Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tortas su mascarpone sūriu 2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rugiagele26
Mano gamintas tortukas:

Issikepiau biskvita. Kepiau is 1 treciosios biskvito produktu dalies smile.gif

Dariau is puses normos torta, tai parasysiu ko ir kiek dejau i puse normos.

Kremas:
20 g zelatinos,
2 apelsinai,
250 g mascarpone surio,
150 g betkokio jogurto,
60 g cukraus,
200 ml grietineles,
citrinos rugsteles.

Zelatina uzpilti nedideliu kiekiu salto vandens ir isbrinkinti. Apelsinus nuplauti, sultis isspausti. Ismaisyti suri, jogurta, apelsino sultis, citrinos rugstele ir cukru. Zelatina pasildyti kol issileis. Maisant jogurto mase plona srovele supilti zelatina. Kai tik tortas prades stingti imaisyti standziai isplakta grietinele. Mase supilti ant biskvito ir idet i saldytuva.

Noredama isimt is formos, pirmiausiai peiliu apipjoviau aplink, tada lengvai atsidare formos krastai. Papuosiau vaisiais.

Cia rodau kaip atrode mano tortukasTortas
kriziukas
na aš irgi pagaliau prisiruošiau padaryti šį torčiuką, labai skanus thumbup.gif man dar skaniau, nei Maximinis...
biskvitą kepiau pati pagal ananasinio torto receptą, perpjoviau į dvi dalis, masė stingo greitai, nes želatinos dėjau gerų 20 gr. visiems labai patiko, darysiu dar ne kartą turbūt. ax.gif į vidš dar dėjau mėlynių, turiu užsišaldžius natūralių, iš miško rolleyes.gif labai tiko.
Oksiukas
Labas vakaras, norėjau paklausti, rytoj bandysiu daryti šį tortuką ir iškilo vienas klausimėlis, kaip ten su papuošimu šonų aptepti tik grietinėle ar visa ta mase su sūriu, labai ačiū jei padėsit biggrin.gif
rugiagele26
QUOTE(Oksiukas @ 2008 11 14, 18:14)
Labas vakaras, norėjau paklausti, rytoj bandysiu daryti šį tortuką ir iškilo vienas klausimėlis, kaip ten su papuošimu šonų aptepti tik grietinėle ar visa ta mase su sūriu, labai ačiū jei padėsit biggrin.gif
*

Kad jo is sonu niekuo nereik papuost, jei vienas sluoksnis biskvito g.gif atidarai formele ir sonai grazuteliai smile.gif
Oksiukas
O JEI BISKVITO 2 DARYTI? ax.gif
@adrij@
Na ta mase tai tu nepapuosi , ji labai greitai stinksta .
Kai desi biskvita sumazink centimetru jo apimti ( apipjauk . apkirpk ), tada kremas uzpildys tuscia ertme ir sonai bus lygus .
SEMKES !!!! biggrin.gif
Raganėlė
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 14, 11:50)

Cia rodau kaip atrode mano tortukasTortas
*

maciau si grazuoli thumbup.gif ,
tik va kaip su tuo surio skoniu, ar sis receptukas jau patobulintas ir suris receptoriams jau pasiekiamas iskart?
Oksiukas
Ačiū rytoj bandysiu
Srove
QUOTE(Raganėlė @ 2008 11 14, 11:30)
sveikos skaniojo torciuko gamintojos,
gal galit visa recepta parasyt, nes ziuriu nuo pirmos temos jis jau tiek modernizuotas, kad nebeatseku galu, vietoj ko kondencuotas dedamas ir t.t.?

vien zodziu buciau labai dekinga, uz pilna recepta, ir beje labai graziai torto krastai atrodo, pasidalinkit technologija

aciu
*

As paprastai dariau, dejau kondensuoto nevisa indeli, bet mazai liko blush2.gif , ispaudziau pora citrinu sulciu,maskarpones puse kg., jogurto lieso puse indelio ir kivinio puse indelio(viso 0,5 ltr.)issukau su miksteriu, grietineles 400 gr. iki standumo isplakiau.I mase, dar be grietineles, supyliau silta zelatina plona srovele, intensyviai maisydama mase(zelatinos dejau pusantro sauksto ir uzpuliau saltu vandeniu, kad isbrinktu, bet, kai ji pradejo daugintis biggrin.gif , issigandau, kad bus per daug ir dali nuemiau, bet nepasakysiu tiksliai kiek, is akies).Kai truputi mase pradejo trauktis, imaisiau isplakta grietinele, supyliau i forma ir viskas atrodo
mastau.gif Ai dar as sudejau visa litra koservuotu asorti vaisiu, mazdaug per viduri.Idejau i saldytuva ir kai pradejo stingti paemiau sauksta, salotoms(kur trys isemos tokios yra) ir aplink forma su tuo saukstu apvaziavau smile.gif kad butu grioveliai ir galeciau supilti zelatina spalvota ir granatu sekliukes.Ant pakrasciuko pasilikau grietineles siek tiek plaktos ir uzspaudziau bokstukus ir viskas.Sonus tai prispaudziau su kokoso drozlem, nes man gavosi viena, kita skylutes nuo vaisiu, tai tik plonai apsukau peiliu su grietinele, kad prikibtu kokosas ir viskas 4u.gif
Masiania*
QUOTE(Srove @ 2008 11 16, 15:59)
As paprastai dariau,
*

Tokia kukli pradzia biggrin.gif
Raganėlė
QUOTE(Srove @ 2008 11 16, 16:59)
*

aciu
pragiedruliai
Rimi akcija - 2 x 250g maskarponės - tik 6 litai! Išeina vinas indelis tik trys litai..

Tiesa, vakar Žirmūnų Rimi nemačiau, bet šiandien apsipirkau Savanorių Hyper Rimi.. Ilgam biggrin.gif Mat galioja iki sausio vidurio..
biriusa
Praeita savaitgali gaminau si nuostabu torta ir turiu pasakyti, kad nsutebinau net viena labai patyrusia tortu kepime moteriske is kurios turiu nemazai geru receptu ax.gif Aciu mergynos uz recepta thumbup.gif Dejau kaip kas kas minejo sutirstinta piena bet visa indeli, ir 500 g persiku skonio jogurta, o papuosimui naudojau daug konservuotu persiku, kuriuos idejau dar ir i vidu. Kita karta eksperemntuosiu su kitu skoniu jogurtais bet su persikais buvo labai gaivus skonis wub.gif
Nuotrauka cia blush2.gif
http://public.fotki.com/biriusa/kulinarini...-/imgp7534.html
Masiania*
QUOTE(biriusa @ 2009 01 25, 19:37)
Praeita savaitgali gaminau si nuostabu torta
*

Tortukas thumbup.gif
emrata
QUOTE(biriusa @ 2009 01 25, 18:37)
Praeita savaitgali gaminau si nuostabu torta ir turiu pasakyti, kad nsutebinau net viena labai patyrusia tortu kepime moteriske is kurios turiu nemazai geru receptu  ax.gif  Aciu mergynos uz recepta  thumbup.gif  Dejau kaip kas kas minejo sutirstinta piena bet visa indeli, ir 500 g persiku skonio jogurta, o papuosimui naudojau daug konservuotu persiku, kuriuos idejau dar ir i vidu. Kita karta eksperemntuosiu su kitu skoniu jogurtais bet su persikais buvo labai gaivus skonis  wub.gif
Nuotrauka cia  blush2.gif
*

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif gardziai atrodo
maumė
Aš irgi vakar gaminau.Bet dariau ne iš mascarpone, dariau iš 3 pak smilgos varškytes deserto (su vanile, toks rūžavas indelis 130g) plius pakelio liesos varškės, jogurto dėjau 450g natūralaus be priedų, bet įdėjau daugiau cukraus ir dar vanilinio cukraus dadėjau.citriną vieną su žievele nedidukę ir apelsiną be žievelės - juos dėjau su visais viduriais.želatinos 25g.o pagrindą tai iš "viktorija" sausainių 2 pak ir 1 pak sviesto.Papuošimams talento neturiu, man tik labai norėjos kivio ir riešutų skrudintų, tai taip ir padariau.ten dar yra mangai, bet jie konservuoti, tokie ištižę buvo..dar ananaso konservuoto skiltelė.Tai gavos riebus, bet gaivus (grietinėlės 450g)ir mes jau vienu prisėdimu su vyru surijom pusę beveik.Aš daugiausiai surijau blush2.gif Bet čia dėl to kad šiandien daugiau nieko nevalgiau ir taupiau vietą tortui.Tai čia dar vienas privalumas torto:nuo jo nebūna bloga pavalgius ant tuščio skrandžio, kaip yra su kitais saldumynais, gal dėl to kad daug varškės. Tiesa naparašiau, kad man netilpo į formą, dar dubenį vieną prikroviau masės atskirai.
Nu žinokit tortas yra nuostabus dalykas!
nuotraukos prisegti nepavyko, tai įdedu nuorodą:
http://public.fotki.com/maume/tortas/dscn1942.html
biriusa
QUOTE(maumė @ 2009 01 27, 16:28)
Aš irgi vakar gaminau.Bet dariau ne iš mascarpone, dariau iš 3 pak smilgos varškytes deserto (su vanile, toks rūžavas indelis 130g) plius pakelio liesos varškės, jogurto dėjau 450g natūralaus be priedų, bet įdėjau daugiau cukraus ir dar vanilinio cukraus dadėjau.citriną vieną su žievele nedidukę ir apelsiną be žievelės - juos dėjau su visais viduriais.želatinos 25g.o pagrindą tai iš "viktorija" sausainių 2 pak ir 1 pak sviesto.Papuošimams talento neturiu, man tik labai norėjos kivio ir riešutų skrudintų, tai taip ir padariau.ten dar yra mangai, bet jie konservuoti, tokie ištižę buvo..dar ananaso konservuoto skiltelė.Tai gavos riebus, bet gaivus (grietinėlės 450g)ir mes jau vienu prisėdimu su vyru surijom pusę beveik.Aš daugiausiai surijau blush2.gif Bet čia dėl to kad šiandien daugiau nieko nevalgiau ir taupiau vietą tortui.Tai čia dar vienas privalumas torto:nuo jo nebūna bloga pavalgius ant tuščio skrandžio, kaip yra su kitais saldumynais, gal dėl to kad daug varškės. Tiesa naparašiau, kad man netilpo į formą, dar dubenį vieną prikroviau masės atskirai.
Nu žinokit tortas yra nuostabus dalykas!
nuotraukos prisegti nepavyko, tai įdedu nuorodą:
http://public.fotki.com/maume/tortas/dscn1942.html
*

Saunuole! As irgi galvojau kada pabandyti ideti paprasta varske, nes tas mascarpone pats is save tortui neduoda ipatingo skonio tik konsistencija. O taip gaunasi ir pigiau ir manau panasaus skonio. Tik varske reikia gerai istrinti tikriausiai?
rasixe
QUOTE(maumė @ 2009 01 27, 15:28)
Aš irgi vakar gaminau.
*

tortukas thumbup.gif thumbup.gif
Masiania*
Nuostabus tortukas, maumė 4u.gif
maumė
ačiū blush2.gif o varškės tai visai netryniau to vieno pakelio, nelabai ji ten tiesa pasakius ir jautės, gal dėl to kad liesa, jei būtų riebi gumuliukais, manau būtų nelabai.Aš dėjau pačią liesiausią ir pigiausią, bet tik pakelį o tos smilgos - tris.Čia sakyčiau gavos toks varškės kremo tortas, į mascarponę gal ir nelabai, tik kad pagal tą receptą..
sinta
QUOTE(biriusa @ 2009 01 25, 19:37)
Praeita savaitgali gaminau si nuostabu torta ir turiu pasakyti, kad nsutebinau net viena labai patyrusia tortu kepime moteriske is kurios turiu nemazai geru receptu  ax.gif  Aciu mergynos uz recepta  thumbup.gif  Dejau kaip kas kas minejo sutirstinta piena bet visa indeli, ir 500 g persiku skonio jogurta, o papuosimui naudojau daug konservuotu persiku, kuriuos idejau dar ir i vidu. Kita karta eksperemntuosiu su kitu skoniu jogurtais bet su persikais buvo labai gaivus skonis  wub.gif
Nuotrauka cia  blush2.gif
*

Gal galėtumėt receptėlį pagal kurį darėt? ax.gif 4u.gif
biriusa
QUOTE(sinta @ 2009 01 27, 21:44)
Gal galėtumėt receptėlį pagal kurį darėt?  ax.gif  4u.gif
*

Tai dariau pagal auksciau kas kur rasyta recepteli bet surasau dar karta, kad neieskotum ir su savo papildymais.

Surio mase:
20g. zelatinos uzpiliau nedideliu kiekiu (apie 50ml) salto vandens ir palikau brinkti. Tuo metu sumaisiau su blenderiu viena indeli kondensuoto pieno, 0.5kg mascarpone, 1 citrinos sultys, 500g jogurto (mano atveju buvo persiku skonio). I isbrinkusi zelatina ipiliau dar apie 70-100ml pakainkamai silto vandens ir gerai ismaisiau, kad istirptu zelatina. Sia zelatina piliau i surio mase nuolat maisydama mase su blenderiu. Tada viska idejau i saldytuva. Kol surio mase salo saldytuve, suplakaiu dideli indeli giretineles 35%(ten tikriausiai yra 400 arba 450g). Mase saldytuve pradejo pas mane stingti jau mazdaug po 15-20 min (taip greitai, nes visi produktai buvo naudojami salti is saldyuvo). Tada i sia mase imaisiau giretinele. Paemiau forma kepimui su krastais aukstais ir ant dugno idejau biskvita (savo recepta parasysiu zemiau). Ant biskvito ispiliau mazdaug puse mases ir tada sudejau supjaustytus kubeliais konservuotus persikus (turejau toki standartini indeli konservuotu tik palikau 5 puseles papuosimui). Persikus uzpiliau likusia surio mase ir viska idejau i saldytuva. Puosiau jau po valandikes tai virsus bent jau buvo gerai sustinges. O seip valgem tik kita diena nors rasoma kad pakaktu ir 4 val.
Biskvitas:
2 kiausiniai (atskirti trynius ir baltymus suplakti), 4 saukstai vanilinio cukraus, 3 saukstai miltu, 1 saukstas krakmolo, 1 arb. saukstelis kepimo milteliu, augalinis aliejus 2 saukstai, vanduo 1,5 sauksto. Cia surasyta butent nestoram (apie 1 cm storio) 1 biskvitui jei kepti standartinio dydzio formoje.
Ir viena maza paslaptis: jei norite papuosti torta su plakta grietinele, idekite i ja pries suplakant FIX grietineles standiklo (500 ml grietineles reikes 2 pakeliu FIX). Tada ispaustos geles ar kitas arnamentas nepakeis savo formos ir neisleis skysciu.
Giedrija
sveikos mamytes,
sugalvojau siandien pasidaryti si torta,bet kadangi tai bus mano pirmas
bandymas isvis tortu daryme, tai pasistojo man tos klausimas,o ta zelatina pilt i visa krema reikia silta ar atvesusia?
aciu uz atsakyma 4u.gif
biriusa
QUOTE(Giedrija @ 2009 01 28, 15:14)
sveikos mamytes,
sugalvojau siandien pasidaryti si torta,bet kadangi tai bus mano pirmas
bandymas isvis tortu daryme, tai pasistojo man tos klausimas,o ta zelatina pilt i visa krema reikia silta ar atvesusia?
aciu uz atsakyma  4u.gif
*

Nezinau, ar speju su atsakymu, bet zelatina gerai ir grietai istirps prie 60-70 laipsniu. Ir kai zelatina istirps atvesinti dar biski mazdaug iki 40 laipsniu tada drasiai gali pilti i tesla bet butinai plona srovele tuo metu intensyviai maisant mase. Svarbu zinoti, kad zelatinos negalima uzvirinti!
Sekmes mirksiukas.gif
sinta
QUOTE(biriusa @ 2009 01 27, 21:43)
Tai dariau pagal auksciau kas kur rasyta recepteli bet surasau dar karta, kad neieskotum ir su savo papildymais.

*

ačiū 4u.gif
giedruute
Oij merginos Jusu tortukai tiesiog nuostabus 4u.gif bigsmile.gif
Susigundziau ir as pasigaminti, tik va, iskilo klausimas, ar galima naudoti ta pirktini biskvita, nes siuo metu sugedusi orkaite blink.gif
Masiania*
QUOTE(giedruute @ 2009 02 05, 10:47)
Oij merginos Jusu tortukai tiesiog nuostabus  4u.gif  bigsmile.gif
Susigundziau ir as pasigaminti, tik va, iskilo klausimas, ar galima naudoti ta pirktini biskvita, nes siuo metu sugedusi orkaite  blink.gif
*

Aisku, galima, tik jo sulieti niekuo nereikia, nes kose pasidarys ax.gif
spin2liux
na jau groziu cia prisiziurejau wub.gif reikes ir paciai pabandyt pasigaminti

beja, gal pravers Rimi akcija Maskarpones suriui 250 g kainuoja 6,29lt, o 500g-virs 9lt, nezinau pigu cia ar ne, nes niekada nepirkau 4u.gif
BOLEYN
Puikus receptas, aciu mergaites 4u.gif Pirma karta gyvenime kepiau torta, ir gavosi netgi labai skanu, po gimtadienio visi recepto prase rolleyes.gif

Taurė
Esu labai sužavėta jūsų tortais, bet kiek skaičiau temas, nesupratau kuriais receptais naudojates verysad.gif Man reikia aiškaus marcapones torto recepto, nes skanestų gaminime esu pirmokė blush2.gif Būsiu labai dėkinga jei kažkas surašysite man receptuką. Biskvito irgi nemoku kepti ir neturiu recepto doh.gif
Levander
QUOTE(rugiagele26 @ 2008 11 14, 11:50)
Issikepiau biskvita.
*

perverčiau temelę, bet neradau, kaip tas biskvitas kepamas blush2.gif gal kas parašytų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

@adrij@
QUOTE(Taurė @ 2009 02 07, 10:12)
Esu labai sužavėta jūsų tortais, bet kiek skaičiau temas, nesupratau kuriais receptais naudojates  verysad.gif  Man reikia aiškaus marcapones torto recepto, nes skanestų gaminime esu pirmokė  blush2.gif Būsiu labai dėkinga jei kažkas surašysite man receptuką. Biskvito irgi nemoku kepti ir neturiu recepto  doh.gif
*

Taure , biskvitą gali kepti koks tau patinka ( drėgnesnis - su riebalais , arba paprastą - tradicinį , jis bus sausesnis , patarsiu truputi sulieti ) galima netgi pirktinį naudoti .

O receptukas , kiek žinau , iš pirmos temos paimtas , pats pirmas , bet galima paimprovizuoti - kai ką dadėti , kaiką pakeisti , kitkuo , ......parašyk dėl biskvito kokio noretum , parašysiu receptuką mirksiukas.gif
luaraa
sveikutes as ir del sio torto taip svaigstu kad paemiau vakar ir ji pakepiau ax.gif tik dar neragavau,ragausim vakare,tai parasysiu kaip gavosi ir idesiu foto thumbup.gif mirksiukas.gif
luaraa
skonis pasakiskas thumbup.gif
tik nepeikit tai pirmas mano kepinys blush2.gif ,bet dar jau nepaskutinis thumbup.gif
user posted image
love.
QUOTE(luaraa @ 2009 02 11, 14:03)
skonis pasakiskas  thumbup.gif
tik nepeikit tai pirmas mano kepinys blush2.gif ,bet dar jau nepaskutinis  thumbup.gif

jauciu koks skanus.. essen.gif ir kam apetita pazadinai doh.gif biggrin.gif
Masiania*
QUOTE(luaraa @ 2009 02 11, 14:03)

*

Grozis thumbup.gif
@adrij@
ŠAUNUOLĖ , PIRMAS TORTUKAS IR TOKS PUIKUS thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Taurė
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 09, 01:23)
Taure , biskvitą gali kepti koks tau patinka ( drėgnesnis - su riebalais , arba paprastą - tradicinį , jis bus sausesnis , patarsiu truputi sulieti ) galima netgi pirktinį naudoti .

O receptukas , kiek žinau , iš pirmos temos paimtas , pats pirmas , bet galima paimprovizuoti - kai ką dadėti , kaiką pakeisti , kitkuo , ......parašyk dėl biskvito kokio noretum , parašysiu receptuką  mirksiukas.gif
*

Drėgnesnio norėčiau blush2.gif
Man reikia detalių receptų, nes aš visiškai nesuprantu proporcijų ir tt. Pirmokė vienžo blush2.gif Ten skaičiau su kondensuotu pienu kažkas darė, nežinočiau nei kur nei kada ji įdėti, priimporvizavus turėčiau išmesti.
Bet jei darau pagal detalų receptą, gavosi net jūsų bulkutės su mielėm, o mmieles naudojau pirmą kartą gyvenime wub.gif

QUOTE(luaraa @ 2009 02 11, 07:03)
tik nepeikit tai pirmas mano kepinys blush2.gif ,bet dar jau nepaskutinis  thumbup.gif
user posted image
*

Mirsiu iš pavydo verysad.gif
@adrij@
Nu nu ....nepavydėk , gausis ir tau viskas kuo puikiausiai ....jei nori drėgnesnio , turi kepti " JUODOJO MIŠKO " biskvitą , jame dedasi sviestas , nuo jo biskvitas būna drėgnesnis , temoje " Tortai " susirask jo receptą ( ten yra idėta nuoroda ) pirmoi žinutėj , jei nerasi tada aš tau tiksliai nurodysiu smile.gif
Taurė
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 16:44)
Nu  nu ....nepavydėk , gausis ir tau viskas kuo puikiausiai ....jei nori drėgnesnio , turi kepti " JUODOJO MIŠKO " biskvitą , jame dedasi sviestas , nuo jo biskvitas būna drėgnesnis , temoje " Tortai " susirask jo receptą ( ten yra idėta nuoroda ) pirmoi žinutėj , jei nerasi tada aš tau tiksliai nurodysiu  smile.gif
*

Ačiū 4u.gif

Mano pirmas tortas blush2.gif

user posted image

user posted image

Labai skanuuuu bigsmile.gif
Papildyta:
Dar turiu klausimą .. Kur, kada ir kaip dedamas kondensuotas pienas ?

Torto biskvitus sulaisčiau raudono greipfrukto sultim, labai gerą saldžiarūgštį skonį davė. Biskvitai 2, bet viršutis "pasimetė" kreme ir puošti reikėtų pasimokyti blush2.gif
@adrij@
NU LIUKSIŠKAS TORTUKAS thumbup.gif , o čia jo forma į viršų platėjanti ar man tik taip atrodo bigsmile.gif bigsmile.gif ......dėl kondencuoto negaliu padėti , nes aš tik skaičiau kažkada apie jį , bet nesu dar dariusi ax.gif
spin2liux
na stai ir as parodysiu savo pirma konditerini kurini lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

o kondensuota piena dejau su suriu, ir jogurtu kai plakiau, aisku cukraus nebedejau, skonio nezinau, dar neparagautas, bet tikiuos bus skanu
Masiania*
QUOTE(spin2liux @ 2009 02 14, 15:48)
*

Laaabai vykes kurinys thumbup.gif
love.
QUOTE(Taurė @ 2009 02 14, 08:05)
Mano pirmas tortas  blush2.gif
Labai skanuuuu  bigsmile.gif

QUOTE(spin2liux @ 2009 02 14, 15:48)

wub.gif wub.gif
Taurė
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 14, 05:03)
NU LIUKSIŠKAS TORTUKAS  thumbup.gif , o čia jo forma į viršų platėjanti ar man tik taip atrodo  bigsmile.gif  bigsmile.gif ......dėl kondencuoto negaliu padėti , nes aš tik skaičiau kažkada apie jį , bet nesu dar dariusi  ax.gif
*

Jaučiu dar ir fotografuoti reikia mokytis doh.gif Dariau formoje, tortukas lygus, apvalus, tik nufotografuota perarti, užtai gavosi kreivas vaizdas blush2.gif

spin2liux, labai gražiai papuošei wub.gif Ir aš noriu taip išmokti smile.gif
JOLKA999
tas su vynuogem tai wub.gif
Renatina
ghmm..... assa.gif pagaliau suskaiciau vakar temuke, tap roga kad vakare sviestinius sausainiukus kepiau, tai ir "Juodojo misko" biskvita iskepiau (aciu Cipciukui uz receptuka mirksiukas.gif ), ir rodos tortukas gavosi neblogai......reiks siandien pjaut ir ragaut cool.gif

Masiania*
QUOTE(Renatina @ 2009 02 18, 09:27)
ghmm..... assa.gif pagaliau suskaiciau vakar temuke, tap roga kad vakare sviestinius sausainiukus kepiau, tai ir "Juodojo misko" biskvita iskepiau (aciu Cipciukui uz receptuka mirksiukas.gif ), ir rodos tortukas gavosi neblogai......reiks siandien pjaut ir ragaut cool.gif
*

Ir mum parodyk mirksiukas.gif
Renatina
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 18, 14:01)
Ir mum parodyk mirksiukas.gif
*

ok mirksiukas.gif
palikau vakar saldytuve - buvo viskas ok. Naudojausi Cipciuko j.misko biskvito receptu ir Gelyciukes patarimais del 1/2 normos proporciju.

maximos ir kiti didmenininkai matyt deda skoniu ir kvapu stipriklius... o jums ar nesusiniveliuoja tie skoniai surio su jogurtu, su vaisias jei ju dedate?.. man tiesiog labai patinka originalus mascarpones kvapas ir prieskonis (gal nusifyrinti is maximos cecho mascarponinio kvapiklio lotuliukas.gif )

Masiania*
QUOTE(Renatina @ 2009 02 18, 13:11)
ok mirksiukas.gif
palikau vakar saldytuve - buvo viskas ok. Naudojausi Cipciuko j.misko biskvito receptu ir Gelyciukes patarimais del 1/2 normos proporciju.

maximos ir kiti didmenininkai matyt deda skoniu ir kvapu stipriklius... o jums ar nesusiniveliuoja tie skoniai surio su jogurtu, su vaisias jei ju dedate?.. man tiesiog labai patinka originalus mascarpones kvapas ir prieskonis (gal nusifyrinti is maximos cecho mascarponinio kvapiklio lotuliukas.gif )
*

thumbup.gif jei tik pavyktu.
Skonis tikrai ne toks, kaip pirktinio, bet labai skanus tortukas wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.