Gal keistai atrodys... kai vaikai buvo nedideli, aš labai dažnai mėgau kepti pyragus, mielines bandeles
Man atrodo, kad tuomet ir užaugę vaikai , kažkur užuodę kvapą, kepamo pyrago, mintimis iškart skris pas mane, pas mamą......
.........nieko nėra maloniau už namus kvepiančius kepamu pyragu... mmmmm:4u:
Gal keistai atrodys... kai vaikai buvo nedideli, aš labai dažnai mėgau kepti pyragus, mielines bandeles Man atrodo, kad tuomet ir užaugę vaikai , kažkur užuodę kvapą, kepamo pyrago, mintimis iškart skris pas mane, pas mamą...... QUOTE(riba @ 2006 01 03, 14:34) .........nieko nėra maloniau už namus kvepiančius kepamu pyragu... mmmmm:4u: Gal keistai atrodys... kai vaikai buvo nedideli, aš labai dažnai mėgau kepti pyragus, mielines bandeles Man atrodo, kad tuomet ir užaugę vaikai , kažkur užuodę kvapą, kepamo pyrago, mintimis iškart skris pas mane, pas mamą...... gražu O aš namus kvepinu eteriniais aliejais, labai mėgstu apelsinų eterinį aliejų, toks gaivus kvapas. Nepatinka kai namie maisto kvapas, aišku kai padarai valgyti ir namie skaniai pakvimpa, tai nieko, bet stengiuosi greitai išvėdinti, kad neįsigertų į sienas, baldus
Medaus kvapo smilkalai is CnD parduotuves
[B][I]Nezinau bet man tos kvepiancios zvakes isvis nesijaucia jokio kvapo tik tam kartui,smilkalai man visai patinka o tie lasiukai irgi tik toje vietoje kvepia kol zvakute dega.Oparduotuveje C&D labai brangios kainos vieno mazycio gabaliuko kaina 14 lt. ir nelabai tikiu kad padejus siltai ant radijatoriaus sklis malonus kvapus esu bandziusi jokio efekto.Sunku rasti ka nors tokio malonaus kvapo jau esu nemazai bandziusdi ir niekaip negaliu rasti.Sausos gelytes irgi be jokio kvapo.Nezinau ka butu galima pasiulyti.O jau tie dezodorai atleisk,bent jau man.
AmbiPur
Smilkalu kvapo negeliu pakest
nusipirkau ambipur, gero kvapo, bet manajam galvą nuo jo skaudėt pradėdavo... ir po poros savaičių tas kvapas išblėso, arba aš jo nebeužuodžiu..
šiaip labai mėgstu vaniliniais smilkalais pasmilkint truputį
Mano namai kvepia mano namais.
O siaip kartais naudoju smilkalus - turiu tikru Indisku, kartais pusimis kvepiancia zvake, daznai pakvimpa maistu. Niekada nenaudoju jokiu dezodorantu ir AmbiPure - mane ju kvapas daznai erzina, o ir ozono skyle didina. Siaip patarimas- kokybiskos kvepiancios zvakes netrenka kvapais vos iejus i parduotuve. Jos pauoscius vos kvepia. O ir dar pries Kaledas - pavirinkite apelsino zieveliu, cinamono lazdeliu ir kitokiu prieskoniu. Namai pakvips tikromis sventemis.
Nusipirkau Norfoj elektrinį Airwick, dabar ten akcija- perki kištuką (apie 3lt) ir dar ten dovanų įdėtas tas indelis su kvepiančiu skysčiu. Nugi
O iš smilkalų labiausiai mėgstu CHANDAN kvapą.
O be smilkalų,be purškiamu dezikų galimi variantai yra
Atidarius langa jau kvepia pavasariu. Nieko nekainuoja, oras gaivus, galvoje iskart prasvieseja
QUOTE(laguna @ 2006 03 23, 16:34) Atidarius langa jau kvepia pavasariu. Nieko nekainuoja, oras gaivus, galvoje iskart prasvieseja Netiesa kaitina ,kad siaubas,ir negali palikti lango nes vaikai gi namie ,kad neperpustu QUOTE(laguna @ 2006 03 23, 15:34) Atidarius langa jau kvepia pavasariu. Nieko nekainuoja, oras gaivus, galvoje iskart prasvieseja mes tik už tokius- natūralius kvapus namie... virtuvėj- vaisinės arbatos, kavos, kepamo pyrago kvapas...kambariuos - tvarka, švara, gaiva- ko daugiau ir bereikia o šiaip, matyt su metais, tas požiūris į tuos dirbtinius "kvepiklius" labai pasikeitė... kartais, prispausti ligos, pakvėpuojam eterinių aliejų; kartais susiruošę pavakarot- užsidegam eterinę žvakę... bet jau purškiamiems aerozolininiams ar į elelektros tinklą jungiamiems kvepikliams, mes
Mes namie naudojam tik eterines zvakes-
kur pilasi aliejus, apacioj dega zvakute. Tiesa ,gavom dovanu L'occitane purskala namams-labai patinka.
Labas rytas ,šiandien mano namai kvepia hiacintais koks aromatas mama mija,
pražydo net 4, labai stiprus kvapas,kai atėjo aukle šiandien ryte klause ,kas čia taip saldžiai skaniai kvepia
as tai naudoju elektrini gaivikli, tai
QUOTE(Marinčik @ 2006 03 27, 08:39) Labas rytas ,šiandien mano namai kvepia hiacintais koks aromatas mama mija, pražydo net 4, labai stiprus kvapas,kai atėjo aukle šiandien ryte klause ,kas čia taip saldžiai skaniai kvepia aha kvapas neišpasakytas O aš smilkalų labai nemėgstu Dažnai mano namai kvepia nuo pyragų,nes mėgsta mano šeimyna,ir šiaip dar nuo visokiausių skanėstų
Gyvenam naujai įrentam name ir jau pradėjo erzinti tie naujumo kvapai - naujų baldų, dangų ir pan. Norisi sukurti jaukų namų kvapą. Bet nežinau kokiomis priemonėmis. Užėjau į vieną tokio pobūdžio parduotuvę, o ten daugybė varijantų: ir aromatinės žvakės, ir kubeliai, ir laiejai ir purškiami kvapai ir smilkalai... Žodžiu, galva susisuko ir nieko nenusipirkau.
Gal turit patirties - kurios priemonės ilgiausiai, tolygiausiai palaiko tą kvapą?
Neisivaizduoju, bet manau ka benupirktum, vistiek greitai tas kvapas dings. Gal but geriausia pastoviai smilkala uzdegti.
Kad namai kvepėtų ir niekas neperšaltų (nuolat laikant atidarius langus) užtenka namus valyti Rainbow dulkiu siurbliu. Į jį įlašinus jums patinkančių kvapų - kvapas pasklinda po visą patalpą. Švaru, gaivu ir kvepia...
QUOTE(laguna @ 2006 03 23, 16:34) Atidarius langa jau kvepia pavasariu. Nieko nekainuoja, oras gaivus, galvoje iskart prasvieseja Sutinku.
Megstu bute vaniles kvapus, todel turiu daug dekoratyviniu vanile kvepianciu zvakuciu. Kartais uzdegu jas, o kitos ir nedegintos kvepia ir skleidzia lengva kvapa
Man geriausi kvepalai namams - tai smilkalai ir aromatiniai aliejai... Tik, aišku, laikina tai. Bet man ir gerai, nes tikrai pradėtų erzint pastoviai jaučiamas kvapas namuose.
Gryte - geriauisas kvapas- gaivaus oro- atdaryk langus ir isileisk gaivu ora
O man labai patinka nauju baldu kvapas ir aš pati tikrai nieko nedaryčiau kad ji panaikint su laiku jis pats praniks.
O del tu visokiu kvepaliuku ir man idomu irgi buvau užejus i viena parduotuveten visokie kvapai ir kvepalai, bet ir tikrai butu idomu kurie jie ten geresni ir kurius labiau apsimoka nusipirkti . Pas pardavejas bijojau paklaust nes nenoriu pasirodyt visiškai žalia. QUOTE(iingri @ 2006 05 10, 09:20) Pas pardavejas bijojau paklaust nes nenoriu pasirodyt visiškai žalia. Keistas požiūris Tai kam tada tos pardavėjos reikalingos?
Mes taip pogi naujame name. tai naudojame elektrini abi pure, zaliosios arbatos kvapo. Seip skanus ten kvepalai. Man patinka.
pas mus tai tos kvepiančios džiovintos gėlytės medžiaginiuose maišeliuose. bandėm tuos purškiamus naudot - nesąmonė, man alergija tuoj pat pasirodė, išmetėm.
O as masininius kvapukus naudoju...Va nupirkau vaniles kvapo...skaniai namai kvepia (labiausiai jauciasi kvapas gryzus is lauko)
Nugi obuolių metas,tai namai kvepia obuolių pyragais su cinamonu
Namai kvepia nuo namuose esančių gėlių kvapo(jei yra gėlių), nuo grindų ploviklio(jei plaunu grindis)
ant elektros lemputės, kuri yra išjungta užlašinu lašiuką (ar užpurškiu)mėgstamų kvepalų ir po to įjungiu lemputę. Šildama lemputė skleidžia malonų kvapą. (tik nelašinkit ant jau šviečiančios, nes gali sprogti), paskui aš būsiu kalta
o as nusipirkau skonis ir kvapas pardej dziovintu zoliu popuri passion fruit ir melionu kvapo.... 100g 15 lt. kvepia nerealiai visas kambarys ir siaip grazus akcentas prie lovos i grazu dubeneli supyliau tas zoles
o man patinka loccitane smilkalai, net nuo nepakurtu kambarys kvepia.
nesu daug kvapikliu isbandziu, kazkaip pabandziau ir apsistojau ties smilkalais. Man roziu kvapo labai
QUOTE(Female @ 2006 08 25, 19:43) Aš irgi šitos firmos perku Man labiausiai patinka cukruoti vaisiai ir vanilė. Kartais įdedu į spintą, labai kvepia viskas tada QUOTE(Auksuole @ 2006 10 08, 14:03) Aš irgi šitos firmos perku Man labiausiai patinka cukruoti vaisiai ir vanilė. Kartais įdedu į spintą, labai kvepia viskas tada o tu cia pati tiesiog pacukrini ar yra kokiu specialiai tam skirtu parduodama QUOTE(manx @ 2006 10 10, 21:19) aš irgi pritariu, kad net neuždegus mėgstamo kvapo kokybiški smilkalai aromatizuoja patalpas, taip pat patinka kai džiūsta skalbiniai perskalauti minkštikliu, dėl oro gaiviklių nelabai žinau, gal nepataikau nusipirkti kokybiškų.
mes nesenai issikraustem i nuomojama buta, ten deja ne pirmos jaunystes baldai, beto kaip seimininkai issireiske nelabai tvarkingas vyrukas jame gyveno 4 metus, tai dabar kiek besitvarkyciau, kiek bevedinciau gryzus is lauko jauciasi toks dulkiu kvapas, nors lyg ir viskas svaru
o nieks nebandet tu Airwick oro gaivikliu kisamu i rozete su kvapo talpykla?
QUOTE(Goniuke @ 2006 10 11, 08:59) mes nesenai issikraustem i nuomojama buta, ten deja ne pirmos jaunystes baldai, beto kaip seimininkai issireiske nelabai tvarkingas vyrukas jame gyveno 4 metus, tai dabar kiek besitvarkyciau, kiek bevedinciau gryzus is lauko jauciasi toks dulkiu kvapas, nors lyg ir viskas svaru Reikia kapitaliai viską pervalyti-išplauti užuolaidas, užtiesalus ant baldų(jei tokie yra), net pačius baldus perplauti, kilimus ir jei turite megstamus smilkalus, jais pasmilkyti ne kartą arba kaip ankščiau rašiau, ant lemputės kvepalų lašiuką.
oi cia labai aktualus man dalykas
o as nesenai body shopo kokosini aliejunusipikrua tai man per astrus kvapas sklinda
QUOTE(bonza @ 2006 10 11, 13:47) o as nesenai body shopo kokosini aliejunusipikrua tai man per astrus kvapas sklinda o jus aliejuka skiedziat su vandeniu? ilasinkit aliejuko ir truputi vandens, nes vien aliejuko tada tikrai kvapas buna per intensyvus ir zudantis QUOTE(puffy_ @ 2006 10 12, 11:51) o jus aliejuka skiedziat su vandeniu? ilasinkit aliejuko ir truputi vandens, nes vien aliejuko tada tikrai kvapas buna per intensyvus ir zudantis Reikia pripildyti aliejine zvake vandeniu ir ivarvinti tik kokius 5-7 lasus aliejaus. Galima pamaisyti ivairiu alieju.
Kad tau pierkūnas
Aha, as pirma karta deginau ta zvake darbe (levanda) be vandens-pradejo rukti dumai ir visi apsinese vaiksciojo:-)
Bet su vandeniu toks zymiai silpnesnis man...Arba prasta alieju teturiu.. QUOTE(puffy_ @ 2006 10 12, 10:51) o jus aliejuka skiedziat su vandeniu? ilasinkit aliejuko ir truputi vandens, nes vien aliejuko tada tikrai kvapas buna per intensyvus ir zudantis man ir vandeniu praskiedus to kokosinioo kvapas per astrus beje, visada skiedziu vandeniu |