Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio veido priežiūra žiemą
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
franciska
Mes naudojame HIPP
laurija
tepu Jonson
Musmire
tepu Avent
*jolantab*
Seba Med
Zitlali
Weleda nuo salcio smile.gif liux kremukas 4u.gif
spicykimmy
Avent nuo salcio ir vejo thumbup.gif
VIVULIA
tepu DERMOBAZA thumbup.gif
skirtas labai jautriai ir labai sausai odai. tinka ir veidui ir dupcei, ir mamai ir leliui biggrin.gif
darara
QUOTE(kitisan @ 2008 12 17, 13:09)
weleda kema nuo salcio ir vejo. lb patinka.
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
aaushra
mes naudojam Altermed baby winter cream smile.gif
Vaidux
4 menesiu suneliui naudojam ESSEX plius krema. Jis parduodamas vaistinese. Kaina kazkur iki 20 Lt.
O siaip tai, kai pacios rankos suzvarbo nuo salcio ir pasidare labai siurkscios, tai po keliu kartu patepino su situ kremu - rankytes greit pasveiko smile.gif
*k.a.c.i.u.s*
mes ir weleda esam lb patenkinti thumbup.gif
Would you?
ir mes weleda patenkinti 4u.gif
amliv99
Sebamed thumbup.gif
kur-rita
naudojam Altermed ir esu patenkinta juo
Surry
Sebamed thumb_yello.gif
Nicca
Excepial thumbup.gif
pukuotukas
mum rekomendavo essex kremuka ziemai . bet sau daug ka naudoju sebamedo, tad sunku man nuspresti, kazin kuris riebesnis ax.gif nes avnto mum kazkaip netiko schmoll.gif
Gierika
Johnsons Baby drinks_cheers.gif
Rucccike
Mes bandem is Hipp, bet kazkaip keistai po to vaiko odele labai raudona buvo... tik neaisku nuo kremo cia ar siaip nuo ko
LaVitaea
bambino thumbup.gif
Minlina
naudojam Altermed, esu labai patenkinta

nepatariu pirkti iš Maximos kūdikiams skirtos serijos priemonių - nepamenu pavadinimo, tūbelės melsvos su baltu, lyg meškiukai kažkokie nupiešti
jutela55
as naudoju weleda spec krema nuo salcio ir vejo. Ir pati pasitepu, kai einam i lauka. Man patinka.
Dzekse
o man vaistineje rekomendavo ta pati bepanten. muma tinka bye1.gif
zaliaake25
o as siandien eurovaistineje nupirkau ALTERMED baby winter cream super dalykelis apie 24lt kainuoja thumbup.gif
Gierika
As naudoju Sebamed, kainuoja apie 25 lt, aplamai visa naujos sios firmos, kad ir brangiau, bet va thumbup.gif drinks_cheers.gif
ishiri
naudojame naturalios kosmetikos WELEDA kremuka, Calendula Wind and Weather Creme, kainuoja apie 30lt. esu labai patenkinta siuos produktu. 4u.gif
liudvine
mes naudojam awent firmos tepaliuka ir kai einami lauka ir namie pasitepam -patinka jis man jai lauke saltukas ir as sau veida pasitepliojiu su juo ax.gif
eglikke
mes naudojame paprasta Johnson baby lasiona ir jo uztenka smile.gif esu skaiciusi kad negalima vaikui kremu tepti veiduka pries pt einant i lauka nes dar labiau pritraukia salti g.gif smile.gif
mrude
QUOTE(amliv99 @ 2009 01 12, 13:34)
Sebamed  thumbup.gif
*

ir mes Sebamed naudojam thumbup.gif
inetata
QUOTE(Gierika @ 2009 02 04, 16:02)
As naudoju Sebamed, kainuoja apie 25 lt, aplamai visa naujos sios firmos, kad ir brangiau, bet va  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

ir mes sita naudojam smile.gif ir tikrai nesigailim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(eglikke @ 2009 02 08, 19:24)
mes naudojame  paprasta Johnson baby lasiona ir jo uztenka smile.gif esu skaiciusi kad negalima vaikui kremu  tepti veiduka pries pt einant i lauka nes dar labiau pritraukia salti g.gif  smile.gif
*

reikia tepti 20-30min pries einant i lauka smile.gif
NEW MAM
As irgi tepu Sema- med, bet pastebejau, kad zandukus ismeta smulkiais spogiukais. Gydytoja sako , kad kazkokia alergija. Maista visa jau perrinkau, tai lygtai ne nuo maisto. Galvoju, gal tas kremukas netinka g.gif Ar kam nors taip buvo? g.gif
vitadeimante
QUOTE(zaliaake25 @ 2009 01 17, 00:40)
o as siandien eurovaistineje nupirkau ALTERMED baby winter cream super dalykelis apie 24lt kainuoja  thumbup.gif
*

pritariu,kad labai geras drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kur-rita @ 2009 01 12, 14:43)
naudojam Altermed ir esu patenkinta juo
*

pritariam drinks_cheers.gif
Zuwytes
As Weledos naudoju thumbup.gif
Tahoe
Mums Sebamed thumbup.gif
sanyserda
Maniškė tepama Weledos kremu.
Mamyte :)
mes naudojam excipial 98 proc. ten nė gramo H2O biggrin.gif
*Frezija*
Weledos kremuką nupirkau mažei, tai visai netinka schmoll.gif - žandukai parausta, paberia, išsausėja. O va Johnsons's baby naturals mums tiko thumbup.gif (tik jis drėkinantis, tai prie didelio šalčio netinka turbūt). O aliejus kūnui Johnson's netinka doh.gif
morozko
Bubchen, tiek dičkiui, tiek ir mažiukui thumbup.gif
murce
Zinot as tai niekuo netepiau-ir odelė puikaiusia.......... jei pasausėja-tai patepu Neutral aliejuku wub.gif
Burtininke
QUOTE(morozko @ 2009 03 05, 20:41)
*

Mes taip pat šitą naudojam thumbup.gif
***black girl***
QUOTE(morozko @ 2009 03 05, 21:41)
*

drinks_cheers.gif mums BUBCHEN rekomendavo vaistineje ir jis mums puikiai tinka mirksiukas.gif
lesi83
Visa ziema naudojome "baby coccole" Italiska krema, parduodamas vaistineje, jis mum puikiausiai tiko thumbup.gif , apsaugo veido odele nuo salcio ir vejo! thumbup.gif
Dar ir dabar naudojam, nes vejotas oras, kremukas yra malonaus kvapo ir mazyliui jis patinka! thumbup.gif
pumpotaukslis
essex
ir taukmedio sviestas
SNAIGUTĖ999
Aš tai SEBA MED kremuku tepu ir mažiuką ir dičkią thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dita7
Naudojom JOhNSONS baby naturals,bet pakeiciau i Excipial, labai patenkinta dabar esu smile.gif o Johnsons ir aliejukas ir kremukai tik skaniai kvepia, o naudos mazai verysad.gif
M.i.g.l.e
Naudojam "HIPP" kremuką nuo šalčio ir vėjo ax.gif
jurgita.d
QUOTE(franciska @ 2008 11 26, 00:39)
o mes HIPP  turim
*

Mums pirmą kartą ir pabėrė veidelį.Nežinau,kaip naudojote,bet pabandykite ne visai prieš einant į laukutį jį teptį,na pvz.prieš pusvalandį..Mums tinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jollyy @ 2008 11 26, 02:14)
Mes naudojame Bubchen serija, bet keleta kart panaudojus krema nuo vejo ir salcio mazylei isbere veiduka verysad.gif manau teks gryzt prie sebamed unsure.gif
*

Dinariukas
tik AVENT thumbup.gif
-MJV-
bambino ir veidui,ir kuneliui,ziemai, ir vasarai be konservantu ir dazikliu,au talku,aliejuku ir UV spinduliu filtru tinkamas nuo pat gimimo,mes ji naudojam thumbup.gif
nieliuke
Mes naudojam weledos kremuka su medetkom. Man jis labai nemaloniai smirda, bet labai geras thumbup.gif O B ir vaikuciui kvapas patinka smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.