Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pyktis ant mažo kūdikėlio
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
neraska
Sveikutės. Šiandien supykau ant savo mažiuko, kam sutrukdė baigti kepti bulves. Vaikelis prašėsi miegučio, zirzė, o man bulvės svyla. doh.gif Pradėjau su juo kalbėti piktu tonu. Paguldžiau. Vaikelis užmigo. Dabar labai graužia sąžinė. Juk nėra pagrindo pykti ant tokio mažo vaikelio. Įkrėskit man į užpakaly. cry.gif Nenoriu būti pikta mama. Juk vaikelis dabar visas mano gyvenimas, mano laimė.
Rucelie
neraska, tu esi tik ŽMOGUS, turintis emocijas. juk visokių jų pas mus būna smile.gif aišku, negerai ant mažiuko išsiliet, betgi neklykei ar nepurtei jo. ir man kartais pikčiau gal išsprūsta. manau visoms būna smile.gif turbūt vaikas ne tiek į tavo toną sureaguoja, kiek į emocijas, o jų bet kuriuo atveju nenuslėpsi unsure.gif vaikai viską jaučia, ir jei tu pavargus ir suirzus, pajaus, net jei ir nieko nesakysi pikto...
nebūk per daug reikli sau. tu tik žmogus. vistie esi pati geriausia mama 4u.gif
taiptaip
QUOTE(neraska @ 2005 06 29, 17:03)
Sveikutės. Šiandien supykau ant savo mažiuko, kam sutrukdė baigti kepti bulves. Vaikelis prašėsi miegučio, zirzė, o man bulvės svyla. doh.gif  Pradėjau su juo kalbėti piktu tonu. Paguldžiau. Vaikelis užmigo. Dabar labai graužia sąžinė. Juk nėra pagrindo pykti ant tokio mažo vaikelio. Įkrėskit man į užpakaly. cry.gif Nenoriu būti pikta mama. Juk vaikelis dabar visas mano gyvenimas, mano laimė.
*

O kam tau krėsti į užpakalį, kad tu pati save jau nubaudei , o ir gailiesi. Ir manau jei jau gailiesi , o ir dar prašaisi įkrečiama į užpakalį tau jau didelė nuobauda sau. Negraužk savęs, visko dar bus ir tu turi teisę kartais būti ir blogos nuotaikos, o juk pati sakai daba tau vaikelis visas tavo gyvenimas ir laimė. Viskas bus gerai, laikykis thumbup.gif thumbup.gif
klumpele
buna ir man kad kazka piktai pasakau savo mazei, bet po to taip pikta ant saves, nu atrodo duociau sau i galva. labai noriu ismokti valdyti emocijas, bet neikaip neiseina, jau priesiekiu sau kad daugiau taip nepasikartos, bet opiat dvatcat piat doh.gif
sugalvojau, uz kiekviena pikta zodi reikia paprasyti kad vyras uzvaziuoti per storaja, gal tada tikrai praeis noras rekti biggrin.gif
Jolanta:)
Man irgi kartais taip būna: pradedi kažką daryti, tvarkytis ar pietus virti, o čia staiga kažkokie pageidavimai cry.gif . Tai ir žuvį esu prisvilinus, ir kambary pusiau dulkės nuvalytos ax.gif . Kai kurios mamos tai sugeba nekreipt dėmesio, leidžia savo mažyliams parėkti, aš tai negaliu, kažkaip širdį spaudžia ir tas triukšmas ne prie dūšios g.gif . Bet širdy kartais būna „abidna“, kad galėjo biški vėliau pradėti rėkti, bet ilgai negali pykti, be to pati kaip kiaulė pasijauti, mažyliai gi nemoka kitaip pasakyti, kas jiems yra unsure.gif .
voveriukas36
QUOTE(neraska @ 2005 06 29, 15:03)
(...) Pradėjau su juo kalbėti piktu tonu (...) dabar labai graužia sąžinė ... Įkrėskit man į užpakaly (...) vaikelis dabar visas mano gyvenimas (...)

Galim ne tik įkrėsti į užpakalį, bet ir suspardyti, jeigu pageidauji wink.gif
O sriūbauti paliauk: kol savo atžalą užauginsi dar tiek ašarų išliesi, kad kelių paklodžių neužteks ašaroms nusivalyt biggrin.gif

O jei rimtai tai kažkoks marazmas: negi ant vaikų parėkaut negalima?

neraska
Kūdikėliai yra nekalti. Savo emocijų išlieti ant jų tikrai nereikėtų. Aš jaučiuosi siaubingai už tono pakėlimą. Kai pasižiūriu į tą nekaltą veidelį, kuris šiam pasauly dar nieko blogo niekam nepadarė, pasijaučiu klaikiai. Atrodo nieko tokio nepadariau, bet...vis dėlo. Sąžinė graužia. Matyt dėl to, kad jo gimimas atnešė man daug laimės. Jaučiuosi, tarsi būčiau jam skolinga už tą laimę. Dėl tų mažų stebukliukų mes turime elgtis ypatingai, motiniškai, globojančiai, visada be pykčio, taip, kaip sugeba tik motinos. Bet ne visada pavyksta... verysad.gif cray.gif
VIOLA
kol vaikutis mažas, daug lengviau susivaldyti. pasižiūri į gražias akytes ir pyktis praeina. vyras net klausdavo, kaip aš galiu susivaldyti, nesinervint, kai mažius verkia, zirzia pusę paros. cry.gif
manau, labai svarbus vidinis nusistatymas, sugebėjimas valdyt emocijas. bet, kaip žinia, mamytės priklauso piliečių grupei, kuriai ypač sunku valdyt save-hormonų kaita daro savo. verysad.gif
kai vaikas paauga, tada jau pamatai, kaip aš vadinu, "tamsiąją motinystės pusę". angel_sadangel.gif šiuo metu mano trimetis rengia tokius teroristinius išpuolius, kad ir osama galėtų pavydėt. gun_smilie.gif sunku valdytis, kai matai, kad viskas daroma tyčia ir kad kuo baisiau tave išbandyt.
su vyru sutarėm, kad mušti vaikų negalima, tai dabar didžiausia bausmė-statymas į kampą. scare.gif tik jis tą bausmę pradėjo priimt "ant bajerio"-iš pradžių verkia, po to pasiima kėdutę,atsisėda ir laukia laisvės akimirkos. g.gif
kai labai labai sunku susitvardyt, man padeda tokia priemonė: mintyse atgaminu akimirką, kai buvo vaiko labai gaila. na, kai nuskriaudė kas ir jis verkė. jei nepamenu, tai bandau įsivaizduot jį įskaudintą , pažemintą. ir tada kažkaip atsiranda susivaldymas, žodžiai, kuriais galiu jį nuramint. na, jei kuri nesupratot, tai nesijuokit. blush2.gif
zanetka
aš dažnai pagalvoju vaikas nekaltas kad man nesiseka, bet kartais jau būna per vėlu, jei negražiai pasielgiu tai atsiprašau vaiko ir jis taip pat elgiasi, manau kad reikia ieškoti kompromisą auklėjant vaikus.
baltagulbe
QUOTE(neraska @ 2005 06 29, 16:03)
Sveikutės. Šiandien supykau ant savo mažiuko, kam sutrukdė baigti kepti bulves. Vaikelis prašėsi miegučio, zirzė, o man bulvės svyla. doh.gif  Pradėjau su juo kalbėti piktu tonu. Paguldžiau. Vaikelis užmigo. Dabar labai graužia sąžinė. Juk nėra pagrindo pykti ant tokio mažo vaikelio. Įkrėskit man į užpakaly. cry.gif Nenoriu būti pikta mama. Juk vaikelis dabar visas mano gyvenimas, mano laimė.
*

Neraska, nemanau, kad esi pikta mama. Visų svarbiausia, kad supranti,kad blogai buvo. Pasitaiko tai visiems, supykstam o po to gailimės ir atsiprašinėjame. O mūsų maži vaikai yra mūsų maži angelai angel.gif Kai paaugs dar ne tiek šunybių mums prikrės ir aišku mes ant jų nepyksime, nes jie mūsų vaikai. ax.gif friends.gif
akvilyte
na kai mano maziui buvo 2 savaites tai klyke nesustodamas valanda kokia ir niekas nepadejo sad.gif tai ir man jau stogas pavaziaves buvo, tai truktelejau uz rankos ir riktelejau ant jo sad.gif bet paskui pati krokodilo asarom pradejau verkt cry.gif oi kaip pykau ant saves doh.gif daugiau taip nedarau tongue.gif
knielita
Visoms taip buna, juk nesam atsiribojusios nuo pasaulio. Mums irgi buna sunkiu, buna geru dienu. Manau svarbiausiai yra tai, kad pati supratai, kad ivyko kazkas negero. O griauztis neverta, kiek dar bus tokiu kartu vaikui paaugus doh.gif
Coca - cola
as tai manu kad gyvenimas per trumpas ( o tuo labiau vaikyste), kad nervuotis del tokiu dalyku, kaip "laikas eiti miegoti" arba "renkis" na koks skirtumas, ar dabar pat nueis miegot ar po pusvalandzio, nes kartais tokios smulkmenos pasidaro svarbesnes uz viska, net uz pati vaika...o tai juk tokios smulkmenos palyginus su smagiu zaidimu vietoj maisto kisimo i skrandi.... wub.gif
JDA
kai suima pyktis siulau nueiti i kambary ir pasiemus pagalve issirekti cry.gif mirksiukas.gif
verzak
Sveikutės.
Būna ir man, kad ant savo mažiukės 2.gif: užpykstu ir aprėkiu arba piktai ką pasakau. Negera paskui būna, bet šaukštai po pietų. Atrodo laikaisi iš paskutiniųjų, tvardaisi, kad tik nepradėtum ant savo kleckiuko rėkti, bet būna akimirkų, kai nebeištempi ir ... Rezultatas - pati jautiesi ne kaip.
Panamira
QUOTE(verzak @ 2006 11 06, 20:47)
Būna ir man, kad ant savo mažiukės 2.gif: užpykstu ir aprėkiu arba piktai ką pasakau. Negera paskui būna, bet šaukštai po pietų. Atrodo laikaisi iš paskutiniųjų, tvardaisi, kad tik nepradėtum ant savo kleckiuko rėkti, bet būna akimirkų, kai nebeištempi ir ... Rezultatas - pati jautiesi ne kaip.
*

jetau, kol neuzejau chia, tai maniau, kad tik ash tokia negera savo vaikeliui kartais bunu doh.gif
Jurgitele25
visiems visko pasitaiko,kad truputi uzrekei tai nera blogai,nemanau kad gerai vien ciuciuoti smile.gif Maniske vakar isverte gele ir sudauze vazona,uzrekiau ant jos stiprei,o ji kad pradejo juoktis tongue.gif Galvojo kad kazkas naujo ir nesuprato kad velniu duodu biggrin.gif
spylka
mano kantrybė irgi kartais pratruksta blush2.gif kai uzrekiu ji tik pradeda juuoktis, tada man buna labai gėda ir skaudu, kad neturiu kantrybės, juk ji tokia maza, ir viskas labai idomu wub.gif
sigiukas
aš irgi ant savos mažulės supykstu, ypatingai naktim, kai taip norėsi miegelio, o mžojo zyzia. Aišku poto buna gėda blush2.gif , bet perdaug dėl to savęs nebaudžiu. Manau , kad tai normalu pirmiausia tai, kad aš žmogus(kaip kuri jau rašė), o antra nemanau, kad kuri nors mamytė jau labai laiminga ir patenkinta, kad reikia naktimis keltis mastau.gif. Nu gal ir yra tokių. . . g.gif
katytia
oi man ir buna.irgi poto grazuiesi bet stengiuosi tai nepakartoti. nepykti ant maziaus. nu kurgi jau busi laimingas ir nepiktas kai beveik neturi laisvo laiko,neiegojusi,,as pamenu pirmi menesiai tai isvis kosmaras doh.gif gyvenau ne del saves o tik del vaikucio ir nesimaudzius buvau ir nemiegojus ir nevalgius ,apsepus ir visokia.....ir kaip gi gali tuo dziaugtis? aisku kad supyksti kartais nu bet kad kazka pasakysi tai nieko tokio juk nemusi to vaikucio. o beto kartais kai kanors piktesnio pasakau jis net nesupranta ir ima juoktis biggrin.gif galvoja ka cia mamyte daro g.gif biggrin.gif
irmusia
na man tai prasidejo kantrybes issekimas, kai mazoji pradejo valgyti koses doh.gif
Kartais buna, kad kaip specialiai nevalgo, zaidzia, durniuoja ir viskas, o as su saukstu vis lendu ir lendu, praeina kiek laiko ir pradeda zyzti, o kai pasiulai pieniuko is karto susveicia visa porcija lotuliukas.gif
Nezinau kaip cia toliau bus su tom kosem, bet kolkas nieko gero nematau ir buna tokiu akimirku, kad piktai ka pasakau, o ji pasiziuri i mane isputus akeles blink.gif ir juoktis.... doh.gif
Erdeig
Ale gi tikrai marazmai - ne tai, kad negalima, o reikia ant vaikų šaukti biggrin.gif Na kaip kuriam vaikui, kitam užtenka pikto žvilgsnio, griežtesnio tono. Aš dažnai užrinku ant vaiko, kai matau, kad be jokios rimtos priežasties isterikuoja ir nepadeda jokios kitos priemonės. Jau kažkaip perdėtai kartais reaguojama į vaikų auklėjimą - neduokdie balsą pakėlei... Pažiūrėkim kokia karta užaugus, kuri ko gero nėra ragavus tėvo diržo (čia frazeologizuoju). Visus mokytojus baigia teismais užtampyt, tik savo teises ir išmano. O kur jų pareigos, įsipareigojimai, jų kaip vaikų pozicija? Manau reikia nuo pat pirmų dienų tai skiepyti ir nubrėžti ribas, kas galima, o kas ne. Nesakau, kad kelių mėnesių kūdikis ims ir supras, kodėl ant jo šauki, bet jis tikrai supras tokią mamos emocijų išraišką. Ir jei jam tai nepatiks, susies tai su situacija, ir gal kitą kartą taip nebesielgs.
dark
QUOTE(Erdeig @ 2006 11 09, 16:47)
Ale gi tikrai marazmai - ne tai, kad negalima, o reikia ant vaikų šaukti  biggrin.gif  Na kaip kuriam vaikui, kitam užtenka pikto žvilgsnio, griežtesnio tono. Aš dažnai užrinku ant vaiko, kai matau, kad be jokios rimtos priežasties isterikuoja ir nepadeda jokios kitos priemonės. Jau kažkaip perdėtai kartais reaguojama į vaikų auklėjimą - neduokdie balsą pakėlei... Pažiūrėkim kokia karta užaugus, kuri ko gero nėra ragavus tėvo diržo (čia frazeologizuoju). Visus mokytojus baigia teismais užtampyt, tik savo teises ir išmano. O kur jų pareigos, įsipareigojimai, jų kaip vaikų pozicija? Manau reikia nuo pat pirmų dienų tai skiepyti ir nubrėžti ribas, kas galima, o kas ne. Nesakau, kad kelių mėnesių kūdikis ims ir supras, kodėl ant jo šauki, bet jis tikrai supras tokią mamos emocijų išraišką. Ir jei jam tai nepatiks, susies tai su situacija, ir gal kitą kartą taip nebesielgs.
*

Visai tau nepritariu schmoll.gif Tokie vaikai užaugo, nes kalta visuomenė. Pažiūrėk kokios šeimos-skyrybos, nauji patėviai, pamotės, alkoholis, smurtas, dėmesis tik darbui, vaiko auklėjimas jam perkant daiktą, vaiko teisių iškėlimas, atmetant pareigas.
Beje, nepasakysiu iki kelių metų, bet kažkur iki- vaikas nesupranta ką tu jam šaukdama sakai, tiesiog girdi tavo šauksmą ir jį tai gasdina. Nepastebėjai, kad toks jo elgesys nepasibaigė, o kartojasi nuolat? Tai dėl to, kad jis nesuprato kas tau nepatiko. Jam tik tuo kartu buvo baisu, bet nesuprato kas negerai.
Linkiu tau vaiką auklėt su meile, o dresuot kaip gyvūliuką 4u.gif
Aišku, nemanau, kad vaikas užaugs ant jo neriktelėjus, bet taviškis, matau, už manąjį mažesnis, juk dar visiškas žiopliukas, dar tik pažindinasi su aplinka unsure.gif
neringaa
man ir kartais taip buna, kai rekia ir nezinai ko nori, atrodo, kad tuoj isprotesiu. siandien uzrekiau, tik ne visai vaikui, bet jis ir girdejo, o dabar gaila.
Motek
rekti nerekiu bet kai vyras namie tai atiduodu jam mazyte ir einu i kita kambari prasivedint lotuliukas.gif arba ka nors nuveikt. tikrai padeda ax.gif
Vilmoshka
Į pagalvę išsirėkti - labai geras būdas. IR pati išsikrauni, ir ant vaiko nerėki. 4u.gif
Gosiuke
As tai buna susinervinu, kai uz plauku smarkiai tampo. Atrodo visus susirisu, susisegu, ale visvien bent viena atkapstys ir kad timptels. Buna bandau pikciau aiskintis, bet tada dar ir per nosi gaunu, ir jis sau kvatojas smagiai, kaip mes cia idomiai zaidziam doh.gif
diana_z
Zodziu ir man pasitaiko,kad aprekiu savo 8men. dukrele. Po to susigestu ir nuliustu del savo poelgio. Bet juk mes irgi zmones,turim savo nusistovejusia tvarka. O leliukai viska supainioja. Ir daug reikalauja. Stai tada ir neislaikom. Jiems augant mes mokomes buti mamomis, tai uzima ne metus ir ne dvejus. Bet su metais mes protingejam smile.gif
Wildberry
Buna ir as pratrukstu blush2.gif Nakti kai nemiega ir pastovei keliotis reikia truksta kantrybe,bet kaip po to sirdele skauda verysad.gif Kad bariausi ant savo mazutes verysad.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
K.KEITE
sveikutes mamytes.manau kad vaikai moka isvesti is kantrybes,bet svarbu neissilieti ant ju.o pakeltas tonas ar rekimas vaikuti sudrausmina. blush2.gif as ana diena irgi uzrekiau ant savo dukrytes,ji pradejo visur sliauzioti tad visur ir nagucius kisa.tai va i razete pirsciuka kiso.tai is to isgascio ir uzrekiau. blink.gif o manau kad cia ne paskutinis kartas.juk juos reikia drausminti kazkaip ,o ka nors sakyti graziai aiskinti neiseina,ji tik juokiasi. doh.gif tai va. blush2.gif
Mikasiene
Manau, kantrybė ateina su amžiumi. Kol kas kažkaip pavykdavo išvengti pykčio ant mažiuko. Būna supykstu, bet kai pakeliu ir paimu ant rankų, pajuntu didelį švelnumą wub.gif
Dvyniuke
Oi buvo ir man, bent kelis kartus užrikau, kartą ir papurčius esu pačioj pradžioj, nesmarkiai bet verysad.gif ... Po to griaužiau save kokia esu bloga mama, nemoku elgtis su vaiku, neturiu kantrybės, bloviau kruvinom ašarom. Paskutinis kartas buvo dėl košės - nevalgė, o purškė viską atgal, ir man jau nervas, kad vėl reikia vaiką perrengti, kad visur išbuzojo, kad nepavalgė mad.gif Bet paskui susiėmiau ir pasakiau sau, kad tokie dalykai kaip ištepti rūbeliai ir nesuvalgyta košė (kurią aišku teko išmesti, o kartu ir savo įdėtą darbą) yra smulkmena. Ateity bus didesnių kantrybės išbandymų, ir jei tokio neatlaikau, tai kas bus vėliau?? Su ta mintim ir gyvenu mirksiukas.gif
aGucci
Turbut visoms mamytems visko buna. Stengiames buti pacios geriausios, kartais nuo to pavargstam, tada pratrukstam.
Kai mudu su mazium susipykstam, tai ji palieku vienam kambary, o pati einu i kita. Pakvepuoju, ateinu, pasiimu ant ranku (jei leidziasi) ir susitaikom bigsmile.gif 4u.gif
uhu
Aš tai ant sūnaus papykstu mintyse, jis nekaltas, ale mano supratimu padaro negražių dalykų. Porą kartų bandžiau griežčiau pasakyti, tai jis tik kvatojosi, mat kitoks balsas, intonacija, o tai įdomu smile.gif . Jam šeši mėn. Tai ką dabar smile.gif . Visada stengiamės gražiuoju.
godule
leliai labai jaučia blogas nuotaikas,nežinau kaip man ten pavyko tuos pirmus metus valdytis,bet visi sakė,kad turiu auksinę kantrybę,bet va kai mums jau 5m.tai į pabarimus mažoji l.jautriai reaguoja,ima savo taktiką naudot tu manes nemyli nes pyksti,man dėl to liūda širdelę skauda.taigi reikia kartais ir pabart,nes paskui ne mama vaiką ,bet vaikas mamą valdo g.gif
Roza_Liuksemburg
Visko būna ir nereikia daryti tragėdijos jeigu kartais supyksti ar išsprūsta koks griežtesnis žodis. Mamos kantrybė irgi turi ribas.
Jeigu aš jaučiu, kad viskas atsiprašant už...so, padedu vaiką ir išeinu iš kambario, bent porai minučių. Ramiai pakvepuoju, arba palendu po dušu. Per tas minutes nieko neatsitiks, o ir aš nusiraminu smile.gif
Taip kad mamos, nedramatizuokit. Mes visi žmonės 4u.gif
inga-uk
visi mes esame zomes su gerom ir blogom emocijom, ir kartais tiesiog ju nesuvaldom blush2.gif . man irgi buvo karta taip, bet sazine dar iki siol grauzia, juk tai niekuo kaltas mazas zmogeliukas, kuris negali dar savim pasirupinti blush2.gif
egluuute
mano maziukui 2 men,bet as ir pradedu su juo piktai sneketi,kai jis verkia,verkia ir nesuprasui,kas jam..paskui ir jo gaila buna ir ant saves pykstu,toks maziukas,taip lauktas... unsure.gif
jurgixe
QUOTE(egluuute @ 2006 12 20, 13:50)
mano maziukui 2 men,bet as ir pradedu su juo piktai sneketi,kai jis verkia,verkia ir nesuprasui,kas jam..paskui ir jo gaila buna ir ant saves pykstu,toks maziukas,taip lauktas... unsure.gif
*

nors maniskiai jau didesni,bet po siai dienai atsimenu,kaip parsivezus trecia mergyte is gimdymo namu man kilo didziulis pyktis-del ko ji niekaip neuzmiega,tai man net issprudo tokie zodziai,kad treksiu tave i siena.dabar kai pagalvoju buvau turbut pervargus,nedamiegojus
Saules Mama
nejus vienos tokios. as ir pasakau savo maziukei kartais negraziu zodziu ir balsa pakeliu. dazniausiai tai atsitinka kai bunu pervargusi ir nedamiegojusi. paskui tik jau po laiko suprantu kad visai bereikalo ant to mazo padarelio bariausi. na bet jai ji parodo savo oziukus tai manau nieko cia blogo, mano manymu vaikucius reik auklet nuo pat mazu dienu, nes kitaip ateis tokia diena kai jau visiskai nebegalesiu su ja susisneketi. varyt oziukus nuo pat ju pradzios reik!
Liutaure
Mano didutei jau 3 su puse. Ir visko yra buve ir aprekus, ir subarus ir supurcius ir patampius, bet visada gailedavausi verysad.gif , o mano didute pradedavo verkti ir tiesia rankytes tai taip sirdi suspaudzia, kad paskui myluojames. Pykstu uz toki savo elgesi, galvoju asiliu asile unsure.gif unsure.gif unsure.gif , nors tai budavo daugiau ne pykcio priepuoliai, o jaudinimasis del vaiko, pvz. ziema vedini viena kambari, o ji puola susilus, tai rekiu nesavu balsu, bet manau vaikas jaucia, kad cia ne is pykcio g.gif g.gif g.gif , kad ja labiausiai myliu mirksiukas.gif
Sidabrinė
Kai bunu pervargusi,tai esu uzrekusi,nes zyze doh.gif Bet siaip,tai stengiuosi tvardytis,nes juk nieko ji dar nesupranta,gi dar tokia mazyte wub.gif
Nemarioji
As irgi buna tokiu momentu,kad nesusitvardau ir aprekiu savo mazyle,nors paskui labai gailiuosi,kad taip ar anaip pasakau blush2.gif Dazniausiai supykstu,kad ji zirzia,kad niekas nepatinka,kad ir ka bedarytum....Paprasciausiai reikia laiko ir kantrybes, kai prades kalbeti bus lengviau,bent jau gales pasakyti del ko zirzia smile.gif
MELONIJA
Visos juk zmones esam ir musu nervai ne gelezinai,ir as buvau susinervinus ir man issprudo keli zodziai,aisku paskui dar labiau ima pyktis ant saves,bet juk buna dienu,kada neissimiegi,negali prisiregistruot pas daktarus ar paprasciausiai ne ta diena buna.Manau visos mamos patiria tai,pacios save nusibaudzia,bet savo leliukus vistiek bepriotiskai myli.......... wub.gif
Nemarioji
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 01 18, 19:44)
Visos juk zmones esam ir musu nervai ne gelezinai,ir as buvau susinervinus ir man issprudo keli zodziai,aisku paskui dar labiau ima pyktis ant saves,bet juk buna dienu,kada neissimiegi,negali prisiregistruot pas daktarus ar paprasciausiai ne ta diena buna.Manau visos mamos patiria tai,pacios save nusibaudzia,bet savo leliukus vistiek bepriotiskai myli.......... wub.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
eja
Ir man ramiau pasidare, kad ne as viena neturiu kantrybes blush2.gif
Dunja
ojoj, kokiu man zodziu yra issprude, kai buvau supykus user posted image ir grauziaus ir keikiau save, bet situacija kartojasi, nu nieko negaliu su savim padaryt, turiu tikra raganiu padukeli user posted image
Nanata
Ant savo mazylio buvau gal pora kartu supykus, o tai buvo kai pati buvau pavargus, nepailsejus. Siaip i savo maziuka, ziuriu kaip ir rimta darba, suvokiu, kad "ka pasesiu, ta ir pjausiu". Todel stengiuos gerai miegoti, vakarais istrukstu is namu pasportuoti. Svarbu neuzsisedet prie puodu, itraukti i buiti vyra, ir kuo daugiau mylet save. To visoms ir linkiu mirksiukas.gif
Heida
Visi mes žmonės ir visi supykstame, bet proto ribose, netikiu kad kuri niekada nesupyko ant mažiuko, bet tai praeina 4u.gif Aš tokią minutę pagalvoju kad yra daugybė porų kurios šią minutę apsikeistų su manimi vietomis, nes savo vaikelio turėti negali wub.gif
o-pa-pa
man reikejo siek tiek laiko suprasti,kad dabar bus ne kaip as noriu ar kaip reikia,bet kaip mazasis pilietis pageidaus.Jeigu jis nori butent dabar mamos demesio tai jam tikrai vienodai ar mamyte bulves kepa ar kambarius siurbliuoja.Nors kartais ir dabar sunku tramdytis kai tarkim nusilakuoji nagus ir kaip tycia mazius pabunda ir dargi jam reikia pramogu! ir ne bet kokiu o ant mamytes ranku doh.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.