Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Internetiniai puslapiai sportuojančioms
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
COSMO
sveikutes, daug kyla klausimuku visoms apie pratimukus ivairius ar apie sporta ar dar kas susije su mankstinimusi, tai jei ka idomaus randate ir norite pasidalinti, tai i sia temele imeskite nuorodele.

as radau pratimu rinkini ivairioms kuno dalims:

http://www.hydroxycut.com/WOMEN/WORKOUT/EX...SES/index.shtml

sekmes sportuojant !!!!!
meškutė_Nida
Labai gera tema, COSMO thumbup.gif Skyrelio šeimininkė Kristina seniai bepasirodo, tenka kažkaip gelbėtis pačioms, a ne mirksiukas.gif
COSMO
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 06 28, 22:17)
Labai gera tema, COSMO thumbup.gif Skyrelio šeimininkė Kristina seniai bepasirodo, tenka kažkaip gelbėtis pačioms, a ne mirksiukas.gif
*

as labai daug laiko praleidziu internete, tai labai daug ko randu smile.gif pvz programele deginanti riebalus:

http://www.abcbodybuilding.com/magazine/fat_loss_workout.htm

gal ir idomi, bet kazkaip man nelabai priimtimna su treniruoklais vien tik dirbti, beje, o kaip is tiesu geriausiai butu riebalus deginti???? aerobika ar treniruoklais, vis skiatau skiatau ir visokiu nuomoniu randu, bet taip ir nenusprendiu kaip cia man pasielgus g.gif
COSMO
nuoruodele is Bite forumuko, ten jau panasi tema yar ir ten daug daug geru nuorodu norincioms suliekneti:

http://www.bite.lt/plius/bendravimas/kluba....83-=(475902303
Ancė
QUOTE(COSMO @ 2005 06 29, 12:57)
nuoruodele is Bite forumuko, ten jau panasi tema yar ir ten daug daug geru nuorodu norincioms suliekneti:

http://www.bite.lt/plius/bendravimas/kluba....83-=(475902303
*

Oi,kaip patiko thumbup.gif Tik laiko trūksta sad.gif
COSMO
mergaites, dabar intensyviai ieskau sporti programeles kaip gereiciau sudeginti riebalus, nes as labai egrai ajuciu visus savo raumenis po riebalais, bet va tie velniai netirpsta, o sportuojanti vadinuosi smile.gif turbut vel kazka netaip darau, tad ieskau info, kai rasiu geriausia varijanta, tai paskelbsiu.
COSMO
pratimai uzpakaliui irmkojoms su paasikinimais kaip ir po keik daryti, akd pagrazetu kojos:

http://www.fatlosstips.com/tone.html
pathfinder
QUOTE(COSMO @ 2005 06 29, 13:15)
mergaites, dabar intensyviai ieskau sporti programeles kaip gereiciau sudeginti riebalus, nes as labai egrai ajuciu visus savo raumenis po riebalais, bet va tie velniai netirpsta, o sportuojanti vadinuosi smile.gif turbut vel kazka netaip darau, tad ieskau info, kai rasiu geriausia varijanta, tai paskelbsiu.
*

Nu tai ir man tas pats cry.gif jau sesias savaites sportuoju 5 dienas i savaite po pusantro val klube ir pagal trenerio programa, vakar vyko 'pasitikrinimas' pas treneri - svoris - 1kg, riebalu - nulis numesta. cry.gif cry.gif cry.gif Stengiuosi, prakaituoju, ir nieko.. Jauciuosi tai tikrai stipresne, bet ko tie riebalai netirpsta unsure.gif
Tai jei tu ka nors rasi - pranesk, nu ka gi mes darom netaip????
drinks_cheers.gif
meškutė_Nida
COSMO, o ko nors special krūtinei ir rankoms nerandi? Su paveiksliukais, nes aš angliškai schmoll.gif verysad.gif
Jatropha
QUOTE(COSMO @ 2005 06 29, 13:15)
*

Labai paprasta - reikia maziau valgyti... vien tik sportu svorio daug nenumesi... keiskit valgymo iprocius
Jatropha
QUOTE(pathfinder @ 2005 07 05, 14:13)
Nu tai ir man tas pats  cry.gif  jau sesias savaites sportuoju 5 dienas i savaite po pusantro val klube ir pagal trenerio programa, vakar vyko 'pasitikrinimas' pas treneri - svoris - 1kg, riebalu - nulis numesta.  cry.gif  cry.gif  cry.gif  Stengiuosi, prakaituoju, ir nieko..  Jauciuosi tai tikrai stipresne, bet ko tie riebalai netirpsta  unsure.gif 
Tai jei tu ka nors rasi - pranesk, nu ka gi mes darom netaip????
drinks_cheers.gif
*

Tokiu intensyvumu sprotuojant tikrai turetum mesti svori. Arba tu neturi ka mesti, arba tikrai tavo sistema bloga, arba nesazinigai "dirbi", pasimuliuoji... Sportuojant tokiu intensyvumu svoris turetu kristi... o ka sporto klube darai? Ta prasme aerobika, treniruokliai.. ar dar kas...
COSMO
QUOTE(Egoist @ 2005 07 05, 13:50)
Tokiu intensyvumu sprotuojant tikrai turetum mesti svori. Arba tu neturi ka mesti, arba tikrai tavo sistema bloga, arba nesazinigai "dirbi", pasimuliuoji... Sportuojant tokiu intensyvumu svoris turetu kristi... o ka sporto klube darai? Ta prasme aerobika, treniruokliai.. ar dar kas...
*

as tai sportuoju beveik kasdiena, 10 min apsilimas ant ekliptinio, 40 mintreniruokliai, ivairus pratimai visiems raumenims, ir 30 min kardio. bet riebalai nedega... o mytyba patikek reguliuoju. tai ka tada blogai as darau????
Jatropha
QUOTE(COSMO @ 2005 07 06, 00:53)
as tai sportuoju beveik kasdiena, 10 min apsilimas ant ekliptinio, 40 mintreniruokliai, ivairus pratimai visiems raumenims, ir 30 min kardio. bet riebalai nedega... o mytyba patikek reguliuoju. tai ka tada blogai as darau????
*

Sunku sakyti taves nemacius, bet gal tavo svoris normalus? Distrofija moteru irgi nepuosia wink.gif Jei sportuoji senai ir reguliariai organizmas priprato prie sprortinio kruvio, prie mazesnio kiekio valgio taip pat, jam reikalingas stresas - dar kardinalesne dieta arba dar didesni kruviai... Bet ar to reikia? Sportas turi teikti malonuma, numesti 2 kg kankinant save dziaugsmo neatnes, o ir grizti gali nesunkiai. Gal tas svoris, kuri pasiekiai yra tau optimalus ir tavo kunas jame jauciasi geriausiai... Siaip merginos neperlenkit lazdos. Sportui irgi galima igyti priklausomybe, kuri nemaziau pavojinga, kaip ir kitos priklausomybes. Nesugebi saves vertinti objektyviai... viena diena nenueini i sporta ir atrodo, kad pastorejai...
O, kad patarti ka realaus, reiketu zinoti tavo sportavima su smulkmenom.. Tai ka isvardinai is tikro gali buti ir neefektinga, jei visada darai ta pati, kaip sakiau, organizmas priprato.. keisk, kaitaliok programas, kiekviena diena nedaryk to pacio, dvi dienas i savaite pavyzdziui gali tik begti (pavyzdziui 1 val.) kitas 3 ar keturias dienas atlik pratimus su treniruokliais. Labai svarbu ir kaip tai darai. Kai stebiu merginas sporto saleje ima neviltis: ilgi pasivaiksciojimai, laukimas kol atsilaisvins treniruoklis, zvalgymasis per langa, i aerobikos treniruote ateina anksciau ir vietoj to, kad soktu bent 5 min ant stepo, sedi ant suoliuko ir plepa... turi dirbti maksimaliai, kad iseinant prakaitas upeliais zliaugtu. O as pastebiu, kad ne kiekviena net galva po treniruotes plauna, nes nera poreikio... kokia iejo, tokia ir isejo... Kiekviena treniruote turi pasiekti savo galimybiu ribas ir dar po to, kai ribos pasiektos, dar 10 min treniruotis smile.gif. Dar: geras rodiklis tam ar gerai dirbi - svoris. Koks jis buna pries ir po treniruotes? Vandens, beje, geriau stengtis negert, kad realiai galetum ivertinti... as dabar, vasara, kai karsta, per treniruote sugebu isprakaituoti iki 1 kg (paprastai buna 600 g). Tai ne svorio kritimo rodiklis, bet tai rodo, tavo sporatvimo intensyvuma...Mes su vyru tai vadiname pasiekti "taska". Ne - G smile.gif. Bet taska-momenta, kai atrodo, dar vienas judesys, ir griusi. Tik tada treniruotes neina per niek. O tiesiog vaikscioti ir judinti rankas ir kojas... labai gerai bendrai savijautai, bet svoris gali nekristi ir po 10 metu judinimo...
Na kaip matot galiu rasyti ir rasyti ta tema smile.gif... geros dienos...

P.S. Visa tai ka rasiau tinka ir mitybai, organizmas prie mazesnio kiekio pripranta, reikia keisti, tai ka valgai i kitoki maista arba dar maziau valgyti...smile.gif baisu ar ne smile.gif
COSMO
QUOTE(Egoist @ 2005 07 06, 01:19)
Sunku sakyti taves nemacius, bet gal tavo svoris normalus? Distrofija moteru irgi nepuosia wink.gif Jei sportuoji senai ir reguliariai organizmas priprato prie sprortinio kruvio, prie mazesnio kiekio valgio taip pat, jam reikalingas stresas - dar kardinalesne dieta arba dar didesni kruviai... Bet ar to reikia? Sportas turi teikti malonuma, numesti 2 kg kankinant save dziaugsmo neatnes, o ir grizti gali nesunkiai. Gal tas svoris, kuri pasiekiai yra tau optimalus ir tavo kunas jame jauciasi geriausiai... Siaip merginos neperlenkit lazdos. Sportui irgi galima igyti priklausomybe, kuri nemaziau pavojinga, kaip ir kitos priklausomybes. Nesugebi saves vertinti objektyviai... viena diena nenueini i sporta ir atrodo, kad pastorejai...
O, kad patarti ka realaus, reiketu zinoti tavo sportavima su smulkmenom.. Tai ka isvardinai is tikro gali buti ir neefektinga, jei visada darai ta pati, kaip sakiau, organizmas priprato.. keisk, kaitaliok programas, kiekviena diena nedaryk to pacio, dvi dienas i savaite pavyzdziui gali tik begti (pavyzdziui 1 val.) kitas 3 ar keturias dienas atlik pratimus su treniruokliais. Labai svarbu ir kaip tai darai. Kai stebiu merginas sporto saleje ima neviltis: ilgi pasivaiksciojimai, laukimas kol atsilaisvins treniruoklis, zvalgymasis per langa, i aerobikos treniruote ateina anksciau ir vietoj to, kad soktu bent 5 min ant stepo, sedi ant suoliuko ir plepa... turi dirbti maksimaliai, kad iseinant prakaitas upeliais zliaugtu. O as pastebiu, kad ne kiekviena net galva po treniruotes plauna, nes  nera poreikio... kokia iejo, tokia ir isejo... Kiekviena treniruote turi pasiekti savo galimybiu ribas ir dar po to, kai ribos pasiektos, dar 10 min treniruotis smile.gif. Dar: geras rodiklis tam ar gerai dirbi - svoris. Koks jis buna pries ir po treniruotes? Vandens, beje, geriau stengtis negert, kad realiai galetum ivertinti... as dabar, vasara, kai karsta, per treniruote sugebu isprakaituoti iki 1 kg (paprastai buna 600 g). Tai ne svorio kritimo rodiklis, bet tai rodo, tavo sporatvimo intensyvuma...Mes su vyru tai vadiname pasiekti "taska". Ne - G smile.gif. Bet taska-momenta, kai atrodo, dar vienas judesys, ir griusi. Tik tada treniruotes neina per niek. O tiesiog vaikscioti ir judinti rankas ir kojas... labai gerai bendrai savijautai, bet svoris gali nekristi ir po 10 metu judinimo...
Na kaip matot galiu rasyti ir rasyti ta tema smile.gif... geros dienos...

P.S. Visa tai ka rasiau tinka ir mitybai, organizmas prie mazesnio kiekio pripranta, reikia keisti, tai ka valgai i kitoki maista arba dar maziau valgyti...smile.gif baisu ar ne smile.gif
*

Galiu apie save papasakoti, esu kriauses figuros mergina, problemos yra ant slaunu, vidines slaunu puses ir klubu. Ugis 163 cm, o svoris 60kg, zinai man nesvarbu kiek sveriu, galiu ri 70 kg sverti, bet kad tai butu mano raumenu svoris, o ne riebalu, nes sakau jauciu as raumenis po riebalais, nes ir kojos mano atrodo raumeningos ir presa turiu ir rankos pakankamai dailios, bet kad vsikas po taukais paisilepe, tad turiu tiksla sudeginti riebalus, kad buciau FIT.

Sportuoju bent jau 4-5 kartus i savaite. 10 min apsylu, po to einu ant treniruokliu, pradedu mankstinti visus raumenis nuo ranku iki koju, o tada jau einu laiptais lipti ant treniruoklio kokia 30 min. Zinai man patiko tavo mintis del rutinos pakeitimo, beje esu skaiciuis daug visokiu treniruociu rutinu, tipo, kad viena diena tik rankas treniruoti, kita presa, trecia begimas, 4ta kojos, 5ta begimas, gal ir man kazka panasaus reikai daryti??? o kad organizmas pripranta prie maisto ar sporto tai net nezinau smile.gif gali buti, kaip suprantu, tai daug ka apie tai zinai.

man patinka sportuoti, o ypac treniruokliai, nelabai man aerobines treniruotes, nepatinka per daug prakaituoti ar panasiai, tai vis galvoju gal galima riebalus istirpinti tik su treniruokliais ir minimizuoti aerobikos...
Jatropha
QUOTE(COSMO @ 2005 07 06, 15:35)
Galiu apie save papasakoti, esu kriauses figuros mergina, problemos yra ant slaunu, vidines slaunu puses ir klubu.  Ugis 163 cm, o svoris 60kg, zinai man nesvarbu kiek sveriu, galiu ri 70 kg sverti, bet kad tai butu mano raumenu svoris, o ne riebalu, nes sakau jauciu as raumenis po riebalais, nes ir kojos mano atrodo raumeningos ir presa turiu ir rankos pakankamai dailios, bet kad vsikas po taukais paisilepe, tad turiu tiksla sudeginti riebalus, kad buciau FIT.

Sportuoju bent jau 4-5 kartus i savaite. 10 min apsylu, po to einu ant treniruokliu, pradedu mankstinti visus raumenis nuo ranku iki koju, o tada jau einu laiptais lipti ant treniruoklio kokia 30 min. Zinai man patiko tavo mintis del rutinos pakeitimo, beje esu skaiciuis daug visokiu treniruociu rutinu, tipo, kad viena diena tik rankas treniruoti, kita presa, trecia begimas, 4ta kojos, 5ta begimas, gal ir man kazka panasaus reikai daryti??? o kad organizmas pripranta prie maisto ar sporto tai net nezinau smile.gif gali buti, kaip suprantu, tai daug ka apie tai zinai.

man patinka sportuoti, o ypac treniruokliai, nelabai man aerobines treniruotes, nepatinka per daug prakaituoti ar panasiai, tai vis galvoju gal galima riebalus istirpinti tik su treniruokliais ir minimizuoti aerobikos...
*

Kiek zinau galima, tada reikia derinti treniruotes ir griezta baltymine dieta. Baltymai augina raumenis, o angliavandeniu "badas" naikina riebalus. Cia tau padejejai butu sporto treneriai, fitneso treneriai, kulturistai. Tuo detaliai nesidomejau, nes tai per daug varginanti sistema, kardinali ir nemanau, kad labai sveika organizmui. Beje man negrazu stambus ir "sausi" moteriski raumenys, taigi nelabai ka tau patarsiu. As aerobikos tradicine prasme nesportuoju. I sale einu i panasias i Pilates treniruotes (beje vienoj nuorodoj, kuria rodos tu ir nurodei, tokie pratimai kuriuos atliekam ir parodyti - nuoroda, kur pratimai kojoms), man labai patinka ir labai padeda. Jas derinu su kardiotreniruokliais. Su jegos treniruokliais dirbu tik konkreciam tikslui pasiekti - rankas paformuoti, blauzdas ir pan. Bet kaip galima numesti svori neisprakaitavus sunkiai suvokiu smile.gif. "Bez truda nevytascish i rybku iz pruda" smile.gif. Gal isigyk elektrinius masazuoklius wink.gif, kur televizoriai reklamuoja biggrin.gif. Ten sako tik lovoj guli, televizoriu ziuri ir raumeningas tampi smile.gif
O jei nezinai, kad organizmas pripranta prie kruviu, ir prie dietos, tai mazai domiesi smile.gif. Bet kokioj specialioj literaturoj apie tai gali rasti.
Beje kas tau sudare sporto saleje programa?
COSMO
QUOTE(Egoist @ 2005 07 06, 11:38)
O jei nezinai, kad organizmas pripranta prie kruviu, ir prie dietos, tai mazai domiesi smile.gif. Bet kokioj specialioj literaturoj apie tai gali rasti.
Beje kas tau sudare sporto saleje programa?
*

gali buti, kad specialioj literaturoj galima rasti, bet mano literatura yra internetas smile.gif skaiciau, kad prie vieno kruvio ar prie vienos programos kunas pripranta, bet kad prie maisto pripranta, tai nezinojau.

o programos saleje niekas nesudare, as pati susidariau, nes kazkada buvau paskaitoje apie sporta ir dieta, tai ten sake, kad butent taip reikia issidestyti savo programa. Tad del to ir klausiu smile.gif

o del raumenu dideliu, taia s ju ir nenoriu, tiesiog noriu netureti riebalu, kad matytusi raumenys ir tiek, man negrazu per daug raumeningas kunas, man grazu kai moterys yra tiesiog pasportavusios ir turi grazu kuna.

pratimus, kurie yra nuorodoje as darau kiekviena diena, bet riebalai nedega.
COSMO
Zinai kas idomiausia, kad gal pries 2 metus, kai buvau Svedijoje, eidavau sportuoti kasdien, tai nueidavau i aerobikos, kickbokso, i visokias klases, o po to dar ant dviratuko prakaituodabau 1 val kokia, kur sudegindavau apie 600 kcal, maista prisiziurejau, bet rezultatas buvo juokingas, per 6 men numeciau 3 kg smile.gif todel ir nesuprantu ka tada blogai dariau, ko dabar nedadarau...

papasakok kokia tavo dienotvarke, kai nueini i sporto kluba, ka pirmiausia darai, ka po to darai, o tu su vyru sportuoji???
COSMO
http://bodybuildingforyou.com/articles-submit/

ivairus straipsniai anglu kalba apie sporta, cardio ir jegos treniruotes.
COSMO
siandien uzsirasiau i normalu sporto kluba ir 4 asmenines treniruotes issipirkau, tai kagi, ziuresim koks tas mano treneris bus ir kokios asmenines treniruotes, gal pagaliau turesiu savo sporto rezima ir rekomendacijas visais rupimais klausimais, man garantavo, kad per men numesiu apie 3.5-4 kg, jei sportuosiu 5 kartus per savaite, tai paziuresim.
Jatropha
QUOTE(COSMO @ 2005 07 06, 21:05)
gali buti, kad specialioj literaturoj galima rasti, bet mano literatura yra internetas smile.gif skaiciau, kad prie vieno kruvio ar prie vienos programos kunas pripranta, bet kad prie maisto pripranta, tai nezinojau.

o programos saleje niekas nesudare, as pati susidariau, nes kazkada buvau paskaitoje apie sporta ir dieta, tai ten sake, kad butent taip reikia issidestyti savo programa. Tad del to ir klausiu smile.gif

o del raumenu dideliu, taia s ju ir nenoriu, tiesiog noriu netureti riebalu, kad matytusi raumenys ir tiek, man negrazu per daug raumeningas kunas, man grazu kai moterys yra tiesiog pasportavusios ir turi grazu kuna.

pratimus, kurie yra nuorodoje as darau kiekviena diena, bet riebalai nedega.
*

Del pripratimo - tai vadinasi specialioj literaturoj suletejes metabolizmas. Gauna maziau kaloriju - kunas sudegina maziau kaloriju. Kai tik gauna daugiau is karto juos vercia i riebalus, nes ruosiasi badui, kai vel negaus. Vienu zodziu jis gudrus, ne taip lengva ji apgauti, bet galima smile.gif. Tam, kad apgauti sportininkai metantis svori rekomenduoja visa savaite griezta dieta, bet viena diena per savaite sociai ir daug valgyti.

Del programos ir treneriu - Na manau be trenerio tau neapsieiti, kiek suprantu jie ten kur tu tiesiog brangus. Nes svarbu ne tik programa, bet ir kaip pratimus atlieki. Juos svarbu atlikti teisingai. Jau pasikartosiu - gali tiesiog ilgai ir nuobodziai judinti rankas ir kojas ir nepasiekti rezultato net per desimt metu.

Paskaityk tam paciam saite apie kuri snekam ir apie dietas sneka. Esme paprasta, norint deginti riebalus - 20 proc. darbo saleje, likes 80 proc. darbo virtuveje...
Jatropha
QUOTE(COSMO @ 2005 07 07, 06:24)
siandien uzsirasiau i normalu sporto kluba ir 4 asmenines treniruotes issipirkau, tai kagi, ziuresim koks tas mano treneris bus ir kokios asmenines treniruotes, gal pagaliau turesiu savo sporto rezima ir rekomendacijas visais rupimais klausimais, man garantavo, kad per men numesiu apie 3.5-4 kg, jei sportuosiu 5 kartus per savaite, tai paziuresim.
*

Sekmes, zinau is patirties, kad jei turi valios, uzsispyrimo, tai yra labai realu...
Jatropha
QUOTE(COSMO @ 2005 07 06, 21:40)
Zinai kas idomiausia, kad gal pries 2 metus, kai buvau Svedijoje, eidavau sportuoti kasdien, tai nueidavau i aerobikos, kickbokso, i visokias klases, o po to dar ant dviratuko prakaituodabau 1 val kokia, kur sudegindavau apie 600 kcal, maista prisiziurejau, bet rezultatas buvo juokingas, per 6 men numeciau 3 kg smile.gif todel ir nesuprantu ka tada blogai dariau, ko dabar nedadarau...

papasakok kokia tavo dienotvarke, kai nueini i sporto kluba, ka pirmiausia darai, ka po to darai, o tu su vyru sportuoji???
*

Na kadangi turesi treneri mano patarimai tau kaip ir nebereikalingi smile.gif
Na bet jei idomu:
begu 20 min per jas prabegu 3,3 km (jokiu dviraciu, jokiu elipsini - jie maziausiai efektingi) begu pastoviu ritmu, niekada nenaudoju programu, kur greiciau, leciau, i kalna-nuo kalno. Rekomenduojama begti ar minti dvirati, ar stepa, visada tokiu pat intensyvumu. As gale dar pasunkinu. Jei 18 min begu 10 km / val greiciu, pabaigoj 13 km/val greiciu.
Ir tada einu i treniruotes saleje, kaip sakiau tai ne aerobika. Visi pratimai atliekami ant zemes arba sedint su svarmenimis. Pilvo pratimai tavo nurodytam saite kaip tik pavaizduoti. Koju taip pat, tie kur ant zemes. Dar darom pratimus rankom su svoriais, bet taip pat sedint. Tai ne jegos, bet daugiau istvermes pratimai. Derinami kartu su tempimo pratimais (irgi labai svarbu, jei nezinojai). Galiu pasigirti, kad pilvo raumenis tai turiu praktiskai katalogines kaladeles smile.gif (beje prisiminiau, bet ta turbut tau ir treneris pasakys - pilvo raumenu stiprinimas neturi prasmes, be nugaros raumenu stiprinimo lygiagreciai). Na sunkiau man su slaunim ir blauzdom. Toks sudejimas. Bet rezultatai irgi mane labai dziugina. Ir viskas smile.gif. Tiek dirbant kiek parasiau ir lankantis 5 kartus per savaite saleje, laikantis dietos, zinau, kad per savaite galiu nesunkiai numesti 1 kg. Bet as sau tokio tikslo nestatau, o ir laiko vasara gaila... Esu jau beveik patenkinta tuo ka pasiekiau.
Pirmus metus kai sportavau tai dirbau daug... budavo po valanda grupeje ir po 1,5 su jegos treniruokliais. Svoris krito pirmus 6 men. numeciau 8 kg. O po to dirbk nedirbes jis toks pats. Pavyko per dar kelis menesius numesti dar 2 kg. Dabar jau praejo 2 su virsum metu kai intensyviai sportuoju, tai per paskutinius metus svoris stabilus, bet drabuziu dydis vis tiek sumazejes smile.gif Vienu zodziu riebalai keiciasi i raumenis... jau nekalbu apie proporcijas, laikysena...
bantukas
egoist, žinok va lankau sporto klubą jau mėnesį ir is taves isgirdau nemažai naujo pvz. tai kad pilvo raumenu stiprinimas neturi prasmes, be nugaros raumenu stiprinimo beje pas mane pati silpniausia vieta pilvukas sad.gif
Jatropha
QUOTE(winter @ 2005 07 07, 22:00)
egoist, žinok va lankau sporto klubą jau mėnesį ir is taves isgirdau nemažai naujo pvz. tai kad pilvo raumenu stiprinimas neturi prasmes, be nugaros raumenu stiprinimo beje pas mane pati silpniausia vieta pilvukas  sad.gif
*

Na gal as siek tiek perlenkiau smile.gif sakykim taip - tai irgi labai svarbu. Na o del to tai uzuojauta verysad.gif nes pilva daug sunkiau sutvarkyti, nei kojas. Jis daug maziau paslankus ir ka jau sakiau anksciau, o pilva tai ypatingai liecia, labai svarbu taisingai atlikti pratimus ... cosmo nurodytuose saituose yra geru pratimu...
COSMO
QUOTE(Egoist @ 2005 07 07, 14:29)
Na gal as siek tiek perlenkiau smile.gif sakykim taip - tai irgi labai svarbu. Na o del to tai uzuojauta  verysad.gif nes pilva daug sunkiau sutvarkyti, nei kojas. Jis daug maziau paslankus ir ka jau sakiau anksciau, o pilva tai ypatingai liecia, labai svarbu taisingai atlikti pratimus ... cosmo nurodytuose saituose yra geru pratimu...
*

tai skai kojas lengvaiu sutvarkyti smile.gif manatrodo, kad pilvuka smile.gif
Egoist, kaip tu maitiniesi??? koks tavo tipiskas dienos valgiarastis?
Jatropha
QUOTE(COSMO @ 2005 07 08, 03:41)
tai skai kojas lengvaiu sutvarkyti smile.gif  manatrodo, kad pilvuka smile.gif
Egoist, kaip tu maitiniesi??? koks tavo tipiskas dienos valgiarastis?
*

Tai del to, kad tavo turbut panasus kuno sudejimas kaip ir mano, mums is principo daug problemu pilvas nekelia. Tai nera musu problemines vietos...

Na maitinuosi as nereguliariai.. blogai smile.gif. As negaliu 6 kartus per diena valgyt po truputi, man tai per daug smile.gif) As blogai jauciuosi, kai skrandyje visada kazkas yra. As darbinga tik kai alkana, lengva... Gerai jauciuosi tik kai skrandis tuscias. I sporta irgi einu tik sesias valandas nieko nevalgius.
Dziaugiuosi, kad saldumynams poreikio nejauciu, galiu nesikankindama visiskai ju atsisakyti. Bet jei noras yra visada suvalgau. Svarbiausia saves nekankinti, nes dirbtinis susilaikymas, anksciau ar veliau atves, i persivalgyma... Ko negaliu atsisakyti, o reiketu - duonos (batonu atsisakiau), bet duona man labai skanu... Visiskai nevalgau sviesto, margarino, majonezo, bulviu, mesa - tik jautiena (ir tai tik vasara) ziena paukstiena, zuvis. Salotos tik su aliejiniais uzpilais...
Is tikro tai valgau mazai labai... Ryte nevalgau visai - tik kava, pirmas maistas 13 val. - sriuba, antras, bet nedideles porcijos. Buna, kad vakare jau ir nebevalgau, buna kad uzkandu.... Ir visada vakare geriu raudona vyna smile.gif)) Sito negaliu atsisakyti niekaip smile.gif Jei tik atsisakau - is karto svoris krenta smile.gif)))) Siaip dziaugiuosi, nes esu zolede, galiu vien tik zolem misti...
COSMO
na, o  as tai tai grudukus visokius lesu smile.gif vistiena, darzoves ir pan, beje man lietuviska duona irgi labai skanu smile.gif o as vakarais seniau balta vyna gerdavau, o dabar geriu alu smile.gif galima sakyti, kad bent jau kokius 2-3 kartus i savaite tai tikrai smile.gif del saldumynu, tai net nezinau, buna dienu, kad dzin smile.gif bet va siandien labai daug ledu privalgiau, geriau normalaus maisto nevalgysiu, bet ledus smile.gif buna tokiu dienu kaip siandien smile.gif nezinau kodel, del ko smile.gif buna ir tiek smile.gif beje pyragai, saldainiai,sausainiai visai nevilioja, o va ledai tai labai, gal, kad sezonas smile.gif

o jei svoris tau krenta nuo raudono vyno, tai cia jau idomu smile.gif
Jatropha
Nepagavai smile.gif kai atsisakau krenta smile.gif. O alus vai kaip blogai smile.gif)) Isvaziuoju savaitei... Grisiu papasakosi kaip sekesi su treneriais sportuoti. Sekmes.
COSMO
Alkoholio as irgi atsisakiau, nes taip treneris sake, nors ir pati visada zinojau, kad alkoholis letina riebalu deginima. Beje jis sudare man toki maitinimosi rezima:

ryte: aviziniai dribsniai ar kokia kose su pienu ir kausiniai.

po 2 val : jogurtas ar grudeta varske su vaisiais, sake geraiusia butu su ananasu :

vel po 2 val: saug salotu ir zuvies, ar vistienos ar kokio tuno.

po 2 val : protein shake

po 2 val : protein shake

o tada jau neiko nebevalgyti, tik vandens gerti. beje mano dieta turi buti apie 1200 kcal, o vandens turiu isgerti 2 litrus. taip valgyti tomis dienomis, kai sportuoju, o poilsio dinoemis galiu ir kitaip valgyti, bet prisilaikyti to, kad valgyti kas 2 val, tipo medziagu apykaita pasparteti turetu.

Sportas 4-5 kartus per savaite. Su treneriu turejau asmenine treniruote, tai oj kaip mane nuvare smile.gif) patiko smile.gif ai dar suzinojau, kad mano kune yra 21.6 % riebalu, o galetu buti 18%.

treniruotes metu jsi viska derino kartu ir aerobika ir treniruoklius: tai laiptukas beginejau, tai ant kokio treniruoklio vargau smile.gif 3 *20 pakartojimu ir vel ant laiptuku begau ir vel treniruoklis, gale atsilenkimai ir 30 min ant kardio smile.gif patiko labai, noreciaua smenini treneri tureti smile.gif bet nieko dar is jo ismoksiu visko ir pati busiu sau trenere smile.gif va tokios zinios, ryt is ryto lekiu i spinnig uzsiemima, reik paprakaituoti smile.gif

Britvute
Sveikos visos kurioms idomios sios temos. Gal kreipciausi tiesiogiai i Cosmo. Manau, kad treneris tau liepe gert per daug baltiminiu kokteiliu. Aisku jei isskyrus tai nieko nekramsnosi tai gerai, bet siaip pakaktu ir vieno po treniruotes.
Jeigu idomu, as pati per metus numeciau trylika kilogramu. Manau su visam :ax:Tai gal galeciau kazka patart.
Stengis dau gerti negazuoto vandens. Ta diena kai sportuoji gali jo isgerti net iki 3l.nepakenks biggrin.gif
Norint kad raumenukai butu kudi, ryskus,ilgi reiketu atsisakyti iv. kosiu. Jos butent ir tukina.
COSMO
QUOTE(Britvute @ 2005 07 14, 04:13)
Sveikos visos kurioms idomios sios temos. Gal kreipciausi tiesiogiai i Cosmo. Manau, kad treneris tau liepe gert per daug baltiminiu kokteiliu. Aisku jei isskyrus tai nieko nekramsnosi tai gerai, bet siaip pakaktu ir vieno po treniruotes.
Jeigu idomu, as pati per metus numeciau trylika kilogramu. Manau su visam :ax:Tai gal galeciau kazka patart.
Stengis dau gerti negazuoto vandens. Ta diena kai sportuoji gali jo isgerti net iki 3l.nepakenks biggrin.gif
Norint kad raumenukai butu kudi, ryskus,ilgi reiketu atsisakyti iv. kosiu. Jos butent ir tukina.
*

Del baltyminiu kokteliu, tas as 2 isgerusi gausiu tik 40 g baltymu tai nera taip daug, nes kasdien zmogus siaip nesilaikydamas jokiu dietu turetu gauti apie 70 g, o pas mane per diena tiek ir iseis. Vandens geriu daug. Kosiu as nelabai valgau, bet angliavandeniu man reikai irgi gauti, o geriausias ju saltinis yra grudai, as valgau keliu grudu koses, arba daigintus grudus, juoda duona, ir tik karta per diana, tad nemanau, kad kokie 300 kcal gaunami ir ju tukina, juk negaliu valgyti tik baltymus ir gerti vandeni, organizmas turi gauti visas medziagas. Beje kaip tu maitiniesi????
Britvute
Dabar as maitinuosi ivairiai, bet kai buvau nusiteikusi apimciu mazinimui, valgydavau kiausinienes is 3kiaus.vieno trynio. Varske, ar ivair. paplotelius apteptus desertine varske. Viskas buvo kaip ir liuks bet mano didziausia nuodeme budavo prisivalgymas pries miega. ax.gif Man irgi treneris rekomendavo baltiminius kokteilius, bet as juos rinkdavausi extra atvejams. Kai neturiu laiko pavalgyti arba kai labai labai noriu valgyti, bet laikrodis musa 23:00 sad.gif
O del kosyciu, tai nenoriu nieko irodineti, bet ne man vienai akivaizdus rezultatai pasirode tada, kada jas isbraukem is mitybos saraso. Aisku viena kita karta nieko, bet kas ryta...daug. Nezinau kaip paaiskint, bet isivaizduok yra raumenukas, bet kartu jo nera, nes jis neprasimusa per riebalini sluoksni. Lyg raumuo ivilktas i kombenzona doh.gif Nu as cia ir paaiskinau tongue.gif
COSMO
QUOTE(Britvute @ 2005 07 14, 05:31)
O del kosyciu, tai nenoriu nieko irodineti, bet ne man vienai akivaizdus rezultatai pasirode tada, kada jas isbraukem is mitybos saraso. Aisku viena kita karta nieko, bet kas ryta...daug. Nezinau kaip paaiskint, bet isivaizduok yra raumenukas, bet kartu jo nera, nes jis neprasimusa per riebalini sluoksni. Lyg raumuo ivilktas i kombenzona doh.gif Nu as cia ir paaiskinau tongue.gif
*

sakai reikai kosyciu atsisakyti.... mmmm... galima tai padaryti smile.gif o tai ka kiausiniene kasryt valgyti??? ir tu taip valgei visus metus??? o matai, pas amne ir yra riebalinis sluoksnis storas, kuri noriu sutirpinti smile.gif beje o kaip tu sportavai, ka darei? kiek kartu per savaite? o valgei kas 2 val? ar kalorijas skaiciavai? beje tai tu tiek ir tevalgei, varske ir kiausinius?? o mesa? darzoves?
meškutė_Nida
QUOTE(COSMO @ 2005 07 14, 20:27)
sakai reikai kosyciu atsisakyti.... mmmm... galima tai padaryti smile.gif o tai ka kiausiniene kasryt valgyti??? ir tu taip valgei visus metus???
*

Tik nepulk į tą kraštutinumą, COSMO. Kiaušinių per savaitę galima tik porą, o čia- kasdien. doh.gif Kultūristai, ir tie nesėdi ant kiaušinių ištisai. Gali susidirbt inkstus. unsure.gif
COSMO
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 14, 12:11)
Tik nepulk į tą kraštutinumą, COSMO. Kiaušinių per savaitę galima tik porą, o čia- kasdien. doh.gif Kultūristai, ir tie nesėdi ant kiaušinių ištisai. Gali susidirbt inkstus. unsure.gif
*

as tryniu nevalgau, tik baltymus smile.gif beje, o kodel galima susidirbti inkstus????o as istisai ir nesiruosiu ant kiausiniu sedeti smile.gif)))))) juokingai skamba smile.gif))) tik 4 dienas per savaite smile.gif
solveigaz
Cosmo, būtų įdomu sužinoti kokiam sporto klube tu lankais ir kiek kainuoja asmeninis treneris? g.gif Jei ne paslaptis. biggrin.gif
Jatropha
QUOTE(COSMO @ 2005 07 14, 11:04)
ryt is ryto lekiu i spinnig uzsiemima, reik paprakaituoti smile.gif
*

was is das spinning treniruote?

Sveikas sportininkes... kaip sekas Cosmo? Buvau Suomijoj sia savaite, vai kaip gerai tarp nutukusiu Suomiu jauciausi smile.gif demonstravau savo bicepsus-tricepsus biggrin.gif
COSMO
QUOTE(solveigaz @ 2005 07 15, 06:26)
Cosmo, būtų įdomu sužinoti kokiam sporto klube tu lankais ir kiek kainuoja asmeninis treneris?  g.gif Jei ne paslaptis.  biggrin.gif
*

cia amerikoje, o kainuoaj nemazai smile.gif

QUOTE(Egoist @ 2005 07 15, 07:03)
was is das spinning treniruote?

Sveikas sportininkes... kaip sekas Cosmo? Buvau Suomijoj sia savaite, vai kaip gerai tarp nutukusiu Suomiu jauciausi smile.gif demonstravau savo bicepsus-tricepsus  biggrin.gif
*

kaip man sekais turbut jau paskaitei smile.gif ka pasakysi apie valgiarasti, kuri man sudare treneris???: o, kad gerai tarp suomiu ajutiesi tai tikiu, taip akip ir as tarp amerikoniu smile.gif juokingiausia, kad zmones sako, jog ir dabar gerai atrodau, nors tikrai taip nesijauciu smile.gif
Jatropha
QUOTE(COSMO @ 2005 07 15, 16:24)
ka pasakysi apie valgiarasti, kuri man sudare treneris???
*

Puikus valgiarastis smile.gif svarbu tik laikytis smile.gif Gal tik reiketu detalesnio ir ivairesnio, sakykim sudaryto 6 dienom... Del baltyminiu kokteiliu nuomones neturiu. Turbut gerai... As pati nevartoju. Ir maisto neriboju labai. Laikausi principo - visko su saiku. Ir alkoholio ir saldumynu... Pasiekiau tokius rezultatus, kai is principo esu patenkinta tuo ka turiu. O kad numesti tuos kelis kg, kuriuos noreciau reiketu kankintis... O kankintis nebesinori smile.gif Gyvenimas ne tam skirtas... Svarbiausia, kad sportas tapo gyvenimo budu ir manau tai nepasikeis... tas ir yra didziausias pasiekimas.
Kazkada ir as sedejau su 76 kg (mano ugis 173) ir galvojau kaip prisiversti nueiti i sporto sale. Sportas 4 kartus i savaite atrode isvis nerealu. Atrode is kur tiek laiko imti... o jei kas butu pasakes, kad kelsiuos 5 ryto, kad 6 val buti sporto saleje, buciau nusijuokusi i veida smile.gif
Paskaiciau kitoj temoj tavo motyvacijas smile.gif labai neblogos smile.gif jauciasi pyktis ant saves, o tai manau yra gerai... Reikia ant saves siek tiek supykti, kad tokia istizus, nevalinga esi, tada sportuoti nesunku... kai save "myli tokia kokia esi" biggrin.gif i sale niekada nenueisi. Ir kai palyginsi save su draugem, toks pasididziavimas savim apims.... smile.gif Beje tavo amzius toks, kai dauguma draugiu dar pakankamai gerai atrodo, po kokiu 6-8 metu ypatingai jausi skirtuma tarp saves ir nesportuojanciu bendraamziu... o kuo toliau tuo labiau smile.gif
meškutė_Nida
QUOTE(COSMO @ 2005 07 14, 21:19)
juokingai skamba smile.gif)))
*

Kas tau juokingai skamba? Kad gali susidirbt inkstus? wink.gif

Yra keli rizikingi produktai, kurie, vartojami dideliais kiekiais, skatina akmenų susidarymą inkstuose. Baltymai- vieni iš jų.
Bet aš tau nesiruošiu traukti tau kiaušinio iš burnos. Aš tik perspėju.
COSMO
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 15, 23:49)
Kas tau juokingai skamba? Kad gali susidirbt inkstus? wink.gif

Yra keli rizikingi produktai, kurie, vartojami dideliais kiekiais, skatina akmenų susidarymą inkstuose. Baltymai- vieni iš jų.
Bet aš tau nesiruošiu traukti tau kiaušinio iš burnos. Aš tik perspėju.
*

aciu uz perspejima, labai vertinu.
COSMO
radau dar kazkoki puslapi idomu, skaitancioms angliskai apie sporta, apie mytyba, manau galima rasti kazka idomaus paskaityti smile.gif nors destomos tos pacios tiesos smile.gif 5-6 kartus per diena valgyti, gerti daug vandens ir daug sportuoti smile.gif kasdien bent jau po 20 min smile.gif

http://www.workoutsforwomen.com/a000_articlelist.asp
COSMO
kazkada man meskute_nida sake, kad, jei valgysiu daug baltynu, tai man gali pakenkti inkstams. Cia straipsnis, apie baltymine dieta su mokslininku irodymais, kad baltymine dieta nera kensminga:

http://www.workoutsforwomen.com/a000_articlelist.asp

Hex
QUOTE(Britvute @ 2005 07 14, 14:13)
*

o tukina tik tos košės, kurios su pienu ir pan paruoštos? ar apskritai visi grūdai? pvz, jei valgytum vienus ryžius, arba troškinį su ryžiais bei daržovėmis, irgi tai tukina?
COSMO
angliavandeniu turime per diena kazkiek gauti, tad nemanau, kad viena porcija ryziu, o dar jei laukiniai, tukintu smile.gif as koses be pieno verdu smile.gif
Hex
o as tai labiausiai ir mėgstu virtas su pienu. bet neseniai išbandžiau ir be, su visokiais prieskoniukais tai irgi visai nieko, o su daržovėm troškinti, tai išvis thumbup.gif
niu gerai, reik prie pagrindinės temos grįžt smile.gif

o cia adresiukas šiaip dėl įdomumo:

http://www.hermis.net/lt/pramogos/sportas_ir_zodiakai
meškutė_Nida
QUOTE(COSMO @ 2005 07 27, 14:45)
kazkada man meskute_nida sake, kad, jei valgysiu daug baltynu, tai man gali pakenkti inkstams. Cia straipsnis, apie baltymine dieta su mokslininku irodymais, kad baltymine dieta nera kensminga:
*

Ingliš neskaitau, patariu iš patirties. smile.gif
bantukas
čia yra super geras puslapiukas mirksiukas.gif ČIA
COSMO
QUOTE(-sandi- @ 2005 11 25, 04:43)
čia yra super geras puslapiukas  mirksiukas.gif ČIA
*

o tu pati ar naudoji HYDROXICUT??? as naudoju LIPO-6. pasidalink patirtimi.
bantukas
QUOTE(COSMO @ 2005 12 04, 22:53)
o tu pati ar naudoji HYDROXICUT??? as naudoju LIPO-6. pasidalink patirtimi.
*

aha kaip tik juo ir naudojuosi mirksiukas.gif o kas čia per LIPO-6 blush2.gif ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.