Tai gal pokalbius apie belenką perkelkim šičia?
Pastebėjau, kad čia prasidėjo visokie pablevyzgojimai visose temose apie belenką, tai sakau gal reikia atskiros temos tam. Nes paskui taip užsiteršia konkretūs klausimai ir tema tampa tik santykių aiškinimusi dviejų žmonių (ania salve123?
Tai gal pokalbius apie belenką perkelkim šičia? QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 13:11) Nu ne. Tai čia speciali tema man?
Nu negaliu sakyt, kad specialiai tau, bet specialiai visiems arba visoms, arba ir tiems ir tiems
O jei tau bus nuobodu aš tau palaikysiu kompaniją
... tarsi visi ims tik čia blevyzgoti, o ne temose kur kartais "apie beleką" tiesiog natūraliai išsivysto
Aišku, kad ne. Argi galima pagalvoti, kad žmonės ims ir pasielgs gražiai ir nekiš savo trigrašio kur nereikia. Taip gi nebūna
Aš su salve123 pasišnekėsiu ir tai jau linksmiau bus QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 14:14) Aišku, kad ne. Argi galima pagalvoti, kad žmonės ims ir pasielgs gražiai ir nekiš savo trigrašio kur nereikia. Taip gi nebūna Aš su salve123 pasišnekėsiu ir tai jau linksmiau bus Kodėl manote, kad būtent aš imsiu elgtis gražiai. Esu paprasta mirtingoji, todėl ir toliau ketinu kišti savo trigrašį ten kur man reikia, o ne kažkam QUOTE(salve123 @ 2008 11 07, 15:18) Kodėl manote, kad būtent aš imsiu elgtis gražiai. Esu paprasta mirtingoji, todėl ir toliau ketinu kišti savo trigrašį ten kur man reikia, o ne kažkam Aš taip nemanau, kad jūs taip elgsitės kaip kažkas nori, taip būtų neįdomu. Elgitės taip kaip jums geriau, daug linksmiau bus gyvent
Laukiu pašnekovių ir pašnekovų
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 21:53) Laukiu pašnekovių ir pašnekovų Tokioms temoms yra skirta vieta "Bendraminčiuose".
žiūriu žiedų valdovą, prisijunkit
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 21:52) QUOTE(salve123 @ 2008 11 07, 22:18) Būtent. Tai gal vis tik pradėkite nuo savęs ir paisakykite į temą. Ar jums tai per sudėtinga ir paprasčiau užsiimti nurodinėjimais kur, kam, kada ir ką rašyti? A, supratau - treniruojatės. QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 23:00) valiooooooooo, vyriškių skyrelyje pakvipo vyriškais interesais. Maištininkas žuvo, šlovė drakonui. Oi apie ką aš čia QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 08, 22:57) Nenoriu jūsų liūdinti, bet man iki 40 dar oi tolokai o vaikais pabūti visi norim - "oi kaip norėčiau atgalios, i vaikystę savo" pala, pala, koks ten klausimas buvo? QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 14:16) kad į miegamajį įeiti, reikia 100 žinučių. Bet aš ten ir taip galiu nosį įkišti Nebent Artemide šnekėjai apie savo miegamajį? QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 07, 14:19) moderatorius kažkas paklausiau šiuo metu Narni, o ką moderuotumei mano miegamajame su tomis 300-tais žinučių QUOTE(salve123 @ 2008 11 07, 14:33) QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 07, 21:15) QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 21:52) QUOTE(Narnis @ 2008 11 08, 22:39) Nenoriu jūsų liūdinti, bet man iki 40 dar oi tolokai o vaikais pabūti visi norim - "oi kaip norėčiau atgalios, i vaikystę savo" pala, pala, koks ten klausimas buvo? QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 09, 00:03) Išgirstų dabar jumi jūsų vyras Nu aš jau vedęs ir į gyvenimą žiūriu rimtai, tik kartais galima juk pakvailioti O į svetimus miegamuosius aš nelendu Kam gadinti nesugadintus santykius? QUOTE(Narnis @ 2008 11 08, 23:22) Išgirstų dabar jumi jūsų vyras Nu aš jau vedęs ir į gyvenimą žiūriu rimtai, tik kartais galima juk pakvailioti O į svetimus miegamuosius aš nelendu Kam gadinti nesugadintus santykius? Pakvailioti ne tik galima kartais, netgi būtina-kad neapkerpėtumėt ir nevirstumėt senais bambekliais QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 09, 11:36) Pakvailioti ne tik galima kartais, netgi būtina-kad neapkerpėtumėt ir nevirstumėt senais bambekliais Dėl vedusio ir subrendusio santykio tai sutinku. Ir pats pažįstu ne vieną porą, kurie tikrai nėra subrendę vedyboms ar šeimos kūrimui. Ai beje, labas rytas QUOTE(Narnis @ 2008 11 09, 10:49) Dėl vedusio ir subrendusio santykio tai sutinku. Ir pats pažįstu ne vieną porą, kurie tikrai nėra subrendę vedyboms ar šeimos kūrimui. Ai beje, labas rytas Laba diena...labai puikiai, vakar su draugėmis patvarkėm po butelį Chanet'o ant galvos-miegojosi saldžiai QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 21:48) Nenoriu užgaut čia nieko, bet jei svoris auga ne dėl apsileidimo, tai dėlko daugiau? Atmetus aišku nėštumą. Aš kai apsileidžiu man tik strykt ir priauga nereikalingas kilogramas, tada pasitempt reikia Beje, man atrodo mes visai nusigrybavom šitoj temoj, jau apie svorį pradėjom diskutuot. Gal keliamės i temą apie belenką? Apie svorio metimą galėčiau daug papasakot Va ir perkėliau į temą apie belenką
Nu man daugiausia pavyko numesti 8 kg per menesį, bet tada dirbau fizinį darbą ir to reikėjo tikėtis. Bet paskui kilogramai grįžo pamažu ir svoris vėl susinormalizavo.
O apie sveiką mitybą ir svorio problemas galėčiau šnekėti daug ir netgi konsultuoti. Turiu patirties toje srityje QUOTE(Narnis @ 2008 11 11, 17:00) Nu man daugiausia pavyko numesti 8 kg per menesį, bet tada dirbau fizinį darbą ir to reikėjo tikėtis. Bet paskui kilogramai grįžo pamažu ir svoris vėl susinormalizavo. O apie sveiką mitybą ir svorio problemas galėčiau šnekėti daug ir netgi konsultuoti. Turiu patirties toje srityje Bet tik gryžus po tokis katorgos svoris ėmė savaime atauginėt...po truputį kol pasiekė pradinę būseną...po to ją viršijo Man labiau patinka dabartinis vaizdas, nei tas"iš konclagerio" Beje, esant reikalui žinosiu į ką kreiptis patarimų-o jūs brangininkas QUOTE(Narnis @ 2008 11 11, 21:15) Brangiau už pinigus gali būti, tai sveikata QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 11, 22:47) Brangiau už pinigus gali būti, tai sveikata O kur aš minėjau apie akcijas? Jeigu kenkčiau kietiems, vadinasi kenkčiau sau. Nes nieko nesakau ko pats nedarau Kaip jumi dienelė praėjo? Kų gero nuveikėt? QUOTE(Narnis @ 2008 11 11, 21:15) QUOTE(Narnis @ 2008 11 11, 22:19) O kur aš minėjau apie akcijas? Jeigu kenkčiau kietiems, vadinasi kenkčiau sau. Nes nieko nesakau ko pats nedarau Kaip jumi dienelė praėjo? Kų gero nuveikėt?
Labas iš ryto
Dėl akcijos supratau, bus galima susitarti Mokslas šviesa, be mokslo tamsa Ką studijuojam? QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 10:43) Labas iš ryto Dėl akcijos supratau, bus galima susitarti Mokslas šviesa, be mokslo tamsa Ką studijuojam? QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 12, 12:10) Pagalvokit pagalvokit Beje aš Kaune gyvenu. QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 11:12) Beje, mus tuoj permes į temą apie dietas, nemanot taip QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 12, 13:28) Beje, mus tuoj permes į temą apie dietas, nemanot taip Tema apie belenką, tai manau, kad ne. Beje dietomis aš neužsiimu, tai tik organizmo alinimas arba kitaip sakant kova prieš natūralią organizmo mitybą (ale gerai suderinau čia) Nors aišku dietologai man užprotestuotų QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 13:58) Tema apie belenką, tai manau, kad ne. Beje dietomis aš neužsiimu, tai tik organizmo alinimas arba kitaip sakant kova prieš natūralią organizmo mitybą (ale gerai suderinau čia) Nors aišku dietologai man užprotestuotų QUOTE(Nik@ @ 2008 11 12, 15:24) Nu gali būti, bet prasidėjo pokalbis apie belenką, o baiksis irgi gal neaišku kuom Buvau aš užėjęs į dietų skyrelį, bet, kad ten man netiko. Rašo apie ekologišką gyvenimo būdą ir pan. Beje dauguma neteisingai supranta "dietą". Kai girdi, jog kažkas laikosi dietos, tai pirma mintis ateina į galvą, kad valgo mažiau nei paprastai arba visai nevalgo Dieta, tai yra mitybos subalansavimas, aprūpinant organizmą reikalingomis maisto medžiagomis bei energija (čia trumpas paaiškinimas). QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 18:52) Nu gali būti, bet prasidėjo pokalbis apie belenką, o baiksis irgi gal neaišku kuom Buvau aš užėjęs į dietų skyrelį, bet, kad ten man netiko. Rašo apie ekologišką gyvenimo būdą ir pan. Beje dauguma neteisingai supranta "dietą". Kai girdi, jog kažkas laikosi dietos, tai pirma mintis ateina į galvą, kad valgo mažiau nei paprastai arba visai nevalgo Dieta, tai yra mitybos subalansavimas, aprūpinant organizmą reikalingomis maisto medžiagomis bei energija (čia trumpas paaiškinimas). Bet svarbus ir normalus energijos kiekis. Tad maisto kiekiai taip pat svarbu, nes lietuviai mėgsta labai daug valgyti... QUOTE(mindudo @ 2008 11 12, 19:23) Bet svarbus ir normalus energijos kiekis. Tad maisto kiekiai taip pat svarbu, nes lietuviai mėgsta labai daug valgyti... Svarbu ne kiekis maisto, o maistingumas. Gali valgyt nuo ryto iki vakaro, bet jei valgysi "brudą", tai naudos aišku nebus. Organizmas tik daugiau pavargs ir tiek QUOTE(mindudo @ 2008 11 13, 01:35) Labas rytas iš pradžių. Na klausimas turėtų būti ne koks maistas, o kodėl maisto produktuose maistingumas mažas. Nes šiais laikais sunkoka rasti produktų kurie nebuvo užauginti naudojant vienas ar kitas technologijas, kur kiekybė persvėrė kokybę. Kitas klausimas yra kaip praturtinti mūsų valgiaraštį maistingu ir subalansuotu maistu. Bet čia jau kiekvienas elgiasi kaip jis ar ji supranta. P.S. Velnias gal tikrai mus tuoj permes į dietų skyrelį...
Cia turejo but kazkas panasaus kaip "Nestukiu,Planuojanciu pasnekesiai"
Na nestukiu pasnekesiai tikrai nera apie
'belenka"
Laba diena...darau dirbtinį kvėpavimą šiai temai
|