Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geltona,žalia,raudona
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2
Rustė
Tęsiame rudens fotokonkurso nuotrauku aptarimus.
Can
Rustė o aš tu gali balsuot už foto? nes juk tu tai matai kieno jos yra ax.gif
avelés
Kaip nustebau, kad jau rezultatai yra biggrin.gif Sveikinu dalyvius, laimėtojus, aišku kai kas nuvylė, kai kas pradžiugino, bet jau tiek to biggrin.gif
Aš nesitikėjau nei tų 4balsų, dėjau nuotrauką iš nevilties, nes neturėjau nieko įdomaus, kas išsiskirtų iš visų konkurso nuotraukų biggrin.gif Ačiū biggrin.gif
Rustė
QUOTE(Lera @ 2008 11 02, 23:54)
Rustė o aš tu gali balsuot už foto? nes juk tu tai matai kieno jos yra ax.gif
*

taip,aš balsuoju,nors ir žinau autores tongue.gif
dažnai leidžiu dvyniam išsirinkti,nes jie natūraliai renkasi,be jokių vertinimų pagal techniką ar kitus parametrus. Mūsų skoniai dažnai sutampa smile.gif
mazgote
as nepatenkinta rezultatais schmoll.gif
Can
QUOTE(mazgote @ 2008 11 03, 00:08)
as nepatenkinta rezultatais  schmoll.gif
*

o aš tai visai patenkinta irnesakyk.gif biggrin.gif užemiau garbinga 11 vieta ir man gerai - galvojau liksiu dugne ale vat ir per viduriuką atsiduriau biggrin.gif
Gaziulka
manęs l.nenustebino. tik dabar jaučiuosi ant Rustės grybo kad pavarius cool.gif Nors ir mandagiai ten pasisakiau, bet būčiau žinojus, būčiau patylėjus iš pagarbos moderatorei mirksiukas.gif

ir dar eilinį kartą stebiuosi c_girl mokėjimu pataikyti į publikos skonį, respect 4u.gif
Can
tai va kita karta atsargiau varykit ant grybų :lotuliukas :

sorry už spamą 4u.gif
Elenele Raganele
Garbinga 13 vieta biggrin.gif aciu balsavusiems , po Shindlerio saraso paziurejus nors sis tas linksmesnio, kad nelikau su 0 balsu. Laimetojams 4u.gif
Californiangirl atsibodai jau lotuliukas.gif (juokauju)
As balsavau uz antra thumbup.gif

upps...ne 13 vieta, bet 13 balsu blush2.gif
Aidulia
Sveikinu prizinikes 4u.gif , dėkui už balsus 4u.gif
elge
Sveikinu prizininkes 4u.gif Nė neabejojau, kieno yra pirmos vietos laimėtoja mirksiukas.gif Antroji irgi būtų gavus mano balsiuką, jei nebūčiau pražioplinus balsavimo blush2.gif

Dėl savo nuotraukos (Skrydžio) džiaugiuosi, kad ji suteikė progos praplėsti akiratį 4u.gif
Dėkui Gaziulkai ir Elenėlei Raganėlei, kad nepatingėjo paaiškinti 4u.gif

Dar galiu tik pridėti, kad tam efektui išgauti nebūtinas super duper aparatas ir ilgas išlaikymas. Tai yra paprasčiausias dėsnis - jei fotografuojant sujuda ranka, gaunat neryškų vaizdą. Jei rankos judesys sutampa su objekto judesiu, objektas (jei pasiseka, nes ryškumą į jį reikia vis dėlto pataikyti) lieka ryškus, o aplinka susilieja. Galit pačios tai pabandyti fotografuodamos bėgančius vaikus ar šunis. Tik, aišku, tam reikia l-a-b-a-i daug bandymų ir kantrybės rolleyes.gif

cenzura
keista, kad sita nuotrauka negavo balsu unsure.gif idomi....

user posted image
Elenele Raganele
[quote=elge,2008 11 03, 04:13]

thumbup.gif shauni nuotrauka, tikrai nustebau, kad prizines vietos "nepaeme". As ligi tol nemeginau niekad sio efekto isgaut, bet pameginsiu mirksiukas.gif begantys vaikai turetu idomiai atrodyt bigsmile.gif
l'eau
maniau, kad rezultatai rytoj turi būt g.gif sveikinu nugalėtojus, nors antra ir trečia vietos laaaaaaaaaabai nustebino rolleyes.gif
elge
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 03, 09:34)
As ligi tol nemeginau niekad sio efekto isgaut, bet pameginsiu  mirksiukas.gif  begantys vaikai turetu idomiai atrodyt  bigsmile.gif

Galėtų atrodyti maždaug taip (tik gaila per lėtai bėga - fonas mažai susilieja biggrin.gif ):

user posted image

ai, radau dar vieną pusiau vykusį bandymą (bet efektas ryškiau matyti):
user posted image
Nome
QUOTE(l'eau @ 2008 11 03, 10:40)
maniau, kad rezultatai rytoj turi būt g.gif sveikinu nugalėtojus, nors antra ir trečia vietos laaaaaaaaaabai nustebino rolleyes.gif
*

Gerąja ar blogąja prasme nustebino?
l'eau
nesitikėjau tiesiog šių nuotraukų trejetuke rolleyes.gif
Elenele Raganele
elge thumbup.gif
Nerytė

Sveikos,

Norejau pasveikinti nugaletojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir padekoti toms, kurios balsavo uz mano dviratininka, jam atiteko net 10 vieta thumbup.gif DEKUI!

QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 03, 00:35)

ir dar eilinį kartą stebiuosi c_girl mokėjimu pataikyti į publikos skonį, respect 4u.gif
*

thumbup.gif acha, saunuole, net pavydu biggrin.gif

egle, antroj nuotraukoj tai net galva sukasi beziurint thumbup.gif lotuliukas.gif
mümi
Sveikinimai nugalėtojams. thumbup.gif
O aš nesitikėjau išvis, kad balsų surinksiu. biggrin.gif
Rustė
Gazulka, ko tu čia tongue.gif aš tokia pat dalyvė, varykit į sveikatą, tai tik proga tobulėti.
Dėl balsavimo laiko gal kiek per trumpas buvo unsure.gif
Ramunita
QUOTE(Rustė @ 2008 11 03, 12:10)
Gazulka, ko tu čia tongue.gif aš tokia pat dalyvė, varykit į sveikatą, tai tik proga tobulėti.
Dėl balsavimo laiko gal kiek per trumpas buvo unsure.gif
*

tikrai ne per trumpas 4u.gif
Leblon
QUOTE(l'eau @ 2008 11 03, 10:53)
nesitikėjau tiesiog šių nuotraukų trejetuke rolleyes.gif
*

tai kad trecia vieta nuo 4-8 vietu labai mazai teskyre.
vienas kitas balsas ir trejetukas butu kitoks ax.gif
l'eau
bet visgi rezultatai turėjo būt rytoj, juk rustė rašė
QUOTE(Rustė @ 2008 10 31, 21:15)
ok, padarysiu tada iki 11-03 balsavimą, kad 11-04 (antradienį) rezultatai būtų smile.gif
*

11-03 diena dar nesibaigė g.gif
kristina-buziene
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 02, 23:18)
Iki rytojaus 00.00 valandų. Šiandien yra lapkričio antra, o lapkričio trecia tesiasi iki rytojaus 24 val.

*

Buvau teisi dėl balsavimo pabaigos laiko cool.gif liezuvis.gif

Sveikinimai first.gif vietai ... Nuotraukėlė tikrai to verta smile.gif

Dėl keleto suabejočiau ar vertos tiek balų g.gif O pora nuotraukų matosi kad ne netūraliai įvertintos ,galiu galvą guldyt pioneer.gif rolleyes.gif

Ir dėkui už balsus mūsų nuotraukėlei smile.gif heart.gif net nesitikėjau tiek gauti aciuks.gif
Papildyta:
user posted image

Pačioje pradžioje konkurso galvojau kad ši nuotrauka californiagirl hihihi.gif biggrin.gif
Can
bet manau dabar turėtu būti šito konkurso tiesinys pvz "rudens gerybes" bet kol sumastys paskelbt nauja jaučiu jau reikės skelbt : gamtos pabudimas biggrin.gif

sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ivonadaniel
Nuoširdus sveikinimai nugalėtojams clap_1.gif
Rustė
Rezultatų ir aš laukiau kitą dieną, bet programa kitaip "supranta" pabaigos datą, kitą kartą turėsiu omenyje šitą faktą.
Kelių balsų persvara tik įrodo, kad šį kartą buvo daugiau nuotraukų vertų laimėti.
SANTA
Buvo daug vertesniu nuotrauku ..laimeti prizines vietas.Bet yra kaip yra.
Sveikinu 4u.gif
Rustė
QUOTE(SANTA @ 2008 11 03, 13:13)
Sveikinu  4u.gif
*

Kiekvienam konkurse taip būna. Nepamenu nei vieno, kad visi būtų viskuo patenkinti.
Nerytė
Ruste, nepergyvenk, nepertrumpas balsavimas, kas norejo tas ir prabalsavo wink.gif

o del priziniu vietu manau visad atsiras zmoniu nepatenkintu.... juk visiems neitiksi cool.gif
Jolantuke
4u.gif sveikinu laimėtojus. Nuotraukytės to vertos smile.gif
Labai džiaugiuosi, kad man labiausiai patikusi nuotrauka užėmė antrąją vietą thumbup.gif
Asmeniniai sveikinimai autorei clap_1.gif
MaršuA
SVEIKINIMAI NUGALĖTOJAMS thumbup.gif thumbup.gif
Tik viena iš mano trejeto šįkart tarp prizininkių pateko, bet vistiek labai labai smagu sulaukti rezultatų smile.gif
Butaforija
Taigi visada taip, kokios buna arsios diskusijos kai tik prasideda konkursas kiekvienas issako savo nuomone del dalyvaujanciu nuotrauku, vienam grazi viena kitam kita... kiekvienas vertina nuotraukas pagal savo nustatytus kriterijus smile.gif
Žinoma
Sveikinu nuotraukų- nugalėtojų autorius 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dalyvavau konkurse pirmą kartą ir buvo smagu,kad mano darbelis neliko nepastebėtas ax.gif noriu padėkoti balsavusiems,ačiū 4u.gif
VI-VA-VI
sveikinu laimėtojus 4u.gif 4u.gif
Nome
QUOTE(SANTA @ 2008 11 03, 14:13)
Sveikinu  4u.gif
*

Čia tik tamstos nuomonė mirksiukas.gif
l'eau
QUOTE(Nome @ 2008 11 03, 16:05)
Čia tik tamstos nuomonė  mirksiukas.gif
*

ne jos vienos cool.gif bet dėl skonio nesiginčijama.
Nome
QUOTE(l'eau @ 2008 11 03, 16:09)
*

Būtent.
Karbynė
QUOTE(l'eau @ 2008 11 03, 16:09)
*

plačiau biggrin.gif

Dėl skonio nesiginčijama: dėl jo baramasi, keikiamasi ir keliami skandalai. (G. Chesterton).

cool.gif
astisius
QUOTE(Karbynė @ 2008 11 03, 18:05)
plačiau biggrin.gif

Dėl skonio nesiginčijama: dėl jo baramasi, keikiamasi ir keliami skandalai. (G. Chesterton).

cool.gif
*

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na ir aš tikėjaus kiek kitokių rezultatų, tik dėl pirmos neabejojau. bet yra kaip yra, liuks. SVEIKINIMAI.
Ačiū prabalsavusioms už maniškę :4u:nesitikėjau tiek balsų blush2.gif
user posted image
Elenele Raganele
na, kad jau cia visi atvirauja- as irgi tikejausi kitokiu rezultatu smile.gif bet matyt dominuojantis meninis skonis siuo metu buvo butent toks, o ne kitoks. Be to, manau dalis prizo vertu nuotrauku negavo balso, nes balsuotojai kaip susitare maste- "na, tiek daug graziu, neissirenku, balsuosiu uz sia, o uz ta ,siaip ar taip, kas nors kitas butinai nubalsuos ". Cia IMHO ax.gif siaip pirmos trys vietos man visos tikrai sim patiskos, bet toleliau balsai gan idomiai susiskirste... blush2.gif
biologė
QUOTE(Ramunita @ 2008 11 03, 12:16)
tikrai ne per trumpas 4u.gif
*

Tikrai per trumpas. Sudrumsiu tuos idiliškus pasiplekšnojimus per petį, bet pasakysiu - keisti iš anksto paskelbtą balsavimui skirtą laiką yra neetiška, nesąžininga ir neteisėta. Bet koks konkursas, kurio sąlygos keičiamos jo eigoj, būtų tuoj pat anuliuotas. Parašiau moderatoriei, bet atsakymas maždaug "nieko tokio, pabalsuosit kitam konkurse". Todėl jau rašau čia, nes tai ne smulkmena. Kalbama ne tik apie taip niekam ir neatitekusius balsus (skirtingai nuo pastaruoju metu aktyvių šio aptarimo dalyvių, dauguma potencialių balsuotojų lankė artimųjų kapus ir neturėjo kada sekti datų pasikeitimus, o grįžusios sužinojo, kad jau šaukštai popiet), bet apie elementarų padorumą ir tvarkos laikymąsi. Cituojant Landsbergį, "kas galėtų paneigti, kad" konkursas buvo nutrauktas tada, kai daugiausiai balsų surinko moderatorės draugė? Gal ne taip, aš juk nežinau. Bet aplinkybės skatina mane galvoti, kad taip. Ar nugalėtojai (kuri tikriausiai niekuo dėta) malonu tokią purvo dėmelę gauti? Man, beje, irgi nemalonu - nereikia man tos trečios vietos, jei dėl jos teisėtumo gali kilti abejonių.
Karbynė
QUOTE(biologė @ 2008 11 03, 17:55)
Tikrai per trumpas.
*

Na nereaguosiu kaip biologė, bet pasikeitimai eigoje nustebino ir mane. smile.gif Ne ilgumas, ne trumpumas, o pasikeitimas jau vykstant konkursui.
Nome
Oi, biologe, dabar tai gausi nuo visų tetučių, kad labai pavydi nugalėtojai. Paminėsi mano žodį cool.gif
Aš irgi nespėjau pabalsuoti-tik už vieną pabalsavau, kitų nespėjau išsirinkti, o kai išsirinkau, jau pamačiau galutinius rezultatus lotuliukas.gif
c-girl
Sveiki biggrin.gif

Dekui visiems uz balsus ir sveikinimus 4u.gif Taipogi sveikinu kitas prizininkes thumbup.gif Degute, laaabai maloniai nustebinai, puikiu puikiausia nuotrauka thumbup.gif

Nepasitenkinimo zodzius ir keistas replikas ignoruoju(ir ne tik siame konkurse)...suprantu kad nusibodau cool.gif biggrin.gif Visada dalyvauju saziningai, forume tiek draugiu neturiu, su Moderatore, kad ir kaip ja gerbiu 4u.gif , nesam drauges, net jos vardo nezinau biggrin.gif ax.gif
Elenele Raganele
g.gif kazkaip baisiai sureiksminat ta konkursa. Everything supposed to be for fun. Ruste su aktyviaisiais dalyviais pasitare ar verta sutrumpint balsavimo laika. Visi dziugiai pritare. O ne is karves galu gale losiama. Nesuprantu tokiu "neissirenku, veliau prabalsuosiu".Net jei keli zmones neprabalsavo- na ir kas ? doh.gif g.gif Jei biologe pyksta, kad pirmos vietos nepaeme, tai galiu pasakyt-3 vieta labai geras ivertinimas.
Double Latte
Tikrai per trumpas. Sudrumsiu tuos idiliškus pasiplekšnojimus per petį, bet pasakysiu - keisti iš anksto paskelbtą balsavimui skirtą laiką yra neetiška, nesąžininga ir neteisėta. Bet koks konkursas, kurio sąlygos keičiamos jo eigoj, būtų tuoj pat anuliuotas. Parašiau moderatoriei, bet atsakymas maždaug "nieko tokio, pabalsuosit kitam konkurse". Todėl jau rašau čia, nes tai ne smulkmena. Kalbama ne tik apie taip niekam ir neatitekusius balsus (skirtingai nuo pastaruoju metu aktyvių šio aptarimo dalyvių, dauguma potencialių balsuotojų lankė artimųjų kapus ir neturėjo kada sekti datų pasikeitimus, o grįžusios sužinojo, kad jau šaukštai popiet), bet apie elementarų padorumą ir tvarkos laikymąsi.

drinks_cheers.gif
Šiuo atveju geriau nepasakysiu.

Sąmokslo teorijom šiuo atveju gal ir netikėčiau, bet pas principas labai jau nemalonus 4u.gif

(savo nuotraukai balsų susirinkti nesitikėjau, net jei ir balsuojama būtų mėnesį. Puikiai matau ir realias galimybes, kaip ir žinau su kokiais tikslais ėjau įkonkursą. Tad iš anksto noriu užbėgti už akių)
Džinė
Tikrai per trumpas. Sudrumsiu tuos idiliškus pasiplekšnojimus per petį, bet pasakysiu - keisti iš anksto paskelbtą balsavimui skirtą laiką yra neetiška, nesąžininga ir neteisėta. Bet koks konkursas, kurio sąlygos keičiamos jo eigoj, būtų tuoj pat anuliuotas. Parašiau moderatoriei, bet atsakymas maždaug "nieko tokio, pabalsuosit kitam konkurse". Todėl jau rašau čia, nes tai ne smulkmena. Kalbama ne tik apie taip niekam ir neatitekusius balsus (skirtingai nuo pastaruoju metu aktyvių šio aptarimo dalyvių, dauguma potencialių balsuotojų lankė artimųjų kapus ir neturėjo kada sekti datų pasikeitimus, o grįžusios sužinojo, kad jau šaukštai popiet), bet apie elementarų padorumą ir tvarkos laikymąsi. Cituojant Landsbergį, "kas galėtų paneigti, kad" konkursas buvo nutrauktas tada, kai daugiausiai balsų surinko moderatorės draugė? Gal ne taip, aš juk nežinau. Bet aplinkybės skatina mane galvoti, kad taip. Ar nugalėtojai (kuri tikriausiai niekuo dėta) malonu tokią purvo dėmelę gauti? Man, beje, irgi nemalonu - nereikia man tos trečios vietos, jei dėl jos teisėtumo gali kilti abejonių.
*

Pačių dalyvių buvo pritarta dėl laiko sutrumpinimo.

Jei tamstai trečiosios vietos nereikia, gali perleisti ją Šilenei. Nereikia atidėlioti reikalų iki paskutinės minutės.
Traukinys vėluojančių taip pat nelaukia wink.gif
Elenele Raganele
... ax.gif nusprendziau patylet
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.