Prabalsavau ir as,,, kai kurios foto vercia suabejoti ar tai namu darbo, todel as tas pacias graziausias nebalsavau, balsavau uz "kazka padaryta plaukams", fonas ir nuotraukos pateikimas man nesudare esmes.
QUOTE(Christinux @ 2008 11 11, 17:33) Aš už tokias taip pat nebalsavau... Nors gana šmaikštu ir išdykėliška. Merginos požiūris turbūt buvo "su jumoru pateikti nuotrauką"... (kas, beje, irgi yra sveikintina, juk ne visos nuotraukos turi būti labai jau rimtos ir tikslios). O, jei plaukai tvarkingai sušukuoti, tai nevisai šukuosena, nors man labai gražu! Tinka bet kokiai progai Šiaip, visos merginos šaunios dar ir tuo, kad išdrįso save parodyti, kad stengėsi... Galbūt viena įdėjo daugiau pastangų, o kita visai nesistengė, bet matome, ką matome... Nuotraukos grožis ne vien nuo pastangų priklauso... Joje turi būti kažko daugiau. Aš balsavau už visumą - ir už šukuoseną, ir už nuotrauką (pateikimas, spalvos, kompozicija ir pan.), ir už nuotaiką... QUOTE(baltė @ 2008 11 13, 10:36) Šiaip, visos merginos šaunios dar ir tuo, kad išdrįso save parodyti, kad stengėsi... O is kur tu žinai, kad butent save idejo?
Kazkaip si karta mazai foto, viskas iskomentuota, balsavimas ilgas - diskusiju nera
greciau rezultatai ir naujas konkursas QUOTE(laukine @ 2008 11 13, 22:47) Kazkaip si karta mazai foto, viskas iskomentuota, balsavimas ilgas - diskusiju nera greciau rezultatai ir naujas konkursas užsakovų konkursas, na koks yra toks. nuotraukų mažai, nes ne visos nori viešintis kaip atrodo realiai, o šiaip tik šukuosenų nuotraukų, o dar ir savo pačių daryti, nemanau, kad kažkas turi labai daug. QUOTE(Rustė @ 2008 11 14, 10:34) užsakovų konkursas, na koks yra toks. nuotraukų mažai, nes ne visos nori viešintis kaip atrodo realiai, o šiaip tik šukuosenų nuotraukų, o dar ir savo pačių daryti, nemanau, kad kažkas turi labai daug. as nieko pries ir neturiu, tik kazkaip kai aptarimai apmiro, tai net keista, kad ne viena nebeturi ka parasyti na siandien finiso tiesioji speju trejetas bus: ![]() ![]() ![]()
aš manau kad trejete bus skrybėlaitė ir garbanota blondinė, nes graži foto, nors šukuosenos nėra
Na štai ir as jau prabalsavau
Balsavau už šukuosenas, ne už foto
SVEIKINAM NUGALĖTOJUS
Ir aš prisidedu prie sveikinimu
sveikinu pirmas dvi vietas
Sveikinu pirmaja vieta
Sveikinu laimėtojas
sveikinu tik pirmą vietą
o kitus tik už dalyvavimą...
Sveikinimai nugalėtojai!
Taip ir galvojau, kad ši foto laimės, todėl nebalsavau. Ir taip daug balsų gavo
Iš laimėtojų sveikinu tik 3 vietą
QUOTE(l'eau @ 2008 11 15, 16:22) Atspėjai Dėl šviesiaplaukės, tai drįsčiau paprieštarauti, matosi, kad net truputį nenatūraliai sukasi, nelygios garbanos, kai kur truputį daugiau sukasi. Kažkas tikrai daryta su plaukučiais. Sveikinu visas tris nugalėtojas, jos tikrai to vertos... (mano balsai atiteko I, III ir V vietas užėmusioms nuotraukoms
Sveikinu laimėtojas
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS ! PIRMA VIETA zvaigzdziuke "studentė" ![]() ANTRA VIETA Saulės pūga "Skrybėlaitė puotai. Bet išmušus dvyliktai..." ![]() TREČIA VIETA avytess "Lietuviška klasika - šviesūs banguoti plaukai" ![]()
kazkaip nebalsavau uz pirmas tris vietas, labai nusivyliau, kad 5 ir 9 merginu foto taip "zemai" pagal vietas...
dekui balsavusioms uz mane
Ačiū balsavusioms
QUOTE(baltė @ 2008 11 16, 13:51) Atspėjai Dėl šviesiaplaukės, tai drįsčiau paprieštarauti, matosi, kad net truputį nenatūraliai sukasi, nelygios garbanos, kai kur truputį daugiau sukasi. Kažkas tikrai daryta su plaukučiais. Sveikinu visas tris nugalėtojas, jos tikrai to vertos... (mano balsai atiteko I, III ir V vietas užėmusioms nuotraukoms man atrodo, kad trečioj jokios šukuosenos nėra. tik graži nuotrauka
Ačiū už balsus studentei , tikrai mielas netikėtumas
Ruste , tavo konkursinė foto sudomino . Tik nesakyk, kad toji mergaičiukė - 3 vaikų mama QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 11 16, 16:05) Ačiū už balsus studentei , tikrai mielas netikėtumas Ruste , tavo konkursinė foto sudomino . Tik nesakyk, kad toji mergaičiukė - 3 vaikų mama taip, ten aš galiu parodyti trisdešimtmečio nuotrauką, kad įsitikintumėte, kad tikrai aš (beje kurios sveikinote per AŽ, jau matėte ją
Sveikinam nugalėtojas
Mano viens iš trijų balsų atiteko trečiai vietai Dėkui už mums skirtus balsus QUOTE(l'eau @ 2008 11 16, 16:05) man atrodo, kad trečioj jokios šukuosenos nėra. tik graži nuotrauka kas kaip supranta "šukuoseną...", man tai tikraqi būtų šukuosena, nes itin retai garbanoju plaukus, tai kai jau sugarbanočiau ir jei dar kokia, kad ir mažai progai, tai pati tikriausia šukuosena QUOTE(Rustė @ 2008 11 16, 17:10) prašom tikrai labai jaunai atrodanti jubiliatė o gal visgi apsiskaičiavai metuose?
man irgi atrodo kad gimtadienis čia ne daugiau nei dvidešimtas
Ruste,tikrai labai jaunai atrodai
Ruste, na super
Tikrai labai jaunai atrodai... Kaip tai pavyksta Beje, man dar patiko laukine, Stebukle nuotraukos (būtų penki balsai, tai ...), o kristina-buziene ten plaukučiai - gamtos dovana
Ruste, kad Jums 20m gal ir patikėčiau, bet ne daugiau
Ruste,kokia tu jaunatviška
balsavau už tai,kas ir yra pirmajame trejetuke
na ir prispaminom
dabar man įspėjimą skirkite juokauju, na pamatėte, kaip Moderatorė Rustė atrodo metuose neapsiskaičiavau, matyt natūra jau tokia taip atrodyti už ką balsavau nesakysiu, patiko daug nuotraukų, kitos buvo ne tokios įspūdingos, bet rezultatai neblogi, pačios isirinkome
Vaikai - jaunina moterį. Vėl įrodyta
Sveikinu nugalėtojas!
Sveikinimai visoms laimejusioms ir visoms dalyvavusioms. Aciu kas balsavo ir kam patiko mano plaukuosena
Sveikinimai nugalėtojoms
Kažkaip maniau, kad laimės visiškai kita nuotrauka. Štai kaip netikėtai |