Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IUI
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
bum
Nauja temelė.
Senoji slepiasi čia
Vaisingo rudelėlio 4u.gif
fibi
Spaliuxe man visada stimuliuodavo,bet manau kad ir natūraliam taip skaičiuoja 4u.gif
Saulyte, aš lankiausi pas gyd Gražienę Klaipėdoj.
Leidaa
Sveikos mergaitės, nebuvau tik 2 dienas, o ana temelė jau užbaigta smile.gif
Neturėjau interneto, labai nekantriai laukiau, kai pajungs vėl. Puoliau skaityt.
astele1 labai gaila, kad tau nepavyko, nenukabink nosies 4u.gif
Visoms, kas manęs pasigedo pranešu: šiai minutei mmm dar nėra, NT nesidariau, bet laaabai jautrūs papukai, labai padidėję, skauda, tikrai nepamenu, kad taip būtų kada. Bijau prisigalvot, vis laukiu + darbais buvau apsikrovus, nebuvo kada fiziškai NT nusipirkt. Gal ryt bus laiko į vaistinę nulėkti. nežinau ax.gif
bum
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 05, 21:58)
Neturėjau interneto, labai nekantriai laukiau, kai pajungs vėl. Puoliau skaityt.
astele1 labai gaila, kad tau nepavyko, nenukabink nosies  4u.gif
Visoms, kas manęs pasigedo pranešu: šiai minutei mmm dar nėra, NT nesidariau, bet laaabai jautrūs papukai, labai padidėję, skauda, tikrai nepamenu, kad taip būtų kada. Bijau prisigalvot, vis laukiu + darbais buvau apsikrovus, nebuvo kada fiziškai NT nusipirkt. Gal ryt bus laiko į vaistinę nulėkti. nežinau  ax.gif
*

Nebekankink mūsų, būtinai rytoj ištaikyk minutę biggrin.gif
Leidaa
QUOTE(bum @ 2008 11 05, 23:05)
Nebekankink mūsų, būtinai rytoj ištaikyk minutę biggrin.gif
*

Gerai smile.gif Matai, jei ryt nuspirksiu, darysiuos poryt, nes gi priklauso daryti su rytiniu šlapimu, ar ne? tongue.gif
Jei rytojų pragyvensiu tokiam pat stovy, pradėsiu rimčiau tikėt smile.gif
adaida
sveikutes, ir vel as pas jus smile.gif
IUI buvo 10.31...laukiu kartu su kitom smile.gif
Corsica
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 05, 23:07)
Gerai  smile.gif  Matai, jei ryt nuspirksiu, darysiuos poryt, nes gi priklauso daryti su rytiniu šlapimu, ar ne?  tongue.gif
Jei rytojų pragyvensiu tokiam pat stovy, pradėsiu rimčiau tikėt  smile.gif
*

Tikrai nebutinai su rytiniu slapimu, yra jautresniu NT, kurie parodo nesvarbu koks slapimas mirksiukas.gif
Taip kad nereik cia musu tiek kankinti, leisk pasidziaugti tavo sekme nestuke.gif biggrin.gif
O pozymiai pas tave aprasyti tokie, kad jau net be NT galeciau pasakyt, kad esi nestuke.gif
O nuo kada tie pojuciai atsirado?
Leidaa
QUOTE(wow.as @ 2008 11 05, 23:19)
Tikrai nebutinai su rytiniu slapimu, yra jautresniu NT, kurie parodo nesvarbu koks slapimas  mirksiukas.gif
Taip kad nereik cia musu tiek kankinti, leisk pasidziaugti tavo sekme  nestuke.gif  biggrin.gif
O pozymiai pas tave aprasyti tokie, kad jau net be NT galeciau pasakyt, kad esi  nestuke.gif
O nuo kada tie pojuciai atsirado?
*

tongue.gif bijau patikėti, pojūčiai nuo praeitos savaitės vidurio kažkur, pilvą irgi pamaudžia. Ginė sakė, nesulaukius mmm lapkr.04 (vakar), šiandien darytis NT. Nepasidariau. O ryt kaip ir "kalendorinis" mmm atėjimas būtų. Tai vat bijau g.gif

O kokį konkrečiai NT "jautresnį" pirkt?
bum
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 05, 22:07)
Gerai  smile.gif  Matai, jei ryt nuspirksiu, darysiuos poryt, nes gi priklauso daryti su rytiniu šlapimu, ar ne?  tongue.gif
*

Kai tiek DPO tai tikrai rodytų ir ne su rytiniu 4u.gif Jautriausi skaitosi Easy Cup puodelis ir Viola testukai ax.gif
audine
Labas rytas visoms. smile.gif na as jau pratempiau dar viena diena be mmm biggrin.gif .
Leidaa,laikau kumscius uz tave,kad ir tu nesulauktum mmm...as naujoke,tai gal atsakytum i klausimuka:kelinta IUI tau dare?Gal mums abiem pavyks patapti nestuke.gif .Butu thumbup.gif .
Man praejusia savaite irgi maude pilva,galvojau,kad pries mmm,bet ju kol kas nera.Jau siandien 37 ciklo diena. tongue.gif
Leidaa
QUOTE(audine @ 2008 11 06, 08:55)
Labas rytas visoms. smile.gif na as jau pratempiau dar viena diena be mmm biggrin.gif .
Leidaa,laikau kumscius uz tave,kad ir tu nesulauktum mmm...as naujoke,tai gal atsakytum i klausimuka:kelinta IUI tau dare?Gal mums abiem pavyks patapti  nestuke.gif .Butu  thumbup.gif .
Man praejusia savaite irgi maude pilva,galvojau,kad pries mmm,bet ju kol kas nera.Jau siandien 37 ciklo diena. tongue.gif
*

Laba, man darė 4IUI spalio 20d. Šiandien kaip ir 28 c.d. kada tau darė IUI? Ar planuoji darytis NT ?
Labai norėčiau, kad mums ir visoms mergaitėms pasisektų smile.gif
amir
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 06, 09:12)
Laba, man darė 4IUI spalio 20d. Šiandien kaip ir 28 c.d. kada tau darė IUI? Ar planuoji darytis NT ?
*

Tau jau manau, kad pasiseke.As taip ir maniau, kai tau atliko procedura, nes vyko ov.Greiciau pirk Easy Cup puodeli-nestumo testa jis rodo ir diena ir bet kada yra betkurioje eurovaistineje.Smagu gi pamatyti II thumbup.gif
astele1
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 05, 23:58)
astele1 labai gaila, kad tau nepavyko, nenukabink nosies  4u.gif
Visoms, kas manęs pasigedo pranešu: šiai minutei mmm dar nėra, NT nesidariau, bet laaabai jautrūs papukai, labai padidėję, skauda, tikrai nepamenu, kad taip būtų kada. Bijau prisigalvot, vis laukiu + darbais buvau apsikrovus, nebuvo kada fiziškai NT nusipirkt. Gal ryt bus laiko į vaistinę nulėkti. nežinau  ax.gif
*

Sveikos
Leidaa, as jau sveikinu tave, nes jauciu kad tikrai jau tu neviena:) mano nuojauta taip kuzda:) greiciau darykis NT. Bet ir taip jau viskas aisku:)
na o mes pagydysim vyra, ir tada ruosimes kitai IUI
audine
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 06, 09:12)
*

Man 3IUI dare spalio 13d.testo turbut nedarysiu,sestad.einu pas gine.
Linkiu mums visoms dideles sekmes.
avilte
Sveikutes mergaites.
Ale jau Leidaa pas mus tai yra gelezines kantrybes, as jau buciau koki 10 NT sugadinusi tikrai biggrin.gif Laukiam laukiam kuo greiciau nestuke.gif patvirtinimo thumbup.gif

Ausine, o kodel taves sarasiuke nera, butum va pagerinusi statistika? smile.gif
Papildyta:
Sorry, suklydau varda - AUDINE blush2.gif
Laimė
QUOTE(avilte @ 2008 11 06, 09:47)
Sveikutes mergaites.
Ale jau Leidaa pas mus tai yra gelezines kantrybes, as jau buciau koki 10 NT sugadinusi tikrai  biggrin.gif  Laukiam laukiam kuo greiciau  nestuke.gif  patvirtinimo  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif auksinė kantrybė...
avilte
As tai juokingai nuo ryto-atsikeliu ir landzioju per visus skyrelius nestuke.gif ieskoti lotuliukas.gif Vis ieskau teigiamu emociju biggrin.gif
Nekankink musu, Leidaa. biggrin.gif

spaliuxe
sakykit, o VK gines per IUI neduoda lapo su spermos rezultatais tik zodziu pasako?
mėta
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 11:05)
sakykit, o VK gines per IUI neduoda lapo su spermos rezultatais tik zodziu pasako?
*

Na man tai nedave nei karto. Zodziu pasakydavo. O man labai sunku po to prisiminti skaiciukus. Ir taip visada jaudiniesi per procedura, ir paskui galvoji tai kiek cia tu grikiuku buvo g.gif
astele1
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 12:05)
*

man gine irgi tik pasake zodziu rezultata po IUI. Gal butu ir atsvietus rezultatu kopija, bet neprasiau, nes rezultatas buvo labai prastas:(
Laimė
QUOTE(mėta @ 2008 11 06, 10:08)
Na man tai nedave nei karto. Zodziu pasakydavo. O man labai sunku po to prisiminti skaiciukus. Ir taip visada jaudiniesi per procedura, ir paskui galvoji tai kiek cia tu grikiuku buvo  g.gif
*

Man "M ir V" irgi nedavė, žodžiu pasakė... jeigu būčiau paprašius, manau būtų davę kopiją...
spaliuxe
as cia visas uzkankinsiu savo klausimais.. blush2.gif bet paklausiu.. ar po iui ta pacia diena verta namu darbus atlikinet blush2.gif
mėta
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 11:21)
as cia visas uzkankinsiu savo klausimais.. blush2.gif  bet paklausiu.. ar po iui ta pacia diena verta namu darbus atlikinet  blush2.gif
*

Man tai rekomenduodavo kita diena, nes griukiukai jau ta diena panaudoti rolleyes.gif
amir
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 11:21)
as cia visas uzkankinsiu savo klausimais.. blush2.gif  bet paklausiu.. ar po iui ta pacia diena verta namu darbus atlikinet  blush2.gif
*

Blogiau tikrai nebus biggrin.gif .O istiesu tai po atplovimo sperma gyvybinga islieka iki 12 val., tai manau po 12 val kad butu testinumas, jei fulikulas dar neovuliavo, manau tikrai verta.

Del rezultatu, tai pasako zodziu, jei paprasai, padaro ir kopija.
spaliuxe
QUOTE(amir @ 2008 11 06, 10:26)
Blogiau tikrai nebus  biggrin.gif .O istiesu tai po atplovimo sperma gyvybinga islieka iki 12 val., tai manau po 12 val kad butu testinumas, jei fulikulas dar neovuliavo, manau tikrai verta.

*

Esu labai dekinga visom uz pagalba/patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Leidaa
QUOTE(amir @ 2008 11 06, 09:16)
Tau jau manau, kad pasiseke.As taip ir maniau, kai tau atliko procedura, nes vyko ov.Greiciau pirk Easy Cup puodeli-nestumo testa jis rodo ir diena ir bet kada yra betkurioje eurovaistineje.Smagu gi pamatyti II  thumbup.gif
*

Ačiū, būtinai lėksiu pirkt (tfu-tfu-tfu) blush2.gif
agnesse
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 05, 23:07)
*

Man 16 d po IUI jau ir pietinis sysiukas rode II net ant eurotestuku smile.gif
laikom uz tave kumstelius 4u.gif
Lietuva
QUOTE(amir @ 2008 11 06, 12:26)
Blogiau tikrai nebus  biggrin.gif .O istiesu tai po atplovimo sperma gyvybinga islieka iki 12 val., tai manau po 12 val kad butu testinumas, jei fulikulas dar neovuliavo, manau tikrai verta.

*

keista, o man sakė, kad išlieka 24 val. g.gif
Diglė
Sveikutės 4u.gif
agnesse
Lietuva, kaip tavo nestuke.gif pojuciai ax.gif Jau jauti ka nors bigsmile.gif
christel
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 06, 15:56)
keista, o man sakė, kad išlieka 24 val. g.gif
*

siaip iki 24 val. tai zinai, kaip su tais "iki". Super spermiukas, super gimda ect.
xsenija
Boruzele, kaip tau sekasi? Laikau uz tave kumscius 4u.gif
Lietuva
QUOTE(agnesse @ 2008 11 06, 16:16)
Lietuva, kaip tavo  nestuke.gif  pojuciai ax.gif Jau jauti ka nors bigsmile.gif
*

Nu ką aš žinau.... g.gif speneliai tai ant kitos dienos po IUI patapo jautresniais truputį ir dabar tokie, šiap pradėjo krūtinės šonus skaudenti, bet kad ten labai, tai ne. Tiesa - pilvas išsipūtęs kaip balionas (jau net nervina). kartais padilgčioja tai vienas tai kitas šonas (nenorėčiau, kad tai cistos kokios būtų- nors niekada dar nebuvo man jų).
Tai tiek tų pojūčių.
Tenka tik apsišarvuoti kantrybe ir laukti.
spaliuxe
As jau po IUI.. deja nuotaikos geros nebera..

Pradedant nuo pradziu.. patikrino echoskopu..sako, jau ovuliavo.. paklausiau ar cia gerai ? Atsakymas: labai gerai (tikiuosi,kad tai tiesa..)

Pati procedura praėjo gerai, neskaudžiai.. leido pagulinet keleta minuciu.. Atsakyma apie vyro turta gavau tik procedūrai pasibaigus. Deja, is

daktares veido iskart buvo matyt, kad gero nelauk.. grikiai po atplovimo: 7mln.. A-3 proc., B-22 proc...daugiau nemaciau nieko, nes ant mazucio

lapuko smulkiai surasyta buvo.. tik aisku buvo, kad 3 kartus maziau minimumo pas mum rezultatas.. Daktare tiesiai sviesiai pasake, toliau daryt IUI

(kol kas natūraliam cikle)..ir siule 6 IUI bandyt, po to pereit prie IVF.. Patare dar atlikt ND ryt, poryt..

Berods tiek..belieka laukt ir tiketis..

jei kas gali ka pakomentuos, is patirties, bucia dekinga blush2.gif bent ar man tiketis galima, kad mazuliukas gali uzkibt..ar jau nelabai tiketina.. unsure.gif
astele1
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 18:03)

Pradedant nuo pradziu.. patikrino echoskopu..sako, jau ovuliavo.. paklausiau ar cia gerai ? Atsakymas: labai gerai (tikiuosi,kad tai tiesa..)

Pati procedura praėjo gerai, neskaudžiai.. leido pagulinet keleta minuciu..  Atsakyma apie vyro turta gavau tik procedūrai pasibaigus. Deja, is

daktares veido iskart buvo matyt, kad gero nelauk.. grikiai po atplovimo: 7mln.. A-3 proc., B-22 proc...daugiau nemaciau nieko, nes ant mazucio

lapuko smulkiai surasyta buvo.. tik aisku buvo, kad 3 kartus maziau minimumo pas mum rezultatas.. Daktare tiesiai sviesiai pasake, toliau daryt IUI

(kol kas natūraliam cikle)..ir siule 6 IUI bandyt, po to pereit prie IVF.. Patare dar atlikt ND ryt, poryt..

jei kas gali ka pakomentuos, is patirties, bucia dekinga  blush2.gif  bent ar man tiketis galima, kad mazuliukas gali uzkibt..ar jau nelabai tiketina.. unsure.gif
*

Man dare pirma IUI 10.20 ir grikiuku rado tik 1mln:( bet gydytoja sako ir tie gali uzkibti, sako visko buna. Deja, nesekmingai.O tavo atveju su 7mln neprarask vilties. manau viskas bus gerai
spaliuxe
QUOTE(astele1 @ 2008 11 06, 16:19)
Man dare pirma IUI 10.20 ir grikiuku rado tik 1mln:( bet gydytoja sako ir tie gali uzkibti, sako visko buna. Deja, nesekmingai.O tavo atveju su 7mln neprarask vilties. manau viskas bus gerai
*

tikiuosi.. ax.gif
SAULYTE5
[quote=spaliuxe,2008 11 06, 17:39]
tikiuosi.. ax.gif
*

[/quote
tikrai neliudek ir svarbiausia neprarasks vilties. 4u.gif
Na ir as jau po IUI. Pagal gyd. tai siek tiek yra laisvo skyscio, tai greiciausiai kad O ivyks po keliu h. Spermiukai pries atplovima A-15, B-25, bendras 60 mln. Po A-34, B-45.Ryt uztikrinimui 2 IUI.
Julicka

Labas vakaras.Man paskutine karta taip pat pasake kad labai gerai kai folikulai jau sprogo.Gal ir gerai,nes pries tai buvo 3 IUI pries sprogimo.Dabar laukiu rezultatu
spaliuxe
[quote=SAULYTE5,2008 11 06, 16:53]
tikiuosi.. ax.gif
*

[/quote
Na ir as jau po IUI. Pagal gyd. tai siek tiek yra laisvo skyscio, tai greiciausiai kad O ivyks po keliu h. Spermiukai pries atplovima A-15, B-25, bendras 60 mln. Po A-34, B-45.Ryt uztikrinimui 2 IUI.
*

[/quote]

o tiesa, kad ovuliavus irgi gerai iui daryt.. nemelavo man gine,kazin?? g.gif
Saulyte, kokie geri rezultatai thumbup.gif laikom kumscius thumbup.gif
Julicka
[quote=SAULYTE5,2008 11 06, 17:53]
tikiuosi.. ax.gif
*

[/quote
*

[/quote]
Sveikinu 4u.gif
Leidaa
[quote=SAULYTE5,2008 11 06, 17:53]
tikiuosi.. ax.gif
*

[/quote
*

[/quote]

Geri skaičiukai + užtikrinimas tikrai turi būti nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 17:03)

Pati procedura praėjo gerai, neskaudžiai.. leido pagulinet keleta minuciu..  Atsakyma apie vyro turta gavau tik procedūrai pasibaigus. Deja, is

jei kas gali ka pakomentuos, is patirties, bucia dekinga  blush2.gif  bent ar man tiketis galima, kad mazuliukas gali uzkibt..ar jau nelabai tiketina.. unsure.gif
*

Tikrai nenukabink nosies, imk balioną 4u.gif Šansas visada yra. Šiaip nepakenktų pradėti maitinti vyrą Profertiliu ar kitokiais vitaminais, žiūrint į ateitį (jeigu, ko tikrai nelinkiu, nepasisektų), negaišant laiko, nes jie ne iškart gi veikia blush2.gif
lobela
Ne tycia aptikau tokia info blink.gif
Mane tai nustebino, nesitikejau kad taip ilgai islieka pirties poveikis g.gif
Ir apskritai -taip iseina darant antra IUI dar nebuna naujos kartos spermiuku?

Šiluma — vyrų lytinių liaukų priešas. Praleidus 85 –ių laipsnių pirtyje dvidešimt minučių, žymiai sumažėja spermatozoidų kokybė ir kiekis. Visą savaitę po pirties jis išlieka žemo lygio, vėliau per 5 savaites pamažu grįžta į senas vėžias. Pokyčiai, laimei, nėra negrįžtami, bet planuojant vaikus geriau vengti pirčių bent 3 mėnesius. Tam, kad išaugtų nauja sveika spermijų karta, reikia 10 savaičių.
http://www.sexity.lt/vyru_nevaisingumo_priezastys

http://www.fertilityplus.org/faq/iui.html-ir cia daug geros info
Lietuva
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 18:03)

*

Mum šį kartą darė su 6 mln. (Prieš atplovimą 12 mln. A visai neatsirado, o likę sakė b ).
Taip kad tavo atvejis neblogas.
Taip sakau, nes man buvo užkibęs vaikiukas ir su 5 mln. A tada buvo vos 1 mln. o B 4 mln. Mums daugiau ir neišisuka kaip 5-6-7 mln. tų greitų.
Taip, kad tikrai aukščiau galvą - visko būna ir kartais nežinai, ko užtenka, o ima ir pasiseka bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 06, 20:13)
Ne tycia aptikau tokia info blink.gif
Mane tai nustebino, nesitikejau kad taip ilgai islieka pirties poveikis g.gif
Ir apskritai -taip iseina darant antra IUI dar nebuna naujos kartos spermiuku?

Šiluma — vyrų lytinių liaukų priešas. Praleidus 85 –ių laipsnių pirtyje dvidešimt minučių, žymiai sumažėja spermatozoidų kokybė ir kiekis. Visą savaitę po pirties jis išlieka žemo lygio, vėliau per 5 savaites pamažu grįžta į senas vėžias. Pokyčiai, laimei, nėra negrįžtami, bet planuojant vaikus geriau vengti pirčių bent 3 mėnesius. Tam, kad išaugtų nauja sveika spermijų karta, reikia 10 savaičių.
http://www.sexity.lt/vyru_nevaisingumo_priezastys

http://www.fertilityplus.org/faq/iui.html-ir cia daug geros info
*

taip, dėl pirties tą mes jau žinome ir maniškis jau jos senai yra atsisakęs.
audine
LEIDAA,ar jau darei NT?per diena atsakyti negaliu,nes darbe esu,o ten kompo nera.
Mergaites linkiu visoms diziausios sekmes ir svabiausia kantrybes smile.gif
Na as dar nesulaukiau mmm thumbup.gif
Leidaa,nepyk uz klausima,bet gal gali pasakyti is kokio miesto esi?
jurgele77
QUOTE(audine @ 2008 11 06, 21:01)
LEIDAA,ar jau darei NT?per diena atsakyti negaliu,nes darbe esu,o ten kompo nera.
*

nu merginos pas jus ir kantrybe gelezine g.gif
audine
QUOTE(jurgele77 @ 2008 11 06, 21:04)
*

As matai zemaite,gal todel tokia uzsispyrusi ir kantri smile.gif
Leidaa
QUOTE(jurgele77 @ 2008 11 06, 21:04)
*

biggrin.gif Kantrybė į pabaigą. Nusipirkau tą jautrų puodelį. Bet panaudosiu ryt ryte, kad tikslumas būtų tiksliausias. Labai bijau unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(audine @ 2008 11 06, 21:01)
Leidaa,nepyk uz klausima,bet gal gali pasakyti is kokio miesto esi?
*

Iš Aukštaitijos sostinės mirksiukas.gif Visai nepykstu tongue.gif
audine
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 06, 21:11)
biggrin.gif  Kantrybė į pabaigą. Nusipirkau tą jautrų puodelį. Bet panaudosiu ryt ryte, kad tikslumas būtų tiksliausias. Labai bijau  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

Nebijok ir as bijau,todel ir nedarau NT.Lauksim ryt ryte geru ziniu nuo taves.gal jau busi nestuke.gif .Gal ir as tada susigundysiu pasidaryti NT.
Leidaa
QUOTE(audine @ 2008 11 06, 21:15)
Nebijok ir as bijau,todel ir nedarau NT.Lauksim ryt ryte geru ziniu nuo taves.gal jau busi nestuke.gif .Gal ir as tada susigundysiu pasidaryti NT.
*

Gerai, sutarėm drinks_cheers.gif
Pasistengsiu kuo greičiau pranešti geras žinias nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif .
O apie blogas net negalvoju, stengiuosi negalvot doh.gif
zazaiza
Sveikos mergaites ax.gif
esu naujoke, tokia pati kaip ir dauguma jusu,laukianti gandru verysad.gif
10.24 dariausi pirma IUI ir su baime laukiu,nors labai noriu,bet dar neisdristu pasidaryt testuko unsure.gif
visu jusu pasisakymu dar neperskaiciau,bet gal yra cia tokiu kurioms pavyko po pirmo IUI nestuke.gif ?

Sekmes visoms kurios laukiat gandriuku,tikiuosi greit ju sulauksit mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.