Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gausus prakaitavimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Fejafeja
QUOTE(*Pavasarė* @ 2011 11 14, 15:17)
O kažin, ar šis pakankamai stipraus poveikio? Driclor bijau, nes mano jautri oda, tai jaučiu, kad to deginimo nepakęstų. O šis sensitive ar nebus ne toks veiksmingas? Gal jau yra išbandžiusių, kurios tikrai smarkiai prakaituoja?
*

Na AHC20 sensitive ir yra skirtas jautriai odai, o classic paprastai, jei bijau deginimo tai pabandyk ta jautriai odai, be to, toms kurioms grauzia oda yra specialus kremukas Nutric, kuris jei atsiranda deginimas pazastyse ji nuramina.
Nemezidė
Turiu ir aš šitą prakaitavimo bėdą. Gausiai prakaituoja pažastys. Tik apsirengiu ryte ir jau kai reikia kažkur išeiti pažastys šlapios. Siaubas kažkoks koks diskomfortas. Labiau prakaituoju kai lauke šalta, o ne kai šiltas oras. Tai žiemos metu išvis košmaras, negana to lauke šalta, tai dar ir pažastys šlapios. Buvau susigundžiusi Driclor priemone, bet suabejojau, kad gali suerzinti odą, nes prie šios prekės aprašymo taip parašyta, tai išbandžiau Perspi-Guard purškalą, tai tikrai padėjo. Pasipurški vakare prieš miegą ir kokias 3-4 dienas pažastys sausut sausutėlės. Ten prie aprašymo parašyta, kad 5 dienas turėtų neprakaituoti, bet man 5 dienų neapsaugo. Bet šeip labai džiaugiuosi, kad nusipirkau šitą purškalą. Taip pat ir mama išbandė šitą purškalą - padėjo irgi. smile.gif
astulka1
QUOTE(Nemezidė @ 2011 11 15, 12:16)
Turiu ir aš šitą prakaitavimo bėdą. Gausiai prakaituoja pažastys. Tik apsirengiu ryte ir jau kai reikia kažkur išeiti pažastys šlapios. Siaubas kažkoks koks diskomfortas. Labiau prakaituoju kai lauke šalta, o ne kai šiltas oras. Tai žiemos metu išvis košmaras, negana to lauke šalta, tai dar ir pažastys šlapios. Buvau susigundžiusi Driclor priemone, bet suabejojau, kad gali suerzinti odą, nes prie šios prekės aprašymo taip parašyta, tai išbandžiau Perspi-Guard purškalą, tai tikrai padėjo. Pasipurški vakare prieš miegą ir kokias 3-4 dienas pažastys sausut sausutėlės. Ten prie aprašymo parašyta, kad 5 dienas turėtų neprakaituoti, bet man 5 dienų neapsaugo. Bet šeip labai džiaugiuosi, kad nusipirkau šitą purškalą. Taip pat ir mama išbandė šitą purškalą - padėjo irgi.  smile.gif
*

idekit nuoroda kur ji pirkot 4u.gif
buzuka
QUOTE(Nemezidė @ 2011 11 15, 11:16)
Turiu ir aš šitą prakaitavimo bėdą. Gausiai prakaituoja pažastys. Tik apsirengiu ryte ir jau kai reikia kažkur išeiti pažastys šlapios. Siaubas kažkoks koks diskomfortas. Labiau prakaituoju kai lauke šalta, o ne kai šiltas oras. Tai žiemos metu išvis košmaras, negana to lauke šalta, tai dar ir pažastys šlapios. Buvau susigundžiusi Driclor priemone, bet suabejojau, kad gali suerzinti odą, nes prie šios prekės aprašymo taip parašyta, tai išbandžiau Perspi-Guard purškalą, tai tikrai padėjo. Pasipurški vakare prieš miegą ir kokias 3-4 dienas pažastys sausut sausutėlės. Ten prie aprašymo parašyta, kad 5 dienas turėtų neprakaituoti, bet man 5 dienų neapsaugo. Bet šeip labai džiaugiuosi, kad nusipirkau šitą purškalą. Taip pat ir mama išbandė šitą purškalą - padėjo irgi.  smile.gif
*

Tikrai gera priemonė thumbup.gif Aš dabar nusipirkau dar dezodorantą Perspi-Rocką ir kūno prausiklį Perspi Body Wash,tai sujungus visus tris dar geriau jaučiuos thumbup.gif
Šios priemonės yra skirtos kaip gydymo prevencijai,tai jei pažastys šlapiuoja,reik naudot kas antrą trečią dieną.Iškart efektas nelabai pastebimas,bet po kurio laiko rezultatas pasiekiamas labai geras.
Nemezidė
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 15, 13:30)
idekit nuoroda kur ji pirkot  4u.gif
*

http://www.beprakaito.lt/prekes/antiperspi...rspi-guard.html
Papildyta:
QUOTE(buzuka @ 2011 11 15, 14:22)
Tikrai gera priemonė thumbup.gif Aš dabar nusipirkau dar dezodorantą Perspi-Rocką ir kūno prausiklį Perspi Body Wash,tai sujungus visus tris dar geriau jaučiuos thumbup.gif
Šios priemonės yra skirtos kaip gydymo prevencijai,tai jei pažastys šlapiuoja,reik naudot kas antrą trečią dieną.Iškart efektas nelabai pastebimas,bet po kurio laiko rezultatas pasiekiamas labai geras.
*

Man tai po Perspi-Guard poveikis iškart. Jo kasdien ir nereikia naudoti. Man maždaug kas 3-4 dienas. smile.gif
buzuka
QUOTE(Nemezidė @ 2011 11 15, 20:19)
http://www.beprakaito.lt/prekes/antiperspi...rspi-guard.html
Papildyta:

Man tai po Perspi-Guard poveikis iškart. Jo kasdien ir nereikia naudoti. Man maždaug kas 3-4 dienas. smile.gif
*

Tai čia kiekvienam žmogui skirtingai laikos, man pradžiai reikėjo kas 4 dienas,dabar jau kas 5-6d. thumbup.gif
Nemezidė
QUOTE(buzuka @ 2011 11 15, 21:35)
Tai čia kiekvienam žmogui skirtingai laikos, man pradžiai reikėjo kas 4 dienas,dabar jau kas 5-6d. thumbup.gif
*

Kiek laiko jau naudojate? Aš dar tik kokias 2-3 savaites. smile.gif
buzuka
QUOTE(Nemezidė @ 2011 11 15, 21:45)
Kiek laiko jau naudojate? Aš dar tik kokias 2-3 savaites. smile.gif
*

Perspi Guard naudoju jau 2 mėnesius mirksiukas.gif
loretita2
QUOTE(buzuka @ 2011 11 16, 20:04)
Perspi Guard naudoju jau 2 mėnesius mirksiukas.gif
*

Kokiam laikui uztenka, ir ar tinka po krutim purkst?
buzuka
QUOTE(loretita2 @ 2011 11 16, 20:45)
Kokiam laikui uztenka, ir ar tinka po krutim purkst?
*

Tinka purkšti visose kūno vietose išskyrus veidą mirksiukas.gif Na po kelių mėnesių naudojimo pas mane visai nedaug susinaudojo,gal koks tik ketvirtis,kaip rašo to kiekio pakanka 6-8 mėn smile.gif Yra dar toks Perspi-Gel, kuris tinka ir veidui ir skirtas jautriai odai.Tik to nebandžiau,nes nebuvo poreikio.
rytorasa
QUOTE(Nemezidė @ 2011 11 15, 20:19)

sudėtį skaitėt? Vėžiuko nebijot? g.gif
Nemezidė
QUOTE(rytorasa @ 2011 12 23, 15:42)
sudėtį skaitėt? Vėžiuko nebijot?  g.gif
*

Tiesa pasakius tik kai paklausėt permečiau akimis, bet per daug neišsigandau, nes tepliodama paprastus dezodorantus, kartais ir po kelis kartus per dieną ne ką mažiau "blogųjų" medžiagų gaudavau, o realaus efekto vistiek nebūdavo, nebent kvapas kažkiek mažiau intensyvus. smile.gif
buzuka
QUOTE(rytorasa @ 2011 12 23, 15:42)
*

Kad tais vėžiukais gali nuo bet ko susirgti, o man užteko pasiskaityti

Mitai ir tikrovė

Kartais nežinai, ką valgai, ką tepies, kuom kvėpuoji... 4u.gif
asesuvilija
QUOTE(rytorasa @ 2011 12 23, 14:42)
*

Pabijojau, bet turiu giminaitę vaistininkę. Sėdint prie kavos puodelio užklausiau jos apie šį daiktą.. paskaitėme kartu sudėti.. nieko blogo neįžvelgėme.. tiesa tikrai ta, kad toksinus šalina ne PAŽASTYS, o kepenys ir kiti organai.. jie su jais kovoja.. o prakaitas per visur šalinasi.. kad vienoje vietoje jį šiek tiek apstabdysim.. nieko baisaus..manau 4u.gif Niekas nepasakys kas ir kokį poveikį padarys.. ir niekas niekada nepatvirtis , kad tai nuo to.. Močiutė sakydavo,, vėžys- nervų liga.. (abi močiutes palaidojau nuo vėžio)..
As_nematoma
Nežinau, ar aš vienintelė tokia, bet man visi šitie stiprūs antiperspirantai taip gaužia pažastis, kad negaliu užmigt. Bandžiau driclor, perspirex, perspi guard - su visais tas pats sad.gif Šiaip nėra mano oda kokia nors jautri, bet nu niekaip negaliu iškęst - valandą kitą pasikankinu ir einu praustis, nes visą naktį neužmigčiau. Tikrai naudoju pagal instrukcijas, bet neįmanoma... Gal kam nors dar taip buvo? blink.gif
dovmoo
QUOTE(As_nematoma @ 2012 03 26, 12:11)
Nežinau, ar aš vienintelė tokia, bet man visi šitie stiprūs antiperspirantai taip gaužia pažastis, kad negaliu užmigt. Bandžiau driclor, perspirex, perspi guard - su visais tas pats sad.gif Šiaip nėra mano oda kokia nors jautri, bet nu niekaip negaliu iškęst - valandą kitą pasikankinu ir einu praustis, nes visą naktį neužmigčiau. Tikrai naudoju pagal instrukcijas, bet neįmanoma... Gal kam nors dar taip buvo? blink.gif
*

Na as ir tokia nevykele esu, nors ir oda nejautri, bet ju naudoti negaliu, nes ir labai griauzia :/
Alinva
Čia rašė, kad ir kitiems tas pats, tai yra gi patarimai, naudoti tik ant visiškai sausos odos, naudoti mažesnį kiekį ir esant reikalui - kremuko raminančio...
As_nematoma
QUOTE(Alinva @ 2012 03 26, 12:59)
Čia rašė, kad ir kitiems tas pats, tai yra gi patarimai, naudoti tik ant visiškai sausos odos, naudoti mažesnį kiekį ir esant reikalui - kremuko raminančio...
*

Tai va ir bėda, kad niekas iš tų paratimų nepadeda... sad.gif
Nemezidė
QUOTE(As_nematoma @ 2012 03 26, 12:11)
*

Man siaubingai graužė Perspi Guard kai užmiršusi, kad negalima po depiliacijos naudoti, pasipurškiau. 4u.gif O šeip paprastai negraužia.
giedrytia
Sveikos smile.gif turiu ir aš tokią nemalonią problemą - labai prakaituoja veidas. Jei paskubu eiti, iš lauko įeinu į patalpą arba parduotuvėje šilta, tai dažniausiai būnu visa išrasojusi. Gal kuri susidūrėte su tokia problema ir kaip ją galima sumažinti? Tai išties labai nemalonu sad.gif
brown-eyed
Labai vargina gausus prakaitavimas, ypac pedu ir pazastu. Nepadeda nei driclor, nei teimurovo pasta garsioji. Ir dar kvapas toks ziaurus buna, kad baisu. Ir nesu kazkokia nevalyva, kad nesiprausciau. Visa avalyne sugadina, nes jei nauji batai, uztenka savaites ir jauciasi jau kvapas. Tas pats su drabuziais - pazastyse slapios demes pastoviai. Gal kas turi patarimu is patirties, kaip kovoti su tuo bjaurumu? unsure.gif
Magnifique
QUOTE(brown-eyed @ 2012 05 01, 17:27)
Labai vargina gausus prakaitavimas, ypac pedu ir pazastu. Nepadeda nei driclor, nei teimurovo pasta garsioji. Ir dar kvapas toks ziaurus buna, kad baisu. Ir nesu kazkokia nevalyva, kad nesiprausciau. Visa avalyne sugadina, nes jei nauji batai, uztenka savaites ir jauciasi jau kvapas. Tas pats su drabuziais - pazastyse slapios demes pastoviai. Gal kas turi patarimu is patirties, kaip kovoti su tuo bjaurumu? unsure.gif
*

Jei jau vargina iki negalejimo-darykites botokso injekcijas.Tai yra gausaus prakaitavimo gydymas.Efektas nuo 6men iki 12men.
given444
taciau visgi reikia salinti ne pacius simptomus, o ieskoti priezasciu. issitirkite hormonus. tarkim, as tyriaus, jie pas mane normos ribose-taip kad sunku suprast nuo ko. tuomet mityba reik perziureti. bet is esmes, o tingisi. gal tam tikri produktai, kava, kuria as be galo megstu, tai itakoja. o visa kita botoksas-na jei turite pinigu...taciau faktas, prakaitavimas rodos - kazkas ziauriai ne taip musu organizme.
vandens gerti reikia ne maziau 8 stiklines i diena.zalios arbatos, ji taip pat puikiai su tuo kovoja.
Steffany
Kankinuosi su ta pačia problema ir taip visą gyvenimą doh.gif Sakė, kad išaugsiu, tai vis dar augu.

Kažkokių magiškų sprendimo būdų neatradau. Pažastims man padeda driclor'as, tačiau delnai ir pėdos atkaklesni.

Dėl delnų jau nusispjoviau, nes turbūt išbandyta viskas, tai tiesiog turiu kokią nosinaitę visada, į kur galėčiau nusivalyt kai jau užknisa [o būna pas mane upeliais ir aš neperdedu]

O dėl kojų.. Kad sustabdyti prakaitavimą neatradau būdo, bet kvapą momentaliai kaip išnaikinti, atradau, tai pasidalinu, gal bent tiek naudos bus: reikia pasidaryti kalio permanganato tirpalą, kad būtų tokios rožinės spalvos. Nepridėkit per daug, nes jis turi savybę dažyti, tad spalva turi būti, bet turi kiaurai persimatyti, o ne beveik juoda-violetinė spalva. Aš susipylus tą tirpalą į purškiamą buteliuką, nusiėmus batus išpurškiu vidų, jeigu reikia, užpurškiu ant kojinių ir nemalonus prakaito kvapas dingsta akimirksniu thumbup.gif

Daugiau stebuklingų receptų aš neatradusi unsure.gif
maskatukas
tirti skydlaiuke ir antinkscius, del ju tyrimo reiketu rasti gera endokrinologa, nes kiek pamenu, antinksciu kai kuriuos tyrimus reikia daryti tam tikromis valandomis,
suprantu , su medikais tikrai gali buti nelengva, jie gali greit tai nurasyti-nezinom priezasties, o ieskoti-nenori
" voresta "
QUOTE(brown-eyed @ 2012 05 01, 18:27)
Labai vargina gausus prakaitavimas, ypac pedu ir pazastu.

o viršsvoris yra ?
Pritariu nuomonei, kad reikia ieškoti priežasčių, o ne botoksu simptomus šalinti.
Steffany
QUOTE(" voresta " @ 2012 05 02, 14:23)
o viršsvoris yra ?
Pritariu nuomonei, kad reikia ieškoti priežasčių, o ne botoksu simptomus šalinti.
*

Aš pritarčiau, tačiau dažniausiai jau kai taip gausiai prakaituoji, tai būni pradžioje ar viduryje proceso praieškojęs priežasčių. Man asmeniškai, kai buvau vaikas, darė įvairiausių tyrimų, nepamenu pavadinimais, tada į atmintį neįsirėžė. Jau suaugusiai tyrė keletą kartų skydliaukę ir hormonus. Viršsvorio nėra.

Galiausiai tik paskėsčioja rankomis. Galų gale, yra tiesiog tokių žmonių, kurie iš tikro prakaituoja DAUG. Be jokios ligos, tiesiog toks jau organizmas. Tiems, kurie to nepatyrę tai yra nesuprantama, bet deja, taip irgi būna cool.gif
re55
QUOTE(Steffany @ 2012 05 02, 12:56)
Aš susipylus tą tirpalą į purškiamą buteliuką, nusiėmus batus išpurškiu vidų, jeigu reikia, užpurškiu ant kojinių ir nemalonus prakaito kvapas dingsta akimirksniu  thumbup.gif

Daugiau stebuklingų receptų aš neatradusi  unsure.gif
*

Kvapas dingsta greitai, bet greitai ir vėl atsiranda verysad.gif
" voresta "
http://www.pasveik.lt/naujausi-medicinos-s...ymo-budai/39803

čia dar toks išsamus , rimtas straipsnis ta tema

Steffany
QUOTE(re55 @ 2012 05 02, 23:16)
Kvapas dingsta greitai, bet greitai ir vėl atsiranda  verysad.gif
*

Nu bet jeigu nepurški, tai išvis nedingsta rolleyes.gif rolleyes.gif

Aš tai tiesą sakant darau šitaip: kas kelios naktys tepuosi padus driclor'u [pramuša man prakaitas, bet gal ir biški mažiau], ryte kojytes plaut, stipriausiu galimu atrasti rutuliniu/pieštukiniu/purškiamu išdažyt, kai tik kažkur nuėjusi turiu galimybę `išsiauti` iš batų taip ir padarau [jeigu labai baiminuosi dėl kvapo, tam iš karto purškiu su kalio permanganatu arba tiesiog naudoju antras kojines, vakare batus išpurškiu tuo pačiu permanganatu [nepagailiu], palieku batus `vėdintis` kur nors balkone, kojytes nusiplaut, driclor'as ir miegot.

Smagu būtų, kad būtų stebuklingas kažkoks receptas, lengvas ir užtikrintas, bet, deja, rodosi, nėra.

Beje, į batus tas jau tikrasis dvokesys turi savybę `įaugti`, todėl jokie purškimai nepadės, jiems vos sušlapus išlenda vėl. Tuomet reikia batus arba išskalbti [kuo didesnėje įmanomoje temperatūroje] arba iškaitinti [ant radiatoriaus, saulėje ar dar kažkur]. Ne kiekvienai batų porai tas taikytina, bet kai kuriose tikrai tas kvapas dingsta ilgesniam laikui. Aš taip net kelioninius atnešiotus gerai batus išsiploviau, vadinasi, įmanoma cool.gif
lauriuksis
turiu ir as sita problemele,pazastys tiesiog slapios,niekas nepadeda.
astulka1
QUOTE(lauriuksis @ 2012 05 08, 15:55)
turiu ir as sita problemele,pazastys tiesiog slapios,niekas nepadeda.
*

o tai Driclor nebandet?
siaip dar Vichy produktai gerai padeda, ten irgi yra toks tepamas kremas, kuri reikai tepti viena karta i savaite nakciai.
aukse555
sveikos smile.gif
mano didziausia beda yra ranku prakaitavimas verysad.gif ir ko tik neisbandziau, niekas nepadeda verysad.gif gal kas turi kokiu patarimu?
Fejafeja
QUOTE(aukse555 @ 2012 05 09, 10:55)
sveikos smile.gif
mano didziausia beda yra ranku prakaitavimas verysad.gif ir ko tik neisbandziau, niekas nepadeda verysad.gif gal kas turi kokiu patarimu?
*

Labas Aukse
Pasiziurek AHC30 forte, kuris specialiai skirtas pedu ir ranku odai, nes paprasti antiperspirantai yra per silpni . Pati tai jo nesu bandzius, as tik pazastims skirta naudoju, bet gautais rezultatais esu patenkinta.
thumbup.gif
Informacija galesi rasti http://www.antiperspirantai.lt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.