Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyro dalyvavimas gimdyme
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
(haina)
ar esat mate kaip kaciukas ziuri i kabanti lasinuka? lotuliukas.gif va sitokiom akim as ziurejau i savo vyruka per gimdyma, jis man buvo didziausia parama, paguoda ir visa kita, man jo lb reikejo, ir dziaugiuosi kad jis tai suprato, visko buvo ir alpimo ir nervu priepoliuku ir viduriavimo ir visa kita...bet mes tai abu isgyvenom ir db dar labiau vienas kita ivertinam... 4u.gif
blondinas Nr.178
QUOTE((haina) @ 2009 08 26, 18:17)
ar esat mate kaip kaciukas ziuri i kabanti lasinuka?
*

o esat mate, kaip lasinukas ziuri i katinuka?
-su baime ir pasislykstejimu...
ingute56
mano irgi dalyvavo abiejuose gimdymuose iki galo,nors pirma karta buvo sakes kad pabus iki prasides pats gimdymas verysad.gif as nepriestaravau,bet paskui pats nebenorejo iseit lotuliukas.gif istikruju labai reikalingas vyro palaikymas,vaikelis juk abieju. abu ir turetu ji pasitikt. thumbup.gif o jei vyras nenori tai i tarpkoji jam niekas ir neliepia ziuret blush2.gif jei tikrai myli ir gerbia savo moteri,tai tik pagerina santykius. nors gal ir ne visiem taip yra g.gif
mėnulis
QUOTE(vetruze @ 2009 08 23, 14:56)
As tai manau vyrai turetu savo darbus daryti
*

Įdomu būtų sužinoti kas gi yra tie vyrų darbai?
Medinis
QUOTE(mėnulis @ 2009 08 27, 09:12)

Labai paprasta. Vyrų darbai yra tie, kurių negali padaryti moterys. Moterų darbai - kurių negali padaryti vyras.
Pradėti vaiką - vyro darbas. Pagimdyti - moters.
Jei būčiau norėjęs padėti moterims gimdyti, būčiau tapęs akušeriu.
mėnulis
QUOTE(Medinis @ 2009 08 27, 09:14)
Labai paprasta. Vyrų darbai yra tie, kurių negali padaryti moterys. Moterų darbai - kurių negali padaryti vyras.
*

Dėl vyrų - moterų darbų - čia jau diskusijos klausimas. Atmeskime vaikų darymo ir gimdymo faktus.
Jums nereikia padėti moterims gimdyti. Galite, bet neprivalote padėti savo gyvenimo partnerei gimdyti. Kaip apsispręsite - tik jūsų asmeninis reikalas.
Bugnu_dama
QUOTE(Medinis @ 2009 08 27, 07:14)
*

O moteriai tame pradėjime dalyvavimas nebūtinas? biggrin.gif
kaaatute
QUOTE(ingute56 @ 2009 08 27, 08:25)
mano irgi dalyvavo abiejuose gimdymuose iki galo,nors pirma karta buvo sakes kad pabus iki prasides pats gimdymas  verysad.gif as nepriestaravau,bet paskui pats nebenorejo iseit lotuliukas.gif  istikruju labai reikalingas vyro palaikymas,vaikelis juk abieju. abu ir turetu ji pasitikt. thumbup.gif  o jei vyras nenori tai i tarpkoji jam niekas ir neliepia ziuret blush2.gif  jei tikrai myli ir gerbia savo moteri,tai tik pagerina santykius.  nors gal ir ne visiem taip yra g.gif
*

mes su vyru buvome nusprendę, kad jis nedalyvaus aplamai gimdyme. Nuvažiavus į gimdymo namus viskas apsivertė aukštyn kojomis-tada nusprendėme, kad vyras bus tik iki kol bus sąrėmiai ir išeis kai prasidės pats gimdymas, tačiau vėliau pats nebenorėjo išeiti. Man gimdymo metu buvo labai svarbus jo palaikymas, buvo gera, kad jis buvo šalia ir bent jau laikė už rankos, tada kai man buvo labai sunku. Mūsų santykiai nuo to, kad jis dalyvavo gimdyme tikrai nepasikeitė, netgi sakyčiau kaip tik tas ryšys tarp mūsų dar labiau sustiprėjo. Ir tikrai nebuvo taip, kaip dauguma sako, kad gimdyme dalyvavęs vyras nebenori daugiau mylėtis su savo žmona, mes abu nekantriai laukėme kada vėl galėsime džiaugtis vienas kitu 4u.gif

QUOTE(mėnulis @ 2009 08 27, 09:12)
*

aha, ir man labai įdomu būtų?

QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 08 27, 12:17)
*

thumbup.gif superinis klausimas
Medinis
QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 08 27, 12:17)

Dalyvavimas būtinas. Bet darbas vyriškas.
Gimdyme vyro dalyvavimas nebūtinas. Darbas moteriškas.

Rašau apie vyriškus ir moteriškus darbus. Jūs nesutinkate, kad šie darbai yra būtent tokie?

Jūsų klausimas nuskambėjo maždaug taip - vinių kalimas į sieną - kas dirba? Žmogus ar plaktukas?
alisia28
QUOTE(Medinis @ 2009 08 28, 12:36)

Rašau apie vyriškus ir moteriškus darbus. Jūs nesutinkate, kad šie darbai yra būtent tokie?

Jūsų klausimas nuskambėjo maždaug taip - vinių kalimas į sieną - kas dirba? Žmogus ar plaktukas?
*

lotuliukas.gif nemaciau nei vieno vyro,galincio pagimdyti vaika, bet daug moteru, mokanciu ikalti vini i siena...
Medinis
QUOTE(alisia28 @ 2009 08 28, 13:22)
lotuliukas.gif nemaciau nei vieno vyro,galincio pagimdyti vaika, bet daug moteru, mokanciu ikalti vini i siena...

Be plaktuko? Šaunu. Vis susitaupo...
mėnulis
QUOTE(Medinis @ 2009 08 28, 13:30)
Be plaktuko? Šaunu. Vis susitaupo...
*

taip taip ... Nėra sienos - nėra kur kalti. Nėra moters, nėra kur ...
Bugnu_dama
QUOTE(Medinis @ 2009 08 28, 09:36)

*

Kodėl vaiko pradėjimas yra vyriškas darbas? tai jei pora nesusilaukia vaiko kaltas vyras, nes negali atlikti darbo?

Kas dėl gimdymo, tai taip, vyro dalyvavimas nebūtinas, tačiau jis gali padėti. Nežinau, gal ne visoms moterims, tačiau įtariu ne man vienai vyro buvimas šalia jaučiant skausmą, malšina jį.
Medinis
QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 08 28, 14:00)
Kodėl vaiko pradėjimas yra vyriškas darbas? tai jei pora nesusilaukia vaiko kaltas vyras, nes negali atlikti darbo?

Grįžkim prie vinių kalimo į sieną. Tam, kad būtų galima vinį įkalti ir iš jos ten būtų naudos, reikalinga vinis ir reikalinga siena. Beje ir tas ir tas turi atitikti tam tikrus parametrus. Bet parametrų atitikimas arba ne nėra darbas. Darbas yra vienies įkalimas.
mėnulis
QUOTE(Medinis @ 2009 08 28, 14:04)
Grįžkim prie vinių kalimo į sieną. Tam, kad būtų galima vinį įkalti ir iš jos ten būtų naudos, reikalinga vinis ir reikalinga siena. Beje ir tas ir tas turi atitikti tam tikrus parametrus. Bet parametrų atitikimas arba ne nėra darbas. Darbas yra vienies įkalimas.
*

Tai va, pasiimi 5 colių vinį ir kali į gipso kartono sieną. bet nepaskaičiavai, parametrai neatitiko, tai ir darbas padarė daugiau žalos nei naudos. lotuliukas.gif
Susirandi kokių 55 metų moterį, kali kali vinį, o vaiko kaip nėr taip nėr. lotuliukas.gif

Jei ką, čia tik šiaip blevyzgos. nebešiukšlinu temos.
alisia28
galima ir be plaktuko, jei jo nera po ranka, galima vini i siena ikalti ir kokiu kitu kietu daiktu, pvz: replemis.
BET velgi, ....apie tuos darbus.
Vieni vyrai yra brandylos, kiti yra uzauge vaikai.Koks vyras kokioje pozicijoje, toks jo ir poziuris i gimdyma, i stebukla,maza stebukleli, per kuri gimsta abieju meiles vaisus.
Bugnu_dama
QUOTE(Medinis @ 2009 08 28, 12:04)
*

Žinot, įrodėt, kad moters apvaisinimas yra vyro 'darbas'. Kitaip tariant, matau iš kurios pusės matot jūs. Ir jei jau kalbant taip tiesiai šviesiai be sienų ir plaktukų, tai taip, vaikas išeina tik iš moters. Ir taip gyvūnijos pasauly yra ir visi tai priima.
Tačiau žmonių santykiai kiek skiriasi. Ir tai, ką vyras pridarė, neprivalo srėbti tik moteris.
blondinas Nr.178
QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 08 28, 16:30)

Tačiau žmonių santykiai kiek skiriasi. Ir tai, ką vyras pridarė, neprivalo srėbti tik moteris.
*

nenori viena srebti, tegu srebia su draugem..
Zivivi
Nenorėčiau, kad vyras dalyvautų. Ar jis būtų šalia, ar už palatos sienos skausmas būtų visiškai vienodas. Speju tik erzintų papildomas spaudimas, kad "Tu gali... tu gali.. stumk...". Beja, maniškis tai žiauriai kratosi ir jokiais būdais nenorėtų dalyvaut visam tam reikale lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žiūrėsim kaip bus. Prieš gimdymą gali daug kas "susišviest" moters galvelėje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 08 28, 16:30)
Ir tai, ką vyras pridarė, neprivalo srėbti tik moteris.
*

Nu gražiausia blink.gif O tai vaikas čia skaitosi vyro srėbalas, ar kaip? Ar čia tipo prašydama vyro dalyvauti gimdyme, jūs jam tarsi keršijate už tai, kad jis nejaučia tokių pačių skausmų? Srėbalas... Patylėtumėt geriau su tokiais argumentais.
blondinas Nr.178
QUOTE(Zivivi @ 2009 09 02, 13:09)

Nu gražiausia  blink.gif  O tai vaikas čia skaitosi vyro srėbalas, ar kaip? Ar čia tipo prašydama vyro dalyvauti gimdyme, jūs jam tarsi keršijate už tai, kad jis nejaučia tokių pačių skausmų? Srėbalas... Patylėtumėt geriau su tokiais argumentais.
*

ir kas idomiausia - nepavykes srebalas, kurio net nesinori srebti ...
Zivivi
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 09 02, 13:43)
ir kas idomiausia - nepavykes srebalas, kurio net nesinori srebti ...
*

Nenuostabu, kad vyrai bijo to srėbalo lotuliukas.gif
Santi10
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 09 02, 10:42)
*

Keista, kas jūs per tipas? g.gif Vaikelį moteris pradeda ne su draugėm ar kaimynėm, o su savo vyru, tad vertėtų jums patylėti apie tokius svarbius gyvenimo įvykius...Arba dar neturite šeimos, arba turite, bet nevertinate schmoll.gif
blondinas Nr.178
QUOTE(Lyra30 @ 2009 09 02, 19:37)
tad vertėtų jums patylėti apie tokius svarbius gyvenimo įvykius...
*

svarbus gyvenimo ivykiai, tai kai zondas Marse aptinka sniego pedsaku.
O pagimdyt gali kiekviena sveika patele.
Ir siaip jau mazint reiktu tuos gimdymus, o tai greit nebus ka valgyt zemej..
amita
Zinot, mane juokas ima is moteru, kurios panasiose temose, cia SM forume, raso, jog neisivaizduoja, kaip jos butu pagimde, jei ju vyrai nebutu dalyvave gimdyme doh.gif Neisivaizduoju, kaip musu mamos galejo mus pagimdyti, juk tuomet apie vyru (turiu omeny ne gydytojus, o sutuoktinius) dalyvavima gimdyme nebuvo net kalbos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
EvitaMaria
Berods, senojoje temoje kažkuris vyriškis paporino, kad "nuo seno gimdymas buvo tik moters ir bobutės reikalas", o aš štai skaitau apie bobutes ir etnografinius jų prisiminimus, ir vos ne kas antra pribuvėja pasakoja, kad ir "anais laikais", ypač, kai prireikdavo pagalbos, dalyvaudavo ir vyrai kartu, padėdavo tiek žmonai, tiek pribuvėjai. O kai kaime nebuvo mobiliakų ir atstumai ilgi, tai ne vienas yra ir pats savo vaiką priėmęs, taip kad požiūris "bobų reikalas" istoriškai kaip ir lieka nepatvirtintas.

O aš iš pradžių galvojau, kad gimdysiu pati viena, bet va kuo ta diena labiau artėja, tuo man labiau dzin, kad nesušukuota ir nepadažyta būsiu, bet va norisi, kad artimiausias žmogus už rankos palaikytų, ir ligoninės personalą pamuštravotų, jei man nebe tas galvoj bus smile.gif Bet kaip jis pats jausis "įvykio metu", taip tegu ir bus.

O dėl seksualumo ir kitų neestetinių niuansų, tai jei kokiam vyrui nuo to atšąla jausmai moteriai, tai, atsiprašant, toks ir mylintis vyras...
Medinis
O jūs namie gimdykit. Vyras jums padės - priims...
Bet kažkodėl norit, kad viskas apie jus, kaip visatos centrą suktusi... Kad vyras medikus "gainiotų". Medikų vietoje būsimus tėvus leisčiau tik iki gydytojų kabinetų, kad galėtų pinigus atiduoti, o toliau - nei žingsnio.
majke
lotuliukas.gif
Pirma vaiki be vyro "prieziuros" pasigimdziau, o kai antram atejo laikas pasauli isvyst, tai vyras nemazai padejo, tiesa sakant, jei medikai nebutu savaitgalio ar kokia ten kita proga uzbaliavoje savo kabinete, tai gal tas vyras ir namie prie teliko ramiai butu pasedejes, ale dabar tai aciu jam friends.gif Ir siaip fajna, kad buvo kartu, smagus prisiminimai (laime, kad sklandziai viskas ejos doh.gif )
Ir kaip paime jis pirmas ta musu maze ant ranku, tai ir dabar man kartais atrodo, kad geriau jis supranta, ko ji nori, nei as pati blush2.gif , o pirmaji tai grynai as viena pati uzauginau... bet tai cia ne del to kad gimdyme nedalyvavo, tiesiog dar ne iki vaiku jam tada buvo biggrin.gif
Bugnu_dama
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 09 02, 08:42)
*

Jei artima draugė paprašytų - pasrėbčiau su ja biggrin.gif .

QUOTE(Zivivi @ 2009 09 02, 11:09)
Nenorėčiau, kad vyras dalyvautų. Ar jis būtų šalia, ar už palatos sienos skausmas būtų visiškai vienodas. Speju tik erzintų papildomas spaudimas, kad "Tu gali... tu gali.. stumk...". Beja, maniškis tai žiauriai kratosi ir jokiais būdais nenorėtų dalyvaut visam tam reikale  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Žiūrėsim kaip bus. Prieš gimdymą gali daug kas "susišviest" moters galvelėje  ax.gif
Papildyta:
Nu gražiausia  blink.gif  O tai vaikas čia skaitosi vyro srėbalas, ar kaip? Ar čia tipo prašydama vyro dalyvauti gimdyme, jūs jam tarsi keršijate už tai, kad jis nejaučia tokių pačių skausmų? Srėbalas... Patylėtumėt geriau su tokiais argumentais.
*

Na matot, kiekvienai skirtingai. Man skausmas labai skiriasi ar įsikibus vyrui į ranką, ar jam stovint koridoriuj.
Ir nereikia išradinėti naujų žodžių biggrin.gif - 'srėbalų'. Įtariu nesat dirigentė, o jei ir esat,forumas - ne vieta diriguoti. Kas dėl keršto - tai nepataikėt... ir vėl. Mano vyro dalyvavimas ar ne - tik jo sprendimas, o ne tai, kas mano galvoj šviečiasi biggrin.gif.
birzelis78
Jei moteris nenori, kad vyras dalyvautu, tai taip reikia ir daryti-nesibrukti per prievarta. Bet jei nepriestarauja (ar net pageidauja), tai, manau, reikia dalyvauti. Pats dalyvavau-tikrai nesigailiu. Nors ir gimdymas buvo labai sunkus, su komplikacijomis, bet tikrai neapsunkinau daktaru-nereikejo manes gaivinti ar vyti is palatos:) Dar net ne tik draugei, bet ir gydytojai sugebejau padeti smile.gif Smulkiai visko nepasakosiu, bet turejau ka veikti ir buvau reikalingas. O vyrukai, kurie pasisako "grieztai pries", tai didele dalis tik iesko pateisinimo savo bailumui.
EvitaMaria
Mano vyras tai po kursų nusprendė būtinai dalyvauti, viską konspektavo, domėjosi, kokie ten masažai, kaip ten turi vaiko galvutė teisingai įsistatyti ir t.t. O jau kai veiksmas vyks, tai sakė, matysim pagal situaciją. Svarbiausia, manau, kad nebūtų jokios prievartos, nei iš vyro, nei iš moters pusės.

O dar bajeris su tais kursais, draugė pasakojo, kad kai jie buvo, tai kelios poros atsistojo ir išėjo iš salės pasipiktinusios, kad filmuką apie gimimą parodė - tipo žiauru ir amoralu.. Hmm.. Kam jie tada ėjo į tuos kursus, ppt prezentacijos pažiūrėti?
Orkinta
Mano brolis dalyvavo savo vaiko gimdyme. atsimenu gryzus jam is ligonines tiek ispudziu buvo, pasakojo kaip viskas vyko.Zmona jo stipri, laikesi nereke, nesinervavo, butu ramiai ir be jo pagimdzius. Bet esme tame, kad brolis didziuojasi nugalejes savo baime (taip taip baime, manau tik del jos vyrai atsisako dalyvauti gimdyme) ir nors pats sako, kad gal naudos is jo ir nebuvo taciau tai labai pakeite jo pacio mastyma. Pirmiausia jis pabrezia, kad pamate kokia stipri jo zmona. Antra apskritai pamate kaip tas vaikas gimsta, nes girdeti pasakojimus, matyti filmus ir tik protu suvokti, kad vistik is moters gimsta vaikas yra viena, o visa tai pamatyti gyvai, yra kas kita. O i klyna ziureti jo niekas neverte, nors pats sako, kad tai jo visai nesuslykstino, juk tai gyvenimas, tiesiog elementari tiesa, kurios normalus subrendes vyras nebandys paneigti ar apsimesti, kad jau jo zmona ar drauge gimdo kitaip (graziai, svariai...).
Man paciai arteja gimdymas, labai noreciau, kad vyras dalyvautu, vien todel, kad labai bijau skausmo, bijau ligoniniu, daktaru, svirkstu...Pokolkas vyras teigia, kad nenori dalyvauti ir prisipazysta, kad bijo. Bijo to vaizdo, mano skausmu. Bet ju bijau ir as. Tik esme ta, kad as pabegti niekur negaliu. Todel tikiuosi bent tokios pagalbos is jo, pasedejimo salia, palaikymo uz rankos, nes zinau, kad man bent jau bus ramiau, saugiau.
O Medinio pasityciojimas, kad negi vyras ligonineje reikalingas tik delto, kad "pavaikytu" daktarus man siek tiek keistas. O kad ir delto? Jus cia matot kazkoki vyro pazeminima, kad galbut reikalui esant jis pasakys svaru zodi gydytojui ar seselei? Juk kalba eina ir apie jo vaiko sveikata. Zinant, kad buna abejingu daktaru, kuriuos reikia paskatinti. Tai jei vyras bent jau tuo pasirupins tai jau yra didele pagalba. Jei jums nuo to karuna nukris tai tada as isvis abejoju ar jums rupi tas gimdymas, zmona ar vaikas apskritai.
Realybe
QUOTE(amita @ 2009 09 04, 17:37)
Zinot, mane juokas ima is moteru, kurios panasiose temose, cia SM forume, raso, jog neisivaizduoja, kaip jos butu pagimde, jei ju vyrai nebutu dalyvave gimdyme  doh.gif  Neisivaizduoju, kaip musu mamos galejo mus pagimdyti, juk tuomet apie vyru (turiu omeny ne gydytojus, o sutuoktinius) dalyvavima gimdyme nebuvo net kalbos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Tikrai! thumbup.gif As irgi taip manau ir visai nenorejau pati,kad vyras dalyvautu gimdime. Man tai visai nepriimtina,nei jis padetu,nei ka,susitvarkiau ir pati ir visai nenorejau,kad matytu,nes jokio grozio ten nera. Nuostabu,kai gimsta naujas zmogus,bet nuo senu laiku vyrai tame nedalyvaudavo,nebent budavo kazkokia ipatinga situacija. Man daug svarbiau,kad vyras po to padetu priziuret vaika kaip tik imanoma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amita @ 2009 09 04, 17:37)
Zinot, mane juokas ima is moteru, kurios panasiose temose, cia SM forume, raso, jog neisivaizduoja, kaip jos butu pagimde, jei ju vyrai nebutu dalyvave gimdyme  doh.gif  Neisivaizduoju, kaip musu mamos galejo mus pagimdyti, juk tuomet apie vyru (turiu omeny ne gydytojus, o sutuoktinius) dalyvavima gimdyme nebuvo net kalbos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Tikrai! thumbup.gif As irgi taip manau ir visai nenorejau pati,kad vyras dalyvautu gimdyme. Man tai visai nepriimtina,nei jis padetu,nei ka,susitvarkiau ir pati ir visai nenorejau,kad matytu,nes jokio grozio ten nera. Nuostabu,kai gimsta naujas zmogus,bet nuo senu laiku vyrai tame nedalyvaudavo,nebent budavo kazkokia ipatinga situacija. Man daug svarbiau,kad vyras po to padetu priziuret vaika kaip tik imanoma smile.gif
Ameya
su manim dalyvavo mama, ir man buvo labai gerai! nors mano su mama santykiai kazkada buvo baisus, bet kai pastojau viskas pagerejo ir as pati ja pakvieciau su manim buti - aisku- ji labai apsidziauge.
ir as neisivaizduoju, kaip viskas butu buve prie vyro - visai nenoreciau schmoll.gif man mama padejo su visai niuansais pries gimdyma (moterys supras blush2.gif )
as jauciausi daug laisviau moteru kompanijoj thumbup.gif
*Liepa18*
QUOTE(Ameya @ 2009 09 16, 11:59)
su manim dalyvavo mama, ir man buvo labai gerai! nors mano su mama santykiai kazkada buvo baisus, bet kai pastojau viskas pagerejo ir as pati ja pakvieciau su manim buti - aisku- ji labai apsidziauge.
ir as neisivaizduoju, kaip viskas butu buve prie vyro - visai nenoreciau  schmoll.gif man mama padejo su visai niuansais pries gimdyma (moterys supras  blush2.gif )
as jauciausi daug laisviau moteru kompanijoj  thumbup.gif
*

Čia matyt kaip kam... Man nėra artimesnio žmogaus už vyrą, todėl vestis mamą, net minties nekilo... Baisu ir pagalvoti, kad gimdyti su mama rolleyes.gif Čia man asmeniškai... smile.gif
blondinas Nr.178

*

tai kam istekejai uz vyro?
grambolys
ir as neisivaizduoju, kaip viskas butu buve prie vyro - visai nenoreciau  schmoll.gif man mama padejo su visai niuansais pries gimdyma (moterys supras  blush2.gif )
*

O kai pirmą kartą užsiiminėjote sexu irgi mamą kvietėte? Manau, kad tada ji irgi galėjo padėti su visais niuansais g.gif
Laura01
as tai uz vyrus visur ir visada, man jie niekur nemaiso. koks skirtumas vyriska ar nevyriska dalyvauti gimdyme? kas mes, arabai kokie, kad negalima rodyt nei galvos, nei siknos? tipo pasislykstes ten jie kazkuo, chi, kai po to myletis menesi ar du negali, tai greit visi pasislykstejimai isgaruoja smile.gif
*Karina*
asmeniskai as tai nelabai noreciau, kad vyras gimdyme dalyvautu g.gif jau geriau mama kartu pasikviesciau bigsmile.gif
Dziurgita:)
Mano vyras dalyvavo, ir nesigaili, nieko jis ten normaliai nemate, nes stovejo prie mano galvos ir lupas drekino rolleyes.gif Neleisciau vyrui VISKA matyti, manau nera reikalo, be to as ir pati nenoreciau matyti kaip ten VISKAS vyksta. Svarbiausia galutinis rezultatas wub.gif
snieguoliuke_123
mano vyras irgi dalyvavo smile.gif nuo pradžios iki galo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif manau kad tai labai svarbu smile.gif šeip kai klausiau ar jam viskas matėsi tai atsakimas šokiravo doh.gif nes sakė kad matė daug ką doh.gif . šeip visiems savo draugamas jis siūlo dalyvauti, nes manau kad labai svarbu, kad šalia būtų mylimas žmogus ir kad abu kartu pamatytų meilės vaisių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kadangi planuojam antrą vaikutį, tai sakė jei leis tai dar ir nufilmuos thumbup.gif
SUPUOKLĖ
Man gimdymas dar greitu metu nenusimato, aš paklausiau vyro ar jis dalyvautų: dar klausi, aišku dalyvausiu, taigi mano vaikas gims wub.gif
Micius69
2 kartus dalyvavau galeciau dar dalyvauti, yra malonu kaip pamatai gimstanti savo kudiki, zmona pries tai buvo pries nusiteikusi.
astor
QUOTE(*Karina* @ 2009 09 19, 01:01)
asmeniskai as tai nelabai noreciau, kad vyras gimdyme dalyvautu  g.gif jau geriau mama kartu pasikviesciau  bigsmile.gif
*

Padarytumėt klaida mamos stresuoja labiau nei vyrai,pradeda erzinti su savo trypčiojimais aplinkui.Tu esi jai vaikas ir ji instinktyviai jautiai reguoja į tavo skausmingą būseną.Ne ne ne tiktai ne mamą.
*Karina*
QUOTE(astor @ 2009 09 21, 17:35)
Padarytumėt klaida mamos stresuoja labiau nei vyrai,pradeda erzinti su savo trypčiojimais aplinkui.Tu esi jai vaikas ir ji instinktyviai jautiai reguoja į tavo skausmingą būseną.Ne ne ne tiktai ne mamą.
*

kazka pasikviest norisi... bigsmile.gif kad palaikytu... bigsmile.gif

bet kazkaip nezinau del vyro... nenoriu, kad matytu mane tokioj busenoj smile.gif esu skaicius ir girdejus, kad vyrai paskui savo moteru gali nebegeist... doh.gif na, jei zinociau, kad mano vyras stipriu nervu ir labai nori matyt gimstanti vaikeli, tai pergalvociau dar si klausima... biggrin.gif
Gintarė:)
Vyrai negeidžia sumamėjusių moterų.mus pakeičia ne gimdymas o vaikas , atsiradęs po jo smile.gif bent jau aš manau kad jei užmigdžiusi vaiką mama apsitempia gražius naktinukus ir pavelia plaukus tik kvailas vyras galvos apie tai ką matė prieš kelis mėnesius.
Brava
QUOTE(*Karina* @ 2009 09 22, 01:57)
1.kazka pasikviest norisi... bigsmile.gif kad palaikytu... bigsmile.gif

2.bet kazkaip nezinau del vyro... nenoriu, kad matytu mane tokioj busenoj smile.gif
*

1. priklauso ir nuo santykiu artumo su mama, as savosios kazkaip neissivaizduoju salia gimdymo metu unsure.gif

2. o kuo ta busena tokia kitokia g.gif juk jus seima, kaip sakoma laimeje ir nelaimeje kartu mirksiukas.gif biggrin.gif

saviskio net klaust nereikejo apie dalyvavima, pats norejo ir sekanti karta tikrai dalyvaus rolleyes.gif
blondinas Nr.179
smile.gif+2009 09 22, 11:36-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 09 22, 11:36)
Vyrai negeidžia sumamėjusių moterų.mus pakeičia ne gimdymas o vaikas , atsiradęs po jo smile.gif bent jau aš manau kad jei užmigdžiusi vaiką mama apsitempia gražius naktinukus ir pavelia plaukus tik kvailas vyras galvos apie tai ką matė prieš kelis mėnesius.
*

tik protingas vyras, pamates susivelusia moteri su naktiniais, nustoja galvoti...
Realybe
as nenorejau,nepritariu,kad vyrai ten butu ir man visai nepadetu,susitvarkiau viena ramiausiai! Svarbu,kad padetu,kai reikia vaika augint smile.gif
blondinas Nr.179
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 22, 12:12)
  Svarbu,kad padetu,kai reikia vaika augint smile.gif
*

vaiku augint nereikia.
Vaikai ne darzoves..
blondinas Nr.179
smile.gif+2009 09 22, 12:35-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 09 22, 12:35)
tik blondinas nėra matęs seksualios moters  mirksiukas.gif

*

jeigu sita su dauno zvilgsniu yra seksuali, tai as brunetas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.