Zyzala ir duktė (Vilnius) JulieTa ir Atėnė (Vilnius) 2006-01-19 Rustė ir Brigita (Vilnius) 2005-09-07 nemo ir duktė (Vilnius) anaja ir duktė (Vilnius) 2001-06-15 Vaivorykštė ir Simonas (Vilnius) 2003-09-17 Lina SAR ir Audrė (Vilnius) 2003-02-21 Stella2003 ir Austėja (Vilnius) 2006-08-19 Willmara ir Domantas (Vilnius) 2000-08-11 Inetele ir Kamilytė (Vilnius) 2005 07 16 milka@ ir Greta (Vilnius) 2007 09 19 VioGla ir dukrytė (Vilnius) 2006 12 29 Agnietė ir Meda (Utena) 2006-03-17 Dite ir sūnus (Kaunas) Knielita ir sūnus (Kaunas) 2003 Varlele ir duktė (Kaunas) 2006-01-28  Buriukė serga pati (Kaunas)1984-05-23 Buriuke ir sūnus Emilis (Kaunas) 2004-12-14 Eivila ir Milvydas (Vilkaviškis) 2005-03-30 Domicelė ir Deimantė (Klaipėda) 2005-10-19 Saulesmamyte ir sūnus (Panevėžys) 2003 Danuška ir Šarūnas (Plungė) 1996-01-03 Vaima (Vaidusiukė) ir Ieva (Plungė) 1996 Dzeuse ir Airidas (Kretinga) 2003-10-28 <Kiss> ir duktė (Tauragė) rena ir Edvinas (Tauragė) 1994-04-30 DijaDeima ir Kevinas (Airija) 1998-04-15 Melonija ir Otonas (Aukštatija) 2006-09-01 -Sandrita- ir Neda (Alytus) 2007-10-22 mameliukas ir duktė 1997 Ilganosė ir sūnus 2004 Vitvita ir duktė geleta ir Gabrielytė 2003-05-16 Iewa A. ir Eitvydas 2006-11-25 Vilkra ir Aistė 2002-08-05
  ČIA NUORODOS Į VAISTŲ APRAŠYMUS, KURIŲ NEPAMINĖJAU, PARAŠYKIT, ĮDĖSIU 
KLONAZEPAMAS CLONAZEPAM (ANTILEPSIN)
KONVULEKSAS CONVULEX (AC.VALPROICI)
DEPAKINAS DEPAKINE CHRONO
DIAZEPAMAS DIAZEPAM (APAURIN)
FINLEPSINAS/KARBAMAZEPINAS FINLEPSIN (CARBAMAZEPINUM /TIMONIL)
GABAPENTINAS GABAPENTIN (GABAPENTINUM)
KEPRA KEPPRA aprašymas rusų kalba
LAMIKTALIS LAMICTAL (LAMOTRIGINE)
NITROZEPAMAS NITROZEPAM (RADEDORM)
PETNIDANAS PETNIDAN (SUXILEP) asprašymas rusų k.
FENOBARBITALIS/LUMINALIS PHENOBARBITAL (LUMINAL) aprašymas rusų k.
PREDNIZOLONAS PREDNISOLONUM hormonai
PREGABALINAS PREGABALIN (LYRICA)
SINAKTENAS SYNACTEN DEPOT (NUVACTEN) hormonai, aprašymas rusų k.
TOPAMAKSAS TOPAMAX (TOPIRAMATI)
TRILEPTALIS TRILEPTAL (OKSKARBAZEPIN)
VIGABATRINAS VIGABATRIN (SABRIL) aprašymas rusų k.
jei netinka rusų kalba aprašymai, įdėsiu anglų parašykite AŽ
 TEISĖS AKTAS , SU KOKIOM LIGOM SKIRAMOS NEMOKAMOS SAUSKELNĖS
Sauskelnės arba vienkartinės paklodės 30 vienetų (arba 15 vienetų sauskelnių ir 15 vienetų vienkartinių paklodžių) per mėnesį. Antelė arba basonas 1 vienetas, nustačius diagnozę Esant šlapimo (R32) arba išmatų (R15) nelaikymui:
1) dėl CNS ir nugaros smegenų sužalojimo padarinių (T90.5, T91.3);
2) dėl liekamųjų kūdikių cerebrinio paralyžiaus (G80) reiškinių;
3) asmenims, pripažintiems nedarbingais, asmenims, sulaukusiems senatvės pensijos amžiaus, kuriems nustatytas didelių specialiųjų poreikių lygis, ar asmenims, kuriems nustatytas sunkaus neįgalumo lygis, po galvos ir nugaros smegenų kraujotakos sutrikimo (I61-64, I69, G95.1);
4) asmenims, pripažintiems nedarbingais, asmenims, sulaukusiems senatvės pensijos amžiaus, kuriems nustatytas didelių specialiųjų poreikių lygis, ar asmenims, kuriems nustatytas sunkaus neįgalumo lygis, sergantiems išsėtine skleroze (G35);
5) dėl galvos ar nugaros smegenų displazijų (Q05);
6) asmenims, kuriems iki 2005 m. liepos 1 d. teisės aktų nustatyta tvarka nustatyta visiška negalia ir galiojimas nėra pasibaigęs, arba asmenims, kuriems po 2005 m. liepos 1 d. teisės aktų nustatyta tvarka nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis.
JulieTa
2008 11 02, 18:38
geleta, tu jau cia sukurei tema  gal reikejo kazkaip grazia padaryt Buriuke, nu kaip nesiseka su tais traukuliais
Buriuke
2008 11 02, 21:03
aš jau pradedu galvoti, kad mus kas užkeikė
Sveikos. Mano kompas sugedo, tad telefonu pasijungiu. Mačiau tema baigėsi,nieko,kaip pasijungsiu normaliai,pakoreguosiu temos pirmą postą,svarbu turim kur bendrauti. Brigita geria antibus,dietą vel valgo kaip reikia,tikiuosi liga negrįš.
Buriuke
2008 11 03, 13:38
QUOTE(Rustė @ 2008 11 02, 22:48) Sveikos. Mano kompas sugedo, tad telefonu pasijungiu. Mačiau tema baigėsi,nieko,kaip pasijungsiu normaliai,pakoreguosiu temos pirmą postą,svarbu turim kur bendrauti. Brigita geria antibus,dietą vel valgo kaip reikia,tikiuosi liga negrįš. Viskas turi būti gerai
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 02, 19:38) geleta, tu jau cia sukurei tema  gal reikejo kazkaip grazia padaryt Buriuke, nu kaip nesiseka su tais traukuliais  taip, aš ir kūriau šitą temą su mintim, kad Rustė pakoreguos ją  , aš taip nemoku Papildyta:QUOTE(Rustė @ 2008 11 02, 22:48) Sveikos. Mano kompas sugedo, tad telefonu pasijungiu. Mačiau tema baigėsi,nieko,kaip pasijungsiu normaliai,pakoreguosiu temos pirmą postą,svarbu turim kur bendrauti. Brigita geria antibus,dietą vel valgo kaip reikia,tikiuosi liga negrįš. Aš taip noriu, kad ir tau ir Buriukei viskas būtų gerai, laikykitės
Registruojamės ir męs naujuose namučiuose. Sveikatytės visiems pasiligojusiems mažyliams  Stiprybės mamytėms
JulieTa
2008 11 05, 08:01
kaip liudna temoj  kaip gyvenat visos?
Buriuke
2008 11 05, 10:43
QUOTE(geleta @ 2008 11 03, 19:32) ačiū labai, viskas turi būti gerai
sveikos Mergairtės, tikrai temoje liūdna  .Jau artėja lapkričio 10 diena, baisoka man biški dėl to magneto, galvoju, kad išgulės mano Gabytė, bet labai bijau, kad nebūtų per tyrimą traukulio  , jis tikriausiai viską sugadintų Papildyta:tiesa norėjau dėl lamiktalio paklausi, gal kam padėjo?ir kodėl kai apie jį skaitau, jis rekomenduojamas vyresniams nei 12 metų vaikučiams, maniškei tik 5 su puse  .Mes lamiktalį kažkada bandėme, bet buvom įvedusios tik labai mažą dozę, ir po to nuėmėm, nežinau, sakė gydytoja gal dar kartą jį bandysim
jurgeresta
2008 11 05, 21:33
Sveikutes,seniai nerasiau,bet paskaitau jus visad Pas mus nieko naujo,viskas tas pats,rankyte trukccioja,kartais pastebiu,kad ir lupyte i ta puse patrukcioja  Gulejom spali Santariskese,Eeng tokia pat,nieko gersesnio nera  daug vaistu isbandem,jokio efekto  Dabar ivedinejam Lamiktali...Gyd.jua nezino ka daryt su mumis,siuncia i KMKU pas gyd.Endziniene,tai sake reiks atsigult porai dienu  Lapkricio 12 d.gulam14 darys EEG,gal kas dar gulsit ten?Kaip Santariskes tai viskas jau zinoma,o ten.....Nezinau nei salygu,nei kaip kolektyvas  Ai,dar tvarkomes neigaluma,jau pridavem popierisu,aluksim ats.sake,jei kas neaisku ten jiems bus,tai pasikvies  Santariskes,kai darem Disc,tai prasti popieriai musu  Atsiliekam ir nemazai  Bet,kad ji,ozkyte,visiskai nenorejo nieko daryt pas psichologe,tik ima mane uz rankos ir eine  tai ko noret geru rezultatu geleta,sekmes jums tyrime,kad Gabyte isguletu visa laika Ruste,kaip Brigitos sveikatyte,jau pasveiko gal? Visiems vaikuciams daug daug sveikatytes
QUOTE(jurgeresta @ 2008 11 05, 22:33) Gyd.jua nezino ka daryt su mumis,siuncia i KMKU pas gyd.Endziniene,tai sake reiks atsigult porai dienu  Lapkricio 12 d.gulam14 darys EEG,gal kas dar gulsit ten?Kaip Santariskes tai viskas jau zinoma,o ten.....Nezinau nei salygu,nei kaip kolektyvas Jurgeresta, dėl sąlygų tu mažiausiai pergyvenk. Virdulys, mikrobanginė, šaldytuvas, net viryklė mamoms yra. Viskas ten tvarkinga ir gražu. Kolektyvas geras. Sesutei vienintelis priekaištas, kad negalėjo kateterio įstatyt, na bet ši problema su mumis, kad ir kur mes būtume.
Domicele
2008 11 06, 07:55
Geleta mes geriam Lamiktali po 50 mg parai, man patinka sis vaistas, kai ivedin4jom jis mums dave teigiamu rezultatu, o dabar jau nebezinau, nes ir Topamaksa isivedem. Mums jau priepuoliai pradejo lysti pilnu tempu  pries savaite dar tik po viena du per diena budavo, o dabar jau kosmaras, uzvakar parsevedziau is darzelio ir desimties minuciu laikotarpyje net sesi pasirode  o paskui ta vakar sar visa kruva, jau nebeskaiciavau, vakar vel tas pats Skambinau vakar Endzinienei, patare didint doze kol pasieksim 100 mg parai, (dabar yar 75 mg.), o jei nieko gero, tai tuomet tikriausiai bandysim Kerppra. Geleta, kaip jums tas Keppra? Papildyta:milka@, kaip tau Topamaksas? po kiek jus jau geriat? nelenda tie brudai?
JulieTa
2008 11 06, 09:09
ech, kaip liudna...
-Sandrita-
2008 11 06, 09:38
Sveikos mamytės, mes jau iš ligoninės gryžom, baigėsi mums tridienė karštinė, 11 d, važiuojam į vilnių pas hematologus bei nuurologe, nesiregigistravavau į ligoninę nes nežinau ką hematologai sugalvos, nes kraujas kritiškas laikykitės visos
QUOTE(jurgeresta @ 2008 11 05, 22:33) Sveikutes,seniai nerasiau,bet paskaitau jus visad Pas mus nieko naujo,viskas tas pats,rankyte trukccioja,kartais pastebiu,kad ir lupyte i ta puse patrukcioja  Gulejom spali Santariskese,Eeng tokia pat,nieko gersesnio nera  daug vaistu isbandem,jokio efekto  Dabar ivedinejam Lamiktali...Gyd.jua nezino ka daryt su mumis,siuncia i KMKU pas gyd.Endziniene,tai sake reiks atsigult porai dienu  Lapkricio 12 d.gulam14 darys EEG,gal kas dar gulsit ten?Kaip Santariskes tai viskas jau zinoma,o ten.....Nezinau nei salygu,nei kaip kolektyvas  Ai,dar tvarkomes neigaluma,jau pridavem popierisu,aluksim ats.sake,jei kas neaisku ten jiems bus,tai pasikvies  Santariskes,kai darem Disc,tai prasti popieriai musu  Atsiliekam ir nemazai  Bet,kad ji,ozkyte,visiskai nenorejo nieko daryt pas psichologe,tik ima mane uz rankos ir eine  tai ko noret geru rezultatu geleta,sekmes jums tyrime,kad Gabyte isguletu visa laika Ruste,kaip Brigitos sveikatyte,jau pasveiko gal? Visiems vaikuciams daug daug sveikatytes  d4kui Jurgeresta, žinok Kaune ten bi6ki kitaip, man seselės žiauriai nepatiko, nenorėčiau ten gultis daugiau, o ir rezultato nebuvo, Endzinianė niekuo nepadėjo  , žiūrėk, nenusileisk ten seselėm Papildyta:QUOTE(Domicele @ 2008 11 06, 08:55) Geleta mes geriam Lamiktali po 50 mg parai, man patinka sis vaistas, kai ivedin4jom jis mums dave teigiamu rezultatu, o dabar jau nebezinau, nes ir Topamaksa isivedem. Mums jau priepuoliai pradejo lysti pilnu tempu  pries savaite dar tik po viena du per diena budavo, o dabar jau kosmaras, uzvakar parsevedziau is darzelio ir desimties minuciu laikotarpyje net sesi pasirode  o paskui ta vakar sar visa kruva, jau nebeskaiciavau, vakar vel tas pats Skambinau vakar Endzinienei, patare didint doze kol pasieksim 100 mg parai, (dabar yar 75 mg.), o jei nieko gero, tai tuomet tikriausiai bandysim Kerppra. Geleta, kaip jums tas Keppra? Papildyta:milka@, kaip tau Topamaksas? po kiek jus jau geriat? nelenda tie brudai? aišku, o kiek miligramų kilogramui svorio lamiktalio geriat?Keppra mums šiek tiek padėjo, bet nepasakyčiau, kad labai daug  .Ir 30 tablečių keppros kainuoja 206 litai, visiškai nekompensuoja jų  , mes po 3 tabletes į parą geriame, o nuo topomaxo mums nieko gero, nuėmėm jau jį Papildyta:QUOTE(Domicele @ 2008 11 06, 08:55) Geleta mes geriam Lamiktali po 50 mg parai, man patinka sis vaistas, kai ivedin4jom jis mums dave teigiamu rezultatu, o dabar jau nebezinau, nes ir Topamaksa isivedem. Mums jau priepuoliai pradejo lysti pilnu tempu  pries savaite dar tik po viena du per diena budavo, o dabar jau kosmaras, uzvakar parsevedziau is darzelio ir desimties minuciu laikotarpyje net sesi pasirode  o paskui ta vakar sar visa kruva, jau nebeskaiciavau, vakar vel tas pats Skambinau vakar Endzinienei, patare didint doze kol pasieksim 100 mg parai, (dabar yar 75 mg.), o jei nieko gero, tai tuomet tikriausiai bandysim Kerppra. Geleta, kaip jums tas Keppra? Papildyta:milka@, kaip tau Topamaksas? po kiek jus jau geriat? nelenda tie brudai? laikykis Domicele, kaip nors, pamatysi, kada ateis diena ir mūsų vaikučiai pasveiks, reikia tuo tikėti, tada mes būsime laimingiausios pasaulyje mamytės Papildyta:Tiesa Jurgereėsta, kas dėl tvarkos ir švaros, tai Kaune tvarkingiau nei Vilniuj, ir Kaune mamytes maitina, o Vilniuje ne
Sveikutės Jurgeresta,Vilniuj nesam gulėję,bet KMUK sąlygos dabar tikrai super,viskas nauja,švaru,gražu  Kaip Milka@ minėjo,yra mamytėm virtuvėlė, palatos dabar gražios,šviesios,yra vaikams žaisliukų,knygučių  O dėl personalo,tai ką aš žinau  Mums ir gydytoja (Endzinienė), ir sesutės labai fainos,nuoširdžios  Aš pamenu kaip pirmą kartą mes ten patekom,kai mažyliui buvo 1.5 metukų ir ten sužinojom diagnozę,tai kaukiau(tikrąja ta žodžio prasme) dieną naktį,tai tokio nuoširdumo,šiltumo,palaikymo nebuvau sulaukus per visą savo gyvenimą nė iš vieno žmogaus,kaip iš šio skyriaus seselių  Ir dabar kai nuvažiuojam tyrimams,tai tik atėjus į skyrių sesutės pažįsta pirma vaiką,o paskui ir mane,prisimena,kad mažius pirmą kartą buvo labai burbuliukas,o dabar kūdena  Tai negi žiežulos,kurioms nerūpi skyriuje gulintys vaikai, prisimintų tiek detalių apie vaiką Taigi,aš kategoriškai prieštarauju tam,kad ten personalas bjaurus,niekad su tuo nesutiksiu  Juo labiau,kad kaip kažkuri mamytė buvo rašius,kad sesutė puolė iš už kampo ir griebė vaiką  Šitas pasisakymas man protu nesuvokiamas Sorry,jei kam šis mano posmas nepatiks,bet čia mano nuomonė  P.S. Dar prisiminiau apie sesutes  Kai antrą kartą nuvažiavom,tai sesutės iš karto pastebėjo,kad aš daug svorio numetus,kad likę tik kaulai ir oda,o pirmą kartą buvau tamsiaplaukė,antrą kartą atvažiavau blondinė Papildyta:QUOTE(geleta @ 2008 11 06, 19:54) d4kui Jurgeresta, žinok Kaune ten bi6ki kitaip, man seselės žiauriai nepatiko, nenorėčiau ten gultis daugiau, o ir rezultato nebuvo, Endzinianė niekuo nepadėjo  , žiūrėk, nenusileisk ten seselėm Juk Endzinienė ne Viešpats Dievas  Priklauso nuo ligos eigos  Mums ji labai padėjo  Klaipėdoje gyd. Savilovo dvi savaites buvom gydomi prednizolonu,depakinu ir klonazepamu, EEG buvo padaryta tik rutininė,ne miego.. Nors dvi savaites pagerėjimo nebuvo,o liga tik progresavo,sulaukėm 98 priepuolių per parą,jokių tyrimų,jokių kitų vaistų ar galiausiai siuntimo konsultuotis kitur nesulaukėme,kol patys nepakėlėme triukšmo ir susirinkę daiktus savo mašina neišvažiavome į Kauną. Kaune gydytoja ir sesutės nustebę žiūrėjo,kad mes su tokios būklės vaiku ryžomės važiuot savo mašina,o ne greitąja su gydytojų priežiūra... Kaune,atlikus KT,miego EEG,gyd. Endzinienė skyrė gydymą depakinu ir lamiktaliu ir po mėnesio priepuoliai visiškai išnyko..iki pat šiol...ačiū Dievui ir gydytojai  Retai pasirodydavau skyrelyje,ale dabar ka rėžiau kalbą iš peties
QUOTE(Dite @ 2008 11 07, 10:23) Sveikutės Jurgeresta,Vilniuj nesam gulėję,bet KMUK sąlygos dabar tikrai super,viskas nauja,švaru,gražu  Kaip Milka@ minėjo,yra mamytėm virtuvėlė, palatos dabar gražios,šviesios,yra vaikams žaisliukų,knygučių  O dėl personalo,tai ką aš žinau  Mums ir gydytoja (Endzinienė), ir sesutės labai fainos,nuoširdžios  Aš pamenu kaip pirmą kartą mes ten patekom,kai mažyliui buvo 1.5 metukų ir ten sužinojom diagnozę,tai kaukiau(tikrąja ta žodžio prasme) dieną naktį,tai tokio nuoširdumo,šiltumo,palaikymo nebuvau sulaukus per visą savo gyvenimą nė iš vieno žmogaus,kaip iš šio skyriaus seselių  Ir dabar kai nuvažiuojam tyrimams,tai tik atėjus į skyrių sesutės pažįsta pirma vaiką,o paskui ir mane,prisimena,kad mažius pirmą kartą buvo labai burbuliukas,o dabar kūdena  Tai negi žiežulos,kurioms nerūpi skyriuje gulintys vaikai, prisimintų tiek detalių apie vaiką Taigi,aš kategoriškai prieštarauju tam,kad ten personalas bjaurus,niekad su tuo nesutiksiu  Juo labiau,kad kaip kažkuri mamytė buvo rašius,kad sesutė puolė iš už kampo ir griebė vaiką  Šitas pasisakymas man protu nesuvokiamas Sorry,jei kam šis mano posmas nepatiks,bet čia mano nuomonė  P.S. Dar prisiminiau apie sesutes  Kai antrą kartą nuvažiavom,tai sesutės iš karto pastebėjo,kad aš daug svorio numetus,kad likę tik kaulai ir oda,o pirmą kartą buvau tamsiaplaukė,antrą kartą atvažiavau blondinė Papildyta:Juk Endzinienė ne Viešpats Dievas  Priklauso nuo ligos eigos  Mums ji labai padėjo  Klaipėdoje gyd. Savilovo dvi savaites buvom gydomi prednizolonu,depakinu ir klonazepamu, EEG buvo padaryta tik rutininė,ne miego.. Nors dvi savaites pagerėjimo nebuvo,o liga tik progresavo,sulaukėm 98 priepuolių per parą,jokių tyrimų,jokių kitų vaistų ar galiausiai siuntimo konsultuotis kitur nesulaukėme,kol patys nepakėlėme triukšmo ir susirinkę daiktus savo mašina neišvažiavome į Kauną. Kaune gydytoja ir sesutės nustebę žiūrėjo,kad mes su tokios būklės vaiku ryžomės važiuot savo mašina,o ne greitąja su gydytojų priežiūra... Kaune,atlikus KT,miego EEG,gyd. Endzinienė skyrė gydymą depakinu ir lamiktaliu ir po mėnesio priepuoliai visiškai išnyko..iki pat šiol...ačiū Dievui ir gydytojai  Retai pasirodydavau skyrelyje,ale dabar ka rėžiau kalbą iš peties  čia jau kaip kam, tikrai, aš rašiau, kad ten seselės mano vaiką griebė iš pakampės ir žiauriai išgąsdino, ačiū joms, kad dar kitokios ligos neįvarė
Buriuke
2008 11 07, 18:45
QUOTE(Dite @ 2008 11 07, 10:23) Sveikutės Jurgeresta,Vilniuj nesam gulėję,bet KMUK sąlygos dabar tikrai super,viskas nauja,švaru,gražu  Kaip Milka@ minėjo,yra mamytėm virtuvėlė, palatos dabar gražios,šviesios,yra vaikams žaisliukų,knygučių  O dėl personalo,tai ką aš žinau  Mums ir gydytoja (Endzinienė), ir sesutės labai fainos,nuoširdžios pritariu, kad KMUK labai fainas skyrius ir sesutės labai nuoširdžios ir rūpestingos. Mane tos vyresnės sesutės ir taip prisiminė, kai aš maža gulėjau o paskui gulėjau su Emiliu, o kai atvažiavau su Amelija mane irgi prisiminė
QUOTE(Buriuke @ 2008 11 07, 19:45) pritariu, kad KMUK labai fainas skyrius ir sesutės labai nuoširdžios ir rūpestingos. Mane tos vyresnės sesutės ir taip prisiminė, kai aš maža gulėjau o paskui gulėjau su Emiliu, o kai atvažiavau su Amelija mane irgi prisiminė nu va, matai ir tau patiko, o man ne, čia jau kaip kam
sveikos Mergaitės,ką veikiat?kaip gyvenat?buvau lauke, šiandien tokia apgaulinga diena, atrodo per langa, kad šilta saulėta diena, bet labai stiprus ir šaltas vėjas lauke
-Sandrita-
2008 11 08, 13:21
Laba QUOTE(geleta @ 2008 11 08, 10:54) sveikos Mergaitės,ką veikiat?kaip gyvenat?buvau lauke, šiandien tokia apgaulinga diena, atrodo per langa, kad šilta saulėta diena, bet labai stiprus ir šaltas vėjas lauke  pas mus irgi šaltokoka, kartais nesinori kur ir eiti, mums po tos tridienės karštinės vis traukuliai kartojas  laukiu greičiau antradienio, kada į santariškes lėksim, padarytų greičiau tyrimus dėl kraujuko, gal kokiį gydymą skirtų, dabar baisu į vaiką pažiūrėti, net pamėlus iš baltumo QUOTE(Buriuke @ 2008 11 08, 12:36) pasivaidenam Labai šauniai augat  linksma jiems abiems
Buriuke
2008 11 08, 13:34
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 08, 14:21) Laba Labai šauniai augat  linksma jiems abiems  aga, neliūdna jiems tikrai ir bučiuojasi, ir mušasi, paskui vėl draugauja
QUOTE(Buriuke @ 2008 11 08, 14:34) aga, neliūdna jiems tikrai ir bučiuojasi, ir mušasi, paskui vėl draugauja labai faini tavo mažyliai Buriuke, tikrai  .Gaila aš nemoku nuotraukyčių įkelti, parodyčiau savo gybytę
jurgeresta
2008 11 09, 07:28
Sveikutes Aciu uz jusu nuomone apie Kauno kliniku skyriaus sesutes,salygas ir .t.t. Buriuke,kokie tao fainuciai isdykeliai Sandrita,laikykis Tai Rustei taip ilgai kompiuterio nepataiso?
QUOTE(jurgeresta @ 2008 11 09, 08:28) Sveikutes Aciu uz jusu nuomone apie Kauno kliniku skyriaus sesutes,salygas ir .t.t. Buriuke,kokie tao fainuciai isdykeliai Sandrita,laikykis Tai Rustei taip ilgai kompiuterio nepataiso?  jo, gal kas rimto, kad taip ilgai nepataiso  .Mums jau ryt magnetą darys, biškį pergyvenu, bet tikiu, kad Gabytė išgulės, bijau, kad tik per patį tyrimą traukulio nebūtų
Sveikos,kompa pataise kitai dienai (maitinimo bloka pakeite nemokamai-garantinis). Dabar kita beda-pasikeitem ineto plana, Teo neatveze modemo,o sena plana isjunge,nusaut maza  labai tikiuosi ryt modema gauti ir tada jau ismus man laimes valanda-taip ir lomkes prasidet gali,savaite be ineto
Domicele
2008 11 10, 07:36
JulieTa
2008 11 10, 07:37
Ruste, tikrai laukiam sugryštant i eterį
-Sandrita-
2008 11 10, 10:21
QUOTE(geleta @ 2008 11 09, 10:10) jo, gal kas rimto, kad taip ilgai nepataiso  .Mums jau ryt magnetą darys, biškį pergyvenu, bet tikiu, kad Gabytė išgulės, bijau, kad tik per patį tyrimą traukulio nebūtų  Laikykitės, juk bus viskas gerai
Buriuke
2008 11 10, 15:33
QUOTE(geleta @ 2008 11 08, 17:57) labai faini tavo mažyliai Buriuke, tikrai QUOTE(jurgeresta @ 2008 11 09, 08:28) Sveikutes Buriuke,kokie tao fainuciai isdykeliai ačiū už pagyrimus mano vaikams
varlele
2008 11 10, 16:01
Sveikos visos. Del KMUK. Salygos nuostabios, personalas - super!!! Gydytoja Endziniene nuostabi!!! Kitokios nuomones neturiu. Gulejom begale kartu visur, tai KMUK neurologinis - pavyzdys kitiems skyriams ir kitoms ligoninems. Jei kas neaisku, drasiai paklausiu, seseles paslaugios. Kaip ir raset pastebejo kaip vaikas anksciau atrode, o kaip dabar. pagalba, uzuojauta tikrai rasit. Ir galimybe maista psideti ir pasisildyti ir visa kita. RUSTE, kada tu bepasijungsi!!! SU GIMIMO DIENA!!!!!!!! Sveikatos tau, energijos ir tikejimo!
Ciquita
2008 11 10, 16:10
sveikos mergaites, uzsukau cia visai netycia. net nezinojau kad tokia temele yra. as vaikuciu dar neturiu, bet turiu sita bjauria liga. man 24m sergu epilepsija nuo vaikystes.  man priepoliai buna pora kartu imenesi ir tik naktim. tuom labai dziaugiuosi mane domina toks klausimas. ar jusu seimoje buvo sia liga serganciu, ar si liga paveldima? is kur ji atsirado pas jusu lelius  tiesiog galvoju apie savo vaikus... bet labai bijau..
Buriuke
2008 11 10, 17:34
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 10, 17:10) sveikos mergaites, uzsukau cia visai netycia. net nezinojau kad tokia temele yra. as vaikuciu dar neturiu, bet turiu sita bjauria liga. man 24m sergu epilepsija nuo vaikystes.  man priepoliai buna pora kartu imenesi ir tik naktim. tuom labai dziaugiuosi mane domina toks klausimas. ar jusu seimoje buvo sia liga serganciu, ar si liga paveldima? is kur ji atsirado pas jusu lelius  tiesiog galvoju apie savo vaikus... bet labai bijau..  aš irgi pati sergu šia liga man irgi 24 m. Sergu nuo dviejų metų. Vaikystėj būdavo dažniau priepuoliai, bet dabar du kartus pasikartojo kas 7 metus, bet abu kartus buvo žiaurūs priepuoliai, gulėjau reanimacijoj. Turiu du vaikučius, tai vienam vaikučiui irgi nustatė šitą ligą bet jam būna tik susitrenkus galvą, o pas mane šeimoj aš pirma turinti šią ligą.
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 10, 17:10) sveikos mergaites, uzsukau cia visai netycia. net nezinojau kad tokia temele yra. as vaikuciu dar neturiu, bet turiu sita bjauria liga. man 24m sergu epilepsija nuo vaikystes.  man priepoliai buna pora kartu imenesi ir tik naktim. tuom labai dziaugiuosi mane domina toks klausimas. ar jusu seimoje buvo sia liga serganciu, ar si liga paveldima? is kur ji atsirado pas jusu lelius  tiesiog galvoju apie savo vaikus... bet labai bijau..  Jo, šita liga būna ir paveldima, bet vat mano šeimoj ir net visoj giminėj nebuvo tokios ligos, o mergytė serga jau 3 metus Papildyta:QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 10, 11:21) Laikykitės, juk bus viskas gerai  Jau mes po MAGNETO, iš tikrųjų viskas buvo gerai, išgulėjo ramiai, tik tyrimo metu vaistukus tokius į veną leido, bet neverkė visai, ačiū Dievui tyrimas praėjo gerai, man leido būti šalia, glosčiau mažosios rankytes ir kojytes  .Tyrimo atsakymas tik trečiadienį, mums jį atsiųs registruotu laišku.Šiandien skambinausi vienai moteriškei, ji sakė man paskambinti ketvirtadienį ir mus suves su Kauno neurochirurgu Žobaku, gal jam kokia mintis kils,kaip išvaduoti mus iš šitos prakeiktos ligos Papildyta:Su TORTADIENIU RUSTE
inetele
2008 11 10, 22:44
ruste su gimtadieniu Papildyta:QUOTE(Ciquita @ 2008 11 10, 17:10) sveikos mergaites, uzsukau cia visai netycia. net nezinojau kad tokia temele yra. as vaikuciu dar neturiu, bet turiu sita bjauria liga. man 24m sergu epilepsija nuo vaikystes.  man priepoliai buna pora kartu imenesi ir tik naktim. tuom labai dziaugiuosi mane domina toks klausimas. ar jusu seimoje buvo sia liga serganciu, ar si liga paveldima? is kur ji atsirado pas jusu lelius  tiesiog galvoju apie savo vaikus... bet labai bijau..  labai uzjauciu nes liga tikrai labai  negera pas mano mergyte epilepsija likutinis veiksnys po persirgto encefalito  nei gimineje ,nei seimoje niekas nesirgo nors turim seimos drauga serganti sia liga jo mama sirgo ,o vaikams kolkas nieko turi du vaikelius,geria vaistus buna reti ,bet stiprus priepuoliai. GELETA siunciam dideli bucki tavo Gabytei ,kad ji taip puikiai istvere saunuolyte
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 10, 17:10) mane domina toks klausimas. ar jusu seimoje buvo sia liga serganciu, ar si liga paveldima? is kur ji atsirado pas jusu lelius  tiesiog galvoju apie savo vaikus... bet labai bijau..  Sveika, pas mus šeimoje, kiek žinom, niekas nesirgo. Genetikai taip pat neturi už ko užsikabinti, visi sutikti neurolgai linkę manyti, kad tai dėl komplikuoto gimdymo. Taigi už šią ligą esam "dėkingi" Antakalnio gimdyklai, kuri lengvą, nekomplikuotą neštumą pavertė siaubingu gimimu vaikeliui. Prisidedam prie sveikinimų RUSTEI
GELETA siunciam dideli bucki tavo Gabytei ,kad ji taip puikiai istvere saunuolyte  [/quote] Labai Ačiū Inetėle
Ciquita
2008 11 11, 12:09
QUOTE(Buriuke @ 2008 11 10, 18:34) aš irgi pati sergu šia liga man irgi 24 m. Sergu nuo dviejų metų. Vaikystėj būdavo dažniau priepuoliai, bet dabar du kartus pasikartojo kas 7 metus, bet abu kartus buvo žiaurūs priepuoliai, gulėjau reanimacijoj. Turiu du vaikučius, tai vienam vaikučiui irgi nustatė šitą ligą bet jam būna tik susitrenkus galvą, o pas mane šeimoj aš pirma turinti šią ligą. pas mane seimoje as irgi esu pirma su tokia liga ot sutapimas as net gyvenau nuo vaikystes iki visai nesenai Dainavos rajone QUOTE(geleta @ 2008 11 10, 21:20) Jo, šita liga būna ir paveldima, bet vat mano šeimoj ir net visoj giminėj nebuvo tokios ligos, o mergytė serga jau 3 metus Papildyta:reikia tiketis kad isaugs, juk buna ir tokiu variantu Papildyta:labai uzjauciu nes liga tikrai labai  negera pas mano mergyte epilepsija likutinis veiksnys po persirgto encefalito  nei gimineje ,nei seimoje niekas nesirgo nors turim seimos drauga serganti sia liga jo mama sirgo ,o vaikams kolkas nieko turi du vaikelius,geria vaistus buna reti ,bet stiprus priepuoliai. QUOTE(milka@ @ 2008 11 10, 23:48) Sveika, pas mus šeimoje, kiek žinom, niekas nesirgo. Genetikai taip pat neturi už ko užsikabinti, visi sutikti neurolgai linkę manyti, kad tai dėl komplikuoto gimdymo. Taigi už šią ligą esam "dėkingi" Antakalnio gimdyklai, kuri lengvą, nekomplikuotą neštumą pavertė siaubingu gimimu vaikeliui.
 galimas ir toks variantas. apie komplikuota gimdyma net nebuvau pagalvojus. as gimusi menesiu anksciau. tai viena menesiuka teko praleisti inkubatoriuje
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 11, 13:09)  galimas ir toks variantas. apie komplikuota gimdyma net nebuvau pagalvojus. as gimusi menesiu anksciau. tai viena menesiuka teko praleisti inkubatoriuje  Deguonies trūkumas gimdymo metu, gali būti viena iš priežasčių epilepsijai. Mano mergytė gimė išnešiota (buvo atlikta cezario operacija). Bet gerokai pridususi, intensyvioj terapijoj 5 paras praleido.
Ciquita
2008 11 11, 13:14
taip noriu savo leliuko, bet taip bijau...  nenoriu kad jam si liga butu ir kad jis kankintusi. kaip ir kiekviena mama noreciau kad mano mazylis butu sveikas. o po tiek vaistu kiek suvartojus, ir kokius kiekius vartoju....
-Sandrita-
2008 11 11, 18:45
Labas vakarėlis Ruste su gimtadieniu Mes tik iš Vilniaus, galvojau gal pradžiugins, bet neteko džiaugtis, židinukai kurie buvo tik kaireje pusede sejasi i desine, ir kaktos zonoj jau daug, ech... o taip tikejausi kad bus geriau
Ilganosė
2008 11 11, 19:08
Prisijungiu prie sveikinimų Rustei-kad svajonės pildytųsi.... Sandrita, tai gal vaistus pakeitė, kokius dabar geriat? mes tai vėl nelinksmi-mažiuko krūtinkaulis deformuojasi, neaišku dėl ko...Kitą ketv. pas chirugus keliausim, neaišku, ką pasakys.
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 11, 19:45) Labas vakarėlis Ruste su gimtadieniu Mes tik iš Vilniaus, galvojau gal pradžiugins, bet neteko džiaugtis, židinukai kurie buvo tik kaireje pusede sejasi i desine, ir kaktos zonoj jau daug, ech... o taip tikejausi kad bus geriau  labai užjaučiu Papildyta:QUOTE(Ilganosė @ 2008 11 11, 20:08) Prisijungiu prie sveikinimų Rustei-kad svajonės pildytųsi.... Sandrita, tai gal vaistus pakeitė, kokius dabar geriat? mes tai vėl nelinksmi-mažiuko krūtinkaulis deformuojasi, neaišku dėl ko...Kitą ketv. pas chirugus keliausim, neaišku, ką pasakys. o dėl ko jis deformuojasi, nesakė?
-Sandrita-
2008 11 11, 19:25
QUOTE(Ilganosė @ 2008 11 11, 19:08) Prisijungiu prie sveikinimų Rustei-kad svajonės pildytųsi.... Sandrita, tai gal vaistus pakeitė, kokius dabar geriat? mes tai vėl nelinksmi-mažiuko krūtinkaulis deformuojasi, neaišku dėl ko...Kitą ketv. pas chirugus keliausim, neaišku, ką pasakys. Mes vietoj fenobarbitalio convulexa geriam, dabar dar liepe relanium gerti, kazkaip dar netikejau kad mazyte sita liga serga, vis galvojau jau dabar kaip padarys bus viskas gerai, bet dabar tiesiog paluzau
Iewa A.
2008 11 11, 19:49
Sveikutes. Noreciau prisijungt prie jusu.  Auginu suneli su sia liga. mum ja rado vos 7,5 menesiu. tiek gerai kad jau metai gyvenam be traukuliuku. bet raida visiskai sutrikus, nevaikstom, vos pasedim. tiesiog kosmaras koks vargas auginant tokius ligoniukus. bet juk mes mamos ir musu tokia dalia.  STIPRYBES VISOMS
-Sandrita-
2008 11 11, 19:54
QUOTE(Iewa A. @ 2008 11 11, 19:49) Sveikutes. Noreciau prisijungt prie jusu.  Auginu suneli su sia liga. mum ja rado vos 7,5 menesiu. tiek gerai kad jau metai gyvenam be traukuliuku. bet raida visiskai sutrikus, nevaikstom, vos pasedim. tiesiog kosmaras koks vargas auginant tokius ligoniukus. bet juk mes mamos ir musu tokia dalia.  STIPRYBES VISOMS  Sveika prisijungusi Laikykitės, kantrybės ir stiprybės
Labukas, sveikinu jubiliate Dziaugiuosiu kad Geletos mergaite istvere tyrima Maniskei irgi itaria, kad epilepsija del gimdymo traumos  nes neranda prie ko prisikabint daugiau
Sveikos, prisiduodu, kad jau su ryšiu esu  dėkoju už sveikinimus pakoregavau pirmąją temos žinutę
|
|