Gal kas bandė tirti organizame esančius mineralus iš plauko. Kur tai atlieka ir kokie rezultatai, lauksiu komentarų
Sveiki,
Gal kas bandė tirti organizame esančius mineralus iš plauko. Kur tai atlieka ir kokie rezultatai, lauksiu komentarų
Bandziau si tyrima-tikrai verta daryti
QUOTE(Margarita25 @ 2005 07 02, 21:27) Bandziau si tyrima-tikrai verta daryti labai įdomu. Kur tokį tyrima galima pasidaryti? ir kiek tai kainuoja?
dariau privaciame kabinete kaina tada buvo 130 lt.,nes jie siuncia plaukus i Maskva,uztrunka apie 2 savaites
Kolege daresi si tyrima ir liko labai patenkinta.
Pasiskaitymui www.microelements.ru Kaune klinika Lampedziuose, tel 8 37 385557.
Vilniuje Alternatyvios Medicinos Centre Asanavičiūtės gatvėje
Dariau si tyryma sunui, nes netoleravo laktozes. Mokejau 250 lt. Tikrai verta. Ruosiames daryti ir dukrai, ir patiems.
QUOTE(rutulux @ 2006 07 19, 07:51) Dariau si tyryma sunui, nes netoleravo laktozes. Mokejau 250 lt. Tikrai verta. Ruosiames daryti ir dukrai, ir patiems. tai kad Vilniuj 150 lt Asanavičiūtės gatvėje, gal patys siuntėt? Jei perduodat daktarei Kramarauskienei, tai tik 150 litų
O kaip patikrinti tokio tyrimo rezultatu patikimuma?
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 07 19, 10:59) O kaip patikrinti tokio tyrimo rezultatu patikimuma? paskaityk temoje apie šlapimo pūslę mano žinutę, ten aprašiau, kad dariausi dar vieną tyrimą, kitokį ir jis tą patį patvirtino QUOTE(rutulux @ 2006 07 21, 07:24) Geras, patys nesiuntem, viska tvarke pazistama tikrai ne, ta daktarė labai fajna, neatsisako padėti jei nori numeriuko jos tai rašyk į a/ž, jei jūs ir Kaune, vistiek kelionė 100 lt nekainuos, dar daktarė pati ir iškirps plaukus, jinai po to ir tuos rezultatus gautus pakomentuoja, pataria
O tai cia ta pati Kamarauskiene daro,kur per Tv rode.Kur deles netinkamos gydymui naudoja?
QUOTE(Aii @ 2006 07 21, 08:55) O tai cia ta pati Kamarauskiene daro,kur per Tv rode.Kur deles netinkamos gydymui naudoja? pti tu netinkama konkurentai (net ne daktarai) nori gerą daktarę suėsti ir užkasti po žemėm. Geriau pasidomėk, kad ta, kuri Marijampolėj atseit užaugino "geras" dėles yra tiesiog tik buhalterė kad skaičiuoti jinai moka, tai neabejojam, labai gerai jinai sau apsiskaičiavo, kad dėlių verslas ima klestėti, bet ar mes patikėtumėm savo sveikatą buhalteriui?
Labai jau tu daug zinai ir ismanai tokiais klausimais.Atsirado cia atsakynetoja.Kalusiau visai ko kita,o tu apie kokius cia pakisimus po zeme sneki
QUOTE(Aii @ 2006 07 26, 11:30) Labai jau tu daug zinai ir ismanai tokiais klausimais.Atsirado cia atsakynetoja.Kalusiau visai ko kita,o tu apie kokius cia pakisimus po zeme sneki o tu kitą kartą galvok prieš rašydama žodį "netinkamas" ar dar kokius nors, nes žinok tai labai kaltinančiai skamba ir ne bobučių pasakų per teliką klausyk, o jei rūpi reikalas, tai susižinok viską iš pirmų, o ne iš paskutinių lūpų, čia tik patarimas ateičiai QUOTE(Doroti @ 2006 08 07, 23:59) o gal butu galima tikslu adresa? noreciau nueiti.. kokį adresą, temos?
VICI, nu tu ir piktai čia užsipuolei žmogų
O pas tą gydytoją dariausi ir aš plauko tyrimą, ir sesuo darėsi. Tai man patiko, gydytoja ir pakomentavo, o va sesei tai ji nieko negalėjo pakomentuot situacijos, nes jos tyrimo rezultatai netipiniai gavosi. Tai žadėjo gydytoja pasiklaust Maskvoj, vis žadėjo ir žadėjo, sesė vis jai skambino, ir jokio rezultato. Žodžiu, numuilino... QUOTE(mamaRama @ 2006 08 08, 22:03) VICI, nu tu ir piktai čia užsipuolei žmogų nu tai klausyk, tai tegu tas žmogus prieš šmeiždamas kitą žmogų iki galo išsiaiškina situaciją, o tik tada rašinėja Papildyta: QUOTE(mamaRama @ 2006 08 08, 22:03) Tai žadėjo gydytoja pasiklaust Maskvoj, vis žadėjo ir žadėjo, sesė vis jai skambino, ir jokio rezultato. Žodžiu, numuilino... tai gal nebuvo Maskvoj tuo metu, negi jinai skambins iš savo kreditų į užsienį?
kaip tik vakar domejausi tuo tyrimu. 2 gydytojo konsultacijos ir plauko tyrimas kainuoja 220 lt. Gydytoja-konsultante Dijana : mob. 868534521. Tik kur garantija , kad ta plauka tikrai siuncia i Maskva? As vis dar neapsisprendziu del to tyrimo....
QUOTE(Doroti @ 2006 08 09, 12:59) taip ir maniau, bet norėjau pasitikslinti Papildyta: QUOTE(kriste91 @ 2006 08 10, 17:25) kaip tik vakar domejausi tuo tyrimu. 2 gydytojo konsultacijos ir plauko tyrimas kainuoja 220 lt. Gydytoja-konsultante Dijana : mob. 868534521. Tik kur garantija , kad ta plauka tikrai siuncia i Maskva? As vis dar neapsisprendziu del to tyrimo.... kokiam čia mieste? jei Vln, tai kam permokėti, aš juk rašiau, kur 150 lt kainuoja QUOTE(kriste91 @ 2006 08 10, 17:25) kaip tik vakar domejausi tuo tyrimu. 2 gydytojo konsultacijos ir plauko tyrimas kainuoja 220 lt. Gydytoja-konsultante Dijana : mob. 868534521. Tik kur garantija , kad ta plauka tikrai siuncia i Maskva? As vis dar neapsisprendziu del to tyrimo.... va va aš irgi neapsisprendžiu, jau tiek visko gyvenime išbandžiau kad niekuo nebetikiu Būtų įdomu daugiau nuomonių išgirst
Kur VICI ilis, ten ir prisiukslins, net cia radau
Bet manau, CIA pataikei QUOTE(Abonentienė @ 2006 08 11, 22:56) Kur VICI ilis, ten ir prisiukslins, net cia radau Bet manau, CIA pataikei Išsipagiriok ir praeis
kainuoja Kaune 250 lt. laukti reikia atrodo dvi savaites ar net mėnesį. Aš ir bandysiu daryti. Tiesa kaune tai daro "Natūralaus gydymo centras". Gal kas galit kur geriau rekomenduot Kaune.
QUOTE(nebloga @ 2006 08 16, 20:38) kainuoja Kaune 250 lt. laukti reikia atrodo dvi savaites ar net mėnesį. Aš ir bandysiu daryti. Tiesa kaune tai daro "Natūralaus gydymo centras". Gal kas galit kur geriau rekomenduot Kaune. Zinau, kad neblogi atsiliepimai buvo is sito NGC. Pati taip pat dariau. Likau patenkinta. Bet, kitur raso, kad pigiau, tai gal neverta permoket, visvien visi ten pat siuncia, i Maskva...
O klaipėdoj nėra tų tyrimų iš plauko?
Sveikos mamytės, mane labai sudomino šis tyrimas.Mano krikštadukrai daktarai neranda ligos.Kraujyje labai mažai trombacitų.Gydė yvairiausiais vaistai, atrodo jau atstatė, bet po keletos savaičių vėl taspats.Situacija labai bloga gydytujai nežino kuo gydyti jau viska išbandė.Kaip manote gal šis tyrimas ka nors parodytų.Iš anksto ačiū
QUOTE(Karmen @ 2006 07 26, 18:03) Ir as taip pat pagalvojau.Ir susidariau nuomone,kad to tyrimo darytis nereikia,nes *VICI* tai tikra antireklama su savo piktais komentarais.Turbut neatitaike mineralu,kad nervai susitvarkytu. Abonentiene-saunuole
SVEIKOS, O AR ŠIS TYRIMAS GALI NUSTATYTI PLAUKŲ SLINKIMO PRIEŽASTI??
Tikrai VICI padare antireklama,gal ji pati ten dirba?
As nesuprantu kodel i Maskva siuncia? Ka, cia negali apraturos nusipirkt ir bizni daryti? Ir kodel jau jei cia vietoj darytu tai jau 1000 kainuotu,o siunciant i kita sali pigiau....Nesamone kazkokia Galiu pasakyti,kad as tyriausi Vilniuj ir niekur neveze,bet tai buvo gal jau pries 10metu ir man niekas nekainavo....
Sveikos,
O niekas sito tyrimo neatlikinejot KMU? Vakar gydytoja dave tel nr, kur KMU laboratoriniam atlieka siuos tyrimus... dar neskambinau, nzn kainos..
dariau toki tyrima is plauku sruogeles savo vaikui.atsakyma gavom po savaites,ten buvo 2 lapai surasyti,ko perdauk,ko permazai,netgi elergijas visas surase ir apie maista ka gali valgyti ,ka negali.tiesos tikrai buvo ,nes is anksciau zinojau ko negali valgyti mano vaikas.
man įdomu, kas čia per stebuklas:)) kuo tyrimai iš plauko (o jei dar anas dažytas) gali būti pranašesni už išsamius kraujo tyrimus?
Acha, man irgi idomu. O jeigu plaukas dazytas? Ar tada toks testas yra patikimas?
QUOTE(Maja maja @ 2006 12 15, 10:39) Sveikos, O niekas sito tyrimo neatlikinejot KMU? Vakar gydytoja dave tel nr, kur KMU laboratoriniam atlieka siuos tyrimus... dar neskambinau, nzn kainos.. Pasidalink telefonu
Kaip idomu is plauko tyrimai, o ten gal ia plauko svogunelio tyria, nes juk plaukas gali buti chemiskai pazeistas, at laku ar zele sutemptas.
Labai noreciau pabandyti.
Skambinau i Alternatyvios medicinos klinika, tai uzsirasiau isbandysiu. Kaina 160lt, plaukas nesvarbu ar dazytas jie nuplauna kazkokiais tirpalais kas itakos rezultatui neturi. Sako iskerpam plauku, tai cia daug kazin iskerpa?
Sveikos,
L senai nebuvau uzsukus cia, taigi, kam idomus tyrimai, tai rasau tel KMUK gyd. Nagirniene 869961575. Man slinko plaukai, del to norejau tirtis, reikia buti ar menesi maziausiai nevartojus jokiu maisto papildu, taip ir neishsityriau. beje, dabar gal ir vertetu pabandyti, nes ilgai nevartojau joku papildu.. QUOTE(beata_abc @ 2007 09 18, 12:27) Skambinau i Alternatyvios medicinos klinika, tai uzsirasiau isbandysiu. Kaina 160lt, plaukas nesvarbu ar dazytas jie nuplauna kazkokiais tirpalais kas itakos rezultatui neturi. Sako iskerpam plauku, tai cia daug kazin iskerpa? pieštuko storio sruogą... jei plaukai labai reti, kerpa iš kelių vietų Papildyta: QUOTE(katalike @ 2007 08 09, 22:54) man įdomu, kas čia per stebuklas:)) kuo tyrimai iš plauko (o jei dar anas dažytas) gali būti pranašesni už išsamius kraujo tyrimus? tai, kad kraujo ne tokie išsamūs man regis o šiaip jei tikrai rūpi, tai pasiskambink ten, kur priima plaukus ir paaiškins tau moksliškai
Stai pasidariau tyrima is plauko ir rezultatas toks:
gelezies labai didelis trukumas. O pries 3 dienas pasidariau is kraujo, tai parode gelezies pertekliu. Tai kuom dabar tiketi ir ka gerti. Ar dar kam taip buvo? Sutapo kalis ir plauko ir kraujo tyrimas parode, kad yra per mazai.
aš dariausi šį paluko tyrimą tik kad paskui tiek lapų atsiuntė prirašytų kad nieko nesusigaudžaiu ir dar prirašė vitaminu NATURELE 4 mėnėsiams ž paskaičiavau į mėnesį išeina apie 500 Lt. ta ir jau pamiršau apie ligas - iš kur tokie pinigai vitaminams? man tyrimus darė aktyvios medicinos centre ir siuntė i Lenkiją.
QUOTE(Maja maja @ 2007 09 19, 16:03) Sveikos, L senai nebuvau uzsukus cia, taigi, kam idomus tyrimai, tai rasau tel KMUK gyd. Nagirniene 869961575. Man slinko plaukai, del to norejau tirtis, reikia buti ar menesi maziausiai nevartojus jokiu maisto papildu, taip ir neishsityriau. beje, dabar gal ir vertetu pabandyti, nes ilgai nevartojau joku papildu.. gyd. Rima Naginienė. Šiaip kiek žinau, tie tyrimai, kuriuos siunčia į Maskvą skiriasi nuo tų, kuriuos atlieka KMUK.
Pamėnkalnio gatvėje as Maruskos klinikoje visai salia pramogu banko dariausi plauko tyrimus ir ten gavau atsakyma kuriu mineralu truksta.
|