Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tema apie belenką
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Narnis
Pastebėjau, kad čia prasidėjo visokie pablevyzgojimai visose temose apie belenką, tai sakau gal reikia atskiros temos tam. Nes paskui taip užsiteršia konkretūs klausimai ir tema tampa tik santykių aiškinimusi dviejų žmonių (ania salve123? tongue.gif )
Tai gal pokalbius apie belenką perkelkim šičia?
salve123
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 13:11)
(ania salve123?  tongue.gif )
Tai gal pokalbius apie belenką perkelkim šičia?
*

Nu ne. biggrin.gif
Tai čia speciali tema man? lotuliukas.gif Maždaug turiu suprasti, kad norėdama kur tai, ką tai komentuoti, turiu savo pamąstymus perkelti čia ir tik čia? biggrin.gif Nu tai galiausiai teks pačiai su savimi rašinėtis... biggrin.gif Žiauru biggrin.gif .
Narnis
Nu negaliu sakyt, kad specialiai tau, bet specialiai visiems arba visoms, arba ir tiems ir tiems tongue.gif
O jei tau bus nuobodu aš tau palaikysiu kompaniją mirksiukas.gif
salve123
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 13:55)

O jei tau bus nuobodu aš tau palaikysiu kompaniją  mirksiukas.gif
*

Nu ką jus. irnesakyk.gif Su savimi kalbėtis niekaip nenuobodu. biggrin.gif
alter ego
... tarsi visi ims tik čia blevyzgoti, o ne temose kur kartais "apie beleką" tiesiog natūraliai išsivysto wink.gif
Narnis
Aišku, kad ne. Argi galima pagalvoti, kad žmonės ims ir pasielgs gražiai ir nekiš savo trigrašio kur nereikia. Taip gi nebūna biggrin.gif
Aš su salve123 pasišnekėsiu ir tai jau linksmiau bus cool.gif
salve123
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 14:14)
Aišku, kad ne. Argi galima pagalvoti, kad žmonės ims ir pasielgs gražiai ir nekiš savo trigrašio kur nereikia. Taip gi nebūna  biggrin.gif
Aš su salve123 pasišnekėsiu ir tai jau linksmiau bus  cool.gif
*

Kodėl manote, kad būtent aš imsiu elgtis gražiai. Esu paprasta mirtingoji, todėl ir toliau ketinu kišti savo trigrašį ten kur man reikia, o ne kažkam biggrin.gif
laureta
QUOTE(salve123 @ 2008 11 07, 15:18)
... Esu paprasta mirtingoji, todėl ir toliau ketinu kišti savo trigrašį ten kur man reikia, o ne kažkam  biggrin.gif
*

nono.gif
Alegorija
QUOTE(laureta @ 2008 11 07, 16:16)
nono.gif
*

biggrin.gif
Narnis
QUOTE(salve123 @ 2008 11 07, 15:18)
Kodėl manote, kad būtent aš imsiu elgtis gražiai. Esu paprasta mirtingoji, todėl ir toliau ketinu kišti savo trigrašį ten kur man reikia, o ne kažkam  biggrin.gif
*

Aš taip nemanau, kad jūs taip elgsitės kaip kažkas nori, taip būtų neįdomu. Elgitės taip kaip jums geriau, daug linksmiau bus gyvent mirksiukas.gif
Narnis
Laukiu pašnekovių ir pašnekovų blush2.gif
Medinis
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 21:53)
Laukiu pašnekovių ir pašnekovų  blush2.gif

Tokioms temoms yra skirta vieta "Bendraminčiuose".
salve123
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 21:53)
Laukiu pašnekovių ir pašnekovų  blush2.gif
*

Šnekėkite t.y. rašykite. Įdėmiai klausome t.y. skaitome... biggrin.gif
Narnis
žiūriu žiedų valdovą, prisijunkit 4u.gif
salve123
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 22:38)
žiūriu žiedų valdovą, prisijunkit  4u.gif
*

Kiek jums metų? biggrin.gif Ačiū už kvietimą, bet pasakų aš jau senai nežiūriu biggrin.gif

O kalbant rimtai, tai tema tikrai ne vietoje. Tokio pobūdžio pasiplepėjimams skirtas bendraminčių skyrelis.
Narnis
QUOTE(salve123 @ 2008 11 07, 23:41)
Kiek jums metų?  biggrin.gif Ačiū už kvietimą, bet pasakų aš jau senai nežiūriu  biggrin.gif
*

kiba jumi pasakų nematėt, jeigu žiedų valdovą pasaka vadinat? tongue.gif
o man patinka viduramžių kovos thumbup.gif
tada bent jau kovodavo galingai cool.gif
salve123
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 22:50)
kiba jumi pasakų nematėt, jeigu žiedų valdovą pasaka vadinat?  tongue.gif
o man patinka viduramžių kovos  thumbup.gif
tada bent jau kovodavo galingai  cool.gif
*

biggrin.gif nugis neturiu ką pridurti. Ypač kai pokalbis krypsta į išimtinai vyryšką interesą biggrin.gif
Narnis
QUOTE(salve123 @ 2008 11 07, 23:55)
biggrin.gif nugis neturiu ką pridurti. Ypač kai pokalbis krypsta į išimtinai vyryšką interesą  biggrin.gif
*

valiooooooooo, vyriškių skyrelyje pakvipo vyriškais interesais. clap_1.gif
Maištininkas žuvo, šlovė drakonui. thumbup.gif
Oi apie ką aš čia assa.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 21:52)
Jei persikelsit į temą apie belenką, galima bus pratęsti. Reikia stengtis neužteršti atskirų temų  mirksiukas.gif
*

bigsmile.gif perkėliau, vistiek laukiu atsakymo nail.gif ....

QUOTE(salve123 @ 2008 11 07, 22:18)
Būtent. Tai gal vis tik pradėkite nuo savęs ir paisakykite į temą. Ar jums tai per sudėtinga ir paprasčiau užsiimti nurodinėjimais kur, kam, kada ir ką rašyti? A, supratau - treniruojatės.  biggrin.gif
*

fitness4.gif ...nagi, reikia apšilimo, kad atlaikyt tokį puolimą cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 23:00)
valiooooooooo, vyriškių skyrelyje pakvipo vyriškais interesais.  clap_1.gif
Maištininkas žuvo, šlovė drakonui.  thumbup.gif
Oi apie ką aš čia  assa.gif
*

unsure.gif gal apir suvaikėjimą...sako vyrams nuo 40 laikas skaičiuojasi atgal...mastau, gal jau nuo 30 galima taip pradėt skaičiuoti rolleyes.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 08, 22:57)
bigsmile.gif perkėliau, vistiek laukiu atsakymo nail.gif ....
fitness4.gif ...nagi, reikia apšilimo, kad atlaikyt tokį puolimą  cool.gif  biggrin.gif
unsure.gif gal apir suvaikėjimą...sako vyrams nuo 40 laikas skaičiuojasi atgal...mastau, gal jau nuo 30 galima taip pradėt skaičiuoti  rolleyes.gif
*

Nenoriu jūsų liūdinti, bet man iki 40 dar oi tolokai tongue.gif
o vaikais pabūti visi norim - "oi kaip norėčiau atgalios, i vaikystę savo" lotuliukas.gif
pala, pala, koks ten klausimas buvo? g.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 14:16)
kad į miegamajį įeiti, reikia 100 žinučių. Bet aš ten ir taip galiu nosį įkišti  tongue.gif
Nebent Artemide šnekėjai apie savo miegamajį?  wub.gif
*

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 07, 14:19)
lotuliukas.gif na va-pasirodo su miegamuoju nieko naujo...
moderatorius kažkas paklausiau šiuo metu bigsmile.gif
Narni, o ką moderuotumei mano miegamajame su tomis 300-tais žinučių bigsmile.gif ...
*

QUOTE(salve123 @ 2008 11 07, 14:33)
Spėju, kad pirmas darbas būtų - išmesti jūsų vyrą  biggrin.gif
*

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 07, 21:15)
lotuliukas.gif nelengvas darbelis tada jam nusimato hihihi.gif...įdomu būtų pamatyt tą vaizdelį laugh.gif
drinks_cheers.gif teisingai, lai sau miega-negalima trukdyt, žmogus šiandien pavargęs  biggrin.gif ...bet jūs visgi neatsakėt į mano klausimą flirt.gif
*

QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 21:52)
Jei persikelsit į temą apie belenką, galima bus pratęsti. Reikia stengtis neužteršti atskirų temų  mirksiukas.gif
*

QUOTE(Narnis @ 2008 11 08, 22:39)
Nenoriu jūsų liūdinti, bet man iki 40 dar oi tolokai  tongue.gif
o vaikais pabūti visi norim - "oi kaip norėčiau atgalios, i vaikystę savo"  lotuliukas.gif
pala, pala, koks ten klausimas buvo? g.gif
*

bigsmile.gif na va-beords visą diskusiją sukėliau didis.gif...tiesa, man šiek tiek liūdnoka, visgi patinka labiau už manę subrendę vyrai, gaila mažai tokių biggrin.gif ...dauguma suvaikėję šiais laikais cool.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 09, 00:03)
bigsmile.gif na va-beords visą diskusiją sukėliau didis.gif...tiesa, man šiek tiek liūdnoka, visgi patinka labiau už manę subrendę vyrai, gaila mažai tokių  biggrin.gif ...dauguma suvaikėję šiais laikais  cool.gif
*

Išgirstų dabar jumi jūsų vyras biggrin.gif
Nu aš jau vedęs ir į gyvenimą žiūriu rimtai, tik kartais galima juk pakvailioti mirksiukas.gif
O į svetimus miegamuosius aš nelendu schmoll.gif
Kam gadinti nesugadintus santykius? tongue.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 08, 23:22)
Išgirstų dabar jumi jūsų vyras  biggrin.gif
Nu aš jau vedęs ir į gyvenimą žiūriu rimtai, tik kartais galima juk pakvailioti  mirksiukas.gif
O į svetimus miegamuosius aš nelendu  schmoll.gif
Kam gadinti nesugadintus santykius? tongue.gif
*

biggrin.gif jis mane ir girdi...taip kad liezuvis.gif
Pakvailioti ne tik galima kartais, netgi būtina-kad neapkerpėtumėt ir nevirstumėt senais bambekliais hihihi.gif...o "vedęs" dar neparodo, kad subrendęs mirksiukas.gif ...
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir ačiū dievui, kad nelendate...bet tas pasakymas"gadint nesugadintus" man patiko bigsmile.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 09, 11:36)
biggrin.gif jis mane ir girdi...taip kad liezuvis.gif
Pakvailioti ne tik galima kartais, netgi būtina-kad neapkerpėtumėt ir nevirstumėt senais bambekliais hihihi.gif...o "vedęs" dar neparodo, kad subrendęs mirksiukas.gif ...
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na ir ačiū dievui, kad nelendate...bet tas pasakymas"gadint nesugadintus" man patiko  bigsmile.gif
*

Dėl vedusio ir subrendusio santykio tai sutinku. Ir pats pažįstu ne vieną porą, kurie tikrai nėra subrendę vedyboms ar šeimos kūrimui.

Ai beje, labas rytas biggrin.gif Kaip miegojosi?
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 09, 10:49)
Dėl vedusio ir subrendusio santykio tai sutinku. Ir pats pažįstu ne vieną porą, kurie tikrai nėra subrendę vedyboms ar šeimos kūrimui.

Ai beje, labas rytas  biggrin.gif  Kaip miegojosi?
*

drinks_cheers.gif
Laba diena...labai puikiai, vakar su draugėmis patvarkėm po butelį Chanet'o ant galvos-miegojosi saldžiai wub.gif laugh.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 07, 21:48)
Nenoriu užgaut čia nieko, bet jei svoris auga ne dėl apsileidimo, tai dėlko daugiau? Atmetus aišku nėštumą. Aš kai apsileidžiu man tik strykt ir priauga nereikalingas kilogramas, tada pasitempt reikia  tongue.gif
Beje, man atrodo mes visai nusigrybavom šitoj temoj, jau apie svorį pradėjom diskutuot. Gal keliamės i temą apie belenką? Apie svorio metimą galėčiau daug papasakot tongue.gif
*

4u.gif ok, sakykime yra ligos, kurios sutrikdo medžiagų apykaitą; riboja galimybę užsiimti sportu:....galima ir dar vardinti, kas tukina išskyrus apsileidimą. Beje, visai nesiginčyju-apsileidimas yra didelė prielaida nutikimui atsirasti smile.gif
Va ir perkėliau į temą apie belenką bigsmile.gif -papasakokite, kiek daugiausiai yra pavykę numesti ax.gif
Narnis
Nu man daugiausia pavyko numesti 8 kg per menesį, bet tada dirbau fizinį darbą ir to reikėjo tikėtis. Bet paskui kilogramai grįžo pamažu ir svoris vėl susinormalizavo. biggrin.gif
O apie sveiką mitybą ir svorio problemas galėčiau šnekėti daug ir netgi konsultuoti. Turiu patirties toje srityje mirksiukas.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 11, 17:00)
Nu man daugiausia pavyko numesti 8 kg per menesį, bet tada dirbau fizinį darbą ir to reikėjo tikėtis. Bet paskui kilogramai grįžo pamažu ir svoris vėl susinormalizavo.  biggrin.gif
O apie sveiką mitybą ir svorio problemas galėčiau šnekėti daug ir netgi konsultuoti. Turiu patirties toje srityje  mirksiukas.gif
*

ax.gif MB per 1,5 mėn perėjęs nuo sopkutės gulėjimo ant grynai fizinio darbo, kuris trukdavo po min 12 val per parą neteko 20kg ...atrodė kraupiai karsta.gif....toliau svoris dar mažėjo, bet jau nebetaip drąstiškai rolleyes.gif
Bet tik gryžus po tokis katorgos svoris ėmė savaime atauginėt...po truputį kol pasiekė pradinę būseną...po to ją viršijo biggrin.gif
Man labiau patinka dabartinis vaizdas, nei tas"iš konclagerio" cool.gif ...
Beje, esant reikalui žinosiu į ką kreiptis patarimų-o jūs brangininkas blush2.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 11, 22:10)
Beje, esant reikalui žinosiu į ką kreiptis patarimų-o jūs brangininkas  blush2.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif
*

Brangiau už pinigus nebus lotuliukas.gif
O rimtai, pirma pamoka nemokamai, o vėliau pagal norus biggrin.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 11, 21:15)
Brangiau už pinigus nebus  lotuliukas.gif
O rimtai, pirma pamoka nemokamai, o vėliau pagal norus  biggrin.gif
*

hihihi.gif prisiminsiu...ir jums priminsiu, jei prireiks konsultacijos apie tą akciją nemokamai pirmai pamokai tongue.gif
Brangiau už pinigus gali būti, tai sveikata mirksiukas.gif -svarbiausia kad jūsų patarimai jai nepakenktų biggrin.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 11, 22:47)
hihihi.gif prisiminsiu...ir jums priminsiu, jei prireiks konsultacijos apie tą akciją nemokamai pirmai pamokai  tongue.gif
Brangiau už pinigus gali būti, tai sveikata  mirksiukas.gif -svarbiausia kad jūsų patarimai jai nepakenktų  biggrin.gif
*

O kur aš minėjau apie akcijas? g.gif
Jeigu kenkčiau kietiems, vadinasi kenkčiau sau. Nes nieko nesakau ko pats nedarau mirksiukas.gif

Kaip jumi dienelė praėjo? Kų gero nuveikėt?
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 11, 21:15)
O rimtai, pirma pamoka nemokamai, o vėliau pagal norus  biggrin.gif
*

QUOTE(Narnis @ 2008 11 11, 22:19)
O kur aš minėjau apie akcijas?  g.gif
Jeigu kenkčiau kietiems, vadinasi kenkčiau sau. Nes nieko nesakau ko pats nedarau  mirksiukas.gif

Kaip jumi dienelė praėjo? Kų gero nuveikėt?
*

ax.gif va šitą jūsų sakinį pavadinau akcija...

bigsmile.gif vakar buvo sunkoka diena, bet žinant kad rytoj laukia dar sunkesnė pr daug neįsijaučiu į nuvargusios vaidmenį cool.gif . Šiandien stangiuosi atsipalaiduot...o to gero tai tiek, eiliniai darbai, na dar mokslo darbas užbaigtas-belieka "padailinti" ir bus viskas karsta.gif
Narnis
Labas iš ryto biggrin.gif
Dėl akcijos supratau, bus galima susitarti tongue.gif
Mokslas šviesa, be mokslo tamsa thumbup.gif
Ką studijuojam?
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 10:43)
Labas iš ryto  biggrin.gif
Dėl akcijos supratau, bus galima susitarti  tongue.gif
Mokslas šviesa, be mokslo tamsa  thumbup.gif
Ką studijuojam?
*

ax.gif kaip MB sako, amžina studentė blush2.gif ...vis tą patį-vadybą rolleyes.gif ...aktualu, nes darbas tos srities, tad keliu kvalifikaciją vis. Nors...turiu tokių minčių baigus šias studijas persimesti truputį į kitos pakraipos mokslus ax.gif , bet kol kas tai tik vizija biggrin.gif

drinks_cheers.gif pagalvosim ir apie jūsų konsultacijas biggrin.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 12, 12:10)
ax.gif kaip MB sako, amžina studentė  blush2.gif ...vis tą patį-vadybą rolleyes.gif ...aktualu, nes darbas tos srities, tad keliu kvalifikaciją vis. Nors...turiu tokių minčių baigus šias studijas persimesti truputį į kitos pakraipos mokslus ax.gif , bet kol kas tai tik vizija biggrin.gif

drinks_cheers.gif pagalvosim ir apie jūsų konsultacijas  biggrin.gif
*

Pagalvokit pagalvokit ax.gif
Beje aš Kaune gyvenu.
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 11:12)
Pagalvokit pagalvokit  ax.gif
Beje aš Kaune gyvenu.
*

hihihi.gif pats tas...ten nusižiūrėjau trenerį, kuris žadėjo sustatyti mums su MB spec.programas...taip pat galvojau apsilankyt Natūralios medicinos centre pas dietologus, dėl mitybos konsultacijų. Negaliu gi palikti vieno MB kankintis kelyje į tobulą kūną, tai dviese pamaniau bus smagiau ar ne mirksiukas.gif

Beje, mus tuoj permes į temą apie dietas, nemanot taip cool.gif laugh.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 12, 13:28)
hihihi.gif pats tas...ten nusižiūrėjau trenerį, kuris žadėjo sustatyti mums su MB spec.programas...taip pat galvojau apsilankyt Natūralios medicinos centre pas dietologus, dėl mitybos konsultacijų. Negaliu gi palikti vieno MB kankintis kelyje į tobulą kūną, tai dviese pamaniau bus smagiau ar ne  mirksiukas.gif

Beje, mus tuoj permes į temą apie dietas, nemanot taip  cool.gif  laugh.gif
*

Tema apie belenką, tai manau, kad ne. Beje dietomis aš neužsiimu, tai tik organizmo alinimas arba kitaip sakant kova prieš natūralią organizmo mitybą (ale gerai suderinau čia) tongue.gif
Nors aišku dietologai man užprotestuotų lotuliukas.gif
Nik@
QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 13:58)
Tema apie belenką, tai manau, kad ne. Beje dietomis aš neužsiimu, tai tik organizmo alinimas arba kitaip sakant kova prieš natūralią organizmo mitybą (ale gerai suderinau čia)  tongue.gif
Nors aišku dietologai man užprotestuotų  lotuliukas.gif
*

g.gif paskaicius pokalbi susidaro nuomone butent apie mitybos reguliavima kad kalbate, kitaip sakant apie veiksmingas dietas ax.gif ...tai ka jus ten patarinejat jei ne paslaptis tada, jei ne apie dietas kalbat flirt.gif
Narnis
QUOTE(Nik@ @ 2008 11 12, 15:24)
g.gif paskaicius pokalbi susidaro nuomone butent apie mitybos reguliavima kad kalbate, kitaip sakant apie veiksmingas dietas ax.gif ...tai ka jus ten patarinejat jei ne paslaptis tada, jei ne apie dietas kalbat flirt.gif
*

Nu gali būti, bet prasidėjo pokalbis apie belenką, o baiksis irgi gal neaišku kuom biggrin.gif
Buvau aš užėjęs į dietų skyrelį, bet, kad ten man netiko. Rašo apie ekologišką gyvenimo būdą ir pan. Beje dauguma neteisingai supranta "dietą". Kai girdi, jog kažkas laikosi dietos, tai pirma mintis ateina į galvą, kad valgo mažiau nei paprastai arba visai nevalgo tongue.gif
Dieta, tai yra mitybos subalansavimas, aprūpinant organizmą reikalingomis maisto medžiagomis bei energija (čia trumpas paaiškinimas). thumbup.gif
mindudo
QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 18:52)
Nu gali būti, bet prasidėjo pokalbis apie belenką, o baiksis irgi gal neaišku kuom  biggrin.gif
Buvau aš užėjęs į dietų skyrelį, bet, kad ten man netiko. Rašo apie ekologišką gyvenimo būdą ir pan. Beje dauguma neteisingai supranta "dietą". Kai girdi, jog kažkas laikosi dietos, tai pirma mintis ateina į galvą, kad valgo mažiau nei paprastai arba visai nevalgo  tongue.gif
Dieta, tai yra mitybos subalansavimas, aprūpinant organizmą reikalingomis maisto medžiagomis bei energija (čia trumpas paaiškinimas).  thumbup.gif
*

Bet svarbus ir normalus energijos kiekis. Tad maisto kiekiai taip pat svarbu, nes lietuviai mėgsta labai daug valgyti...
Narnis
QUOTE(mindudo @ 2008 11 12, 19:23)
Bet svarbus ir normalus energijos kiekis. Tad maisto kiekiai taip pat svarbu, nes lietuviai mėgsta labai daug valgyti...
*

Svarbu ne kiekis maisto, o maistingumas. Gali valgyt nuo ryto iki vakaro, bet jei valgysi "brudą", tai naudos aišku nebus. Organizmas tik daugiau pavargs ir tiek tongue.gif
mindudo
QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 19:30)
Svarbu ne kiekis maisto, o maistingumas. Gali valgyt nuo ryto iki vakaro, bet jei valgysi "brudą", tai naudos aišku nebus. Organizmas tik daugiau pavargs ir tiek  tongue.gif
*

g.gif Na mažai maistingas maistas tai ko gero daržovės?.. Ar ką turi aumenyje?
Narnis
QUOTE(mindudo @ 2008 11 13, 01:35)
g.gif  Na mažai maistingas maistas tai ko gero daržovės?.. Ar ką turi aumenyje?
*

Labas rytas iš pradžių.
Na klausimas turėtų būti ne koks maistas, o kodėl maisto produktuose maistingumas mažas. Nes šiais laikais sunkoka rasti produktų kurie nebuvo užauginti naudojant vienas ar kitas technologijas, kur kiekybė persvėrė kokybę.
Kitas klausimas yra kaip praturtinti mūsų valgiaraštį maistingu ir subalansuotu maistu. rolleyes.gif
Bet čia jau kiekvienas elgiasi kaip jis ar ji supranta.

P.S. Velnias gal tikrai mus tuoj permes į dietų skyrelį... lotuliukas.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 13, 09:18)
P.S. Velnias gal tikrai mus tuoj permes į dietų skyrelį...  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif kodėl pridėjot "gal"?
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 13, 19:49)
lotuliukas.gif kodėl pridėjot "gal"?
*

Aš ten buvau, bet aš ten nenoriu, man čia labiau patinka. schmoll.gif
Vilius.V
Cia turejo but kazkas panasaus kaip "Nestukiu,Planuojanciu pasnekesiai" g.gif ? Tik skirta vyrams g.gif ?
Dviveide
Na nestukiu pasnekesiai tikrai nera apie
'belenka" smile.gif
~Artemidė ~
Laba diena...darau dirbtinį kvėpavimą šiai temai biggrin.gif
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 17, 13:21)
Laba diena...darau dirbtinį kvėpavimą šiai temai  biggrin.gif
*

Labas, labas, išsiilgau jau rimto pokalbio, visur tik blevyzgos ir blevyzgos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Narnis @ 2008 11 17, 18:25)
Labas, labas, išsiilgau jau rimto pokalbio, visur tik blevyzgos ir blevyzgos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

doh.gif oi ne, tik nereikia rimto...aš per visą dieną to rimtumo jau persisotinau, einu iš čia lauk kur viskas daug paprasčiau alc.gif:...gryšiu, kai pasiilgsiu rimto pokalbio ir aš lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.