Senoji slepiasi čia
Vaisingo rudelėlio
Spaliuxe man visada stimuliuodavo,bet manau kad ir natūraliam taip skaičiuoja
Saulyte, aš lankiausi pas gyd Gražienę Klaipėdoj.
Sveikos mergaitės, nebuvau tik 2 dienas, o ana temelė jau užbaigta
Neturėjau interneto, labai nekantriai laukiau, kai pajungs vėl. Puoliau skaityt. astele1 labai gaila, kad tau nepavyko, nenukabink nosies Visoms, kas manęs pasigedo pranešu: šiai minutei mmm dar nėra, NT nesidariau, bet laaabai jautrūs papukai, labai padidėję, skauda, tikrai nepamenu, kad taip būtų kada. Bijau prisigalvot, vis laukiu + darbais buvau apsikrovus, nebuvo kada fiziškai NT nusipirkt. Gal ryt bus laiko į vaistinę nulėkti. nežinau QUOTE(Leidaa @ 2008 11 05, 21:58) Sveikos mergaitės, nebuvau tik 2 dienas, o ana temelė jau užbaigta Neturėjau interneto, labai nekantriai laukiau, kai pajungs vėl. Puoliau skaityt. astele1 labai gaila, kad tau nepavyko, nenukabink nosies Visoms, kas manęs pasigedo pranešu: šiai minutei mmm dar nėra, NT nesidariau, bet laaabai jautrūs papukai, labai padidėję, skauda, tikrai nepamenu, kad taip būtų kada. Bijau prisigalvot, vis laukiu + darbais buvau apsikrovus, nebuvo kada fiziškai NT nusipirkt. Gal ryt bus laiko į vaistinę nulėkti. nežinau Nebekankink mūsų, būtinai rytoj ištaikyk minutę
sveikutes, ir vel as pas jus
IUI buvo 10.31...laukiu kartu su kitom QUOTE(Leidaa @ 2008 11 05, 23:07) Gerai Jei rytojų pragyvensiu tokiam pat stovy, pradėsiu rimčiau tikėt Tikrai nebutinai su rytiniu slapimu, yra jautresniu NT, kurie parodo nesvarbu koks slapimas Taip kad nereik cia musu tiek kankinti, leisk pasidziaugti tavo sekme O pozymiai pas tave aprasyti tokie, kad jau net be NT galeciau pasakyt, kad esi O nuo kada tie pojuciai atsirado? QUOTE(wow.as @ 2008 11 05, 23:19) Tikrai nebutinai su rytiniu slapimu, yra jautresniu NT, kurie parodo nesvarbu koks slapimas Taip kad nereik cia musu tiek kankinti, leisk pasidziaugti tavo sekme O pozymiai pas tave aprasyti tokie, kad jau net be NT galeciau pasakyt, kad esi O nuo kada tie pojuciai atsirado? O kokį konkrečiai NT "jautresnį" pirkt? QUOTE(Leidaa @ 2008 11 05, 22:07) Gerai Jei rytojų pragyvensiu tokiam pat stovy, pradėsiu rimčiau tikėt Kai tiek DPO tai tikrai rodytų ir ne su rytiniu
Labas rytas visoms.
Leidaa,laikau kumscius uz tave,kad ir tu nesulauktum mmm...as naujoke,tai gal atsakytum i klausimuka:kelinta IUI tau dare?Gal mums abiem pavyks patapti Man praejusia savaite irgi maude pilva,galvojau,kad pries mmm,bet ju kol kas nera.Jau siandien 37 ciklo diena. QUOTE(audine @ 2008 11 06, 08:55) Labas rytas visoms. Leidaa,laikau kumscius uz tave,kad ir tu nesulauktum mmm...as naujoke,tai gal atsakytum i klausimuka:kelinta IUI tau dare?Gal mums abiem pavyks patapti Man praejusia savaite irgi maude pilva,galvojau,kad pries mmm,bet ju kol kas nera.Jau siandien 37 ciklo diena. Laba, man darė 4IUI spalio 20d. Šiandien kaip ir 28 c.d. kada tau darė IUI? Ar planuoji darytis NT ? Labai norėčiau, kad mums ir visoms mergaitėms pasisektų QUOTE(Leidaa @ 2008 11 06, 09:12) Laba, man darė 4IUI spalio 20d. Šiandien kaip ir 28 c.d. kada tau darė IUI? Ar planuoji darytis NT ? Labai norėčiau, kad mums ir visoms mergaitėms pasisektų Tau jau manau, kad pasiseke.As taip ir maniau, kai tau atliko procedura, nes vyko ov.Greiciau pirk Easy Cup puodeli-nestumo testa jis rodo ir diena ir bet kada yra betkurioje eurovaistineje.Smagu gi pamatyti II QUOTE(Leidaa @ 2008 11 05, 23:58) Sveikos mergaitės, nebuvau tik 2 dienas, o ana temelė jau užbaigta Neturėjau interneto, labai nekantriai laukiau, kai pajungs vėl. Puoliau skaityt. astele1 labai gaila, kad tau nepavyko, nenukabink nosies Visoms, kas manęs pasigedo pranešu: šiai minutei mmm dar nėra, NT nesidariau, bet laaabai jautrūs papukai, labai padidėję, skauda, tikrai nepamenu, kad taip būtų kada. Bijau prisigalvot, vis laukiu + darbais buvau apsikrovus, nebuvo kada fiziškai NT nusipirkt. Gal ryt bus laiko į vaistinę nulėkti. nežinau Sveikos Leidaa, as jau sveikinu tave, nes jauciu kad tikrai jau tu neviena:) mano nuojauta taip kuzda:) greiciau darykis NT. Bet ir taip jau viskas aisku:) na o mes pagydysim vyra, ir tada ruosimes kitai IUI
Sveikutes mergaites.
Ale jau Leidaa pas mus tai yra gelezines kantrybes, as jau buciau koki 10 NT sugadinusi tikrai Ausine, o kodel taves sarasiuke nera, butum va pagerinusi statistika? Papildyta: Sorry, suklydau varda - AUDINE
As tai juokingai nuo ryto-atsikeliu ir landzioju per visus skyrelius
Nekankink musu, Leidaa.
sakykit, o VK gines per IUI neduoda lapo su spermos rezultatais tik zodziu pasako?
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 11:05) Na man tai nedave nei karto. Zodziu pasakydavo. O man labai sunku po to prisiminti skaiciukus. Ir taip visada jaudiniesi per procedura, ir paskui galvoji tai kiek cia tu grikiuku buvo QUOTE(mėta @ 2008 11 06, 10:08) Na man tai nedave nei karto. Zodziu pasakydavo. O man labai sunku po to prisiminti skaiciukus. Ir taip visada jaudiniesi per procedura, ir paskui galvoji tai kiek cia tu grikiuku buvo Man "M ir V" irgi nedavė, žodžiu pasakė... jeigu būčiau paprašius, manau būtų davę kopiją...
as cia visas uzkankinsiu savo klausimais..
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 11:21) as cia visas uzkankinsiu savo klausimais.. Blogiau tikrai nebus Del rezultatu, tai pasako zodziu, jei paprasai, padaro ir kopija. QUOTE(amir @ 2008 11 06, 10:26) Blogiau tikrai nebus Del rezultatu, tai pasako zodziu, jei paprasai, padaro ir kopija. Esu labai dekinga visom uz pagalba/patarimus QUOTE(amir @ 2008 11 06, 12:26) Blogiau tikrai nebus Del rezultatu, tai pasako zodziu, jei paprasai, padaro ir kopija. keista, o man sakė, kad išlieka 24 val.
Sveikutės
Lietuva, kaip tavo
Boruzele, kaip tau sekasi? Laikau uz tave kumscius
QUOTE(agnesse @ 2008 11 06, 16:16) Nu ką aš žinau.... Tai tiek tų pojūčių. Tenka tik apsišarvuoti kantrybe ir laukti.
As jau po IUI.. deja nuotaikos geros nebera..
Pradedant nuo pradziu.. patikrino echoskopu..sako, jau ovuliavo.. paklausiau ar cia gerai ? Atsakymas: labai gerai (tikiuosi,kad tai tiesa..) Pati procedura praėjo gerai, neskaudžiai.. leido pagulinet keleta minuciu.. Atsakyma apie vyro turta gavau tik procedūrai pasibaigus. Deja, is daktares veido iskart buvo matyt, kad gero nelauk.. grikiai po atplovimo: 7mln.. A-3 proc., B-22 proc...daugiau nemaciau nieko, nes ant mazucio lapuko smulkiai surasyta buvo.. tik aisku buvo, kad 3 kartus maziau minimumo pas mum rezultatas.. Daktare tiesiai sviesiai pasake, toliau daryt IUI (kol kas natūraliam cikle)..ir siule 6 IUI bandyt, po to pereit prie IVF.. Patare dar atlikt ND ryt, poryt.. Berods tiek..belieka laukt ir tiketis.. jei kas gali ka pakomentuos, is patirties, bucia dekinga QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 18:03) As jau po IUI.. deja nuotaikos geros nebera.. Pradedant nuo pradziu.. patikrino echoskopu..sako, jau ovuliavo.. paklausiau ar cia gerai ? Atsakymas: labai gerai (tikiuosi,kad tai tiesa..) Pati procedura praėjo gerai, neskaudžiai.. leido pagulinet keleta minuciu.. Atsakyma apie vyro turta gavau tik procedūrai pasibaigus. Deja, is daktares veido iskart buvo matyt, kad gero nelauk.. grikiai po atplovimo: 7mln.. A-3 proc., B-22 proc...daugiau nemaciau nieko, nes ant mazucio lapuko smulkiai surasyta buvo.. tik aisku buvo, kad 3 kartus maziau minimumo pas mum rezultatas.. Daktare tiesiai sviesiai pasake, toliau daryt IUI (kol kas natūraliam cikle)..ir siule 6 IUI bandyt, po to pereit prie IVF.. Patare dar atlikt ND ryt, poryt.. Berods tiek..belieka laukt ir tiketis.. jei kas gali ka pakomentuos, is patirties, bucia dekinga Man dare pirma IUI 10.20 ir grikiuku rado tik 1mln:( bet gydytoja sako ir tie gali uzkibti, sako visko buna. Deja, nesekmingai.O tavo atveju su 7mln neprarask vilties. manau viskas bus gerai
[quote=spaliuxe,2008 11 06, 17:39]
tikiuosi.. [/quote tikrai neliudek ir svarbiausia neprarasks vilties. Na ir as jau po IUI. Pagal gyd. tai siek tiek yra laisvo skyscio, tai greiciausiai kad O ivyks po keliu h. Spermiukai pries atplovima A-15, B-25, bendras 60 mln. Po A-34, B-45.Ryt uztikrinimui 2 IUI. Labas vakaras.Man paskutine karta taip pat pasake kad labai gerai kai folikulai jau sprogo.Gal ir gerai,nes pries tai buvo 3 IUI pries sprogimo.Dabar laukiu rezultatu
[quote=SAULYTE5,2008 11 06, 16:53]
[quote=spaliuxe,2008 11 06, 17:39] tikiuosi.. [/quote tikrai neliudek ir svarbiausia neprarasks vilties. Na ir as jau po IUI. Pagal gyd. tai siek tiek yra laisvo skyscio, tai greiciausiai kad O ivyks po keliu h. Spermiukai pries atplovima A-15, B-25, bendras 60 mln. Po A-34, B-45.Ryt uztikrinimui 2 IUI. [/quote] o tiesa, kad ovuliavus irgi gerai iui daryt.. nemelavo man gine,kazin?? Saulyte, kokie geri rezultatai
[quote=SAULYTE5,2008 11 06, 17:53]
[quote=spaliuxe,2008 11 06, 17:39] tikiuosi.. [/quote tikrai neliudek ir svarbiausia neprarasks vilties. Na ir as jau po IUI. Pagal gyd. tai siek tiek yra laisvo skyscio, tai greiciausiai kad O ivyks po keliu h. Spermiukai pries atplovima A-15, B-25, bendras 60 mln. Po A-34, B-45.Ryt uztikrinimui 2 IUI. [/quote] Sveikinu
[quote=SAULYTE5,2008 11 06, 17:53]
[quote=spaliuxe,2008 11 06, 17:39] tikiuosi.. [/quote tikrai neliudek ir svarbiausia neprarasks vilties. Na ir as jau po IUI. Pagal gyd. tai siek tiek yra laisvo skyscio, tai greiciausiai kad O ivyks po keliu h. Spermiukai pries atplovima A-15, B-25, bendras 60 mln. Po A-34, B-45.Ryt uztikrinimui 2 IUI. [/quote] Geri skaičiukai + užtikrinimas tikrai turi būti Papildyta: QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 17:03) As jau po IUI.. deja nuotaikos geros nebera.. Pradedant nuo pradziu.. patikrino echoskopu..sako, jau ovuliavo.. paklausiau ar cia gerai ? Atsakymas: labai gerai (tikiuosi,kad tai tiesa..) Pati procedura praėjo gerai, neskaudžiai.. leido pagulinet keleta minuciu.. Atsakyma apie vyro turta gavau tik procedūrai pasibaigus. Deja, is daktares veido iskart buvo matyt, kad gero nelauk.. grikiai po atplovimo: 7mln.. A-3 proc., B-22 proc...daugiau nemaciau nieko, nes ant mazucio lapuko smulkiai surasyta buvo.. tik aisku buvo, kad 3 kartus maziau minimumo pas mum rezultatas.. Daktare tiesiai sviesiai pasake, toliau daryt IUI (kol kas natūraliam cikle)..ir siule 6 IUI bandyt, po to pereit prie IVF.. Patare dar atlikt ND ryt, poryt.. Berods tiek..belieka laukt ir tiketis.. jei kas gali ka pakomentuos, is patirties, bucia dekinga Tikrai nenukabink nosies, imk balioną
Ne tycia aptikau tokia info
Mane tai nustebino, nesitikejau kad taip ilgai islieka pirties poveikis Ir apskritai -taip iseina darant antra IUI dar nebuna naujos kartos spermiuku? Šiluma vyrų lytinių liaukų priešas. Praleidus 85 ių laipsnių pirtyje dvidešimt minučių, žymiai sumažėja spermatozoidų kokybė ir kiekis. Visą savaitę po pirties jis išlieka žemo lygio, vėliau per 5 savaites pamažu grįžta į senas vėžias. Pokyčiai, laimei, nėra negrįžtami, bet planuojant vaikus geriau vengti pirčių bent 3 mėnesius. Tam, kad išaugtų nauja sveika spermijų karta, reikia 10 savaičių. http://www.sexity.lt/vyru_nevaisingumo_priezastys http://www.fertilityplus.org/faq/iui.html-ir cia daug geros info QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 06, 18:03) As jau po IUI.. deja nuotaikos geros nebera.. Pradedant nuo pradziu.. patikrino echoskopu..sako, jau ovuliavo.. paklausiau ar cia gerai ? Atsakymas: labai gerai (tikiuosi,kad tai tiesa..) Pati procedura praėjo gerai, neskaudžiai.. leido pagulinet keleta minuciu.. Atsakyma apie vyro turta gavau tik procedūrai pasibaigus. Deja, is daktares veido iskart buvo matyt, kad gero nelauk.. grikiai po atplovimo: 7mln.. A-3 proc., B-22 proc...daugiau nemaciau nieko, nes ant mazucio lapuko smulkiai surasyta buvo.. tik aisku buvo, kad 3 kartus maziau minimumo pas mum rezultatas.. Daktare tiesiai sviesiai pasake, toliau daryt IUI (kol kas natūraliam cikle)..ir siule 6 IUI bandyt, po to pereit prie IVF.. Patare dar atlikt ND ryt, poryt.. Berods tiek..belieka laukt ir tiketis.. jei kas gali ka pakomentuos, is patirties, bucia dekinga Mum šį kartą darė su 6 mln. (Prieš atplovimą 12 mln. A visai neatsirado, o likę sakė b ). Taip kad tavo atvejis neblogas. Taip sakau, nes man buvo užkibęs vaikiukas ir su 5 mln. A tada buvo vos 1 mln. o B 4 mln. Mums daugiau ir neišisuka kaip 5-6-7 mln. tų greitų. Taip, kad tikrai aukščiau galvą - visko būna ir kartais nežinai, ko užtenka, o ima ir pasiseka Papildyta: QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 06, 20:13) Ne tycia aptikau tokia info Mane tai nustebino, nesitikejau kad taip ilgai islieka pirties poveikis Ir apskritai -taip iseina darant antra IUI dar nebuna naujos kartos spermiuku? Šiluma vyrų lytinių liaukų priešas. Praleidus 85 ių laipsnių pirtyje dvidešimt minučių, žymiai sumažėja spermatozoidų kokybė ir kiekis. Visą savaitę po pirties jis išlieka žemo lygio, vėliau per 5 savaites pamažu grįžta į senas vėžias. Pokyčiai, laimei, nėra negrįžtami, bet planuojant vaikus geriau vengti pirčių bent 3 mėnesius. Tam, kad išaugtų nauja sveika spermijų karta, reikia 10 savaičių. http://www.sexity.lt/vyru_nevaisingumo_priezastys http://www.fertilityplus.org/faq/iui.html-ir cia daug geros info taip, dėl pirties tą mes jau žinome ir maniškis jau jos senai yra atsisakęs.
LEIDAA,ar jau darei NT?per diena atsakyti negaliu,nes darbe esu,o ten kompo nera.
Mergaites linkiu visoms diziausios sekmes ir svabiausia kantrybes Na as dar nesulaukiau mmm Leidaa,nepyk uz klausima,bet gal gali pasakyti is kokio miesto esi? QUOTE(jurgele77 @ 2008 11 06, 21:04) Papildyta: QUOTE(audine @ 2008 11 06, 21:01) LEIDAA,ar jau darei NT?per diena atsakyti negaliu,nes darbe esu,o ten kompo nera. Mergaites linkiu visoms diziausios sekmes ir svabiausia kantrybes Na as dar nesulaukiau mmm Leidaa,nepyk uz klausima,bet gal gali pasakyti is kokio miesto esi? Iš Aukštaitijos sostinės
Sveikos mergaites
esu naujoke, tokia pati kaip ir dauguma jusu,laukianti gandru 10.24 dariausi pirma IUI ir su baime laukiu,nors labai noriu,bet dar neisdristu pasidaryt testuko visu jusu pasisakymu dar neperskaiciau,bet gal yra cia tokiu kurioms pavyko po pirmo IUI Sekmes visoms kurios laukiat gandriuku,tikiuosi greit ju sulauksit |