Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kelionė iki mamos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Šarė
Šito vaikelio aš labai norėjau. Jau apie 10 metų apie jį svajojau. Bet neturėjau vaikui tėčio.
Įdomus faktas, kad man apie šį vaikelį pirmas pasakė vienas Vilniaus būrėjas prieš du metus iki vaiko gimimo. Buvau pas jį visai kitu klausimu, dėl žmogaus, kurį maniau, kad myliu, o jis man lyg tarp kitko pasakė: „matau tavo biolauke mažą mergaitę, po poros metų turėsi šeimą“. Aš aišku, apsidžiaugiau, nes pamaniau, kad turėsiu šeimą su tuo žmogum, kurį tuo metu mylėjau. Bet viskas apsivertė, ir istorija ne apie tai. Tie metai bėgo, aš buvau ir pamiršusi šitą pranašystę, kartais prisiminus pasijuokdavau, kad tam , kad tuo laiku gimtų vaikelis, aš turėčiau bent jau turėti žmogų, su kuriuo norėčiau vaiko. O tokio žmogaus šalia manęs tai nebuvo...
Keista, kaip pasisuka gyvenimas. Dabar aš esu įsitikinus, kad vaikai vis dėl to pasirenka tėvus. Ir mano mažoji Aleksandra, kuri jau buvo mano biolauke, tikriausiai ir savo tėčio biolauke, suvedė du nepažįstamus žmones, tam, kad ateitų į šį pasaulį, ir kad jie pamiltų vienas kitą. Ji buvo mus jau pasirinkus. Tam , kad taptumėm laiminga šeima. Po poros mėnesių nuo pažinties su jos tėčiu dienos, aš ją pajutau savo įsčiose...Jausmas neapsakomas.
Devynis mėnesius jaučiausi laiminga ir ypatinga. Atėjo TA diena, netikėtai dviem savaitėmis anksčiau, nei buvo numatę daktarai. Kadangi man tai pirmas vaikelis, tikrai nežinojau, kas ir kaip. Dienos metu pamačiau, kad kraujuoju, baisiai išsigandau, susirinkau daiktus ir su vyru išvažiavom į Antakalnio gimdymo namus. Aš – šiek tiek panikuojanti, akušerė pažiūrėjo vaikelio toniukus, atėjęs daktaras pasodino ant kėdės, paklausė, kada gimdyt, pasakiau, kad dar po poros savaičių, per Kalėdas, tai jis liepė važiuot namo, nes nemato reikalo skubėt. Aš pasimetus, kraujuojanti , su ašaromis parvažiavau namo. Neilgam, tik iki vidurnakčio. Nesupratau, kada man tie vandenys nutekėjo, nežinojau, kas tie sąrėmiai. Vidurnaktį prasidėjo skausmai, tik kai jie padažnėjo, supratau, kas tai yra. Skambinau du kartus į ligoninę, ten , kur ir buvau, mane akušerė , paklaususi, kada gimdyti, vis nuramindavo, kad būna paruošiamieji sąrėmiai ir be ryto nėra man ko važiuoti, nes vis tiek daktaras bus tik ryte....dar namuose pabuvau iki 3 valandos nakties. Tada jau supratau, kad čia jokie ne paruošiamieji sąrėmiai, ir jei nebūsiu tuoj ligoninėj, pagimdysiu namuose. Kol su vyru susiruošėm ,man visai pasidarė jie nepakenčiami , išsikvietėme greitąją, ir nuvežė mus vėl į Antakalnio gimdymo namus. Na, lengvai tariant, daktarai į mane keistai pažiūrėjo, paklausė, ko taip ilgai delsiau ir nevažiavau į ligoninę. Bet aš jau nieko jiems negalėjau aiškaus pasakyti, kažką veblenau, kad čia lankiausi dienos metu, ir mane išsiuntė namo. Dar pamenu, kad prašiau nuo skausmo, kad suleistų ką nors... Akušerė tik nusijuokė, sako, tu dar vėliau negalėjai atvažiuot? Jau vėlu kažką suleisti. Kadangi turiu didelių problemų su venų trombais, angiochirurgas griežtai liepė gimdyti su specialiomis kojinėmis. Ligoninėje aš jas turėjau, bet per sąrėmius, kurie buvo dažni, nebesugebėjau jų apsimauti, tik daktarui įbrukau angiochirurgo rekomendacijas. Akušerė iš manęs juokėsi, pamačiusi tas kojines. Jos tiesiog atrodo labai mažos, nes turi labai gerai aptempti kojas. Jas gana sudėtinga apsimauti ir nesilaukiančiai, o gimdančiai – manau, be šansų. Supratau, kad jie nusprendė man jų nemauti. Bet ačiū jaunam daktarui, (kurio, gaila, pavardę pamiršau), jis nubėgo pasiskambinti ir pasikonsultuoti su angiochirurgu. Grįžęs, jis man tas kojines užmovė. Tada negalvojau nieko, bet dabar man ta scena kelia šypseną, užsidėjęs mano kojas sau ant pečių, iš visų jėgų man jas mauna, o tos kojinės iki šlaunies vidurio, dar pagražintos, su nėriniais ant viršaus. blush2.gif Kitą dieną seselės draugiškai traukė mane per dantį, kad jaunas daktaras man kojines turėjo mauti...

3 val. 40 min. gimė mano dukrytė. Ir tas jausmas, kai ją uždėjo man ant pilvo, aš paglosčiau jos galvelę – nepamirštamas. Tas jausmas man padėjo pamiršti visus skausmus ir nuoskaudas. Kai ją nuprausė ir paguldė šalia mano krūties, pakvietė tėtuką, (kuris neišdrįso būti su manimi, todėl sėdėjo už durų), buvau pati laimingiausia pasaulyje. Tai buvo mano šeima. Pirmą kartą visi kartu. O tėtis niekaip negali pamiršti pirmo dukros žvilgsnio, kuris buvo toks gilus ir skverbiantis, kaip jis išsireiškė: „kaip be galo seno ir išmintingo žmogaus“. Kas žino, gal dukros siela už mūsų sielas daug ir senesnė... Juk ji mus pasirinko.

Dabar Aleksandrai tuoj bus du metai. Ir aš dėkinga jai , kad ji atėjo į mūsų gyvenimą ir įnešė tiek laimės.
-Voveryte-
Labai grazi ir jaudinanti istorija...
Smagu, kad viskas pasibaige gerai! Sekmes jums!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zemil
kaip grazu, tikrai vaikuciai renkasi kada ateiti mirksiukas.gif
Renata J.G.
labai gražu 4u.gif
Miglee
Labai graziai papasakojai wub.gif
Šarė
ačiū, mergaitės 4u.gif
čiaudanti bitė
Idomi istorija 4u.gif
*Drugelio-sparnai*
Grazi istorija wub.gif
kivija
thumbup.gif gražu, man labai patiko 4u.gif
Irina777
Labai grazi istorija. O del tu bio lauku pilnai pritariu, nes pas mane buvo labai panasi istorija. Pries du metus pasake, kad vaikas jau mano biolauke.... Po 2 metu, as susilaukiau dukreles irgi su kitu vyru..... Pritariu ir tikiu pati, kad vaikai issirenka sau tevus.

Labai juokiausi, kai skaiciau apie kojnes lotuliukas.gif

Graziai, lengvai is humoru parasyta. Sekmes jusu seimai 4u.gif
lullu
Labai grazi istorija bis.gif
GudriLapė
4u.gif labai graži istorija
atsakinga
labai grazi istorija 4u.gif ir ta istorija su kojinemis biggrin.gif
Emerencija
Grazi istorija 4u.gif
Sveikinimai 4u.gif

gal galima to burejo kontaktus?
biggrin.gif
Marti
kojiniu vieta istorijoj - super biggrin.gif
labai graži istorija 4u.gif
Nieko sau
Graži istoija, sėkmės 4u.gif
gluosnis
pagalvojau, kad vyras galejo daktarui padeti biggrin.gif
grazi, sviesi istorija wub.gif 4u.gif
Šarė
Vyras už durų buvo, gal lauke, gal parūkyt g.gif jis nesiryžo dalyvauti gimdyme smile.gif
egle-kristina
kokia grazi istorija thumbup.gif wub.gif
nuostabu wub.gif
Kodėlčiukė
graži istorija, gražiai surašyta
miela buvo skaityt
ačiū mirksiukas.gif
banginiukas
sauni istorija 4u.gif beje su kojinem ir man panasiai buvo, tik kai jas numaut reikejo, nes kai nuleido vandenis jos kiaurai permirko doh.gif ir maniskes be neriniu hihihi.gif
***black girl***
sveikinu 4u.gif ,aukit didutes ir bukit laimingos
MAILUTE
labai grazi istorija wub.gif sveikinimai 4u.gif
oxikas_777
Nuostabi istorija wub.gif
Vilija2
Labai graži istorija... Labiausiai prajuokino ta vieta su jaunu daktarėliu ir kojinėmis... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pear
geras biggrin.gif aha, tos kojinės irgi prajuokino, o šiaip labai šiltas pasakojimas 4u.gif
insk
Labai graži istorija
ir smagu, kad viskas gerai baigėsi wub.gif

sėkmės Jūsų šeimai mirksiukas.gif
Šarė
QUOTE(insk @ 2009 02 17, 08:20)

sėkmės Jūsų šeimai  mirksiukas.gif
*

ačiū, Ingute 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.