Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pati sau kirpėja
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Šindila
Prabalsavau ir as,,, kai kurios foto vercia suabejoti ar tai namu darbo, todel as tas pacias graziausias nebalsavau, balsavau uz "kazka padaryta plaukams", fonas ir nuotraukos pateikimas man nesudare esmes.
baltė
QUOTE(Christinux @ 2008 11 11, 17:33)
o ten visokie įraišioti "bigudai", tai čia ne šukuosena- o dar tik pasiruošimas jai  biggrin.gif
*

Aš už tokias taip pat nebalsavau... Nors gana šmaikštu ir išdykėliška. Merginos požiūris turbūt buvo "su jumoru pateikti nuotrauką"... (kas, beje, irgi yra sveikintina, juk ne visos nuotraukos turi būti labai jau rimtos ir tikslios). O, jei plaukai tvarkingai sušukuoti, tai nevisai šukuosena, nors man labai gražu! Tinka bet kokiai progai thumbup.gif
Šiaip, visos merginos šaunios dar ir tuo, kad išdrįso save parodyti, kad stengėsi... Galbūt viena įdėjo daugiau pastangų, o kita visai nesistengė, bet matome, ką matome... Nuotraukos grožis ne vien nuo pastangų priklauso... Joje turi būti kažko daugiau.
Aš balsavau už visumą - ir už šukuoseną, ir už nuotrauką (pateikimas, spalvos, kompozicija ir pan.), ir už nuotaiką... smile.gif
Emerencija
QUOTE(baltė @ 2008 11 13, 10:36)
Šiaip, visos merginos šaunios dar ir tuo, kad išdrįso save parodyti, kad stengėsi...

O is kur tu žinai, kad butent save idejo? biggrin.gif As saves deti neišdrįsčiau, įdėjau draugės foto lotuliukas.gif
laukine
Kazkaip si karta mazai foto, viskas iskomentuota, balsavimas ilgas - diskusiju nera unsure.gif
greciau rezultatai ir naujas konkursas biggrin.gif
Rustė
QUOTE(laukine @ 2008 11 13, 22:47)
Kazkaip si karta mazai foto, viskas iskomentuota, balsavimas ilgas - diskusiju nera  unsure.gif
greciau rezultatai ir naujas konkursas  biggrin.gif
*

užsakovų konkursas, na koks yra toks.

nuotraukų mažai, nes ne visos nori viešintis kaip atrodo realiai, o šiaip tik šukuosenų nuotraukų, o dar ir savo pačių daryti, nemanau, kad kažkas turi labai daug.
laukine
QUOTE(Rustė @ 2008 11 14, 10:34)
užsakovų konkursas, na koks yra toks.

nuotraukų mažai, nes ne visos nori viešintis kaip atrodo realiai, o šiaip tik šukuosenų nuotraukų, o dar ir savo pačių daryti, nemanau, kad kažkas turi labai daug.
*

as nieko pries ir neturiu, tik kazkaip kai aptarimai apmiro, tai net keista, kad ne viena nebeturi ka parasyti smile.gif

na siandien finiso tiesioji thumbup.gif

speju trejetas bus:
user posted image

user posted image

user posted image
l'eau
aš manau kad trejete bus skrybėlaitė ir garbanota blondinė, nes graži foto, nors šukuosenos nėra rolleyes.gif
Emerencija
Na štai ir as jau prabalsavau rolleyes.gif
Balsavau už šukuosenas, ne už foto rolleyes.gif
MaršuA
SVEIKINAM NUGALĖTOJUS thumbup.gif 4u.gif
Emerencija
Ir aš prisidedu prie sveikinimu 4u.gif
l'eau
sveikinu pirmas dvi vietas thumbup.gif
laukine
Sveikinu pirmaja vieta 4u.gif
Armana
Sveikinu laimėtojas 4u.gif
Vicious Vici
sveikinu tik pirmą vietą tongue.gif
o kitus tik už dalyvavimą... ax.gif
Gita Saba
Sveikinimai nugalėtojai!

Taip ir galvojau, kad ši foto laimės, todėl nebalsavau. Ir taip daug balsų gavo smile.gif
Tamsioji ugnis
Iš laimėtojų sveikinu tik 3 vietą tongue.gif drinks_cheers.gif nors nebalsavau nei uz vieną iš laimėjusiu...Nusivyliau rezultatais...4,5 ir 7 vietos jus geriausios thumbup.gif
baltė
QUOTE(l'eau @ 2008 11 15, 16:22)
aš manau kad trejete bus skrybėlaitė ir garbanota blondinė, nes graži foto, nors šukuosenos nėra rolleyes.gif
*

Atspėjai bigsmile.gif
Dėl šviesiaplaukės, tai drįsčiau paprieštarauti, matosi, kad net truputį nenatūraliai sukasi, nelygios garbanos, kai kur truputį daugiau sukasi. Kažkas tikrai daryta su plaukučiais.

Sveikinu visas tris nugalėtojas, jos tikrai to vertos... (mano balsai atiteko I, III ir V vietas užėmusioms nuotraukoms bigsmile.gif )
Papugele
Sveikinu laimėtojas 4u.gif Bet mano favoritė buvo Solo (kaip paaiškėjo) biggrin.gif wub.gif
Rustė
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS !

PIRMA VIETA
zvaigzdziuke "studentė"
user posted image

ANTRA VIETA
Saulės pūga "Skrybėlaitė puotai. Bet išmušus dvyliktai..."
user posted image

TREČIA VIETA
avytess "Lietuviška klasika - šviesūs banguoti plaukai"
user posted image

JulieTa
kazkaip nebalsavau uz pirmas tris vietas, labai nusivyliau, kad 5 ir 9 merginu foto taip "zemai" pagal vietas... unsure.gif
dekui balsavusioms uz mane mirksiukas.gif
solo
Ačiū balsavusioms 4u.gif
l'eau
QUOTE(baltė @ 2008 11 16, 13:51)
Atspėjai bigsmile.gif
Dėl šviesiaplaukės, tai drįsčiau paprieštarauti, matosi, kad net truputį nenatūraliai sukasi, nelygios garbanos, kai kur truputį daugiau sukasi. Kažkas tikrai daryta su plaukučiais.

Sveikinu visas tris nugalėtojas, jos tikrai to vertos... (mano balsai atiteko I, III ir V vietas užėmusioms nuotraukoms bigsmile.gif )
*

man atrodo, kad trečioj jokios šukuosenos nėra. tik graži nuotrauka rolleyes.gif
zvaigzdziuke
Ačiū už balsus studentei , tikrai mielas netikėtumas bigsmile.gif Taip pat sveikinu antrąją ir trečiąją vietas . Labai profesionalios ir gražios nuotraukos 4u.gif

Ruste , tavo konkursinė foto sudomino . Tik nesakyk, kad toji mergaičiukė - 3 vaikų mama bigsmile.gif niekada nepatikėsiu biggrin.gif
Rustė
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 11 16, 16:05)
Ačiū už balsus studentei , tikrai mielas netikėtumas  bigsmile.gif Taip pat sveikinu antrąją ir trečiąją vietą . Labai profesionalios ir gražios nuotraukos  4u.gif

Ruste , tavo konkursinė foto sudomino . Tik nesakyk, kad toji mergaičiukė - 3 vaikų mama  bigsmile.gif  niekada nepatikėsiu  biggrin.gif
*

taip, ten aš blush2.gif prieš dvejus metus gegužę tongue.gif

galiu parodyti trisdešimtmečio nuotrauką, kad įsitikintumėte, kad tikrai aš (beje kurios sveikinote per AŽ, jau matėte ją tongue.gif )
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2008 11 16, 16:09)
taip, ten aš blush2.gif  prieš dvejus metus gegužę tongue.gif

galiu parodyti trisdešimtmečio nuotrauką, kad įsitikintumėte, kad tikrai aš (beje kurios sveikinote per AŽ, jau matėte ją tongue.gif )
*

nu geras. maniau kad tai merginai ne daugiau 18 bigsmile.gif
kristina-buziene
Sveikinam nugalėtojas 4u.gif Negalvojau kad pirmoji vieta atiteks studentei,bet turiu pripažinti,kad temą tikrai atitiko ir pati šukuosena thumbup.gif (tik kokybiškumo nuotraukai trūko)
Mano viens iš trijų balsų atiteko trečiai vietai good.gif ,kitas Stebuklei rolleyes.gif ,o trečias .... cool.gif

Dėkui už mums skirtus balsus 4u.gif flirt.gif
Vicious Vici
QUOTE(l'eau @ 2008 11 16, 16:05)
man atrodo, kad trečioj jokios šukuosenos nėra. tik graži nuotrauka rolleyes.gif

kas kaip supranta "šukuoseną...", man tai tikraqi būtų šukuosena, nes itin retai garbanoju plaukus, tai kai jau sugarbanočiau ir jei dar kokia, kad ir mažai progai, tai pati tikriausia šukuosena rolleyes.gif aišku, jei fotkės autorės natūraliai banguoti plaukai, tai.................. bet juk mes to nežinome ax.gif
laukine
QUOTE(Rustė @ 2008 11 16, 16:09)
taip, ten aš blush2.gif  prieš dvejus metus gegužę tongue.gif

*

tai prasom pasirodyti tongue.gif
Rustė
QUOTE(laukine @ 2008 11 16, 17:00)
tai prasom pasirodyti tongue.gif
*

prašom tongue.gif
trumpam įdėsiu... blush2.gif

---------
kas spėjo tas pamatė tongue.gif
zvaigzdziuke
QUOTE(Rustė @ 2008 11 16, 18:10)
prašom tongue.gif
*

Nieko sau , spėjau pamatyti . Įsivaizdavau tave daug vyresnę ir griežtokų bruožų , o čia - mergaičiokė trijų vaikų mama bigsmile.gif Žaviuosi tavim , Ruste
Vicious Vici
QUOTE(Rustė @ 2008 11 16, 17:10)
prašom tongue.gif

tikrai labai jaunai atrodanti jubiliatė bigsmile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
o gal visgi apsiskaičiavai metuose? mirksiukas.gif
l'eau
man irgi atrodo kad gimtadienis čia ne daugiau nei dvidešimtas rolleyes.gif
vida/d
Ruste,tikrai labai jaunai atrodai 4u.gif wub.gif
Emerencija
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 16, 16:52)
kas kaip supranta "šukuoseną...", man tai tikraqi būtų šukuosena
*

O man tai tikrai nera šukuosena, kadangi plaukai ir taip garbanuojasi doh.gif
prašom tongue.gif
*

wuw bigsmile.gif kokia jaunutė wub.gif gražutė
baltė
Ruste, na super
Tikrai labai jaunai atrodai... Kaip tai pavyksta rolleyes.gif bigsmile.gif

Beje, man dar patiko laukine, Stebukle nuotraukos (būtų penki balsai, tai ...), o kristina-buziene ten plaukučiai - gamtos dovana smile.gif

laukine
prašom tongue.gif
*

bigsmile.gif mamuk thumbup.gif atrodai wub.gif

QUOTE(baltė @ 2008 11 16, 18:11)
Beje, man dar patiko laukine, Stebukle nuotraukos (būtų penki balsai, tai ...), o kristina-buziene ten plaukučiai - gamtos dovana smile.gif
*

4u.gif
Papugele
Ruste, kad Jums 20m gal ir patikėčiau, bet ne daugiau bigsmile.gif
logika
Ruste,kokia tu jaunatviška thumbup.gif
balsavau už tai,kas ir yra pirmajame trejetuke thumbup.gif
kristina-buziene
QUOTE(Rustė @ 2008 11 16, 18:10)
prašom tongue.gif
*

blink.gif Kaip aštuoniolikos mega_shok.gif Super thumbup.gif
Rustė
na ir prispaminom blush2.gif

dabar man įspėjimą skirkite biggrin.gif

juokauju, na pamatėte, kaip Moderatorė Rustė atrodo smile.gif sutikę gatvėje, pasisveikinkite tongue.gif

metuose neapsiskaičiavau, matyt natūra jau tokia taip atrodyti tongue.gif

už ką balsavau nesakysiu, patiko daug nuotraukų, kitos buvo ne tokios įspūdingos, bet rezultatai neblogi, pačios isirinkome tongue.gif
Chanson
Vaikai - jaunina moterį. Vėl įrodyta biggrin.gif
Sveikinu nugalėtojas!
Stebukle
Sveikinimai visoms laimejusioms ir visoms dalyvavusioms. Aciu kas balsavo ir kam patiko mano plaukuosena smile.gif
Olgyte
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif
Kažkaip maniau, kad laimės visiškai kita nuotrauka. Štai kaip netikėtai g.gif . Sveikinimai dar kartą 4u.gif biggrin.gif
Nieko sau
QUOTE(Stebukle @ 2008 11 17, 23:13)
Sveikinimai visoms laimejusioms ir visoms dalyvavusioms. Aciu kas balsavo ir kam patiko mano plaukuosena smile.gif
*

Aš visiška tundra smile.gif , visai nepažinau tavęs doh.gif Man patiko tavo nuotrauka thumbup.gif
Balsavau už pirmos ir antros vietos nuotraukas 4u.gif
Stebukle
QUOTE(gritte @ 2008 11 18, 11:35)
Aš visiška tundra  smile.gif , visai nepažinau tavęs  doh.gif Man patiko tavo nuotrauka  thumbup.gif

*

4u.gif Senstu gritte, senstu sad.gif Turbut jaunyste sugrazintu tik dvynukai smile.gif

O studente tikrai verta 1 vietos, kitaip ir but negalejo. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.