Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar žymitės savo dienas?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4
mylimuke
Skaičiuojančios vaisingas dienas be abejo žymisi, o kitos? Ar sekate? ax.gif
rudens-vaikas
Žymiu smile.gif
Dovyte
Zymiu ir mmm ir vaisingas dienas ax.gif
Mimuke
taip, zymiuosiu nuot pat mmm pradzios smile.gif
turiu visus kalendoriukus smile.gif
adiaVT
anksciau zymejausi, dabar nebe. tingiu lotuliukas.gif
Shiraz
nea blush2.gif
js.
anksciau zymedavau,bet dabar geriu KT,tai ir mmm visada kaip laikrodukas
TerrorisTe69
aš žymiuosi kada sergu,bet vaisingų dienų neskaičiuoju. niekad ir nežiūriu į tą kalendoriuką, tiesiog žymiuos,kad jei ginekologė paprašytų tai turėčiau. bet va visada pasižymiu kada myliuosi. kažkokia keistas įprotis,bet negaliu atsikratyt biggrin.gif
mylimuke
Aš irgi visada žymiuosi smileysex.gif biggrin.gif Net naudodama KP žymėjausi viską, kada užsiklijavau, kada susirgau, kada pasimylėjau, kokie PMS požymiai ir t.t. Tam naudoju prisimink.lt kalendorių, patogu labai (atsiprašau už reklamą blush2.gif ).
saturno_sesely
as irgi zymiuosi. man tai svarbu.
Taistė
QUOTE(js. @ 2008 11 08, 16:17)
anksciau zymedavau,bet dabar geriu KT,tai ir mmm visada kaip laikrodukas
*

drinks_cheers.gif

bet va visada pasižymiu kada myliuosi.

Niekada net nebuciau pagalvojus biggrin.gif O kam? bigsmile.gif Nebent nestuke.gif planuojamas tada suprantu, o jeigu ne..? g.gif
mylimuke
QUOTE(garbane @ 2008 11 21, 16:38)
drinks_cheers.gif
Niekada net nebuciau pagalvojus  biggrin.gif O kam?  bigsmile.gif Nebent  nestuke.gif planuojamas tada suprantu, o jeigu ne..?  g.gif
*

O jeigu netyčia, tai žinosi, kokio dydžio nestuke.gif rolleyes.gif arba kas tėvelis... hihihi.gif
Becel
žymiuosi tik mmm dienas ax.gif O tas mylėjimosi dienų žymėjimas įdomus thumbup.gif lotuliukas.gif Reiks pradėt nuo Naujų metų biggrin.gif
Papildyta:
beje, prabalsuot negaliu, nes mano atsakymas paprasčiausias TAIP, bet to nedarau kruopščiai, tik kada prasidėjo ir tiek ax.gif
Tigriukė@
Visada žymiosi. Mano galvoje netilps tiek informacijos ,ką padarysi jei galvoje skylė biggrin.gif
MaMaPiZaMa
nea, nesizymiu, dazniausiai atsimenu kada praeitos mm buvo, tai pasiskaiciuoju mintyse ar ciklas vienodas blush2.gif biggrin.gif
zhmogeliukas
nesižymiu niekada.
prisimenu maždaug ir viskas.
net nebuvo mintys šovus kalendorių vest,kažkaip ir be to apsienu
Jautri styga
Visada zymiuosi ir paciai naudinga, ir kai nueinu pas gynekologe ax.gif
patinka
ZYMIU IR AS...NESENIAI PRADEJAU ZYMET IR VAISINGAS DIENAS
Niktė
Man žymėtis net nerikia, nes pagal mane laikroduką galima reguliuoti biggrin.gif
barbuskytee
Kai buvau paaugle, tai zymedavausi. O dabar tai ne schmoll.gif
~Dark Elf~
As zymiuosi...kazkada zymejaus,kada gausu,kada ne...bet dbr tik kriziukus statau...nes taip ar taip pirmas tris dienas gausu o veliau mazeja biggrin.gif mano kalendoriukas nuo 2003 metu biggrin.gif ir visi sujungti kaip i knygute...paciai idomu smile.gif kokie ciklai buvo,yra.
egliosha
zymejaus kokius 5 metus, bet nusibodo, kadangi as dienos tikslumu galiu pasakyti kada susirgsiu, net ta pacia valanda paprastai prasideda biggrin.gif
~Dark Elf~
Tai kai tau taip prasideda tai gerai...o pas man sutrikes ciklas,tai tenka zymetis..ir jei ka begt jau pas dakatare tikrintis ar ne nestuke.gif
Aušriukė
Zymiuosi tik ju pradzia, na o kadangi jos trunka tiek pat dienu ir gausumas pagal dienas buna panasus tai kruopsciai visko nesizymiu...
Taniuta
nesizymiu blush2.gif
baltoji!
Anksciau taip... ax.gif
Sinsiliuke
joa, turiu knygute ir zymiuose, kad zinociau, kada mazdaug menesines bus... smile.gif

o kaip zinot, kada vaisingos dienos, jei mano ciklas nera labai reguliarus-svyruoja kelias dienas? g.gif

pradesiu ir vaisingas dienas zymet... biggrin.gif
Milinga
Nesižymiu, kadangi vartoju KŽ, mėnesinės buna laiku ax.gif
Nireglina
Kalendoriuke pažymiu mmm pradžią, kad žinočiau kada laukti sekančių, nes paskutiniu metu ciklas pradėjo kvailioti. Nežymių nei pabaigos, nei gausumo.
kaskada
zymiuosi ir mmm ir vaisingas dienas smile.gif taip darau nuo senu laiku.
Errnyte
is pat pradziu zymedavausi,paskuj kazkaip reguliavrios buvo zinodavau kada bus...o po to eme jo si rpasikete kazkaip vel pripratau rpei to kada bus ir vel pasikete nesizymedavau nieko,tiesiog jau jausdavau ant saves ir matydavau.
vega22
kol negeriau kt, tol zymejau, kazkaip, kad mm nelaiku neuzkluptu. o su kt viskas aisku, jos ir pasako, kada
Opusas
QUOTE(Mimuke @ 2008 11 07, 18:39)
taip, zymiuosiu nuot pat mmm pradzios smile.gif
turiu visus kalendoriukus smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi turiu visa istorija smile.gif
DeeLady
Zymiuosi smile.gif Ir ne del to, kad kazka stebet, o kad mazdaug zinociau kada kitu laukt mm, kad nebutu staigmeneles planuojant ka nors[isvyka ar pan] smile.gif
Kai KZ naudojau, tai buvo tokie lipdukai specialus, tai i dienorasti-knygele buvau susiklijavus IN-OUT'us biggrin.gif Pagal tai ir mm sekdavau.
Nostalgija
Žymiu,bet nerašau ar gausios,ar ne.Tiesiog pasižymiu kalendoriuke kada prasideda. smile.gif
Chanelle
Anksciau niekar nezymedavau, nes ir taip kaip laikrodis buvau.
O dabar, kai planuojame leliuka, tai teko paskaiciuoti vaisingas dienas biggrin.gif
Ammo
Neseku tongue.gif
**Indre**
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 07, 02:30)
Skaičiuojančios vaisingas dienas be abejo žymisi, o kitos? Ar sekate?  ax.gif
*

as tai nesizymiu rolleyes.gif
na mazdaug zinau kada jos yra uztat ir nematau reikalo zymetis blush2.gif
Almantaitė
zymiuosi savo mmm pradzia. vaisingu dienu ne, nes nelabai zinau kada jos, pajuntu tik pagal issikyras ir pagal hormonu audras blush2.gif
tikriausiai
As zymiuosi, kada prasideda, o neseniai suzinojau, kad ir maniskis zymisi:D
*baRboSa*
Nesizymiu,as zymiuosi kada turiu pradet gert ir kada pabaigt KT,taip kad pagal tai ir zinau kada turi but mano dienos.
idea fix
Žymiuosi tik dieną, kada prasidėjo. ax.gif
buziuke
Anksciau zymejausi viska o dabar zymiuosi kai susergu nes tai buna mazdaug kas 2-4 men tai kad gydytojai galeciau pasakyti kada sulaukiau mmm nors kai KT geriau nieko nezymejau viskas buvo labai grazu kaip laikrodukas, o dabar kai nutraukiau turiu beda su mmm.
burbulina

labai daznai pamirstu.. doh.gif
alize
as tai irgi dazniausiai pamirsdavau pasizymet, tai kai ejau pas gn del nestumo ir paklause, kada buvo paskutines, teko susigalvota data sakyt... lotuliukas.gif o tai kazkaip pasakyt, kad neatsimenu, tai irgi... doh.gif
dirty_kiss
Pasižymiu visada, tik su gausumais ir vaisingom dienom nesiterlioju.
ruda lape
QUOTE(tikriausiai @ 2009 01 31, 00:20)
As zymiuosi, kada prasideda, o neseniai suzinojau, kad ir maniskis zymisi:D
*

O jam kam reikia???? bigsmile.gif
Tahoe
As zymiu mmm, o pgl tai mzd zinau, kada vaisingos ir nevaisingos dienos rolleyes.gif
Ingutevi
Zymiu nuo pat pirmuju mm. Sirgimas visada siaubingai nereguliarus, todel gana sunku prisiminti, ar pries 3 menesius buvo, ar pries 8 ax.gif ax.gif
*Chardonnay*
Nesizymiu nes ner prasmes doh.gif vistiek kaskart skirtingai buna unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.