Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tortas su mascarpone sūriu 2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Masiania*
Surio tortukai

user posted image

Sena tema cia sena tema
@adrij@
Na Rugegele23 tortukas super , lygus kaip stiklas , dailutis wub.gif , labai fainuolis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 22:25)
Na Rugegele23 tortukas super , lygus kaip stiklas , dailutis wub.gif , labai fainuolis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Aciu blush2.gif labai lengvai is formos issieme. Ir vyrui patiko! Tad itraukiamas sis tortas i megstamu tortu sarasa lotuliukas.gif
Srove
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 29, 10:01)
Aciu  blush2.gif labai lengvai is formos issieme.
*

Kaip tik atbegau paklausti, kaip isimti ir formos, ar ja praskleisti, ar pasildyt, ar ka daryt?Nesinori sugadint, o torciukas jau stingsta, stingsta pamazu ax.gif
rugiagele26
QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 15:40)
Kaip tik atbegau paklausti, kaip isimti ir formos, ar ja praskleisti, ar pasildyt, ar ka daryt?Nesinori sugadint, o torciukas jau stingsta, stingsta pamazu ax.gif
*

Bandziau atsegt krasta ir nuimt iskart formos sona, bet buvo prilipe ir plyst pradejo tortas, tai graziai peiliu apipjoviau, kai kur pats atsoko, o tada atidariau sonus smile.gif
Srove
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 29, 17:16)
Bandziau atsegt krasta ir nuimt iskart formos sona, bet buvo prilipe ir plyst pradejo tortas, tai graziai peiliu apipjoviau, kai kur pats atsoko, o tada atidariau sonus smile.gif
*

Aciu oro_buckis.gif einu traukt lauk.
rugiagele26
QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 17:47)
Aciu oro_buckis.gif einu traukt lauk.
*

Laukiam foto 4u.gif
Srove
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 29, 19:39)
Laukiam foto  4u.gif
*

Daug nesijuokit is mano sedevro, as dar tik mokausi kazka lipdyt blush2.gif Nu bet jau skonis wub.gif nemoku apsakyti ir purus ir gaivus ir lengvas ir aromatingas wub.gif Nu kaip dar pasigirti lotuliukas.gif
flirt.gif hihihi.gif
Dariau su kondensuotu pienu, jogurto dejau kyvinio puse ir paprasto lieso puse, puse kg. surio, zelatinos pusantro sauksto, grietineles 400gr..2 citrinos sultis.
user posted image
user posted image
Kadangi i vidu sukreciau visa litra konservuotu 5 rusiu vaisiu, tai nelabai gerai susispaude vietomis, bet tiek to, ner kada ziuret i tai reik greit valgyt, kol neatsalo hihihi.gif
rugiagele26
QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 21:00)
Daug nesijuokit is mano sedevro, as dar tik mokausi kazka lipdyt blush2.gif Nu bet jau skonis wub.gif  nemoku apsakyti ir purus ir gaivus ir lengvas ir aromatingas wub.gif Nu kaip dar pasigirti lotuliukas.gif
flirt.gif  hihihi.gif
Dariau su kondensuotu pienu, jogurto dejau kyvinio puse ir paprasto lieso puse, puse kg. surio, zelatinos pusantro sauksto, grietineles 400gr..2 citrinos sultis.

Kadangi i vidu sukreciau visa litra konservuotu 5 rusiu vaisiu, tai nelabai gerai susispaude vietomis, bet tiek to, ner kada ziuret i tai reik greit valgyt, kol neatsalo hihihi.gif
*

Vau! wub.gif kaip grazu!
O kondensuota i krema imaisei? visa indeli?
Srove
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 29, 22:05)
Vau!  wub.gif kaip grazu!
O kondensuota i krema imaisei? visa indeli?
*

Nedaug liko, vis dejau po truputi ir ragavau, jogurtas paprastas rukstokas buvo, tai uztat indelis beveik ir suejo mirksiukas.gif
rugiagele26
QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 21:08)
Nedaug liko, vis dejau po truputi ir ragavau, jogurtas paprastas rukstokas buvo, tai uztat indelis beveik ir suejo mirksiukas.gif
*

Jauciu kaip skanu su kondensuotu!
Masiania*
Daug nesijuokit is mano sedevro,

*

Tai jau tikrai nesijuoksim, toks grazuolis thumbup.gif
Turetu buti diiidelis is tokio kiekio produktu ir skaaanus essen.gif
Srove
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 29, 22:37)
Tai jau tikrai nesijuoksim, toks grazuolis thumbup.gif
Turetu buti diiidelis is tokio kiekio produktu ir skaaanus essen.gif
*

Na nemazas gavosi, i didesne forma dariau, beveik pilna gavosi 4u.gif
Terija:)
Srove-kaip egzotiškai atrodo good.gif
love.
QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 22:00)
Daug nesijuokit is mano sedevro, as dar tik mokausi kazka lipdyt blush2.gif Nu bet jau skonis wub.gif  nemoku apsakyti ir purus ir gaivus ir lengvas ir aromatingas

O jetau koks skanus atrodo wub.gif Toks dregnas atrodo.. Cia visos kurios dejot nuotraukas sio torto, tai jis atrodo toks slapias, o as kai dariau tai jis gal net kazkiek sausokas.. na netai kad sausas, bet ne toks ir viskas.. ph34r.gif
@adrij@
Ne vien pas tave ... ir maniskis buvo sausokas ph34r.gif
zebra
srove-tikrai,kad egzotiškas tavo tortukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu aš jo nesirįžtu gamint,man jis atrodo tooooooooks riebus doh.gif
Masiania*
QUOTE(zebra @ 2008 10 31, 09:20)
srove-tikrai,kad egzotiškas tavo tortukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nu aš jo nesirįžtu gamint,man jis atrodo tooooooooks riebus doh.gif
*

Uztat labai skanus blush2.gif
rugiagele26
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 31, 10:32)
Uztat labai skanus blush2.gif
*

Man jis pasirode gaivus, o ne riebus blink.gif nors ten ieina ir grietinele, ir suris. Jau pas mus jo nebera, suvalgem biggrin.gif
@adrij@
O man jis gaivus , nors negaliu pasakyti , kad nesijaucia visiskai riebumo schmoll.gif jauciasi jauciasi , kad ne is pieno tongue.gif

Asseni
Mergaites,
jei kam idomu, tai siandien maximoje visiems suriams ir surio produktams 20 proc. nuolaida, tai didelis mascarpone kainuos 10 Lt su centais
Masiania*
QUOTE(Inočka @ 2008 10 31, 11:08)
Mergaites,
jei kam idomu, tai siandien maximoje visiems suriams ir surio produktams 20 proc. nuolaida, tai didelis mascarpone kainuos 10 Lt su centais
*

Reikia begt blush2.gif
O'Hara
Panos, mano saldytuve jau stingsta pradinis tortuko su mascarpone variantas ... laukiu nesulaukiu, kada galesiu ragaut mirksiukas.gif
Masiania*
QUOTE(O'Hara @ 2008 11 02, 18:04)
Panos, mano saldytuve jau stingsta pradinis tortuko su mascarpone variantas ... laukiu nesulaukiu, kada galesiu ragaut  mirksiukas.gif
*

Imesk nuotrauka paskui, bent paspoksosiu blush2.gif
O'Hara
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 02, 19:27)
Imesk nuotrauka paskui, bent paspoksosiu blush2.gif
*

Baisiausia, kad gyvenam studentiskom salygom ir nepagalvojau, kad ta tortuka reiks isimti graziai ........ sukreciau viska i troskinio inda blush2.gif bet dabar galvoju, bent gabaliuka isimta nufotkinsiu bigsmile.gif
@adrij@
Foto foto ir dar karta foto ...... nepamirs ideti photo.gif photo.gif photo.gif
O'Hara
Cia panos ziuriu deserto akims istroskusios lotuliukas.gif
love.
QUOTE(O'Hara @ 2008 11 02, 20:08)
Cia panos ziuriu deserto akims istroskusios  lotuliukas.gif
*

Patikek tikrai biggrin.gif va kad ir dabar prisiziurejau vel cia visokiu gardumynu skanumynu ir jau siusiu vyra i virtuve kad torto atnestu, mat tingiu is lovos lipt lotuliukas.gif
Masiania*
QUOTE(O'Hara @ 2008 11 02, 18:44)
Baisiausia, kad gyvenam studentiskom salygom ir nepagalvojau, kad ta tortuka reiks isimti graziai ........ sukreciau viska i troskinio inda blush2.gif  bet dabar galvoju, bent gabaliuka isimta nufotkinsiu  bigsmile.gif
*

Tai smagu is viso bliudo saukstu valgyt lotuliukas.gif O dar ir maskarpones torta- tai jau prabanga mirksiukas.gif thumbup.gif
O'Hara
Viskas, mergaites, nespejau net paprasyt fotika istraukti ....... prabangiai deserta suskanavom .... bet paguoda viena - padariau 2 torciukus drinks_cheers.gif
Letune
Dėmesio, kaunietės,
Kam reikia pigiai mascarponės, tai šiandien vakare dukra matė pramonės Maximoj 250g indelis kainavo 1,99 Lt , bet galioja tik iki lapkričio 14 d. ir prikrauta jo buvo pjaustomų sūrių skyriuje. bigsmile.gif
Ingerele
QUOTE(Letunė @ 2008 11 06, 23:46)
Dėmesio, kaunietės,
Kam reikia pigiai mascarponės, tai šiandien vakare dukra matė pramonės Maximoj 250g indelis kainavo 1,99 Lt , bet galioja  tik iki lapkričio 14 d. ir prikrauta jo buvo pjaustomų sūrių skyriuje.  bigsmile.gif
*

ne tik Kaune Vilniuje irgi yra. Merginos noriu daryt pyraga su suriu. bet nerandu biskvito recepto kad butu purus. gal galit padet. > blush2.gif
rugiagele26
QUOTE(Ingerele @ 2008 11 07, 08:14)
ne tik Kaune Vilniuje irgi yra. Merginos noriu daryt pyraga  su suriu. bet nerandu biskvito recepto kad butu purus. gal galit padet. > blush2.gif
*

As cia kuria diena gaminau vyniotini, o vyniotinio biskvitas gavosi nu tiesiog neapsakomo skonio, ir toks purus! Gal jis tiktu ir torto biskvitui g.gif na del visa ko imetu Receptelis

Bet dar kart ispeju, neisbandyta tortams deti toki biskvita, bet man atrodo labai skanu turetu buti. Gal nesvarbu ar tai butu vyniotinis ar paprastas tortas g.gif
RiMami
QUOTE(Ingerele @ 2008 11 07, 08:14)
ne tik Kaune Vilniuje irgi yra. Merginos noriu daryt pyraga  su suriu. bet nerandu biskvito recepto kad butu purus. gal galit padet. > blush2.gif
*

Gali kepti pagal Daividijos šampaninio torto receptą. Aš pati jį kepiau - labai purus ir geras biskvitas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Aš tik plakiau ilgiau 8-10 min. Bet čia proporcijos dideliam tortui 26 cm.
Ai, kadangi šioje temoje neatsižymėjau tai prikabinsiu ir fotkę. Čia mano mascarpones torto gabaliukas su šiuo Daividijos biskvitu.

user posted image
Ingerele
QUOTE(RiMami @ 2008 11 07, 12:35)
Gali kepti pagal Daividijos šampaninio torto receptą. Aš pati jį kepiau - labai purus ir geras biskvitas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Aš tik plakiau ilgiau 8-10 min. Bet čia proporcijos dideliam tortui 26 cm.
Ai, kadangi šioje temoje neatsižymėjau tai prikabinsiu ir fotkę. Čia mano mascarpones torto gabaliukas su šiuo Daividijos biskvitu.

user posted image
*

oi merginos dekoju jums notworthy.gif ryt darysiu tortuka thumbup.gif man didesnio ir reiktu torto todel manau sie receptai liuks
GITANA.B
Daug nesijuokit is mano sedevro, as dar tik mokausi kazka lipdyt blush2.gif Nu bet jau skonis wub.gif  nemoku apsakyti ir purus ir gaivus ir lengvas ir aromatingas wub.gif Nu kaip dar pasigirti lotuliukas.gif
flirt.gif  hihihi.gif
user posted image
user posted image
*

O jeigu sūrį pakeist varške (pigiau) ir viską dėt tą patį,tada želatinos nereikia daugiau dėt?Aš galvoju daryt tokį pat kremą tik su varške ir 2 sluoksniais biskvit.Tik man neramu dėl želatinos.Kažkaip labai nedaug jos ant tokio kiekio kremo.Gal tas sūris stangdina dar?Aš jo nesu valgius tiesą sakant ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Ir dar klausimas gal kas žinot kur gaut to nevirinamo pudingo?Gal kas galėtu nuotrauką įmest kaip jis atrodo?Kiek apžiūrėjau randu tik verdamą,o gal čia tas pats kokį ir jūs naudojat kremams g.gif
rugiagele26
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 12, 09:57)
O jeigu sūrį pakeist varške (pigiau) ir viską dėt tą patį,tada želatinos nereikia daugiau dėt?Aš galvoju daryt tokį pat kremą tik su varške ir 2 sluoksniais biskvit.Tik man neramu dėl želatinos.Kažkaip labai nedaug jos ant tokio kiekio kremo.Gal tas sūris stangdina dar?Aš jo nesu valgius tiesą sakant  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Ir dar klausimas gal kas žinot kur gaut to nevirinamo pudingo?Gal kas galėtu nuotrauką įmest kaip jis atrodo?Kiek apžiūrėjau randu tik verdamą,o gal čia tas pats kokį ir jūs naudojat kremams  g.gif
*

As ant visos normos deciau 40 g.
GITANA.B
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 12, 10:04)
As ant visos normos deciau 40 g.
*

man irgi kažkaip norisi tiek dėt. drinks_cheers.gif
rugiagele26
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 12, 10:08)
man irgi kažkaip norisi tiek dėt. drinks_cheers.gif
*

Nes ant puses normos dejau 20 g, labai normaliai sustingo thumbup.gif
@adrij@
Pudingu nebuna neverdamu schmoll.gif , tik yra teceptai i kuriuos dedasi sausas pudingas , o tesloje ar kreme jis pasidaro toks koks turi buti , tik ta tesla turi buti smarkiai dregna , kad tie milteliai virstu pudingu. smile.gif
Masiania*
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 13:37)
Pudingu nebuna neverdamu schmoll.gif , tik yra teceptai i kuriuos dedasi sausas pudingas , o tesloje ar kreme jis pasidaro toks koks turi buti , tik ta tesla turi buti smarkiai dregna , kad tie milteliai virstu pudingu. smile.gif
*

Buna buna irnesakyk.gif topsecret.gif Yra tokiu, kuriuos tiesiog su pienu reikia sumaisyt ir viskas. topsecret.gif
GITANA.B
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 13:37)
*

o tai višta neišmanėlė,taip ir būčiau užsimušdama ieškojusi doh.gif ačiū tau aciuks.gif
@adrij@
Taip su karstu , uzvirtu pienu .....jei pijsi salta , tai jis tikrai nevirs pudingu schmoll.gif
Pabandyk i salta vandeni ideti krakmolo ar miltu ...tikrai nesigaus kisielius , ji reikia arba virti , arba uzplikyti verdanciu skysciu .
Bet geriau virti , jis po truputi vis maisant tirsteja , o kai pili jau virinta , reikia laaaaabai smarkiai sukti , nes tuoj pat susoka i guzus .
digele
Sveikos merginos, prisiskaiciau jusu receptuku ir praita savaitgali pasidariau mascarpones tortuka, labai aciu visoms 4u.gif, seimynai aisku labai viskas patiko thumbup.gif , bet man tas skonis labai skyresi nuo tikro mascarpones torto is maximos, pirmiausiai tai del citrinu, as dejau dvieju isspaustu citrinu sultis ir dar zieveles nutarkuotas, labai jau stiprus citrinu skonis gavosi, tikrame torte tikrai taip nera, ir dar del zelatinos, tikrame torte man atrodo is vis nera deta zelatinos, arba labai minimaliai, todel tortas yra purus, o su zelatina jis iseina per daug standus, nors as zelatinos irgi dejau maziau nei 20 g., ir kita karta bandysiu deti kondensuoto pieno, kaip kazkas minejo, manau turetu geras skonis iseiti.
Bandysiu si savaitgali irgi kazka skanaus pasigaminti, gal koki cheescake'a is kito skyrelio essen.gif uzejo kulinarinis antpludis ax.gif
Srove
QUOTE(digele @ 2008 11 13, 12:57)
pirmiausiai tai del citrinu, as dejau dvieju isspaustu citrinu sultis ir dar zieveles nutarkuotas, labai jau stiprus citrinu skonis gavosi, tikrame torte tikrai taip nera, ir dar del zelatinos, tikrame torte man atrodo is vis nera deta zelatinos, arba labai minimaliai, todel tortas yra purus, o su zelatina jis iseina per daug standus,
*

Va va ir man tos citrinu zieveles kliuva, as ju nedejau, tai buvo pats tas, tik sultis dejau, tai jokio aitraus skonio citrinu isvis nesijaute, tik svelniai vos parugstintas saldumas, o del zelatinos tikrai, jos gana turbut 10 gr. drinks_cheers.gif
rugiagele26
10 g uztenka turbut jei su dviem biskvitais daryt, bet jei det 10 g kai tik apacioje biskvitas, tai manau gausis pliurze ir teks saukstais lapsnot is pacio torto g.gif
Srove
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 13, 15:31)
10 g uztenka turbut jei su dviem biskvitais daryt, bet jei det 10 g kai tik apacioje biskvitas, tai manau gausis pliurze ir teks saukstais lapsnot is pacio torto g.gif
*

biggrin.gif , nu reiks idomumo delei sumazinti proporcijas iki minimumo ir bandyti su ta zelatina kas gausis.Ir dar manyciau, kad maximinis tas maskarponinis tortas yra svelniai tariant, optine apgaule ax.gif To maskarpones surio ten manau labai mazai, dar galvoju, kad yra tos sintetines sausos grietineles, gal kazkiek riebalu stingstanciu ir salia stovi gudri sio produkto technologe biggrin.gif , kaip viena kart man pasiteiravus imoneje recepto, buvo atsauta-sakysiu as mat, kaip is nieko skanu torta pagaminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rugiagele26
QUOTE(Srove @ 2008 11 13, 15:17)
biggrin.gif , nu reiks idomumo delei sumazinti proporcijas iki minimumo ir bandyti su ta zelatina kas gausis.Ir dar manyciau, kad maximinis tas maskarponinis tortas yra svelniai tariant,  optine apgaule  ax.gif To maskarpones surio ten manau labai mazai, dar galvoju, kad yra tos sintetines sausos grietineles, gal kazkiek riebalu stingstanciu ir salia stovi gudri sio produkto technologe biggrin.gif , kaip viena kart man pasiteiravus imoneje recepto,  buvo atsauta-sakysiu as mat, kaip is nieko skanu torta pagaminti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Man mintis irgi buvo sovusi, kad kazin ar ten tam Mascarponiniam Maximos torte is vis yra to surio lotuliukas.gif nors as jo neragavusi. Kaip as cia kuria diena Maximoj pirkau arbatinuka, sakau kas israsys garantini. Sako turekit ceki ir dezute jei suges, nes juos veza taisyt. Tai taip supratau, kad vel i pardavima juos veza... Is vis ka mes ten valgom is tos Maximos, tai neaisku... kazkaip misrainiu tai visai nedrystu pirkt...
Letune
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 13, 15:31)
*

Sutinku tongue.gif
DARAU SU DVIEM BISKVITAIS , DEDU 30 G IR TAI NEBŪNA PER KIETA. Tokio kaip Maximoje nepadarysit, nes neturim namie tokių chemijų.
Jau yra bandžiusių dėti želatinos mažiau. Jų įspūdžiai ir pasekmės aprašytos pirmos temos pradžioje. Be reikalo nebandykit, nes jau yra išbandžiusių.
Tam maximiniam mascarponės 24 proc yra, o mūsiškiam-gal dvigubai daugiau.
Raganėlė
QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 22:00)
Nu bet jau skonis wub.gif  nemoku apsakyti ir purus ir gaivus ir lengvas ir aromatingas wub.gif Nu kaip dar pasigirti lotuliukas.gif
flirt.gif  hihihi.gif
*

sveikos skaniojo torciuko gamintojos,
gal galit visa recepta parasyt, nes ziuriu nuo pirmos temos jis jau tiek modernizuotas, kad nebeatseku galu, vietoj ko kondencuotas dedamas ir t.t.?

vien zodziu buciau labai dekinga, uz pilna recepta, ir beje labai graziai torto krastai atrodo, pasidalinkit technologija

aciu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.