QUOTE(liah @ 2011 09 24, 18:35)
Visai tinkama, aš UŽ
grazus ruduo,nieko neprikisi,tik kad lapu ant zemes mazai,ar taip tik man atrodo?ir lyja daznai,nuotaika nekokia..bet ruduo tai liuks,ane?
QUOTE(liah @ 2011 10 01, 16:29) grazus ruduo,nieko neprikisi,tik kad lapu ant zemes mazai,ar taip tik man atrodo?ir lyja daznai,nuotaika nekokia..bet ruduo tai liuks,ane? Tikrai taip, grazus ruduo.Visada laukiu bobu vasaros, tu paskutiniuju siltu dienu. O po to prasides saltas tamsus metas Bet ateis ir ziemos sventes, tad bus dar tu malonumu QUOTE(Giuste @ 2011 10 01, 21:00) malonumu sakai..?nekenciu kaledu ir nauju metu...tiesiog negaliu pakesti visu tu svenciu..sakykit ar tai normalu?ar dar yra tokiu kaip as?nieko as ten malonaus nematau,nervai vieni per tas sventes,gal as kokia trenkta? QUOTE(liah @ 2011 10 10, 23:33) malonumu sakai..?nekenciu kaledu ir nauju metu...tiesiog negaliu pakesti visu tu svenciu..sakykit ar tai normalu?ar dar yra tokiu kaip as?nieko as ten malonaus nematau,nervai vieni per tas sventes,gal as kokia trenkta? uoj tikrai netrenkta, tikrai pazystu nemazai zmoniu kurie nemegsta siu svenciu, as taip pat vienas is ju. Manau siais laikasi tik vaikuciai jas megsta.Kaskaip netgi lengviau atsikvepi kai sventes praeina. Brangiai iseina, kyla toks itarimas kad visas sias kaledas sugalvojo tu laiku verslininkai, kad tik daygiau prekiu prastumt. QUOTE(liah @ 2011 10 10, 22:33) malonumu sakai..?nekenciu kaledu ir nauju metu...tiesiog negaliu pakesti visu tu svenciu..sakykit ar tai normalu?ar dar yra tokiu kaip as?nieko as ten malonaus nematau,nervai vieni per tas sventes,gal as kokia trenkta? Gerai pasaket Papildyta: QUOTE(Ozito @ 2011 10 11, 02:42) uoj tikrai netrenkta, tikrai pazystu nemazai zmoniu kurie nemegsta siu svenciu, as taip pat vienas is ju. Manau siais laikasi tik vaikuciai jas megsta.Kaskaip netgi lengviau atsikvepi kai sventes praeina. Brangiai iseina, kyla toks itarimas kad visas sias kaledas sugalvojo tu laiku verslininkai, kad tik daygiau prekiu prastumt. QUOTE(liah @ 2011 10 10, 23:33) nekenciu kaledu ir nauju metu...tiesiog negaliu pakesti visu tu svenciu..sakykit ar tai normalu?ar dar yra tokiu kaip as?nieko as ten malonaus nematau,nervai vieni per tas sventes,gal as kokia trenkta? o man patinka kaledos
o tai ko nauji metai jau ne svente?
Vakar buvau kapinese, aptvarkiau artimuju kapelius, uzdegiau zvakutes ir prisedau...Toks keistas jausmas apeme, kad ne kapinese esu, o kazkokioj prabangiu paminklu, bei antkapiu parodoj.Toks susidare ispudis, kad zmones stengiasi pasipuikuoti ta prabanga, net kapinese
gera tema
QUOTE(Larance @ 2011 10 25, 18:03) QUOTE(Vasara-ziema @ 2011 10 20, 14:02) agha man pvz nauju metu svente tai baigias kaskur sausio 3 Papildyta: QUOTE(Giuste @ 2011 10 26, 16:58) na taip, jug velines - visu mirusiu diena, susikaupimo ir rimties metas, o helovynas (ol helovs yv) yra visu sventuju isvakares (spalio 31), kiles is keltu, kurie ta diena svesdavo naujuju metu pradzia ir tikedavo kad butent sia diena dvasios klaidzioja tarp musu, todel reikedavo persirengti, butu kuo panasesniam i jas, kad jos nepazintu ir i tave neisikunytu. Siaip cia dvi skirtingos sventes QUOTE(Ozito @ 2011 11 15, 14:10) Papildyta: na taip, jug velines - visu mirusiu diena, susikaupimo ir rimties metas, o helovynas (ol helovs yv) yra visu sventuju isvakares (spalio 31), kiles is keltu, kurie ta diena svesdavo naujuju metu pradzia ir tikedavo kad butent sia diena dvasios klaidzioja tarp musu, todel reikedavo persirengti, butu kuo panasesniam i jas, kad jos nepazintu ir i tave neisikunytu. Siaip cia dvi skirtingos sventes Nezinojau, aciu, uzsikabinau, reiks pasidometi
temos nekursiu, tad cia paklausiu: kaip jums santykiai, kai vyras menesi namie buna, menesi isvykes ir taip visa laika ?
QUOTE(Ozito @ 2011 11 20, 02:16) temos nekursiu, tad cia paklausiu: kaip jums santykiai, kai vyras menesi namie buna, menesi isvykes ir taip visa laika ? Čia klausimas suformuluotas keistai: *Ar kaip atrodo mums - žmonėms "iš šono"? **Ar kaip vertintumėm tokius santykius savo gyvenime? Kaip atrodo "iš šono". Jei juos abu tokie santykiai tenkina - vadinasi viskas puiku Be to tas "visa laiką" labai jau neapibrėžtas - *Ar čia kalba eina apie laikinai vykstantį procesą: 0,5m - 1m - 3m? **Ar tie santykiai aplamai nuo pradžios tokie buvo, yra ir bus? Ir aplamai, koks skirtumas kas kaip atrodo pašaliniams QUOTE(Ozito @ 2011 11 20, 01:16) temos nekursiu, tad cia paklausiu: kaip jums santykiai, kai vyras menesi namie buna, menesi isvykes ir taip visa laika ? as tai toki vyra labai myleciau...o santykiai....ka cia apie juos...?kokius susikursi -tokius ir turesi.daug seimu dabar panasiai gyvena,tik tie isvykimai ilgesni.manau vaikams nelabai jei tevo daznai nemato..
matai as esu jureivis, i jura ainu kas antra menesi, o kas antra bunu namie, o kaip JUMS pvz, butu geriau kad vyras uzdirbtu maziau, bet kas vakara butu namie, ar kad uzdirbtu daug bet namie butu kas antra menesi ? nes kartais tikrai svarstau varianta isidarbinti krante...
QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 03:34) matai as esu jureivis, i jura ainu kas antra menesi, o kas antra bunu namie, o kaip JUMS pvz, butu geriau kad vyras uzdirbtu maziau, bet kas vakara butu namie, ar kad uzdirbtu daug bet namie butu kas antra menesi ? nes kartais tikrai svarstau varianta isidarbinti krante... Jokio skirtumo KIEK uždirba vyras - ne nuo to dažniausiai priklauso, ar moteris jo nori kas vakarą, ar kas mėnesį O jūs savo darbą apskritai mėgstat? Ar su antrą puse diskutavot visais šiais klausimais? Kas iš to, kad mes čia pažersim krūvas patarimų, o galbūt tuo metu jūsų brangiausioji į visą šią situaciją turi kitokį požiūrį.
ajj, sako kaip pats nuspresi, tipo as tave vistiek palaikysiu ir bla bla bla... darbas kaip darbas, nei patinka, nei kankinuos
QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 03:34) matai as esu jureivis, i jura ainu kas antra menesi, o kas antra bunu namie, o kaip JUMS pvz, butu geriau kad vyras uzdirbtu maziau, bet kas vakara butu namie, ar kad uzdirbtu daug bet namie butu kas antra menesi ? nes kartais tikrai svarstau varianta isidarbinti krante... Man asmeniskai tikrai geriau, kai vyras yra salia. Jis karts nuo karto isvaziuoja i uzsieni, menesiui ar dviem, bet neperiodiskai. Butu geriau, jei nereiktu isvaziuot Bet daznai girdziu draugiu pasakymus, ach kaip man faina, kad turiu proga pailset nuo vyro, man keista, kad jos taip sako Geriausiai zinoma, kad pats paklaustumet savo zmonos, kaip jai geriau QUOTE(Giuste @ 2011 11 22, 19:47) Matyt zmogus nera isitikines savo antros puses issakytos nuomones tvirtumu Jei kyla tokie klausimai, tai gal vyriskis nujaucia Iš sutuoktinių dienoraščių: Jos įrašas dienoraštyje: Šį vakarą mano vyras elgėsi gana keistai. Mes buvome suplanavę susitikti pavakarieniauti restorane. Aš visą dieną su draugėmis prabėgiojau po parduotuves. Taigi aš pamaniau, kad jis buvo liūdnas dėl to, kad šiek tiek pavėlavau, bet jis apie tai nieko nepasakė. Aš paklausiau jo, kas yra. Jis atsakė nieko. Aš paklausiau jo, ar tai aš kalta, kad jis nuliūdęs. Jis pasakė, kad jis nėra liūdnas ir kad aš su tuo visiškai nesusijusi, ir kad aš nesukčiau dėl to galvos. Pakeliui namo, aš pasakiau, kad jį myliu. Jis tik lengvai nusišypsojo ir toliau vairavo. Aš negaliu paaiškinti jo elgesio. Nesuprantu, kodėl jis nepasakė aš taip pat tave myliu. Kai grįžome namo, pasijaučiau taip, lyg būčiau jį visai praradus, tarsi jis nebeturi daugiau ką su manim veikti. Jis tiesiog ramiai sau sėdėjo ir žiūrėjo televizorių. Jis ir toliau atrodė nutolęs, lyg jo čia nebūtų. Galiausiai, dėl atsibodusios tylos aš nuėjau atsigulti. Maždaug po 15 minučių atėjo ir jis. Bet aš vis dar jaučiau, kad jis jautėsi suglumęs, o jo mintys buvo kažkur kitur. Jis užmigo aš pravirkau. Nebežinau, ką daryti. Aš esu beveik tikra, kad jo mintys susijusios su kita moterimi. Mano gyvenimas žlunga. Jo įrašas dienoraštyje: Motociklas vis dar neužsiveda nesuprantu kodėl. QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 04:34) matai as esu jureivis, i jura ainu kas antra menesi, o kas antra bunu namie, o kaip JUMS pvz, butu geriau kad vyras uzdirbtu maziau, bet kas vakara butu namie, ar kad uzdirbtu daug bet namie butu kas antra menesi ? nes kartais tikrai svarstau varianta isidarbinti krante... nesvarbu pinigai- svarbiausia palaikymas salia... ir ne tik palaikymas, apskritai sakyciau rysis tarp sutuoktiniu kitoks, kai skubi lauki, arba esi laukiams- malonu grizt namo.. o cia tu isplauki menesiukui ir lieki viena- ir dziaugsme ir liudesy.. galiausiai taip ir pripranti- ai nera ir nereikia.. prasideda visokiu pramogu paieskos... gerai kuri randa kuom save uzsiimt- sportas, hobis, mokslai.. o jei ne -tai geriausias draugas kompas patampa o ten ziurek jau ir virtpazintys ir tt... QUOTE(vegele @ 2011 11 29, 11:21) nesvarbu pinigai- svarbiausia palaikymas salia... ir ne tik palaikymas, apskritai sakyciau rysis tarp sutuoktiniu kitoks, kai skubi lauki, arba esi laukiams- malonu grizt namo.. o cia tu isplauki menesiukui ir lieki viena- ir dziaugsme ir liudesy.. galiausiai taip ir pripranti- ai nera ir nereikia.. prasideda visokiu pramogu paieskos... gerai kuri randa kuom save uzsiimt- sportas, hobis, mokslai.. o jei ne -tai geriausias draugas kompas patampa o ten ziurek jau ir virtpazintys ir tt... greiciau vaiku reikia, bus jai tada uzsiemimas QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 23, 08:26) Iš sutuoktinių dienoraščių: Jos įrašas dienoraštyje: Šį vakarą mano vyras elgėsi gana keistai. Mes buvome suplanavę susitikti pavakarieniauti restorane. Aš visą dieną su draugėmis prabėgiojau po parduotuves. Taigi aš pamaniau, kad jis buvo liūdnas dėl to, kad šiek tiek pavėlavau, bet jis apie tai nieko nepasakė. Aš paklausiau jo, kas yra. Jis atsakė nieko. Aš paklausiau jo, ar tai aš kalta, kad jis nuliūdęs. Jis pasakė, kad jis nėra liūdnas ir kad aš su tuo visiškai nesusijusi, ir kad aš nesukčiau dėl to galvos. Pakeliui namo, aš pasakiau, kad jį myliu. Jis tik lengvai nusišypsojo ir toliau vairavo. Aš negaliu paaiškinti jo elgesio. Nesuprantu, kodėl jis nepasakė aš taip pat tave myliu. Kai grįžome namo, pasijaučiau taip, lyg būčiau jį visai praradus, tarsi jis nebeturi daugiau ką su manim veikti. Jis tiesiog ramiai sau sėdėjo ir žiūrėjo televizorių. Jis ir toliau atrodė nutolęs, lyg jo čia nebūtų. Galiausiai, dėl atsibodusios tylos aš nuėjau atsigulti. Maždaug po 15 minučių atėjo ir jis. Bet aš vis dar jaučiau, kad jis jautėsi suglumęs, o jo mintys buvo kažkur kitur. Jis užmigo aš pravirkau. Nebežinau, ką daryti. Aš esu beveik tikra, kad jo mintys susijusios su kita moterimi. Mano gyvenimas žlunga. Jo įrašas dienoraštyje: Motociklas vis dar neužsiveda nesuprantu kodėl. QUOTE(Ozito @ 2011 11 20, 03:16) temos nekursiu, tad cia paklausiu: kaip jums santykiai, kai vyras menesi namie buna, menesi isvykes ir taip visa laika ? šūdinai. Nebent vyras bjaurus. Papildyta: QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 04:34) matai as esu jureivis, i jura ainu kas antra menesi, o kas antra bunu namie, o kaip JUMS pvz, butu geriau kad vyras uzdirbtu maziau, bet kas vakara butu namie, ar kad uzdirbtu daug bet namie butu kas antra menesi ? nes kartais tikrai svarstau varianta isidarbinti krante... laimingas vyras krante. Kad ir su žymiai menkesne alga. Papildyta: QUOTE(Ozito @ 2011 11 30, 00:34) vat ir pasirodo šeimynėlė visu gražumu...JAI vaikų reikia, bus JAI užsiėmimas. fantastiška šeima, griūk negyvas QUOTE(MK. @ 2011 12 11, 18:05) juza, vaikas nėra nerealizuotam švelnumui skirtas objektas. Jam reikia abiejų tėvų. nors ai, gal čia vėlgi sakys-ne taip parašė... Iš vienos pusės, aš su tavim sutinku, švelnumą bei rūpestį galima skirt ir naminiams gyvūnams. Dėl abiejų tėvų - tai gal ir reikia, bet kiek iš mūsų užaugo idealiose šeimose? QUOTE(juza @ 2011 12 11, 18:16) Iš vienos pusės, aš su tavim sutinku, švelnumą bei rūpestį galima skirt ir naminiams gyvūnams. Dėl abiejų tėvų - tai gal ir reikia, bet kiek iš mūsų užaugo idealiose šeimose? nedaugelis turbūt užaugo gerose šeimose. Bet man pats vaiko susilaukimo motyvas "kad JI turėtų kuo užsiimti" skamba baisiai. Faktiškai augs vaikas be tėvo. tačiau aš už vaiko gimimą, net ir tokiais atvejais. Tiek, kad autorius gal neįsivaizduoja, kaip nėštukei ar pagimdžiusiai reikia vyro peties, kaip vaikui reikia nuo pat gimimo jausti tėvą... Jei galima rinktis, tegu vaikai gimsta iš geresnių paskatų... QUOTE(MK. @ 2011 12 11, 17:05) juza, vaikas nėra nerealizuotam švelnumui skirtas objektas. Jam reikia abiejų tėvų. nors ai, gal čia vėlgi sakys-ne taip parašė... o va as visiskai pritariu tau. absurdas vaika gimdyt tam, kad MAN butu faina ir tureciau veiklos. ar kad ZMONAI butu kas veikt. idiotizmas visiskas. negi tikrai yra taip galvojanciu ir planuojanciu zmoniu.. QUOTE(MK. @ 2011 12 12, 10:12) Esu gimusi Klaipedoje, kad ir dabar daugiau esu klaipediete. niekur tai is manes neisgaravo. MK, na nevisai taip yra kaip manai. Klaipedoje savu laiku, kol laivynas dar nebuvo isparceliuotas, didziausias pasiekimas buvo isteketi uz jureivio. Cia jau daugiau materialinis aspektas, bet negali zmogau sakyti, kad totaliai visos santuokos tokios buvo, cia jau daugiau, geradariu is salies isvados apie seima. Pazinojau daug vaiku is jureiviu seimu ir nieko, mamos nelaige po svetimas lovas. Uztat kai grizdavo seimu galvos, tuomet jau prasidedavo linksmybes, lauktuviu dalybos, i parduotuve "Albatrosas" ejimas ir t.t. Tetis iseina i jura, ir vel ramybe, stilis, iki kito karto, kai jis pasirodys krante. Tai buvo ju gyvenimas, norma. Siaip, as irgi esu is tu, kuri statistiskai daugiau laiko praleidzia svetur nei namuose, o ir vyras, perkeles savo verslo dali svetur praleidzia didesne laiko dali ten. Vaikas savarankiskas, tad... Nezinau, mes pasiilgstam vienas kito, darom vienas kitam staigmenas, atskrendam keliom dienom, susitinkam. Esu dekinga vyui, kuris supranta, kad mane uzdaryti pasoneje neimanoma, jis priima mane su mano keistenybem. Ar turi vyras meiluze? Saziningai pasakysiu, nezinau. Pati meiluzio neturiu, nes neturiu tam poreikio. Salygos tam puikios, bet... Gal tai daugiau priklauso nuo zmoniu, o ne nuo dislokacijos vietos. Gali kiekviena diena trintis namuose sonais, bet buti neistikimu.
Viena pažįstama sakė apie savo vyrą-tolimųjų reisų vairuotoją-jei jis dirbtų mieste-išsiskirtumėm. O va išvažiuoja, ramybė, atvažiuoja, bisky pabūna, išvažiuoja...
Nežinau, matuoju pagal save, man vyras reikalingas šalia, o ne kažkur.
sveiki?tai kaip tos sventes praejo?as tai negaliu atsidziaugti kad baigesi tas kosmaras.as taaaip pavargau nuo darbo,kad net nepajauciau sventines nuotaikos prie stalo.baisu!
QUOTE(liah @ 2011 12 26, 17:29) sveiki?tai kaip tos sventes praejo?as tai negaliu atsidziaugti kad baigesi tas kosmaras.as taaaip pavargau nuo darbo,kad net nepajauciau sventines nuotaikos prie stalo.baisu! Jei rimtai, tai kažkaip šiemet nelabai šventiškos jos gavosi - pirma oras kiek nuotaiką gadino, ne kalėdiškas visai pasitaikė. Antra, tas (persi)valgymo maratonas - rodos čia tik paragausiu, ten tik paragausiu...o rezultate ir vėl Niekas dar nesibaigė - Naujieji ant nosies
Na ka bandysim laime krante
Tos šventės liuks kai šventi svečiuose |