Populiariausia lietuviška kosmetika "Margarita" skelbia fotokonkursą
"Pati sau kirpėja" Su tamsiuoju metų laiku artėja ir pačios gražiausios metų šventės: Kalėdos nei Naujieji Metai. O ką tai reiškia jums supermamos? Nauji pyragų receptai, dovanų sąrašai, karnavalinės kaukės, atvirukai giminaičiams, vainikai ant stalo, kojinės ant židinio... Malonūs rūpesčiai, tik, to laiko mums taip trūksta! Visur ir visada turi atrodyti gražiai ir tvarkingai, nenuobodžiai, madingai ir stilingai. Kaip visur suspėti? Kviečiame jus dalyvauti fotokonkurse ir siųsti savo pačių sukurtų šukuosenų nuotraukas:kasdieninių, proginių, vakarinių, karnavalinių ir visokių kitokių, kuriose dalyvauja jūsų ar jūsų pažįstamos moters plaukai. Konkurse gali dalyvauti tik namų sąlygomis sukurtos šukuosenos. Profesionalių kirpėjų ir stilistų šukuosenos nebus vertinamos. Konkursui pasibaigus bus apdovanotos geriausios šukuosenos šiose kategorijose: kasdieninės, proginės ir originaliausios. I-III vietų nugalėtojams įsteigti vertingi "Margarita" plaukų priežiūros rinkiniai, kuruos sudaro priemonės kasdieninei plaukų priežiūrai bei nauji produktai šukuosenos formavimui. Fotokonkursas vyks 27-10-2008 - 05-11-2008 Vertinimas 06-11-2008 - 16-11-2008 Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia
marbela
2008 10 28, 17:00
 Saunuole pirma dalyve, pagaliau kazkas ryzosi  ir kasdieninis variantas smagus,mano plaukai per trumpi taip padaryt,bet patiktu
Yra ir antroji nuotrauka  Šitas konkursas turėtų būti gana įdomus, juk galim parodyti savo išmonę, tik drąsiau, mergaitės, drąsiau
JulieTa
2008 10 28, 18:42
labai labai super konkursas  ir menas ir pasirodymas
Lau_rike
2008 10 28, 19:03
Turiu klausimėlį, kažin galima vaikiškas šukuosenas čia dėti ar ne? Tarkim mergaitės ilgi plaukai būtų sušukuoti.
kiek suprantu iš konkurso taisyklių: QUOTE Kviečiame jus dalyvauti fotokonkurse ir siųsti savo pačių sukurtų šukuosenų nuotraukas: kasdieninių, proginių, vakarinių, karnavalinių ir visokių kitokių, kuriose dalyvauja jūsų ar jūsų pažįstamos moters plaukai. Konkurse gali dalyvauti tik namų sąlygomis sukurtos šukuosenos. Profesionalių kirpėjų ir stilistų šukuosenos nebus vertinamos. vaikų šukuosenų dėti negalima.
<<kasdieninių, proginių, vakarinių, karnavalinių ir visokių kitokių, kuriose dalyvauja jūsų ar jūsų pažįstamos moters plaukai.>>
netinka vaikai, juk čia kosmetikos konkursas, nenaudojame gi vaikų plaukams kosmetikos (apie šampūnus ir iššukavimą lengvinančias priemones tai nekalbu).
alio-nka
2008 10 28, 19:20
o as negaliu apsispresti koki varianta det  , turiu ir kasdieninė ir proginė ir viena lb.lb originalia  darem tokiam konkurseliui Papildyta:QUOTE(Rustė @ 2008 10 28, 20:10) << kasdieninių, proginių, vakarinių, karnavalinių ir visokių kitokių, kuriose dalyvauja jūsų ar jūsų pažįstamos moters plaukai.>> netinka vaikai, juk čia kosmetikos konkursas, nenaudojame gi vaikų plaukams kosmetikos (apie šampūnus ir iššukavimą lengvinančias priemones tai nekalbu).  nu va, o as dukreles ir norejau det, na jin ne kudikis, mokinuke, na ir priemoniu ten nemazai buvo panauduota ir vasko ir zele ir lako... na ka padarisi...galvosim...
Emerencija
2008 10 28, 22:41
QUOTE(Rustė @ 2008 10 27, 16:04) Konkurse gali dalyvauti tik namų sąlygomis sukurtos šukuosenos. Profesionalių kirpėjų ir stilistų šukuosenos nebus vertinamos.
O kaip jus žadat atskirti, kur šukuosena daryta namu salygomis, o profesionaliu kirpeju?
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 28, 22:41) O kaip jus žadat atskirti, kur šukuosena daryta namu salygomis, o profesionaliu kirpeju? na matysis gal kaip nors... vestuvinių netvirtinsiu, ir visokių labai mandrų proginių. na žiūrėsim
Erszebeth
2008 10 29, 10:27
QUOTE(Rustė @ 2008 10 28, 19:10) << kasdieninių, proginių, vakarinių, karnavalinių ir visokių kitokių, kuriose dalyvauja jūsų ar jūsų pažįstamos moters plaukai.>> netinka vaikai, juk čia kosmetikos konkursas, nenaudojame gi vaikų plaukams kosmetikos (apie šampūnus ir iššukavimą lengvinančias priemones tai nekalbu). O paauglių?  Šampūnus, balzamus ir kitas priemones naudoja iš bendros lentynos. Ar negalima vien todėl, kad ji - SM dalyvės vaikas? Kaip tada būna su jaunutėmis mergaitėmis, moksleivėmis, kurios pačios užsiregistravę kaip forumo dalyvės? Beje - o vyrų galima?
QUOTE(Erszebeth @ 2008 10 29, 10:27) O paauglių?  Šampūnus, balzamus ir kitas priemones naudoja iš bendros lentynos. Ar negalima vien todėl, kad ji - SM dalyvės vaikas? Kaip tada būna su jaunutėmis mergaitėmis, moksleivėmis, kurios pačios užsiregistravę kaip forumo dalyvės? Beje - o vyrų galima?  vyrų ne, moterims konkursas  dėl paauglių pasidomėsiu
Filosophy
2008 10 30, 00:09
Tai kai sukuri šukuoseną ir jau turi nuotrauką, tai čia ir įkelt reikia?
Karbynė
2008 10 30, 00:14
QUOTE(Turkcena @ 2008 10 30, 00:09) Tai kai sukuri šukuoseną ir jau turi nuotrauką, tai čia ir įkelt reikia? eiti čia http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=88spausti Dalyvavimo konkurse paraiška , užpildyti ir laukt kol moderatorė patvirtins.
Cukraus pudra
2008 10 30, 09:38
mažoka foto. gal pasibaigus anam konkursui padaugės
Stebukle
2008 10 30, 13:48
QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 30, 10:38) mažoka foto. gal pasibaigus anam konkursui padaugės Kai anas pasibaigs, jau reiks uz sita balsuoti  Stai ka reiskia konkursas, kuriam neturi but vaiku
QUOTE(Stebukle @ 2008 10 30, 13:48) Kai anas pasibaigs, jau reiks uz sita balsuoti  Stai ka reiskia konkursas, kuriam neturi but vaiku  gerai gerai tegu nebūna daugiau  : bus lengviau išsirinkt
Tomkutė
2008 10 30, 16:04
koks įdomus konkursas bet su mano peles uodegytė kažin ar galėčiau sudalyvaut
zvaigzdziuke
2008 10 30, 18:30
QUOTE(Rustė @ 2008 10 27, 17:04) Kviečiame jus dalyvauti fotokonkurse ir siųsti savo pačių sukurtų šukuosenų nuotraukas:[/color][/b] kasdieninių, proginių, vakarinių, karnavalinių ir visokių kitokių, kuriose dalyvauja jūsų ar jūsų pažįstamos moters plaukai. jei pažįstamos moters nuotraukai leidiama dalyvauti tai ir jaunų panelių (dukrų) galėtų priimti . Juk prizai moteriški - pasidalintume
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 10 30, 18:30) jei pažįstamos moters nuotraukai leidiama dalyvauti tai ir jaunų panelių (dukrų) galėtų priimti . Juk prizai moteriški - pasidalintume  jei tai jaunai panelei 17-18 metų, tai tiktų, o jei 7-8 tai aišku ne
Elenele Raganele
2008 10 30, 18:50
Ruste, pamenu kai mano dukterecia dalyvavo jaunuju modeliuku pasirodyme, sese jai is vakaro isplove plaukus ir susuko suktukais, tada kita ryta tuos plaukus isvyniojo is suktuku, apipurske laku su visokiais blizguciais ir pan, buvo tikra princese. Klausimas- kodel tokia 7 metu mergaites sukuosena netiktu ? Daryta namu salygom , aip paaiskeja, kartais plauku kosmetikos tenka ir vaikams panaudot. O as asmeniskai daznai perku BIOK produkcija ir vaiku plaukus nesibaimindama tais sampunais trenku
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 30, 18:50) Ruste, pamenu kai mano dukterecia dalyvavo jaunuju modeliuku pasirodyme, sese jai is vakaro isplove plaukus ir susuko suktukais, tada kita ryta tuos plaukus isvyniojo is suktuku, apipurske laku su visokiais blizguciais ir pan, buvo tikra princese. Klausimas- kodel tokia 7 metu mergaites sukuosena netiktu ? Daryta namu salygom , aip paaiskeja, kartais plauku kosmetikos tenka ir vaikams panaudot. O as asmeniskai daznai perku BIOK produkcija ir vaiku plaukus nesibaimindama tais sampunais trenku  Konkurso sąlygas šį kartą diktuoja rėmėjai, o jų parašyta, kad moterys
Vicious Vici
2008 10 30, 19:35
QUOTE(Tomkutė @ 2008 10 30, 16:04) koks įdomus konkursas bet su mano peles uodegytė kažin ar galėčiau sudalyvaut  nenuvertink taip savęs, yra žmonių, kuriems kaip tik tie keli plaukai ant galvos veža, o tankios ševeliūros nepatinka
zvaigzdziuke
2008 10 30, 19:41
QUOTE(Rustė @ 2008 10 30, 19:34) jei tai jaunai panelei 17-18 metų, tai tiktų, o jei 7-8 tai aišku ne  na negalima tai negalima . mama - optimistė būtume dalyvave su šia nuotrauka
Elenele Raganele
2008 10 30, 20:06
 tai juk tinka. Trinkit greiciau ir paraiska duokit dalyvavimui
zvaigzdziuke
2008 10 30, 20:14
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 30, 21:06)  tai juk tinka. Trinkit greiciau ir paraiska duokit dalyvavimui šiai panelei tik 12- ka  atkrentam
Elenele Raganele
2008 10 30, 20:26
kas mato ? Juk kaip 17 atrodo
Šindila
2008 10 30, 23:52
QUOTE(Stebukle @ 2008 10 30, 13:48) Stai ka reiskia konkursas, kuriam neturi but vaiku   jei leistu, tai vel nuotrauku butu begale
Kaip "sustrai" pasneket, tai (kai kurios) pirmos, kaip save parodyt, tai... Drasiau, mamytes!
Elenele Raganele
2008 10 31, 11:48
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 31, 11:48) visos, atitinka, gi neprivalo būti tik proginės šukuosenos, gi ir kasdieninės irgi tinkamos  o kartai ir proginės būna gana kuklios ir paprastos.
Elenele Raganele
2008 10 31, 11:52
na taip taip  bet mano supratimu tai turetu buti "ranku darbo" sukuosenos. Tokios kaip pas mergaite is helovyno arba ta, kur nurodziau  isties kitur tai daugiau chemijos dazu ir pan darbas . Nors suprantu, kad tematika tokia, jog vienaprasmiskai nuotrauku vertinti negalima
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 31, 11:52) na taip taip  bet mano supratimu tai turetu buti "ranku darbo" sukuosenos. Tokios kaip pas mergaite is helovyno arba ta, kur nurodziau  isties kitur tai daugiau chemijos dazu ir pan darbas . Nors suprantu, kad tematika tokia, jog vienaprasmiskai nuotrauku vertinti negalima  tai dažai čia niekis, esmė gal sušukavime, o ne plaukų dažyme (kurį beje irgi pačios galim pasidaryti).
Elenele Raganele
2008 10 31, 12:01
bet pripazink, Ruste, kad zmones nesusisukave dazniausiai neina i lauka...  o ta reiskia, kad beveik bet kuri nuotrauka, kurioj bus moteriska galva tinka konkursui ... na bet gerai, gerai, baigiu...Faina, kad yra konkursas
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 31, 12:01) bet pripazink, Ruste, kad zmones nesusisukave dazniausiai neina i lauka...  o ta reiskia, kad beveik bet kuri nuotrauka, kurioj bus moteriska galva tinka konkursui ... na bet gerai, gerai, baigiu...Faina, kad yra konkursas  aišku tinka, kasdieninė šukuosena  tik šį kartą bus vertinamas originalumas, juk ir namie mes galim susišukuoti kažkaip paprasta, bet gal neįprastai  pasirodyti, ir gal kitom idėjų kils  balsavimai parodė, ir ne kartą, kad esmė "razinkoje", kurios visos ieško nuotraukose, paprastos, neypatingos nuotraukos neužima prizinių vietų
Chanson
2008 10 31, 12:43
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 31, 13:01) o ta reiskia, kad beveik bet kuri nuotrauka, kurioj bus moteriska galva tinka konkursui ... tegul tik deda, o mes įvertinsim
ruste, o koks ten jacobs konkursas buvo kur nei vienos foto?
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 31, 12:01) bet pripazink, Ruste, kad zmones nesusisukave dazniausiai neina i lauka...  o ta reiskia, kad beveik bet kuri nuotrauka, kurioj bus moteriska galva tinka konkursui ... na bet gerai, gerai, baigiu...Faina, kad yra konkursas  Gerai, kad pasakei, kad dažniausiai  , nes aš iš tų, kurių plaukai gana paslankūs, šukuot beveik nereikia, būdavo, kad iš ryto net pamirštu susišukuot ir visą dieną man tai problemų nekeldavo, į gatvę laisviausiai išeidavau... Net nepaskytum, kad nesišukavus...
QUOTE(grange @ 2008 10 31, 15:07) ruste, o koks ten jacobs konkursas buvo kur nei vienos foto?  taigi parašyta va čia viskas http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=369229
nemačiau čia. Aišku
Elenele Raganele
2008 11 01, 12:37
zvaigzdziuke
2008 11 01, 14:41
kol kas nematau nei vienos patinkančios
Emerencija
2008 11 01, 15:41
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 11 01, 14:41) kol kas nematau nei vienos patinkančios  Tai savo idek ir ji tau buti pati graziausia
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 11 01, 14:41) kol kas nematau nei vienos patinkančios  Man ne tai, kad nepatinkančios, bet tiesiog neatitinkančios temos. Paprastai susegti plaukai ar sugarbiniuoti, anokia čia šukuosena. Į temą man tinkama kolkas tik ši
Cukraus pudra
2008 11 02, 12:10
QUOTE(solo @ 2008 11 02, 11:11) Man ne tai, kad nepatinkančios, bet tiesiog neatitinkančios temos. Paprastai susegti plaukai ar sugarbiniuoti, anokia čia šukuosena. Į temą man tinkama kolkas tik ši  oi, kartais tiesius plaukus sugarbanot arba garbanotus ištiesint ohoho koks darbas.
ši foto tikrai
Emerencija
2008 11 02, 14:30
Man sita grazi, bet ne kaip šukuosena, o tik kaip foto Mano nuomone temos ji neatitinka
Cukraus pudra
2008 11 02, 16:28
ko gero norint spręst atitinka temą ar ne reiktų matyt plaukus prieš sušukavimą ir po jo
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 02, 16:28) ko gero norint spręst atitinka temą ar ne reiktų matyt plaukus prieš sušukavimą ir po jo Man atrodo, kad čia reikia vertinti rezultatą patinka/nepatinka, gražu/negražu, o ne "čia įdėta daug darbo; mano plaukai žiauriai sunkiai garbanojas arba aš garbiniuota, bet išsitiesinau šiaip ne taip".
Cukraus pudra
2008 11 02, 16:51
QUOTE(solo @ 2008 11 02, 16:42) Man atrodo, kad čia reikia vertinti rezultatą patinka/nepatinka, gražu/negražu, o ne "čia įdėta daug darbo; mano plaukai žiauriai sunkiai garbanojas arba aš garbiniuota, bet išsitiesinau šiaip ne taip". jei ištiesini garbanotus plaukus tai ir yra rezultatas. tiesūs plaukai - nauja, neįprasta šukuosena.
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 02, 16:51) jei ištiesini garbanotus plaukus tai ir yra rezultatas. tiesūs plaukai - nauja, neįprasta šukuosena. Nauja, neįprasta modeliui, o vertintojams jokio skirtumo, ar modelio plaukai buvo tiesūs ar garbiniuoti, ar jam buvo sunku tai padaryti ar lengva. Vertina tai, ką mano šiuo metu.
|
|