Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gausus prakaitavimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
namiseda
QUOTE(rapture @ 2008 07 30, 16:06)
o gal cia yra kokiu pasikausciusiu zmoniu, nes pas gydytoja nuejus su tokiais nusiskundimais tai tik isvarys lauk kaip aikstinga poniute, kuri nezino ko nori  blink.gif
*

Reikia nueiti pas natūralios medicinos žinovus,jie tikrai neišvarys ir nepavadins poniute 4u.gif Kur pinigus moki,ten ir pagalbos ir supratimo daugiau gali tikėtis tongue.gif O šiaip tai protingiausia būtų išsivalyti organizmą,pagerti kokių kapsulių arba arbatų-tokių,kurios šlakus ir kitokį brudą iš organizmo valo-tikrai padeda-sumažėja prakaitavimas ir svarbiausia jo bjaurus kvapas dingsta mirksiukas.gif
pupele99
o ar neturi problemu su skydliauke?
Omrum
prakaitavimas ypač naktim vienas pirmu TBC požymiu, neišgydytos infekcines ligos požymis,,kai kuriu vitaminu trūkumas, išsekimas , ir daug daug priežasčių tai kad tirtis būtina , jei nepadės viena gydytoja padės kita tik reikia norėt gaut tą pagalbą wink.gif
liepsnele
Gali buti vienas is grybelio pozymiu. Mano mamai taip buvo, pasirodo, pirty vasara uzsikrete, o islindo tas grybas tik ziema doh.gif
*panteriuke*
..as tai naudoju ahc ir man tfu tfu tfu,per visa naudojimo laikotarpy nebuvo nej issausejimo nej jokiu demeliu,as tiesiog naudoju viska pagal instrukcija..,na kartais jei pasitaiko netycia per daug uzlasinu ant servetuko,tai paniezti,bet ir tai tik ryte pabudus,po duso viskas susitvarko.

meow
tau gerai, man tai visaip buna. kartais lyg ir nieko, kartais niezti ir grauzia... bet kazkaip nepergyvenu del to labai. svarbiausia, kad prakaitas nebeaplanko thumbup.gif
jau pamirsau, ka reiskia vaikscioti slapiomis pazastimis. drabuziu spalvos kardinaliai pasikeite. isvis, gyvenimas mielesnis pasidare thumbup.gif
meskiniukas
turiu ir as sia beda,dar plius skydliaukes tiroiditas,tai ir tas kazkiek paskatina prakaitawima,kaip gelbetis,is uzsienio parsisiust tai nemoku priemones geros cray.gif cray.gif cray.gif gal lt kokiu geru yra?
oveja
o kuris geresnis ar ahc ar driclor?nes zadu uzsisakyti tik kuri dar galvoju.
meow
QUOTE(oveja @ 2008 11 10, 17:33)
o kuris geresnis ar ahc ar driclor?nes zadu uzsisakyti tik kuri dar galvoju.
*

o vat i si klausima tikrai negaliu atsakyti. manau, vienos sakys kad ahc, kitos, kad driclor. man atrodo, kad abu panasiai veikia, tik ahc yra 20 arba 30. vienas silpnesnis, kitas stipresnis. dar skiriasi tuo, kad ahc reikia su kokia servetele ar dar kuo pasitepti, o driclor kaip rutulinis dezodorantas.
jei kazka pamelavau, tai kitos mane gal pataisys.
*panteriuke*
as tai manau,kad jie abu yra geri,tiesiog as kai nebandziau dricolo,tai nuomones apie ji neturiu..,o ahc tai tikrai superinis.. thumbup.gif
ir beje ji galima ne tik pazastim naudoti..,siaip tai jei nori suzinoti daugiau paskaityk praeita tema.. 4u.gif
oveja
koks pilnas pavadinimas ahc yra?
*panteriuke*
AHC 20 sensitive,as sita naudojau,zinau kad dar yra AHC 30..
baltoji!
Teko ir man Driclor naudot, is Anglijos atsiunte. Pirmais kartais idealiai. Paskui nebeveike schmoll.gif O dar tas grauzimas... Plius galimas vezys - man tai per didele kaina.
oveja
AHC 20 sensitive koks brangus paliginus su driclor doh.gif
Alinva
Galima prisijungt? Turiu bėdą su kojų prakaitavimu... Kažkiek buvo padėjus kurį laiką ąžuolo žievė, bet nežymiai. Vasarą problema kaip ir nepastebima, na bet jau žiemą... valandą pabūni su batais, baisu nusiaut. Panašu, kad problemėlė paveldėta. Bet vis tiek žiauriai nemalonu... šlepetes apsiauni, pabūni, iš karto kvapas... nors atrodo, nesukaista, nieko, bet matomai prakaituoja ir susigeria. Nepriklauso nuo pluošto, nuo nieko. Vaikystėj dar smagiau - nusiplauni kojas po šiltu vandeniu, apsiauni vilnones kojines, kol nueini iki lovos, kojos ledinės ir šlapios - suprakaitavę.
Eisiu domėtis, ką ten rekomenduojat nuo tokių bėdų smile.gif
oveja
QUOTE(Alinva @ 2008 11 15, 21:01)
Galima prisijungt? Turiu bėdą su kojų prakaitavimu... Kažkiek buvo padėjus kurį laiką ąžuolo žievė, bet nežymiai. Vasarą problema kaip ir nepastebima, na bet jau žiemą... valandą pabūni su batais, baisu nusiaut. Panašu, kad problemėlė paveldėta. Bet vis tiek žiauriai nemalonu... šlepetes apsiauni, pabūni, iš karto kvapas... nors atrodo, nesukaista, nieko, bet matomai prakaituoja ir susigeria. Nepriklauso nuo pluošto, nuo nieko. Vaikystėj dar smagiau - nusiplauni kojas po šiltu vandeniu, apsiauni vilnones kojines, kol nueini iki lovos, kojos ledinės ir šlapios - suprakaitavę.
Eisiu domėtis, ką ten rekomenduojat nuo tokių bėdų smile.gif
*

esu dirdejus padeda kojas pamirkiti citramone i vandeni 10tab idejus galim biski druskos citrinos,ir palaikyti apie 1h siltam vandeni.tikrai padeda ir taip i sav 1-2kartus pameginkit thumbup.gif
*panteriuke*
QUOTE(oveja @ 2008 11 15, 15:36)
AHC 20 sensitive koks brangus paliginus su driclor doh.gif
*

bet juo galima ne tik pazastis teptis..,ir beje cia gal viena is nedaugelio ji naudoju,tai apie ahc jokiu pasaliniu poveikiu negirdejau..,o va apie dricola........
Alinva
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 11 17, 09:37)
bet juo galima ne tik pazastis teptis..,ir beje cia gal viena is nedaugelio ji naudoju,tai apie ahc jokiu pasaliniu poveikiu negirdejau..,o va apie dricola........
*

O aš paskaičiau ankstesnę temą... tai abiejų panašūs poveikiai: paniežti, paberia ir pan, nes abiejų pagrindinė medžiaga ta pati.
O dėl citramono... jei į savaitę 1-2k reikia mirkyt, tai aš nusišausiu doh.gif man miegui laiko trūksta, o čia dar rasti valandą pamirkymui doh.gif ir taip kiekvieną savaitę doh.gif Plius klausimas ar padės... nuo ąžuolo žievės man tik šiek tiek sumažėjo, bet ne pranyko prakaitavimas, o kvapas taip ir nedingo. Miegodavau kiekvieną naktį su kojinėm pilnom ąžuolo žievės.
*panteriuke*
4u.gif
QUOTE(Alinva @ 2008 11 17, 20:51)
O aš paskaičiau ankstesnę temą... tai abiejų panašūs poveikiai: paniežti, paberia ir pan, nes abiejų pagrindinė medžiaga ta pati.
O dėl citramono... jei į savaitę 1-2k reikia mirkyt, tai aš nusišausiu  doh.gif man miegui laiko trūksta, o čia dar rasti valandą pamirkymui  doh.gif ir taip kiekvieną savaitę  doh.gif Plius klausimas ar padės... nuo ąžuolo žievės man tik šiek tiek sumažėjo, bet ne pranyko prakaitavimas, o kvapas taip ir nedingo. Miegodavau kiekvieną naktį su kojinėm pilnom ąžuolo žievės.
*

Mama kazkada broliui pirkdavo toki tepaliuka,jis jam tikrai padedavo,juo tepdavosi,man regis,karta i diena,ant svariu kojyciu..,jis vadinasi TEIMURO tepalas,tokia zalia dezute,pats tepaliukas baltas,tepa kojinas..,nalabai pamenu ar jis gydomasis ar tik tam kartuj padeda..,galite isbandyti.... 4u.gif

tiesa dar "mokoseptinas" ar kazkaip panasiai..
beskaiste
galiu isiterpti.prakaitavimas yra is vidaus kylanti problema,o ne isorine.pradeti reikia nuo organizmo valymo.kai issivalai organizma--dingsta visi blogi kvapai.rekomenduociau pasidometi HOLY TEA arbata
Alinva
QUOTE(beskaiste @ 2008 11 17, 22:49)
galiu isiterpti.prakaitavimas yra is vidaus kylanti problema,o ne isorine.pradeti reikia nuo organizmo valymo.kai issivalai organizma--dingsta visi blogi kvapai.rekomenduociau pasidometi HOLY TEA arbata
*

Taip taip, pageri kelis metus tokią arbatą ir įsitaisai alergiją... turiu gyvą pavyzdį. Negersi - blogai, gersi, dar blogiau. Tai geriau neprasidėsiu.
O šiaip, kvapą sukelia bakterijos, gyvenančios prakaito liaukose. Taip kad organizmą valyk nevalęs, čia ne organizmo problema kvapas, o bakterijų smile.gif
Vitra
O tai gausiai bėgantis nedvokiantis skystis yra gerai? g.gif
oveja
QUOTE(Alinva @ 2008 11 18, 08:36)
Taip taip, pageri kelis metus tokią arbatą ir įsitaisai alergiją... turiu gyvą pavyzdį. Negersi - blogai, gersi, dar blogiau. Tai geriau neprasidėsiu.
O šiaip, kvapą sukelia bakterijos, gyvenančios prakaito liaukose. Taip kad organizmą valyk nevalęs, čia ne organizmo problema kvapas, o bakterijų smile.gif
*

nesuprantu ko tada noryte tas netinka tas netinka jums duoda patarymus kad pagelbetu draugiskai,jei neturit noro nieks nepades g.gif
Alinva
QUOTE(oveja @ 2008 11 18, 13:50)
nesuprantu ko tada noryte tas netinka tas netinka jums duoda patarymus kad pagelbetu draugiskai,jei neturit noro nieks nepades g.gif
*

Na man klausimas, jei čia merginoms, kurioms problemos su prakaitavimu, pasiūlytumėt paprastą dezodorantą panaudot, ar labai visos džiaugsmingai priimtų? Jei man per valandą-pusę sugeba suprakaituot ŠVARIOS kojos taip, kad kvapas mirtinas (beje, nieko neveikiant, nevaikštant, tik sėdint apsiavus bet ką), negi manot, kad tikrai reikia žaisti su visokiom arbatėlėm (su kuriom ojoi kaip galima organizmui pakenkti)?
Taip, citramoną išbandysiu, kaip bandžiau n+k dezodorantų, plovimų, vonelių kremų ir pan. Bet atrodo, į šią temą kreipiausi ne liaudiškų priemonių norėdama.
Kažkaip maniau, kad merginos, kurios turi rimtų prakaitavimo problemų, bus supratingesnės, juk aš jums nesiūlau paprastų dezodorantų...
Sylvergirl
na vienintelis ne liaudiskas ir turbut efektyviausias patarimas butu Driclor isbandyti. Mane jis isgelbejo nuo pazastu prakaitavimo... ji reikia tepti retai,kelis kartus per savaite, o prakaitavima sustabdo visiskai.. nzn kaip del koju, bet manau tikrai efektyviai sustabdytu ar sumazintu prakaitavima..
beje, galima is manes ir isigyti jei nori smile.gif tiesiog kreipkis smile.gif
Vega_
QUOTE(Alinva @ 2008 11 18, 20:13)
Na man klausimas, jei čia merginoms, kurioms problemos su prakaitavimu, pasiūlytumėt paprastą dezodorantą panaudot, ar labai visos džiaugsmingai priimtų? Jei man per valandą-pusę sugeba suprakaituot ŠVARIOS kojos taip, kad kvapas mirtinas (beje, nieko neveikiant, nevaikštant, tik sėdint apsiavus bet ką), negi manot, kad tikrai reikia žaisti su visokiom arbatėlėm (su kuriom ojoi kaip galima organizmui pakenkti)?
Taip, citramoną išbandysiu, kaip  bandžiau n+k dezodorantų, plovimų, vonelių kremų ir pan. Bet atrodo, į šią temą kreipiausi ne liaudiškų priemonių norėdama.
Kažkaip maniau, kad merginos, kurios turi rimtų prakaitavimo problemų, bus supratingesnės, juk aš jums nesiūlau paprastų dezodorantų...
*

4u.gif puikiai tave suprantu, mane tik kankindavo pažastų prakaitavimas, bet kokių atveju tai labai nemalonu ar rankos, ar kojos, ar pažastys
mano draugė būtent šiai bėdai išbandė diclor ir liko labai patenkinta, kojos neprakaituoja, o jos ir kvapas neitin malonus kojų būdavo, nes visą dieną praleidžia su sportiniais bateliais
aš pati diclor naudoju nuo pažastų prakaitavimo, toks jausmas, kad būčiau išsilaisvinusi nuo daugelį metų mane varžiusių grandinių, nes kai neturi dėl ko kompleksuoti esi laisvesnis, labiau pasitiki savimi, žinoma gal tai ir sveikatos nepriduoda, bet ar nervai kasdieniniai dėl šlapių iki alkūnių rankų priduoda sveikatos cool.gif arba mozojimasis tais antiperspirantais n kartų per dieną g.gif
Alinva
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 11 18, 19:40)
na vienintelis ne liaudiskas ir turbut efektyviausias patarimas butu Driclor isbandyti. Mane jis isgelbejo nuo pazastu prakaitavimo... ji reikia tepti retai,kelis kartus per savaite, o prakaitavima sustabdo visiskai.. nzn kaip del koju, bet manau tikrai efektyviai sustabdytu ar sumazintu prakaitavima..
beje, galima is manes ir isigyti jei nori smile.gif tiesiog kreipkis smile.gif
*

Žiūrėsiu, dar porą savaičių teks palaukt, kol į vilnių persikraustysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vega_ @ 2008 11 18, 20:15)
4u.gif  puikiai tave suprantu, mane tik kankindavo pažastų prakaitavimas, bet kokių atveju tai labai nemalonu ar rankos, ar kojos, ar pažastys
mano draugė būtent šiai bėdai išbandė diclor ir liko labai patenkinta, kojos neprakaituoja, o jos ir kvapas neitin malonus kojų būdavo, nes visą dieną praleidžia su sportiniais bateliais
aš pati diclor naudoju nuo pažastų prakaitavimo, toks jausmas, kad būčiau išsilaisvinusi nuo daugelį metų mane varžiusių grandinių, nes kai neturi dėl ko kompleksuoti esi laisvesnis, labiau pasitiki savimi, žinoma gal tai ir sveikatos nepriduoda, bet ar nervai kasdieniniai dėl šlapių iki alkūnių rankų priduoda sveikatos cool.gif arba mozojimasis tais antiperspirantais n kartų per dieną  g.gif
*

Na su pažastim pas mane mažiau bėdos, bet kvapas irgi neprastas, maikučių daugiau, nei dieną, jei karšta, neužsidėsiu, o ir megztukai tik porai dienų, jei prigludę doh.gif Bet kadangi dėmės tik per pusę delno, tai tiesiog rankų nekilnoju per daug... o va kad išsiauti svečiuose baisu, tai jau kitas klausimas doh.gif
Laisvė
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 10, 11:06)
turiu ir as sia beda,dar plius skydliaukes tiroiditas,tai ir tas kazkiek paskatina prakaitawima,kaip gelbetis,is uzsienio parsisiust tai nemoku priemones geros cray.gif  cray.gif  cray.gif gal lt kokiu geru yra?
*

Autoimuninis tireoiditas ir mane jau keletą metų vargina. Gausus pažastų prakaitavimas būtent su tuo ir susijęs. Turiu aš įsigijusi tų priemonių, stabdančių prakaito išsiskyrimą, bet nedrįstu iki šiol naudoti - ar sau nepakenksiu? Juk prakaitavimas susijęs su sutrikusia skydliaukės veikla, t.y. lemia jį vidinės priežastys, o aš jį bandyčiau stabdyti iš išorės. Gal kas išbandė tokį atvejį?
jolka1224
sveikos
QUOTE(meow @ 2008 11 10, 11:20)
jau pamirsau, ka reiskia vaikscioti slapiomis pazastimis. drabuziu spalvos kardinaliai pasikeite. isvis, gyvenimas mielesnis pasidare thumbup.gif
*

va aš irgi taip pat noriu jaustis, noriu, kad mano drabužių spalvos taip pat pasikeistų.eisiu ieškot info kur jūsų išvardintas priemones galima nusipirkti.
UgNeliuke
na mergytės, jungiuosi prie jūsų. perskaičiau visą praeitą temą ir dedu dideles viltis, nors ir nelabai tikisi.
jau gavau drichlor, tai vakare išbandysiu ir vėliau parašysiu, ar tikrai tai stebuklas.smile.gif
Indrajaa
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 11 09, 20:10)
cia as praeitoj temelej parasiau,tik va poto iskart temele uzdare..,tai perkeliu cia.....
    ..."...as tai naudoju ahc ir man tfu tfu tfu,per visa naudojimo laikotarpy nebuvo nej issausejimo nej jokiu demeliu,as tiesiog naudoju viska pagal instrukcija..,na kartais jei pasitaiko netycia per daug uzlasinu ant servetuko,tai paniezti,bet ir tai tik ryte pabudus,po duso viskas susitvarko"...
*

O kurį AHC naudoji? Jų gi yra keletas rūšių
*panteriuke*
QUOTE(Indrajaa @ 2008 11 25, 17:05)
O kurį AHC naudoji? Jų gi yra keletas rūšių
*

AHC 20 sensitive..
oveja
QUOTE(UgNeliuke @ 2008 11 25, 15:42)
na mergytės, jungiuosi prie jūsų. perskaičiau visą praeitą temą ir dedu dideles viltis, nors ir nelabai tikisi.
jau gavau drichlor, tai vakare išbandysiu ir vėliau parašysiu, ar tikrai tai stebuklas.smile.gif
*

gavau r as pirmadieni ta vakare pasitepiau ir kagi jus galvojat antradieni sausa jokio prakaito thumbup.gif .tik norejau paklausti kas kiek dienu jus tepat?
Papildyta:
QUOTE(jolka1224 @ 2008 11 25, 00:28)
sveikos

va aš irgi taip pat noriu jaustis, noriu, kad mano drabužių spalvos taip pat pasikeistų.eisiu ieškot info kur jūsų išvardintas priemones galima nusipirkti.
*

as pirkau ebay mirksiukas.gif
jolka1224
QUOTE(oveja @ 2008 11 26, 10:03)
as pirkau ebay mirksiukas.gif
*

aš taip pat iš ebay pirkau, jau laukiu nesulaukiu kada čia man paštininkė atneš.nuriu sutinkti šventes sausomis pažastimis.
oveja
QUOTE(jolka1224 @ 2008 11 26, 14:40)
aš taip pat iš ebay pirkau, jau laukiu nesulaukiu kada čia man paštininkė atneš.nuriu sutinkti šventes sausomis pažastimis.
*

kiek mokejot? ax.gif

Vitra
QUOTE(oveja @ 2008 11 26, 10:03)
gavau r as pirmadieni ta vakare pasitepiau ir kagi jus galvojat antradieni sausa jokio prakaito thumbup.gif .tik norejau paklausti kas kiek dienu jus tepat?
[

Aš jau tik kokį kartą per savaitę pasitepu, o kai pamirštu, tai ir vieną kartą per dvi savaites... Kai pradėjau naudoti, tepdavau du kartus per savaitę.
jolka1224
QUOTE(oveja @ 2008 11 26, 15:51)
kiek mokejot? ax.gif
*

15 eurų, plius 5 eurai siuntimas.
meow
ziuriu, kad musu gretos vis dideja biggrin.gif kai dabar salta, tai dricloru iki triju savaiciu galiu nesitepti. bet komfortas neispasakytas. drabuziai kardinaliai pasikeite. nuotaika pakilus. pas medikus tenka dabar pasilankyti, tai nebesigediju, kad pazastys slapios. vienu zodziu, gyvenimas grazus ir sviesus pasidare biggrin.gif
UgNeliuke
QUOTE(meow @ 2008 11 27, 21:23)
ziuriu, kad musu gretos vis dideja biggrin.gif  kai dabar salta, tai dricloru iki triju savaiciu galiu nesitepti. bet komfortas neispasakytas. drabuziai kardinaliai pasikeite. nuotaika pakilus. pas medikus tenka dabar pasilankyti, tai nebesigediju, kad pazastys slapios. vienu zodziu, gyvenimas grazus ir sviesus pasidare biggrin.gif
*

as va jau du vakarus tepiausi, bet dar vistiek prakaituoju. nebetaip stipriai, bet dar vistiek slapia. viena pazasti daugiau g.gif
tepsiuos ir toliau ir labai tikiuosi kad pades smile.gif
oveja
QUOTE(UgNeliuke @ 2008 11 27, 23:16)
as va jau du vakarus tepiausi, bet dar vistiek prakaituoju. nebetaip stipriai, bet dar vistiek slapia.  viena pazasti daugiau g.gif
tepsiuos ir toliau ir labai tikiuosi kad pades  smile.gif
*

o man suveike gerai vakare pasitepiau ir kita diena sausos pazastis,kur taip budavo tik iseik is namu iki parduotuves ir viskas grizus megztuka tuoj keisti
meow
kiekvienos organizmas viska skirtingai priima. man pvz iskart sustabde prakaitavima, o panteriuke, kiek pamenu, tai ilgokai vargo, kol jai pradejo veikti. reikia tureti kantrybes. vienoms anksciau suveikia, kitoms veliau. svarbiausia, kad suveikia, o tada tai rojus. net nebeprisimeni, kaip jausdavaisi, kai slapios pazastys budavo.
ugNeliuke, pamatysi, viskas bus ok mirksiukas.gif
*panteriuke*
QUOTE(UgNeliuke @ 2008 11 27, 23:16)
as va jau du vakarus tepiausi, bet dar vistiek prakaituoju. nebetaip stipriai, bet dar vistiek slapia.  viena pazasti daugiau g.gif
tepsiuos ir toliau ir labai tikiuosi kad pades  smile.gif
*

Pades,pades nepergyvenk.., 4u.gif svarbiausiai tuo dalyku reikia tiketi..,vien pasiteplioti negana..,zinau ka sakau,savo kailiu isbandziau..
Wika 111
Man asmeniskai geras antiperspirantas purskiamas nuo stipraus parakaitavimo "HIDROFUGAL FORTE". thumbup.gif
Vitra
QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 02, 15:34)
Man asmeniskai geras antiperspirantas purskiamas nuo stipraus parakaitavimo "HIDROFUGAL FORTE".  thumbup.gif
*

O man jis nepadėjo.. schmoll.gif
Wika 111
QUOTE(Vitra @ 2008 12 02, 15:39)
O man jis nepadėjo..  schmoll.gif
*

O kas padejo ? g.gif
Vitra
QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 02, 15:46)
O kas padejo ?  g.gif
*

Tik driclor...
Alinva
QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 02, 14:34)
Man asmeniskai geras antiperspirantas purskiamas nuo stipraus parakaitavimo "HIDROFUGAL FORTE".  thumbup.gif
*

Žinom, šiek tiek pradeda, jei nekaršta diena ir intensyviai nevaikštai. Čia pažastims. Jei intensyviau pajudi ar karšta - vis tiek dėmės. Kojoms nepadeda visai.
jolka1224
žiūriu, kad visos daugiau diclor naudojat, o gal kas turit ir ahc20 sensitive?
Vitra
QUOTE(jolka1224 @ 2008 12 03, 00:24)
žiūriu, kad visos daugiau diclor naudojat, o gal kas turit ir ahc20 sensitive?
*

Driclor daugiau naudojam, nes jo lengviau gauti Lietuvoje, be to, man atrodo, kad ir pigesnis...
*panteriuke*
Taip,taip,dricolas isties pigesnis..,nezinau kaip ten jis veikia,kaip atrodo,kuriam laikui uztenka..,
na o ahc yra skyscio pavidale,ji reikia lasinti ant vatos serveteles ir "tapsnoti" pazasti,naudoju jau gal apie 6men ir dar kazkur puse buteliuko liko,jo talpa 30ml...
gal jis brangesnis del to.kad ji ne tik pazastim galima naudoti.. blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.