Sena tema cia sena tema
Na Rugegele23 tortukas super , lygus kaip stiklas , dailutis
QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 15:40) Kaip tik atbegau paklausti, kaip isimti ir formos, ar ja praskleisti, ar pasildyt, ar ka daryt?Nesinori sugadint, o torciukas jau stingsta, stingsta pamazu Bandziau atsegt krasta ir nuimt iskart formos sona, bet buvo prilipe ir plyst pradejo tortas, tai graziai peiliu apipjoviau, kai kur pats atsoko, o tada atidariau sonus QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 29, 19:39) Daug nesijuokit is mano sedevro, as dar tik mokausi kazka lipdyt Dariau su kondensuotu pienu, jogurto dejau kyvinio puse ir paprasto lieso puse, puse kg. surio, zelatinos pusantro sauksto, grietineles 400gr..2 citrinos sultis. ![]() ![]() Kadangi i vidu sukreciau visa litra konservuotu 5 rusiu vaisiu, tai nelabai gerai susispaude vietomis, bet tiek to, ner kada ziuret i tai reik greit valgyt, kol neatsalo QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 21:00) Daug nesijuokit is mano sedevro, as dar tik mokausi kazka lipdyt Dariau su kondensuotu pienu, jogurto dejau kyvinio puse ir paprasto lieso puse, puse kg. surio, zelatinos pusantro sauksto, grietineles 400gr..2 citrinos sultis. Kadangi i vidu sukreciau visa litra konservuotu 5 rusiu vaisiu, tai nelabai gerai susispaude vietomis, bet tiek to, ner kada ziuret i tai reik greit valgyt, kol neatsalo Vau! O kondensuota i krema imaisei? visa indeli? QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 21:00) Daug nesijuokit is mano sedevro, Dariau su kondensuotu pienu, jogurto dejau kyvinio puse ir paprasto lieso puse, puse kg. surio, zelatinos pusantro sauksto, grietineles 400gr..2 citrinos sultis. Tai jau tikrai nesijuoksim, toks grazuolis Turetu buti diiidelis is tokio kiekio produktu ir skaaanus
Srove-kaip egzotiškai atrodo
QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 22:00) Daug nesijuokit is mano sedevro, as dar tik mokausi kazka lipdyt O jetau koks skanus atrodo
Ne vien pas tave ... ir maniskis buvo sausokas
srove-tikrai,kad egzotiškas tavo tortukas
Nu aš jo nesirįžtu gamint,man jis atrodo tooooooooks riebus
O man jis gaivus , nors negaliu pasakyti , kad nesijaucia visiskai riebumo
Mergaites,
jei kam idomu, tai siandien maximoje visiems suriams ir surio produktams 20 proc. nuolaida, tai didelis mascarpone kainuos 10 Lt su centais
Panos, mano saldytuve jau stingsta pradinis tortuko su mascarpone variantas ... laukiu nesulaukiu, kada galesiu ragaut
Foto foto ir dar karta foto ...... nepamirs ideti
Cia panos ziuriu deserto akims istroskusios
QUOTE(O'Hara @ 2008 11 02, 18:44) Baisiausia, kad gyvenam studentiskom salygom ir nepagalvojau, kad ta tortuka reiks isimti graziai ........ sukreciau viska i troskinio inda Tai smagu is viso bliudo saukstu valgyt
Viskas, mergaites, nespejau net paprasyt fotika istraukti ....... prabangiai deserta suskanavom .... bet paguoda viena - padariau 2 torciukus
Dėmesio, kaunietės,
Kam reikia pigiai mascarponės, tai šiandien vakare dukra matė pramonės Maximoj 250g indelis kainavo 1,99 Lt , bet galioja tik iki lapkričio 14 d. ir prikrauta jo buvo pjaustomų sūrių skyriuje. QUOTE(Letunė @ 2008 11 06, 23:46) Dėmesio, kaunietės, Kam reikia pigiai mascarponės, tai šiandien vakare dukra matė pramonės Maximoj 250g indelis kainavo 1,99 Lt , bet galioja tik iki lapkričio 14 d. ir prikrauta jo buvo pjaustomų sūrių skyriuje. ne tik Kaune Vilniuje irgi yra. Merginos noriu daryt pyraga su suriu. bet nerandu biskvito recepto kad butu purus. gal galit padet. > QUOTE(Ingerele @ 2008 11 07, 08:14) ne tik Kaune Vilniuje irgi yra. Merginos noriu daryt pyraga su suriu. bet nerandu biskvito recepto kad butu purus. gal galit padet. > As cia kuria diena gaminau vyniotini, o vyniotinio biskvitas gavosi nu tiesiog neapsakomo skonio, ir toks purus! Gal jis tiktu ir torto biskvitui Bet dar kart ispeju, neisbandyta tortams deti toki biskvita, bet man atrodo labai skanu turetu buti. Gal nesvarbu ar tai butu vyniotinis ar paprastas tortas QUOTE(Ingerele @ 2008 11 07, 08:14) ne tik Kaune Vilniuje irgi yra. Merginos noriu daryt pyraga su suriu. bet nerandu biskvito recepto kad butu purus. gal galit padet. > Gali kepti pagal Daividijos šampaninio torto receptą. Aš pati jį kepiau - labai purus ir geras biskvitas Ai, kadangi šioje temoje neatsižymėjau tai prikabinsiu ir fotkę. Čia mano mascarpones torto gabaliukas su šiuo Daividijos biskvitu.
QUOTE(RiMami @ 2008 11 07, 12:35) Gali kepti pagal Daividijos šampaninio torto receptą. Aš pati jį kepiau - labai purus ir geras biskvitas Ai, kadangi šioje temoje neatsižymėjau tai prikabinsiu ir fotkę. Čia mano mascarpones torto gabaliukas su šiuo Daividijos biskvitu. ![]() oi merginos dekoju jums QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 21:00) Daug nesijuokit is mano sedevro, as dar tik mokausi kazka lipdyt Dariau su kondensuotu pienu, jogurto dejau kyvinio puse ir paprasto lieso puse, puse kg. surio, zelatinos pusantro sauksto, grietineles 400gr..2 citrinos sultis. ![]() ![]() Kadangi i vidu sukreciau visa litra konservuotu 5 rusiu vaisiu, tai nelabai gerai susispaude vietomis, bet tiek to, ner kada ziuret i tai reik greit valgyt, kol neatsalo O jeigu sūrį pakeist varške (pigiau) ir viską dėt tą patį,tada želatinos nereikia daugiau dėt?Aš galvoju daryt tokį pat kremą tik su varške ir 2 sluoksniais biskvit.Tik man neramu dėl želatinos.Kažkaip labai nedaug jos ant tokio kiekio kremo.Gal tas sūris stangdina dar?Aš jo nesu valgius tiesą sakant Ir dar klausimas gal kas žinot kur gaut to nevirinamo pudingo?Gal kas galėtu nuotrauką įmest kaip jis atrodo?Kiek apžiūrėjau randu tik verdamą,o gal čia tas pats kokį ir jūs naudojat kremams QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 12, 09:57) O jeigu sūrį pakeist varške (pigiau) ir viską dėt tą patį,tada želatinos nereikia daugiau dėt?Aš galvoju daryt tokį pat kremą tik su varške ir 2 sluoksniais biskvit.Tik man neramu dėl želatinos.Kažkaip labai nedaug jos ant tokio kiekio kremo.Gal tas sūris stangdina dar?Aš jo nesu valgius tiesą sakant Ir dar klausimas gal kas žinot kur gaut to nevirinamo pudingo?Gal kas galėtu nuotrauką įmest kaip jis atrodo?Kiek apžiūrėjau randu tik verdamą,o gal čia tas pats kokį ir jūs naudojat kremams As ant visos normos deciau 40 g.
Pudingu nebuna neverdamu
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 13:37) Pudingu nebuna neverdamu Buna buna QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 13:37) Pudingu nebuna neverdamu o tai višta neišmanėlė,taip ir būčiau užsimušdama ieškojusi
Taip su karstu , uzvirtu pienu .....jei pijsi salta , tai jis tikrai nevirs pudingu
Pabandyk i salta vandeni ideti krakmolo ar miltu ...tikrai nesigaus kisielius , ji reikia arba virti , arba uzplikyti verdanciu skysciu . Bet geriau virti , jis po truputi vis maisant tirsteja , o kai pili jau virinta , reikia laaaaabai smarkiai sukti , nes tuoj pat susoka i guzus .
Sveikos merginos, prisiskaiciau jusu receptuku ir praita savaitgali pasidariau mascarpones tortuka, labai aciu visoms
Bandysiu si savaitgali irgi kazka skanaus pasigaminti, gal koki cheescake'a is kito skyrelio QUOTE(digele @ 2008 11 13, 12:57) pirmiausiai tai del citrinu, as dejau dvieju isspaustu citrinu sultis ir dar zieveles nutarkuotas, labai jau stiprus citrinu skonis gavosi, tikrame torte tikrai taip nera, ir dar del zelatinos, tikrame torte man atrodo is vis nera deta zelatinos, arba labai minimaliai, todel tortas yra purus, o su zelatina jis iseina per daug standus, Va va ir man tos citrinu zieveles kliuva, as ju nedejau, tai buvo pats tas, tik sultis dejau, tai jokio aitraus skonio citrinu isvis nesijaute, tik svelniai vos parugstintas saldumas, o del zelatinos tikrai, jos gana turbut 10 gr.
10 g uztenka turbut jei su dviem biskvitais daryt, bet jei det 10 g kai tik apacioje biskvitas, tai manau gausis pliurze ir teks saukstais lapsnot is pacio torto
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 13, 15:31) 10 g uztenka turbut jei su dviem biskvitais daryt, bet jei det 10 g kai tik apacioje biskvitas, tai manau gausis pliurze ir teks saukstais lapsnot is pacio torto QUOTE(Srove @ 2008 11 13, 15:17) Man mintis irgi buvo sovusi, kad kazin ar ten tam Mascarponiniam Maximos torte is vis yra to surio QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 13, 15:31) 10 g uztenka turbut jei su dviem biskvitais daryt, bet jei det 10 g kai tik apacioje biskvitas, tai manau gausis pliurze ir teks saukstais lapsnot is pacio torto Sutinku DARAU SU DVIEM BISKVITAIS , DEDU 30 G IR TAI NEBŪNA PER KIETA. Tokio kaip Maximoje nepadarysit, nes neturim namie tokių chemijų. Jau yra bandžiusių dėti želatinos mažiau. Jų įspūdžiai ir pasekmės aprašytos pirmos temos pradžioje. Be reikalo nebandykit, nes jau yra išbandžiusių. Tam maximiniam mascarponės 24 proc yra, o mūsiškiam-gal dvigubai daugiau. QUOTE(Srove @ 2008 10 29, 22:00) Nu bet jau skonis Dariau su kondensuotu pienu, jogurto dejau kyvinio puse ir paprasto lieso puse, puse kg. surio, zelatinos pusantro sauksto, grietineles 400gr..2 citrinos sultis. sveikos skaniojo torciuko gamintojos, gal galit visa recepta parasyt, nes ziuriu nuo pirmos temos jis jau tiek modernizuotas, kad nebeatseku galu, vietoj ko kondencuotas dedamas ir t.t.? vien zodziu buciau labai dekinga, uz pilna recepta, ir beje labai graziai torto krastai atrodo, pasidalinkit technologija aciu |