mazyles laukiu lapkriciu gale,nezinau kokios firmos pirkti kremuka veideliui ziemai i lauka eit.Prasau pasidalinkit patirtim,kas patiko,kas ne.Is anksto dekoju
Sveikutes,
mazyles laukiu lapkriciu gale,nezinau kokios firmos pirkti kremuka veideliui ziemai i lauka eit.Prasau pasidalinkit patirtim,kas patiko,kas ne.Is anksto dekoju
Pirk tik kūdikiams skirtą, geriausia be jokių kvapų, kuo natūralesnį. Parduodami vaistinėse (kaip ir visos kitos kūdikių kosmetikos priemonės).
Laba, kadangi musu kleckute kazkam alergiska (niekaip nenustato kam) tai kelios gydytojos jau rekomendavo essex kremuka ziemai jis be jokiu priedu ir jokiu s... kurie sukeltu alergines reakcijas
Mano mergaitė alergiška. Pirkau specialų sebamed kremą kūdikių veidui. Nenusivyliau.
mes naudojam weledos vaikišką kremuką atšiauriam orui
O man sebamed tarnavo ir tarnaus toliau
Aciu
o man esex kvapas nepatinka (nors raso kad jie bekvapiai)
O ar gerai weledos kremukas susigeria? Ir kokia mazdaug kaina?
Papildyta: Osebamed-kaip vadinasi kremukas-ar parasyta kad saltam orui?
O mes naudojam Loccitante kremuka vaikiska. Labai geras
Mes zadame naudoti sebamed kremuka veidui ir sebamed balzama lupoms
Eurovaistineje pirkau ALTERMED Baby winter cream
dovanu mes gavome toki kudikio kosmetikos rinkini - ten Avento toks rinkinukas (http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.2579), bet ziema tai pirkom Sebamed krema kudikiu veido apsauga... brangokas 30 Lt su kapeikom, bet esam patenkinti
As btai irgi turiu avento kosmetikos,labai patinka,bet gaila,kad nera ju linijoj kremuko ziemai.Tai kaip matau nera ne vieno atsiliepimo,kad sebamed nepatiktu.Gal ir as tada ji isigysiu.Aciu uz nuomones,kuo daugiau,tuo lengviau apsispresti
As jau irgi pradejau rupintis veiduko kremuku, nes ziuriu kad kai pavaikstom lauke ilgiau veidukas toks pasales buna, ipac zandukai, reiks lekti pirkti kremuka i vaistine
kaip tik siandien nusipirkau johnsons drekinamaji kremuka veidukui nuo serpetojimu, ziuresim kaip maziuko odyte ji priims
mes naudojam ekologišką Weledos kremuką
turiu essex, naudojam kai susialergizuoja zandukai, tai ta pati ir del saltuko tepu. kazkas minejo, kad essex kvapa turi. tai tas kvapas man vazelina primena, ten tiesiog jokiu papildomu kvapu nera.
sebamed ir gera firma
Labai tikiu ir pasitikiu Weledos produktais. Turim aliejuka ir kremuka veidui su medetkom. Kvepia astriai, bet naturalu:)
Sveikos mamytes
Na mes kol kas naudojame Weleda kremuka
na as turiu essex kremuka, jis aisku toks riebokas bet manau tikrai gerai apsaugo vaiko odele
Mes turim avent'o bet kolkas nenaudojom
o mes naudojam vokiska bubchen kremuka,jis nera brangus,kazkur 9lt,bet tikrai geras,rebus,koks ir turi but kremas ziemai
man patinka ir avent ir sebamed produkcija, yra toks kremukas, as naudoju ir ziema: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.2079
Iwostin kremukai superiniai
mums tai gydytoja rekomendavo excipial krema
mes naudojame Bubchen firmos kremuka nuo vejo ir salcio, as daug turiu vaikiskos kosmetikos sios firmos ir man labai patinka
o mes HIPP turim
Mes naudojame Bubchen serija, bet keleta kart panaudojus krema nuo vejo ir salcio mazylei isbere veiduka
mes naudojam Avent ir Weledos kremukus. Dar Sebamed pieštuką lūpoms.
esu girdejusi, kad krema reikia tepti pries 2 val pries i lauka iseinant, o kaip jus ji naudojat?
Mes turejom bubchen aliejuka, tai berdavo pastoviai, tai jau bijociau ka nors is tos firmos pirkt daugiau
mes bandėm daug visokių ,bet pasilikom ties sudocrem:) šeip jis vystyklų bėrimui rašo ,bet pasikomsultavau ir paiškėjo.kad tinka ir veidukui
Papildyta: QUOTE(TheSweetest @ 2008 11 26, 23:21) esu girdejusi, kad krema reikia tepti pries 2 val pries i lauka iseinant, o kaip jus ji naudojat? Mes turejom bubchen aliejuka, tai berdavo pastoviai, tai jau bijociau ka nors is tos firmos pirkt daugiau mhm bubchen tai tikai prasta kosmetik ,aš kai dar nėštukė buvau nusipirkau aliejuką ir į vonią putas ,pabandziau ta prasiki tai toksš atsiprašant... alijaus net nebandžiau mamai atidavaiu ji masazus daro tai jai tiko
Mes naudojam HIPP'o kremuka veidukui nuo salcio
mes taip pat naudojame HIPP'a. Lengvas, lengvai isigeria, bet saugo patikimai. Jokiu alergiju, nors maniske siek tiek i tai linkusi.
Na as tik Hipp'o meginau ir likau patenkinta kitu nemeginu
o mes taip pat excipial kremuka,gydytoja rekomendavo..tikrai geras,54%lipidu,tad lb riebus ir nenuplaunamas,tos firmos dar kuneliui naudojam,tai dar riebesnis..lb fainas
pas mus irgi hipp kolkas nenusiviliau
Mes taip pat naudojam Hipp kremuka nuo salcio bei vejo. Mums visa Hipp Baby Sanft kosmetika patinka.
mes neseniai pradejom naudoti Babycoccole ziemos krema
excipial riebu krema
mano zuikuciui issausejo zandukai( jauciu nuo salto oro lauke) tai bandysim sebamed kremuka. gavom dovanu kaip tik
tik weleda produkcija
Mes essexs'a naudojam
O ar visa veideli tepat? As daugiau demesio skiriu skruostukam, kapiliarai arciau odos pavirsiaus..
Aš naudoju Excipial U Lipolotio. Parekomendavo daktaras. Pirkau vaistinėje, kaina apie 20 Lt., tepu einant į lauką nosytę, žandukus, kaktą. Prie akių nelendu.
Bandysiu Weledą, nes visa naudota jos produkcija esu patenkinta.
Aventus kremuką kažkaip nusipirkau ir visai nesigailiu...
Iwostin pusriebi kremuka
Pati irgi juo tepuosi, superinis
weleda kema nuo salcio ir vejo. lb patinka.
|