Papildyta:
QUOTE(bingo23 @ 2010 06 22, 09:12)
o kaip su nakties miegu?
mano nuomone kad butinas toks miegas, bet yra vaiku kuriu tikrai nepaguldysi, versti miegoti arba guleti gal neversciau savo vaiko, nes man kai buvau maza pietu miegas budavo katastrofa ir pavz darzelyje isguleti nemiegant vaikui buvo ziauriai sunku...
mano vaikui be pietu miego net neisivaizduoju kaip gyventi reiktu
Nuo kokiu 2,5m nemigdau pietu. Nes diiiidele problema uzmigdyti budavo, pietu miegelio uzmigdavo tik vakare, o po tokio "pietu" miegelio nakciai nunuvarysi gult iki vidurnakcio. Dabar be pietu miegelio eina vakare miegoti 21-22 val.
Mums 4 metai ir sekmingai miegam,ji pati nuluzta ,dziaugiuosi,bet atsikelia pailsejusi,geros nuotaikos
nemiega nuo 2m, nes neimanoma uzmigdyti, todel neprievartauju, nes ,manau, pakanka 11-12h miego nakti. Gulasi 21:00, pabunada 8:30. Nepastebejau, kad butu suirzes.Jei nuvargtu dienos metu, tai galbut ir uzmigtu, bet dabar neuzmiega, reiskia nenuvargsta.
Mano mažyliui beveik 4 metai ,bet miega pietų.Kai tik nepamiega,būna suirzęs ,piktas.Vyresnė dukrytė,jau gimnazistė,bet ir ji nepraleidžia progos pusvalanduką numigti ir naujomis jėgomis mokosi toliau
Na zinoma vaikuciui reikalingas pietu miegas, mes patys isvargstame ir mielai prigultume viduti darbo dienos, vaikutis isvargsta dvigubai greiciau. As visada stengiuosi suderinti visas isvykas su miegeliu, ir jei reikia paguldau anksciau, kad ir valandeliai (pilnai uztenka). Ir zinoma vaikai ar net paauglei tikrai ne vienas ir ne du, grize is mokyklos eina prigulti, ir namatau cia nieko keista.
Buna dienu kai paguldau dukryte, o ji neuzmiega pora valndu, tiesiog guli, o paskui keliasi, aisku tada jau 7-8val vakare luzta ant sofutes, arba buna pikta, irzli.
Manau,kad tikrai būtinas,būna dienų,kad nepamiega,tai paskui pyksta,zirzia ir vakare reikia anksti guldyti
Dar būtinas
butinas miegas, nes po to nedatraukia iki vakaro
Pietu miegas yra butinas.As pati mielai diena pasnaudziu
aisku yra ir tokiu enerdzaizeriu vaiku,kurie gali anksti keltis ir visa diena lakstyt... dukt be pietu miego,,,bet tevai nulusta pirmiau nei vaikas
mano mergyte nemiega pietu nuo kokiu 2 metu ir 4 men. ne visada, bet dazniausiai nemiega. nakty ismiega 12-13 val. jei pamiega pietu miegelio, nakciai sugeba uzmigti tik 23val
sveikos,
mūsų panikė atsiradus sesutei (vyresnėlėi tuomet buvo 1,5 m) pradėjo vis rečiau ir rečiau miegoti pietų miego, bet jos variantas būtent tas, kad jei numiega pietų miego, tuomet nusislenka naktinis užmigimas iki 1-2 h nakties
maniskis 3,5 jei ne miega diena, tai vakare visada be nuotaikos.
Guldau abu vaikus pietu miegeliui, jei, vyresnelis nemiega, tai bent val ramiai paguli, bet dazniausiai tas ramus pagulejimas buna 3 val miegelis
Mums miegas nėra būtinas, bet vaikas yra žymiai geresnės nuotaikos, kai pamiega, taigi visada stengiamės miegot, nebent esame svečiuose ir nelabai yra tam galimybių
mano coliukei miegelis tai butinas:)
jei as darbe, ir ji buna BE MANES NAMIE, TAI BE ,MIEGO IKI 19 VAL ISTRAUKIA, BET PIKTA;) O JEI AS NAMIE - TAI ZMONISKAI - NUO 14 IKI 17 VAL MIEGAM, O PASKUI IKI 22 VAL ZAIDZIAM. RYTE AR MIEGA AR NEMIAGA PIETU TAI 07.30 KELIASI. TAI AS GALVOJU, KAD VAIKAMS IKI MOKYKLOS PIETU MIEGO REIKIA, KAIP BEBUTU:)
Manau kad butinas ,bet maniskis neiega nors tu ka.Darzelyje kankinasi ,gaila vaiko:(nors ir ilgai guli bet miegelio neori.
Manau miegas yra būtinas visiems
Butinas
nors musiskis nuo2 metuku nemiegodavo ,pro reta nuluzdavo bet retai. pradejo eiti i darzeli rudeni ir pradejo miegoti
Manau butinas,vaikas auga daug kuom domisi ir nervus sistema vaiko isvargsta,o miegant ilsisi juk
maniske irgi namie nemiega, darzelyje miega, bet vakare uzmiega velai apie 23val.
As irgi manau kad butinas tas miegelis, ale ka daryti kai 3 metuku mergyte niekaip neuzmiega
Tada vakare 20.30 jau bandom migdyti, ale ir vel ta pati situacija - vel be 21.30 neuzmiega
kazkur skaiciau straipsni,kad vaikui miegant geriau vystosi smegenis ar kazkas panasaus...
maniškiui 3,5 darželyje miega pietų, bet jei neina į darželį tom dienom dažniausiai net neguldau, nes vakare tada neužmiega be 23 val. ir dieną sunkiau susiplanuoti ar kažką nuveikti..
[quote=sidrulka,2012 01 04, 02:54]
sveikos, mūsų panikė atsiradus sesutei (vyresnėlėi tuomet buvo 1,5 m) pradėjo vis rečiau ir rečiau miegoti pietų miego, bet jos variantas būtent tas, kad jei numiega pietų miego, tuomet nusislenka naktinis užmigimas iki 1-2 h nakties [/quote pabandyk sudeliot kitaip dienotvarke,anksciau keltis rytais,vakare pasivaiksciojimas lauke ir miegot 21 val o diena kartu su mama ir sese,bet jauciu pas jus namie iprasta eit miegot velai ir keltis jau palei vidurdieni tai ko tiketis is vaiko
Miegas yra gerai,tik vat ,kad tie vaikuciai taip nenori miegoti.Mes ir vargstame,paguldau 1val,tai kartais uzmiega kokia 3 ar 4val,paskui vakare ilgai nemiega
bent manajam tai tikrai i nauda pietu miegelis,nes jei nepamiega dazniausiai vakare buna irzlus,neklauso,sunkiai susikalbet mums sekasi tada
Maniškei 5, daržely miega ir namie stengiuosi migdyti. Nebent ryte atsikelia kokią 10 val arba turim nenukeliamų planų pietų miego metu, tada jau leidžiu nemiegot, bet guldau 8 vakare (o šiaip apie 10).
Maniskiui 5, bet mes dar einam pogulio, nes jis 7 ryte jau pabunda
butina, nes vaikas pailsi nuo visu pusdienio ispudziu, todel likusi dienos dalis nebuna varginanti.
mano mergytej tik geguze sueis 4 metukai, bet su dienos miegu pas mus nuolatine problema. NEnori miegoti, kankinasi, nors matau kad vakare buna perdaug suirzuzi, bet kaip su ja kovoti?
Miegelis, mano manymu, vaikams reikalingas. Mano mergyte tuoj bus 2metuku, bet miegame be problemu. O sunui greit 5, tai miega tik darzelyje, namuose niekaip neuzmiega
manau, priklauso nuo vaiko, kiek ir kokio miego jam reikia. maniškiai abu nemiegaliai, naktimis miega po 8-9 val., tai dieną būtinai migdau. Jei per stebuklą naktį išmiega kokias 11 val., tai dieną be šansų užmigdyti, ypač vyresnėlę (4,5 m.). o jei nemiega ji, tai ir mažius (2 m.) paskui sesę
Maniske 5mete visai nebemiega dienomis, net darzelyje. Vakare luzta apie 7 ir ryte keliasi apie 7. Jei nori vakare kur iseiti kartu, tai be sansu... Ir ka daryti?
manau kad reiketu vaikuciui pailseti ir pamiegoti pietukus.. maniske 3, 2 metu namie nelabai nori, darzely lengviau eina miegoti.. bet as nenusileidziu.. reikia pamiegoti, nes po to neina vakare net susikalbeti, kokie oziukai buna...
Manau, vaikuciams pietu miegas labai reikalingas. Nors man nevisada pavyksta suguldyti vaikus savaitgali diena, uztad turiu laisvus vakarus, nes visad vakare eina anksciau miegoti ir ismiega iki savo iprasto kelimosi laiko.
mums 3 metukai, kiek žinau darželyje užmiega be problemų, namuose tik nenorei, bet vistiek guldau nors trumpam, nes po 40 minučių miego atsibunda išsimiegojus ir patenkinta.
Sunkiai mums su pietu miegeliu
Mano 5metis beveik nemiega pietų miegelio (darželyje retai kada užmiega, namie dar rečiau..). Keliamės prieš 8 val., užmiega prieš 22 val. Savaitgaliais pamiega ilgiau, bet ir užmiega vėliau
QUOTE(Moxe @ 2012 04 10, 15:19) Mano 5metis beveik nemiega pietų miegelio (darželyje retai kada užmiega, namie dar rečiau..). Keliamės prieš 8 val., užmiega prieš 22 val. Savaitgaliais pamiega ilgiau, bet ir užmiega vėliau Mums beveik 6 m. ir einam miegelio, ir dar po 2 val ismiega, eina gulti 21 val tik uzmiegam turbut 22 val. o ryte 7 val vos dar pakeliu, maniskiai miega myli ir patinka miegoti
Mano dukra nemiega pietų miego nuo 2 metų. Jeigu netyčia pavyksta "nulaužti", tai ji parpia apie 3-3,5 val. Jei pažadini anksčiau, tai pikta kai nežinia kas. O vakare tada labai didelė bėda, nes ji nenori miego iki 1-2 val nakties
manau kol vaikas dar mazas ,jam yra butinas pietu miegas ,nes sitaip jis pailsi ,stipreja nervu sistema ,buna geriau nusiteikes
Maniske nuo 2 kazkur nebemiega diena... Manau, kad nelabai pavargsta, uztat apie 9 val. keliasi ir eina miegot apie 21 val.
mūsiškė nuo 1,5 metukų gal nebemiega nors tu ką, būdavo guli guli bet nemiega...greit 4 m. ir kartais matau kad tikrai gerai būtų nors prigulti šiek tiek, nes būna zirzalas, bet....nelabai išeina, o jeigu kada užmiega po kokios 1,5 val. gulėjimo tai atsikelia piktesnė negu atsigulė...
Nemiega nuo 2 metų ir nematau reikalo, jei visą dieną judri ir linksma, o naktį ramiai miega.
|