"Šaltinių namai" Vilniuje. Gla yra įsigyjuių?
yra
Tai kad tų gyventojų per visą projektą gal net du ar trys
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 21, 08:29) Tai kad tų gyventojų per visą projektą gal net du ar trys na taip, gyventoju neperdaugiausiai:) bet del to labai ir nepergyvenam.. erdviau:D o pliusu ir minusu yra visur:)
Aš tai pergyvenčiau, nes jei nelabai kas gyvena, tai kai pradės įsikelinėti po truputį, mažiausiai 5 ar daugiau metų gyvensite nesibaigiančiuose remontuose. O tai nekokia perspektyva. O ir išlaikymo kaštai didesni, nes apsauga tai kainuoja. Kiek ji kainuoja dabar mėnesiui?
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 21, 10:23) Aš tai pergyvenčiau, nes jei nelabai kas gyvena, tai kai pradės įsikelinėti po truputį, mažiausiai 5 ar daugiau metų gyvensite nesibaigiančiuose remontuose. O tai nekokia perspektyva. O ir išlaikymo kaštai didesni, nes apsauga tai kainuoja. Kiek ji kainuoja dabar mėnesiui? daugumoje namu ta remontu perspektyva nusimato:) be to kai kurie butai yra su pilna apdaila. nors ir negyvenami. o mokesciai priklauso nuo kvadratiniu metru skaiciaus bute:) uz apsauga apie 30-40 lt su parkingu..
man tai įdomu kiek tie namai ilgai stovės? nes gi pastatyti ant šaltinių, nežinosi kiek realiai tie pamatai laikys.
O bent jau žinai kas ten iki tol sėkmingai stovėjo? Kažin kaip nesusmego per tiek dešimtmečių
Pasiziurejau "Saltiniu namu" butu planus, maniau, bus laisvu kiek nori, galima rinktis, o cia beveik visi raudona spalva pazymeti - parduoti
QUOTE(Novilunio @ 2010 07 28, 18:25) Pasiziurejau "Saltiniu namu" butu planus, maniau, bus laisvu kiek nori, galima rinktis, o cia beveik visi raudona spalva pazymeti - parduoti Na, as jau gera pusmeti ten gyvenu, ir nors musu laiptineje "raudonu" butu yra puse, gyvenam tik 2iese visoje laiptineje:D tad neaisku kaip cia istiesu su tais kaimynais ir pardavimais:) QUOTE(Ausraju @ 2010 07 29, 08:11) Na, as jau gera pusmeti ten gyvenu, ir nors musu laiptineje "raudonu" butu yra puse, gyvenam tik 2iese visoje laiptineje:D tad neaisku kaip cia istiesu su tais kaimynais ir pardavimais:) domofonas neveikia jau menesi laiko, neva tai meistras neatvaziuoja niekaip. del blogo santecnikos pajungimo ,supelyjo sienos., grezia nuolat jei ne vienoje puseje tai kitoje, o garso izoliacija tikriausiai isvis nedaryta??? butai tusti laukia pirkeju ir panasu ,kad dar ilgai lauks... ? graziai atrodo tik is isores. ko ir galima buvo tiketis... gaila.. ,nes visgi tikejomes kokybes..
O apie traukinius tai nzn, mano draugai gyvena Saltinio g. netoli tu namu,bet niekada negirdejau as pas juos triuksmo pravaziuojancio traukinio
Man tie namukai labai grazuciai:)) noreciau ten gyventi QUOTE(Mishenok84 @ 2010 10 10, 17:47) O apie traukinius tai nzn, mano draugai gyvena Saltinio g. netoli tu namu,bet niekada negirdejau as pas juos triuksmo pravaziuojancio traukinio Man tie namukai labai grazuciai:)) noreciau ten gyventi As asmeniskai del kokybes nesiskundziu:) tegul tik visur buna taip gerai, kaip pas mus:)
Girdėjau gandų, kad žiemą parkingas visas plaukia, viena didėlė bala, pelyja sienos. Ar tai tiesa? Pats mastau apie buto pirkimą Šaltinių namuose, bet tokie gandai tikrai nedžiugina
QUOTE(nanardas @ 2011 08 29, 12:17) Girdėjau gandų, kad žiemą parkingas visas plaukia, viena didėlė bala, pelyja sienos. Ar tai tiesa? Pats mastau apie buto pirkimą Šaltinių namuose, bet tokie gandai tikrai nedžiugina visai nenustebčiau Papildyta: QUOTE(Subjektyvi @ 2010 07 28, 11:01) kitos technologijos buvo, manau žymiai rimčiau žiūrėjo į pamatus nei dabar - kad greičiau ir pigiau, neštų technines sąlygas ir vsio. |