Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tema apie belenką
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 17, 20:52)
doh.gif oi ne, tik nereikia rimto...aš per visą dieną to rimtumo jau persisotinau, einu iš čia lauk kur viskas daug paprasčiau alc.gif:...gryšiu, kai pasiilgsiu rimto pokalbio ir aš  lotuliukas.gif
*

hihi biggrin.gif
Kaip gi Jumi sekasi? Ką tokio nerimto veikiat?
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 17, 19:58)
hihi  biggrin.gif
Kaip gi Jumi sekasi? Ką tokio nerimto veikiat?
*

rolleyes.gif na argi ne aiškiai parodžiau kaip turiningai leidžiu šį vakarą vacation4.gif ...man sekasi laaabai gerai šiuo metu, ryte buvo nekas, rytoj manau bus dar geriau-bet tik ne iš ryto hihihi.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 17, 21:56)
rolleyes.gif na argi ne aiškiai parodžiau kaip turiningai leidžiu šį vakarą  vacation4.gif ...man sekasi laaabai gerai šiuo metu, ryte buvo nekas, rytoj manau bus dar geriau-bet tik ne iš ryto hihihi.gif
*

Pirmadienio vakarą alc.gif
Kartais pagalvoju, kad kažką prarandu atsisakęs drinks_cheers.gif blush-anim-cl.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 17, 21:39)
Pirmadienio vakarą  alc.gif 
Kartais pagalvoju, kad kažką prarandu atsisakęs drinks_cheers.gif  blush-anim-cl.gif
*

biggrin.gif žinot, pirmadienis būna sunkiausia diena savaitėje-už tai reikia save palepinti atlaikius tokią dieną...va praeitą pirmadienio vakarą man pakako "burbulinės" vonios...šį jau reikėjo kažko rimtesnio....kitą pirmadienį gal aplamai neisiu į darbą, kad išvengti pirmadienio vakaro "atkryčio"...čia žinoma buvo tik juokelis... cool.gif
Labas rytas 4u.gif -reikia negalvot ką prarandi, o imti ir atrasti biggrin.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 18, 11:21)
biggrin.gif žinot, pirmadienis būna sunkiausia diena savaitėje-už tai reikia save palepinti atlaikius tokią dieną...va praeitą pirmadienio vakarą man pakako "burbulinės" vonios...šį jau reikėjo kažko rimtesnio....kitą pirmadienį gal aplamai neisiu į darbą, kad išvengti pirmadienio vakaro "atkryčio"...čia žinoma buvo tik juokelis... cool.gif
Labas rytas  4u.gif -reikia negalvot ką prarandi, o imti ir atrasti  biggrin.gif
*

Gera mintis thumbup.gif
Už tai gavau tikrai daug tongue.gif
Nusikaliau šiandien, tiek darbų reikėjo nudirbti. smile.gif
Narnis
Laukiu pašnekovės ax.gif
megstama
heh.. ale smagu kad visur yra blevyzgu.. bet kazkaip man cia nesuprantama paskutiniausia tema.. ivardint prasyciau ;]p
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 21, 11:42)
Laukiu pašnekovės  ax.gif
*

nu paplepėčiau, bet nėra su kuo rolleyes.gif hihihi.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 26, 17:28)
nu paplepėčiau, bet nėra su kuo  rolleyes.gif hihihi.gif
*

Labas vakaras, kaip užsilaikę?
Chanson
Labas, tėčiai,

kadangi čia tema apie "belenką", tai ir pasakysiu atvirai, kaip kunigui biggrin.gif Rašau šį postą tik tam, kad galėčiau palikti savo parašą. Ir galbūt jo turinys jus sudomins mirksiukas.gif

Gero vakaro!
Medinis
Jei kas nors parodytų tą vyrą, kuris sukūrė funkciją "nerodyti dalyvio parašo" - paaukočiau jam tiek, kiek kainuoja butelis gero brendžio. Superinė funkcija.
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 27, 21:18)
Labas vakaras, kaip užsilaikę?
*

ax.gif normaliai...džiaugiamės PENKTADIENIU thumbup.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 09:47)
Jei kas nors parodytų tą vyrą, kuris sukūrė funkciją "nerodyti dalyvio parašo" - paaukočiau jam tiek, kiek kainuoja butelis gero brendžio. Superinė funkcija.
*

g.gif geriau jau kitur tuos pinigus panaudokit, vis daugiau naudos būtų tongue.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 28, 11:54)
ax.gif normaliai...džiaugiamės PENKTADIENIU  thumbup.gif
g.gif geriau jau kitur tuos pinigus panaudokit, vis daugiau naudos būtų  tongue.gif
*

Šeštadienis, nuobodybė, nieko blatno neįvyko. Laukui rytdienos, tikiuosi šašlykų duos g.gif ...laukiu jau nuo rugpjūčio blink.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 29, 22:15)
Šeštadienis, nuobodybė, nieko blatno neįvyko. Laukui rytdienos, tikiuosi šašlykų duos  g.gif  ...laukiu jau nuo rugpjūčio  blink.gif
*

biggrin.gif na ir kaip....davė??? biggrin.gif
Paragintoji
QUOTE(Narnis @ 2008 11 29, 22:15)
Šeštadienis, nuobodybė, nieko blatno neįvyko. Laukui rytdienos, tikiuosi šašlykų duos  g.gif  ...laukiu jau nuo rugpjūčio  blink.gif
*

Šašlykų? Vajė... Tiek mėnesių prateriot tokio paprasto dalyko laukiant...
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 09:47)
*

Šiaip jau kodėl gi? Asmeninis parašas jus vis tik sekioja.

Aš nematau bėdos. Dažniausiai parašų tiesiog nematau. Tačiau kartkartėm pamatau parašus, kurie mane paskatina suklusti arba pasirodo man nereikalingi ar banalūs.
Tarkim, manasis parašas man nusibodo. Naujo kol kas nėra. Gal apskritai jis nereikalingas.. Nors jūsų įvairiaspalvis parašas labai geras. Aš esu už jį, nes man patinka jame esančios tezės. Vadinasi, tuos, kuriuos reikia - aš pastebiu, o kitų - tiesiog ne.
Medinis
QUOTE(Paragintoji @ 2008 11 30, 23:55)
Šiaip jau kodėl gi? Asmeninis parašas jus vis tik sekioja.

Mano parašas skirtas ne man. Mano parašas nesu aš. Todėl man nereikia jo matyti. Ir kitų - taip pat.
Papildyta:
Beje... jūs praleidote vieną labai įdomią temą. Gaila, kad ji buvo ištrinta. Įdėjau į ją dalį savęs.
Šiąnakt supratau, kad laimingiausia mano gyvenimo diena buvo ta, kurią praleidau dykumos pakraštyje. Mokiau mergaitę anglų kalnos iš popieriuko, kurį ji turėjo - tai buvo Dion daina iš "Titaniko". Po to praleidom vakarą kartu su senu šeimininku sedėdami ant suolo, gerdami arbatą ir žiūrėdami į tolį...
Paragintoji
QUOTE(Medinis @ 2008 12 01, 00:40)
Beje... jūs praleidote vieną labai įdomią temą. Gaila, kad ji buvo ištrinta. Įdėjau į ją dalį savęs.
Šiąnakt supratau, kad laimingiausia mano gyvenimo diena buvo ta, kurią praleidau dykumos pakraštyje. Mokiau mergaitę anglų kalnos iš popieriuko, kurį ji turėjo - tai buvo Dion daina iš "Titaniko". Po to praleidom vakarą kartu su senu šeimininku sedėdami ant suolo, gerdami arbatą ir žiūrėdami į tolį...
*

Gal nustebsit, bet aš žinau, apie kokią temą kalbat. Tikrai nespėjau. Ir nebesukūrė naujos. Tačiau... na, temos nėra. Gaila. Žinot - paskutiniuose puslapiuose aš ją stebėjau ir kaupiausi. Nes tai, kas sukosi manyje ir ką norėjau pasakyti - prilygo odos plėšimui nuo gyvo kūno. Taip ir nesuspėjau...

Koks gražus sapnas... Aš, kažko ėmiau sapnuot košmarus. Seniai bebuvo. Nepatinka man tokie sapnai... Labai gera paskaityt apie gražų sapną.

Vis taisau, nes man labai nepatinka neatidžios žioplos mano klaidos smile.gif
Medinis
Ar jūs laukiate, kad jūsų sūnus greičiau užaugtų ir jus paliktų?
Paragintoji
QUOTE(Medinis @ 2008 12 01, 01:25)
Ar jūs laukiate, kad jūsų sūnus greičiau užaugtų ir jus paliktų?
*

Palaukit. šis klausimas turi daug spalvų. Nevizginu uodegos. Tiesiog bandau pagauti klausimą..

Nelaukiu. Bet aš turiu du vaikus. Dukra jau mane paliko. Apie ją būčiau ir rašiusi.

To meto, kai sūnaus paliks - tikrai nelaukiu. Rodos - nualpsiu nuo minčių apie jį... Su vaikais susijusios visos mano godos...
Medinis
Tuomet gerai. Tuomet jūs stipri. Nežinau ką daugiau parašyti...

Ko gero aš uždaviau per daug sunkų klausimą, kad galėčiau atvirai į jį atsakyti.
Denisenko
butu gerai
~Artemidė ~
QUOTE(Denisenko @ 2008 12 01, 18:10)
butu gerai
*

kas?
Denisenko
manau kad viskas, butu gerai
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 01, 00:32)
biggrin.gif na ir kaip....davė???  biggrin.gif
*

Tai va, kad ne. Apgavo vėl, ech, lauksim kito rugpjūčio lotuliukas.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Denisenko @ 2008 12 01, 18:10)
butu gerai
*

QUOTE(Denisenko @ 2008 12 01, 20:30)
manau kad viskas, butu gerai
*

g.gif apie ką jūs čia? kas būtų gerai? blink.gif

QUOTE(Narnis @ 2008 12 02, 00:06)
Tai va, kad ne. Apgavo vėl, ech, lauksim kito rugpjūčio  lotuliukas.gif
*

cool.gif na va, išdūrė jus...o kodėl lauksit rugpjūčio? unsure.gif galima imt ir ryt susiorganizuot sau tokią pramogą rolleyes.gif
mindudo
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 02, 13:03)
g.gif apie ką jūs čia? kas būtų gerai? blink.gif
cool.gif na va, išdūrė jus...o kodėl lauksit rugpjūčio? unsure.gif galima imt ir ryt susiorganizuot sau tokią  pramogą rolleyes.gif
*

Pačiam juk reikėtų organizuoti, nieko nesupranti - juk geriau kai į dantis įdeda... mirksiukas.gif
Na jo, aptingome mes jau visai - darbas, namai, darbas, namai... O kur gyvenimas?..
indrealex
QUOTE(mindudo @ 2008 12 02, 14:56)
Pačiam juk reikėtų organizuoti, nieko nesupranti - juk geriau kai į dantis įdeda...  mirksiukas.gif
Na jo, aptingome mes jau visai - darbas, namai, darbas, namai... O kur gyvenimas?..
*

...tiesa slypi kažkur anapus... biggrin.gif
~Artemidė ~
QUOTE(mindudo @ 2008 12 02, 13:56)
Pačiam juk reikėtų organizuoti, nieko nesupranti - juk geriau kai į dantis įdeda...  mirksiukas.gif
*

na jo, dar būtų gerai kad kas sukramtytų ir suvirškintų bei pašalintų...tik sotumą sau pasiimti cool.gif ...tai ko aptingot? ...judinkitės mirksiukas.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 02, 13:03)
cool.gif na va, išdūrė jus...o kodėl lauksit rugpjūčio? unsure.gif galima imt ir ryt susiorganizuot sau tokią  pramogą rolleyes.gif
*

Pats aš greitai galiu susiorganizuot, ne tame esmė. Laukiu kol man pažadą ištesės. drinks_cheers.gif

Ir aš nededu į dantis, kaip tai daro mindudo, o dedu į burną. tongue.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 12 02, 23:08)
Pats aš greitai galiu susiorganizuot, ne tame esmė. Laukiu kol man pažadą ištesės.  drinks_cheers.gif

Ir aš nededu į dantis, kaip tai daro mindudo, o dedu į burną.  tongue.gif
*

ax.gif oxo, pažadas toks dalykas-tikiuosi jums pasiseks ir jis bus išpildytas cool.gif .
Niekad niekam neesat "dėjęs į dantis" hihihi.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 03, 13:31)
ax.gif oxo, pažadas toks dalykas-tikiuosi jums pasiseks ir jis bus išpildytas cool.gif .
Niekad niekam neesat "dėjęs į dantis" hihihi.gif
*

Sau tikrai nea lotuliukas.gif
Kaip savaitgalis? Gaila oras protivnas doh.gif
Keja
Atsiprasau teciai, kad ne i tema blush2.gif , bet noriu parekomenduoti puikia dovana jusu busimom ir esanciom mamytem ax.gif , t.y. Zappy pagalve smile.gif
Gruodzio men akcijos: siuntimas 1 pagalves dalinuos per puse; jei perkat dvi siuntimas nekainuoja; jei perkate 5 ir daugiau ir siuntimas nekainuoja ir minus 10 Lt nuo kiekvienos pagalves smile.gif
Pralinksminkite savo zmoneles mirksiukas.gif
briedis27
QUOTE(Keja @ 2008 12 15, 19:56)
Atsiprasau teciai, kad ne i tema blush2.gif , bet noriu parekomenduoti puikia dovana jusu busimom ir esanciom mamytem ax.gif , t.y. Zappy pagalve smile.gif
Gruodzio men akcijos: siuntimas 1 pagalves dalinuos per puse; jei perkat dvi  siuntimas nekainuoja; jei perkate 5 ir daugiau ir siuntimas nekainuoja ir minus 10 Lt nuo kiekvienos pagalves smile.gif
Pralinksminkite savo zmoneles mirksiukas.gif
*

jauciu gauciau as is tos pagalves lotuliukas.gif na. ne tokias, dovanas,reikia dovanot smile.gif
Karpūnsko Java
nenorėčiau dovanų gauti pagalvę blink.gif
GalBut
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2008 12 17, 13:08)
nenorėčiau dovanų gauti pagalvę 

O vibratorių?...
Danto
QUOTE(GalBut @ 2008 12 17, 16:02)
O vibratorių?...
*

lotuliukas.gif
Kinderiukas
QUOTE(GalBut @ 2008 12 17, 16:02)
O vibratorių?...
*

vibratorio man reiktu
padovanociau zmonai ...
Papildyta:
gal kas tu daiktciuku gaunat papigiai bigsmile.gif
Narnis
Sveikinu visus (ir visas) Kalėdų proga. 4u.gif
Gerų, linksmų, sočių ir tvirtų švenčių visiems. newyear.gif
Apus
QUOTE(Kinderiukas @ 2008 12 18, 23:57)
vibratorio man reiktu
padovanociau zmonai ...
Papildyta:
gal kas tu daiktciuku gaunat papigiai  bigsmile.gif
*

tai kas tu do per vyras jei zmonai vibratoriu perki ? blink.gif blink.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Apus @ 2008 12 25, 22:21)
tai kas tu do per vyras jei zmonai vibratoriu perki ?  blink.gif  blink.gif
*

g.gif nesupratau klausimo esmės? Kuo vyras, perkantis žmonai vibratorių yra kitoks, nei neperkantis? Jūs nusistačiusi prieš vibratorius? unsure.gif
Laaila
QUOTE(Apus @ 2008 12 25, 23:21)
tai kas tu do per vyras jei zmonai vibratoriu perki ?  blink.gif  blink.gif
*

Jie darys grupini lotuliukas.gif
As_tik_as
QUOTE(Laaila @ 2008 12 29, 20:21)
Jie darys grupini  lotuliukas.gif
*

Kada, kokiu laiku, po kiek bilietai? blink.gif
Laaila
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 29, 20:26)
Kada, kokiu laiku, po kiek bilietai?  blink.gif
*

Cia jau pas juos reiktu klaust! Bet manau galima rezervuot is anksto 4u.gif
As_tik_as
QUOTE(Laaila @ 2008 12 29, 20:35)
Cia jau pas juos reiktu klaust! Bet manau galima rezervuot is anksto 4u.gif
*

nu tadu neinteresna. Sudėtinga laba. schmoll.gif
Laaila
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 29, 20:40)
nu tadu neinteresna. Sudėtinga laba.  schmoll.gif
*

O siaip jie bus tryse: jis, ji ir vibratorius! lotuliukas.gif
WodaLaznik
O operatoriaus nereik? biggrin.gif
malienka
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 29, 20:26)
Kada, kokiu laiku, po kiek bilietai?  blink.gif
*

QUOTE(WodaLaznik @ 2008 12 30, 22:22)
O operatoriaus nereik? biggrin.gif
*

Na zmones, jus ir pasnekat lotuliukas.gif
As_tik_as
QUOTE(malienka @ 2009 02 20, 00:47)
Na zmones, jus ir pasnekat lotuliukas.gif
*

Mes vis dar pašnekam... Klausimas, ar ilgai? blink.gif
tetukas1982
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 20, 08:25)
Mes vis dar pašnekam... Klausimas, ar ilgai?  blink.gif
*

Dabar galima ir pašnekėti vacation4.gif .
FoXiuX
Atsimenu kazkada siuliau savajai vibratoriu lotuliukas.gif spekit kuom baiges ax.gif ogi manoji ciut neisvilko manes uz plauku is sexshopo rolleyes.gif unsure.gif bet rimtai kaip reaguotu jei paimciau ir kokia kaledu proga padovanociau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne nu rimtai gal kas popygiaja gauna ju?
Papildyta:
pamate kad parasiau doh.gif ot dabar namie uraganas verysad.gif unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.