Vakar parvedė vyras sūnų iš darželio, nuimu kepurę - vaikas apkirptas pirmu numeriu ir dar vienoj vietoj kiaušinio dydžio plika vieta išskusta
Tu reaguoji normaliai. Tik as tavo vietoje pirmu taikymu buciau pas darzelio vedeja nudrozus, kita karta dar sugalvos glandas ispjaut ar apipjaustyt
Aš tavo vietoje bučiau tiesiai pas darželio vedėja nuėjusi.Visai jau nuprotėjo,kur tai matyta,siaubas kažkoks
Nu čia tai geras. Iki tokio lygio.
Siaubo filmas
Komedija, ne siaubo kinas. Jau tokia nesamone butu man atsitikus.... visas rajonas skambetu, kai rekciau ant tos psichines aukletojos...
Iki šiol atrodė, kad visai nieko ta auklėtoja, vaikui ji labai patinka, sako aš ją labai myliu. Tai ir nesinori jos ir įskūsti. Bet net nžn. jei tokie fokusai kartosis?
Net neissivaizduoju ka buciau tavo vietoje jai padarius, bet vaika is to darzelio tikrai pasiimciau arba ji netektu darbo. Jei ne paslaptis kokiam darzelyje vyksta tokios nesamones?
O reikejo. Ir pas darzelio vedeja - irgi butinai buciau nudrozus. ant tokios aukletojos rek nerekes, pas vedeja, po to i svietima, kur tai matyta, ne tokio net siaubo kine neparodytu
Ne, nu dabar bandau isivaizduoti kaip pareina mano mazius be savo garbanu
Joo, sakyciau aukletojai lengvai atsipirko. As sito reikalo taip nepalykciau. Tik as turiu spresti ar mano vaikas vaikscios plikas ar augins kasas.
mamusiuka, na zinai, jeigu taviskiui kas garbanas dristu nukirpti
bet tu teisi, jeigu driso taip pasielgti ir mano kad gerai pasielge, kas zino ka ji kita karta sugalvos, gal dar koks darbuotojos vaikas aukscio bijos ir ji privers kita vaika kur aukstai lipti- tipo ziurek, jis gi nebijo, o jeigu dar kas baisiau,
Aukletoja be jokios abejones pasielge netinkamai-na tiesiog LABAI blogai.Na, o del skundu, atsiemimo is darzelio, tai gal ir nebutina taip drastiskai, ziurint koks ji siaip zmogus..
O siaip, tai is pedagogu, ypac darzeliniu tai beviltiska kazko labai tiketis-keisti zmones
Truksta zodziu. O kaip vaikas reagavo? Trauma jam turbut...
Keisti ne keisti, bet taip elgtis neturi teises JOKS pedagogas!!!!!!!!!
As apsalus
Dieve, Dieve, kai pagalvoji, tai Jezus Marija !
O as nueiciau kartu su vaiku pas vedeja, ir parodyciau aukletojos darba. Gal jai reiketu perkvalifikuotis i kirpeja?
Nu jau nereik gal dar tokiu kirpeju-va jei va jei
Is tikruju pats geriausias variantas butu- mamai apkirpti ta pacia aukletoja, paliekant toki pati lopa galvoje, kaip kad ir ji padare vaikuciui!
mama mia, ka siais laikais dar tokiu dalyku buna
siaubas tokioje situacijoje elgciausi taip : kai tik pamatyciau kas atsitiko nufotkinciau vaika - is prieko, is nugarytes , profiliu, ta isskusta plema atsikirai, atsikrai visus berimus. dar ir nufilmuociau. vienu zodziu viska uzfiksuociau. po to ateitu eile aiskinimuisi - rastu surasyciau rasta (ar vedejai ar svietimui) ir priedo dar prisegciau pora "ïliustruojanciu" nuotraukeliu. rasta geriau rasyti su kokio teisininko pagalba. nes kiek as suprantu cia galima iziureti ir gresme vaiko sveikatai, ne tik aukletojos savivale. kas apgins vaika, jeigu to nepadarys jo tevai ?
Nejuokinga, juk negali aukletoja uz vaika nuspresti, kad jam jau laikas nusikirpti
Manu patarimai irgi verti demesio.
na cia mazu maziausia kompetencijos virsijimas, juk aukles darbo sutartyje tikrai nera tokio punkto ipareigojancio ja kirpti
o tu tokiam zmogui palieki brangiausia ka turi aisku nereikia ilekti pas vedeja kaip viesulas ir pradeti klykti. visuomet geriau su zmonem draugiskai. bet palikti, nutyleti si atveji tikrai nepatariu, po to visa laik pasiimdama vaika galvosi, o kas dabar?
Siulau paskelbti aukletojai apkalta, o vaika kaip vaizdine priemone hp dezeje perduoti konstituciniam teismui. Bet manau kad aukletoja nekalta. Aplinka kalta.
Ne už ką aš šito reikalo taip nepalikčiau. Ir visai nesvarbu kad sūneliui ta auklėtoja patinka. Kas jai davė teisę taip tyčiotis iš vaiko?
Tai kad aš ir nenutylėjau, bet jei pradėsi pyktis, tai sugalvos, kaip vaiką rafinuotai terorizuoti: pvz. ignoruos vaiką ar dar ką nors tokio sumastys. Tektų pervesti į kitą darželį. Taigi vaikui stresas, o jei dar priprasti prie grupės taip lengvai nepavyks? Apie tai galvoju. Dar turint galvoje, kad du metus viskas gerai buvo, vaikas nė karto nėra verkęs paliekamas darželyje, o apie auklėtoją gerai atsiliepia. Gerai, kad į svečius niekur eiti nereia artimiausiu metu, nes gėda būtų. Vyras sako "dar su zelionka išteplioti vietomis reikia, ir mikriuke piko metu tuščios vietos aplink garantuota"
Trūksta žodžių
Ir, manau, jei vaikui auklytė patinka, negali skųstis nei vedėjai, nei kur aukščiau. Nes viskas atsisuks prieš tą patį vaiką. Tikiuosi, greit ataugs.
O gal ji ir progines šukuosenas daro? Pasiklausk dėl visa ko- maža ką, gal prisireiks našarom...
Gal ji ir vaiko drabužius galėtų praskalbti? Siūlau surinkt namie purvinų rubelių kuo didesnį maišą ir įteikti auklėtojai. Manau namioką suprastų... Arba pakviesk į namus, kad kambarius sutvarkytų...
As manau nors ir vaikui aukletoja patinka, bet juk taip elgtis negalima, ir as tai tikrai papasakociau vedejai...
Dėl šukuosenos susilaikysiu dėl žinomų priežasčių Vobla, tu genijus!!!
Jooooo
O va jei rimtai taip atsitiktu mano vaikui tai,tai pirmu taikiniu pas vedeja,nes sitokios saviveiklos netoleruoju.Visai jau,absurdu absurdas Ringa,koks cia darzelis?Perspek gal mamytes kas ju laukia jame
o jus isivaizduojat panasia situacija pvz JAV kazin kiek pinigeliu mama prisiteistu?
ir dar idomu kaip pats vaikas i tai reaguoja, gal jam dzin visai,
ringa, o tu nekalbejai su kito (kiek pamenu 2 maziukus apzarino aukle) mama, gal dviese spreskit sia problema.
Nu aš apšąlus...Sveiku protu nesuvokiama situacija
Pervedimas į kitą darželį nepadės, o skandalo kelti nebijok - šitoj situacijoj tikrai nebus atsigriebta ant tavo vaiko. O ir paskutiniu metu pastebėjau, kad auklėtojos privengia išsilieti ant vaikų po mamų skandalų - išbandytas reikalas Bet man vistiek pilna galva klaustukų - kokie vistik buvo kirpimo motyvai? Reikės Miglės auklėtojai papasakoti P.S papasakojau Miglei, ta akis išpūtė - sako, o tas vaikas buvo berniukas ar mergaitė? Bet vistiek sako, mūsų auklėtojos dar nekirpo
Jeigu jau prezidenturoje manikiurinis kabinetas veikia,kodel darzelyje negali veikti kirpykla?
uzjauciu vaika ir mama,iseities is situacijos nematau,nes turbut sukuosenos stresas mazesnis pries teismu,darzo keitimo ir tt stresa. Siaip tai visai nejuokinga
as asmeniskai pasielgciau butent taip tai man regis po gresiancio islekimo is darbo aplink ta vaika ant pirstu galiuku vaiksciotu ....
Zeuru...niu apkirpceu as pati paskui ta aukletoja (nors pati esu busima aukletoja)...seip nereikia visko taip palikti...nes kita karta sugalvos dar beleka padaryti...ydomu,koks cia darzelis...
Vakar uošvis vaiką pasiėmė iš daržo, tai jis, kaip žmogus be kompleksų ir mėgstantis papliurpt, ir paskė viską, ko aš iš mandagumo jai nepasakiau: sako " džiaugitės, kad tą dieną ne marti vaiką pasiėmė, nes gal ir pati plika būtumėt. O jei dar pasikartos, tai nė marčios nereikės- aš pats žirkles atsinešiu!"
O darželis čia vienas iš geresnių Kaune, patekti į jį ne taip lengva tuo metu buvo
Ringa, tavo uošvis tai tikrai šaunus Manau labai geri Voblos auklėtojų auklėjimo metodai
O pas mane tokia situacija buvo: Mano vaikiui (3m.) buvo problema su užpakaliuko nusivalymu. Kartą ateinu jo pasiimti ir nerandu vaiko. Auklėtoja su vaikais kieme, o maniškio nėra. Nubėgau į grupę - o ten mano mažius visas apsižliumbęs rūbinėje sėdi su vienu batu. Pasirodo, kad jis nuėjo į tuoletą ir atlikęs reikalą pašaukė auklėtoją, kad nuvalytų, o ta atrėžė, kad gyvenime nevalė ir nevalys tokiam dideliam vaikui. Taigi, visi išėjo į lauką, o jį paliko sėdintį tuolete. Kaip pakėliau auklėtojai triukšmą! Pasikviečiau vedėją ir išrėžiau, kad su tokiu požiūriu į vaiką auklėtoja negali dirbti darželyje. Gal tada iš įkarščio truputį "persūdžiau", bet dabar auklėtoja kaip "šilkinė"
Suprantu, kad maniškis būdamas tokio amžiaus turėjo jau pats susitvarkyti, bet manau, kad turėjo būti kitokie naudojami auklėjimo metodai Beje, po šito incidento vaikis pradėjo nebeiti į tuoletą nei namie, nei darželyje. Oi buvo rūpestėlio...
Žinai, vieną vasarą man pačiai teko dirbti darželyje lopšelio grupėje, tai tikrai daug vaikų ateina ne tik kad nusivalyti nemokėdami, bet ir į pampersus darydami, bet kad šitaip pasielgti
fainas tavo uosvis
tai bus jau cia koks drazelis "Girinukas" "arba "Gandriukas"...
As pribloksta!!!Siaip jau as pati dirbu darzelyje ir tokia situacija man atrodo mazu maziausiai keista, tiesiog nereali. Visko yra buve ir pas mus ir su aukletojomis ir su tevais, bet kad taip...Nezinau, man nerealu. Is musu darbo tai tikrai butu teke iseiti...Tiesa, mane siek tiek papiktino ,,svetimos" issireiskimas apie aukletoju keistuma. As tokiu istoriju prirasyciau apie tevu keistumus, kad net nepatiketumet...Bet, cia kaip sakoma, kiekvienas is savo varpines..O plauku ir dvasines savijautos tai tikrai gaila...
Musu darzelija aukletoja pendelius duoda kad greiciau i grupe is kiemo eitu.
pati pro langa maciau,o i ta grupe ir mano sunelis vaiksto.Nenorejau vedejai sakyti,bet jaigu dar pamatysiu,tai jau tikrai netilesiu.Nespardis daugiau vaiku.O dar beto jie patis maziauseji darzelija.
As tai tik pamacius toki dalyka buciau toki veja sukelus, kokia teise ji turi pries vaikus naudoti jega?
Kosmaru kosmaras
Maniskis jau greitai eis i darza. Numirsiu is baimes galvodama kas ten gali ivykti O dėl pendelių darželyje tai tikrai tikrai, net jei ir jie buvo neskaudūs, bet tikrai būčiau nušoblinus pas vedėją. Nu viršūnė. Arba dėl to tualeto...???Šakės ir kur tas vaikas neturės paskui problemų? Man, suaugusiai būtų širdelė iškritusi iš krūtinės. Tokių dalykų, mamos nepalikit ramybėj. Tokias problemoas būtina naikinti ir dėl savo vaikų ateities ir dėl kitų vaikų. Juk kas gali žinoti, o gal auklėtoja kokius naujus plaukų dažus sugalvos išbandyti, ar depiliacinį kremą??? |