Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tvarka vaiko kambaryje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
IceT
Manau, kad tvarkingumas didziaja dalimi yra igimtas. Mano mazge (beveik 4 metu) labai tvarkinga mergaite, neturim jokiu problemu del tvarkos. Viska i vietas pasideda, o jei ir daugiau susikuicia, tai jokiu problemu susitvrakyt nebuna. O vat paaugle - tai padek Dieve. Netvarkingumas neispasakytas. O auklejamos abi vienodai g.gif
okse0711
QUOTE(IceT @ 2011 11 02, 16:03)
Manau, kad tvarkingumas didziaja dalimi yra igimtas. Mano mazge (beveik 4 metu) labai tvarkinga mergaite, neturim jokiu problemu del tvarkos. Viska i vietas pasideda, o jei ir daugiau susikuicia, tai jokiu problemu susitvrakyt nebuna. O vat paaugle - tai padek Dieve. Netvarkingumas neispasakytas. O auklejamos abi  vienodai  g.gif
*

ir aš manau,kad tai įgimta,Viriasnioji dukra su tvarka "susipykusi",sūnus,kuriam tuoj 4 metukai tik per pikčius susitvarko,dar pasako,kad sesė sutvarkys.o vat mažoji,jai 2m.3men mielai viska sutvarko.O auklėjami visi vienodai smile.gif
laimingiausiamama
Dukrytei 5 m. iš pradžių buvo šiek tiek sunkiau nelabai noriai tvarkėsi, bet taisyklės buvo aiškios, dabar visai nesenai persikėlė į savo kambarį ir viskas pasikeitė tarsi kardinaliai puikiai žino, kad tai yra jos kambarys, ir ji privalo pati tvarkytis žaislus, rūbus.. Džiaugiuosi, nes kol kas tvarka puiki.
dianabu
Labas mielosios,o aš radau vaistų nuo išmėtytų žaislų.mano mažieji nelabai mėgo tvarką,kol neperskaitėm Linos Žutautės pasakėlės apie Kakę Makę ir netvarkos nykštuką.Įvyko ko tikriausias stebūklas.Paskaitykit.labai šauni knygutė smile.gif
Flaxkids
QUOTE(dianabu @ 2011 11 07, 17:23)
Labas mielosios,o aš radau vaistų nuo išmėtytų žaislų.mano mažieji nelabai mėgo tvarką,kol neperskaitėm Linos Žutautės pasakėlės apie Kakę Makę ir netvarkos nykštuką.Įvyko ko tikriausias stebūklas.Paskaitykit.labai šauni knygutė smile.gif
*

o nuo keliu metuku ji rekomenduojama vaikams? 4u.gif
dianabu
Turiu tris berniukus.Viresnėlis jau paauglys,bet štai mano pirmaklasis ir keturmetis berniukas vienodai susidomėję klauso.knygutė gražiai į liustruota,tad pavartyti,manyčiau,ir dvimečiui patiktų.tikrai nesigailėsite isigijusios smile.gif
Cukraus pudra
visaip būna, nors noru tvarkytis netrykšta.
Uodegyte
QUOTE(pudrine @ 2011 06 15, 02:26)
Manajam (4m) del rubu tvarkymo as nieko nesakau, pati sutvarkau, tik kad neleidziu jog jie voliotusi ant zemes liepiu isideti i spinta arba bent jau ant lovos padeti. o zaisliukus tai tvarkosi per diena po kelis kartus,nes savo kambaryje praktiskai nezaidzia viska susinesa i virtuve tai tvarkosi pries eidamas pietuku miegoti arba siaip jei kazkur ruosemes ir pries miegeli, na zinoma jei matau kad nezaidzia ir sedi prie tv ar kompiuterio tai tada liepiu susitvarkyti smile.gif
*

drinks_cheers.gif pati sutvarkau ,ir pykstu jai patys lenda i spinta ,tetis arba sunus iskniuisia ax.gif

o del zaisliuku pyktis teko ilgai,ir nervu kiek buvo .jis pastovus kodelciukas doh.gif pasakai kad reikia susitvarkyti,dar uzminsiu,uzsigausiu ,jai nesusitvarkysi atiduosiu berniukui kuris zaisliuko neturi,paaiskini viska,rodos suprato,ir .....kodel reikia,nenoriu,kodel negalima kad ant zemes butu.bet laikui begant tas kodel dingo biggrin.gif
argentinaiii
Maniskiui 3 tai tik jaukia kol kas namus biggrin.gif
shaja
mums 3 metukai, tvarko ir zaisliukus ir rubelius( net lanksto) aisku ne lb tvarkingai, bet saziningai. Tikrai nemegiamas darbas jai, bet ka padarysi smile.gif o bandeme visaip pripratinti, ir atiduoti kitiems vaikuciams ir pelytes nunes ir t.t. bet pasiseke tai pries pat 3 metuku gimtadieni, pasiruosimo metas visi tvarkosi, vaises ruosiame ir uogytei sakom, sutvarkyk savo zaisliukus nes sveciais ateis, o pas tave netvarka. Tai per diena gal 3 kartus tvarkesi su skudureliu ir t.t. nes sveciai turi ateiti. Tai tokia praktika ir toliau taikom, tik patobulinau. Zaidziam pvz su kaladelemis, nusibodo norim deliones. Tada susitvarkome kaladeles ir imam kita zaisla. Iskarto susitvarkome, nes veliau jau be sansu smile.gif aisku kartu pradzioje, bet db isigudrino kad pati negali, reikia jai padeti biggrin.gif bet darzelyje pati pati viska padaro, o ten tvarka gelezine, tai tariames kad pati tvarkytu, o as jai prie progos padedu. Dabar jau ipratom, kita karta mane pataiso,kad ne ten padejau daikta biggrin.gif vat vaikas del tvarkos visus mus rikiuoja biggrin.gif juk jei reikalauji, reikia pavyzdi rodyti biggrin.gif
Iloveyou
mano tvarko bet tik po to kai priverciu. o geruoju kol kas nesigauna
Edysia
Žaislus šiaip ne taip sutvarko, o rūbeliai tai jau yra mano pareiga, bet mums dabar tik 3 m, tai manau dar turim laiko išmokti tvarkytis 4u.gif
Ramacka
Sveikutes,
man geda ir kalbeti, mano dukrytei jau 7, bet tvarka tiek kambary, tiek spintose- velnias spranda nusilauztu! blush2.gif Jai pradedu barti, kad kambary drabuzeliai metosi, tai ji sugeba sugrusti viska i spinta-belekaip, kad tik patraukti is akiu! ax.gif
Suneliui 3, tvarkytis eina tik tada kai tetis pasiima maisa viskam, kas ne vietoje ismesti biggrin.gif , spekit ar ilgam tokia taktika veiksminga g.gif , ogi ne! Dabar kai jam parodai maisa, jis sako: gali viska ismesti, taip ir tvarka kambaryje bus doh.gif
linejaa2012
Manoji triju su puse metuku, rubelius pati labai net norei tvarkosi,bando,nors lankstyt,man net neleidzi nors dar gaunas neipatingai gerai sulankstyt bet vertinu ir pagiriu vaika uz pastangas. O zaisliukus leidziu pasiimti tik po kelis tai pazaidus iskart susideda i vieta ir kitus tada pasiema,o jai apsilanko vaikuciu namuose ir zaisdami suvercia,tai tada praso mano pagalbos ir abi susitvarkom.
Vygta
Maniškei tuoj ketveri,bet dėl tvarkymosi tai būna visaip-dažniausiai piktumai,bet nenusileidžiu,tai vistiek tenka sutvarkyti biggrin.gif nors ir burba lotuliukas.gif
Anitka
mano didziajai jau 5 su trupuciu,tai tvarkosi paprasyta ne tik zaislus bet ir drabuzelius,kojniu stalciuka.nera didziule tvarkos gerbeja,bet pratinu prie to biggrin.gif o maziulis visas tvarkas suardo kol kas biggrin.gif
Ambro
QUOTE(Anitka @ 2012 04 07, 12:55)
mano didziajai jau 5 su trupuciu,tai tvarkosi paprasyta ne tik zaislus bet ir drabuzelius,kojniu stalciuka.nera didziule tvarkos gerbeja,bet pratinu prie to biggrin.gif o maziulis visas tvarkas suardo kol kas biggrin.gif
*

Pas mus panašiai su mažuoju lotuliukas.gif
SuzukiDRZ400SM
Mūsų vienai trys, kitam dar metukų nėra. Tai pastarasis labiau tvarkosi, nei sesė lotuliukas.gif
Bozenyte
mums 3 metukai, savo zaisliukus sutvarko pati. Daugiau is jos nieko nereikalaujam, toliau mama pati.
ingaverb82
Musu keturmetis labai puikiai tvarkosi pats, nuo mazumes buvo to mokomas ir dabar daznai net sakyti nieko nereikia.
Vaidilu
Mano dickiui jau 7 bet kai reikia susitvarkyt kambari buna karas,nes jei vienas tvarko tai viska kisa po lova ir po antklode doh.gif tenka viska pertvarkinet doh.gif
sagute2
maniskiui tuoj 3,5 bus, tai tik darzelio deka kazkiek tvarkytis pradeda mokytis. Nes man vakare jau neber jegu dar vaika mokyti, norisi tik krist i lova, o dar kruva darbu laukia. Kadangi turime dar mazucius dvynukus, kurie ka tik kraustyt spintas pradejo, vyresnis sugrizo i "kudikyste" su jais kartu. Kol mes tevai nedisciplinuoti, kazin ar vaikus galime ismokyt. Geda man doh.gif
..bandysiu ta knygute apie nykstuka isigyt...
sraigiuss
Čia jau bėda doh.gif Nuotaikos dalykas- arba tvarkos, arba gali net neprašyt doh.gif
puuupi
Maniskiui jau beveik 4. Baiges zaisti daznai susitvarko net neraginamas, nes labai lipduko nori biggrin.gif (uz kiekviena gera poelgi gauna viena, jau antri metai taip darom ir jam dar nepabodo)
Rubu tvarkyt nereikia, nes pats jis ju niekur nemeto cool.gif
anita x
Sūnui jau 3,5metukų, paprašytas tvarkosi žaislus pats, bet labai nenoriai. Stengiames ir patys jam padėt, tada linksmiau kartu tvarkytis.
lauriuksis
maniskiui 4m. ir tvarkytis jis pritingi,bet kartais buna,kad neprasomas susitvarko smile.gif
Jureka
svečiuose labiau padeda susitvarkyti negu namuose doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.