Vardą Indrėja girdėjau tik keletą kartų, jis man labai patiko. Man būtų labai įdomu sužinoti, kaip jus vertinat šitą vardą. Ar jums patinka? O gal kuri nors pažįsta bent vieną Indrėją?
labai grazu! dar zinau Indraja
O aš Indrėja žinau nicką šitame forume
...o jau Noa koks gražus vardas būtų
Va jums: Indraja, Indrajas lietuvių: rytų aukštaičių nendrė. Tokiu vardu buvo vadinama lietuvių pagonių deivė, vyriausioji Saulės dukra. Indraja lietuviškas planetos Jupiteris pavadinimas. Aptikta žinių, kad Indraja buvo laikyta gerąja ragana, žemdirbių ir sveikatos globėja. Andrėja, Andriejus (02.04, 05.16, 11.10, 11.30), Andrejus graikų: vyriška, -as; drąsi, -us Vardo variantai: Andreta Indrėja - nėra tokio... Bet skamba visai gražiai
Vis mąstau: gal Indrėja - tai vardų Indrė ir Indraja mixas?
QUOTE(Nilka @ 2005 06 27, 10:34) Dievas Indra yra vyriškos lyties Indijos mitų dievas . Citata : ,,Indijos mituose dievas Indra ne tik valdo žaibus, bet turi ir vaivorykštę, kuri vadinama Indra lanku ar ginklu" Pažinojau panelę tokiu vardu, gal ir nelabai gražus, bet prasmingas, senovinis, sanskritinis...
Zinau panele vardu Indra- tai vis bandydavau joje izvelgti vyrisku bruozu
Nei Indraja, nei Indreja man nepatinka. Indre geriau.
man tai nelabai, labai sunkus ir neskambantis.
man nepatinka
Man asmeniskai sitas vardas irgi nelabai
vardas gražus, bet sunkiai tariasi
tokio vardo dar neteko girdėti...
Manau paprasciau butu Indrė, nes jei noresit mazybiniu vardu vadinti tai bus tikrai Indrutė, o ne Indrėjutė
O man asmeniskai Indra labai grazus
Aš kaip Indrė tai man šitas vardas labai gražus
man tai asmeniskai indraja labai graziai skamba, nors is pirmo zvilgsnio jis man tai atrode ne lietuviskos kilmes, nes kazko asosijuojasi su indija (matyt panasus saskambis)... siaip su malonumu savo dukra galeciau taip pavadinti, nes vardas skamba labai isdidziai...
Man sis vardas idomus, nes dar neteko tokio girdeti, taciau reikia pripazinti, kad jis kazkiek turi ir tokio grubumo. Taciau ilgiau pakartojus jis visai neblogai skamba
Manau, kad šis vardas yra retas, nes nesu tokio girdėjusi ir labai keistas. Aš tokiu vardu tikrai nevadinčiau savo dukters, nes manau, kad mažai kas tokį atsimintų. na, bet tai tik mano nuomonė.
QUOTE(Joana1 @ 2005 07 01, 18:34) Manau, kad šis vardas yra retas, nes nesu tokio girdėjusi ir labai keistas. Aš tokiu vardu tikrai nevadinčiau savo dukters, nes manau, kad mažai kas tokį atsimintų. na, bet tai tik mano nuomonė. o mano drauge Jorune...pries 22 metus tai buvo retas ir keistas vardas- dabar
jau geriau Andreja
Nea, nelabai man kažkaip
Sunku būtų apsiprasti su vardu, kuris turi puikų trumpą variantą - Indra (-ė). Gal sunku ne apsiprasti, o siekti, kad niekas jo netrumpintų, ištartų visą formą.
Kasdien užeinu į šitą savo temą, skaitinėju - tiek daug nuomonių
Man asmeniskai baisiai negrazus vardas
QUOTE(Aima @ 2005 06 29, 20:13) Manau paprasciau butu Indrė, nes jei noresit mazybiniu vardu vadinti tai bus tikrai Indrutė, o ne Indrėjutė Pritariu Aimai
Man tai visai įdomus vardas
Labai grazus vardas. Bet manau, kad vistiek visi trumpintu ir Indre vadintu. Mano pacios vardas Indre, bet visai neblogai butu ir Indreja
man graziau Andreja
atsiprašau, bet negražus
Pagaliau kažkas atrado ši vardą
Nu geras, aš pamačiau šitą temą ir iškart mintys o kaip kažin Indrėja gyvena
Pas mumis poliklinikoj registratorė mergaitė vardu Indrėja
QUOTE(milabra @ 2005 10 20, 15:45) Belskis,mieloji Milabra, ir bus atidaryta Indreja nera mano tikrasis vardas, tiesiog kazkada isgirdau ji ir dabar visur juo pasirasineju kaip slapyvardziu, kai kurie zmones net pradejo mane taip vadinti Tiesa, nesupykit perdaug, kad lauzau forumo taisykles ir rasau be lietuvisku raidziu, dar nepripratau
man nelabai grazus
Man tai labai gražus ir retas
man siaip sau
Sveiki!
Man vardas tai nelabai koks.....
man tokio pobudzio vardai visada asociajuojasi su noriu istesti trumpa varda (siuo atveju Indre), kaip kad Mariju istesia iki Marijano ir t.t.
Man asmeniskai Andreja vardas grazus, bet visi sauktu Andre, o tai jau Indra irgi nieko, nors vardas kietokas, kazkoks vyriskas
Man tai irgi
Man tai visai
|