laureta
2008 10 30, 17:18
Moterys sako, kad šiuolaikiniai vyrai yra tarsi maži vaikai. Niekam tikę. Jie gyvena ne su žmona, bet su mama. Taip teigiama. Moterys už juos prisiima atsakomybę. Jie silpni, neryžtingi, nepapatikimi. Silpnas vyras tik moteriai gyvenimą sugadins. Vadinasi, dalis yra tiesos.
Silpni vyrai gyvena su tvirto charakterio moterimi. Kuo toliau tuom daugiau tokių porų daugėja. Ar tai normalu?
salve123
2008 10 30, 17:33
QUOTE(laureta @ 2008 10 30, 18:18) Moterys sako, kad šiuolaikiniai vyrai yra tarsi maži vaikai. Niekam tikę. Jie gyvena ne su žmona, bet su mama. Taip teigiama. Moterys už juos prisiima atsakomybę. Jie silpni, neryžtingi, nepapatikimi. Silpnas vyras tik moteriai gyvenimą sugadins. Vadinasi, dalis yra tiesos. Silpni vyrai gyvena su tvirto charakterio moterimi. Kuo toliau tuom daugiau tokių porų daugėja. Ar tai normalu? O kas yra silpnas vyras ir tvirto charakterio moteris? Pagal kokius kriterijus galima būtų pasakyti, vat vyras silpnas, o jo žmona stipri ir atvirkščiai?
QUOTE(laureta @ 2008 10 30, 18:18) " - Daktare, man septyniasdešimt, ir jau nebesugebu, o mano kaimynui aštuoniasdešimt, o jis sako, kad jis vis dar sugeba... - Ir jūs taip sakykite." Taigi, manau, tuo viskas pasakyta  O kodėl moterys taip sako? Kuo jos tai motyvuoja? Ar ne pačios išsirinko tokius? Neva "ištekėsiu už bet ko, o paskui iš jo padarysiu žmogų"... O ne geriau iškart už žmogaus tekėt?
salve123
2008 10 30, 17:43
QUOTE(laureta @ 2008 10 30, 18:18) Silpni vyrai gyvena su tvirto charakterio moterimi. Kuo toliau tuom daugiau tokių porų daugėja. Ar tai normalu? Na, jeigu tokių šeimų populiarumas didėja, tai manyčiau, kad ko gero normalu
laureta
2008 10 30, 18:06
QUOTE(dmu @ 2008 10 30, 18:34) O kodėl moterys taip sako? Kuo jos tai motyvuoja? Ar ne pačios išsirinko tokius? Neva "ištekėsiu už bet ko, o paskui iš jo padarysiu žmogų"... O ne geriau iškart už žmogaus tekėt? Moterys vertina ir gerbia save. Tai vyriškos savybės, manyčiau. Jos kyla karjeros laiptais, vadovauja, uždirba daug pinigų. Vienoms lemta sutikti, kitoms vis nepavyksta. QUOTE(salve123 @ 2008 10 30, 18:43) Na, jeigu tokių šeimų populiarumas didėja, tai manyčiau, kad ko gero normalu  Ir skyrybos irgi ko gero normalu.
Vilius.V
2008 10 30, 21:34
QUOTE(laureta @ 2008 10 30, 18:18) Moterys sako, kad šiuolaikiniai vyrai yra tarsi maži vaikai. Niekam tikę. Jie gyvena ne su žmona, bet su mama. Taip teigiama. Moterys už juos prisiima atsakomybę. Jie silpni, neryžtingi, nepapatikimi. Silpnas vyras tik moteriai gyvenimą sugadins. Vadinasi, dalis yra tiesos. Silpni vyrai gyvena su tvirto charakterio moterimi. Kuo toliau tuom daugiau tokių porų daugėja. Ar tai normalu? "SAKO..." Vienas zmogus pasake,puse patikejo?? Tiek moteru,tie vyru buna ir silpnu ir stipriu. Sorry,bet man cia kvaila tema
laureta
2008 10 31, 02:55
QUOTE(Ponckutis @ 2008 10 30, 22:34) "SAKO..." Vienas zmogus pasake,puse patikejo?? Tiek moteru,tie vyru buna ir silpnu ir stipriu. Šiuolaikinės moterys vis labiau tampa nepriklausomos nuo vyrų. Šalia tokių moterų vyrams labai sunku. Ar gali vyras jausti vyru šalia stiprios moters? Nemanau. Tai neįmanoma.
blondinas Nr.99
2008 10 31, 03:05
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 03:55) Šiuolaikinės moterys vis labiau tampa nepriklausomos nuo vyrų. Šalia tokių moterų vyrams labai sunku. Ar gali vyras jausti vyru šalia stiprios moters? Nemanau. Tai neįmanoma. tu vyras?
laureta
2008 10 31, 03:41
Aš moteris.
Vyrai nėra silpni.Tokiais būti jiems tiesiog patogu.Nyksta jie,nyksta...
Tinkis Vinkis
2008 10 31, 09:43
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 03:55) Šiuolaikinės moterys vis labiau tampa nepriklausomos nuo vyrų. Šalia tokių moterų vyrams labai sunku. Ar gali vyras jausti vyru šalia stiprios moters? Nemanau. Tai neįmanoma. Na, taigi moterys uz tai kovojo ilgus metus. Ir labai gerai! Nemanau, kad vyrams sunku del to, kad salia esanti moteris nuo jo nepriklausoma. Vyrams sunku gali buti jei ta nepriklausomybe itin pabreziama ir del to net priekaistaujama. Pvz. - koks tu diedas, jei as daugiau uzdirbu... Tas jautimasis vyru ar ne vyru nuo kitu dalyku priklauso. Jei moteriske ziures i tave kaip i vyra - ir jausies vyru, nesvarbu, kad ji nepriklausoma ar stipri. Jei ziures i dieda kaip i siuksle - tai jau ka tada daryt, nelaime. Teks kitos ieskotis. Ale kas is tokios moteriskes, jei zinodama, kad yra stipri, i diedus ziuri kaip i prastesnius padarus.
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 10:43) Na, taigi moterys uz tai kovojo ilgus metus. Ir labai gerai! Nemanau, kad vyrams sunku del to, kad salia esanti moteris nuo jo nepriklausoma. Vyrams sunku gali buti jei ta nepriklausomybe itin pabreziama ir del to net priekaistaujama. Pvz. - koks tu diedas, jei as daugiau uzdirbu... Tas jautimasis vyru ar ne vyru nuo kitu dalyku priklauso. Jei moteriske ziures i tave kaip i vyra - ir jausies vyru, nesvarbu, kad ji nepriklausoma ar stipri. Jei ziures i dieda kaip i siuksle - tai jau ka tada daryt, nelaime. Teks kitos ieskotis. Ale kas is tokios moteriskes, jei zinodama, kad yra stipri, i diedus ziuri kaip i prastesnius padarus. Kitaip tariant, nuolatiniai kraštutinumai. Papildyta:QUOTE(laureta @ 2008 10 30, 19:06) Moterys vertina ir gerbia save. Tai vyriškos savybės, manyčiau. Jos kyla karjeros laiptais, vadovauja, uždirba daug pinigų. Vienoms lemta sutikti, kitoms vis nepavyksta. Ir skyrybos irgi ko gero normalu. Nesupratau nieko. Savigarba - vyriška savybė? Save gerbti privalo visi - tiek vyrai, tiek moterys. Taip pat reikia gerbti ir kitus, ko dažnai pasigendama. Tiesa, savigarbos pas lietuvius ne fontanai taip pat. QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 03:55) Šiuolaikinės moterys vis labiau tampa nepriklausomos nuo vyrų. Šalia tokių moterų vyrams labai sunku. Ar gali vyras jausti vyru šalia stiprios moters? Nemanau. Tai neįmanoma. Na, tai daryk išvadas
laureta
2008 10 31, 15:32
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 10:43) Jei moteriske ziures i tave kaip i vyra - ir jausies vyru, nesvarbu, kad ji nepriklausoma ar stipri. O kodėl pats vyras negali būti vyru. Man daug kas ką pasako ir žiūri ne taip, bet aš nesikiečiu nuo to. Esu tokia kokia privalau būti, kitaip žuvus. Vieną dieną vyras čia, kitą dieną jis gali būti blondinės glėbį. QUOTE(dmu @ 2008 10 31, 11:02) Nesupratau nieko. Savigarba - vyriška savybė? Save gerbti privalo visi - tiek vyrai, tiek moterys. Taip pat reikia gerbti ir kitus, ko dažnai pasigendama. Tiesa, savigarbos pas lietuvius ne fontanai taip pat. Na, tai daryk išvadas  Taip taip ir gaunasi. Namie vyras ir žmona gerbia kiekvienas save atskirai, o šiukšlės pačios neišsineša, valgis nepasigamina ir t.t. Prasideda tu daryk, o kitas kodėl aš turiu daryt. Jeigu vyras su savais posakiais, kad aš turiu žmona, tai jai privalu dirbti, o aš esu vyras, tuomet moteriai nieko kito nebelieka, kaip stiprėti ir tvarkytis pačiai. Mamos augindamos sūnus neleidžia pasireikšti būti vyrais. Valgyt padaryta, drabužiai išplauti, išlyginti, dirbt namuose nieko nereik.  Tokių dauguma.
indrealex
2008 10 31, 15:39
...taigi , supermamos,auginančios sūnaitėlius - auginkite supervyrus  ...kad mano dukrytei būtų iš ko pasirinkti
laureta
2008 10 31, 15:43
QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 16:39) ...taigi , supermamos,auginančios sūnaitėlius - auginkite supervyrus  ...kad mano dukrytei būtų iš ko pasirinkti   tavo dukrytė tikrai turės vyrą, bus žmona, t.y. mama.
mindudo
2008 10 31, 16:03
Yra įvairių charakterių žmonių, yra įvairių šeimos modelių. Ir jeigu šeimoje yra visiems gerai, tai toks šeimos modelis priimtinas ir geras... O dėl vyrų... Manau, kad paskutiniu metu moterys labai "vyriškėja" ir savarankiškėja, nuolat kovoja dėl savo lygiaverčių teisiu ir padėties visuomenėje, todėl vyrai analogiškai adaptuojasi, jų "vyriškumas", kietumas mažėja, nes jie turi adaptuotis prie tvirtesnių, "vyreškesnių" moterų... O be to, kaip ir pastebėjote, mamos, paimdamos į rankas tris, o kartais ir visus keturis šeimos kampus į savo rankas, savo vaikus lepina, vaikai praranda savarankiškumą, valios tvirtumą ir savo sukurtoje šeimoje vadovaujasi sau nuo vaikystės įprastu modeliu - "žmona turi būti šeimos centru", o vyrai turi klausytis žmonos nurodymų ir į namus nešti pinigus...
indrealex
2008 10 31, 16:15
QUOTE(mindudo @ 2008 10 31, 17:03) Yra įvairių charakterių žmonių, yra įvairių šeimos modelių. Ir jeigu šeimoje yra visiems gerai, tai toks šeimos modelis priimtinas ir geras... O dėl vyrų... Manau, kad paskutiniu metu moterys labai "vyriškėja" ir savarankiškėja, nuolat kovoja dėl savo lygiaverčių teisiu ir padėties visuomenėje, todėl vyrai analogiškai adaptuojasi, jų "vyriškumas", kietumas mažėja, nes jie turi adaptuotis prie tvirtesnių, "vyreškesnių" moterų... O be to, kaip ir pastebėjote, mamos, paimdamos į rankas tris, o kartais ir visus keturis šeimos kampus į savo rankas, savo vaikus lepina, vaikai praranda savarankiškumą, valios tvirtumą ir savo sukurtoje šeimoje vadovaujasi sau nuo vaikystės įprastu modeliu - "žmona turi būti šeimos centru", o vyrai turi klausytis žmonos nurodymų ir į namus nešti pinigus... ...ir Jūs neauginate sūnaus  ...
salve123
2008 10 31, 16:17
QUOTE(mindudo @ 2008 10 31, 17:03) Yra įvairių charakterių žmonių, yra įvairių šeimos modelių. Ir jeigu šeimoje yra visiems gerai, tai toks šeimos modelis priimtinas ir geras... O dėl vyrų... Manau, kad paskutiniu metu moterys labai "vyriškėja" ir savarankiškėja, nuolat kovoja dėl savo lygiaverčių teisiu ir padėties visuomenėje, todėl vyrai analogiškai adaptuojasi, jų "vyriškumas", kietumas mažėja, nes jie turi adaptuotis prie tvirtesnių, "vyreškesnių" moterų... O be to, kaip ir pastebėjote, mamos, paimdamos į rankas tris, o kartais ir visus keturis šeimos kampus į savo rankas, savo vaikus lepina, vaikai praranda savarankiškumą, valios tvirtumą ir savo sukurtoje šeimoje vadovaujasi sau nuo vaikystės įprastu modeliu - "žmona turi būti šeimos centru", o vyrai turi klausytis žmonos nurodymų ir į namus nešti pinigus... Mindudo, jūs tikrai tikite tuo ką rašote? Na, gerai pasakykite man, kas sąlygoja moterų vyriškėjimą? Kaip jis pasireiškia ir kodėl stirpri moteris gali užauginti tik silpną vaiką? Jei stiprus vyras užaugina stiprų vaiką, logiška manyti, kad taip pat yra ir moterų atveju. Ir man patinka jūsų, kaip vyro minčių eiga: moterys vyriškėja, moterys laiko kampus, moterys auklėja, o vat vyrai tik taikosi prie jų. Anokie čia vyrai. Norėtųsi sakyti mazgotės, bet šiam kartui pakaks pasakyti - ne vyrai, o amžini vaikai. Nu bet gi taip įžeidinėju vaikus, kurie mano manymu vis tik pajėgūs vertinti ir spręsti... Jo. Teks rimtai pasvąrstyti kas gi yra tas tikrasis vyro vardo vertas vyras. Ar tas kuriam reikalingi nuolatiniai nurodymai, ar tas kuris pajėgus pats svarankiškai spręsti, norėti galiausiai mylėti...
indrealex
2008 10 31, 16:30
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 17:17) Mindudo, jūs tikrai tikite tuo ką rašote? Na, gerai pasakykite man, kas sąlygoja moterų vyriškėjimą? Kaip jis pasireiškia ir kodėl stirpri moteris gali užauginti tik silpną vaiką? Jei stiprus vyras užaugina stiprų vaiką, logiška manyti, kad taip pat yra ir moterų atveju. Ir man patinka jūsų, kaip vyro minčių eiga: moterys vyriškėja, moterys laiko kampus, moterys auklėja, o vat vyrai tik taikosi prie jų. Anokie čia vyrai. Norėtųsi sakyti mazgotės, bet šiam kartui pakaks pasakyti - ne vyrai, o amžini vaikai. Nu bet gi taip įžeidinėju vaikus, kurie mano manymu vis tik pajėgūs vertinti ir spręsti... Galimi du variantai: arba stipri moteris-mama(laiko visus kampus , augina sūnų ir viską daro už jį,tai yra"laiko ir jo visus kampus",vėliau išrenka jam profesiją ir žmoną)užaugina silpną vyrą,arba stipri moteris-mama(laiko visus kampus, bet sūnus pratinamas pats susitvarkyti , pagal amžiaus galimybes pasigaminti valgyti , pats mąsto apie savo ateitį(profesiją,žmoną)) užaugina lygiavertį partnerį šiuolaikinėms moterims.Beje , net mano senelis(jau miręs) sakydavo,kad moteris turi turėti profesiją(nesvarbu , ar vėliau dirbs , ar ne-įgyti išsilavinimą privalo)ir savo pinigų(žmogus buvo gimęs dvidešimto amžiaus pradžioje)...
laureta
2008 10 31, 16:37
QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 17:30) Galimi du variantai: arba stipri moteris-mama(laiko visus kampus , augina sūnų ir viską daro už jį,tai yra"laiko ir jo visus kampus",vėliau išrenka jam profesiją ir žmoną)užaugina silpną vyrą,arba stipri moteris-mama(laiko visus kampus, bet sūnus pratinamas pats susitvarkyti , pagal amžiaus galimybes pasigaminti valgyti , pats mąsto apie savo ateitį(profesiją,žmoną)) užaugina lygiavertį partnerį šiuolaikinėms moterims.Beje , net mano senelis(jau miręs) sakydavo,kad moteris turi turėti profesiją(nesvarbu , ar vėliau dirbs , ar ne-įgyti išsilavinimą privalo)ir savo pinigų(žmogus buvo gimęs dvidešimto amžiaus pradžioje)... aš pasirinkčiau paskutinį atveją. Silpnas vyras ne man.
Tinkis Vinkis
2008 10 31, 16:44
QUOTE(dmu @ 2008 10 31, 11:02) Kitaip tariant, nuolatiniai kraštutinumai. Papildyta:nuolatiniais pavadinti per stipru. Bet tikrai pasitaikantys
Pažiūrėkite, kiek šiame forume tokių mamyčių, kurių n-tasis vaikas (pagal profilį) - vyras... Tai ko jos dar tikisi, jeigu jau pačios vyrus laiko vaikais?.. O jeigu žmogų devynis kartus pavadinsi kiaule - dešimtą jis pats kriuktelės. Papildyta:QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 17:44) nuolatiniais pavadinti per stipru. Bet tikrai pasitaikantys na, gerai, 95% atvejų
indrealex
2008 10 31, 16:48
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 17:37) aš pasirinkčiau paskutinį atveją. Silpnas vyras ne man. Norėjau pasakyti , kad ne visais atvejais "stipri moteris" "sukuria" "silpną vyrą".
laureta
2008 10 31, 16:58
QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 17:48) Norėjau pasakyti , kad ne visais atvejais "stipri moteris" "sukuria" "silpną vyrą". silpnas vyras ateina iš tėvų namų.
indrealex
2008 10 31, 17:02
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 17:58) silpnas vyras ateina iš tėvų namų. ...taigi...
Tinkis Vinkis
2008 10 31, 17:13
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 16:32) O kodėl pats vyras negali būti vyru. Man daug kas ką pasako ir žiūri ne taip, bet aš nesikiečiu nuo to. Esu tokia kokia privalau būti, kitaip žuvus. Vieną dieną vyras čia, kitą dieną jis gali būti blondinės glėbį. Taip taip ir gaunasi. Namie vyras ir žmona gerbia kiekvienas save atskirai, o šiukšlės pačios neišsineša, valgis nepasigamina ir t.t. Prasideda tu daryk, o kitas kodėl aš turiu daryt. Jeigu vyras su savais posakiais, kad aš turiu žmona, tai jai privalu dirbti, o aš esu vyras, tuomet moteriai nieko kito nebelieka, kaip stiprėti ir tvarkytis pačiai. Mamos augindamos sūnus neleidžia pasireikšti būti vyrais. Valgyt padaryta, drabužiai išplauti, išlyginti, dirbt namuose nieko nereik.  Tokių dauguma. 1. tai vyrui buti vyru - ka tai reiskia? Gal jam ir atrodo, kad jis vyras, o tik paciai taip neatrodo? Tai reikia issiaiskinti tada, koks turi buti "stiprus vyras" 2. jei siusksles neissinesa del to, kad kiekvienas save gerbia atskirai, tai, mano manymu, vienas kitam rodo ozius. Nieko bendro su savigarba cia nera. Kokia ten savigarba, jei siuksles namie per krastus byra. 3. apie nuomone, kad "as vienas dirbu, o visi kiti aplinkui dinderi musa" jau parasyta klasikoje pas Dzeroma K. Dzeroma. Tai normali beveik kiekvieno zmogaus busena. Tarkim, beveik is visu girdziu, kad jie darbe dirba uz 2 ar uz 3, kai tuo tarpu aplinkiniai durniu volioja. As ir pats taip kartais pasakoju. Tiesiog, vat, taip yra. Papildyta:QUOTE(dmu @ 2008 10 31, 17:46) Pažiūrėkite, kiek šiame forume tokių mamyčių, kurių n-tasis vaikas (pagal profilį) - vyras... Tai ko jos dar tikisi, jeigu jau pačios vyrus laiko vaikais?.. O jeigu žmogų devynis kartus pavadinsi kiaule - dešimtą jis pats kriuktelės. Papildyta:na, gerai, 95% atvejų  Jo, butu idomu suzinoti, kodel jos vyra vaiku vadina. Ar del to, kad valgyt jiems padaro, ar gal i darzeli veda? ne, manau ne daugiau 20% atveju
laureta
2008 10 31, 17:15
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:08) 1. tai vyrui buti vyru - ka tai reiskia? Gal jam ir atrodo, kad jis vyras, o tik paciai taip neatrodo? Tai reikia issiaiskinti tada, koks turi buti "stiprus vyras" 2. jei siusksles neissinesa del to, kad kiekvienas save gerbia atskirai, tai, mano manymu, vienas kitam rodo ozius. Nieko bendro su savigarba cia nera. Kokia ten savigarba, jei siuksles namie per krastus byra. 3. apie nuomone, kad "as vienas dirbu, o visi kiti aplinkui dinderi musa" jau parasyta klasikoje pas Dzeroma K. Dzeroma. Tai normali beveik kiekvieno zmogaus busena. Tarkim, beveik is visu girdziu, kad jie darbe dirba uz 2 ar uz 3, kai tuo tarpu aplinkiniai durniu volioja. As ir pats taip kartais pasakoju. Tiesiog, vat, taip yra. man tokio mastymo vyrai 1. ar žmona turi aiškintis koks turi būti stiprus vyras. Mama užaugino, tai tegu pasiima atgal. 2. ne šiukšlės per kraštus byra, o tai kad nėra kam šiukšlių kibiro išnešti. 3. kalba eina ne apie aplinkinius, o apie vyro ir moters santykius. nereikia visko daryti perkeltine prasme.
Tinkis Vinkis
2008 10 31, 17:21
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 17:58) silpnas vyras ateina iš tėvų namų. Och, och! Akivaizu, kad supykusi ant savo vyro esi. O stiprus vyras is kur ateina - is vaiku namu? Internato? Gal ne i tema, bet visada siulau paziureti i 2 klasikinius kurinius: Auksine zuvele ir Marti. Auksinej zuvelej diedas bobai suorganizuoja vis kylanti posta, turtus, etc. Ar jis pasidarop nuo to labiau gerbiamas - ne, jis ismetas von i miska. Ir pasikvieciamas tada, kai reikia naujo titulo. (Beje, pasaka atsirado, kai moterys, neva, neturejo jokiu teisiu) Zemaites, gi, aprasyta istorija atvirkscia. Katre dirba, o Jonas pijokauja, zada per dantis uzvaziuoti, srebia barscius ir miega. Kuris is siu dvieju vyru tipu yra panasesnis i "Tikra vyra"?
indrealex
2008 10 31, 17:27
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:21) Och, och! Akivaizu, kad supykusi ant savo vyro esi. O stiprus vyras is kur ateina - is vaiku namu? Internato? Gal ne i tema, bet visada siulau paziureti i 2 klasikinius kurinius: Auksine zuvele ir Marti. Auksinej zuvelej diedas bobai suorganizuoja vis kylanti posta, turtus, etc. Ar jis pasidarop nuo to labiau gerbiamas - ne, jis ismetas von i miska. Ir pasikvieciamas tada, kai reikia naujo titulo. (Beje, pasaka atsirado, kai moterys, neva, neturejo jokiu teisiu) Zemaites, gi, aprasyta istorija atvirkscia. Katre dirba, o Jonas pijokauja, zada per dantis uzvaziuoti, srebia barscius ir miega. Kuris is siu dvieju vyru tipu yra panasesnis i "Tikra vyra"? Kraštutinumai-grynuoliai.
Tinkis Vinkis
2008 10 31, 17:34
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 18:15) man tokio mastymo vyrai 1. ar žmona turi aiškintis koks turi būti stiprus vyras. Mama užaugino, tai tegu pasiima atgal. 2. ne šiukšlės per kraštus byra, o tai kad nėra kam šiukšlių kibiro išnešti. 3. kalba eina ne apie aplinkinius, o apie vyro ir moters santykius. nereikia visko daryti perkeltine prasme. 1. na, palaukit, jei turite kazkokia stipraus vyro koncepcija - tai ir klokit ant stalo. O tai kazkokia "neuviazke" gaunasi - mano diedas silpnas, bet as neisiaiskinsiu o koks gi turi buti stiprus diedas. Gaunasi, kad - dabartinis blogas, bet nezinau koks butu geras. 2. kai nera kam isnesti - tai ir byra sieuksles per virsu (nebent niekas pas jus negyvena?). Kas primete, tas tegu ir isnesa. Jei abu metet - abu ir neskit. O jei abu nenorit nesti - tai vadinasi abiem oziai uzejo. Vaikams juos isvaro nepedagogiskais metodais, ale ir tokiems suaugusiems nepakenktu. Dar labiau nei vaikams. 3. Siuo atveju sis poziuris galioja ir seimoje. Neabejoju, kad diedas isvadins 50 darbu, kuriuos jis daro seimai. Papildyta:QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 18:27) Kraštutinumai-grynuoliai. Tai kam idomios pasakos apie viduriniokus... O tai vis del to - kuris is ju "tikresnis" vyras?
laureta
2008 10 31, 17:34
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:21) Och, och! Akivaizu, kad supykusi ant savo vyro esi. O stiprus vyras is kur ateina - is vaiku namu? Internato? aš nekalbu apie mano asmeninį gyvenimą. stiprius vyrus užaugina mažuma mamų.
indrealex
2008 10 31, 17:45
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:34) 1. na, palaukit, jei turite kazkokia stipraus vyro koncepcija - tai ir klokit ant stalo. O tai kazkokia "neuviazke" gaunasi - mano diedas silpnas, bet as neisiaiskinsiu o koks gi turi buti stiprus diedas. Gaunasi, kad - dabartinis blogas, bet nezinau koks butu geras. 2. kai nera kam isnesti - tai ir byra sieuksles per virsu (nebent niekas pas jus negyvena?). Kas primete, tas tegu ir isnesa. Jei abu metet - abu ir neskit. O jei abu nenorit nesti - tai vadinasi abiem oziai uzejo. Vaikams juos isvaro nepedagogiskais metodais, ale ir tokiems suaugusiems nepakenktu. Dar labiau nei vaikams. 3. Siuo atveju sis poziuris galioja ir seimoje. Neabejoju, kad diedas isvadins 50 darbu, kuriuos jis daro seimai. Papildyta:Tai kam idomios pasakos apie viduriniokus... O tai vis del to - kuris is ju "tikresnis" vyras? Ne  -JIS išvardins penkiasdešimčia darbų DAUGIAU , nei nuveikė žmona šeimos labui(patikrinta kritiniais santykių momentais  )... Papildyta:QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:34) 1. na, palaukit, jei turite kazkokia stipraus vyro koncepcija - tai ir klokit ant stalo. O tai kazkokia "neuviazke" gaunasi - mano diedas silpnas, bet as neisiaiskinsiu o koks gi turi buti stiprus diedas. Gaunasi, kad - dabartinis blogas, bet nezinau koks butu geras. 2. kai nera kam isnesti - tai ir byra sieuksles per virsu (nebent niekas pas jus negyvena?). Kas primete, tas tegu ir isnesa. Jei abu metet - abu ir neskit. O jei abu nenorit nesti - tai vadinasi abiem oziai uzejo. Vaikams juos isvaro nepedagogiskais metodais, ale ir tokiems suaugusiems nepakenktu. Dar labiau nei vaikams. 3. Siuo atveju sis poziuris galioja ir seimoje. Neabejoju, kad diedas isvadins 50 darbu, kuriuos jis daro seimai. Papildyta:Tai kam idomios pasakos apie viduriniokus... O tai vis del to - kuris is ju "tikresnis" vyras? Kadangi , nesiuntinėju vyro į mišką dėl menkniekių ir , kadangi , mano vyras ant sofos snarglių nekrapšto, tai nežinau , kuris iš Jūsų pateiktų berniukų man patiktų labiau Papildyta:QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:21) Och, och! Akivaizu, kad supykusi ant savo vyro esi. O stiprus vyras is kur ateina - is vaiku namu? Internato? Gal ne i tema, bet visada siulau paziureti i 2 klasikinius kurinius: Auksine zuvele ir Marti. Auksinej zuvelej diedas bobai suorganizuoja vis kylanti posta, turtus, etc. Ar jis pasidarop nuo to labiau gerbiamas - ne, jis ismetas von i miska. Ir pasikvieciamas tada, kai reikia naujo titulo. (Beje, pasaka atsirado, kai moterys, neva, neturejo jokiu teisiu) Zemaites, gi, aprasyta istorija atvirkscia. Katre dirba, o Jonas pijokauja, zada per dantis uzvaziuoti, srebia barscius ir miega. Kuris is siu dvieju vyru tipu yra panasesnis i "Tikra vyra"? Abu savaip "patrauklūs"  .Nors persiplėšk  ...
Tinkis Vinkis
2008 10 31, 18:33
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 18:34) aš nekalbu apie mano asmeninį gyvenimą. stiprius vyrus užaugina mažuma mamų. atsiprasau, kazkodel taip pasirode... Reikia pradeti versliuka - kursai jaunoms mamaitems, kaip isugdyti stipru vyra! O tai, va, nepasiruosusios deramai motinystei, stinga teoriniu pradmenu... Papildyta:QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 18:45) Ne  -JIS išvardins penkiasdešimčia darbų DAUGIAU , nei nuveikė žmona šeimos labui(patikrinta kritiniais santykių momentais  )... Papildyta:Kadangi , nesiuntinėju vyro į mišką dėl menkniekių ir , kadangi , mano vyras ant sofos snarglių nekrapšto, tai nežinau , kuris iš Jūsų pateiktų berniukų man patiktų labiau Papildyta:Abu savaip "patrauklūs"  .Nors persiplėšk  ... 1. Vat matai!? irodymai pateikti, argumentai issakyti - viskas, vadinasi, vyro pusej teisybe... 50 darbu daugiau - tai ne juokas. Apie save as irgi taip pat galvoju. Ir ne kritiniais atvejais o beveik kasdien. 2. toj pasakoj, beje, dieda siunte miskan ne menkniekiu, o tiesiog isvare gyventi - kad po akimis nesipainiotu. 3. a, tai tikro vyro idealas tada jau formuojasi - toks diedas, kuris viena diena zmonele imperatore padaro ir akysna nelenda, kitoj dienoj siek tiek tarpuragin uzvaziuoja, trecioj - vel imperatoriene. Papildyta:Apie tarpuragi perkeltine prasme parasiau, siaip, esu kategoriskai pries fiznio poveikio priemones. Cia tokia pastaba.
laureta
2008 10 31, 19:04
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 19:33) atsiprasau, kazkodel taip pasirode... Reikia pradeti versliuka - kursai jaunoms mamaitems, kaip isugdyti stipru vyra! O tai, va, nepasiruosusios deramai motinystei, stinga teoriniu pradmenu... nemanau kad susidomėtų, greičiau nedorėle išvadintų.
indrealex
2008 10 31, 19:18
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 19:33) atsiprasau, kazkodel taip pasirode... Reikia pradeti versliuka - kursai jaunoms mamaitems, kaip isugdyti stipru vyra! O tai, va, nepasiruosusios deramai motinystei, stinga teoriniu pradmenu... Papildyta:1. Vat matai!? irodymai pateikti, argumentai issakyti - viskas, vadinasi, vyro pusej teisybe... 50 darbu daugiau - tai ne juokas. Apie save as irgi taip pat galvoju. Ir ne kritiniais atvejais o beveik kasdien. 2. toj pasakoj, beje, dieda siunte miskan ne menkniekiu, o tiesiog isvare gyventi - kad po akimis nesipainiotu. 3. a, tai tikro vyro idealas tada jau formuojasi - toks diedas, kuris viena diena zmonele imperatore padaro ir akysna nelenda, kitoj dienoj siek tiek tarpuragin uzvaziuoja, trecioj - vel imperatoriene. Papildyta:Apie tarpuragi perkeltine prasme parasiau, siaip, esu kategoriskai pries fiznio poveikio priemones. Cia tokia pastaba. Vieną dieną imperatorė , kitą dieną vergė...pusiausvyra,harmonija...
Tinkis Vinkis
2008 10 31, 19:23
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 20:04) nemanau kad susidomėtų, greičiau nedorėle išvadintų. nelabai suprantau, kas ka isvadintu nedorele?
Hmmm...
2008 10 31, 23:16
QUOTE(mindudo @ 2008 10 31, 16:03) 1. Manau, kad paskutiniu metu moterys labai "vyriškėja" ir savarankiškėja, mamos, paimdamos į rankas tris, o kartais ir visus keturis šeimos kampus į savo rankas, savo vaikus lepina, 2. vaikai praranda savarankiškumą, valios tvirtumą ir savo sukurtoje šeimoje vadovaujasi sau nuo vaikystės įprastu modeliu 1. Tai pala, norite pasakyti, kad anksčiau (nu, kai moterys dar nevyriškėdavo), vyrai laikė tuos namų kampus, kuriuos dabar moteriškės iš jų atima?  Ir moterys anksčiau vaikų nelepindavo? ... 2. Dėl to "kaltas" moterų "vyriškėjimas"?
Ievosius
2008 10 31, 23:40
Tiesa sakant daugumai moteru samoningai ar ne bet net patinka kad ju vyrai nuo ju priklauso, kad gali juos kontroliuoti kaip mamytes savo vaikucius.O ir vyrai tuo naudojasi, juk patogu kai paciam nereikia mastyti ka pavalgyti padaryti, kada namus siurbti ar kaip pinigus tvarkyti.Manau tokia situacija abipusiai naudinga, kol vienas is ju viena diena paima ir "suauga".
AnMa_geroji_puse
2008 11 01, 08:21
Nu blyn respektas jums moteriskes. Elgiates kaip negrai amerikoj. Pacios draskot akis ir dar spejat parekaut kad skriaudziamos esat... 1. Stiprus vyras (kad ir kokios savybes apibreztu ta stipruma) - rekiat kad erodas, nieksas, su jumis nesiskaito, per kekses eina ir t.t. ir pan. (Verciu i zmoniu kalba - turi savo gyvenima ir neleidzia bobai ant sprando uzsikart) 2. Silpnas vyriokas (velgi, kas tas yra silpnas dar nenustatyta iki galo) - vel zurgiat kad liurbis mazgote, tinginys, bailys, kas tik i jusu nuodingas smegenis sauna. (Vertimas - esu ispindejus bjaurybe kamuojama nepilnavertiskumo ir pasitaike puiki proga atsigrot ant savo zmogaus iz visas skriaudas)
Tai ko jus po velniu norit?! Aukso vidurio? Taigi pacios neleidziat kad jis butu. Pavyzdys su siukslem is ankstesniu postu: "Niekas neisnesa siuksliu" t.y. As emancipuota ir visokia kitokia -uota ir jau AS tai tikrai nesiterliosiu su siukslem. Vadinasi iskart rodot, kad siuksles nes tik jis, nes jei ne, tai... zr. 1 arba 2 punkta (priklausomai nuo atsakymo kuri gausit). Nusilakavau nagus, vadinasi sekanti menesi indus plauni tu... Ir dar simtas tukstanciu tokiu pavyzdziu. Nors siaip sekmes, urgzkit ir zyskit kiek tik lenda. Kuo daugiau, tuo greiciau jusu vyriskiai spjaus ir pas paleistuves guostis iseis.
Va. galit dabar mane purvais drabstyt. Nusipelniau gi.
Medinis
2008 11 01, 11:21
Kai tik pradėjau rašyti šiame forume buvau surinkęs didelę kolekciją apibrėžimų "kas yra TIKRAS vyras". Buvo virš penkiasdešimt populiariausių, dažniausių ir visiškai vienas kitam prieštaraujančių teiginių. Kaltinti vyrus, kuriuos jūs pačios pasirenkate pagal tam tikras jums patinkančias savybes dėl tų savybių - nuostabu. Labai atitinka psichologinio žlugdymo modelį. Moterys renkasi vyrus. Manau retas paprieštaraus. Renkasi pagal savo kriterijus, kurie dažniausiai yra kvaili ir padiktuoti močiučių ir Cosmo patarimų mišiniu. Išsirenka. Pagimdo vaikus. Išsiskiria. Keršija už savo nenusisekusį gyvenimą vaikams. Tie vėl daro tą patį... Manau visos problemos išsispręs galutinai įteisinus klonavimą ir dirbtinius nėštumus. Tuomet pagaliau vyrai galės būti tuo, kuo jie nori būti, o ne tuo, už ką gaus seksą ir vaikus.
indrealex
2008 11 01, 11:38
QUOTE(Medinis @ 2008 11 01, 12:21) Kai tik pradėjau rašyti šiame forume buvau surinkęs didelę kolekciją apibrėžimų "kas yra TIKRAS vyras". Buvo virš penkiasdešimt populiariausių, dažniausių ir visiškai vienas kitam prieštaraujančių teiginių. Kaltinti vyrus, kuriuos jūs pačios pasirenkate pagal tam tikras jums patinkančias savybes dėl tų savybių - nuostabu. Labai atitinka psichologinio žlugdymo modelį. Moterys renkasi vyrus. Manau retas paprieštaraus. Renkasi pagal savo kriterijus, kurie dažniausiai yra kvaili ir padiktuoti močiučių ir Cosmo patarimų mišiniu. Išsirenka. Pagimdo vaikus. Išsiskiria. Keršija už savo nenusisekusį gyvenimą vaikams. Tie vėl daro tą patį... Manau visos problemos išsispręs galutinai įteisinus klonavimą ir dirbtinius nėštumus. Tuomet pagaliau vyrai galės būti tuo, kuo jie nori būti, o ne tuo, už ką gaus seksą ir vaikus. Kai "rinkausi" vyrą (tiesą pasakius , konkurso nerengiau  ,nes "renkantis" turi būti bent du "kandidatai", nes kitaip , tai nėra "rinkimai  ),nepamenu , kad būčiau turėjusi kokį nors "pageidautinų savybių" sąrašą  Todėl , dabar gyvenam taip , kaip išeina ir tiek
mindudo
2008 11 01, 18:58
QUOTE(indrealex @ 2008 11 01, 12:38) Kai "rinkausi" vyrą (tiesą pasakius , konkurso nerengiau  ,nes "renkantis" turi būti bent du "kandidatai", nes kitaip , tai nėra "rinkimai  ),nepamenu , kad būčiau turėjusi kokį nors "pageidautinų savybių" sąrašą  Todėl , dabar gyvenam taip , kaip išeina ir tiek   O gerai išeina?
indrealex
2008 11 01, 22:39
QUOTE(mindudo @ 2008 11 01, 19:58)  O gerai išeina? Nėra namų be dūmų.
laureta
2008 11 02, 16:16
QUOTE(indrealex @ 2008 11 01, 23:39) Aišku, kad nėra. Vienai svarbu, kad būtų namie bele koks vyras, kitai svarbiau vyras, bet nebelekoks.
kristule666
2008 11 04, 12:01
vyras turi buti mylimas ir giriamas. bet yra posakis, gal jau cia rase, kad uz kiekvieno stipraus vyro stovi stipri moteris...daug ka pasako manau...
laureta
2008 11 05, 14:19
Ar vyras neprivalo ir neturi girti ir mylėti žmoną?
Medinis
2008 11 05, 14:38
QUOTE(laureta @ 2008 11 05, 14:19) Ar vyras neprivalo ir neturi girti ir mylėti žmoną?  Ne.
AnMa_geroji_puse
2008 11 05, 14:57
QUOTE(laureta @ 2008 11 05, 15:19) Ar vyras neprivalo ir neturi girti ir mylėti žmoną?  Taip. Ir jis ir ji
salve123
2008 11 05, 15:27
QUOTE(laureta @ 2008 11 05, 14:19) Ar vyras neprivalo ir neturi girti ir mylėti žmoną?  Ir taip ir ne. Nu va, dabar jau yra visi galimi variantai. Beliko lauretai išsirinkti tinkamiausią.
|
|