Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: l/d Sadutė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
NENGA
Noreciau suzinoti nuomuones apie l/d Sadute mirksiukas.gif
Coca - cola
tai kad , jei apie vilniaus sadute tai jau yra tokia tema, tik ten vos keletas pasisakymu. paieskok 4u.gif
Coca - cola
oi labai sorry, pamaciau, kad kaune blush2.gif
LINCE
Aš irgi norėčiau ką nors apie jį ,ypač apie lopšelį ,sužinot:)
Lu-ma
Ir mes norim apie jį viską žinoti. Planuojam eiti nuo 08 01.Rašykit mamos, please blush2.gif
NENGA
Nejau niekas neveda i si darzeli savo atzalu g.gif
Lu-ma
MATYT PRADESIM VEST IR SUZINOSIM KAS PER ........... ax.gif
LINCE
Tada bent jūs parašykit 4u.gif
Lu-ma
Na. mes jau antra savaite lankom si darzeli 4u.gif . Visai neblogai ten biggrin.gif Zaislu visokiausiu ir siaip atrodo gerai su vaikais elgiasi. KOLKAS PATINKA IR MAN IR MANO LIALKAI ax.gif
NENGA
Mes po 3 dienu pradesim lankyti mirksiukas.gif
Lu-ma
QUOTE(NENGA @ 2005 08 12, 15:25)
Mes po 3 dienu pradesim lankyti mirksiukas.gif
*

O kaip malonu 4u.gif Manau patiks ir jums thumbup.gif
LINCE
O prieš kiek laiko užrašėt /
Lu-ma
Mes uzsirasem birzelio pabaigoj ir nuo 08 01 pradejom eiti ax.gif Matai liepa darzelis atostogauja smile.gif
kikka
Sveikos 4u.gif

mano mergyte irgi lanko ta pati darza kaip ir jusu...ir galit mane vadint stupid.gif fool.gif ...bet daznai paslampineju apie ta darzeli,nes ten dirbanti viena aukletoja,maniskei laaabai nepatinka,nenori pasilikt su ja ir t.t., o namie isgirdau net tokiu pasakymu kaip "mane muse" blink.gif nu man tai sokas,pradejau kuo atidziau tyrinet ta darzeli ir aukletojas ir aisku savo vaika,pradejau atkreipti demesi ar neissigalvoja blink.gif dar pradzioj atrode,kad fantazija pradejo atsiskleisti,bet...klydau maniske nefantazuoja dar... tai vat sia savaite beveik kasdien stebejau,kaip ta nepatinkanti aukletoja (Janina Matutiene) elgiasi su vaikais lauke,nelabai graziai...nesigedija vaika timptelti uz rankos,kai neklauso ir t.t. apie pakelta balsa nekalbu...ji as jau ir grupeje girdejau ne viena karta...bet tylejau,kol neisgirdau kaip staugia ant mano mergytes (dar tylejau ir del to,kad zinau,jog ji pavaduojanti ir si savaite jai paskutine)...tai vat...siandien palikau Enrika grupeje ir stoviu uz duru verysad.gif maniske verkia verysad.gif ,o aukletoja saukia: " palauk tuoj ateis cigonas,as tave ikisiu i tamsu maisa ir tu mamos nebematysi niekada!blemba,atejai neismiegojus!tuoj eisi man i lova ir galesi klykt kiek nori...!!!" tai vat taip raminami vaikai sad.gif zodis blemba irgi vartojamas unsure.gif nezinau kaip mazas vaikas gali isivaizduoti cigona,pirma karta toki zodi girdedama verysad.gif nu vienzo klaikuma... aisku nuejau pas vedeja...pasakiau... ziuresim kas bus toliau,bet ta ragana pirmadieni musu grupeje jau nebedirbs,del to labai dziaugiuosi smile.gif
ypata
Aš parašysiu tik trumpą komentarą, nes vedu vaiką kitur, bet turėjau mini pažintį su darželiu. Kai lapkritį išėjo mūsų auklė ir mirtinai reikėjo greitai kur nors įkišti savo mažių, aplėkiau nemažai Kauno darželių. Etiudo ir Girinuko vedėjos akivaizdžiai "kažko" laukė ir tikėjosi, o aš nemaniau, kad verta su kyšiais savo 3m. neturintį vyruką kišti į 4-5m.grupes, todėl dar nulėkiau į Sadutę. Ten maloniai nuvedė į grupę, primygtinai išklausinėjo, kur dirba tėveliai, papasakojo, koks vargingas darželis (taip ir pasirodė sad.gif ), ir paskė, kad:"Žinoma priimsim, nors grupės visos ir pilnos ir vaikų mums tikrai nebereikia, bet labai reikia tokių normalių ir inteligentiškų tėvelių !" Paskui mus netikėtai be jokių kyšių priėmė į Malūnėlio lopšelinę grupę, ten ir išėjom, tai artimesnės pažinties su Sadute neturiu.
kikka
ypata,o cia sadutes su zelmeneliu nemaisai g.gif nes mums tai tokia situacija zelmenelyje buvo,kad kuo kruopsciausiai issiklausinejo kas,kuo ir uz kiek dirba unsure.gif o saduteje tai net ir prasyma pildant nebuvo tokiu klausimu kaip darboviete ir t.t.
Lu-ma
Parejo antra pastovi auklėtoja cry.gif .Oi kaip man ji nepatiko cry.gif O dar pasake , kad ir ta kita gera auklėtoja Neringa perkeliama į kitą grupę doh.gif .Dabar tikrai nzn kas laukia schmoll.gif g.gif
kikka
oj ir as nepatenkinta likau ta nauja aukletoja schmoll.gif atejus pasiimt paklausiau kaip sekesi,o ji man "nezinau" blink.gif ir nuejo unsure.gif likau nesupratus sad.gif
Lu-ma
Toks jausmas ,kad pati vaiku neturi. Aprengus megztuka tokioj silumoj, nu gerai ,mes ateinam su juo,nes rytais salta, bet vietoj to kad isrengtu kai atsayla dar labiau aprenge. O pati stovi su bliuzele trumpom cry.gif . Baisu doh.gif
kikka
o kaip jums mamos darzelio meniu g.gif na siandien paziurejau tai dar dar... bet jau praeita penktadieni tai kai paziurejau pagalvojau reikia greiciau vaikui valgyt duoti blink.gif bo,galvoju alkana labiausiai turbut g.gif ir dar idomu kazkaip,negi ta pati valgo ir 1.5m ir 5-6metu vaikai (na gal tik porciju dydis skiriasi),bet siaip tas meniu man labai jau keistas schmoll.gif o ir galima sakyt,kad darzelyje vaikas valgo tik viena karta blink.gif (kai namie maniske valgydavo 4 kartus per ta laika) visus kitus uzkandziauja,o ir tie uzkandimai man tokie kaistoki gi vaikai tiek laksto,duksta isalksta g.gif

ir ar kada pastebejot,kad vaikams duotu koki jogurta ar vaisiu kokiu g.gif as tai neee schmoll.gif o ir gert ziuriu duoda ne sultis,o sulciu gerima unsure.gif gerai,kad dar kokio YUPI ar ZUKO nepasiulo blink.gif

Lu-ma
Nu as ir galvoju,kodel ji kai pareina is darzelio, puola viska iseiles valgyt g.gif
kikka
QUOTE(Dema @ 2005 08 29, 20:59)
Nu as ir galvoju,kodel ji kai pareina is darzelio, puola viska iseiles valgyt g.gif
*

o meniu skaitei g.gif neatrodo jis keistas tau g.gif pvz.man tas medus kasdien keistai,o ir citrina aisku gerai,bet...
Lu-ma
O dar prisiminiau, o kaip uzdejo vaikui skarele.... doh.gif aukstyn kojom, nzn kuriuo galu ji ten bande uzdet. Truksta zodziu schmoll.gif
Lu-ma
QUOTE(kikkaa @ 2005 08 29, 18:01)
o meniu skaitei  g.gif  neatrodo jis keistas tau  g.gif  pvz.man tas medus kasdien keistai,o ir citrina aisku gerai,bet...
*

Nu tik pora kartu skaiciau, tai nieko pasirode ax.gif
kikka
QUOTE(Dema @ 2005 08 29, 21:03)
O dar prisiminiau, o kaip uzdejo vaikui skarele.... doh.gif  aukstyn kojom, nzn kuriuo galu ji ten bande uzdet. Truksta zodziu schmoll.gif
*

Dema,cia dar nieko as viena karta saviskei uzdejau suknele ant sleikuciu 4u.gif atejau pasiimt tai is sukneles buvo padarytas sijonas (vos ne iki zemes) o petneseles suristos uz nugaros,kad laikytusi ir nekristu blink.gif
Lu-ma
Siaip kalbejau su viena moteriskaite, sake kad ta Neringa faina labai,o apie ta kita tokia tyla buvo cry.gif Ir kas dabar bus schmoll.gif . Kotais man darosi visai neramu
kikka
QUOTE(Dema @ 2005 08 29, 21:06)
Nu tik pora kartu skaiciau, tai nieko pasirode ax.gif
*

vat penktedienio
pusryciai- kiausinis,batonas,sviezias agurkas
pietus-sriuba,kopustu troskinys su kukuliukais,sulciu gerimas
vakariene-avizu kose,batonas su medum,balta kava

man cia labai mazai atrodo blink.gif na tik pietus normalus ir tai to gerimo galetu neduot schmoll.gif
Lu-ma
QUOTE(kikkaa @ 2005 08 29, 18:08)
Dema,cia dar nieko as viena karta saviskei uzdejau suknele ant sleikuciu  4u.gif  atejau pasiimt tai is sukneles buvo padarytas sijonas (vos ne iki zemes) o petneseles suristos uz nugaros,kad laikytusi ir nekristu  blink.gif
*

Nu cia jau fantastika cool.gif Reikia vaikus rengt kuo paprasciau, nes ziuriu toms moteriskems kotais per sudetinga darosi schmoll.gif
kikka
QUOTE(Dema @ 2005 08 29, 21:10)
Siaip kalbejau su viena moteriskaite, sake kad ta Neringa faina labai,o apie ta kita tokia tyla buvo cry.gif  Ir kas dabar bus schmoll.gif . Kotais man darosi visai neramu
*

Neringa man irgi labai faina,kazkaip iskart pasitikejau ja ir ramiau palikdavau,o sita Kristina schmoll.gif
Lu-ma
QUOTE(kikkaa @ 2005 08 29, 18:13)
vat penktedienio
pusryciai- kiausinis,batonas,sviezias agurkas
pietus-sriuba,kopustu troskinys su kukuliukais,sulciu gerimas
vakariene-avizu kose,batonas su medum,balta kava 

man cia labai mazai atrodo  blink.gif na tik pietus normalus ir tai to gerimo galetu neduot  schmoll.gif

*

o balta kava prie ko tikiems vaikams doh.gif Cia dabar kas
Lu-ma
Jau nekalbu, apie skersvejus , kuriuos jos daro. Man tai kraupu istikruju doh.gif Nu vedint aisku reikia, bet tikrai ne sitaip. O tai ko ziemos metu reikes laukt schmoll.gif
kikka
QUOTE(Dema @ 2005 08 29, 21:20)
Jau nekalbu,  apie skersvejus , kuriuos jos daro. Man tai kraupu istikruju  doh.gif Nu vedint aisku reikia, bet tikrai ne sitaip. O tai ko ziemos metu reikes laukt schmoll.gif
*

ko g.gif as tau galiu pafantazuot biggrin.gif maniske prakaituoja nemazai tai specialiai nunesiau maikute miegojimui,kad perrengtu ir kad po miegucio nevaiksciotu slapia nugaryte po tuos skesvejus unsure.gif spek ar nors karta pasivargino perrengt 4u.gif o as dar vienakart klausiau ar rengiate? pasake taip !!! bet as matau,kad maikute guli spintuteje isskalpta,islyginta ir ne karto neuzdeta schmoll.gif tai vat maniske perpus susloguos ir toliau kiti 4u.gif arba cia bet kuris po miego gali buti perpustas cool.gif brrrrrrr.........
Lu-ma
QUOTE(kikkaa @ 2005 08 29, 18:26)
ko  g.gif  as tau galiu pafantazuot  biggrin.gif  maniske prakaituoja nemazai tai specialiai nunesiau maikute miegojimui,kad perrengtu ir kad po miegucio nevaiksciotu slapia nugaryte po tuos skesvejus  unsure.gif  spek ar nors karta pasivargino perrengt  4u.gif  o as dar vienakart klausiau ar rengiate? pasake taip !!! bet as matau,kad maikute guli spintuteje isskalpta,islyginta ir ne karto neuzdeta  schmoll.gif   tai vat maniske perpus susloguos ir toliau kiti  4u.gif  arba cia bet kuris po miego gali buti perpustas  cool.gif     brrrrrrr.........
*

Su tuo perrenginejimu tikra kancia ziuriu joms. Ir as kiek kartu prasiau,atsils ir nurenkit, nesu ir maikytes ir kojinytes, schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif gerai gerai ir galu gale cry.gif kaip atvedziau , taip ir radau. Del tu skersveju , jauciu reikes jau kalbet, nes nesamone,tikrai eisim i darza kas dvi savaites
Lu-ma
Siaip geriausia : girdziu, seimininkele kitai guodziasi, oi kaip pavargau , zinai gi kol 10 siknu nuplauni.Nu taip kalba prie vaiku. Juk zinai i koki darba eini, nemegsti vaiku, neik,tai ne ateina belekokios ir paskui vaikams tenka kentet .Aisku, tokie maziuliai dar nepapasakoja, tai ir daro su jais beleka cry.gif liudna
kikka
nu nu siknu tai tikrai nevisada plauna 10 schmoll.gif kai budavo karstos dienos ir eidavo i smeliuka pazaist tai maniske ir pareidavo su pilnu pampersu smelio ir paskui dejuodavo,kad jai ten popa verysad.gif tai aisku kur nebus popa jei smelis,prakaitas ir siusiukas i kose susimaiso verysad.gif tai irgi teko mandagiai pareikalaut,kad tokie bairiai baigtusi ir kazkaip dabar lyg nuplauna unsure.gif
kikka
QUOTE(Dema @ 2005 08 29, 21:16)
o balta kava prie ko tikiems vaikams doh.gif Cia dabar kas
*

nu gal cia labai uzbalinta kakava blush2.gif nezinau,bet siaip tokie produktai kurie rekomenduojami iki triju metu susilaikyt tai ziuriu kasdien unsure.gif na aisku mes ir namie medaus ir t.t. pavalgom bet tikrai nekasdien schmoll.gif o ka as tame meniu izvelgiu tai medus,kakava (jei teisingai suprantu ta balta kava) ir citrina jei gi nuo triju metuku 4u.gif o kai i vaiko lekste paziuriu visi troskiniai kecupas 4u.gif na gal as cia labai jau priekabi,bet kaip uz 4.35lt tai gal ir prastokai maitina blush2.gif
NENGA
Labas mes jau 2 sav lankome si darzeli mirksiukas.gif , kol kas viskas thumbup.gif , skustis negaliu schmoll.gif Priprato labai lengvai, tik valgyti is pradziu nenorejo g.gif , pati maciau, kaip aukletoja su lekste is paskos begiojo ir vis siule tongue.gif , dabar jau pati valgo mirksiukas.gif
Del perengimo ir pamperso keitimo nematau problemu schmoll.gif , jei silta nurengia, jei vesiau aprengia, ir niekad neradau nesvariu uzpakaliuku, nors buna visa diena.
O jei jums atrodo, kad mazai valgyt duoda, idekit kokiu sausainiu ar meduoliuku g.gif , as visada idedu mirksiukas.gif
NENGA
Gal galit parasyti i kokias lopselio grupes jus leidziat savo mazyles? Nes nuo siandien "Rakteliu" grupe pradejo lankyti mano vyro seses dukryte. O mes lankome darzeli mirksiukas.gif
kikka
QUOTE(NENGA @ 2005 08 30, 10:35)
Gal galit parasyti i kokias lopselio grupes jus leidziat savo mazyles? Nes nuo siandien "Rakteliu" grupe pradejo lankyti mano vyro seses dukryte. O mes lankome darzeli mirksiukas.gif
*

maniske tai i Dobiliuku eina 4u.gif na nepagalvokit as labai jau nesiskundziu blush2.gif dziaugiuosi,kad mazoji gali buti su vaikais,bet... tokie dalykai apie kuriuos mes cia rasem tikrai stebina unsure.gif
Lu-ma
QUOTE(NENGA @ 2005 08 30, 07:27)
Labas mes jau 2 sav lankome si darzeli mirksiukas.gif , kol kas viskas  thumbup.gif , skustis negaliu schmoll.gif Priprato labai lengvai, tik valgyti is pradziu nenorejo g.gif , pati maciau, kaip aukletoja su lekste is paskos begiojo ir vis siule tongue.gif , dabar jau pati valgo mirksiukas.gif
Del perengimo ir pamperso keitimo nematau problemu schmoll.gif , jei silta nurengia, jei vesiau aprengia, ir niekad neradau nesvariu uzpakaliuku, nors buna visa diena.
O jei jums atrodo, kad mazai valgyt duoda, idekit kokiu sausainiu ar meduoliuku g.gif , as visada idedu mirksiukas.gif
*

Nu kodel sakai nera problemu del pampersu ir t,t. As pvz keliata savaiciu stebejausi kad pampersai kiek atnesu is viso nemazeja, nu aisku mes pareinam su pilnu, bet vis tiek nors koki karta tai galetu pakeist, o del nurengimo tai tikrai problema. Ryte saltoka, negali isrengt , o atejus klausiu ar man nurengt iskarto, sako ne ne salta, veliau nurengsim, ateinu visa susilus ir niekas nepajudinta. Gal tu ka davei aukletojai, kad taviske rupinasi aaa?
Lu-ma
Dėl pripratimo , maniske , ir gi jautesi kuo puikiausiai, valgo puikiai, keliasi sake paskutine, bet tu man pasakyk, kodel kai po vakar naujosios aukletojos atejimo, vaikas siandien net persiaut batuku nenori, nei sesti ant suoliuko , tiesiog limpa ant kaklo. Visa menesi ejom ir buvo ok. KAS DABAR?
Lu-ma
Dėl pripratimo , maniske , ir gi jautesi kuo puikiausiai, valgo puikiai, keliasi sake paskutine, bet tu man pasakyk, kodel kai po vakar naujosios aukletojos atejimo, vaikas siandien net persiaut batuku nenori, nei sesti ant suoliuko , tiesiog limpa ant kaklo. Visa menesi ejom ir buvo ok. KAS DABAR?
NENGA
Nieko nenesiau schmoll.gif matai mano grupeje maziausia ir kol kas vienintele naujoke gal del to ja siek tiek daugiau pasirupina ax.gif O del pampersu pagal skaiciu kiek atnesu ir kiek issinesu - keicia, be to visada griztam su pustusciu mirksiukas.gif

Dema jei visa menesi viskas buvo o.k., o pasikeitus aukletojai - vaikas nebenori eiti, manau cia isties kazkas del aukletojos g.gif Reiktu labiau stebeti, kartais paziureti kaip ji lauke elgiasi su vaikuciai.

Lu-ma
Nu va atejo nauja auklėtoja iš savaitinės grupės. Ispudis cry.gif oj koks ne koks. Maniske dar puse velnio reagavo, bet atvede kita mergike, siaubas cry.gif cry.gif cry.gif , nurimint neina.Mama pakraupus, sake jau taip buvo pripratus, viskas yra gera puse ėjo ir se tau vel nauja , vel is naujo. Žodžiu, ne as viena g.gif . Kazkokia betvarke, kas dvi savaites aukletojas keicia, nu tokiems pypliams ir taip sunku , o dar ................
kikka
ax.gif man tai patiko siandien girdetas dalykas rolleyes.gif atvedziau savo mazaja,o grupeje durys uzdarytos,mes persirenginejam ir girdziu aukletoja vaikams dainuoja sau rolleyes.gif grupeje niekas neverke schmoll.gif ,atidarau duris ir ivedu saviske tai vaizdas irgi grazus ax.gif vaikuciai susodinti ant kilimo,ji risa visiems seilinukus ir traukia daina,taip linksmai (kazka panasaus i tuoj eisim valgyti kosyte biggrin.gif ) man vaikai pasirode visi laimingi rolleyes.gif gal ir mokes ta aukletoja sudomint musu pipiriukus 4u.gif bent jau man tai buvo pirmas rytas kai mes atejom ir niekas neverke mirksiukas.gif labai maloniai atejo aukletoja susipazino su maniske smile.gif maloni moteriske pasirode pirmam kartui ax.gif bet kaip bebutu tikiuosi,kad cia paskutinis naujas zmogus,nes kas dvi savaites keisti nezinau laaabai blogai schmoll.gif

cia apie Dobiliukus 4u.gif
kikka
Tai kuri bus pagrindine Dobiliuku aukletoja g.gif toji Kristina ar sita siandien kur atejo (nezinau dar vardo ) g.gif
Lu-ma
Paguodei biggrin.gif , nes ryte tai ana mergike labai labai verke, maniske tai nzn is kur zino, bet vardu pakviete. O pagrindines( aisku , jeigu vel nekeis) bus jos abi, juk keiciasi kas pusdieni g.gif
kikka
na ir man atrodo,kad jos keiciasi kas pusdieni ,taciau man toks klausimas kyla todel,kad pries pora savaiteliu vedeja sake,jog "dobiliuku" grupeje bus pagrindine aukletoja Neringa g.gif ji isejo tai kas dabar pagrindine g.gif ir galvoju tas grafikas kas pusdieni keistis gal cia laikinas,na gi ten tokie pokyciai vis vyksta unsure.gif
Lu-ma
QUOTE(kikkaa @ 2005 09 01, 06:58)
na ir man atrodo,kad jos keiciasi kas pusdieni ,taciau man toks klausimas kila todel,kad pries pora savaiteliu vedeja sake,jog "dobikiuku" grupeje bus pagrindine aukletoja Neringa  g.gif  ji isejo tai kas dabar pagrindine  g.gif  ir galvoju tas grafikas kas pusdieni keistis gal cia laikinas,na gi ten tokie pokyciai vis vyksta  unsure.gif
*

Visur taip,net kai systra ejo i darza, buvo, kad keisdavosi kas pusdieni. Jiegu viena buvo is ryto, tai kita po pietu, o kuri buvo po pietu , ateina kita diena is ryto irt.t ax.gif
kikka
QUOTE(Dema @ 2005 09 01, 10:00)
Visur taip,net kai systra ejo i darza, buvo, kad keisdavosi kas pusdieni. Jiegu viena buvo is ryto, tai kita po pietu, o kuri buvo po pietu , ateina kita diena is ryto irt.t ax.gif
*

aiskus tada blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.