Tęsiame rudens fotokonkurso nuotrauku aptarimus.
Rustė o aš tu gali balsuot už foto? nes juk tu tai matai kieno jos yra
Kaip nustebau, kad jau rezultatai yra
Aš nesitikėjau nei tų 4balsų, dėjau nuotrauką iš nevilties, nes neturėjau nieko įdomaus, kas išsiskirtų iš visų konkurso nuotraukų
as nepatenkinta rezultatais
manęs l.nenustebino. tik dabar jaučiuosi ant Rustės grybo kad pavarius
ir dar eilinį kartą stebiuosi c_girl mokėjimu pataikyti į publikos skonį, respect
tai va kita karta atsargiau varykit ant grybų :lotuliukas :
sorry už spamą
Garbinga 13 vieta
Californiangirl atsibodai jau As balsavau uz antra upps...ne 13 vieta, bet 13 balsu
Sveikinu prizinikes
Sveikinu prizininkes
Dėl savo nuotraukos (Skrydžio) džiaugiuosi, kad ji suteikė progos praplėsti akiratį Dėkui Gaziulkai ir Elenėlei Raganėlei, kad nepatingėjo paaiškinti Dar galiu tik pridėti, kad tam efektui išgauti nebūtinas super duper aparatas ir ilgas išlaikymas. Tai yra paprasčiausias dėsnis - jei fotografuojant sujuda ranka, gaunat neryškų vaizdą. Jei rankos judesys sutampa su objekto judesiu, objektas (jei pasiseka, nes ryškumą į jį reikia vis dėlto pataikyti) lieka ryškus, o aplinka susilieja. Galit pačios tai pabandyti fotografuodamos bėgančius vaikus ar šunis. Tik, aišku, tam reikia l-a-b-a-i daug bandymų ir kantrybės
keista, kad sita nuotrauka negavo balsu
[quote=elge,2008 11 03, 04:13]
maniau, kad rezultatai rytoj turi būt
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 03, 09:34) As ligi tol nemeginau niekad sio efekto isgaut, bet pameginsiu Galėtų atrodyti maždaug taip (tik gaila per lėtai bėga - fonas mažai susilieja ![]() ai, radau dar vieną pusiau vykusį bandymą (bet efektas ryškiau matyti):
nesitikėjau tiesiog šių nuotraukų trejetuke
elge
Sveikos, Norejau pasveikinti nugaletojas QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 03, 00:35) egle, antroj nuotraukoj tai net galva sukasi beziurint
Sveikinimai nugalėtojams.
O aš nesitikėjau išvis, kad balsų surinksiu.
Gazulka, ko tu čia
Dėl balsavimo laiko gal kiek per trumpas buvo QUOTE(Emerencija @ 2008 11 02, 23:18) Iki rytojaus 00.00 valandų. Šiandien yra lapkričio antra, o lapkričio trecia tesiasi iki rytojaus 24 val. Buvau teisi dėl balsavimo pabaigos laiko Sveikinimai Dėl keleto suabejočiau ar vertos tiek balų Ir dėkui už balsus mūsų nuotraukėlei Papildyta: ![]() Pačioje pradžioje konkurso galvojau kad ši nuotrauka californiagirl
bet manau dabar turėtu būti šito konkurso tiesinys pvz "rudens gerybes" bet kol sumastys paskelbt nauja jaučiu jau reikės skelbt : gamtos pabudimas
sveikinimai nugalėtojoms
Nuoširdus sveikinimai nugalėtojams
Rezultatų ir aš laukiau kitą dieną, bet programa kitaip "supranta" pabaigos datą, kitą kartą turėsiu omenyje šitą faktą.
Kelių balsų persvara tik įrodo, kad šį kartą buvo daugiau nuotraukų vertų laimėti.
Buvo daug vertesniu nuotrauku ..laimeti prizines vietas.Bet yra kaip yra.
Sveikinu
Ruste, nepergyvenk, nepertrumpas balsavimas, kas norejo tas ir prabalsavo
o del priziniu vietu manau visad atsiras zmoniu nepatenkintu.... juk visiems neitiksi Labai džiaugiuosi, kad man labiausiai patikusi nuotrauka užėmė antrąją vietą Asmeniniai sveikinimai autorei
SVEIKINIMAI NUGALĖTOJAMS
Tik viena iš mano trejeto šįkart tarp prizininkių pateko, bet vistiek labai labai smagu sulaukti rezultatų
Taigi visada taip, kokios buna arsios diskusijos kai tik prasideda konkursas kiekvienas issako savo nuomone del dalyvaujanciu nuotrauku, vienam grazi viena kitam kita... kiekvienas vertina nuotraukas pagal savo nustatytus kriterijus
Sveikinu nuotraukų- nugalėtojų autorius
sveikinu laimėtojus
na, kad jau cia visi atvirauja- as irgi tikejausi kitokiu rezultatu
QUOTE(Ramunita @ 2008 11 03, 12:16) Tikrai per trumpas. Sudrumsiu tuos idiliškus pasiplekšnojimus per petį, bet pasakysiu - keisti iš anksto paskelbtą balsavimui skirtą laiką yra neetiška, nesąžininga ir neteisėta. Bet koks konkursas, kurio sąlygos keičiamos jo eigoj, būtų tuoj pat anuliuotas. Parašiau moderatoriei, bet atsakymas maždaug "nieko tokio, pabalsuosit kitam konkurse". Todėl jau rašau čia, nes tai ne smulkmena. Kalbama ne tik apie taip niekam ir neatitekusius balsus (skirtingai nuo pastaruoju metu aktyvių šio aptarimo dalyvių, dauguma potencialių balsuotojų lankė artimųjų kapus ir neturėjo kada sekti datų pasikeitimus, o grįžusios sužinojo, kad jau šaukštai popiet), bet apie elementarų padorumą ir tvarkos laikymąsi. Cituojant Landsbergį, "kas galėtų paneigti, kad" konkursas buvo nutrauktas tada, kai daugiausiai balsų surinko moderatorės draugė? Gal ne taip, aš juk nežinau. Bet aplinkybės skatina mane galvoti, kad taip. Ar nugalėtojai (kuri tikriausiai niekuo dėta) malonu tokią purvo dėmelę gauti? Man, beje, irgi nemalonu - nereikia man tos trečios vietos, jei dėl jos teisėtumo gali kilti abejonių.
Oi, biologe, dabar tai gausi nuo visų tetučių, kad labai pavydi nugalėtojai. Paminėsi mano žodį
Aš irgi nespėjau pabalsuoti-tik už vieną pabalsavau, kitų nespėjau išsirinkti, o kai išsirinkau, jau pamačiau galutinius rezultatus
Sveiki
Dekui visiems uz balsus ir sveikinimus Nepasitenkinimo zodzius ir keistas replikas ignoruoju(ir ne tik siame konkurse)...suprantu kad nusibodau QUOTE(biologė @ 2008 11 03, 17:55) Tikrai per trumpas. Sudrumsiu tuos idiliškus pasiplekšnojimus per petį, bet pasakysiu - keisti iš anksto paskelbtą balsavimui skirtą laiką yra neetiška, nesąžininga ir neteisėta. Bet koks konkursas, kurio sąlygos keičiamos jo eigoj, būtų tuoj pat anuliuotas. Parašiau moderatoriei, bet atsakymas maždaug "nieko tokio, pabalsuosit kitam konkurse". Todėl jau rašau čia, nes tai ne smulkmena. Kalbama ne tik apie taip niekam ir neatitekusius balsus (skirtingai nuo pastaruoju metu aktyvių šio aptarimo dalyvių, dauguma potencialių balsuotojų lankė artimųjų kapus ir neturėjo kada sekti datų pasikeitimus, o grįžusios sužinojo, kad jau šaukštai popiet), bet apie elementarų padorumą ir tvarkos laikymąsi. Šiuo atveju geriau nepasakysiu. Sąmokslo teorijom šiuo atveju gal ir netikėčiau, bet pas principas labai jau nemalonus (savo nuotraukai balsų susirinkti nesitikėjau, net jei ir balsuojama būtų mėnesį. Puikiai matau ir realias galimybes, kaip ir žinau su kokiais tikslais ėjau įkonkursą. Tad iš anksto noriu užbėgti už akių) QUOTE(biologė @ 2008 11 03, 17:55) Tikrai per trumpas. Sudrumsiu tuos idiliškus pasiplekšnojimus per petį, bet pasakysiu - keisti iš anksto paskelbtą balsavimui skirtą laiką yra neetiška, nesąžininga ir neteisėta. Bet koks konkursas, kurio sąlygos keičiamos jo eigoj, būtų tuoj pat anuliuotas. Parašiau moderatoriei, bet atsakymas maždaug "nieko tokio, pabalsuosit kitam konkurse". Todėl jau rašau čia, nes tai ne smulkmena. Kalbama ne tik apie taip niekam ir neatitekusius balsus (skirtingai nuo pastaruoju metu aktyvių šio aptarimo dalyvių, dauguma potencialių balsuotojų lankė artimųjų kapus ir neturėjo kada sekti datų pasikeitimus, o grįžusios sužinojo, kad jau šaukštai popiet), bet apie elementarų padorumą ir tvarkos laikymąsi. Cituojant Landsbergį, "kas galėtų paneigti, kad" konkursas buvo nutrauktas tada, kai daugiausiai balsų surinko moderatorės draugė? Gal ne taip, aš juk nežinau. Bet aplinkybės skatina mane galvoti, kad taip. Ar nugalėtojai (kuri tikriausiai niekuo dėta) malonu tokią purvo dėmelę gauti? Man, beje, irgi nemalonu - nereikia man tos trečios vietos, jei dėl jos teisėtumo gali kilti abejonių. Pačių dalyvių buvo pritarta dėl laiko sutrumpinimo. Jei tamstai trečiosios vietos nereikia, gali perleisti ją Šilenei. Nereikia atidėlioti reikalų iki paskutinės minutės. Traukinys vėluojančių taip pat nelaukia
...
|