Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: dovana žmonai susilaukus vaikelio
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
parazitas
Sveiki,

Gal vyrai padės geriau. Noriu padovanoti ką nors išskirtinio žmonai gimus pirmam mūsų vaikeliui. Mamos bendram forume siūlo papuošalus, bet aš kiek abejoju, nes papuošalų mano žmona turi KALNĄ.

Gal Jūs ką nors galite geriau patarti. Gal iš savo patirties?

AČIŪ
Medinis
O ar butinai reikia kazka dovanoti? Gimdyviu skyrelyje buvo ar ne trys temos apie tai - paieskokite, ten labai daug informacijos apie dovanas, gal ka nors issirinksit.
Labai tikiuosi, kad si tema nevirs tokia pat, kaip mano minetos temos. Nes ... nes daug pavydo ir pasididziavimo zmonese...
Vilius.V
Gal geliu? g.gif
vegamylife
..gėlės- universalu, -niekada neprašausi. Jei gali, padovanok automobilį, geriausiai - naują , geresnės progos tam nerasi, - juk po 5-6 metų, pragyventų kartu su žmona, tau ir mintis nekils pirkti jai ką nors NAUJA cool.gif ..
O šiaip.. būk dėmesingas jai ir GIRDĖK, ką ji tau sako NE TIK per šventes - ir tai bus tikroji tavo dovana.. Sėkmės!
parazitas
QUOTE(Medinis @ 2008 11 04, 16:16)
O ar butinai reikia kazka dovanoti? Gimdyviu skyrelyje buvo ar ne trys temos apie tai - paieskokite, ten labai daug informacijos apie dovanas, gal ka nors issirinksit.
Labai tikiuosi, kad si tema nevirs tokia pat, kaip mano minetos temos. Nes ... nes daug pavydo ir pasididziavimo zmonese...
*

Hm... kaip čia pasakius... panaršiau gimdyvių skyrelį, bet neradau jokių padorių minčių (pvz. vienoje temoje bent du puslapiai parašyti apie tai, kad tema durna, kiti trys apie tai kaip vyras nemaudo vaiko, plius du puslapiai apie tai, kad vyras pirmą dieną "užbaliavojo" - toliau nesugebėjau skaityti... blink.gif ). Jau nekalbant apie tokias temas kaip "Kada surūkėt pirmą cigaretę susilaukusios" ar "Placentos laidojimas", nuo kurių susuko pilvą (teko girdėti posakį "Kvailumo ribos neišmatuojamos", bet kad jam apskritai nėra ribų, tai negalvojau doh.gif ).

Išvada - niekas geriau nei aš pats nesugalvos ką daryti.
Medinis
QUOTE(parazitas @ 2008 11 05, 09:43)
Hm... kaip čia pasakius... panaršiau gimdyvių skyrelį, bet neradau jokių padorių minčių

Bandykite cia
ir cia.
~Artemidė ~
smile.gif paprasčiausia būtų paklaust pačios žmonos ko ji norėtų. Jei norit staigmenos, teks suktis pačiam-kas geriau jei ne jūs ją pažystat ax.gif Bet gėlių bet kuriuo atvejų reikėtų biggrin.gif
Nors tiesą pasakius nelabai aš su prantu, kodėl dovanoti reikia sulaukus vaikelio, tam gi yra daug daug progų ir be to rolleyes.gif - o jei viskas sukasi būtent apie vaikelį, tai gal geriausia dovana bus pagalba žmonai auginant vaikutį smile.gif
Daile
Nezinau...niekada apie materialius daiktus kaip dovana uz vaikuti net minties nebuvo...
vaikelis -musu darbas + Dievo dovana.
kokie papuosalai, kai abu planavom, abu nesiojom, abu pagimdem?
Man didziausias malonumas buvo stebeti vyro dziaugsmo asaras kai is karto po gimimo pagulde mazyle ant mano pilvo. Kai jis ja ciuciavo ir svelniai buciavo i kaktyte...didziausia dovana yra buvimas kartu, meile ir pagalba....
papuosalai ir visos kitos materialines dovanos gali palaukt iki kaledu ar gimtadieniu...jei vaikelis gimsta is meiles, jis pats yra dovana dviems zmonems...

Vilius.V
Padovanoti kazka materealaus yra daug kitu progu.. Tinkamesniu.
salve123
QUOTE(Ponckutis @ 2008 11 06, 18:51)
Padovanoti kazka materealaus yra daug kitu progu.. Tinkamesniu.
*

O kaip jūs suprantate nematerialią dovaną? g.gif
GalBut
QUOTE(salve123 @ 2008 11 06, 19:52)
O kaip jūs suprantate nematerialią dovaną?  g.gif

Neperseniausiai autorius vieną tokią jau padovanojo...spermą...
salve123
QUOTE(GalBut @ 2008 11 06, 18:56)
*

Siūlote autoriui pakartoti.
indrealex
QUOTE(GalBut @ 2008 11 06, 19:56)
*

Sakyčiau , kad labai "materiali" dovana.Kol kas žinau tik vieną atvejį , kai tokia dovana buvo "nemateriali":Jėzaus Kristaus užsimezgimas Marijos iščiose "iš Šventosios Dvasios"...O tai , ką Jūs įvardinote kaip dovaną, turi tam tikrą sandarą ir struktūrą,pavidalą.Tai - materialu.
Motukas
Vienas mano pazistamas savo zmonai pirmo vaiko gimimo proga padovanojo auksini zieda su to menesio, kai gime vaikutis, brangakmeniu (pvz rubinas ar smaragdas). Kadangi jie tikrai planavo tureti daugiau vaiku, jis sumaste ziedo dizaina taip, kad esant reikalui ji butu galima pakeisti ir kai gime antras vaikas, ji slapta nuo zmonos nunese zieda pas juvelirus ir istate antra brangakmenuka pagal antro vaiko gimimo menesi. ta pati padare ir su treciu smile.gif. Apibendrinimas - gal tai nera pati ekstravagantiskiausia dovana, taciau zmonai tai buvo be galo svarbus daiktas, kuri ji nesiojo nuolat, nes tai buvo simbolis, kuris jai primene apie visu vaiku gimimus ir kuris toli grazu nebuvo eilinis papuosalas:) Aisku, tai nera pigu, taciau ir proga nera eiline.

Kita ideja (tinka jei gims mergyte ir jei zmonai patinka antikvariniai daiktai) - tai paieskoti pas antikvarus grazaus papuosalo (ziedo ar pakabuko ar apyrankes), kuria zmona galetu perduoti dukrai pvz 18metu, vestuviu arba pirmo vaiko gimimo proga, o dukra savo ruoztu savo dukrai ir taip jusu seimoje atsirastu grazi tradicija smile.gif Su berniuku cia sunkiau smile.gif

Vilius.V
QUOTE(salve123 @ 2008 11 06, 19:52)
O kaip jūs suprantate nematerialią dovaną?  g.gif
*

Pvz geles.. As nieko kito tinkamo nerandu sia proga..
salve123
QUOTE(Ponckutis @ 2008 11 06, 21:45)
Pvz geles.. As nieko kito tinkamo nerandu sia proga..
*

Aišku, kad gali būti ir gėlės. Kita vertus, po gimdymo gal jai ne tiek rūpės dovanos dydis ir vertė, kiek jūsų pagalba ir dėmesys. Vat ta pagalba ir dėmesys, galėtų būti tais nematerialiais dalykais ir atstoti visas materialiąsias gėrybes.
Taigi galimas variantas: materialios dovanos (gėlės) + nematerialios (pagalba, rūpestis, dėmesys) = superinė dovana.
Narnis
QUOTE(salve123 @ 2008 11 06, 23:11)
Taigi galimas variantas:  materialios dovanos (gėlės) + nematerialios (pagalba, rūpestis, dėmesys) = superinė dovana.
*

Nu jeigu pagalbą, rūpestį, dėmesį įvardinat kaip dovanas, tai galima tik spėlioti kaip vyras elgiasi eilinėm dienom. Linkiu susirasti kuo daugiau progų gauti dovanų biggrin.gif
salve123
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 09:52)
Nu jeigu pagalbą, rūpestį, dėmesį įvardinat kaip dovanas, tai galima tik spėlioti kaip vyras elgiasi eilinėm dienom. Linkiu susirasti kuo daugiau progų gauti dovanų  biggrin.gif
*

O kaip jūs elgiatės eilinėm dienom. Nuo ryto iki vakaro bėgiojat su rožių šluotražiais aplink žmoną, nuolat žarstotė komplimentus, gaminate ypatingus pietūs, tvarkote buitį, rūpinatės vaikais, ruošiate romantiškas vakarienes su tuzinų dovanų po stalu ir dar prie viso šito sugebate gerai uždirbti? Jei taip elgiatės eilinėm dienom, tai mano fantazija per silpna, nupiešti vaizdą, kaip elgiatės neeilinėmis biggrin.gif
~Artemidė ~
QUOTE(indrealex @ 2008 11 06, 20:27)
Sakyčiau , kad labai "materiali" dovana.Kol kas žinau tik vieną atvejį , kai tokia dovana buvo "nemateriali":Jėzaus Kristaus užsimezgimas Marijos iščiose "iš Šventosios Dvasios"...O tai , ką Jūs įvardinote kaip dovaną, turi tam tikrą sandarą ir struktūrą,pavidalą.Tai - materialu.
*

smile.gif tokiu požiūriu toli nenuvažiuosi-tada apskritai kam ką nors dovanoti cool.gif

QUOTE(salve123 @ 2008 11 06, 22:11)
Aišku, kad gali būti ir gėlės. Kita vertus, po gimdymo gal jai ne tiek rūpės dovanos dydis ir vertė, kiek jūsų pagalba ir dėmesys. Vat ta pagalba ir dėmesys, galėtų būti tais nematerialiais dalykais ir atstoti visas materialiąsias gėrybes.
Taigi galimas variantas:  materialios dovanos (gėlės) + nematerialios (pagalba, rūpestis, dėmesys) = superinė dovana.
*

drinks_cheers.gif teisingai-šiuo laikotarpiu geriausia ką vyras gali duoti žmonai-tai labai daug dėmesio ir pagalbos smile.gif
Mili
man vyras kiekvieno vaiko gimimo proga pakeisdavo mašiną - į didesnę, patogesnę ir saugesnę (dabar jau sakė dairosi tik į visureigius ir į volvo, nes nieko saugesnio nesugalvoja ir nesinervuos tik tada jeigu aš su trim vaikais važinėsiu ,,saugiausia" mašina tongue.gif ). na bet čia tik pavyzdys.

Nesuprantu tokių dovanų kaip papuošalai ar kažkas atsiminimui. Nu argi pats vaikas kada nors leis pamiršti kad jis gimė. O juo labiau, jeigu jau ir taip papuošalų kalnas... na nebent kaip jau kažkas siūlė - antikvarinė vertybė.

o šiaip ar iš viso tikrai būtina kažką dovanoti? Mano supratimu dovana būna arba kokia nors proga( na gimdymo švente aš niekaip negaliu pavadinti, o vėliau tai jau tampa ne motinos o vaiko proga - gimtadieniu) arba kaip padėka. Bet jeigu abu tame dalyvaujate ir kiekvienas padarote kas nuo jūsų priklauso tai kas kam už ką turi dėkoti?
indrealex
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 07, 13:04)
smile.gif tokiu požiūriu toli nenuvažiuosi-tada apskritai kam ką nors dovanoti cool.gif
drinks_cheers.gif teisingai-šiuo laikotarpiu geriausia ką vyras gali duoti žmonai-tai labai daug dėmesio ir pagalbos smile.gif
*

Furumo dalyvis (-ė) GalBut kaip vieną iš "nematerialios" dovanos pavyzdžių įvardino...spermą...Tai ir "išreiškiau" savo požiūrį su kuriuo "toli nenuvažiuosi" mirksiukas.gif ...Pati nenorėjau jokių dovanų.
blondinas Nr.101
QUOTE(Mili @ 2008 11 07, 13:35)
man vyras kiekvieno vaiko gimimo proga pakeisdavo mašiną - į didesnę, patogesnę ir saugesnę (dabar jau sakė dairosi tik į visureigius

*

taip...po sitiek nestumu i koki vw polo neitilpsi.
~Artemidė ~
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 10, 19:42)
*

biggrin.gif tilps, bet sunkiai-gi kartu ir vaikus susisodint po šitiekos nėštumų reikės biggrin.gif
dailima
QUOTE(Motukas @ 2008 11 06, 22:08)

Kita ideja (tinka jei gims mergyte ir jei zmonai patinka antikvariniai daiktai) - tai paieskoti pas antikvarus grazaus papuosalo (ziedo ar pakabuko ar apyrankes), kuria zmona galetu perduoti dukrai pvz 18metu, vestuviu arba pirmo vaiko gimimo proga, o dukra savo ruoztu savo dukrai ir taip jusu seimoje atsirastu grazi tradicija smile.gif Su berniuku cia sunkiau smile.gif
*

Nieko nesunkiau su berniuku. As turiu savo, amzina atilsi jai, mamos sidabrini pakabuka su jos zodiako zenklu. Sunus pagal gimima turejo buti oziaragis, bet isejo vandenis...tai vat turiu puikia dovana, mociutes kurios jis niekada ne nemate pakabuka. jis toks universalus tinka ir berniukui ir mergytei, ir mazam ir dideliam.
Mili
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 10, 19:42)
*

įdomus požiūris smile.gif bet šiaip jei po dviejų įtilpdavau į paauglių drabužius, tai ir po trečio įtilpsiu. O va kūdikio automobilinė kėdutė ir du paaukštinimai vyrėsnėliams tai į mano mėgiamiausią mašiną (mersiuką A) jau nebetilptų. verysad.gif
Emerencija
QUOTE(parazitas @ 2008 11 04, 14:53)
Mamos bendram forume siūlo papuošalus, bet aš kiek abejoju, nes papuošalų mano žmona turi KALNĄ.

Čia tik vyrams gali taip atrodyti, kad zmona turi kalnus papuosalu biggrin.gif (maniskis irgi taip pat galvoja doh.gif ) mums moterims, niekada jų nebus per daug, patikek mirksiukas.gif
Mimuke
QUOTE(parazitas @ 2008 11 04, 15:53)
Sveiki,

Gal vyrai padės geriau. Noriu padovanoti ką nors išskirtinio žmonai gimus pirmam mūsų vaikeliui. Mamos bendram forume siūlo papuošalus, bet aš kiek abejoju, nes papuošalų mano žmona turi KALNĄ.

Gal Jūs ką nors galite geriau patarti. Gal iš savo patirties?

AČIŪ
*

na nzn ar koks labai brangus materialus daiktas atstos svelnuma, demesinguma, paslauguma ir kt...
gal tiesiog apsiribok, kad ir didele ar labai didele geliu puoksta (ar tai ka ji megsta), ir labiau paremk ir palaikyk ja moraliskai (buk paslaugesnis, demesingesnis, labiau padek priziuret vaikeli ir t.t.) ax.gif
bent jau as tokia dovanele vertinciau labiau, nei kad kokia masina ar koki kita prabangu daikta smile.gif
na, nebent jaunoji mamyte yra kitokiu paziuru i tai mirksiukas.gif
*Blanche*
QUOTE(Motukas @ 2008 11 06, 22:08)
Vienas mano pazistamas savo zmonai pirmo vaiko gimimo proga padovanojo auksini zieda su to menesio, kai gime vaikutis, brangakmeniu (pvz rubinas ar smaragdas). Kadangi jie tikrai planavo tureti daugiau vaiku, jis sumaste ziedo dizaina taip, kad esant reikalui ji butu galima pakeisti ir kai gime antras vaikas, ji slapta nuo zmonos nunese zieda pas juvelirus ir istate antra brangakmenuka pagal antro vaiko gimimo menesi. ta pati padare ir su treciu smile.gif. Apibendrinimas - gal tai nera pati ekstravagantiskiausia dovana, taciau zmonai tai buvo be galo svarbus daiktas, kuri ji nesiojo nuolat, nes tai buvo simbolis, kuris jai primene apie visu vaiku gimimus ir kuris toli grazu nebuvo eilinis papuosalas:) Aisku, tai nera pigu, taciau ir proga nera eiline.

*

labai grazios dovanos... smile.gif
turiu kruva vaiku ir kiekviena karta gaunu dovanu ne uz vaika,o uz tai kad ji pagimdziau,nes mano vyras mano kad tai didziulis darbas isnesiot ir pagimdyt..aisku svelnumas ,demesys -labai svarbu..bet kiekvienai savo dukrytei,gimus anukui ar anukei as turiu ka padovanot-tai manau eis is kartos i karta smile.gif
papuosalu taip pat turiu nemazai,bet tiksliai zinau kokie papuosalai atsirado gimus dukrytem...jei gimtu berniukas-jis ta zieda ar kita papusala galetu padovanot savo vaiko motinai..
blondinas Nr.101
QUOTE(blansa @ 2008 11 13, 14:23)
mano vyras mano kad tai didziulis darbas isnesiot ir pagimdyt..

*

o as maniau, kad gimdyt tai nera darbas.
kinomane
siaip grazi ideja su zieduku ir jeigu dar pacio kurtas dizainas..smile.gif
waite
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 13, 16:55)
o as maniau, kad gimdyt tai nera darbas.
*

tavo nickas tau tinka. idiotas kokiu reta - vargas tau ir tavo vaikam. is kur tu gali suvokt ka is viso reiskia nesioti kudiki, jei pats nescias nebuvai... moterys moteris ne visada supranta... o tokie pareiskimai mazu maziausiai pasiutima kelia....
salve123
QUOTE(waite @ 2008 11 14, 17:38)
tavo nickas tau tinka. idiotas kokiu reta - vargas tau ir tavo vaikam. is kur tu gali suvokt ka is viso reiskia nesioti kudiki, jei pats nescias nebuvai... moterys moteris ne visada supranta... o tokie pareiskimai mazu maziausiai pasiutima kelia....
*

Aš galiu suvokti. Nėštumas natūrali ir normali būsena. Beje girdėjote pasakymą, kad nėštumas - tai ne liga? O kalbant apie blondiną, tai skaitant jo komentarus, norisi pasakyti, kad jis gadina blondinių įvaizdį ir niekaip neįsipaišo į anekdotinių gražuolių gretas.
Dviveide
Geriausia dovana geles ir pazadas kad labai mylesi, rupinsies ir padesi smile.gif Svarbu pazada isties ispildyti cool.gif

O davana praejus porai savaiciu pasidovanojau sau pati - nuejau i juvelyrine parduotuve ax.gif
i_j_a
Gavau geliu. Siaip tai tikrai labai svarbus pazadas rupintis, myleti, suprasti, kai reikia uzjausti.. O dar viena dovanele gavau mazdaug po puses metu.. Aistringas bucinys lovoje, o jo liezuvis i mano burna "igruda" zieduka su deimanciuku ir jis istaris cia tau brangioji uz sunu. Tai buvo taip netiketa, kaip tik gali buti.. wub.gif Ir dar tie zodziai, zodziu apsiverkiau is dziaugsmo.. Ir kiekviena karta paziurejus i ta ziedeli (kurio nenusiimu) prisimenu sia fraze... wub.gif
indrealex
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 18, 09:56)
Gavau geliu. Siaip tai tikrai labai svarbus pazadas rupintis, myleti, suprasti, kai reikia uzjausti.. O dar viena dovanele gavau mazdaug po puses metu.. Aistringas bucinys lovoje, o jo liezuvis i mano burna "igruda" zieduka su deimanciuku ir jis istaris cia tau brangioji uz sunu. Tai buvo taip netiketa, kaip tik gali buti.. wub.gif Ir dar tie zodziai, zodziu apsiverkiau is dziaugsmo.. Ir kiekviena karta paziurejus i ta ziedeli (kurio nenusiimu) prisimenu sia fraze... wub.gif
*

Aš labai atsiprašau,tikrai nenoriu pasijuokti,bet Jūs gi galėjote užspringti unsure.gif ...Pavojingas siurprizas...
Dviveide
Na jo, uzpringt tikrai galima.

Beje, labai gera dovana (per puse su valstybe biggrin.gif ) tevystes atostogu menesiukas smile.gif
SIMPL
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 18, 08:56)
*

o jei but buvusi dukra? lotuliukas.gif
Keja
Atsiprasau teciai, kad ne i tema blush2.gif , bet noriu parekomenduoti puikia dovana jusu busimom ir esanciom mamytem ax.gif , t.y. Zappy pagalve smile.gif
Gruodzio men akcijos: siuntimas 1 pagalves dalinuos per puse; jei perkat dvi siuntimas nekainuoja; jei perkate 5 ir daugiau ir siuntimas nekainuoja ir minus 10 Lt nuo kiekvienos pagalves smile.gif
Pralinksminkite savo zmoneles mirksiukas.gif
blondinas Nr.104
QUOTE(Keja @ 2008 12 15, 19:58)
Atsiprasau teciai, kad ne i tema blush2.gif , bet noriu parekomenduoti puikia dovana jusu busimom ir esanciom mamytem ax.gif , t.y. Zappy pagalve smile.gif
Gruodzio men akcijos: siuntimas 1 pagalves dalinuos per puse; jei perkat dvi  siuntimas nekainuoja; jei perkate 5 ir daugiau ir siuntimas nekainuoja ir minus 10 Lt nuo kiekvienos pagalves smile.gif
Pralinksminkite savo zmoneles mirksiukas.gif
*

noriu uzsakyt 300 vienetu...cia i santariskes.
tel nr.113
Verslas11
kantrybe, supratimas, rupestis, pagalba manau geriausia dovana thumbup.gif
Laaila
Idomiai gaunasi- gimdo kartu, nes tipo kartu dare, o jau dovana turi vyras pirkti zmonai... O zmonos perka? Ar tipo padovanojo vaika? Nera tada apsisprendimo ar kartu tas vaikas gimdomas ar jau atskirai... g.gif
ruteler
Mano patarimas butu padovanoti motinystes zieda. Ji dovanoja pagimdzius vaikeli mamai. Na zinoma gal ir brangoka dovana, nes tas ziedas yra kazkuo panasus i suzadetuviu, su deimanto akute, bet manau tai yra viena is tu dovanu kuria moteris be proto dziaugsis ir ta dovana jai bus ipatinga.
Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2008 12 21, 14:01)
Idomiai gaunasi- gimdo kartu, nes tipo kartu dare, o jau dovana turi vyras pirkti zmonai... O zmonos perka? Ar tipo padovanojo vaika? Nera tada apsisprendimo ar kartu tas vaikas gimdomas ar jau atskirai... g.gif
*

Vyras negimdo
Laaila
QUOTE(ruteler @ 2008 12 22, 02:14)
Mano patarimas butu padovanoti motinystes zieda. Ji dovanoja pagimdzius vaikeli mamai. Na zinoma gal ir brangoka dovana, nes tas ziedas yra kazkuo panasus i suzadetuviu, su deimanto akute, bet manau tai yra viena is tu dovanu kuria moteris be proto dziaugsis ir ta dovana jai bus ipatinga.
Papildyta:
Vyras negimdo
*

Tai kokio velnio ji tempis i gimdimo palata?
Mimuke
QUOTE(Laaila @ 2008 12 22, 12:03)
*

per prievarta niekas ir nesitempia wink.gif
siais laikais patys noriai eina stebeti savo vaikucio uzgimima, palaikyt mamyte ax.gif
ruteler
QUOTE(Laaila @ 2008 12 22, 10:03)
*

Labai teisingai Mamuke ir sako, niekas per prievarta netempia dalyvauti gymdyme - tai vyru pasirinkimas mirksiukas.gif
Jolea
QUOTE(Laaila @ 2008 12 21, 16:01)
*

Nuo kada cia tie vyrai jau gimdo? g.gif
Kaip bebutu gaila, bet vyrai tik stebi, jokio "dalyvavimo" gimdyme as nematau schmoll.gif
As_tik_as
QUOTE(Jolea @ 2008 12 23, 02:50)
Nuo kada cia tie vyrai jau gimdo?  g.gif
Kaip bebutu gaila, bet vyrai tik stebi, jokio "dalyvavimo" gimdyme as nematau  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif aha, vivat, vyrai visur yra tik stebėtojai. Net kosmose. Kai pagalvoji, a nafig mums kitaip ir reik... Stebėjimas yra labai atsakingas ir kantrybės reikalaujantis procesas. Ypač stebint kai nepakenčiamas, ir bobiškos natūros, kaimynas pluša su nuosava žmona... blink.gif
Laaila
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 23, 09:07)
drinks_cheers.gif  aha, vivat, vyrai visur yra tik stebėtojai. Net kosmose. Kai pagalvoji, a nafig mums kitaip ir reik... Stebėjimas yra labai atsakingas ir kantrybės reikalaujantis procesas. Ypač stebint kai nepakenčiamas, ir bobiškos natūros, kaimynas pluša su nuosava žmona...  blink.gif
*

thumbup.gif
Jolea
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 23, 09:07)
drinks_cheers.gif  aha, vivat, vyrai visur yra tik stebėtojai. Net kosmose. Kai pagalvoji, a nafig mums kitaip ir reik... Stebėjimas yra labai atsakingas ir kantrybės reikalaujantis procesas. Ypač stebint kai nepakenčiamas, ir bobiškos natūros, kaimynas pluša su nuosava žmona...  blink.gif
*

So what?
As_tik_as
QUOTE(Jolea @ 2008 12 23, 22:20)
So what?
*

Tai nieko...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.