Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: taip TU atėjai...pats mylimiausias
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
logika
šiandien mano sūnui devyni mėnesiai,ta proga rašau,kaip atėjo į šį pasaulį...
nėštumas buvo lengvas,nepykino,valgiau ką tik norėjau,todėl priaugau daaaaaaaaaug kilogramų. blush2.gif
artėjant termino dienai,vis galvojau,kada viskas prasidės. rolleyes.gif
terminas buvo vasario 3 dieną. sekmadienis. bet ta diena mano sūneliui turbūt nepatiko ir jis net nesiruošė ateiti. vasario 4 dieną pas daktarę ir tada išvažiavau su daktarės siuntimu į ligoninę,kad per mažai vandenų. unsure.gif o buvo tik viena diena po termino. blink.gif tai daktarai klausė vaiko toniukų ir per sąrėmius,kurių aš nejutau (ten tokie skausmeliai budavo užeina ir praeina) vaiko širdelės tonusai krisdavo. padarė ultragarsą,tai pati mačiau,kad vandenų labai mažai. nusprendė skatinti. iš pradžių po lengvą dozę,po to vis stiprino. unsure.gif kadangi buvo naktis,jaučiu apie trečia valanda ryto.tai naktis ar rytas? biggrin.gif MB daktarė neleido važiuoti namo,jau įtariau kažką negero. atvažiavo dar viena gimdyvė su dvynukais. ir kadangi nenorėjo,kad iškiltų kritinė situacija. sustabdė skatinamuosius ir leido pamiegoti iki 6 ryto. bet kaip užmigti? g.gif visokios tada mintys sukosi galvoje. kažkiek numigau. smile.gif
rytą apie aštuntą suėjo visa daktarų delegacija. norėjo nuleisti vandenis,skatinti. bet patikrino,kad kaklelis tik vieną centimetrą atsivėręs,tai vandenų nenuleido,bet skatino. Klausė visą laiką vaiko toniukų. prasidėjo sąrėmiai... skausmas baisinis,toks bukas,gilus,nenumalšinamas... per kiekvieną sąrėmį,vaiko tonai krito. kaip džiaugiuosi,kad maniškis šalia buvo.su juo ir pasijuokti tarp sąrėmių galėjau. ir šiaip MB labai man padėjo.man lašino ir lašino tuos skatinamuosius,jau prieš dvyliktą valandą,galvojau,kad greitai ,nes skausmas tai... user posted imagetikrai galvojau,kad kaklelis bus atsivėręs vos ne iki 10 cm. atėjęs daktaras patikrino kaklelį,vis tas pats vienas centimetras. blink.gif vaiko širdies tonai vis krenta. nusprendė daryti operaciją,nes per mažas vandenų kiekis neleido vaikui nusileisti į tinkamą poziciją gimdymui. taip pat galvojo,kad gali virkštelė būti apsisukusi aplink kaklelį . verysad.gif o planavau,kad gimdysiu tikrai pati doh.gif nepriplanuosi tokių dalykų. schmoll.gif
nieko tada per daug negalvojau,tik norėjau,kad viskas grečiau baigtųsi unsure.gif paruošė operacijai. prie operaciją uždavė labai daug klausimų,lyg man tada labiausiai rūpėjo mano svoris ,ūgis ir pan. išvažiavau į priešoperacinę palatą,tiksliau išvežė, suleido epidiūrą. nuvežė į operacinę salę,o aš guliu ir viską jaučiu kojas,pilvą. bet juk daktaras sakė prieš tai,kad tuoj nebejausiu !!!!!o aš jaučiu blink.gif blink.gif blink.gif drebėjau iš baimės ir šalčio . unsure.gif
pasirodo epidiūras nesuveikė,negalvojau,kad taip būna. g.gif suleido pilną narkozę. MB turėjo išeiti. o aš kažką sapnavau. prabudau dar operacinėje ir pirmiausia čiupau už pilvo,pilvas jau buvo tuščias. pilvo skausmas baisinis. ir aplink taip tylu...kur mano vaikas???ar jam viskas gerai?ar sveikas?
išvežė iš operacinės,pamačiau saviškį su sūnum ant rankų. paguldė jį prie manęs. o akys tokios didelės. tik klapt klapt. taip susitikau su savo mažyliu pirmą kartą. o pačias pirmas jo gyvenimo akimirkas galiu pažiūrėti tik nuotraukose. verysad.gif
bet svarbiausia,kad dabar esu labai laiminga. pasimiršo jau visi skausmai,operacija...miegam abudu susiglaudę,kvėpuojam vienas kitam į veidą . ir taip šilta,gera,ramu... nes jis čia,su manim... dabar ir visada wub.gif myliu.
user posted image
taip atrodė mažutis. čia viena diena po gimimo.
user posted image
GudriLapė
labai gražiai parašyta 4u.gif sėkmės augant 4u.gif
***zanute***
Labai grazi istorija bigsmile.gif O maziuko grozis wub.gif
grange
Logika wub.gif
Šaunuolė wub.gif
magistrante
jau kokia istorija wub.gif net susigraudinau blush2.gif

tavo sūnelį su mažučiu jubiliejumi 4u.gif tegu auga toliau stiprus ir sveikas 4u.gif wub.gif
fragolla
QUOTE(magistrante @ 2008 11 05, 09:59)
jau kokia istorija  wub.gif net susigraudinau  blush2.gif

tavo sūnelį su mažučiu jubiliejumi  4u.gif tegu auga toliau stiprus ir sveikas  4u.gif  wub.gif
*

Sėkmės augant, sveikatytės jums didelės didelės 4u.gif
Renata J.G.
sveikatytės jums abiem 4u.gif 4u.gif
user posted image
Dykuma5
Aukite sveikučiai 4u.gif
Titute
Aukit stiprus ir sveiki 4u.gif .Daug graziu akimirku jums wub.gif
logika
ačiū visoms už gražius žodžius wub.gif
Sacra
aukite sveikuciai! 4u.gif
ramyra
wub.gif wub.gif wub.gif
KristinaS
Koks graaaaaaaaaazus berniukas wub.gif Sveikateles jums 4u.gif
Rasicka*
4u.gif Sveikinam susilaukus gražaus ir sveiko berniuko, aukit didučiai ir sveikučiai wub.gif
TerrorisTe69
ojej koks grazus leliukas wub.gif
tarataskos
labai thumbup.gif istorija aukit diduciai
Omrum
oi koks leeelia wub.gif wub.gif wub.gif mulatukas ? wub.gif ar man vaidenasi? blush2.gif
logika
ačiū visoms už linkėjimus 4u.gif
Shypsnele
LOGIKA wub.gif
Saunuole, kad aprasei viska - puiki dovana mazyliui 9 menesio proga.

super thumbup.gif sekmes jums 4u.gif
Fi Fi
Labai grazu wub.gif wub.gif Aukit stipruciai ir sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mazukas
Labai graži istorija, sėkmės augant 4u.gif kaip įdomu, kad epidūras nesuveikė
julima
Saunuole Logika! Bus atsiminimas paciai ir tavo mazyliui. 4u.gif
Ievukis
Aukit sveikuciai ir diduciai 4u.gif
siguliukas17
Logika labai grazu wub.gif thumbup.gif
Zitlali
Ech susigraudinau wub.gif bukit laimingi 4u.gif
Fioneta
Grazi istorija wub.gif
Nerutė
Logika wub.gif wub.gif jau reik sesutes mirksiukas.gif
vududu
o jau vaikutis koks grazuolis wub.gif wub.gif wub.gif
Šarlote
Kaip skaniai mažulis miega wub.gif
logika
ačiū!dabar jau daug didesnis 4u.gif
vi78
aukite sveikuciai ir dideli 4u.gif
mochito
wub.gif wub.gif
liolia79
Grazuoliukas wub.gif Sekmes jums 4u.gif
grafki
sauniai parasyta sekmytes jums 4u.gif
Fairyland
Labai grazus maziukas wub.gif wub.gif wub.gif
iowa
saunuole mamyte ,istikro neimanoma nieko suplanuot unsure.gif
gerai kad gerai baiges ,aukit dideli ir sveiki 4u.gif
j-o-o-r-a-t-e
Grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif . Aukit sveiki 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.