapo  bet nezinau ar jis ateis, nes mama sake ir as netgi pati prisimenu kad as kai buvau dar maza nebuvo tokio ryto kad vedama i darzeli neverkciau ir taip iki pat tol kol ejau i mokykla. Bet man buvo ten blogai, mus ten ir musdavo dabar aisku nebe tie laikai tai tikiuos apsipras. Va mazojo tai nei kiek nebijosiu palikt darzeli. Jis megsta kompanijas O jusu dukryte manau greit apsipras bent jau nei karta kiek atejau pasiimti Manto nemaciau jos verkiancios
Sveikos mamytės Mes Lašelių grupę nusprendėme lankyti nuo spalio 1 d. Prisiskaičiau čia Jūsų visų atsiliepimų, įspūdis nelabai koks... Bet nieko kito ir nesitikėjau, juk visi turime apsiprasti naujoje aplinkoje: tiek vaikučiai, tiek suaugę. Tikėkimės, kad mūsų vaikučiai bus protingi Gal ir gerai, kad nepradėjome nuo rugsėjo 1-osios, nes susirgome. Manau, kad greitas oro atšalimas davė savo rezultatų. Mano panelė tai nori eiti į darželį, nors dar tik buvome kartą apėję darželio teritoriją
Simmone
2010 09 07, 15:00
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 07, 13:15) Reikejo ir mums leisti i namudini darzeli, gal dabar butu buve lengviau pritapti. Kai pasveiksim bandysim vel eiti, bet jei pirmas dvi dienas ejo noriai ir kalbejo kad nori vel ten eiti tai dabar negaliu apie darzeli net uzsiminti iskart rekia nenoriu. Jis net namie puse dienos praverkia tecio ir kiek besakau kad tetis darbe, po darbo gris vistiek asaroja. O jei tetis pasilieka o as kur nors iseinu tada verkia mamos reikia. O darzeli nei tecio nei mamos  As visgi linkusi manyti ir tiket, kad cia skausmingas tik issiskyrimo momentas  Musiskis irgi, buna, susigraudina, bet gi jam gera darziuke  Jei vaikas butu apatiskas ir nieko nenoretu veikti darze, verktu ir tik stovetu prie lango lauktu tevu, tai tikrai butu beda, ir mazai vilties, kad kazkas pasikeis... bet jei taip nera, tai viskas bus OK - reik tik biskucio laiko adaptacijai
Adlav26
2010 09 07, 15:14
QUOTE(Debesiute @ 2010 09 07, 16:00) As visgi linkusi manyti ir tiket, kad cia skausmingas tik issiskyrimo momentas  Musiskis irgi, buna, susigraudina, bet gi jam gera darziuke  Jei vaikas butu apatiskas ir nieko nenoretu veikti darze, verktu ir tik stovetu prie lango lauktu tevu, tai tikrai butu beda, ir mazai vilties, kad kazkas pasikeis... bet jei taip nera, tai viskas bus OK - reik tik biskucio laiko adaptacijai  tai penktadieni taip ir buvo jis tik stovejo prie lango verke ir manes lauke. Bet ketvirtadieni aukletoja Maryte sake kad kai isejau tik paverke truputi ir visa laika zaide su vaikais. Galvoju gal penktadieni issigando naujos aukletojos?
Simmone
2010 09 07, 15:17
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 07, 16:14) tai penktadieni taip ir buvo jis tik stovejo prie lango verke ir manes lauke. Bet ketvirtadieni aukletoja Maryte sake kad kai isejau tik paverke truputi ir visa laika zaide su vaikais. Galvoju gal penktadieni issigando naujos aukletojos?  Greiciausiai  Ji priesingu atveju verktu ir su Maryte  Lekiu pasiimti savo brangenybes
laureta
2010 09 07, 16:07
QUOTE(murrmiau @ 2010 09 03, 23:01) Jeigu kalba eina apie aukletoja Nijole (ir dar kazkokias pareigas turi ji darzely, su akinukais, sviesiais plaukais), tai zinikoit normali aukletoja  Su direktore nesulyginsi Sinja, aukletoja Jurgita peledziukuose, labai faina  , prisigalvoja visokiausiu uzsiemimu vaikuciams.Zodziu suuper O siaip skaitau skaitau, as cia, kaip visos mamytes ruosiais "kilt" pries tvarka, aukletojas, direktore ir t.t. ir....ir matau jau dabar, kad nieko nebebus...  teko ne karta susidurt, kad tevai sako darom ta ana, o kai reikia daryt-visi neria i krumus  Kai reikia eit i komitetus-norinciu nera.Kai reikia eiti i susirinkimus-nera kam.Kai kas nors papriestarauja kokiam nors dalykui, pritarianciu neatsiranda  . ir t.t. ir pan. Kitaip sakant, ruosiama darzelio perestroika. na bet ir sugalvok, ivedinet tvarka kokia noriu. Tai yra valstybinis darzelis su savo programa. nepatinka, keliauti galima kitur. Tas pats kaip darbe, nepatinka, keliauji kitur ieskotis darbo. QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 04, 08:54) Na va jau turim savo grupes komiteto nare Su maniske mergina irgi reikia graziai, o jei pradesi saukti pas ja uzeina tada pykciukai  , ir supykusi gali ikvepti ir nekvepuoti, sito as labai bijau  Sako, kad vaikai isaugo is to, bet man vis tiek baisu, vyesnioji tokiu ciudu nedarydavo  QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 04, 09:15) Mane siek tiek paguodzia kad ne mano vienintelis vaikelis bus su priciudais, o tai bijojau kad jei vienintelis toks bus tai kad nepradetu aukletoja antipatijos jam jausti. As net pas neurologa ji uzrasiau nes jau baisu daros jo pykcio priepoliai nors irgi girdejau kad tai isaugama bet pasikonsultuoti vistiek noriu. Buvau pradejus galvoti kad gal cia jau mano auklejimo spragos, bet pas mane yra dar vienas sunelis 1m.3men. bet jie kaip diena ir naktis skiriasi nors abu auklejami vienodai. Visokiu vaiku yra, visokiu reikia. Taciau statyti savu salygu darzelyje ir grupeje nevertetu. Man daug kas nepatiko, bet jei visiems gerai ir man gerai. Niekuom nesiskundziau. QUOTE(ASsSA @ 2010 09 07, 15:13) Sveikos mamytės Mes Lašelių grupę nusprendėme lankyti nuo spalio 1 d. Prisiskaičiau čia Jūsų visų atsiliepimų, įspūdis nelabai koks... Bet nieko kito ir nesitikėjau, juk visi turime apsiprasti naujoje aplinkoje: tiek vaikučiai, tiek suaugę. Tikėkimės, kad mūsų vaikučiai bus protingi Gal ir gerai, kad nepradėjome nuo rugsėjo 1-osios, nes susirgome. Manau, kad greitas oro atšalimas davė savo rezultatų. Mano panelė tai nori eiti į darželį, nors dar tik buvome kartą apėję darželio teritoriją  Vat butent, duokite vaikams buti savarankiskais. Nelaikykite priristu prie sijono. Vaikai ne jusu nuosavybe. Ir neauginkite ju siltnamio salygomis. Vaikai ir patys gali puikiai pasirupinti savimi be teveliu darzelio salygomis. Kad vaikuciai nesirgtu reikia stiprinti imunine sistema. Ir ne darzelis kaltas, kad vaiko imunine sistema silpna ir daznai serga. Mano dukros lanke Virsuliskese du skirtingus darzelius. Kitame ramiau, nera ignoringu teveliu su savo as ir savo tvarka. Siame minimame darzelyje yra kitokia tvarka ir su ja reikia susitaikyti. Tai aukletoja negera, tai ne svelni, tai pakelia tona  Tai direktore purvais drabstoma  . Taip, ji garbingo amziaus. bet man jau pakako to, kad diena galedavau palikti uz nediduka mokesti ir nereikejo samdyti aukles
Adlav26
2010 09 07, 16:39
QUOTE(laureta @ 2010 09 07, 17:07) Visokiu vaiku yra, visokiu reikia. Taciau statyti savu salygu darzelyje ir grupeje nevertetu. Man daug kas nepatiko, bet jei visiems gerai ir man gerai. Niekuom nesiskundziau. Vat butent, duokite vaikams buti savarankiskais. Nelaikykite priristu prie sijono. Vaikai ne jusu nuosavybe. Ir neauginkite ju siltnamio salygomis. Vaikai ir patys gali puikiai pasirupinti savimi be teveliu darzelio salygomis. Niekada nebandziau vaiko laikyt prie sijono, kaip tik bandau vaikus ugdyti savarankiskais, bet kaip jus pati sakete kad visokiu vaiku buna ir visokiu reikia. Bet tikrai ne visi vaikai gali patys savimi pasirupinti ir adaptuotis darzelyje. Pazystamu tarpe yra tokiu vaiku, kur nepavyko adaptuotis ir psichologai patare pakolkas neleisti i darzeli.
Simmone
2010 09 07, 18:43
QUOTE(laureta @ 2010 09 07, 17:07) Kitaip sakant, ruosiama darzelio perestroika. na bet ir sugalvok, ivedinet tvarka kokia noriu. Tai yra valstybinis darzelis su savo programa. nepatinka, keliauti galima kitur. Tas pats kaip darbe, nepatinka, keliauji kitur ieskotis darbo. Visokiu vaiku yra, visokiu reikia. Taciau statyti savu salygu darzelyje ir grupeje nevertetu. Man daug kas nepatiko, bet jei visiems gerai ir man gerai. Niekuom nesiskundziau. Vat butent, duokite vaikams buti savarankiskais. Nelaikykite priristu prie sijono. Vaikai ne jusu nuosavybe. Ir neauginkite ju siltnamio salygomis. Vaikai ir patys gali puikiai pasirupinti savimi be teveliu darzelio salygomis. Kad vaikuciai nesirgtu reikia stiprinti imunine sistema. Ir ne darzelis kaltas, kad vaiko imunine sistema silpna ir daznai serga. Mano dukros lanke Virsuliskese du skirtingus darzelius. Kitame ramiau, nera ignoringu teveliu su savo as ir savo tvarka. Siame minimame darzelyje yra kitokia tvarka ir su ja reikia susitaikyti. Tai aukletoja negera, tai ne svelni, tai pakelia tona  Tai direktore purvais drabstoma  . Taip, ji garbingo amziaus. bet man jau pakako to, kad diena galedavau palikti uz nediduka mokesti ir nereikejo samdyti aukles  Atejo ir isdrebe
Adlav26
2010 09 07, 19:14
Sendien mano drauges vaiko grupej buvo tevu susirinkimas. Jos vaikas irgi lanko ta pati darzeli tik kita grupe. Idomu laseliu grupes tevu susirinkimas bus? kol mes sergam sakau gal praziopsosim
rimiale
2010 09 07, 20:01
[quote=Adlav26,2010 09 07, 13:28] Belieka tik laukti sekancio etapo. Tikekimes jis greitai ateis As svajoju, kad sestadieniais dukra bartusi ant manes, kad i darzeli nevedu, nes tai reikstu, kad jai ten gerai ir ji nori ten buti. Skaudu palikti vaika, kai zinai, kad yra atvirksciai 
[/quote]
Ir as svajoju tokio etapo bet nezinau ar jis ateis, nes mama sake ir as netgi pati prisimenu kad as kai buvau dar maza nebuvo tokio ryto kad vedama i darzeli neverkciau ir taip iki pat tol kol ejau i mokykla. Bet man buvo ten blogai, mus ten ir musdavo dabar aisku nebe tie laikai tai tikiuos apsipras. Va mazojo tai nei kiek nebijosiu palikt darzeli. Jis megsta kompanijas O jusu dukryte manau greit apsipras bent jau nei karta kiek atejau pasiimti Manto nemaciau jos verkiancios
[/quote]Aciu, paguodet labai [quote=Adlav26,2010 09 07, 15:14] tai penktadieni taip ir buvo jis tik stovejo prie lango verke ir manes lauke. Bet ketvirtadieni aukletoja Maryte sake kad kai isejau tik paverke truputi ir visa laika zaide su vaikais. Galvoju gal penktadieni issigando naujos aukletojos? 
[/quote]Jo, su Maryte buvo kitaip, o penktadieni ir pati aukletoja jam pristume suoleli prie lango kad ziuretu pro ji kol ateisit [quote=laureta,2010 09 07, 16:07] Kitaip sakant, ruosiama darzelio perestroika. na bet ir sugalvok, ivedinet tvarka kokia noriu. Tai yra valstybinis darzelis su savo programa. nepatinka, keliauti galima kitur. Tas pats kaip darbe, nepatinka, keliauji kitur ieskotis darbo. Visokiu vaiku yra, visokiu reikia. Taciau statyti savu salygu darzelyje ir grupeje nevertetu. Man daug kas nepatiko, bet jei visiems gerai ir man gerai. Niekuom nesiskundziau. Vat butent, duokite vaikams buti savarankiskais. Nelaikykite priristu prie sijono. Vaikai ne jusu nuosavybe. Ir neauginkite ju siltnamio salygomis. Vaikai ir patys gali puikiai pasirupinti savimi be teveliu darzelio salygomis.
Kad vaikuciai nesirgtu reikia stiprinti imunine sistema. Ir ne darzelis kaltas, kad vaiko imunine sistema silpna ir daznai serga. Mano dukros lanke Virsuliskese du skirtingus darzelius. Kitame ramiau, nera ignoringu teveliu su savo as ir savo tvarka. Siame minimame darzelyje yra kitokia tvarka ir su ja reikia susitaikyti. Tai aukletoja negera, tai ne svelni, tai pakelia tona Tai direktore purvais drabstoma . Taip, ji garbingo amziaus. bet man jau pakako to, kad diena galedavau palikti uz nediduka mokesti ir nereikejo samdyti aukles 
[/quote]Na nezinau, labai nesutinku su Jumis. Aisku, perestrojku neorganizuoju, bet jei yra galimybe geriau, tai kodelgi nepabandyti? Kodel turim tenkintis kuo turim? Taip niekada nepatobulesime Direktores purvu nedrabstysiu, bet ir geru zodziu neminesiu, nes neturiu uz ka  gal problemu neturejote, mazai bendravote, tai gerai ir atsiliepiate [quote=Debesiute,2010 09 07, 18:43] Atejo ir isdrebe 
[/quote] [quote=Adlav26,2010 09 07, 19:14] Sendien mano drauges vaiko grupej buvo tevu susirinkimas. Jos vaikas irgi lanko ta pati darzeli tik kita grupe. Idomu laseliu grupes tevu susirinkimas bus? kol mes sergam sakau gal praziopsosim 
[/quote]As tai tikiuosi kad kas pranes, siaip butu labai gerai ir mums susirinkimas, labai noreciau... Net klausimu pasiruosciau, namu darbus padaryciau  Kazkaip negraziai pasicitavo, bet gal suprasite
laureta
2010 09 07, 20:16
Su direktore nebuvom drauges nei pazystamos. Todel as jai nei pritariu nei jos uzstoju. As su ja nedirbau viename kloektyve. Mano dukra lanke kita darzeli Virsuliskes, deja is ten direktore iskrapste pacios aukletojos.  As net buvau nustebusi kaip joms tai pavyko. Nors irgi nieko blogo apie ja negalejau pasakyti. Nors ji ir bendraudavo kaip kariuomenes vadas, bet negi zmogu mokysi. Buvo kaip buvo. Debesiute, nieko nebuvo drebta, pasakiau savo nuomone. Kaip jus ja priemete, tai jusu reikalas. nezinau ar tebedirba aukletoja, nepamenu vardo. Bet peledziuku grupej man su dukruze buvo gerai. Nesvarbu kad vaikai nesdavosi is turgaus pirktus sausainius ir vaisindavosi, vienam duosiu, kitam neduosiu. Pasakiau pastabele, daugumai nepatiko. Ir aukletoja sutiko, kad nereikia duoti i darzeli. Bet situacija nepasikeite. Kodel? Todel kad nera tvarkos. Daro tai ka nori ir visa kita nesvarbu. Kokias dovaneles sugalvojo nuo kaledu senio, man gerai.Ir dukrai pasakiau, kad turi buti gerai, nes vaikuciu daug, o senis vienas. Suprato. Reikejo imantresnio, padovanojau atskirai. Taciau daugumai buvo negerai, kad nera saldainiu ir t.t. Nepatiko dovaneles isrinktos.
KRIAUKLELE
2010 09 07, 20:16
QUOTE(Debesiute @ 2010 09 07, 19:43) Atejo ir isdrebe  Nu jo  , nei ji zino kokia as, nei ka  Nezinant zmogaus, nereikia apie ji drebti. Ka as padarysiu, kad mano vaikas toks, bet as manau , kad aukletoja reikia perspeti, kad taip gali kada nors atsitikti. O jei nezinant taip atsitinka, tai kas tada? Siandien pirma diena darziuke, laseliuku grupej puikiai praejo.Pavalge ir pusrytelius ir pietus, o paskiau keliavom namucio. Ziuresim kaip bus rytoj, del rytojaus kazkaip su nerimu
Simmone
2010 09 07, 21:24
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 07, 21:16) Nu jo  , nei ji zino kokia as, nei ka  Nezinant zmogaus, nereikia apie ji drebti. Ka as padarysiu, kad mano vaikas toks, bet as manau , kad aukletoja reikia perspeti, kad taip gali kada nors atsitikti. O jei nezinant taip atsitinka, tai kas tada? Siandien pirma diena darziuke, laseliuku grupej puikiai praejo.Pavalge ir pusrytelius ir pietus, o paskiau keliavom namucio. Ziuresim kaip bus rytoj, del rytojaus kazkaip su nerimu  Ir nera reikalo teisintis, aiskinti, kas ir kaip, nes tikrai buvo nuomone isdrebta  Bent jau man nesinori net dizkutuoti, kai sitaip pasisakoma - ne ka parase, o kaip parase Dziugu, kad puikiai jusu dienele praejo  Maniskiui irgi viskas gerai buvo. Liko siandie ir pietu miegelio su dviem panelytesm
Darganele
2010 09 07, 23:38
QUOTE(domina @ 2010 08 29, 20:40) direktorė visada padirbėdavo su mažiukais- tie juk dar per maži kalbėti. Tėveliams matant pasišypsos, uti uti vaikučiams pasakys ir viskas. Bet anksčiau ji lašeliuose dirbdavo, o čia dabar kitoje grupėje. Mamytes, Saunuoles, kurios nesitenkinat esama tvarka ir norit padaryt geriau. Mes savu laiku irgi pasistengem! Ir jusu vaikuciai auga be stresu, kuriuos reikejo istvert musiskiams. Dar noriu pasakyti, kad direktore tikrai skaito visa sia tema, net darbus pamirsta (na, bentj jau taip buv per skandala). Tad jeigu norite jai ka nors pasakyti, drasiai rezkit, ji viska perskaitys  O kad perskaiciu padarys isvadas - nepazadu. Neiveikiama jai sita uzduotis. Kaip musu patirtis parode, kad iskilus didelems problemoms i puonia direktore kreiptis neverta. Drasiai rinkit svietimo skyriaus numeri. Gali buti, kad ir ten jums niekas nepades (puonia turi rysiu), bet nenuleiskit ranku.  Linkiu didziausios sekmes jums ir jusu vaikuciams ir labai tikiuosi, kad tvarka ten padarysit Mes kita met jau keliausim i Laseliu grupe, labai tikimes, kad direktore jau bus isejus i uztarnauta poilsi
Simmone
2010 09 08, 07:19
[quote=Debesiute,2010 09 07, 22:24] Ir nera reikalo teisintis, aiskinti, kas ir kaip, nes tikrai buvo nuomone isdrebta  Bent jau man nesinori net dizkutuoti, kai sitaip pasisakoma - ne ka parase, o kaip parase Vaje, kaip as cia parasiau - tik dabar pastebejau  DiSSSSkutuoti!  Nemegstu, kai raso su "tokiom" klaidom, o pati....Sorry [quote=Darganele,2010 09 08, 00:38] Mamytes, Saunuoles, kurios nesitenkinat esama tvarka ir norit padaryt geriau. Mes savu laiku irgi pasistengem! Ir jusu vaikuciai auga be stresu, kuriuos reikejo istvert musiskiams. Dar noriu pasakyti, kad direktore tikrai skaito visa sia tema, net darbus pamirsta (na, bentj jau taip buv per skandala). Tad jeigu norite jai ka nors pasakyti, drasiai rezkit, ji viska perskaitys  O kad perskaiciu padarys isvadas - nepazadu. Neiveikiama jai sita uzduotis. Kaip musu patirtis parode, kad iskilus didelems problemoms i puonia direktore kreiptis neverta. Drasiai rinkit svietimo skyriaus numeri. Gali buti, kad ir ten jums niekas nepades (puonia turi rysiu), bet nenuleiskit ranku.  Linkiu didziausios sekmes jums ir jusu vaikuciams ir labai tikiuosi, kad tvarka ten padarysit Mes kita met jau keliausim i Laseliu grupe, labai tikimes, kad direktore jau bus isejus i uztarnauta poilsi  [/quote] Papildyta:QUOTE(Debesiute @ 2010 09 07, 22:24) Ir nera reikalo teisintis, aiskinti, kas ir kaip, nes tikrai buvo nuomone isdrebta  Bent jau man nesinori net dizkutuoti, kai sitaip pasisakoma - ne ka parase, o kaip parase Vaje, kaip as cia parasiau - tik dabar pastebejau  DiSSSSkutuoti!  Nemegstu, kai raso su "tokiom" klaidom, o pati....Sorry QUOTE(Darganele @ 2010 09 08, 00:38) Mamytes, Saunuoles, kurios nesitenkinat esama tvarka ir norit padaryt geriau. Mes savu laiku irgi pasistengem! Ir jusu vaikuciai auga be stresu, kuriuos reikejo istvert musiskiams. Dar noriu pasakyti, kad direktore tikrai skaito visa sia tema, net darbus pamirsta (na, bentj jau taip buv per skandala). Tad jeigu norite jai ka nors pasakyti, drasiai rezkit, ji viska perskaitys  O kad perskaiciu padarys isvadas - nepazadu. Neiveikiama jai sita uzduotis. Kaip musu patirtis parode, kad iskilus didelems problemoms i puonia direktore kreiptis neverta. Drasiai rinkit svietimo skyriaus numeri. Gali buti, kad ir ten jums niekas nepades (puonia turi rysiu), bet nenuleiskit ranku.  Linkiu didziausios sekmes jums ir jusu vaikuciams ir labai tikiuosi, kad tvarka ten padarysit Mes kita met jau keliausim i Laseliu grupe, labai tikimes, kad direktore jau bus isejus i uztarnauta poilsi 
KRIAUKLELE
2010 09 08, 08:10
QUOTE(Debesiute @ 2010 09 07, 22:24) Ir nera reikalo teisintis, aiskinti, kas ir kaip, nes tikrai buvo nuomone isdrebta  Bent jau man nesinori net dizkutuoti, kai sitaip pasisakoma - ne ka parase, o kaip parase Dziugu, kad puikiai jusu dienele praejo  Maniskiui irgi viskas gerai buvo. Liko siandie ir pietu miegelio su dviem panelytesm  Na taip Debesiute - tu visiskai teisi O siryt atkreipiau demesi i tavo suneli, nes vakar matyt ji veliau atvede, nei as saviske. Tik tetis isejo vaikiukas viena asarele nusivale, o paskiau prie zaislu, prie masinos, ramiai pats pavalge, ir kose ir sumustini sukirto. Na jis kolkas toks vienas viska mokantis ir i viska ramiai reaguojantis, saunuolis berniukas, berods Jonukas
Simmone
2010 09 08, 11:15
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 08, 09:10) Na taip Debesiute - tu visiskai teisi O siryt atkreipiau demesi i tavo suneli, nes vakar matyt ji veliau atvede, nei as saviske. Tik tetis isejo vaikiukas viena asarele nusivale, o paskiau prie zaislu, prie masinos, ramiai pats pavalge, ir kose ir sumustini sukirto. Na jis kolkas toks vienas viska mokantis ir i viska ramiai reaguojantis, saunuolis berniukas, berods Jonukas  Taip, maniskis  Sake, vyras, kad nenorejo paleist, bet del to as labai nesijaudinu, nors seniau sirdi labai skaudedavo. Issiskyrimas budavo nemalonus ir tam namudiniam darzeli, bet, kaip jus ir minejot, tuoj nurimsta ir kaip niekur nieko  O jis mano valgus vaikas, ypac darzeli. Savaitgaliais namie tai buna, kad maziau valgo, bet siaip neskauda galvos, kad nevalgus  Praeitas dvi dienas irgi viska sukirto  Privaciai kur lankem tai 3 lekstes buroku sriubos suraitydavo ir kolduniuku kalna galedavo suvalgyti  Idomu, kada darys tevu susirinkima  urbut, kai susiformuos grupe - prades lankyti bent jau dauguma vaikiuku Man nepatinka vienas dalykas - kad vaiku neveda i lauka. Aisku, menka cia beda, nes vakare pasibunam lauke, nes anksciau pasiimu vaika, bet kitu atveju tai vaikas lieka be gryno oro, nes tiek, kiek gauna jo, pareidamas nuo masinos iki darzo ir atgal, tikrai negana  Kitavertus, taip paprasciau aukletojoms, kol vaikai nepriprate. Tiesiog kituose darzeliuose veda vaikus i gryna ora jau dabar. Beje, vakar sunutis salta nosim ir ledinem rankom radau O kaip bus, kai keis langus miegamuke tuoj  Isvis salta grupej turetu buti  O kaup jums, KRIAUKLELE, siandie sekesi issiskirti?
Adlav26
2010 09 08, 11:20
QUOTE(Debesiute @ 2010 09 08, 12:15) Taip, maniskis  Sake, vyras, kad nenorejo paleist, bet del to as labai nesijaudinu, nors seniau sirdi labai skaudedavo. Issiskyrimas budavo nemalonus ir tam namudiniam darzeli, bet, kaip jus ir minejot, tuoj nurimsta ir kaip niekur nieko  O jis mano valgus vaikas, ypac darzeli. Savaitgaliais namie tai buna, kad maziau valgo, bet siaip neskauda galvos, kad nevalgus  Praeitas dvi dienas irgi viska sukirto  Privaciai kur lankem tai 3 lekstes buroku sriubos suraitydavo ir kolduniuku kalna galedavo suvalgyti  Idomu, kada darys tevu susirinkima  urbut, kai susiformuos grupe - prades lankyti bent jau dauguma vaikiuku Man nepatinka vienas dalykas - kad vaiku neveda i lauka. Aisku, menka cia beda, nes vakare pasibunam lauke, nes anksciau pasiimu vaika, bet kitu atveju tai vaikas lieka be gryno oro, nes tiek, kiek gauna jo, pareidamas nuo masinos iki darzo ir atgal, tikrai negana  Kitavertus, taip paprasciau aukletojoms, kol vaikai nepriprate. Tiesiog kituose darzeliuose veda vaikus i gryna ora jau dabar. Beje, vakar sunutis salta nosim ir ledinem rankom radau O kaip bus, kai keis langus miegamuke tuoj  Isvis salta grupej turetu buti  O ka ruosiasi keisti langus? As irgi pagalvojau kad gerai butu, jog juos i lauka vestu, maniskiui labai patinka lauke, tai greiciau mane pamirstu, bet drauge sake kad juos apie menesi laiko neves, nes nesusitvarkytu su jais lauke.
Simmone
2010 09 08, 11:31
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 08, 12:20) O ka ruosiasi keisti langus? As irgi pagalvojau kad gerai butu, jog juos i lauka vestu, maniskiui labai patinka lauke, tai greiciau mane pamirstu, bet drauge sake kad juos apie menesi laiko neves, nes nesusitvarkytu su jais lauke. Man seimininkute, kol rinkomes lovele, sake, kad keis langus si menesi miegamuke  Grupej turbut jau ne, nes nebutu, kur vaiku kist Bet yra darzeliu, kur ir su pypliukais lauke susitvarko, bet tegu geriau ir neveda musiskiu, jei bijo, nes, vadinasi, tikrai nesusitvarkytu  As pati pasibusiu su vaiku lauke, kol galiu, o kai reiks i darba, jau tokiu problemu nebebus
KRIAUKLELE
2010 09 08, 12:22
QUOTE(Debesiute @ 2010 09 08, 12:15) Taip, maniskis  Sake, vyras, kad nenorejo paleist, bet del to as labai nesijaudinu, nors seniau sirdi labai skaudedavo. Issiskyrimas budavo nemalonus ir tam namudiniam darzeli, bet, kaip jus ir minejot, tuoj nurimsta ir kaip niekur nieko  O jis mano valgus vaikas, ypac darzeli. Savaitgaliais namie tai buna, kad maziau valgo, bet siaip neskauda galvos, kad nevalgus  Praeitas dvi dienas irgi viska sukirto  Privaciai kur lankem tai 3 lekstes buroku sriubos suraitydavo ir kolduniuku kalna galedavo suvalgyti  Idomu, kada darys tevu susirinkima  urbut, kai susiformuos grupe - prades lankyti bent jau dauguma vaikiuku Man nepatinka vienas dalykas - kad vaiku neveda i lauka. Aisku, menka cia beda, nes vakare pasibunam lauke, nes anksciau pasiimu vaika, bet kitu atveju tai vaikas lieka be gryno oro, nes tiek, kiek gauna jo, pareidamas nuo masinos iki darzo ir atgal, tikrai negana  Kitavertus, taip paprasciau aukletojoms, kol vaikai nepriprate. Tiesiog kituose darzeliuose veda vaikus i gryna ora jau dabar. Beje, vakar sunutis salta nosim ir ledinem rankom radau O kaip bus, kai keis langus miegamuke tuoj  Isvis salta grupej turetu buti  O kaup jums, KRIAUKLELE, siandie sekesi issiskirti? Kaip ir neblogai kolkas, nei vienos asareles, sake mergina uzsiima, zaidzia,bet jei kolkas kompanijos nereikia, pati su savimi zaidzia. Ryt bandysime likti miegoti Del laukucio - tai sake si menesi dar neves, kad vaikai prie auklyciu apsiprastu. Del susirinkimo klausiau, sake - bus, bet kolkas dar ne, nes mazai vaikuciu lankanciu, tikriausiai koki spalio menesi ji rengs Del langu keitimo miegamajame , tai sake, kad rugsejo menesi tai darys. Tai ziuresim, jei ten bus vejai skersvejai, tai gal ta diena ir neleisiu mergyes darziukan. O taviskis ir pietukus pavalge, kaip tik atejau pasiimti merginos per pietu valgyma. Tik sedi jis prie didesnio stalo, nei maniske Debesiute, pasirodo mes kaimynysteje gyvenam
Simmone
2010 09 08, 12:32
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 08, 13:22) Kaip ir neblogai kolkas, nei vienos asareles, sake mergina uzsiima, zaidzia,bet jei kolkas kompanijos nereikia, pati su savimi zaidzia. Ryt bandysime likti miegoti Del laukucio - tai sake si menesi dar neves, kad vaikai prie auklyciu apsiprastu. Del susirinkimo klausiau, sake - bus, bet kolkas dar ne, nes mazai vaikuciu lankanciu, tikriausiai koki spalio menesi ji rengs Del langu keitimo miegamajame , tai sake, kad rugsejo menesi tai darys. Tai ziuresim, jei ten bus vejai skersvejai, tai gal ta diena ir neleisiu mergyes darziukan. O taviskis ir pietukus pavalge, kaip tik atejau pasiimti merginos per pietu valgyma. Tik sedi jis prie didesnio stalo, nei maniske Debesiute, pasirodo mes kaimynysteje gyvenam  Niu smagu, kad taip laikosi puikiai mergytes tavo  Tikrai puikiai ji tvrakosi su naujomis darzelinukes pareigomis Aha, kaimynes mes, kazkur jau pastebejau, kad kaimyniniam rajonelyje isikure esat  Gal i musu kiema ateinat pasizaist? Mes vasara i jusu "Linksmaji"medinuka kiemuka eidavom kartais Ir as tadien, kai keistu langus, neleisciau sunaus i darza  Reik issiaiskint, kada tiksliai tai darys
admin*1
2010 09 08, 12:32
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|