Vyturelis
2008 12 28, 12:27
QUOTE(Motukas @ 2008 11 06, 20:08) Vienas mano pazistamas savo zmonai pirmo vaiko gimimo proga padovanojo auksini zieda su to menesio, kai gime vaikutis, brangakmeniu (pvz rubinas ar smaragdas). Kadangi jie tikrai planavo tureti daugiau vaiku, jis sumaste ziedo dizaina taip, kad esant reikalui ji butu galima pakeisti ir kai gime antras vaikas, ji slapta nuo zmonos nunese zieda pas juvelirus ir istate antra brangakmenuka pagal antro vaiko gimimo menesi. ta pati padare ir su treciu  . Apibendrinimas - gal tai nera pati ekstravagantiskiausia dovana, taciau zmonai tai buvo be galo svarbus daiktas, kuri ji nesiojo nuolat, nes tai buvo simbolis, kuris jai primene apie visu vaiku gimimus ir kuris toli grazu nebuvo eilinis papuosalas:) Aisku, tai nera pigu, taciau ir proga nera eiline. Kita ideja (tinka jei gims mergyte ir jei zmonai patinka antikvariniai daiktai) - tai paieskoti pas antikvarus grazaus papuosalo (ziedo ar pakabuko ar apyrankes), kuria zmona galetu perduoti dukrai pvz 18metu, vestuviu arba pirmo vaiko gimimo proga, o dukra savo ruoztu savo dukrai ir taip jusu seimoje atsirastu grazi tradicija  Su berniuku cia sunkiau  Pasakyciau labai grazi ideja- neteko tokios girdet... Tiksliau, nepagalvojau apie tai..Nepamenu ar gavau kazka gimus vaikams apart geliu?! Bet dabar noreciau turet kazka,ka galeciau perduot kaip palikima.. QUOTE(blansa @ 2008 11 13, 12:23) labai grazios dovanos... turiu kruva vaiku ir kiekviena karta gaunu dovanu ne uz vaika,o uz tai kad ji pagimdziau,nes mano vyras mano kad tai didziulis darbas isnesiot ir pagimdyt..aisku svelnumas ,demesys -labai svarbu..bet kiekvienai savo dukrytei,gimus anukui ar anukei as turiu ka padovanot-tai manau eis is kartos i karta papuosalu taip pat turiu nemazai,bet tiksliai zinau kokie papuosalai atsirado gimus dukrytem...jei gimtu berniukas-jis ta zieda ar kita papusala galetu padovanot savo vaiko motinai.. va ir isspresta berniuko prpblema... QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 13, 14:55) o as maniau, kad gimdyt tai nera darbas. darbas ar ne darbas, bet palaikymas ir vienodai svarbus isbandymas abiems.. ir tam kas gimdo, ir tam,kad tik is salies stebi... Manau ar reikia ta proga dovanos- reikia aptart dar gerokai is anksto- tam turit 9 menesius.. galima susitart ir pas juvelra abiems vienodus pakabukus ar apyrankes su busimu baiku vardams isgraviruoti ar pan.. juk kaip po kokio sunkaus egzamino noris atsipust ar sau ka grazaus nusipirkt, taip po gimdymo noris kazko,kad parimintu zavuma tos akimirkos..
Modestino
2009 01 06, 13:42
zinau super dovana. tai dovanu kuponas masazams. Tik reikia aisku kazko svelnaus. Pabandyk padaryti paieska pagal "Prisilietimų terapija gerai savijautai". As beje ir pats dabar, kai manes kalusia kokios dovanos noriu, tai visada vietoj megztinio, skutimosi komplekto ar dar kokio briedo uzsisakineju dovanu kuponus masazui
blondinas Nr.120
2009 01 06, 20:32
as tai savo zmonai po gimdymo jau ta pacia diena uzsakiau vyru striptizo 2-ju valandu programa... Jie buvo apsirenge daktarais. O dovana tokia buvo, nes zmona visada svajojo i vyru striptiza nueit...
Tigriukė@
2009 01 06, 22:15
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 06, 21:32) as tai savo zmonai po gimdymo jau ta pacia diena uzsakiau vyru striptizo 2-ju valandu programa... Jie buvo apsirenge daktarais. O dovana tokia buvo, nes zmona visada svajojo i vyru striptiza nueit...
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 06, 21:32) as tai savo zmonai po gimdymo jau ta pacia diena uzsakiau vyru striptizo 2-ju valandu programa... Jie buvo apsirenge daktarais. O dovana tokia buvo, nes zmona visada svajojo i vyru striptiza nueit... Po gimdymo turbut tik ir sukasi mintys apie vyrus ir striptiza.....
QUOTE(parazitas @ 2008 11 04, 15:53) Sveiki, Gal vyrai padės geriau. Noriu padovanoti ką nors išskirtinio žmonai gimus pirmam mūsų vaikeliui. Mamos bendram forume siūlo papuošalus, bet aš kiek abejoju, nes papuošalų mano žmona turi KALNĄ. Gal Jūs ką nors galite geriau patarti. Gal iš savo patirties? AČIŪ buvau suzaveta, kai pamaciau viena naujai iskepta tetuka, kuris isdidziai zingsniavo gimdymo namu koridoriumi nesinas gal metriniu baltu roziu kalnu (ju buvo gal koks 50)  akyse spindejo toks dziaugsmas, kokio senai nebuvau macius sioj lietuvos zemelej, o sypsena buvo iki ausu, nors jis ejo vienas vat man ir butu didziausia dovana pamatyti toki laiminga savo vyra  ir aisku tos rozes nepamaisytu
As_tik_as
2009 01 09, 14:28
QUOTE(Lilli @ 2009 01 09, 15:15) vat man ir butu didziausia dovana pamatyti toki laiminga savo vyra  ir aisku tos rozes nepamaisytu  Bus gana ir gimdymo...
QUOTE(parazitas @ 2008 11 04, 14:53) Sveiki, Gal vyrai padės geriau. Noriu padovanoti ką nors išskirtinio žmonai gimus pirmam mūsų vaikeliui. Mamos bendram forume siūlo papuošalus, bet aš kiek abejoju, nes papuošalų mano žmona turi KALNĄ. Gal Jūs ką nors galite geriau patarti. Gal iš savo patirties? AČIŪ As pats zmonai ir kartu sau pasidovanociau bilietus i teatra o po to vakariene restorane... nes pamenu, kaip buvo be galo gera mums kartu iseiti vieniems, kai musu maziukei buvo 3 sav. O daiktu tikrai neverta dovanoti, jei tai ne papuosalai, nes drabuzio nenupirksi, masina pasens, o buities dalykai susideves... tad manau geriau yra geras prisiminimas.
QUOTE(Lilli @ 2009 01 09, 16:15) buvau suzaveta, kai pamaciau viena naujai iskepta tetuka, kuris isdidziai zingsniavo gimdymo namu koridoriumi nesinas gal metriniu baltu roziu kalnu (ju buvo gal koks 50)  akyse spindejo toks dziaugsmas, kokio senai nebuvau macius sioj lietuvos zemelej, o sypsena buvo iki ausu, nors jis ejo vienas vat man ir butu didziausia dovana pamatyti toki laiminga savo vyra  ir aisku tos rozes nepamaisytu  Super tetis
wowerike
2009 02 20, 18:55
Man vyras padovanojo žiedelį. Buvau gausiai nustebinta, nes man tai buvo visiškai netikėta staigmena  Be to, irgi sakė, jog jo mamos, taigi, kaip ir tradicija.
andrius1975
2009 02 20, 19:02
manau ne dovanoje esme bet kaip ji yra dovanojama...dazniausiai menkaverte dovana ( piniginiu atzvilgiu ) buna daug maloniau priimta , nes yra padovanota is meiles...manau tas labai svarbu...
a.paulius 1980
2009 11 18, 03:24
auksinius papuosalus. as buvau pazadejes ir manau labai tinka tokia proga, tiesa as tas kur sako kriu- vis dar perku o sunui 2 metai ir 9 men....
Skambanti tyla
2009 11 18, 09:10
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 20, 20:02) manau ne dovanoje esme bet kaip ji yra dovanojama...dazniausiai menkaverte dovana ( piniginiu atzvilgiu ) buna daug maloniau priimta , nes yra padovanota is meiles...manau tas labai svarbu... O kai sriuka su šlamančiais užteks nuoširdumo, meilės, pagalbos, atidumo - ne tą dieną kai gimė, ne tą dieną kai parsivežėt iš gimdymo namų- o daug daug ilgiau- nuolat
patrakusi
2009 11 19, 10:08
O man tarkim labai įdomu, kodėl visus šiuos dalykus kaip pagalba, meilė, atidumas ir t.t.t.t.t. vertinama kaip dovana..?..  Stebiu, ir matau kad tai tampa kažkoks iškreiptas požiūris...  Juk pagimdom vaikelį, ne tik sau, ne tik jis mūsų (mamų), jis Abiejų Tėvų...Kodėl vyro pagalba skaitome kaip dovaną?..Abu tėvai turi viens kitam padėti, suprasti, gerbti ir t.t.t...Tai turi būti natūralus reiškinys, pareiga abiejų žmonių..Bet dabar jau yra taip pačių moterų kažkoks iškraipytas požiūris, ir vyrai ištikrųjų tuom naudotis pradėjo..Žiauru ištikrųjų..Baisu jau ir pagalvoti kas toliau bus..Skaitysime Dovana tai kai vyras teiksis po darbo sugrįžti namo..?..  O gal jau skaitoma..  Paskui užtatai ir skaitai tik kad "o man tai vyras nepadeda ir bla bla bla"..Atsakymas į tai "Juk tai buvo Dovana"..Mano nuomonė dovana ir turi likti dovana, materialinė dovana- tuoletinis, mašina, žiedas ar ausų krapštukas koks..  O dėmesys, meilė, pagalba, supratimas ir t.t.t... savaime suprantami dalykai, ir jie turi žengti kartu mūsų šeimose, o ne šalia kaip priedas, kaip Dovana..
Darkblue
2009 12 15, 16:47
manau kad butinai reikia dovanoti. papuosalai labai netinkami
Ivoncikas
2010 01 16, 20:07
Gavau zieda su deimantu, ir likau laaaabai patenkinta, jis man primins sunaus gimymo diena visam gyvenimui
Ne nu tikras turgus cia.Vyras prase patarimo apie dovana,o ne postringavimu reik tos dovanos ar ne.Pritariu vienai-demesys,pagalba ne dovana,o vyro,kaip tevo,pareiga.Jei vyras nori-lai dovanoja.As tik apsidziaugciau gavusi zieda,masina ar geliu galu gale.As po gimdymo jauciausi mazu maziausiai medalio verta.Nieko ten naturalaus. Man vyras nieko nedovanojo-geliu prasiau nenesti(prisikaiciau matai kad kvapai kudikius ansktose palatose erzina),ant naujos masinos vyras neuzdirba.Bet gryzusi namo radau isblizgintus ir papuostus namus.Vaiko lovele apraisiota helio balionais(na Its a boy,Happy birthday ir pan).Tiesiog buvo maloni staigmena.Bet mielai priimciau zieda ar kita papuosala.
Soffyyy
2010 01 28, 14:20
Nium aš slapta iš vyro ko nors tikiuosi  Žinau, kad mamytė iš tėčio, kai aš gimiau, gavo auskarus su rubinais. Juos įteikdamas tėtis pasakė, jog jokie brangiausi pasaulio akmenys jam neatstos mano mamytės ir manęs  O kai gimė brolis, mama gavo žiedą su deimantu, kaip prisiminimą ir kaip dalinai atpildą už tas kančias gimdant  Žinau, kad žodis "atpildas" skamba gal kiek lėkštai, bet nebūkim per daug idealistės, juk taip nuostabu, kai vyras kažką padovanoja - jis juk galvojo apie tave, rūpinosi, ieškojo, mąstė kaip gi tave nudžiuginti. Kartais vien pagalbos buityje neužtenka, be to pritariu, jog pagalba tai ne dovana. Aš vyrui visą laiką ir skalbiu ir valgyt darau, ir tai dovana?  (turint omeny, kad dar ir prie šeimos biudžeto prisidedu)
double_cat
2010 01 28, 18:25
QUOTE(double_cat @ 2010 01 28, 18:25) Visus kartus gavau geliu ir kvepalu. Tiesa, is didelio susijaudinimo geles pirma karta vyras pamerke i karsta vandeni ir man nupirko vyrisku kvepalu  )))))
Algencija
2010 02 05, 09:14
ta diena manau uzteks ir geliu, o toliau nesyksteti demesiu,pagalba ir rupesciu...
QUOTE(Ivoncikas @ 2010 01 16, 20:07) Gavau zieda su deimantu, ir likau laaaabai patenkinta, jis man primins sunaus gimymo diena visam gyvenimui   O šiaip jau būtumėte užmiršę
Sapokliaka
2010 02 08, 15:15
QUOTE(Ivoncikas @ 2010 01 16, 21:07) Gavau zieda su deimantu, ir likau laaaabai patenkinta, jis man primins sunaus gimymo diena visam gyvenimui  na jo - kaip tokia smulkmena kaip vaiko gimtadienis, gali atsiminti be ziedo su deimantu...  Sunku - suprantu..... O kodel nera temos, kurioje butu klausimas, ka padovanoti vyrui moters apvaisinimo proga....  O gal yra, tik neradau
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 02 08, 16:15) .. O kodel nera temos, kurioje butu klausimas, ka padovanoti vyrui moters apvaisinimo proga....  O gal yra, tik neradau  Nu irgi gera ideja
HappyAngel
2010 02 08, 16:49
kwakse*
2010 02 08, 19:34
Sapokliaka
2010 02 08, 20:34
QUOTE(vaida009 @ 2010 02 08, 20:34) Ką gali padaryti šinšilo kailiniai, kad ant jų reikėtų pykti? dar suprantu pyktį ant vidury kambario pastatyto kibiro - eini, užkliūni, pargriūni ir prasiskeli nosį... Oj pikta... o kailiniai ką - kabo sau spintoj ir tiek
Kactukas
2010 02 10, 11:43
QUOTE(patrakusi @ 2009 11 19, 10:08) O man tarkim labai įdomu, kodėl visus šiuos dalykus kaip pagalba, meilė, atidumas ir t.t.t.t.t. vertinama kaip dovana..?..  Stebiu, ir matau kad tai tampa kažkoks iškreiptas požiūris...  Juk pagimdom vaikelį, ne tik sau, ne tik jis mūsų (mamų), jis Abiejų Tėvų...Kodėl vyro pagalba skaitome kaip dovaną?..Abu tėvai turi viens kitam padėti, suprasti, gerbti ir t.t.t...Tai turi būti natūralus reiškinys, pareiga abiejų žmonių..Bet dabar jau yra taip pačių moterų kažkoks iškraipytas požiūris, ir vyrai ištikrųjų tuom naudotis pradėjo..Žiauru ištikrųjų..Baisu jau ir pagalvoti kas toliau bus..Skaitysime Dovana tai kai vyras teiksis po darbo sugrįžti namo..?..  O gal jau skaitoma..  Paskui užtatai ir skaitai tik kad "o man tai vyras nepadeda ir bla bla bla"..Atsakymas į tai "Juk tai buvo Dovana"..Mano nuomonė dovana ir turi likti dovana, materialinė dovana- tuoletinis, mašina, žiedas ar ausų krapštukas koks..  O dėmesys, meilė, pagalba, supratimas ir t.t.t... savaime suprantami dalykai, ir jie turi žengti kartu mūsų šeimose, o ne šalia kaip priedas, kaip Dovana..  Geriau nei neparasyciau - malacius!
Lizdeika
2011 07 07, 12:46
Jos išsvajotas žiedas:)
Roxaniuke
2011 07 07, 15:16
Žiedus moteriai reikia dovanoti kai dar nėra vaikų,o vėliau kai vaikas ar vaikai gimsta - mašiną
Montekrista
2011 07 08, 10:20
ogo kokia prekyba vyksta
Skaitau postus ir pagavau, jog mastau apie save O man, o man, o man... o man nieko nepadovanojo apart kvietku - varpeliu glebio. Nuejau pas vyra su pretenzijom: - kodel tu man nepadovanojai ziedo su briliantais?- Jis tik sumirksejo akims: - Bet tu gi nenesioji ziedu, ar tikrai nori - vilingai paklause... Susimasciau, o kokiu velniu man reikalingas ziedas  juk vyras teisus, nelabai domiuosi cackom pacackom. Atsiminiau masina: - o kodel mazinos nepadovanojai? - Tai juk turejai masina - atsako jis nieko nesuprasdamas. Beliko kailiniai, fuuuu na kodel as gyvunelius myliu... Ech, tiek to, ziuriu jau i uzaugusi, suvyriskejusi sunu ir suvokiu, kad va jis ir yra mudvieju vienas kitam dovana. Kurios nepamesi, kuri nerudyja, nesukandeja. Gerai jau, gerai, sutinku kas metai tenkintis, sunaus gimtadienio proga, man vyro dovanotais varpeliais  Tik noriu visiem palinketi mylekite ir bukite mylimi. Nevisada masinos, briliantai ir kitos brangios dovanos atspindi tikrus jausmus ir padeka.
salve123
2011 07 09, 12:26
QUOTE(Moonte @ 2011 07 08, 19:49) Nevisada masinos, briliantai ir kitos brangios dovanos atspindi tikrus jausmus ir padeka. Ne visada, ne visada, ale kaip alternatyva įjungiamas kompensacinis mechanizmas...
geriausia dovana buvo vyro pagalba, t.y. jis vienas praktiskai priziurejo pirmosiomis dienomis, net geliu neisleidau atnest, nes taip gera buvo buti visiems kartu siaip neparisu reikalo, kodel vyras turi kazka dovanot? o moteris dovanojo kazka vyrui? nes jis irgi tapo tevu, o gal tada reikia dovana vyrui dovanoti, kai moteris pastoja? nu man nesirisa dovanos, nors jus ka
blondinas Nr.312
2011 07 09, 22:55
savo bobai pasakiau: -Jei pagimdysi- uzmusiu. Pagimde. Toki gleiveta slikstu nykstuka. Toki juokinga miela padara. Ir as savo bobai padovanojau gyvybe. Tegu ble.. gyvena padla
QUOTE(Gegas @ 2011 07 09, 18:48) geriausia dovana buvo vyro pagalba, t.y. jis vienas praktiskai priziurejo pirmosiomis dienomis, net geliu neisleidau atnest, nes taip gera buvo buti visiems kartu siaip neparisu reikalo, kodel vyras turi kazka dovanot? o moteris dovanojo kazka vyrui? nes jis irgi tapo tevu, o gal tada reikia dovana vyrui dovanoti, kai moteris pastoja? nu man nesirisa dovanos, nors jus ka  Tai vyrui dovana tai, kad jam nereikėjo pirmus tris mėnesius nėštumo vemt toliau negu mato, nuolat jaustis pavargusiam, galiausiai nekankino nugaros, kojų skausmas, hemorojai ir kitokie biesai, kokie ten dar gali būti... O jei dar koks gimdymas komplikuotas, nesuplyšo nuo iki... Jei rimtai, tai kas per dovana ta kūdikio priežiūra iš vyro pusės?  Jau buvo pasisakiusiųjų čia apie tai, ir toms mintims aš pritariu iš esmės. Tai jokia ne dovana, o jo, kaip tėvo pareiga. Abu tėvai turi rūpintis kūdikėliu. Ir kažkaip man nešaus į galvą pamperso keitimą laikyti dovana nuo vyro. Dabar, ar vyras turi kažką dovanoti? Šiaip asmeniškai manau, kad materialinė dovana nėra būtina. Jei tik yra noro pamaloninti savo moterį tokia išraiška, šaunu.  Bet pilnai suprantama, kad sulaukus tokio momento, kada vaikutis ateina į pasaulį, tai galva būna užimta rimtesniais dalykais.
blondinas Nr.312
2011 07 10, 12:11
bobu islaikymas jau ir taip brangiai atseina. O cia dar dovanos kazkokios ...Ir uz ka? -Uz gimdyma.. Nemanau, kad reiktu dovanot kazka uz isplaukusia sikna, nukarusius papus, o gal net ir uz bjauru randa ant pilvo. Cia bobos mum turi dovanas dovanot, kad atgal namo priimtume.
QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 09, 22:55) savo bobai pasakiau: -Jei pagimdysi- uzmusiu. Pagimde. Toki gleiveta slikstu nykstuka. Toki juokinga miela padara. Ir as savo bobai padovanojau gyvybe. Tegu ble.. gyvena padla QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 10, 12:11) bobu islaikymas jau ir taip brangiai atseina. O cia dar dovanos kazkokios ...Ir uz ka? -Uz gimdyma.. Nemanau, kad reiktu dovanot kazka uz isplaukusia sikna, nukarusius papus, o gal net ir uz bjauru randa ant pilvo. Cia bobos mum turi dovanas dovanot, kad atgal namo priimtume. blondine, si karta persistengta....
blondinas Nr.312
2011 07 11, 20:20
QUOTE(TuJa30 @ 2011 07 11, 10:15) blondine, si karta persistengta.... ne, normaliai
Et_cetera
2011 07 12, 14:17
As irgi sakau, kad NEnormaliai... Gal tu girtas?..
QUOTE(TuJa30 @ 2011 07 11, 11:15) blondine, si karta persistengta.... ar tas blondinas sveikas žmogus? ir kyl agi žmonėms tokios blogos mintys
blondinas Nr.312
2011 07 12, 18:34
o jei mano boba pagimdytu zmogzudi maniaka..arba koki pedofila.. Kokia dovana jai reiketu uz tai padovanoti?
Montekrista
2011 07 13, 20:12
QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 12, 19:34) o jei mano boba pagimdytu zmogzudi maniaka..arba koki pedofila.. Kokia dovana jai reiketu uz tai padovanoti? pagimdo vaikus, maniakus ir psichus padaro jau eigoj.
blondinas Nr.312
2011 07 13, 20:40
QUOTE(Montekrista @ 2011 07 13, 20:12) pagimdo vaikus, maniakus ir psichus padaro jau eigoj. tai gal tada nedovanokim bobom dovanu uz tai, ka sugeba padaryt bet kurio gyvulio patele..kartais net po du kartus metuose.. Gal dovanokim kai jau rezultatas kazkoks pasimatys..
Aš tai galvoju, kad elgtis reikia taip, kaip pačiam norisi. Jei randasi kažkoks prasmingas simbolis, kodėl tada juo neperteikt savo jausmo ar minties kitam, jei taip iš visos širdies norisi...
Depresyja
2011 07 13, 21:00
Kam tos dovanos? Juk vaiką pirmiausia gimdai Sau, o ne vyrui, kiekviena moteris pirmiausia turėtų apie tai pagalvot, ar JAI reikia vaiko, o ne vyrui... Ir nereikia už tai jokių dovanų, man nereikėjo, nes mano mergaitės yra mano dovana Papildyta:QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 13, 22:40) tai gal tada nedovanokim bobom dovanu uz tai, ka sugeba padaryt bet kurio gyvulio patele..kartais net po du kartus metuose.. Gal dovanokim kai jau rezultatas kazkoks pasimatys.. Kodėl toks piktas, ką ? Nusivylęs moterim?
QUOTE(Depresyja @ 2011 07 13, 21:58) Kam tos dovanos? Juk vaiką pirmiausia gimdai Sau, o ne vyrui, kiekviena moteris pirmiausia turėtų apie tai pagalvot, ar JAI reikia vaiko, o ne vyrui... Ir nereikia už tai jokių dovanų, man nereikėjo, nes mano mergaitės yra mano dovana  Kaip tai Sau?
blondinas Nr.312
2011 07 13, 21:05
QUOTE(Depresyja @ 2011 07 13, 20:58) Kam tos dovanos? Juk vaiką pirmiausia gimdai Sau, o ne vyrui, kiekviena moteris pirmiausia turėtų apie tai pagalvot, ar JAI reikia vaiko, o ne vyrui... Ir nereikia už tai jokių dovanų, man nereikėjo, nes mano mergaitės yra mano dovana  uz tokius zodzius dievazi trenksiu tau i snuki. "Sau" ..matot gimdo. Tau ka ble.., vaikas daiktas koks..rankinukas ar batu pora... Vaikai gimsta savaime. Jusu pareiga nesuluosint jo, netrukdyt jam, nezlugdyt jo. O cia ble..:-gimdau sau. Siki sau, valgai sau, miegi sau. O kodel gimsta vaikai, tai jau ne musu protui. Taip reikia.
Montekrista
2011 07 13, 21:50
Dovana išauginus yra pats vaikas.
blondinas Nr.312
2011 07 14, 20:15
QUOTE(Montekrista @ 2011 07 13, 21:50) Dovana išauginus yra pats vaikas. gausi i snuki.
|
|