Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geltona,žalia,raudona
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2
biologė
QUOTE(Džinė @ 2008 11 03, 18:59)
Pačių dalyvių buvo pritarta dėl laiko sutrumpinimo.

Jei tamstai trečiosios vietos nereikia, gali perleisti ją Šilenei. Nereikia atidėlioti reikalų iki paskutinės minutės.
Traukinys vėluojančių taip pat nelaukia wink.gif
*

blink.gif Visų dalyvių? Apklausa kokia nors buvo? Pritarė, kas SM sėdėjo ir nuolat šnekučiavosi - tai gal ir konkursas tik joms asmeniškai buvo skelbtas?
Dėl reikalų tvarkymo - prašyčiau nemokyti. Jei nurodyta ta paskutinė minutė lapkričio 7 d., tai ir turiu teisę iki jos atidėlioti. O va teisės keisti niekas nedavė.
Prašau - vietą perleidžiu kam tik norit. Pasitarkit savo rately ir pasiimkit, kam reikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2008 11 03, 18:07)
Oi, biologe, dabar tai gausi nuo visų tetučių, kad labai pavydi nugalėtojai. Paminėsi mano žodį cool.gif
Aš irgi nespėjau pabalsuoti-tik už vieną pabalsavau, kitų nespėjau išsirinkti, o kai išsirinkau, jau pamačiau galutinius rezultatus  lotuliukas.gif
*

Nepavydžiu, net jei kam kitaip atrodo. Nugalėtojos laurus skirčiau antros vietos laimėtojai - deja, nespėjau už ją balsuot.
Papildyta:
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 03, 18:35)
Jei biologe pyksta, kad pirmos vietos nepaeme, tai galiu pasakyt-3 vieta labai geras ivertinimas.
*

Ne dėl vietos gi pykstu, ačiū už įvertinimą, bet šiuo atveju tikrai ne jis svarbiausias.
Karbynė
Ne nu. Vis tik pasisakysiu. Netikiu sąmokslo teorijom ir tikrai bereikalingas žmonių puolimas, jei tai bandoma daryti. Bet sąlygų keitimas konkurso eigoje irgi yra klaida ir nereikia žmogaus bandyt sumaišyt su žemėm, kad jis į tai atkreipė dėmesį. Nes šiuo klausimu ji teisi ir visiškai jai pritariu. Konkurso sąlygos turi būti aptariamos iki jo pradžios ir taškas. Neesmė dėl karvės, namo vandenyno pakrantėje ar virtualaus medalio.
Tragedijos aišku nėra, bet patiem padarius klaidą pamokslaut kažkam apie vėlavimą (kas apie tai nebuvo informuotas) ir apie tai, kad kažkam kažko atidėliot nereikia na mažumėlę...

ich
Nu kam cia taip pykti? g.gif as manau per ta viena diena rezultatai labai nepasikeistu smile.gif as balsavau uz nuotraukas, kurios nera trejetuke, bet nesakau, kad cia kazkas kazka "papirko" ar dar ka nors, bus dar tu konkursu smile.gif
Beje sveikinu nugaletojus 4u.gif
Karbynė
QUOTE(biologė @ 2008 11 03, 19:14)
Prašau - vietą perleidžiu kam tik norit. Pasitarkit savo rately ir pasiimkit, kam reikia 4u.gif
*

Biologe, nesikarščiuok dėl vietos. Kaip bebuvę, narių jinai yra skirta tau smile.gif
l'eau
QUOTE(ich @ 2008 11 03, 19:17)
Nu kam cia taip pykti? g.gif as manau per ta viena diena rezultatai labai nepasikeistu smile.gif

per keturias dienas. aš tam sutrumpinimui pritariau, kiek pamenu temoje pritarė dar berods keturi žmonės g.gif jei dalyviai nebuvo apklausiami per až tikrai mažoka, bet jau nebepakeisi. tiesą sakant nemanau, kad rezultatai būtų buvę stipriai kitokie, bent pirma vieta...
Nome
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 03, 18:35)
:Nesuprantu tokiu "neissirenku, veliau prabalsuosiu".
*

Kas nesupranta, o kas ir supranta

QUOTE(Karbynė @ 2008 11 03, 19:16)
Konkurso sąlygos turi būti aptariamos iki jo pradžios ir taškas. Neesmė dėl karvės, namo vandenyno pakrantėje ar virtualaus medalio.
Tragedijos aišku nėra, bet patiem padarius klaidą pamokslaut kažkam apie vėlavimą (kas apie tai nebuvo informuotas) ir apie tai, kad kažkam kažko atidėliot nereikia na mažumėlę...
*

Geriau ir nepasakysi drinks_cheers.gif

QUOTE(l'eau @ 2008 11 03, 19:21)
per keturias dienas. aš tam sutrumpinimui pritariau, kiek pamenu temoje pritarė dar berods keturi žmonės g.gif jei dalyviai nebuvo apklausiami per až tikrai mažoka, bet jau nebepakeisi. tiesą sakant nemanau, kad rezultatai būtų buvę stipriai kitokie, bent pirma vieta...
*

Nu jooooo lotuliukas.gif 4 žmonės, ko gero čia dauguma nuo visų balsavusių ar bent dalyvavusių, ar ne? lotuliukas.gif
ich
QUOTE(l'eau @ 2008 11 03, 20:21)
*

Pirma vieta surinko dvigubai daugiau balsu nei antra, tai ji tikrai nepasikeistu. Bet manau, kad dabar nebereikia cia taip pykti, man gaila Rustes unsure.gif ji norejo, kad butu geriau... bet taip sakant isejo kaip visada doh.gif
biologė
QUOTE(Džinė @ 2008 11 03, 19:59)
Jei tamstai trečiosios vietos nereikia, gali perleisti ją Šilenei. Nereikia atidėlioti reikalų iki paskutinės minutės.
*

QUOTE(Karbynė @ 2008 11 03, 20:19)
Biologe, nesikarščiuok dėl vietos. Kaip bebuvę, narių jinai yra skirta tau  smile.gif
*

Nesikarščiuoju, bet tokiam viliojančiam pasiūlymui negalėjau atsispirt lotuliukas.gif

Viskas, išeinu iš čia, pasakiau ką norėjau ir nėra ko plėstis.
Jei vėl net 4 narės pritars dėl tos trečios vietos perdavimo kitai - informuokit ir mane išimties tvarka, a? tongue.gif
Nerytė
QUOTE(biologė @ 2008 11 03, 19:14)
*

nieko tu neperleisi... SM dalyviai tave ivertino, uz nuotrauka balsavo vadinasi esi verta to
QUOTE(Karbynė @ 2008 11 03, 19:19)
Biologe, nesikarščiuok dėl vietos. Kaip bebuvę, narių jinai yra skirta tau  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Elenele Raganele
tikrai gaila Rustes sad.gif
astisius
Na va, dabar Rustės gaila, kada šaukštai po pietų, o kai trumpino laiką , tai čia kabojusiso tuo metu visos plojo rankom, trumpinam, trumpinam, valio......
Na buvo, buvo, sutrumpino, ir ką? Pasaulio pabaiga? Nesinervuokit, yra svarbesnių dalykų, juk tai tik žaidimas.
l'eau
aš manau, kad mažiausiai nesusipratimų būtų jei būtų priimtas kažkurios narės pasiūlymas apie vykstančius konkursus informuoti kokiu baneriuku pirmame puslapy - visi viską žinotų ir nekiltų jokių pykčių dėl balsavimo laiko, o ir dalyvių būtų daugiau. dabar nesusipratimai kyla tik todėl kad kažkas kažko nežinojo. o rustė už pastangas ir kantrybę vistiek verta medalio 4u.gif
Rustė
Rustės gailėti nereikia (nors ir ačiū už palaikymą).
Aš savo sprendimo nesigailiu, norėjau kaip geriau, deja nesigavo. Prisiimu kaltę sau, bet toks sprendimas buvo ne tik dėl 4 (5 ar 10) narių sprendimo, o ir dėl kitokių priežasčių , kurių neprivalau aiškintis.
Bet kokiu atveju yra kaip yra ir nieko jau nepakeisi.
Gervela
iš esmės gavosi negražiai, sakyčiau ax.gif

1. Sutrumpinti balsavimo laiką paskatino tik keletas SM narių, aktyviai plepančių konkurso aptarimo temoje. Tai neteisinga kitų SM narių atžvilgiu. Juolab, kad dabar tokios dienos buvo, kad dauguma tikrai nesėdėjo prie kompiuterio. Ir nereikia lialia, kad PRIVALAI prabalsuoti per pirmą dieną cool.gif Kiekvienas turi teisę būti Karlsonu.

2. Jei jau nutarta buvo trumpinti balsavimo laiką, tuomet reikėjo kažkaip aktyviau paviešinti šitą spredimą, pvz. didelėm riebiom raidėm parašyti pačiam fotokonkurso puslapy, vietoj užknisančių reklamų nors kartkartėmis įmesti baneriuką su informacija, galų gale paskelbti apklausą, ar pritaria forumietės tam, ar ne.

3. Pats balsavimo laikotarpis gal ir per ilgas, nes visiems smalsu sužinoti, kas laimėjo. Tačiau tai reikėjo daryti jau per kitą konkursą, o ne vykstančio konkurso metu.

4. Moderatorės darbas tikrai nedėkingas, nes moterys- emocingas padaras biggrin.gif

5. Kadangi šio konkurso balsavimo laikas buvo netikėtai sutrumpintas, daug šaunių nuotraukų gavo vos po keletą balsų arba iš viso negavo. Bendras balsavusių skaičius - nedidelis. O juk taip liūdna likti nepastebėtam biggrin.gif aš už geras emocijas biggrin.gif

6. Californiagirl reikia uždrausti dalyvauti fotokonkursuose lotuliukas.gif šutka biggrin.gif o šiaip tai tikrai aukštą profesionalumą pasiekęs žmogus, tiek techniniu, tiek idėjiniu požiūriu, todėl sunku kitoms mergiotėms konkuruoti su ja biggrin.gif juk ne prizuose esmė, o pačiam laimėjimo džiaugsme, leiskim ir kitoms tą patirti, aaa? biggrin.gif tik nepriimkit šito posto rimtai, tikrai nenoriu įžeisti nei Californiagirl, nei kitų puikiai fotografuojančių damų 4u.gif

7. Kaip visada- atsiranda nepatenkintų dėl laimėtojų biggrin.gif čia tikrai jau nieko nepadarysi, kaip rinkimai į Seimą- dauguma nepatenkinti išrinktais kandidatais, o kas išrinko? biggrin.gif

8. O konkursas tai gražus, foto mielos, dauguma su idėja, apgalvotos, padirbėta, miela malonu biggrin.gif
Minerva
QUOTE(Rustė @ 2008 11 03, 19:59)
Toks sprendimas buvo ne tik dėl 4 (5 ar 10) narių sprendimo, o ir dėl kitokių priežasčių, kurių neprivalau aiškintis.
*

Жираф болшой - ему видней mastau.gif

(Nemokančioms rusiškai - čia klasika, kuri lietuviškai neskamba)

p.s. Būtų gerai, kad skelbiant naujus konkursus dalyviai būtų įspėti apie konkurso nutraukimą bet kuriuo momentu dėl subjektyvių priežasčių.

Gervela
yra aiški forumo politika 4u.gif

10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą).

4. Administracija neprivalo:

o Aiškinti priežastis, kodėl atliko vienokius ar kitokius veiksmus.

viskas, diskusija uždaryta, demokratija baigėsi, galit eiti namo cool.gif biggrin.gif

Rustė
QUOTE(Gervela @ 2008 11 03, 20:11)
iš esmės gavosi negražiai, sakyčiau ax.gif

1. Sutrumpinti balsavimo laiką paskatino tik keletas SM narių, aktyviai plepančių konkurso aptarimo temoje. Tai neteisinga kitų SM narių atžvilgiu. Juolab, kad dabar tokios dienos buvo, kad dauguma tikrai nesėdėjo prie kompiuterio. Ir nereikia lialia, kad PRIVALAI prabalsuoti per pirmą dieną cool.gif Kiekvienas turi teisę būti Karlsonu.

2. Jei jau nutarta buvo trumpinti balsavimo laiką, tuomet reikėjo kažkaip aktyviau paviešinti šitą spredimą, pvz. didelėm riebiom raidėm parašyti pačiam fotokonkurso puslapy, vietoj užknisančių reklamų nors kartkartėmis įmesti baneriuką su informacija, galų gale paskelbti apklausą, ar pritaria forumietės tam, ar ne.

3. Pats balsavimo laikotarpis gal ir per ilgas, nes visiems smalsu sužinoti, kas laimėjo. Tačiau tai reikėjo daryti jau per kitą konkursą, o ne vykstančio konkurso metu.

4. Moderatorės darbas tikrai nedėkingas, nes moterys- emocingas padaras biggrin.gif

5. Kadangi šio konkurso balsavimo laikas buvo netikėtai sutrumpintas, daug šaunių nuotraukų gavo vos po keletą balsų arba iš viso negavo. Bendras balsavusių skaičius - nedidelis. O juk taip liūdna likti nepastebėtam biggrin.gif aš už geras emocijas biggrin.gif

6. Californiagirl reikia uždrausti dalyvauti fotokonkursuose lotuliukas.gif  šutka biggrin.gif  o šiaip tai tikrai aukštą profesionalumą pasiekęs žmogus, tiek techniniu, tiek idėjiniu požiūriu, todėl sunku kitoms mergiotėms konkuruoti su ja biggrin.gif juk ne prizuose esmė, o pačiam laimėjimo džiaugsme, leiskim ir kitoms tą patirti, aaa? biggrin.gif tik nepriimkit šito posto rimtai, tikrai nenoriu įžeisti nei Californiagirl, nei kitų puikiai fotografuojančių damų 4u.gif

7. Kaip visada- atsiranda nepatenkintų dėl laimėtojų biggrin.gif čia tikrai jau nieko nepadarysi, kaip rinkimai į Seimą- dauguma nepatenkinti išrinktais kandidatais, o kas išrinko? biggrin.gif

8. O konkursas tai gražus, foto mielos, dauguma su idėja, apgalvotos, padirbėta, miela malonu biggrin.gif
*

Pritariu visiem punktam.
Sutinku, kad gal sprendimas skubotas buvo, bet gal gana aptarinėti mano veiksmus? Jau apkaltinta esu visom pasaulio negerovėm, jei jau moderatorė tai neturiu teisės klysti?
Tebūnie šis atvejis kaip pamoka ir man , ir jum. Viskas, baigiam diskusiją.

P.S. Kitam kartui turiu minčių apie kitokio pobūdžio informavimą, kuris, tikiuosi bus tiek labiau pastebimas, tiek informatyvesnis.
Gervela
iš tikro kas padaryta - padaryta, susitaikom, moderatorei už gerus norus balionas 4u.gif ir laukiam naujų konkursų biggrin.gif Ruste, turbūt bloga nuo tos minties vien lotuliukas.gif

Ir iš viso- tas neklysta, kas nieko nedaro biggrin.gif
Rustė
QUOTE(Gervela @ 2008 11 03, 20:28)
iš tikro kas padaryta - padaryta, susitaikom, moderatorei už gerus norus balionas  4u.gif ir laukiam naujų konkursų biggrin.gif Ruste, turbūt bloga nuo tos minties vien lotuliukas.gif
*

Ačiū už supratimą.
Bus tų konkursų, man patinka ši moderavimo sritis. Nera konkurso be kipišo tongue.gif
Vicious Vici
geras, nemaniau, kad jau yra rezultatai bigsmile.gif
na bet jie kaip čia pasakius... na I vietos dalyvį, tai galiu nuoširdžiai pasveikinti, nebalsavau, nes žinojau, kad vistiek bus balsuojančių daug mirksiukas.gif
o dar vistiek labai sveikinu savo nuotraukų favorites: Elenėlę Raganėlę, žvaigždžiukę ir baltę 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai gražūs kadrai thumbup.gif drinks_cheers.gif gaila, kad mažokai kas įvertino unsure.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cenzura @ 2008 11 03, 08:18)
keista, kad sita nuotrauka negavo balsu  unsure.gif  idomi....

o kas čia įdomaus? aš nė nesuprantu kas ten per stiebas priekyje? unsure.gif doh.gif
Elenele Raganele
labai aciu smile.gif blush2.gif

o siaip visa konkursa taip graziai kalbejom, o stai paskelbus rezultatus vis vien sirsiu lizdas pasidare biggrin.gif

ir paskutinis zodis del pakeistu konkurso salygu- nematau nieko baisaus. Net kai buna koks kavos Jacobs , Palmolive ar pan.konkursas,visada parasyta : rengejai pasilieka teise keisti konkurso salygas
Vicious Vici
siaubas, moteros, tuoj kai kurių postus teks į Greitąjį reagavimo padalinį siųsti doh.gif mirksiukas.gif
taigi čia mūsų visų forumas ir dėl fajnumo, įdomumo sugalvotas konkursas, čia ne kokia valstybės Konstitucija, kad jau šitaip reiktų dėl pakeitimo ar dėl ko kiekvieno asmeniškai atsiklausti... baikim šitą turgų, nes jau neįdomu skaityti... unsure.gif
ir keisčiausia, kad nepatenkintas laimėjęs žmogus unsure.gif gal jei būtų dar nors valanda pratęstas konkursas, tai ta III vieta gal ne II ar I būtų virtusi, o visa V tarkim cool.gif mirksiukas.gif
Karbynė
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 03, 20:49)
ir keisčiausia, kad nepatenkintas laimėjęs žmogus unsure.gif gal jei būtų dar nors valanda pratęstas konkursas, tai ta III vieta gal ne II ar I būtų virtusi, o visa V tarkim cool.gif  mirksiukas.gif
*

o man nekeista nei kiek...žmogus gal toliau savo asmeninių interesų mato. Būna ir taip. smile.gif Va ko aš nesuprantu, kai žmogus imamas pašiept todėl, kad išdrįso atkreipt dėmesį į tai, kas jo nuomone nesąžininga.
Elenele Raganele
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 03, 21:49)

ir keisčiausia, kad nepatenkintas laimėjęs žmogus unsure.gif gal jei būtų dar nors valanda pratęstas konkursas, tai ta III vieta gal ne II ar I būtų virtusi, o visa V tarkim cool.gif  mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Gervela
jau būkit ramios, ne dėl savęs Biologė rūpinosi cool.gif kai visi mažiau galvos apie save (ir spręs pagal save cool.gif ), tai ir barnių mažiau bus 4u.gif
Minerva
QUOTE(Karbynė @ 2008 11 03, 20:55)
Va ko aš nesuprantu, kai žmogus imamas pašiept todėl, kad išdrįso atkreipt dėmesį į tai, kas jo nuomone nesąžininga.
*

Karbyne, atsakyčiau, bet jau gavau į až įspėjimų dėl galimo išmoderavimo už nepopuliarią nuomonę, taigi, atsakysiu saugioje platformoje smile.gif
Rustė
Nežadu niekam skirt įspėjimų, čia galit but ramios.
Aš jau pripažinau klaidą, tai kiek man čia dar atgailauti reikės?
Nome
Siūlyčiau biologei atsisakyti to virtualaus medalio, atiduoti jo labai norinčiai, kad nereikėtų čia nesąmoningų teorijų apie pavydą klausytis
Minerva
QUOTE(Rustė @ 2008 11 03, 21:25)
*

Ruste, problema akivaizdžiai ne tavo klaidoje. Stebina aktyviųjų komentuotojų požiūris, bet, prisiminus animacinį filmuką apie Mauglį, nuostaba mažėja smile.gif
Rustė
QUOTE(Minerva @ 2008 11 03, 21:30)
Ruste, problema akivaizdžiai ne tavo klaidoje. Stebina aktyviųjų komentuotojų požiūris, bet, prisiminus animacinį filmuką apie Mauglį, nuostaba mažėja smile.gif
*

Ai,na kaltės ir mano yra. Bet šiaip aš jau nieko nesuprantu :ax
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2008 11 03, 21:25)
Nežadu niekam skirt įspėjimų, čia galit but ramios.
*

ruste, ant tavęs niekas nepyksta, tiesiog buvo nepatenkintų dėl informacijos trūkumo. visos supranta, kad norėta kaip geriau 4u.gif juolab kad klaidos nė nebuvo jei jau grynai taisykles skaityt smile.gif
Nerytė
Merginos gal jau baigiam tas beprasmiskas diskusijas, yra kaip yra... yra pamoka kitam kartui, ka Ruste ir pripazino.... prsio... dziaugiames gyvenimu ir laukiam sekancio konkurso mirksiukas.gif
Valerija
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 04, 09:52)
Merginos gal jau baigiam tas beprasmiskas diskusijas, yra kaip yra... yra pamoka kitam kartui, ka Ruste ir pripazino.... prsio... dziaugiames gyvenimu ir laukiam sekancio konkurso mirksiukas.gif
*

Laukti nereikia, paskubėkite, jug vyksta šukuosenų konkursas mirksiukas.gif
Rytoj paskutinė diena nuotraukas konkursui pateikti smile.gif
Elenele Raganele
rakinkit tema drinks_cheers.gif
Rustė
Nugalėtojoms prisegsiu medalius ir parašysiu asmeniškai dėl prizų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.