Skaičiuojančios vaisingas dienas be abejo žymisi, o kitos? Ar sekate?
Žymiu
Zymiu ir mmm ir vaisingas dienas
taip, zymiuosiu nuot pat mmm pradzios
turiu visus kalendoriukus
anksciau zymejausi, dabar nebe. tingiu
nea
anksciau zymedavau,bet dabar geriu KT,tai ir mmm visada kaip laikrodukas
aš žymiuosi kada sergu,bet vaisingų dienų neskaičiuoju. niekad ir nežiūriu į tą kalendoriuką, tiesiog žymiuos,kad jei ginekologė paprašytų tai turėčiau. bet va visada pasižymiu kada myliuosi. kažkokia keistas įprotis,bet negaliu atsikratyt
Aš irgi visada žymiuosi
as irgi zymiuosi. man tai svarbu.
žymiuosi tik mmm dienas
Papildyta: beje, prabalsuot negaliu, nes mano atsakymas paprasčiausias TAIP, bet to nedarau kruopščiai, tik kada prasidėjo ir tiek
Visada žymiosi. Mano galvoje netilps tiek informacijos ,ką padarysi jei galvoje skylė
nea, nesizymiu, dazniausiai atsimenu kada praeitos mm buvo, tai pasiskaiciuoju mintyse ar ciklas vienodas
nesižymiu niekada.
prisimenu maždaug ir viskas. net nebuvo mintys šovus kalendorių vest,kažkaip ir be to apsienu
Visada zymiuosi ir paciai naudinga, ir kai nueinu pas gynekologe
ZYMIU IR AS...NESENIAI PRADEJAU ZYMET IR VAISINGAS DIENAS
Man žymėtis net nerikia, nes pagal mane laikroduką galima reguliuoti
Kai buvau paaugle, tai zymedavausi. O dabar tai ne
As zymiuosi...kazkada zymejaus,kada gausu,kada ne...bet dbr tik kriziukus statau...nes taip ar taip pirmas tris dienas gausu o veliau mazeja
zymejaus kokius 5 metus, bet nusibodo, kadangi as dienos tikslumu galiu pasakyti kada susirgsiu, net ta pacia valanda paprastai prasideda
Tai kai tau taip prasideda tai gerai...o pas man sutrikes ciklas,tai tenka zymetis..ir jei ka begt jau pas dakatare tikrintis ar ne
Zymiuosi tik ju pradzia, na o kadangi jos trunka tiek pat dienu ir gausumas pagal dienas buna panasus tai kruopsciai visko nesizymiu...
nesizymiu
Anksciau taip...
joa, turiu knygute ir zymiuose, kad zinociau, kada mazdaug menesines bus...
o kaip zinot, kada vaisingos dienos, jei mano ciklas nera labai reguliarus-svyruoja kelias dienas? pradesiu ir vaisingas dienas zymet...
Nesižymiu, kadangi vartoju KŽ, mėnesinės buna laiku
Kalendoriuke pažymiu mmm pradžią, kad žinočiau kada laukti sekančių, nes paskutiniu metu ciklas pradėjo kvailioti. Nežymių nei pabaigos, nei gausumo.
zymiuosi ir mmm ir vaisingas dienas
is pat pradziu zymedavausi,paskuj kazkaip reguliavrios buvo zinodavau kada bus...o po to eme jo si rpasikete kazkaip vel pripratau rpei to kada bus ir vel pasikete nesizymedavau nieko,tiesiog jau jausdavau ant saves ir matydavau.
kol negeriau kt, tol zymejau, kazkaip, kad mm nelaiku neuzkluptu. o su kt viskas aisku, jos ir pasako, kada
QUOTE(Mimuke @ 2008 11 07, 18:39) taip, zymiuosiu nuot pat mmm pradzios turiu visus kalendoriukus
Zymiuosi
Kai KZ naudojau, tai buvo tokie lipdukai specialus, tai i dienorasti-knygele buvau susiklijavus IN-OUT'us
Žymiu,bet nerašau ar gausios,ar ne.Tiesiog pasižymiu kalendoriuke kada prasideda.
Anksciau niekar nezymedavau, nes ir taip kaip laikrodis buvau.
O dabar, kai planuojame leliuka, tai teko paskaiciuoti vaisingas dienas
Neseku
zymiuosi savo mmm pradzia. vaisingu dienu ne, nes nelabai zinau kada jos, pajuntu tik pagal issikyras ir pagal hormonu audras
As zymiuosi, kada prasideda, o neseniai suzinojau, kad ir maniskis zymisi:D
Nesizymiu,as zymiuosi kada turiu pradet gert ir kada pabaigt KT,taip kad pagal tai ir zinau kada turi but mano dienos.
Žymiuosi tik dieną, kada prasidėjo.
Anksciau zymejausi viska o dabar zymiuosi kai susergu nes tai buna mazdaug kas 2-4 men tai kad gydytojai galeciau pasakyti kada sulaukiau mmm nors kai KT geriau nieko nezymejau viskas buvo labai grazu kaip laikrodukas, o dabar kai nutraukiau turiu beda su mmm.
labai daznai pamirstu..
as tai irgi dazniausiai pamirsdavau pasizymet, tai kai ejau pas gn del nestumo ir paklause, kada buvo paskutines, teko susigalvota data sakyt...
Pasižymiu visada, tik su gausumais ir vaisingom dienom nesiterlioju.
As zymiu mmm, o pgl tai mzd zinau, kada vaisingos ir nevaisingos dienos
Zymiu nuo pat pirmuju mm. Sirgimas visada siaubingai nereguliarus, todel gana sunku prisiminti, ar pries 3 menesius buvo, ar pries 8
Nesizymiu nes ner prasmes
|