Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno sutrikusios klausos vaikų darželis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
giliuxe
Sveiki, gal kas lankote ar lankėte šį darželį? Labai įdomu būtų išgirsti jūsų atsiliepimus ir nuomonę. Ačiū.
kokocia
sveikos mamytes as irgi noreciau surasti teveliu kurie veda vaikucius i si darzeli kokia ju nuomone apie sia istaiga rolleyes.gif
giliuxe
QUOTE(kokocia @ 2009 05 14, 18:23)
sveikos mamytes as irgi noreciau surasti teveliu kurie veda vaikucius i si darzeli kokia ju nuomone apie sia istaiga rolleyes.gif
*

Na mes vis del to nusprendėm savo mažiuką vesti į šį darželį ir esame labai juo patenkinti. Grupės nedidelės, iki 10 vaikų, dažniausia būna dar mažiau, su kiekvienu vaiku jeigu jam yra reikalinga dirba surdopedagogas.
Daugiau informacijos Supermamų klubas > Paramos skyrelis > Svetimo skausmo nebūna... > Gyvenam su negalia > Vaikelis su klausos negalia
Jolitele
Mano dukrytė lanko šį darželį. Esu labai patenkinta surdopedagogės Eglės darbu wub.gif Rezultatai tokie akivaizdūs thumbup.gif Auklėtojos normalios, bet mačiau vos pora kartų (turiu mažylį, tai per sesės pasiėmimo laiką vaikinas saldžiai pučia į ūsą biggrin.gif ), tai sunku taikliai įvertinti.. Bet abi pasirodė malonios... Lanko pastoviai tik keletą mėnesių, tai nelabai pastebėjau, kad daug darbelių darytų... Manoji pripratusi piešti, lipdyti... Bet randa alternatyvios veiklos, manau...MB buvo rugsėjo 1-ojoj, tai buvo sužavėtas renginiu ir auklėtojų darbu...
kokocia
Sveiki.Noriu pasidziaugti siuo darzeliu.Eina i ji musu Rokutis,todel labai esam laimingi kad yra toks darzelis ir tokie puikus darbuotojai jame dirba,i ji vaikas eina be asaru ir visada laukiamas.Labai puikus darzelis smile.gif
reda2010
mano dukryte lanko si darzeli mes esame labai patenkintos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.