Labutis, pasirinkau tokią antrašę, kad paskutiniu metu,gal jau koks geras pusmetis,jei ne daugiau, mane kamuoja baimė susapnuoti ką nors tokio nemalonaus,gal net baisaus, po to puolu žiūrėti į sapnininką, ir jei pamatau,kad reikšmė būna nekokia,tai sugadina nuotaiką visai dienai,galvoju apie jo reikšmę, kad ir šiąnakt, susapnavau tokį sapną, kad važiuoju su sena savo mašina, ir patenku į nedidelę avariją, sužeistų nėra, tik aplamdyta svetima mašina, paskui pagalvoju,kad reiks taisyti savo mašiną (realiame gyvenime ją iš tikrųjų reikia taisyti,o dar geriau iš viso naują pirkti,apie tai ne vieną ir ne du kartus buvo diskutuota),po to dar aplamdytąją svetimą,bet nėra pinigėlių, tai juk už taisymą sumokės draudimas, o su savo senosios netaisysiu,nes neapsimoka,per daug kainuos ir t.t.,paskui atsikėlusi pagalvoju,kad gerai,kad nėra sužeistų, ir kad kažkas perspėja,kad reikia būti atsargesnei (ko saugotis,tai
Aš manau, kad jeigu sapnuoji tai, apie ką kalbi ir galvoji (tavo atveju problemos, susijusios su automobiliu) - tai nereiškia nieko, išskirus tai, kad ši problema tiesiog "užvaldė" tavo mintis. Tu tiesiog labai nori atsikratyti seno taisytino automobilio ir tas troškimas persekioja tave net miegant.
Tu teisingai darai, įtikinėdama save, kad sapno reikšmės nereikia toli ieškoti, nes tos reikšmės, iš sapininkų būna teisingos tik tuo atveju, kai kažką susapnuoji staigiai, be asociacinio ryšio. Man panašiai neseniai buvo. Turėjom prastas buto duris, ir aš vis sapnuojau, kad ateina plėšikai ir viską išneša. Bijojau nerealiai. Štai įstatėm naujas šarvuotas duris ir sapnai liovėsi.
Na ir šiaip,stengiuosi save įtikinti,kad net be asociacinio ryšio sapnai parodo mūsų pasąmoningas baimes bei mintis, ir nėra jokios mistikos, bet ne visada tai sekasi,kartais pagalvoju,kad tiesiog kvaila
|