Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio veido priežiūra žiemą
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
olychka999
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 02 19, 11:47)
Niekada netepiau veiduko nei pirmam vaikui, nei dabar, kai auginu antrą.
*

Kaip saunu !!! Musu tai iesiog BUTINA kremuku istept riebiu. Tai paprastai naudojam johnsons baby kremuka veideliui. Kuris siaip mums ir vasara tinka bigsmile.gif
AuksasMama
Na, siaip jau, drekinti kudikio odele yra tiesiog butina! Kad nebutu sudirgusi, jautri. Gal dabar kol kas nieko, bet ateity gali atsirasti problemu verysad.gif

Taip kad as tikrai labai patariu drekinti odele kaip manoma daugiau. Ir dar YPATINGAI ziema...
viksvaa
jei tepu tai tik paprastu kremuku riebiu , kad ir margarita
Elee
Tik natūraliais aliejukais patepdavau. Koksų, vynuogių kauliukų arba svietmedžių ax.gif
insesiukas
QUOTE(Elee @ 2011 07 16, 23:07)
Tik natūraliais aliejukais patepdavau. Koksų, vynuogių kauliukų arba svietmedžių  ax.gif
*

Na, tie naturalus aliejai nera sukurti specialiai vaiku odelei... smile.gif Musu gydytoja nepatare naudoti vaikams ju, nes jie lengviau uzstersia mikrobais.

Mes naudojam Johnsons baby, ten mineralinis aliejus, ir skirta butent vaiku odos prieziurai...
Elee
QUOTE(insesiukas @ 2011 07 25, 19:05)
Na, tie naturalus aliejai nera sukurti specialiai vaiku odelei... smile.gif Musu gydytoja nepatare naudoti vaikams ju, nes jie lengviau uzstersia mikrobais.

Mes naudojam Johnsons baby, ten mineralinis aliejus, ir skirta butent vaiku odos prieziurai...
*

Tą kurį perku,parašyta ir pasiteiravus pasakyta,kad tinka vaikų odelei.

O Johnsons turiu,bet nenaudoju, nes jų sudėtyje yra silikono. g.gif
shindi
Na taip, tik tiek, kad tinka, taciau nera kuriami SPECIALIAI kudikiu odelei smile.gif
As tepdavau paprasta Johnsons kremuka ziema smile.gif
Elee
QUOTE(shindi @ 2011 07 26, 19:18)
Na taip, tik tiek, kad tinka, taciau nera kuriami SPECIALIAI kudikiu odelei smile.gif
As tepdavau paprasta Johnsons kremuka ziema smile.gif
*

A tai, kad ne specialiai kūdikiams tai taip smile.gif Bet man rodos bet koks organic dalykas yra geriau, nei visi tie importiniai kūdikiams blush2.gif
Zibute:)
Naudojam Johnsonu aliejukus, ivairius - visi tinka smile.gif As abiems savo vaikams naudoju sia produkcija ir nemanau kazkaip, kad jei importnis, tai blogai. Atvirksciai netgi smile.gif
AuksasMama
Na , galbut gerai, jei tinka naturalus...
Pavyzdziui mano mazulio odyte jautri, o as ilga laika tepiau naturaliais, augaliniais aliejais, alergizavo, o as vistiek tepdavau, nemaniau, kad nuo naturaliu alieju gali taip but. O, pasirodo, gali verysad.gif

Tik jau, kai pradejome vaikscioti pas alergologe, paaiskejo, kad naturalus kaip tik labiau odele alergizuoja nei mineraliniai. Tai dabar naudojame taipogi Johnsons ir tikrai zymiai labiau tinka odelei smile.gif
olychka999
As kaip tik praeita savaite su seimos gydytoja ir kalbejau apie aliejus. Tai is tikruju minejo, kad geriausia naudoti vaikams skirtus produktus... Saip ir naudojam jonsonu krema, bet nevengdavau ir naturaliu. Bet sake, kad visi naturalus yra daznai alergizuojantys odele, todel geriau netept...
pheasant
Ziema patepdavome Essex tepalu be vandens. Labai riebus, blizga visas veidukas doh.gif
romanova
Naudojam Johnsons baby kremuka, nes ir apsaugo nuo salcio ir odelei nekenkia. Rekomendavo gydytoja kaip tinkamiausia produkta ir kol kas jokiu nusiskundimu neturiu. Norejau isbandyti ir naturalius kremus, bet gydytoja nerekomenduoja, nes vaikucio odele jautri..
Jovani
QUOTE(pheasant @ 2011 08 25, 19:50)
Ziema patepdavome Essex tepalu be vandens. Labai riebus, blizga visas veidukas  doh.gif
*

bet už tai puikus pagalbininkas mažylio odos priežiūrai žiemą, ir be jokių nereikalingų priedų. Lygiai taip pat kūdikėlio odelė blizga ir ir ištepta aliejumi ar kokia kita priemone skirta, kad veidukas lauke nenušaltų.
shindi
Na tai taip, blizga smile.gif Ir tegul smile.gif Svarbu, kad apsaugo, juk naturalu, jei riebus, tai blizga siek tiek. Mes visada irgi nuo Johnsons alijuko siek tiek mielai blizgam ax.gif
Mannnge
QUOTE(shindi @ 2011 09 13, 14:03)
Na tai taip, blizga smile.gif Ir tegul smile.gif Svarbu, kad apsaugo, juk naturalu, jei riebus, tai blizga siek tiek. Mes visada irgi nuo Johnsons alijuko siek tiek mielai blizgam  ax.gif
*

Aliejuko kazkaip dar neteko naudoti smile.gif Tik Johnsons baby krema veidu, jis, atrodo, pakankamai tinka. O aliejaus net nesove i galva. ax.gif

O kodel alieju, noreciau paklaust? Ar jis kazkaip labiau apsaugo? smile.gif
Vaniliniai Ledai
weledos pirkom ,buvo super thumbup.gif
rositele999
QUOTE(Mannnge @ 2011 09 20, 17:41)
Aliejuko kazkaip dar neteko naudoti smile.gif Tik Johnsons baby krema veidu, jis, atrodo, pakankamai tinka. O aliejaus net nesove i galva.  ax.gif

O kodel alieju, noreciau paklaust? Ar jis kazkaip labiau apsaugo?  smile.gif
*

Na, mes irgi Johnsons alieju, o del to, kad tiesiog jis riebesnis ir ziema gerai apsaugo wink.gif Ir nuo salcio ir nuo vejo smile.gif
e.v.a
Naudojom iš pradžių sebamed specialų kremą,vėliau bandėm Essex tepalą. Šis patiko labiau.
dovil14
QUOTE(e.v.a @ 2011 10 22, 16:53)
Naudojom iš pradžių sebamed specialų kremą,vėliau bandėm Essex tepalą. Šis patiko labiau.
*

Turiu sebamed kremuka ir as, dar neisbandem, todel idomu, kuom jis neitiko?

Ar kas turit neigiamos patirties su sebamed kremu?
e.v.a
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 22, 23:48)
Turiu sebamed kremuka ir as, dar neisbandem, todel idomu, kuom jis neitiko?

Ar kas turit neigiamos patirties su sebamed kremu?
*

Na negaliu teigti,kad jis visai neitiko,nes viena ziema tik sebamed ir naudojom. Viskas buvo ok. Bet antra ziema, kartais veidukas budavo paraudes,gal cia net ne nuo kremo to,nes dukrytes oda tokia siek tiek problemine sakyciau. Bet taip sutapo,kad veidukas paraudo,as pabandziau essex ir jis man toks riebesnis,tai gal ir patikimesnis pasirode.
o siemet turiu dar ir to sebamed,turiu ir essex,tai manau siuos ir naudosim.
dovil14
QUOTE(e.v.a @ 2011 10 24, 16:44)
Na negaliu teigti,kad jis visai neitiko,nes viena ziema tik sebamed ir naudojom. Viskas buvo ok. Bet antra ziema, kartais veidukas budavo paraudes,gal cia net ne nuo kremo to,nes dukrytes oda tokia siek tiek problemine sakyciau. Bet taip sutapo,kad veidukas paraudo,as pabandziau essex ir jis man toks riebesnis,tai gal ir patikimesnis pasirode.
o siemet turiu dar ir to sebamed,turiu ir essex,tai manau siuos ir naudosim.
*

Dėkui 4u.gif
mazutyte
As visuomet storu sluoksniu tepu Johnsons Baby kremu veideliui smile.gif Kad neserpetotu ir neraustu smile.gif Kol kas geresnes priemones neradau.. smile.gif
Smaragdine
Mes ziemai turime naturalu sviesmedzio alieju, jau ir dabar pateplioju zandukus mazei 4u.gif
VikaBurbuole
Kai toks vejas tai jau tikrai reikia kremuko, nes labai greit pradeda serpetoti odele. Beje netik mazyliu, bet ir mamyciu biggrin.gif Bent jau mano ax.gif
As irgi storu sluoksiu tepu Johnsons&Johnsons krema ant veiduko, rankyciu ir irgi... smile.gif
egvida
Aš irgi naudoju taukmedžio sviestą, liuks dalykas, ir svarbiausia, visiškai natūralus smile.gif
rircik
o jus perkate kazka,ka siulo gydytoja ar savo nuoziura? koki kremuka galima vaistineje gera isigyti maziuku veidukui? koki patartumete?
Eriele
as savo nuoziura vaistineje nusipirkau spec kremuka veidukui i lauka
man patiko, ir kvepia super skaniai thumbup.gif
rircik
QUOTE(Eriele @ 2011 11 10, 21:28)
as savo nuoziura vaistineje nusipirkau spec kremuka veidukui i lauka
man patiko, ir kvepia super skaniai  thumbup.gif
*

o koks pavadinimas to kremuko? kokia jo kaina? jis tinka 5 men maziukams?
costela
QUOTE(egvida @ 2011 11 08, 14:30)
Aš irgi naudoju taukmedžio sviestą, liuks dalykas, ir svarbiausia, visiškai natūralus smile.gif
*

ir mums reikia išbandyt taukmedžio sviestą, gal apsaugos veiduka g.gif
Austejos*Mamyte
Sveiki gal kas naudojate Vitella kremukus,laukiu atsiliepimu 4u.gif
As pati sau naudoju taukmedzio sviestuka,bandysiu sia ziema pameginti savo mazylei, juk naturalus produktas smile.gif
Dezdemona*
QUOTE(egvida @ 2011 11 08, 15:30)
*

Pritariu, as tik ji tepu ant savo mazyles odytes, nedrisciau jokiu johnsons cheminiu alieju tepti 4u.gif
ramushka
o kokiai oro temperaturaoi esant jau tepti ta sviesta
Unruuly
Noriu pirkti WELEDos kremuka, kaip jis?? g.gif
GieNa
QUOTE(Unruuly @ 2011 11 17, 17:33)
Noriu pirkti WELEDos kremuka, kaip jis?? g.gif
*

Aš turiu, bet dar tokių švarbių orų nebuvo tai nežinau kaip, patepu prieš einant į lauką ax.gif Šiaip mažylės veidukas gražus, nešiukštus ax.gif
egvida
Aš naudoju tik natūralų taukmedžio sviestą, jis mums thumbup.gif
dzemute
o nuo kada reikia tepti tuos kremukus?t.y. lai jau minusine temperatura ar jau ir dabar? maniskis 4 men bet nieko as jam dar netepiau
Mua*
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 11 17, 10:34)
Pritariu, as tik ji tepu ant savo mazyles odytes, nedrisciau jokiu johnsons cheminiu alieju tepti  4u.gif
*

thumbup.gif taukmedis

Tepu ir kai labai dregna ir nera minuso apie 3-5 laipsnius jau patepu.
♥SL♥
O kur tą taukmedį perkat, pvz. Kaune?

Aš kol kas tepu veiduką "Oilatum" kremuku veidui ax.gif
Austejos*Mamyte
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 11 17, 10:34)
Pritariu, as tik ji tepu ant savo mazyles odytes, nedrisciau jokiu johnsons cheminiu alieju tepti  4u.gif
*

Apie Johnsons bijociau net pagalvoti doh.gif
nraminta
mums labai patiko sebamed kremas nuo salcio ir kremas puikus ir kaina padori 4u.gif
EM84
Mes planuojame tepti taukmedį. Galbūt maišytą su kokoso aliejumi. Dabar kūnelį tepame taumedžio ir kokoso mišiniu. Natūralu, kvapas taip pat mielas, žodžiu thumbup.gif
dzemute
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 11 28, 02:08)
Apie Johnsons bijociau net pagalvoti  doh.gif
*

o mes gavom dovanu dideli Johnsons rinkini doh.gif tai net nezinau kur kisti ji
rircik
nupirkau maziukams iwostin firmos lipidini apsaugini kremuka ziemai, turetu buti neblogas,greit isbandysim:)
RytineSaule
o manot gerai tempti kūdikėlio odą kremu? Nuo kokio laiko jį tepate? g.gif
Jolcik777
Mums labai patinka Weleda kremas nuo salcio ir vejo su medetkomis. Jame visiskai nera vandens, ant odeles suformuoja apsaugini sluoksni. Super.
Tepames kai labai zvarbu. O siaip naudojame paprasta veleda kremuka veidui
Papildyta:
QUOTE(RytineSaule @ 2011 11 28, 23:43)
o manot gerai tempti kūdikėlio odą kremu? Nuo kokio laiko  jį tepate? g.gif
*

Tepti manau reikia pagal poreiki. Mums 11 men. Visa vasara ir rudeni nieko nenaudojom, o prasidejus sildymo sezonui musu mazyliui pradejo sauseti odele, ypac ant zanduku. Tai pradejom naudoti weleda kremuka veidui (vet patepu visur ku reikia smile.gif ir apsaugini kremuka nuo salcio ir vejo (einant i lauka).
dzemute
o as vis sprendziu reikalingas tas kremukas ar ne, nes odyte tai nesausa ir lopsiuke kai gulim vejai neuzpucia tad ir nezinau kaip cia geriau daryti g.gif
Liepuzele21
Esant minusinei temperaturai naudoju excepial riebu krema arba taukmedzio sviesta.
-Aš-
Aš nei vieno vaiko netepliojau jokiu kremu schmoll.gif
AngelinaJolie:)
Sveikos, gal kuriai nors buvo? Mano mažylei nuo gimimo ant nosytės balti kaip spuogiukai tokie.. maniau, kad išnyks savaime, bet ne.. kaip juos pašalinti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.