Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio veido priežiūra žiemą
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Tacita
Sveikutes,
mazyles laukiu lapkriciu gale,nezinau kokios firmos pirkti kremuka veideliui ziemai i lauka eit.Prasau pasidalinkit patirtim,kas patiko,kas ne.Is anksto dekoju nestuke.gif 4u.gif thumbup.gif
mylimuke
Pirk tik kūdikiams skirtą, geriausia be jokių kvapų, kuo natūralesnį. Parduodami vaistinėse (kaip ir visos kitos kūdikių kosmetikos priemonės).
Brunetike
Laba, kadangi musu kleckute kazkam alergiska (niekaip nenustato kam) tai kelios gydytojos jau rekomendavo essex kremuka ziemai jis be jokiu priedu ir jokiu s... kurie sukeltu alergines reakcijas smile.gif
Jasper
Mano mergaitė alergiška. Pirkau specialų sebamed kremą kūdikių veidui. Nenusivyliau.
Cukraus pudra
mes naudojam weledos vaikišką kremuką atšiauriam orui
kipshe
O man sebamed tarnavo ir tarnaus toliau thumbup.gif cia kiekvienam savo friends.gif
Tacita
Aciu 4u.gif As galvoju irgi rinkits tarp sebamed ir essex.
Makra
o man esex kvapas nepatinka (nors raso kad jie bekvapiai) blush2.gif , bet ka naudoti dar neisirinkau. Kai merginai mano buvo veidukas isbertas, tai odos gydytojas patare naudoti uriage, bet kol kas dvejoju, nes jo kaina siek tiek kandziojasi verysad.gif
idomu
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 07, 00:25)
mes naudojam weledos vaikišką kremuką atšiauriam orui
*

mes ir sita naudojam thumbup.gif
Tacita
O ar gerai weledos kremukas susigeria? Ir kokia mazdaug kaina? nestuke.gif
Papildyta:
Osebamed-kaip vadinasi kremukas-ar parasyta kad saltam orui?
Zuikis-Puikiss
O mes naudojam Loccitante kremuka vaikiska. Labai geras thumbup.gif
RiViJaNa
Mes zadame naudoti sebamed kremuka veidui ir sebamed balzama lupoms wub.gif naudojame sebamed kudikiu muiliuka ir dregnas serveteles jos tikrai thumbup.gif todel ir visa kita kosmetika naudosim tik sios firmos bigsmile.gif
pachira
Eurovaistineje pirkau ALTERMED Baby winter cream 4u.gif man visai patiko
Audrey29
dovanu mes gavome toki kudikio kosmetikos rinkini - ten Avento toks rinkinukas (http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.2579), bet ziema tai pirkom Sebamed krema kudikiu veido apsauga... brangokas 30 Lt su kapeikom, bet esam patenkinti
Tacita
As btai irgi turiu avento kosmetikos,labai patinka,bet gaila,kad nera ju linijoj kremuko ziemai.Tai kaip matau nera ne vieno atsiliepimo,kad sebamed nepatiktu.Gal ir as tada ji isigysiu.Aciu uz nuomones,kuo daugiau,tuo lengviau apsispresti nestuke.gif
evelina83
As jau irgi pradejau rupintis veiduko kremuku, nes ziuriu kad kai pavaikstom lauke ilgiau veidukas toks pasales buna, ipac zandukai, reiks lekti pirkti kremuka i vaistine
tomulexxx
kaip tik siandien nusipirkau johnsons drekinamaji kremuka veidukui nuo serpetojimu, ziuresim kaip maziuko odyte ji priims ax.gif
Tiara two in one
mes naudojam ekologišką Weledos kremuką thumbup.gif
ivil
turiu essex, naudojam kai susialergizuoja zandukai, tai ta pati ir del saltuko tepu. kazkas minejo, kad essex kvapa turi. tai tas kvapas man vazelina primena, ten tiesiog jokiu papildomu kvapu nera.
sebamed ir gera firma smile.gif
Rugsejine
Labai tikiu ir pasitikiu Weledos produktais. Turim aliejuka ir kremuka veidui su medetkom. Kvepia astriai, bet naturalu:)
Dodukas
Sveikos mamytes 4u.gif

Na mes kol kas naudojame Weleda kremuka ax.gif
megyte
na as turiu essex kremuka, jis aisku toks riebokas bet manau tikrai gerai apsaugo vaiko odele g.gif
Agnestar
Mes turim avent'o bet kolkas nenaudojom g.gif bet jau reikes, nes po praeito pasivaiksciojimo zandukai tokie keistai paraude buvo g.gif
saidutea
o mes naudojam vokiska bubchen kremuka,jis nera brangus,kazkur 9lt,bet tikrai geras,rebus,koks ir turi but kremas ziemai thumbup.gif
Smilgulaukas
man patinka ir avent ir sebamed produkcija, yra toks kremukas, as naudoju ir ziema: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.2079
MarryJane
Iwostin kremukai superiniai thumbup.gif . Eurovaistinese yra. As ir pati juos naudoju. Laaaaaaaabai geri, hipoalerginiai. Karta veido oda buvo isbere sausais raudonais plemais. Ko tik neisbandziau doh.gif . Vienintelis Iwostin pusriebis kremas padejo thumbup.gif .
Meduvė
mums tai gydytoja rekomendavo excipial krema thumbup.gif
Dirty Diana
mes naudojame Bubchen firmos kremuka nuo vejo ir salcio, as daug turiu vaikiskos kosmetikos sios firmos ir man labai patinka
franciska
o mes HIPP turim
Lantaja
Mes naudojame Bubchen serija, bet keleta kart panaudojus krema nuo vejo ir salcio mazylei isbere veiduka verysad.gif manau teks gryzt prie sebamed unsure.gif
Mičiko
mes naudojam Avent ir Weledos kremukus. Dar Sebamed pieštuką lūpoms.
TheSweetest
esu girdejusi, kad krema reikia tepti pries 2 val pries i lauka iseinant, o kaip jus ji naudojat?
Mes turejom bubchen aliejuka, tai berdavo pastoviai, tai jau bijociau ka nors is tos firmos pirkt daugiau schmoll.gif
iewoote
mes bandėm daug visokių ,bet pasilikom ties sudocrem:) šeip jis vystyklų bėrimui rašo ,bet pasikomsultavau ir paiškėjo.kad tinka ir veidukui smile.gif ir aš jį naudoju dabar smile.gif gerai kaip makiažo pagrindas sueina ir riebus ,o tokiu oru pats tas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TheSweetest @ 2008 11 26, 23:21)
esu girdejusi, kad krema reikia tepti pries 2 val pries i lauka iseinant, o kaip jus ji naudojat?
Mes turejom bubchen aliejuka, tai berdavo pastoviai, tai jau bijociau ka nors is tos firmos pirkt daugiau schmoll.gif
*

mhm bubchen tai tikai prasta kosmetik ,aš kai dar nėštukė buvau nusipirkau aliejuką ir į vonią putas ,pabandziau ta prasiki tai toksš atsiprašant... alijaus net nebandžiau mamai atidavaiu ji masazus daro tai jai tiko smile.gif
Indrul
Mes naudojam HIPP'o kremuka veidukui nuo salcio thumbup.gif
Giedrė2
mes taip pat naudojame HIPP'a. Lengvas, lengvai isigeria, bet saugo patikimai. Jokiu alergiju, nors maniske siek tiek i tai linkusi.

smile.gif
karamele898
Na as tik Hipp'o meginau ir likau patenkinta kitu nemeginu
Niestukas
o mes taip pat excipial kremuka,gydytoja rekomendavo..tikrai geras,54%lipidu,tad lb riebus ir nenuplaunamas,tos firmos dar kuneliui naudojam,tai dar riebesnis..lb fainas mirksiukas.gif
renate
pas mus irgi hipp kolkas nenusiviliau thumbup.gif ir labai kuno pienelis dar patiko
lietuvaite100
Mes taip pat naudojam Hipp kremuka nuo salcio bei vejo. Mums visa Hipp Baby Sanft kosmetika patinka. thumbup.gif
laurrencja
mes neseniai pradejom naudoti Babycoccole ziemos krema thumbup.gif
Shiraz
excipial riebu krema thumbup.gif
gute88
mano zuikuciui issausejo zandukai( jauciu nuo salto oro lauke) tai bandysim sebamed kremuka. gavom dovanu kaip tik 4u.gif
irmaliet
tik weleda produkcija drinks_cheers.gif
Laputa
Mes essexs'a naudojam bigsmile.gif
O ar visa veideli tepat? As daugiau demesio skiriu skruostukam, kapiliarai arciau odos pavirsiaus..
Zuikių_dainos
Aš naudoju Excipial U Lipolotio. Parekomendavo daktaras. Pirkau vaistinėje, kaina apie 20 Lt., tepu einant į lauką nosytę, žandukus, kaktą. Prie akių nelendu.
musele
Bandysiu Weledą, nes visa naudota jos produkcija esu patenkinta.
*k.a.c.i.u.s*
QUOTE(musele @ 2008 12 13, 17:34)
Bandysiu Weledą, nes  visa naudota jos produkcija esu patenkinta.
*

o jos galima isigyt tik Lietuvoje?ar yra ir Airijoje pvz? blush2.gif
Vilija2
Aventus kremuką kažkaip nusipirkau ir visai nesigailiu...
MarryJane
Iwostin pusriebi kremuka thumbup.gif
Pati irgi juo tepuosi, superinis thumbup.gif
kitisan
weleda kema nuo salcio ir vejo. lb patinka.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.