Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nida
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Milagra
Baigiam galvas nusilaužti begalvodami dukrytei vardą. Man pats gražiausias Ugnė, bet nebenoriu jo duoti, nes labai jau jų daug ir tarp artimųjų ir kaimynų yra Ugnyčių.
O kiti tiesiog į galvą nelenda doh.gif
Apsistojome ties Nida, bet... Nu vis tiek kažkoks BET smile.gif
Todėl prašau jūsų nuomonės apie šį vardą.

Šiaip mūsų reikalavimai vardui, kad būtų trumpas (2 skiemenų), lietuviškas, tačiau be lietuviškų rašmenų (be š, č, ū ir t.t.) ir kad reikšmė būtų graži.
l'eau
neda būtų gražiau smile.gif
dalia, jorė, jonė, giedrė, skaistė, milda, elzė rolleyes.gif
*GAILĖ*
man gražu Nida
ciuke
Pazistu Nidute 7 menesiu, ji nuostabi, ir vardukas puikiai dera 4u.gif .
paulapaula
man grazu Nida,bet va paskaiciau kitos mamytes pasiulytus ir Elze man isvis super wub.gif
muminukas
QUOTE(l'eau @ 2008 11 03, 20:12)
neda būtų gražiau smile.gif
dalia, jorė, jonė, giedrė, skaistė, milda, elzė rolleyes.gif
*

Neda, Jonė ir Elzė nelietuviški.
--------

Nida - puikus vardas smile.gif
Milagra
Ačiū už nuomones, mergaitės 4u.gif
Dar kažkaip pagalvojom, kad Mėta gražus, bet sulaiko tas serialas doh.gif

Sorceress
Kazkada seniai seniai man buvo pats graziausias vardas, dabar turbut ne, bet vistiek skamba graziai ir siaip mielas, man atrodo, drasiai vadinkit smile.gif
TheAngel
NIDA-labai grazus vardas, bigsmile.gif man asmeniskai daug grazesnis ir idomesnis negu ugne.
dar galetu buti Liepa,Luknė,Smiltė,Urtė... 4u.gif
Nieko sau
Nieko visai 4u.gif
Ožiaragė
Nu, jei įmanoma vadinti dukrytę Rusne, Roma ar Paris, kodėl keistai turėtų skambėti Nida? Tiesiog Nida, ir tiek thumbup.gif
Zlata
Normalus vardelis 4u.gif
Dykuma5
Gražus smile.gif
sonela
Pirmoji mintis - labai gražus vardas wub.gif
Milagra
Tikrai labai dėkui už nuomones 4u.gif Smagu, kad daugeliui šis vardas patiko wub.gif
Mes jau kaip ir apsisprendėm biggrin.gif
Jazira
man tai toks paprastas
Milagra
O ką reiškia paprastas? biggrin.gif
Ir kas yra nepaprastas? Euzebija? Eustachija? Kornelija? Eirida? biggrin.gif
Mums tada paprasto reikia ax.gif
salomena
QUOTE(Milagra @ 2008 11 06, 13:33)
O ką reiškia paprastas? biggrin.gif
Ir kas yra nepaprastas? Euzebija? Eustachija? Kornelija? Eirida? biggrin.gif
Mums tada paprasto reikia  ax.gif
*

Man labai gražus vardas. Ir labai gerai kad paprastas smile.gif Mano draugė Nida, labai faina ir linksma moterytė
promenada
man visai nieko rolleyes.gif
Smartmart
Man grazus vardas.
Okei
Man grazus bigsmile.gif
SANTA
Man labai Ugne grazus vardas,grazesnis nei Nida..
Dar Luknė gražus wub.gif
bumm
kai pirmą kartą išgirdau - buvo keistas. o dabar gražus. 4u.gif
Eleina
pats graziausias biggrin.gif 4u.gif
tik gaila kad dabar ju kuo toliau tuo daugiau, tu nidu.. kai mes vadinom taip saviske, buvo labai retas, o pastaraisiais metais labai paplito kazkaip doh.gif biggrin.gif
Fira
Man labai gražus vardas NIDA, toks romantiškas wub.gif Asocijuojasi su jūra, kopom...
mammukas
thumbup.gif labai grazus vardas.
laukianti_stebuklo:)
Gražus 4u.gif
megagaite
Labai grazus vardas. Turiu drauge siuo vardu. Ir mano ausiai labai puikiai skamba rolleyes.gif
gyvatėlė
Anksčiau kažkaip keistai skambėjo g.gif , dabar vyresnėlės darželyje šeimininkutė Nida, tai baigiu priprast ax.gif
Darling
Ir mano 2.5m dukrytė Nida,tai labai smagu skaityti,kad daugumai patinka thumbup.gif O kai išrinkom,tai nelabai kas buvo girdėjęs rolleyes.gif
*Liepa18*
Man taip pat gražus good.gif
klara.
Nida - grazus vardas. Atsiduoda atostogom 4u.gif
Borkowa
Laaabai grazu wub.gif
AveM
Man nepatinka ax.gif
spindulka
Negražus schmoll.gif mūsų kieme moteris turi šunį tokiu vardu biggrin.gif
Chippie
man labai patinka
Jazira
Mamos studijų draugė turi tokį vardą smile.gif
Paprastas, lietuviškas toks. Visai gražus 4u.gif
Pearlgirl
Man Nida yra labai grazus vardas...asocijuojasi su vasara,kopom,jura,ramuma wub.gif
kristyyynyte
as nerinkciau tokio schmoll.gif
<Goddess>
man nelabai g.gif
medita :)
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 04 25, 02:23)
Man Nida yra labai grazus vardas...asocijuojasi su vasara,kopom,jura,ramuma  wub.gif
*

drinks_cheers.gif ta pti rasyt norejau 4u.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Eleina @ 2009 01 16, 11:49)
tik gaila kad dabar ju kuo toliau tuo daugiau, tu nidu.. kai mes vadinom taip saviske, buvo labai retas, o pastaraisiais metais labai paplito kazkaip  doh.gif  biggrin.gif
*

O kaip jaustis mums, Nidoms "su stažu"? cray.gif Buvom vienintelės ir nepakartojamos.... biggrin.gif

Jūsų mergaičių gal bent jau vardą prisimins iš pirmo karto- mane vadino ir Neringa, ir Nomeda, o kai kokį 5 kartą klausdavo "Tai koks jūsų vardas?", pasivadindavau Pervalka cool.gif

Dar jūsų mergaitėms labai pasisekė, kad nieks neprisimena ir nebežino to dokumentinio personažo, kaip mano nic'as biggrin.gif

Bet kokiu atveju, pamirštant skaudulius - gražus vardas flirt.gif
Shanghai
QUOTE(meškutė_Nida @ 2009 04 26, 10:38)
Dar jūsų mergaitėms labai pasisekė, kad nieks neprisimena ir nebežino to dokumentinio personažo, kaip mano nic'as biggrin.gif
*

aš prisimenu meškutę Nidą ir Abukevičiaus filmukus apie ją... wub.gif 4u.gif
tada turbūt tokia mada buvo visokius gyvulėlius Nidomis vadinti... Mano bobutė turėjo dvi karves - Žibutę ir Nidą... blush2.gif
Man gražus ir vardas, ir kurortas... 4u.gif nors savo dukrytei turbūt nedrįsčiau tokio vardo duoti... blush2.gif
Zubriuka
Mano geriausios drauges vardas Nida 4u.gif 4u.gif Man labai grazus... Gal del to, kad ji labai grazi - inside and out! mirksiukas.gif 4u.gif
September.
man nera grazu gamtos motyvai varduose (rasa, ieva, neringa, nida, ramune ir pan.) bet cia labai iprasti vardai, kaip tomas, marius, inga ir pan, nera nei grazu, nei negrazu. normalus vardai. taip ir nida smile.gif
bet as nedeciau ax.gif blush2.gif
modestina
O koks skirtumas, kad daug? Nesuprantu tokios pozicijos.
DirOl*
Gražus, bet Neda gražesnis smile.gif
klara.
QUOTE(meškutė_Nida @ 2009 04 26, 10:38)
O kaip jaustis mums, Nidoms "su stažu"? cray.gif Buvom vienintelės ir nepakartojamos.... biggrin.gif

Jūsų mergaičių gal bent jau vardą prisimins iš pirmo karto- mane vadino ir Neringa, ir Nomeda, o kai kokį 5 kartą klausdavo "Tai koks jūsų vardas?", pasivadindavau Pervalka cool.gif

Bet kokiu atveju, pamirštant skaudulius - gražus vardas flirt.gif
*

smile.gif 4u.gif
sena niekšė
labai faina thumbup.gif
*Ritik*
wub.gif grazutis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.