Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Indrėja
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
ewita
Vardą Indrėja girdėjau tik keletą kartų, jis man labai patiko. Man būtų labai įdomu sužinoti, kaip jus vertinat šitą vardą. Ar jums patinka? O gal kuri nors pažįsta bent vieną Indrėją? 4u.gif
Nilka
QUOTE(ewita @ 2005 06 27, 00:48)
Vardą Indrėja girdėjau tik keletą kartų, jis man labai patiko. Man būtų labai įdomu sužinoti, kaip jus vertinat šitą vardą. Ar jums patinka? O gal kuri nors pažįsta bent vieną Indrėją? 4u.gif
*

Indrėjos nepažįstu, bet girdėjau vardą Indra, visai įdomiai skamba thumbup.gif
Elina
QUOTE(ewita @ 2005 06 27, 00:48)
*

Esu girdėjusi tokį vardą g.gif , mano dukra-Andrėja 4u.gif
Ramunita
labai grazu! dar zinau Indraja mirksiukas.gif Indreja turbut pagamintas is sito vardo, nes Indraja pagoniu deive,tik nezinau ka saugo blush2.gif ,bet karta ziurejau laida apie pagonybe,tai ten snekejo apie deives ir ju dievus-tai rode ta indraja
milabra
O aš Indrėja žinau nicką šitame forume g.gif Gal ir Milabra neblogas vardas?
Noa
...o jau Noa koks gražus vardas būtų laugh.gif

Va jums:
Indraja, Indrajas – lietuvių: rytų aukštaičių „nendrė“. Tokiu vardu buvo vadinama lietuvių pagonių deivė, vyriausioji Saulės dukra. Indraja – lietuviškas planetos Jupiteris pavadinimas. Aptikta žinių, kad Indraja buvo laikyta gerąja ragana, žemdirbių ir sveikatos globėja.

Andrėja, Andriejus (02.04, 05.16, 11.10, 11.30), Andrejus – graikų: „vyriška, -as; drąsi, -us“
Vardo variantai: Andreta

Indrėja - nėra tokio... Bet skamba visai gražiai smile.gif
ewita
Vis mąstau: gal Indrėja - tai vardų Indrė ir Indraja mixas? g.gif
Cikadelė
QUOTE(Nilka @ 2005 06 27, 10:34)
Indrėjos nepažįstu, bet girdėjau vardą Indra, visai įdomiai skamba thumbup.gif
*

Dievas Indra yra vyriškos lyties Indijos mitų dievas .
Citata : ,,Indijos mituose dievas Indra ne tik valdo žaibus, bet turi ir vaivorykštę, kuri vadinama Indra lanku ar ginklu"

Pažinojau panelę tokiu vardu, gal ir nelabai gražus, bet prasmingas, senovinis, sanskritinis...
Noa
QUOTE(Cikadelė @ 2005 06 27, 12:27)

Pažinojau panelę tokiu vardu, gal ir nelabai gražus, bet prasmingas, senovinis, sanskritinis...
*

Man tai labai gražus smile.gif
Onora
Zinau panele vardu Indra- tai vis bandydavau joje izvelgti vyrisku bruozu smile.gif
Nei Indraja, nei Indreja man nepatinka.
Indre geriau.
saugerda
man tai nelabai, labai sunkus ir neskambantis. schmoll.gif
Ieva-Pieva
man nepatinka schmoll.gif sad.gif
ViShy
Man asmeniskai sitas vardas irgi nelabai schmoll.gif
gutukas
vardas gražus, bet sunkiai tariasi blink.gif
tokio vardo dar neteko girdėti...
Aima
Manau paprasciau butu Indrė, nes jei noresit mazybiniu vardu vadinti tai bus tikrai Indrutė, o ne Indrėjutė g.gif . Man Indrė tikrai grazu.
lydema
O man asmeniskai Indra labai grazus 4u.gif
convict
Aš kaip Indrė tai man šitas vardas labai gražus tongue.gif
deive
man tai asmeniskai indraja labai graziai skamba, nors is pirmo zvilgsnio jis man tai atrode ne lietuviskos kilmes, nes kazko asosijuojasi su indija (matyt panasus saskambis)... siaip su malonumu savo dukra galeciau taip pavadinti, nes vardas skamba labai isdidziai...
knielita
Man sis vardas idomus, nes dar neteko tokio girdeti, taciau reikia pripazinti, kad jis kazkiek turi ir tokio grubumo. Taciau ilgiau pakartojus jis visai neblogai skamba smile.gif
Joana1
Manau, kad šis vardas yra retas, nes nesu tokio girdėjusi ir labai keistas. Aš tokiu vardu tikrai nevadinčiau savo dukters, nes manau, kad mažai kas tokį atsimintų. na, bet tai tik mano nuomonė.
Ramunita
QUOTE(Joana1 @ 2005 07 01, 18:34)
Manau, kad šis vardas yra retas, nes nesu tokio girdėjusi ir labai keistas. Aš tokiu vardu tikrai nevadinčiau savo dukters, nes manau, kad mažai kas tokį atsimintų. na, bet tai tik mano nuomonė.
*

o mano drauge Jorune...pries 22 metus tai buvo retas ir keistas vardas- dabar biggrin.gif
dianna
jau geriau Andreja smile.gif
Sorceress
Nea, nelabai man kažkaip schmoll.gif be čia turbūt todėl, kad man vardas Indrė irgi negražus ax.gif
Laisvė
Sunku būtų apsiprasti su vardu, kuris turi puikų trumpą variantą - Indra (-ė). Gal sunku ne apsiprasti, o siekti, kad niekas jo netrumpintų, ištartų visą formą.
ewita
Kasdien užeinu į šitą savo temą, skaitinėju - tiek daug nuomonių thumbup.gif Ačiū 4u.gif
cameja
QUOTE(ewita @ 2005 07 05, 00:18)
Kasdien užeinu į šitą savo temą, skaitinėju - tiek daug nuomonių thumbup.gif Ačiū 4u.gif
*

IS TIKRUJU TAI PIRMA KARTA TOKI GIRDZIU.BET GAL VISAI NIEKO.TAI TAS PATS KAIP INDRE,TIK SUTRUMPINTAI.AS ASMENISKAI SAVO DUKRYTEI TOKIO NEDUOCIAU. 4u.gif KIEKVIENAS TURIM SAVO NUOMONE. smile.gif
Canet
Man asmeniskai baisiai negrazus vardas schmoll.gif Nenoreciau tokio doh.gif
*Zavinga*
QUOTE(Aima @ 2005 06 29, 20:13)
Manau paprasciau butu Indrė, nes jei noresit mazybiniu vardu vadinti tai bus tikrai Indrutė, o ne Indrėjutė g.gif . Man Indrė tikrai grazu.
*

Pritariu Aimai 4u.gif Mane pavadino Indres vardu ir labai juo didziuojuosi.Tikrai nelabai buciau norejusi,kad mane vadintu Indrejute blink.gif Per daug jau sunkus vardas
~♥TikTaiTaip♥~
g.gif
Liucka
Man tai visai įdomus vardas
Egipta
Labai grazus vardas. Bet manau, kad vistiek visi trumpintu ir Indre vadintu. Mano pacios vardas Indre, bet visai neblogai butu ir Indreja smile.gif . O Indra tai baisia nepatinka. Mano senelis mane kazkodel Indra vadino, siaubas kaip pykdavau smile.gif
Medona
QUOTE(ewita @ 2005 07 05, 00:18)
*

man graziau skamba INDRAJA negu INREJA mirksiukas.gif
indridapa
QUOTE(babuska @ 2005 10 18, 20:55)
man graziau skamba INDRAJA negu INREJA  mirksiukas.gif
*

Sutinku visu 100pr. man irgi Indraja daug smagesnis ir jaukesnis vardas, o Indrėja tai kažkoks grubus mirksiukas.gif
Aziza
man graziau Andreja thumbup.gif
muminukas
atsiprašau, bet negražus ax.gif ax.gif
indreja
Pagaliau kažkas atrado ši vardą thumbup.gif . Man jis gražus ir esu labai prie jo pripratusi biggrin.gif .Neisivaizduoju savęs, besivadinančios kitaip.
milabra
QUOTE(indreja @ 2005 10 20, 09:52)
Pagaliau kažkas atrado ši vardą thumbup.gif . Man jis gražus ir esu labai prie jo pripratusi  biggrin.gif .Neisivaizduoju savęs, besivadinančios kitaip.
*

O tu dar gyva? blink.gif
indreja
QUOTE(milabra @ 2005 10 20, 14:34)
O tu dar gyva?  blink.gif
*

Tik nesakyk, kad mane jau nurašei blink.gif cry.gif .
milabra
QUOTE(indreja @ 2005 10 20, 15:53)
Tik nesakyk, kad mane jau nurašei  blink.gif  cry.gif .
*

Tai aišku nurašiau. Nuotraukas nukabinau... kiek galima belstis be atsako unsure.gif
Aga
Nu geras, aš pamačiau šitą temą ir iškart mintys o kaip kažin Indrėja gyvena smile.gif)) O vilką mini, vikas čia thumbup.gif Kaip laikas? Kaip mergaitės?
Brooke
Pas mumis poliklinikoj registratorė mergaitė vardu Indrėja smile.gif Originalu, bet jei nuoširdžiai, savo dukros taip nevadinčiau.. Nieko asmeniško.. Skamba gražiai, tiesiog ne mano stilius smile.gif Va andrėja tai žiauriai patink thumbup.gif:
indreja
QUOTE(milabra @ 2005 10 20, 15:45)
Tai aišku nurašiau. Nuotraukas nukabinau... kiek galima belstis be atsako  unsure.gif
*

Belskis,mieloji Milabra, ir bus atidaryta wink.gif . Tiesiog buvau gana ilgai dingusi is sio mielo forumo.Bet uztat kaip malonu sugrizti thumbup.gif ! Ir malonu,kad tiek daug zmoniu mane dar prisimena smile.gif . Na be,as cia ne i tema unsure.gif .
Indreja nera mano tikrasis vardas, tiesiog kazkada isgirdau ji ir dabar visur juo pasirasineju kaip slapyvardziu, kai kurie zmones net pradejo mane taip vadinti rolleyes.gif . Kazkaip labai prilipo jis man.
Tiesa, nesupykit perdaug, kad lauzau forumo taisykles ir rasau be lietuvisku raidziu, dar nepripratau ax.gif .
karkusa
man nelabai grazus smile.gif
Aga
Man tai labai gražus ir retas smile.gif
busy
man siaip sau ax.gif grazesnis Indraja .
Jolanta77
Sveiki!
Man vardas tai nelabai koks..... cool.gif
Atene82
man tokio pobudzio vardai visada asociajuojasi su noriu istesti trumpa varda (siuo atveju Indre), kaip kad Mariju istesia iki Marijano ir t.t.
Man asmeniskai Andreja vardas grazus, bet visi sauktu Andre, o tai jau g.gif nelabai.
Indra irgi nieko, nors vardas kietokas, kazkoks vyriskas
Vicious Vici
Man tai irgi schmoll.gif priekis vardo minkstas, o galas kazkoks kietas... Indre daug geriau thumbup.gif
audra
Man tai visai schmoll.gif , kažkoks nemielas. Moterį tokiu vardu įsivaizduoju, bet mergaitei netinkantis. Na bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Soft
QUOTE(aziza @ 2005 10 19, 21:28)
man graziau Andreja  thumbup.gif
*

100 proc. drinks_cheers.gif , Andreja - nuostabus vardas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.