Mes naudojame HIPP
tepu Jonson
tepu Avent
Seba Med
Weleda nuo salcio
Avent nuo salcio ir vejo
tepu DERMOBAZA
skirtas labai jautriai ir labai sausai odai. tinka ir veidui ir dupcei, ir mamai ir leliui
mes naudojam Altermed baby winter cream
4 menesiu suneliui naudojam ESSEX plius krema. Jis parduodamas vaistinese. Kaina kazkur iki 20 Lt.
O siaip tai, kai pacios rankos suzvarbo nuo salcio ir pasidare labai siurkscios, tai po keliu kartu patepino su situ kremu - rankytes greit pasveiko
mes ir weleda esam lb patenkinti
ir mes weleda patenkinti
Sebamed
naudojam Altermed ir esu patenkinta juo
Sebamed
Excepial
mum rekomendavo essex kremuka ziemai . bet sau daug ka naudoju sebamedo, tad sunku man nuspresti, kazin kuris riebesnis
Johnsons Baby
Mes bandem is Hipp, bet kazkaip keistai po to vaiko odele labai raudona buvo... tik neaisku nuo kremo cia ar siaip nuo ko
bambino
naudojam Altermed, esu labai patenkinta
nepatariu pirkti iš Maximos kūdikiams skirtos serijos priemonių - nepamenu pavadinimo, tūbelės melsvos su baltu, lyg meškiukai kažkokie nupiešti
as naudoju weleda spec krema nuo salcio ir vejo. Ir pati pasitepu, kai einam i lauka. Man patinka.
o man vaistineje rekomendavo ta pati bepanten. muma tinka
o as siandien eurovaistineje nupirkau ALTERMED baby winter cream super dalykelis apie 24lt kainuoja
As naudoju Sebamed, kainuoja apie 25 lt, aplamai visa naujos sios firmos, kad ir brangiau, bet va
naudojame naturalios kosmetikos WELEDA kremuka, Calendula Wind and Weather Creme, kainuoja apie 30lt. esu labai patenkinta siuos produktu.
mes naudojam awent firmos tepaliuka ir kai einami lauka ir namie pasitepam -patinka jis man jai lauke saltukas ir as sau veida pasitepliojiu su juo
mes naudojame paprasta Johnson baby lasiona ir jo uztenka
QUOTE(Gierika @ 2009 02 04, 16:02) ir mes sita naudojam Papildyta: QUOTE(eglikke @ 2009 02 08, 19:24) mes naudojame paprasta Johnson baby lasiona ir jo uztenka reikia tepti 20-30min pries einant i lauka
As irgi tepu Sema- med, bet pastebejau, kad zandukus ismeta smulkiais spogiukais. Gydytoja sako , kad kazkokia alergija. Maista visa jau perrinkau, tai lygtai ne nuo maisto. Galvoju, gal tas kremukas netinka
As Weledos naudoju
Mums Sebamed
Maniškė tepama Weledos kremu.
mes naudojam excipial 98 proc. ten nė gramo H2O
Weledos kremuką nupirkau mažei, tai visai netinka
Bubchen, tiek dičkiui, tiek ir mažiukui
Zinot as tai niekuo netepiau-ir odelė puikaiusia.......... jei pasausėja-tai patepu Neutral aliejuku
Visa ziema naudojome "baby coccole" Italiska krema, parduodamas vaistineje, jis mum puikiausiai tiko
Dar ir dabar naudojam, nes vejotas oras, kremukas yra malonaus kvapo ir mazyliui jis patinka!
essex
ir taukmedio sviestas
Aš tai SEBA MED kremuku tepu ir mažiuką ir dičkią
Naudojom JOhNSONS baby naturals,bet pakeiciau i Excipial, labai patenkinta dabar esu
Naudojam "HIPP" kremuką nuo šalčio ir vėjo
QUOTE(franciska @ 2008 11 26, 00:39) Mums pirmą kartą ir pabėrė veidelį.Nežinau,kaip naudojote,bet pabandykite ne visai prieš einant į laukutį jį teptį,na pvz.prieš pusvalandį..Mums tinka Papildyta: QUOTE(Jollyy @ 2008 11 26, 02:14) Mes naudojame Bubchen serija, bet keleta kart panaudojus krema nuo vejo ir salcio mazylei isbere veiduka
tik AVENT
bambino ir veidui,ir kuneliui,ziemai, ir vasarai be konservantu ir dazikliu,au talku,aliejuku ir UV spinduliu filtru tinkamas nuo pat gimimo,mes ji naudojam
Mes naudojam weledos kremuka su medetkom. Man jis labai nemaloniai smirda, bet labai geras
|