Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Natūralus Domantuko atėjimas...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Sarute
Na, va, nuspprendžiau ir aš savo gimdymo istoriją aprašyti... ax.gif
O viskas vyko taip:
Spalio 21 dieną išbėgo vadinamas kamštis (nemažai kraujingų išskyrų), paskaudėt pilvuką ir strėnas pradėjo... Jau galvojau, kad sarėmiai, bet kai pajaučiau tikruosius - tada tik kuteno man tą pilvą... Nuvažiavau į ligoninę visus daiktus pasiėmus, ten apžiūrėjo - ir nieko, paleido namučių, sakė, kad per dvi dienas turėtų prasidėt...
Naktį apie 2:30val užėjo skausmai... Bet tokie dar visai normalūs... Bet nenorėdama vyrui trukdyti miegot, išėjau iš kambario, nuėjau prie kompo ir kenčiu... Skausmai užeina kas 10 min, bet nieko, ne tokie dar stiprūs - iškęsti galima... 6val atsikėlė mama, sako - vaikeli, nejuokauk, eik praustis, rengtis ir kelk vyrą - važiuokit jau į ligoninę, nes dar namie pagimdysi... smile.gif Nusiprausiau, apsirengiau, lipu į antrą aukštą kelt vyrą, o jis jau atsikėlęs - sako - važiuoju žąsų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (vyras medžiotojas ir anksti ryte ir vakare važiuoja medžiot sezono metu) Sakau, kad jau aš kaip žąsis - važiuojam gimdyt lotuliukas.gif Vyro akys net ant kaktos iššoko, pasimetė juodai... bigsmile.gif Nu ir išvažiavom. Pasiėmėm akušerę, nes su ja buvau susitarus, pasiskambinom daktarei ir 7val jau ligoninėj buvom... smile.gif
Apžiūrėjo kaklelį - atsidarymas 8cm bigsmile.gif Perrengė ir į gimdyklą... Pastatė lašalinę su skatinamaisiais ir jau tada - smagumėlis... blink.gif Klausiu akušerės vis "kada baigsis?", o ji man - "9valandą jau turėsi" Laikrodis buvo geriausias mano draugas - vis žiūrėjau ir laukiau tos 9 valandos... 8val, kai skausmas jau buvo labai jau labai - sakau - viskas pjaukit, bo numirsiu... lotuliukas.gif (dabar juokinga jau), o akušerė:"Nesvaik, iškentei tiek, iškęsi dar valandžiukę" smile.gif Taip ir buvo - iškenčiau... thumbup.gif 8:35val užlipau ant lovos-stalo, pradūrė vandenis ir viskas - liko tik stūūūūūūūūūmt... 9:00val išlindo mano Domantukas... Ir žinot - jausmas - nerealus... wub.gif Iškenčiau viską, nenumiriau... lotuliukas.gif
Beje, tik pagimdžius atsisukau į vyrą:"jeigu tu dar vaikų norėsi - galėsi gimdyt pats!!!!!!!" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vyras gimdyme dalyvavo, bet negaliu sakyt, kad ten man jis labai padėjo ar labai trukdė. Nemačiau aš ten jo... Visai man tuo metu nerūpėjo už rankučių laikytis... ax.gif Tik va, kai leliukas išlindo - atsisukau į vyrą, o jam ašaros upeliu bėga... Nors jis ne iš tų, kur labai jautrūs... Smagu... wub.gif
pradingau
konkreciai ir aiskiai smile.gif
sveikinu sulaukus sunelio ir pamacius vyro asaras wub.gif wub.gif
orintukass
didziausi sveikinimai stipriai mamytei, saunuole 4u.gif
Puke111
Didžiausi sveikinimai tapus mamyte 4u.gif
kuha
kaip grazu ir greitai..... faina 4u.gif
burbulina
kaip grazu, net vyras susigraudino wub.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif sėkmės jums
acura_maniake
4u.gif graziai ir greitai 4u.gif
INFINITI
Grazi istorija, daug jums sveikatos 4u.gif
sonnija
Stiprybes jums ir daug sveikatytes 4u.gif labai grazi istorija wub.gif
Zemil
sveikinimai mamytei 4u.gif
EMILIUX
Kaip faina ,kad taip lengvai ir greitai 4u.gif SVEIKINIMAI SILCIAUSI wub.gif
Fioneta
Oi kaip viskas lengvai ir greitai ax.gif Sveikinimai tau ir maziui 4u.gif
Radmile
Sekmes Jums user posted image
Darfe
Taip užtikrintai, lyg nebe pirmą kartą wub.gif
Omrum
visu pirma sveikinu nauja mamytė 4u.gif 4u.gif

bet jei atvažiavai gimdyt su atsidarymų 8cm, kam dar skatint? g.gif nlb aišku man čia , kad greičiau tipo pagimdytum ir duotum ramybė ar kaip? ax.gif
mazukas
Sveikinimai! Šaunu, kad taip viskas sklandžiai ir greitai. Aukit ir sėkmės 4u.gif
Lusiukas
Sveikinimai mamytei ir Domantukui 4u.gif 4u.gif , bet jeigu taip viskas sklandziai kam tais skatinamaisiais tave farsiravo doh.gif
fragolla

Daug daug meilės user posted image ir sveikatos
Mazea
Didziausi sveikinimai! clap.gif labai smagiai papasakojot, ir smagu kad taip greitai pagimdet clap.gif Linkiu dideliausios sekmytes 4u.gif
fragolla

Daug daug meilės user posted image ir sveikatos
VAri
SArute 4u.gif ir sūneliui 4u.gif

kad tu vyro nematei ir gal nelabai reikėjo tai viena. Bet jam visa tai pamatyti manau buvo labai svarbu. Sėkmės jūsų šeimynai.
Sarute
dėkui visoms už gražius žodžius 4u.gif
o kam skatino - tai tikrai nežinau, bet gal tam, kad viskas greičiau vyktų... ax.gif
Omrum
QUOTE(Sarute @ 2008 11 05, 10:34)
o kam skatino - tai tikrai nežinau, bet gal tam, kad viskas greičiau vyktų...  ax.gif
*

taip gražiai viskas ir sklandžiai vyko bet ne visada tie gyd. prieš gamtą nori pašokinėt mad.gif aišku ne jiems gi ten drasko viska ...
bet tau jau viskas praeiti , sveikinu dar kartėlį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Juonasita
kaip faina kad viskas taip greitai yvyko 4u.gif wub.gif
Miranda80
Trumpai, konkreciai, graziai 4u.gif Sveikinimai jusu seimai biggrin.gif
vioringa
Sveikinimai jūsų šeimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gana nuotaikingai aprašyta, ypač palyginimas apie žąsį lotuliukas.gif thumbup.gif , kad viskas greitai ir laimingai. Aukit sveikučiai wub.gif
Linusikas
Sveikinimai naujai Mamytei 4u.gif
Sacra
saunuole, kad taip stipriai laikeisi!!!
aukite sveikuciai 4u.gif
mika do
grazu wub.gif
Sarute
paskaičiau kitų mamyčių gimdymo istorijas... Visos taip jausmingai, o aš... blush2.gif nu bet ne visi gi moka jausmingai ir gražiai savo mintis reikšt... smile.gif
Vilija2
Viskas gerai... Svarbiausia, kad pasidalinai su mumis savo gimdymo įspūdžiais... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū
egle-kristina
trumpai ir aiskiai thumbup.gif
saunuole mamyte, aukit sveikuciai 4u.gif
Sarute
ačiū mergaitės... 4u.gif
Panelė_Monika*
Paprasta istorija thumbup.gif Sekmės mirksiukas.gif
DeilijoSa
konkreciai,bet graziai,sveikinimai tapus teveliais 4u.gif
vilikaa
4u.gif sveikinimai dideliausi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.