Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar būtinas popiečio miegelis?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Živilikė
Labukas,mergaitės,
Aš čia iš viso pirmą žinutę rašau,bet galiu pasiporinti apie savo mažiaus pietų miegą,žinokit,mes jam į galvą įkalę,kad jeigu miegos pietų miego,tai greičiau užaugs...o tas mažius ir tiki ,ir žiauriai tiki,išmiega po 3-4 valandas. smile.gif Aišku tik vienas dalykas dar yra,mes einam i darbukus su savo vyriškiu taip aknstokai,tai ir savo spindulėlį keliam 7 val.iš ryto,gal dar ir dėl to nori miegoti dieną,bet abu su diduku sugula,pasižiūri Tom and Jerry multikus ir parpia sau abu.O vakare miegelio apie 22 val.einam smile.gif
jokubaite
QUOTE(ofa @ 2005 01 21, 11:27)
man tai iki siol mistika cool.gif , kaip darzelyje aukletojos uzmigdo juos? blink.gif  namie taigi niekaip neiseina susitarti, kad pamiegotu, tai ir nemiegam jau seniai
*

Mano merge 4 metų be jokios mistikos darže parpia po kelias valandas, nes kai einam daržan keliam ją prieš 7 - ias. O kai būnam namie knarkia ryte iki 10 - os valandos - tai ko benorėti, kad pokaitį miegotų. schmoll.gif
O vyresnėlis nuo 3 mėn. tik krtą per dieną miegodavo, o pietų miegą 1 erių metų metė. yess.gif Tikrai sutinku, kiek vaikų, tiek miegų ax.gif
*Vaiva*
Zivilike, kvieciame prisijungti prie penkiameciu burelio stai cia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=16364 4u.gif
Vijone
Mano berniokas jau nuo 4metu nebemiega, bet nakti miega nuo 9vakaro iki 8,15 ryto, todel sakyciau uztenka, o dar i darzeli eina i nemiegancia grupe, nes man kazkaip gaila vaiku, kai jie tenai vos ne puse laiko lovoje praleidzia. Maziukam tai reikia pietu miegelio, bet 6,7 metuku vaiku tai tikrai gaila, nes didesne ju dalis jau pietu nebemiega smile.gif
Almusia
QUOTE(Živilikė @ 2005 01 21, 16:32)
bet galiu pasiporinti apie savo mažiaus pietų miegą,žinokit,mes jam į galvą įkalę,kad jeigu miegos pietų miego,tai greičiau užaugs...o tas mažius ir tiki ,ir žiauriai tiki,išmiega po 3-4 valandas. smile.gif 

O žinok jūs savo mažojo neapgaudinėjat... medicina įrodžiusi, kad vaikai auga miegodami... štai dėl ko miegas toks svarbus kūdikiams, kurie pramiega po 14-18 val. ir žinoma didesniems vaikams jis taip pat svarbus...
zarija
4u.gif
na mano mazasi-didysis irgi miega pietu miega nuo 2val -4 val. labai ivairiai. Bet ir tenka pakovoti del to miego. As va esu isitikinus, kad dar pradinukam reikia pietinio pogulio, kad ir labai trumpo. Na o jei pasakau, kad pamiegos ir augs geriau, greiciau uzaugs, tai man atrezia:
- as noriu but mazas!!
Gal kad mazesni broli turi g.gif bet ka tenka ir man atsigulti su vaikais "GROZIO" miegelio mirksiukas.gif
Aist
Mazasis dar miega (nors stengiuosi zadinti po 1,5 val., kad paskui vakare greiciau uzmigtu). O pries pora menesiu pastebejau, kad vyresneliui sunku uzmigti diena, prasivarto valanda, bet neuzmiega, tai dabar jau nebemiega. Uztat vakare greit uzmiega.
La Mariposa
Pas mane kartais miega kartais ne, jei uzsizaidzia tai ir netrugdau ax.gif O jei bastosi nuo vieno kampo i kita tada Saldziu sapnu ax.gif
edvina
Darželyje kartais užmiega, o kartais tik paguli. O namuose jau nuo keturių metų nebemiega.
Eri-ka
Maniske nors yra keturiu metuku, bet stengiuosi paguldyti pietuku, nes be pietu miego vakare neimanoma susitvarkyti, tiek isdykusi, tiek verksniuke, todel kol galit patarciau migdyti. 4u.gif
line
Manajam greit treji, bet jau koks pusmetis, kai nemiega namuose pietų. Darželyje tokios problemos nėra, bet savaitgaliais... Bandau ir pati kartu gultis, ir prieš pietus pasivaikščioti eiti, bet užminga labai retai. Mano nuomone, tokio amžiaus vaikams pietų poilsis reikalingas, nors tomis dienomis anksčiau eina gultis vakare, ilgiau pamiega iš ryto, vis tik būna irzlesnis.
starka
QUOTE(line @ 2005 03 23, 11:07)
Manajam greit treji, bet jau koks pusmetis, kai nemiega namuose pietų. Darželyje tokios problemos nėra, bet savaitgaliais... Bandau ir pati kartu gultis, ir prieš pietus pasivaikščioti eiti, bet užminga labai retai. Mano nuomone, tokio amžiaus vaikams pietų poilsis reikalingas, nors tomis dienomis anksčiau eina gultis vakare, ilgiau pamiega iš ryto, vis tik būna irzlesnis.
*

Mano panelytei virš trijų metukų tai miega kaip reikalas,jei darželi mažai poguliuko būna,tai savaitgaliais pietučių kaip duoda po tris valandas
aktore
mano abi mazyles miega pietu miega,vyresnele iprato lopselyje, o mazyle miega kelis kart dienoj smile.gif priespieciu,pavakariu miegas pas mus yra biggrin.gif
nneringa
Dičkė darželyje miega - o namie nuo 3 metų schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif net vasarą doh.gif nebent lūžta....
Rustė
MŪSIŠKIAI TAI MIEGA DARŽELYJE IR GERAI, NES PAILSI, NAMIE TAI NEMIEGA JEI SAVAITGALĮ, NA KARTAIS IR PAVYKSTA PAMIGDYT, NES JEI PERSIDŪKSTA TAI Į VAKARĄ SUSIKALBĖTI NESIGAUNA
Jurgitasim
Mes visai nemiegam pietu.Ir darzely nemiegam, tik pagulim...
edvina
Pas mus geriausias pietų miegas tai važiavimas su mašina, jei ir nelabai toli (koks pusvalandis užtrunka kelionė) nulūžta beveik visada. Tad jei kur susiruošiam važiuoti visada pagrindinis daiktas mūsų kelionėj būna pagalvė.
vasarėja
maniskei 3.5 tai miega ir darzeli ir namie bent pora valandu.
Bruknelyte
O mano vyresneliui irgi 3,5metu , bet jis pietu miego nemiega. Gal del to, kad darzelio nelanko. Bet uz tai vakare griuna apie 20val miegot smile.gif
arden
maniškis lanko darželį, tai niekur nedingsi, tenka miegoti, va savaitgaliais sunkiau, bet vis vien, kad ir vėliau, bet nugrūdu pamiegoti
alex
Nemiega nuo 3 metu smile.gif
oksė
QUOTE(alex @ 2005 05 02, 16:02)
Nemiega nuo 3 metu :)
*

[SIZE=14] Mums jau kvetveri, o pietų dar miegam ir kuo daugiau tuo geriau.
Norwile
kaip gerai kad vaikai miega g.gif
mano tai nenuvarysi nz kaip reikia
darzelyje taip pat nemiega visai ji sako As ramiai guliu.
baltavarna
Dukra nepamenu kada nustojo miegoti pietų---na, ne miegalė buvo.Bet darželyje uzsnūsdavo,bendras reikalas toks.Bet be džiaugsmo. ax.gif
Jaunylis keturmetis anksti nustojo miegot pietų miegelio,maniau jau ir viskas.Bet išėjom į darželį...Ir ką jūs manot?Aga,pietų miegelio krenta pirmas ir kai jau žadina,tai jam dar būna mažokai miego...Ten džiaugiasi,kad jokių problemų...Na,o namuose...Nė mintelės apie dienos miegą.Labai retai,išimtinais atvejais.Jei važiuojam mašina...arba kai mama prigula šalia---kartais,beje,nulūžtu pirmoji,tada vaikas žadina:"motin,baik pasaką" smile.gif ...
verdana
Mano jaunesnioji miega kasdien ir namie ir darželyje, o vyresnis tik darželyje, namie niekaip nepriverčiu. Vakar turėjau daug darbo, tai vieną paguldžiau vienam kambary, kitą kitma ir kaip nekeista po 20min. abu jau miegojo. Gal oras paveikė? g.gif
lizi

Dukrytei 4 metukai, na darželyje ji priversta miegoti,tai ir miega, bet savaitgaliais niekaip neišeina pietų pamiegot. Bet pastebėjau tokį dalyką, pareina iš darželio pamiegojus pietų, tai paskui vakare labai sunku anksti paguldyt, nemiega nors tu ką, o va savaitgalį, kai nemiega pietų miego, tai vakare kaip krenta devintą valandą ir iki ryto miega ramiausiai smile.gif
Tik tak
Manoji šešiametė miega ir darželyje (nors ten dažnai kiti vaikai trukdo), ir namuose bent 1,5 val. biggrin.gif
*Varlė*
Maniškis darželyje miega kaip užmuštas. Auklėtojų klausiu ar ilgai miega, ar užmiega (nes manie tai problema). Tai jos nustebusios sako: užmiega pirmas, atsikelia paskutinis. Kadangi jis miegalius, tai jam leidžiam ilgiau pamiegot ir žadinam paskutinį.

Va tada tai aš patyriau šoką blink.gif : darželyje miega, gerai valgo, o namie nors tu ką schmoll.gif . Užmiega tik itin pavargęs. Kartais visai nemiega (kas atsiliepia vakare), nevalgo. Vienu žodžiu: darželis mus gerai visais atvejais.
langana
Maniškis irgi darželyje miega, o namie tik jei mirtinai nusikalęs pavakare nulūžta. Bet jau tada aš stengiuosi neleisti užmigti, nes vakare be dvylikos nenuguldysi sad.gif . Man atrodo, kad darželyje veikia "bandos jausmas", todėl ir miega, ir valgo geriau biggrin.gif
Meida X
Maniškis jau nuo 3 metų pradėjo protestuoti prieš pietų miegą. Bet prikalbinu...dažniausiai. biggrin.gif Jeigu visiškai nepasiduoda įkalbamas, tai lieka nemiegojęs, bet čia tik savaitgaliais ir kai po ligos namuose būna. Darželyje priverstas miegoti, nors maždaug kas antrą dieną skundžiasi, kad ten nenori miegoti. ax.gif
Šiurpė
O mano 5-metis. namie po 2-3val miega, o darzely ne. Uztai darzely valgo, o namie ne. Suprasi cia biggrin.gif
mamyte_Ewa
Mano penkemete jau nebemiega. O jaunesnioji 3 metuku dar vis miega.
user posted image
user posted image
user posted image
sigitac
Mes nemiegam, ir tik saugom, kad neuzmigtu pats pietu. Jam uztenka 10min nuluzti, kad pasikrautu keliom valandom, vat tada ir vargstam, neuzmiega iki vidurnakcio ir nakti atsikelia...Negerai mano vaikui daug miegucio biggrin.gif
zika1
Na o mano mergyte(4,5m.) darzelyje miega kiekviena diena,bet va kai neina i darzeli tai miega tik tada kai as kartu miegu,ir labai jautri jau neatsikelsi,jeigu nori kad vaikas pamiegotu,tai tada pokaicio miegam abi smile.gif .
mamutas
Mano vaikuciai nemiega nuo mazdaug 2 m., nors darzely miega rolleyes.gif Namie yra idomesniu uzsiemimu, be to, ir ne taip labai pavargsta kaip darzely nuo burio vaikuciu ir veiklos. Ai koks skirtumas, mieg ajie ar ne, kad tik linksmi butu.
viro
Turim du berniukus 4 ir 6 m.Mazesnis pietu miego noretu miegoti,betdidesnis nuo 4 m.nemiega.Tai nemiega ir mazesnis.
Žiedė
mano dicke nemiega pietu nuo pusantru metu, bet uztat snaudzia darzelyje tongue.gif
sandralita
maniskis 3m.bet pietu nemiega.uztai vakare 7 val luzta savo meskinus apsikabines.man toks rezimas labai patinka.gal tu saviski nemigdyk pietu,o vakare anksciau nustatyk miego laika ir grieztai i lova guldyk.is pradziu oziuosis,o po to ipras ir atsiras iprotis tokiu laiku uzmigt.
Etina
Mums 3 metai, miegam pokaituką kažkur nuo 14 val iki 17 val ax.gif
anaid79
Mano dukrytei 5m.,bet pietų miego jau seniai negula.Per pietus miega tik daržely.Tiesa,kartais,kai aš pati laisvą dieną prigulu,tai būna,kad ir ji kartu užmiega,bet tai būna laaabai retai biggrin.gif
SANTA
Mano vienai 6 ,o kitai 2 metukai ir abi ismiega pietu miego po 3-4 val thumbup.gif .Mazoji net pati pasipraso miegelio smile.gif
arden
maniškiui beveik 4, jau seniai namuose pietų miego nemiega, o daržely suveikia bandos jausmas ir miega, bet kita vertus namuose būdamas miega iki 9-10 val, o į darželį keliasi prieš 7
Karin
Mums 1metai ir 3 menesiai,ir vis dar miegam po 2-3 kartus per diena+ visa nakti apie 10 valandu,o kai nemiega tai stoga nuo namo kelnoja lotuliukas.gif
la vita
mes būdamos namie retai kada pietukų miegam, nebent sirguliuojam. Bet kai būnam darželyje, dažniausia ten miega, na bet juk ir kelias anksčiau, gal dėl to ir miega tų pietų g.gif
~Gitana~
Mano mažiukei tuoj 4 metukai, bet pietukų mes jau nebiegam nuo 2 metukų ir jaučiamės labai puikiai thumbup.gif
Ugnužė
Aš labai norėčiau, kad miegotų pietų - po to visai kitaip jaučiasi. Bet maniškė jau nuo 2 metų nebemiega. Darželyje miega - namie ne. Bet kai mes būnam namie, tai ir ritmas sutrinka, nes aš pati miegalė ir savaitgaliais miegu iki 11, tai ir dukrytė , matyt, derinasi ax.gif
Nuokata
Mano mergina miega pietu miega labai mielai.Priprate jau prie darzelinio rezimo,tai apie 13 val.einam miegot,o vakare 21.30 val.jau miega. smile.gif
dominyka3
Maniskis nuo 3metu nebemiega pietu.Gal ir nebutu problemos,bet pradejo lankyti darzeli.Kai tik pradeda aukletojos kloti lovas,mano vaikas pradeda verkti.Mes ji graziuoju kalbinam kad gali tik atsigulti,pasiimti knygute pavartyti.Visi vaikai miega, o maniskis sedi vienas prie stalo. g.gif
TIKESIU
O mano ir mazoji 2-ju ir didysis-6 dar miega,ir visai tam nesispyrioja.Didysis kartais net ilgiau uz mazaja ismiega
Grytė
Na, mano princesė nuo 3 metukų turi 1-2 "laisvadienius" nuo pietų miego biggrin.gif T.y. miega apie 5 dienas per sav. Namie jai lengviau užmigt nei daržely. O jei pavyksta užmigt ten, tai tik į miego galą, kai kitus vaikus jau kelia doh.gif Gal įspūdžių jai ten per daug ir negali užmigt.
Bet tomis dienoms, kai nemiega, tai nuo pavakario būna irzlesnė ir piktesnė nei miego dienomis unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.