nėštumas buvo lengvas,nepykino,valgiau ką tik norėjau,todėl priaugau daaaaaaaaaug kilogramų.
artėjant termino dienai,vis galvojau,kada viskas prasidės.
terminas buvo vasario 3 dieną. sekmadienis. bet ta diena mano sūneliui turbūt nepatiko ir jis net nesiruošė ateiti. vasario 4 dieną pas daktarę ir tada išvažiavau su daktarės siuntimu į ligoninę,kad per mažai vandenų.
rytą apie aštuntą suėjo visa daktarų delegacija. norėjo nuleisti vandenis,skatinti. bet patikrino,kad kaklelis tik vieną centimetrą atsivėręs,tai vandenų nenuleido,bet skatino. Klausė visą laiką vaiko toniukų. prasidėjo sąrėmiai... skausmas baisinis,toks bukas,gilus,nenumalšinamas... per kiekvieną sąrėmį,vaiko tonai krito. kaip džiaugiuosi,kad maniškis šalia buvo.su juo ir pasijuokti tarp sąrėmių galėjau. ir šiaip MB labai man padėjo.man lašino ir lašino tuos skatinamuosius,jau prieš dvyliktą valandą,galvojau,kad greitai ,nes skausmas tai...
tikrai galvojau,kad kaklelis bus atsivėręs vos ne iki 10 cm. atėjęs daktaras patikrino kaklelį,vis tas pats vienas centimetras. nieko tada per daug negalvojau,tik norėjau,kad viskas grečiau baigtųsi
pasirodo epidiūras nesuveikė,negalvojau,kad taip būna.
išvežė iš operacinės,pamačiau saviškį su sūnum ant rankų. paguldė jį prie manęs. o akys tokios didelės. tik klapt klapt. taip susitikau su savo mažyliu pirmą kartą. o pačias pirmas jo gyvenimo akimirkas galiu pažiūrėti tik nuotraukose.
bet svarbiausia,kad dabar esu labai laiminga. pasimiršo jau visi skausmai,operacija...miegam abudu susiglaudę,kvėpuojam vienas kitam į veidą . ir taip šilta,gera,ramu... nes jis čia,su manim... dabar ir visada

taip atrodė mažutis. čia viena diena po gimimo.