Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pati sau kirpėja
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Elenele Raganele
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
l'eau
nuotraukų vis dar gana negausiai, o ir išrinkti nebus sunku biggrin.gif
Emerencija
user posted image

bet va kas gali irodyti, kad si šukuosena yra ne profesionalu padaryta?
Elenele Raganele
na jau nejuokauk:) tikrai ne profesionalo ranka daryta smile.gif ta prasme- ju kitoks profilis smile.gif cia isties 10 segtuku pagalba padaryta. Kaip matos-surisi uodegyte, ja paskirstai sruogom ir susegi smile.gif as aisku net is triju nemoku pinti, ar eglutes, bet matau, kad pasistengus ir as taip mokeciau smile.gif
katalike
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 02, 21:14)
user posted image

bet va kas gali irodyti, kad si šukuosena yra ne profesionalu padaryta?
*

tai kad čia labai paprasta ją padaryt. suriši plaukus į uodegą, paskui imi iš jos po sruogelę, pasuki ir prisegi. ir taip, kol visi plaukai bus prisegti...
Emerencija
nu gerai, gerai biggrin.gif
Pritariu, kad si foto kol kas geriausia ax.gif
katalike
viena garbanė dingo g.gif o man ji kol kas buvo iš labiausiai patikusių

šios neblogos
user posted image
user posted image
kristina-buziene
user posted image

Kaip fainai biggrin.gif Na ir plaukų gausumas blink.gif thumbup.gif
Cukraus pudra
aš irgi tai sruogeles sekdavaus. dar sekdavau jas atskirai ir palaidų plaukų. pritepdavau želės susukdavau, o galiuką peisegdavai.
bet paskui tokių sagiukių pilna galva iš mados išėjo lotuliukas.gif
Elenele Raganele
[quote=katalike,2008 11 02, 22:26]
viena garbanė dingo g.gif o man ji kol kas buvo iš labiausiai patikusių

biggrin.gif blush2.gif biggrin.gif aciu aciu, bet vis del to sumasciau, kad neatitinka temos ta nuotrauka smile.gif)
Cukraus pudra
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 02, 21:39)
biggrin.gif  blush2.gif  biggrin.gif  aciu aciu, bet vis del to sumasciau, kad neatitinka temos ta nuotrauka smile.gif)
*

einu tikrint, kuri dingo ax.gif
Papildyta:
tiesa, šita http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15840 šukuosena man atrodo kirpyklinė, tik sagė namie įsegta. blush2.gif
Omrum
kažkaip mažoka foto g.gif: jei taip ir toliau manau tikrai sudalyvausiu ir aš tongue.gif
solo
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 02, 21:50)
tiesa, šita http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15840 šukuosena man atrodo kirpyklinė, tik sagė namie įsegta. blush2.gif
*

nemanau, tiesiog reikia kruopštumo ir gerų bigudukų mirksiukas.gif
alio-nka
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 02, 22:50)
einu tikrint, kuri dingo  ax.gif
Papildyta:
*

tai dabar viskas kur nors kiek darbo bus "kirpyklinė" g.gif zinok turiu dvi dukras, viena is ju sokeja, tai as tokius jai bokstus ant galvos dariau, kad kai kurie kirpejai nepadaritu, ir seip mergaiciu plaukai ilgi buvo, tai ka tik neprigalvodavau, daznai i ju sukosenas zmones atkreipdavo demesi, klausdavo, kaip padarita...tai dabar gal mane i profus priskirsi, nors foto konkurse dar neturiu... su vaikais negalima...tai dabar kazka pagaut reikia lotuliukas.gif kad duotu su plaukais pazaisti
Cukraus pudra
QUOTE(alio-nka @ 2008 11 03, 01:38)
tai dabar viskas kur nors kiek darbo bus "kirpyklinė" g.gif zinok turiu dvi dukras, viena is ju sokeja, tai as tokius jai bokstus ant galvos dariau, kad kai kurie kirpejai nepadaritu, ir seip mergaiciu plaukai ilgi buvo, tai ka tik neprigalvodavau, daznai i ju sukosenas zmones atkreipdavo demesi, klausdavo, kaip padarita...tai dabar gal mane i profus priskirsi, nors foto konkurse dar neturiu... su vaikais negalima...tai dabar kazka pagaut reikia  lotuliukas.gif kad duotu su plaukais pazaisti
*

nemanau, jog tu nuliūstum jei priskirčiau blush2.gif
kristina-buziene
user posted image

Pritariu šiai gražiai merginai ,kad paprastume visas grožis drinks_cheers.gif
Irėja
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 11 03, 12:30)
Pritariu šiai gražiai merginai ,kad paprastume  visas grožis  drinks_cheers.gif
*

aš irgi pritariu. bet nuotrauka labiau tiktų konkursui "gražiausi plaukai", ne apie šukuosenas ...
gozė
QUOTE(Irėja @ 2008 11 03, 13:42)
aš irgi pritariu. bet nuotrauka labiau tiktų konkursui "gražiausi plaukai", ne apie šukuosenas ...
*

user posted image
tai ,kad nemažai gražiu foto,bet jose šukuosenom nei nekvepia schmoll.gif
ši nuotrauka super thumbup.gif ,bet ne šiam konkursui skirta
ich
user posted image man sita grazi smile.gif ir mergina ir sukuosena thumbup.gif
Cukraus pudra
atsirado dar naujų plaukų konkurse
Omrum
einam žiūrėt cool.gif
Irėja
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 03, 20:56)
*

lotuliukas.gif
na, iš tikro tai ir tema keistoka, ir ne kiekviena turi "į temą" savo nuotraukų, o jei turi, ne kiekviena nori "viešintis". teks rinktis iš to, kas bus smile.gif
kol kas man labiausiai patinka "studentė" ir "liūtukė".
Emerencija
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 03, 20:56)
*

Tai, kad ten daugiau ne plaukuosenos, o paprastos moterų nuotraukos doh.gif

Juk paziurejus i nuotrauka, "demesio centre" turi buti sukuosena, o ne.........
Omrum
user posted image

va šita super nei pridėsi nei atimsi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
marbela
Pasakykit kur cia "sukuosenos" kad ir namines, ne puosnios?

user posted image

(sitos foto kokybe tai irgi,toks jausmas,kad dejo kad tik det,bet jei autorei gerai.... gal atsiras kas balsuoja)

user posted image

Šita? foto graži,. bet vėl elementariausi palaidi plaukai...

user posted image

Kaip ir sitos..

user posted image
ir sitos (ir pavadinimas tai man nesuprantamas blush2.gif )

user posted image
Sita ir, elementari foto palaidu plauku,bent tiek kad dar "patarimas" kazkoks..
grange
Ruste, o čia mes rinksim, ar remėjai išrinks be balsavimo/?
Elenele Raganele
QUOTE(Lera @ 2008 11 03, 22:05)
user posted image

va šita super nei pridėsi nei atimsi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

hihihi.gif thumbup.gif

kol kas matau tik viena atitinkancia tema, uz kuria balsuociau- 10 segtuku smile.gif
o "vejas isplove lietus isdziovino" pavadinimas thumbup.gif na, ir tai tikrai galima pavadinti sia sukuosena sitaip
Emerencija
QUOTE(marbela @ 2008 11 03, 21:05)
Pasakykit kur cia "sukuosenos" kad ir namines, ne puosnios?

Visiskai pritariu tau drinks_cheers.gif cia eilines foto, jokiu "sukuosenų" cia nera drinks_cheers.gif
QUOTE(grange @ 2008 11 03, 21:06)
Ruste, o čia mes rinksim, ar remėjai išrinks be balsavimo/?
*

Manau, kad mes, nes parasyta: Balsavimas nuo 06-11-2008 iki 16-11-2008, 3 balsai iš dalyvio
gozė
user posted image
šioji laaabai jau namine šukuosena doh.gif pernelyg hihihi.gif

nu mergina rugiuose -tas pats...plaukai turėtu būti dėmesio centre-ne pavadinimas ar bendras foto įspūdis.
Cukraus pudra
QUOTE(Irėja @ 2008 11 03, 21:01)
lotuliukas.gif
na, iš tikro tai ir tema keistoka, ir ne kiekviena turi "į temą" savo nuotraukų, o jei turi, ne kiekviena nori "viešintis". teks rinktis iš to, kas bus smile.gif
kol kas man labiausiai patinka "studentė" ir "liūtukė".
*

tai todėl ir rašiau, kad plaukų atsirado blush2.gif

bet pasikartosiu, kad ta šukuosena tai labai invidualu. vienam garbanotus plaukus ištiesint tai jau šukuoseną pasidaryt. kitas tvarkingai susegt jau irgi šukuosena. nebūtinai gi "tortas" ant galvos turi pūpsot
ich
QUOTE(gozė @ 2008 11 03, 22:18)
user posted image
šioji laaabai jau namine šukuosena  doh.gif  pernelyg  hihihi.gif
*

Tai jau tikrai, moteris labai norejo sudalyvaut, bet jau sukuosenos cia tikrai nera, nebent "po sunkios nakties" galima pavadint hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
MaršuA
Ir už ką čia reiks balsuoti??? doh.gif blink.gif Turbūt taip ir liksiu savo balsų neišnaudojus biggrin.gif
Omrum
P.S palaidi plaukai jei gražus irgi šukuosena hihihi.gif nes kas nešioja nuolat pvz kuoduką tai paleidus jam tikrai patampa šventine šukuosena tongue.gif
gozė
QUOTE(MaršuA @ 2008 11 03, 22:23)
Ir už ką čia reiks balsuoti??? doh.gif  blink.gif Turbūt taip ir liksiu savo balsų neišnaudojus biggrin.gif
*

jeigu taip ir toliau....matau vienus vertus plaukus...kiti du balsai neišnaudoti liks
Emerencija
user posted image

Va sitos, prie ko cia tas amzius? g.gif Tai kiek jai? 12? AR 27? I kuria cia puse speliot?i didele ar i maza? biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(MaršuA @ 2008 11 03, 21:23)
Ir už ką čia reiks balsuoti??? doh.gif  blink.gif Turbūt taip ir liksiu savo balsų neišnaudojus biggrin.gif
*

nematot už ką balsuot, nebalsuokit.
argi būtina apie tai garsiai pasakyt ? smile.gif
grange
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 03, 21:10)

Manau, kad mes, nes parasyta: Balsavimas nuo 06-11-2008 iki 16-11-2008, 3 balsai iš dalyvio
*

ioj aha, pražiūrėjau..

QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 03, 21:20)

bet pasikartosiu, kad ta šukuosena tai labai invidualu. vienam garbanotus plaukus ištiesint tai jau šukuoseną pasidaryt. kitas tvarkingai susegt jau irgi šukuosena. nebūtinai gi "tortas" ant galvos turi pūpsot

*

taip,individualu,bet šiaip balsuotojas nežino, ar prieš tai buvo tiesūs plaukai, ar garbanoti ir pan.
ar dėvėjo susegtus ir dabar pasileido. palaidų plaukų aš nevadinu šukuosena, nebent matytųsi, kad prisidėta daugiau nei tik paleist ir sušukuot rolleyes.gif
Emerencija
Butu kur kas idomiau, jei leistu kirpyklines sukuosenas deti rolleyes.gif
Manu tikrai tada sulauktume idomiu foto ax.gif
Cukraus pudra
QUOTE(grange @ 2008 11 03, 21:31)
ioj aha, pražiūrėjau..
taip,individualu,bet šiaip balsuotojas nežino, ar prieš tai buvo tiesūs plaukai, ar garbanoti ir pan.
ar dėvėjo susegtus ir dabar pasileido. palaidų plaukų aš nevadinu šukuosena, nebent matytųsi, kad prisidėta daugiau nei tik paleist ir sušukuot  rolleyes.gif
*

būtent kad nežino drinks_cheers.gif
todėl kaip ir nereiktų teigt kad vienur ar kitur nėra šukuosena
grange
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 03, 21:30)
user posted image

Va sitos, prie ko cia tas amzius?  g.gif  Tai kiek jai? 12? AR 27? I kuria cia puse speliot?i didele ar i maza?  biggrin.gif
*

Na aš suprantu taip, kad kasytės suteikia žaismingumo, jaunatviškumo.
gozė
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 03, 22:30)

*

tema skirta aptarimui konkurso-tą ir darom mirksiukas.gif 4u.gif
MaršuA
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 03, 21:30)

*

o kodėl negalima pasakyti, kad nei vienos foto superinės nematau ir neturiu už ką balsuoti? blink.gif blink.gif
ich
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 03, 22:30)

*

Manau ji norejo pasakyt, kad nelabai yra nuotrauku "i tema" smile.gif
Tai dar 2 dienas galima nuotraukas deti, tai gal graziu atsiras smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(MaršuA @ 2008 11 03, 21:33)
o kodėl negalima pasakyti, kad nei vienos foto superinės nematau ir neturiu už ką balsuoti? blink.gif  blink.gif
*

aš nesakiau, kad kažko negalima.
tik paklausiau ar būtina garsiai pasakyt, kad jums niekas nepatinka.

P.S. kartais apima toks jausmas, kad SM turi būtinai kažką užsipult, normaliai paklaust lyg būtų neįmanoma
Omrum
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 03, 21:40)

P.S. kartais apima toks jausmas, kad SM turi būtinai kažką užsipult, normaliai paklaust lyg būtų neįmanoma

*

ne sm turi buti viskas profisionalu ir tobula tada bus oi ai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif kaaaip gražu ir į temą wub.gif lotuliukas.gif
Rustė
DĖL BALSAVIMO

Kadangi šis konkursas eina iš rėmėjų, tai matau, kad ir jie kažką rinks ir mes balsuosim.
Jau tikslinuosi kas ir kaip.
Omrum
QUOTE(Rustė @ 2008 11 03, 22:12)
DĖL BALSAVIMO

Kadangi šis konkursas eina iš rėmėjų, tai matau, kad ir jie kažką rinks ir mes balsuosim.
*

kai sužinosi parašyk ir mums gerai? 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2008 11 03, 22:12)
DĖL BALSAVIMO

*

kažkas panašaus kaip kažkada buvo konkursas vandens tema g.gif
l'eau
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 03, 21:32)
Butu kur kas idomiau, jei leistu kirpyklines sukuosenas deti  rolleyes.gif
Manu tikrai tada sulauktume idomiu foto  ax.gif
*

bet juk ir prizus reikėtų tada duoti kirpėjoms, o ne plaukų savininkėms smile.gif
Omrum
Rustė čia ne į temą bet šio metų keičiamas sm fonas? kodėl db toks levas tas baltas? tikiuosi čia laikinai? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.