Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagalvėlės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4
Kozete
Labas visoms,
gal turite kokių puikių idėjų kaip pasisiųti, nusnerti originalių pagalvėlių.
Na tokių kaip būna nerealiai gražių lino parduotuvėse ir kitur.
Carmen
user posted image

user posted image
Irunia
Čia pririnkau šio bei to idėjoms 4u.gif

http://www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=89305
Irunia
O čia mano menas.... ax.gif

http://www.7ya.ru/photos/private-showphoto...&PhotoID=815993
Kozete
Labai gražu. O gal kas ir kokių iškarpėlių turite?
Nes nesu siuvusi nežinau net nuo pradėti? smile.gif
Irunia
Tiesą pasakius, niekada nieko nesu darius pagal iškarpas... ax.gif
Kažkaip viskas ekspromtu išeina.
Pasidarai vieną pagalvėlės pusę tau patinkančiu metodu - siuvinėji, mezgi, neri ar aplikacijom. Tada išsikerpi tokio pat dydžio nugarėlę. Susiuvi iš blogos pusės, paliekant skylutę išvertimui. Po to prikemši kokių nors liekanų (dažniausiai nuo visokių rankdarbių) ir susiūni iki galo.
Galima aišku daryti užvalkalėlį su sagom, užtrauktukais, lipniom juostom. Galima pagalvėlėse "laikyti" pižamas mirksiukas.gif
murrrka
Ką jūs padarėt!!!!!!! Atidarėt naują temą apie pagalvėles... Aš esu pakvaišus dėl jų
... Jūs norit, kad aš užsidaryčiau namuose ir jas siūčiau?.. Gal ir būtų nebloga idėja, bet ir taip aš jų nespėčiau visų pasidaryt... Galima apsibliaut...
Jumi
QUOTE(Kozete @ 2005 07 03, 13:17)
Labai gražu. O gal kas ir kokių iškarpėlių turite?
Nes nesu siuvusi nežinau net nuo pradėti?  smile.gif
*

Na kam iskarpeles wink.gif
Jei nedrasu is pradziu gera medziaga gadinti tai imk koki megiama,bet jau sena uzvalkaliuka pvz vienspalvi wink.gif Nerk ivairiu formu kvadratelius,skrituliukus,trikampukus (na,kokius 7 ) prisiuk prie uzvalkaliuko, is blogosios puses tose vietos kur nerinukai uzsiuti uzvalkaliuko medziaga iskirpk - gausi kiaurarastuka thumbup.gif Jei niuru,dek ivairius ryskius medziagu gabalelius(kiekvienam vis kitokia spalva) Toks uzvalkaliukas buvo mano pirmasis blush2.gif Tiesiog turejau megiama linini uzvalkaliuka,kuri sugadino suo,tad teko suktis is padeties pries mama doh.gif biggrin.gif biggrin.gif Deje,foto nera sad.gif
dar viena ideja ant pagalveles uzsiuti dzinsine kisene, ja pasiuvineti karoliukais...
dar ideja- issiuvineti ivairius uzrasus ...na kad ir "MANO" biggrin.gif blush2.gif
Carmen
Megztos-nertos pagalvėlės (idėjos)

user posted image

user posted image

user posted image

Kozete
Man dar buna tokios labai gražios, kur paprastai pasiutos, na gal ten su kokiu užsegimu, o aplink, palei pakraštėlį, tokia susukta juostele (nemoku net aprašyti), o ant galo kutai.
Kozete
Ir aš radau visai tokią nieko pagalvėlę, tik nėra schemučių.

user posted image
Kozete
Ir dar viena
user posted image
Kozete
O čia schemutė

user posted image
Kozete
Radau ir prieš tai įdėtos pagalvėlės schemutę:

user posted image
Kozete
user posted image
Carmen
user posted image
mergina
QUOTE(Irunia @ 2005 07 03, 20:20)
Tiesą pasakius, niekada nieko nesu darius pagal iškarpas...  ax.gif
Kažkaip viskas ekspromtu išeina.
Pasidarai vieną pagalvėlės pusę tau patinkančiu metodu - siuvinėji, mezgi, neri ar aplikacijom. Tada išsikerpi tokio pat dydžio nugarėlę. Susiuvi iš blogos pusės, paliekant skylutę išvertimui. Po to prikemši kokių nors liekanų (dažniausiai nuo visokių rankdarbių) ir susiūni iki galo.
Galima aišku daryti užvalkalėlį su sagom, užtrauktukais, lipniom juostom. Galima pagalvėlėse "laikyti" pižamas  mirksiukas.gif
*

KOkia gera mintis -pagalveleje pizamas laikyti thumbup.gif
Jumi
Dar kelios idejos.Si karta siutos thumbup.gif
Kozete
Ta dešinėje pusėje labai graži, tik turbūt sudėtinga būtų tokią pasisiūti.
Jumi
Kozete, tokia pasisiuti visai nesudetinga. Galima naudoti adymo technika, o galima ta viduriuka uzsiuti ant virsaus. Man rodos tame vidury sagutes biggrin.gif Jei siusi idomesniu formu, spalvu tai ir pagalveles skirtingos gausis.
Kozete
Įdėsiu dar keleta pagalvėlių:
user posted image
Kozete
Kaip pasidaryti tokius kutus prie pagalvėlių:

user posted image

Jumi
QUOTE(Kozete @ 2005 07 27, 10:51)
Kaip pasidaryti tokius kutus prie pagalvėlių:

user posted image
*

cia klausimas apie kutu ar tik teigimas g.gif g.gif biggrin.gif ??
Kozete
tik dabar pamčiau, kad neįsidėjo sad.gif
Ir nebeatsimenu kuriam psl. mačiau

Gal žinote kaip tokią susuktą virvutę pasidaryti ir gale kutai, kad būtu.
Būna tokios gražios kaip šilkinės atrodančios.
Jumi
QUOTE(Kozete @ 2005 07 27, 13:28)
tik dabar pamčiau, kad neįsidėjo sad.gif
Ir nebeatsimenu kuriam psl. mačiau

Gal žinote kaip tokią susuktą virvutę pasidaryti ir gale kutai, kad būtu.
Būna tokios gražios kaip šilkinės atrodančios.
*

tokiu graziu silkiniu su visais kutais ieskok parduotuvese kur prekiauja medziagom,uzuolaidom,siuvinejimo siulais,sagom,na visu tokiu geriu wink.gif Maciau pirkti bet kainos neatsimenu.
O jei noretum paprastesniu siuliuku tai gali pabandyti pasidaryti.. pabandysiu paieskoti savo issaugotuose lobynuose,bet nesu tikra kad turiu doh.gif
Kozete
Nesupratau???
Ką tik nerodė paveiksliuko, o dabar vėl rodo. biggrin.gif

O dėl tų kutų, tai paieškok, gal pamėginsiu ir paprastesnių pasidaryti.
Kozete
Man jos visos tokios gražios su tais kutais smile.gif :
user posted image
Aga
user posted image
Aga
Šitokią galima padovanoti mylimam žmogui, su kokiu išsiuvinėtu užrašu:
user posted image
Šita iš skiaučių labai faina:
user posted image
Gyvūnų mylėtojams:
user posted image

Atsiprašau jei tokios jau buvo, tiesiog visų nebeprisimenu doh.gif
Lorita
Merginos ,gal kas matet kur nors pagalveliu siuvinetu su vaikiskais gyvuneliais?
Minnie
Siuvinėtos kryželiu pagalvėlės...tikiuos nesikartoju:

http://www.7ya.ru/photos/private.aspx?Rubrid=43649&ob=5

murrrka
Štai čia yra labai įdomi ir graži pagalvytė... mirksiukas.gif
http://www.7ya.ru/photos/private-showphoto...&PhotoID=153670
Jumi
QUOTE(N-e-s-t-a @ 2005 08 17, 08:21)

Grazu...bet kainos irgi neblogos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ping
Na manau truputelis kantrybes ir galima ne prasciau pasidaryti pacioms mirksiukas.gif
Kozete
Man tai tos spalvotos su kutais pačios pirmos labai patiko.
Tik vat tų kutų nemoku pasidaryti. Gal kas kur matėte nete kaip juos pasidaryti?
Ping
QUOTE(Kozete @ 2005 08 17, 10:47)
Man tai tos spalvotos su kutais pačios pirmos labai patiko.
Tik vat tų kutų nemoku pasidaryti. Gal kas kur matėte nete kaip juos pasidaryti?
*

Aš moku, bet nežinau ar pavyks pavaiszduoti bandau čia: ax.gif
http://public.fotki.com/dramblis/gls/untitled-1.html

1. pav. Siūlus susuki vienodo dydžio ratuku. Galima sukti ant pvz. kartoninio norimo dydzio kvadratėlio, susukus numauti nuo kartono.
2. pav. Viena susuktų siulu gala prakirpti.
3. pav. kitame gale suimti visus siulus ir suristi kitu siulu (raudonas).
4. pav. SUrisus stipriai siulu virsu gaunasi kutas.
Labai nesijuokit is piesiniu ir raštlevos doh.gif nes neisivaizduoju kaip dar paaiskinti. Galima tiesiok pabandyti su prastais siulais kuriu negaila ir iskart viskas paaiskes. jei kuris pav. neaiskus tai sakyk perpiesiu mirksiukas.gif
Kozete
Na bandysiu. Žiūrėsime kas gausis, gal šiandien vakare.
Zemugne
QUOTE(N-e-s-t-a @ 2005 08 17, 11:12)
Aš moku, bet nežinau ar pavyks pavaiszduoti bandau čia: ax.gif
http://public.fotki.com/dramblis/gls/untitled-1.html

1. pav. Siūlus susuki vienodo dydžio ratuku. Galima sukti ant pvz. kartoninio norimo dydzio kvadratėlio, susukus numauti nuo kartono.
2. pav. Viena susuktų siulu gala prakirpti.
3. pav. kitame gale suimti visus siulus ir suristi kitu siulu (raudonas).
4. pav. SUrisus stipriai siulu virsu gaunasi kutas.
Labai nesijuokit is piesiniu ir raštlevos  doh.gif  nes neisivaizduoju kaip dar paaiskinti. Galima tiesiok pabandyti su prastais siulais kuriu negaila ir iskart viskas paaiskes. jei kuris pav. neaiskus tai sakyk perpiesiu  mirksiukas.gif
*

Dar siūlyčiau prieš viniojant siūlus ant kartono, kur nors perkišti siūlą, o po to, prieš kerpant, jį užrišti (tai būtų kuto viršus, o kirpti reikėtų priešingoje pusėje). Aišku, jei nori margų kurų, gali arba vynioti kelias spalvas, arba prisiruošti siulgalių ir juos raišioti.
Ping
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Tai ten mano gal nevykes piesinelis, bet kerpi ten kur piulo pradzia ir pabaiga, kad virsuje nebutu atsikise. Na bet cia manau pradejus daryti buna aisku.
Is tokiu kutuku galima ir lelytes daryti. Kai buvau mazesne darydavau. Jas paskui galima ant vaikisku pagalveliu prisiuti (cia itk ideja). Tiesiog kai surisi virsu kuto, is likusiu zemiau siulu atskiti r surisi rankutes, jei lele - berniukas, ir kojytes smile.gif
Tikiuosi kas nors suprato. gaila fotikas sugedes, ikelciau pavyzdeli butu aiskiau. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.