Pvz. man dabar maga įsigyti oro gaivikli, kur į elektros rozete jungiasi. Kažin kurima laikui užtenka to buteliuko maždaug, koki kvapč išbandyt...nes ne visus ir apuostyt išeina
Dabar gausu įvairių dalyklėlių, skirtų tam kad namai kvepėtų. Įdomu sužinoti ar naudojate juos, kokie būtų pastebėjimai, ka patartumėt išbandyti
Pvz. man dabar maga įsigyti oro gaivikli, kur į elektros rozete jungiasi. Kažin kurima laikui užtenka to buteliuko maždaug, koki kvapč išbandyt...nes ne visus ir apuostyt išeina
Uztenka ilgam, pas mane jau ilgiau, nei menesi yra tas gaiviklis, ant viduriuko stovi. Ir visi namai kvepia. Nors parasyta, kad ten apelsinas su kazkuo, bet is tiesu labai idomus kvapas, man patinka
O kai tik nupirkom, tai ant maximumo palikom, po darbo kai grizom, tai kvapas iskart pasijuto
Rukalais, prakaitu, nesvariom kojinem...
Jei rimtai tai kai issiskalbiu ir isdziaustau drabuzius- tai kvepia minkstikliu, kai po lietaus atidarau langa - tai gaiva kvepia. O siaip tai megstu gelyciu pasimerkti, kad nuo ju pakvitu namai svelniai. Ziema megstu naudoti aliejines zvakes apelsinu ar geripfrutu kvapo. Aerozoliu nenaudoju, nes nepatinka. Kvepalu kvapo i rozetes kisami gaivikliai- tai isvis tragedija.
Tie gaivikliai, kur i rozetes jungiasi man labai nepatinka
Labiausiai mėgstu smilkalus
O kaip įvairūs džiovintų gėlyčių žolyčių mišiniai? Jie labiau dėl gražumo ar dėl kvapnumo?
Šiuo metu bijūnais (labai kvepia), o siaip smilkalais
O aš pilna kvepiančių žvakių prisipirkusi turiu
Pavasarį buvau pasinešus ant gyvų hiacintų
Skaniausiai kvepia , kai virtuvėje gaminu kokį troškinį su daržovėmis.Tada dar ilgai namai kvepia
Na, siuo metu naudojam ta i rozete kisama kavpikli
QUOTE(Onora @ 2005 07 01, 10:00) taigi faina- juk automobiliniu kvapuku buna "new car" kvapo, o pas tave naturalus ir net net kazkokiame maziuke masiniuke, o bute Nu, kad viskas nauja, tai faina
Patys geriausi kvapai man - žalios arbatos smilkalai iš "C&D style" parduotuvių, neseniai pirkau ambra kvepiantį kubelį į mašiną, bet jis kažkaip labai tiko vonioj. Reikės būtinai nusipirkt tokį pat ir į mašinas - sau ir vyrui. Siūlau ir jums pabandyt išsirinkt ten smilkalus - nors ir nepigūs, aš daugiau nė karto kitur nebepirkau
O aš nemėgstu kai namuose koks nors kvapas. Nuo smilkalų pykina, sintetikos ir šiaip tenka prisiuostyti, todėl gaiviklių nenoriu ir nepatinka man jie
Jei jau kalbėti apie kvapus, tai ilgiausiai mano bute laikėsi sudegusių pupelių kvapas
turejau kvapikli rozeciu- nepatiko. labai erzino. smilkalai man per aitrus kvapai ju. nusipirkau aromatine lempele- va sitas man patiko labai svelnus kvapas gaunasi, ir nesilaiko baisiai ilgai. bet kai namo sviezia nosim pareini jauti kazkoki aromata lengva
man namie patinka natūralūs kvapai...
išvėdinti kambariai, švaros kvapas... šviežiai plikyta kava, pyragai kepami, vištytė kepama, sriuba su daug daug prieskoniu
Aš kambariuose tai nelabai mėgstu smilkalus, bet tolete jie man tinka idealiai. Užtenka puse lazdelės suslmilkinti ir kvapas vos ne visą dieną būna.
Man labiausiai patinka aromatinės žvakės. Įsipili aliejuko švelnaus (fragrance oil).
As tai turiu tokia zvakide, kur apacioj zvake, o virsuj - stiklinis indelis. I ji ipilu vandens ir kokiu kvapiu alieju ar siaip kokiu kvapu - labai faina, zvake dega, kambariai kvepia
O smilkalus tai retai naudoju - kazkaip pastaruoju metu jauciu, kad mane erzinti pradejo tas astrumas QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 21, 11:41) As tai turiu tokia zvakide, kur apacioj zvake, o virsuj - stiklinis indelis. I ji ipilu vandens ir kokiu kvapiu alieju ar siaip kokiu kvapu - labai faina, zvake dega, kambariai kvepia Aš ir tokia turiu, patinka ji man. Va tik vandens nepilu. Tiesiog įlašinu porą lašlių aliejaus. O reikėtų ir vandens?
Aš irgi įlašinu tik aliejaus. Gal galima visaip?
O šiaip tai namie deginu tokią aliejinę žvakę, o romantiškam vakarui kartais nusiperkam mažiukių aromatinių žvakučių (tų arbatinių). Smilkalus anksčiau degindavau, bet mano vyrui nepatinka, tai perėjau tik prie žvakių. O natūralūs kvapai (virtuvės) man labai patinka, bet kad retai aš ką nors gaminu. Bet kai gaminu, tai ir vyras, ir aš kaifuojam
Dabar tai natūraliai kvepia
Labai nemėgstu tualeto gaiviklių
Visi mokslininkai kaip susitare tvirtina, kad geriau nenaudoti visokiu oro gaivikliu, aromatiniu zvakiu ir nenaturaliu su chemija smilkalu (naturalus daug brangesni ir ju mazai kur yra), nes jie kenkia plauciams labai, nekalbant jau tiems zmonems, kurie turi atsma ar tt..
geriau kvepinkite naturaliomis priemonemis (naturalus aromatiniai aliejai, vaskines medum kvepiancios zvakes, vaistazoles ir tt.). QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 10 21, 10:51) Visi mokslininkai kaip susitare tvirtina, kad geriau nenaudoti visokiu oro gaivikliu, aromatiniu zvakiu ir nenaturaliu su chemija smilkalu (naturalus daug brangesni ir ju mazai kur yra), nes jie kenkia plauciams labai, nekalbant jau tiems zmonems, kurie turi atsma ar tt.. geriau kvepinkite naturaliomis priemonemis (naturalus aromatiniai aliejai, vaskines medum kvepiancios zvakes, vaistazoles ir tt.). QUOTE(Katytė @ 2005 07 25, 06:51) Aš irgi įlašinu tik aliejaus. Gal galima visaip? O šiaip tai namie deginu tokią aliejinę žvakę, o romantiškam vakarui kartais nusiperkam mažiukių aromatinių žvakučių (tų arbatinių). Smilkalus anksčiau degindavau, bet mano vyrui nepatinka, tai perėjau tik prie žvakių. O natūralūs kvapai (virtuvės) man labai patinka, bet kad retai aš ką nors gaminu. Bet kai gaminu, tai ir vyras, ir aš kaifuojam kiek aš turėjau aliejukų, visų etiketėse nurodoma aliejų lašinti į nedidelį vandens kiekį
Daugiau nei prieš mėnesį nusipirkau Air Wick
Dar deginu žvakes, smilkalus (patys geriausi, kokybiškiausi iš "C&D style", kitokių nebeperku), aromaterepines žvakides.
Namai kvepia arba Lenoru
beje eteriniai aliejai man irgi labai patinka, ir juos reikia atskiesti vandenuku. tiksliau i zvakide ilasinti aliejaus ir ipilti vandens
Mano namai jau ilgokai kvepia žaliojo obuolio smilkalu
aš nemėgstu maisto kvapo namuose
keista tai,kad man patinka chlorkalkes kvapas vonioje ir tualete,manęs tai neerzina,man tai švaros kvapas. šiuo metu mano namai kvepia mėta,nes kaitinu mėtų aliejų
"Naujosios barmunės" aliejukais prekiauja vaistinėse. Vilniuje VCUP yra ju mažytis skyrelis pirmame aukšte už lifto prie picerijos. Daugiau info galite rasti www.naujojibarmune.lt Tikrai rekomenduoju, labai super
žvakę kokią kvepiančią padeginu kartais, ar smilkalų. o tu cheminių tai nekenčiu jokių - nei purškiamų, nei į rozetę kišamų. nesuprantu, kam be reikalo kažkokią chemiją uostyt
QUOTE(vvandene @ 2005 11 08, 19:40) žvakę kokią kvepiančią padeginu kartais, ar smilkalų. o tu cheminių tai nekenčiu jokių - nei purškiamų, nei į rozetę kišamų. nesuprantu, kam be reikalo kažkokią chemiją uostyt As irgi nemegstu jokios chemijos, net ir smikalai mane erzina. Gerai isvedinu kambarius, patinka kai kvepia lauku ir gaiva WC aisku naudojam dezikus ir WC kvapus.REIKIA
naudoju smilkalus.Seniau pirkdavau is "C&D style" o dabar tai anglijoje pirktus.Tai labai
siaip niekad nemegau smilkalu.. bet vienus kai nusipirkau tai atsidziaugti ir atsikvepuoti negaliu...
Dažniausiai smilkalais
Man vieninteliai smilkalai kurie patiko - obuolių kvapo - tokie gaivūs, o kiti...
nu dar smilaklus tai pateisinu, bet jau tie,k ur purskiami chemikalai i kambari, tai jau nesamone! kas kad kvepia, bet kokia nauda...!?
mano budas toks-pradarau langus visu kokiom 20 minuciu, tada atnesu geliu svieziu jei vasara, ziema, kokia egles sakute ar dar koki augalelei ir kvepia naturaliai ir grazu
manau daugiau del grozio nebent uzlasint eterinio aliejaus tada ir kvapas jausis, o jei dar siltai padesi..
QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 21, 12:41) As tai turiu tokia zvakide, kur apacioj zvake, o virsuj - stiklinis indelis. I ji ipilu vandens ir kokiu kvapiu alieju ar siaip kokiu kvapu - labai faina, zvake dega, kambariai kvepia QUOTE(Asta @ 2005 07 23, 10:26) Aš ir tokia turiu, patinka ji man. Va tik vandens nepilu. Tiesiog įlašinu porą lašlių aliejaus. O reikėtų ir vandens? QUOTE(Aga @ 2005 11 05, 19:31) QUOTE(Doti @ 2005 12 09, 22:56) QUOTE(Raschida @ 2005 11 06, 09:36) aš nemėgstu maisto kvapo namuose man tai NEPATINKA kai namai maistu kvepia - neduok dieve, dar po pietu uzsuka draugai, o pas tave vien tarkim kokiu kopustu ar bulviu, ar mesos kvapas
O kur yra C&D style?
Zalio obuolio smilkalai
Nežinau,gal aš netinkamus smilkalus naudoju,bet man jie nepatinka
|