vilnera
2010 05 08, 21:52
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 08, 22:04) pasakysiu viena svarbu dalyka apie gamta. Jei moteris yra harmonijoj su gamta, tai pats gymdymo momentas sukelia jai ne skausma, o kazka panasaus i orgazma. Momentas PO gimdymo... sukelia viska,kas geriausia.. Bet ne gimdymo momentas.. (Nors jus gi geriau zinot..)
QUOTE(vilnera @ 2010 05 08, 22:52) Momentas PO gimdymo... sukelia viska,kas geriausia.. Bet ne gimdymo momentas.. (Nors jus gi geriau zinot..) Nenoriu aš čia rašyti, bet Vilnera, tu, nesi visiškai teisi... Per Discovery rodė ir aiškino, kad paties gimdymo metu (nekalbant apie saremius) skausmas nejaučiamas, nes nuo didelio įsitempimo raumenys atrofuojasi. O kalbant apie saremius, tai jie taip pat ne visoms moterims yra vienodai skausmingi, nes pas žmones yra skirtingas "skausmo barjeras" ar kažkaip panašiai... (Šaltinis ta pati Discovery chanel...)
blondinas Nr.246
2010 05 08, 22:05
QUOTE(vilnera @ 2010 05 08, 22:52) (Nors jus gi geriau zinot..) nereikia cia tiek daug samojo ir ironijos, vien todel, kad as ne moteris. As juk kalbu apie harmoninga zmogu... Nu ir is savo patirties zinoma.
vilnera
2010 05 08, 22:11
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 08, 23:05) nereikia cia tiek daug samojo ir ironijos, vien todel, kad as ne moteris. As juk kalbu apie harmoninga zmogu... Nu ir is savo patirties zinoma. Nesugalvoju jokio pvz. toje tobuloje gamtoje, kad gimdymas butu be skausmo..(Aisku, realiai ne taip ir daug tu gyvunu gimdanciu teko matyt..) Vadinasi,tas skausmas reikalingas. Bet skausmas-nera malonumas nei kazkoks isvis teigiamas potyris - nepriklausomai nuo to,kiek esi harmoningas ar issiderines..
blondinas Nr.246
2010 05 08, 22:14
QUOTE(vilnera @ 2010 05 08, 23:11) Bet skausmas-nera malonumas tu neteisi. Pagalvok. Ir pamatysi, kad skausmas irgi buna malonumas.
vilnera
2010 05 08, 22:21
QUOTE(Raga @ 2010 05 08, 23:00) Nenoriu aš čia rašyti, bet Vilnera, tu, nesi visiškai teisi... Per Discovery rodė ir aiškino, kad paties gimdymo metu (nekalbant apie saremius) skausmas nejaučiamas, nes nuo didelio įsitempimo raumenys atrofuojasi. O kalbant apie saremius, tai jie taip pat ne visoms moterims yra vienodai skausmingi, nes pas žmones yra skirtingas "skausmo barjeras" ar kažkaip panašiai... (Šaltinis ta pati Discovery chanel...) As vat irgi dabar kazkaip diskoveri vartalioju galvoj..Apie gyvunus tuos.. Gal ir yra kokiu isimciu-tiesiog neateina galvon.. Bet vat kiek maciau-karvytes,katytes , kales.. Kamuojasi ir tie gyvunai.. Aisku,galima bandyt suvest, kad gamtoj,laisvej,raumenys geriau issivysto ir pan,del ko lengviau viskas.. Gal.. Is savo patyrimu-medikai pasakojo,kad mano gimdymai isskirtinai lengvi buvo,kaip pagal vadoveli.. Gal kad fizinis kazkoks geras pasiruosimas, cha cha... Bet man tie lengvi gimdymai tokiais neatrode... Subjektyvu tas gal.. Papildyta:QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 08, 23:14) tu neteisi. Pagalvok. Ir pamatysi, kad skausmas irgi buna malonumas. Na, jei gerai supratau,kur uzlenket... Galima pvz? Ka jus turit galvoj? Nesigalvoja..
aisteja13
2010 05 09, 18:10
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 20:37) as ir vel po eilinio dalyvavimo gimdyme. Gimdyme dar dalyvavo: mano zmona, jos motina, sesuo, tevas, dede, mano tevai, pusbrolis su zmona ir vaikais, keturi tu vaiku klasiokai ir du draugai is kiemo. Kas mezge, kas telika ziurejo, kas zaide su masinytem... As su uosviu, jo broliu ir kazkokiu sanitaru gerem degtine. Zmona lipo sienom...Todel, kad mano zmona - "zmogus voras". tai dar ir zoofilas apie tema,jei abudu zmones nori,sutaria ir nejaucia diskomforto  kodel gi ne? o apskritai,manau vyro dalyvavimas turi ir minusu ir pliusu  beje,nemanau kad vyro dalyvavimas reiskia vien "lengvesni gimdyma be skausmo" ir butent fizini. Papildyta:QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 08, 23:04) pasakysiu viena svarbu dalyka apie gamta. Jei moteris yra harmonijoj su gamta, tai pats gymdymo momentas sukelia jai ne skausma, o kazka panasaus i orgazma. O jei boba nuo penkiu metu yra seriama vaistais nuo skausmo ir siaip visokiu meslu, tai ir gimdymas yra kancia. Tokiai bobai reikalingi ne tik vyrai salia, bet ir reanimacijos iranga. tokiu momentu,daugumai gan sunkoka but harmonijo su gamta,juolab jei kokioj reanimacijoj esi  del vaistu,nesutinku,nebent is dalies..o beto vistiek fizinio skausmo manyciau yra
Kaligula
2010 05 25, 16:54
As vyrui neleisiu dalyvauti gimdyme,nes to nenoriu,kiek kalbejomes,jis ir nelabai pries yra
Darling_
2010 05 25, 17:42
Na, aš esu mačius gimdymo vaizdelių, tai man ten pačiai būtų baisu sėdėt prie taip besikankinančio artimojo.. Tai gal saviškio irgi nereikalaučiau
blondinas Nr.246
2010 05 25, 18:41
jav mokslininkai nustate. Kad vyrai, megstantys dalyvauti gimdymuose, yra iskrypeliai, kurie jaucia seksualini susijaudinima tuo momentu. Jie dazniausiai buna pedofilai..arba, reciau, nekrofilai.
fainulkina
2010 05 27, 10:48
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 25, 18:41) jav mokslininkai nustate. Kad vyrai, megstantys dalyvauti gimdymuose, yra iskrypeliai, kurie jaucia seksualini susijaudinima tuo momentu. Jie dazniausiai buna pedofilai..arba, reciau, nekrofilai. O kas nutinka vyrams, kurių žmonos išprašo, arba tempte nusitempia į gimdyklą? Gal irgi tokiais patampa? Tada baisu, kas Lietuvoj Tėvynėj musų darosi  Kone kas antras pedofilas ar nekrofilas
vilnera
2010 05 27, 11:17
QUOTE(fainulkina @ 2010 05 27, 11:48) O kas nutinka vyrams, kurių žmonos išprašo, arba tempte nusitempia į gimdyklą? Gal irgi tokiais patampa? Tada baisu, kas Lietuvoj Tėvynėj musų darosi  Kone kas antras pedofilas ar nekrofilas  Zmonos,kurios tuos biednus vyrus tempte nusitempia i gimdykla,privercia ziuret gimdyma, yr sadistes.. Jos,zarazos,tenkinasi gimdydamos, kol tie vargseliai kankinasi ziuredami.. Po to tie vyrai patampa mazochistais.. Jau po gimdymo,kad anie atgautu vyriskasias galias, reik arba vel imituot gimdyma (namu salygomis,kas be ko), arba anuos musti.. O tie, kurie nusivedama prasymais, ipusejus gimdymui,paprastai pabega.. Nes prasymas-dalykas toks, katras per keliolika minuciu uzsimirsta.. Issivadaves is prasymo itakos, vyras atsipeikeja, susigriebia uz galvos, apsidairo, pamasto-"ka as cia veikiu?! " ir... pasigirsta slopinama rauda.. duztancio stiklo garsas... 42 nr bateliu tapsejimas... paruksta dulkes... ir gleznas, susiguzes, vyriskas siluetas pranyksta horizonte.. visiems laikams..
samantaaa2
2010 05 27, 13:59
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 25, 19:41) jav mokslininkai nustate. Kad vyrai, megstantys dalyvauti gimdymuose, yra iskrypeliai, kurie jaucia seksualini susijaudinima tuo momentu. Jie dazniausiai buna pedofilai..arba, reciau, nekrofilai. atsipeikek... nebent tas jav mokslininkas esi tu pats...  vyras dalyvavo ir nepavirto nei pedofilu,nei nekrofilu,nei kokiu iskrypeliu ar dar kazkokiu neaiskios orientacijos bezdzionzmogiu... tiesiog jis laimingas ir augina vaikucius ir dar vis su ta pacia zmona... tai kaip paaiskinsi?
VytautasSt
2010 05 27, 20:46
sakyciau vyro dalyvavimas paciame gimdyme tai mados reikalas visi tie filmavimai,fotografavimai irgi. jis labai pades budamas salia iki to bet poto jau einant i proceso kulminacija manau turi but isprasytas. neveltuj ir seniau vyro neleido , jam ten nevieta
astike1966
2010 05 27, 20:54
Aš buvau labai laiminga, kai vyras dalyvavo pagranduko gimime. Ir tai buvo visai ne mados reikalas, o man labai reikėjo artimiausio žmogaus šalia
_Nikole_
2010 05 27, 20:56
mums tai buvo savaime suprantamas dalykas, kad vyras dalyvaus.. jam labai svarbus jo vaikas, o prasyt neprasiau.. daug padejo ir akuserei, nes ir pats gydytojas, jam buvo ir idomu, ir svarbu buti kartu. ir anksciau pedofilu buvo, nors vyrai gimdyme nedalyvavo
QUOTE(VytautasSt @ 2010 05 27, 21:46) sakyciau vyro dalyvavimas paciame gimdyme tai mados reikalas visi tie filmavimai,fotografavimai irgi. jis labai pades budamas salia iki to bet poto jau einant i proceso kulminacija manau turi but isprasytas. neveltuj ir seniau vyro neleido , jam ten nevieta o anksciau buvo madinga teciams pro langa suvystytus rysulelius pro langa rodyt
mantuxx
2010 05 28, 23:18
Saunu pamatyti gimstanti vaikeli
QUOTE(VytautasSt @ 2010 05 27, 21:46) sakyciau vyro dalyvavimas paciame gimdyme tai mados reikalas visi tie filmavimai,fotografavimai irgi. jis labai pades budamas salia iki to bet poto jau einant i proceso kulminacija manau turi but isprasytas. neveltuj ir seniau vyro neleido , jam ten nevieta O kur diedui vieta?
Mirtenė
2010 05 29, 11:55
QUOTE(VytautasSt @ 2010 05 27, 22:46) sakyciau vyro dalyvavimas paciame gimdyme tai mados reikalas visi tie filmavimai,fotografavimai irgi. jis labai pades budamas salia iki to bet poto jau einant i proceso kulminacija manau turi but isprasytas. neveltuj ir seniau vyro neleido , jam ten nevieta Man irgi panašiai atrodo. Jei kam pasakau, kad nenorėčiau, kad vyras dalyvautų, iškart puola protinti. Apskritai, kai man blogai, kamuoja kokie skausmai, negaliu pakęst jokių žmonių šalia. Man nereikia, kad kažkas būtų šalia, kad už rankos palaikytų.
blondinas Nr.246
2010 05 29, 13:53
QUOTE(Mirtenė @ 2010 05 29, 12:55) Apskritai, kai man blogai, kamuoja kokie skausmai, negaliu pakęst jokių žmonių šalia. teisingai mastai. Gamtoj taip yra, kad gyvunai gydosi, gimdo ir eina numirti... vieni. Tais momentais reikalingas visiska koncentracija i problema, tuo paciu atsipalaiduojant ir pajauciant gamtos harmonija. O tupos bobos to nesupranta. Kai jom chujova, jos prisikviecia vyru ir tokiu pat tupu bobu, tuo dar labiau pablogindamos sau situacija.
vilnera
2010 05 29, 14:45
Tupos bobos dar nesupranta, kad normaliam vyrui isvis ner ko sedet su nescia boba. ir jam ner ko isvis augint savo (nesavo) vaiku. padarei vaika-ir mauni ieskot kitu..nes gamtoje viskas tobula.. patino funkcija-apvaisint. viskas. kazkokia parama i tobulos gamtos desnius neieina.. pagalba-taip,kai grobi medzioji. o parama - tupu bobu ismislas.. Yra keletas gyvunu rusiu,kur ir tevai kazkiek prisideda prie palikuoniu auginimo.. Bet jie ir pateliu gimdyme dalyvauja, siaip jau (na kad ir zuvyciu rusys kai kurios, pauksciai kai kurie-gi nebega salin,kol patele peri-dar ir patys ant kiausiniu pasedi). Bet tai cia-jau nebetobula.
Tiesa,tupiausi is diedu susigalvojo oralini seksa. Gamtoj - kur viskas tobula-ner tokio..
baileys
2010 05 29, 17:09
QUOTE(vilnera @ 2010 05 29, 15:45) Tiesa,tupiausi is diedu susigalvojo oralini seksa. Gamtoj - kur viskas tobula-ner tokio.. yra, pas sunis.
blondinas Nr.246
2010 05 29, 18:37
QUOTE(vilnera @ 2010 05 29, 15:45) Tiesa,tupiausi is diedu susigalvojo oralini seksa. Gamtoj - kur viskas tobula-ner tokio.. oralinis seksas tam, kad nors desimt minuciu namie butu tylu..
vilnera
2010 05 29, 19:26
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 29, 19:37) oralinis seksas tam, kad nors desimt minuciu namie butu tylu.. Jei tupi vyrai oralini atlieka neblogai, tai likusias 23 valandas 50 min. galima ir pakest ta vyriska ciauskejima.. A kur dar miego laikas..
QUOTE(vilnera @ 2010 05 29, 15:45) Tupos bobos dar nesupranta, kad normaliam vyrui isvis ner ko sedet su nescia boba. ir jam ner ko isvis augint savo (nesavo) vaiku. padarei vaika-ir mauni ieskot kitu..nes gamtoje viskas tobula.. Žmogaus taip pat gimsta tobulas. Jei žmonės labaiu klausytusi savo širdies, tai jiems nereiktų nieko daryt per prievartą... Ir kitų ieškot niekam nereiktų, ir vaikų niekas nepaliktų... Ir dėl gimdymo niekas nesiparintų, tiesiog gimdytų taip, kaip kiekvienam geriausia, tuo tarpu man gimdyme vyro netrūko, visiškai, apie tai net nebuvo kada pagalvot...
vilnera
2010 05 29, 20:41
QUOTE(juraga @ 2010 05 29, 20:58) Žmogaus taip pat gimsta tobulas. Jei žmonės labaiu klausytusi savo širdies, tai jiems nereiktų nieko daryt per prievartą... Ir kitų ieškot niekam nereiktų, ir vaikų niekas nepaliktų... Ir dėl gimdymo niekas nesiparintų, tiesiog gimdytų taip, kaip kiekvienam geriausia, tuo tarpu man gimdyme vyro netrūko, visiškai, apie tai net nebuvo kada pagalvot... Tobulas,tada,kai vadovaujasi ne protu,o sirdim? Bet kodel tas butu garantas geresnes buties? Apie ta sirdies balsa.. Vat man atrodo,kad zmones kartais viska suveda i sirdies balsa, kai padaro kokias tai nesamones, kuriu paskui nebemoka paaiskinti. Gi nesakysi-ai,durnas buvau.. Bet jei dare-vadinasi,ta sirdis is tiesu tuo momentu taip nureguliavo..Nes protas butu gal sureguliaves kitaip.. Dar idomu,ar tai,ka mes vadinam sirdies balsu, ne instinktai? Patys paprasciausi? Vat moteris - ima ir uzsimano vaiko..troksta be galo..Tai cia sirdies balsas, ar prabudes motinystes instinktas? Vyras - be galo nori pasimylet ir nesisaugot.. Kaip ta sirdim atskirt, ar ten jau jo sirdis tevystei pabudo,ar tiesiog smegeneles uzsispaude? Ir jis pats - juk vienu momentu turbut nuosirdziai sirdim jaucia,kad vat vaiku tu norisi jam, o paskui, po visko-ima ir apsivercia viskas.. Arba isimyli - iki negaliu.. Kaip pasvert,ar klausaisi instinkto,ar sirdies balso? Negalima ismest proto. Nes protas padeda atskirt,kur sirdis, o kur kiti dalykai balsus tuos leidzia.. Daugybe zmoniu tuokiasi-gi irgi sirdies tos klausydami, paskui skiriasi..Tai cia ar sirdies ta balsa ne taip issifravo, ar tiesiog tas sirdies balsas viena diena vienaip sneka, kita-jau kitaip? O gimdymas-irgi-vat ir zinok,zmogau,ar ten tau ta sirdis taip pakuzdejo,kad nori taip,su tuo, arba kitaip, ar ne sirdis..
QUOTE(vilnera @ 2010 05 29, 21:41) Apie ta sirdies balsa.. Vat man atrodo,kad zmones kartais viska suveda i sirdies balsa, kai padaro kokias tai nesamones, kuriu paskui nebemoka paaiskinti. Gi nesakysi-ai,durnas buvau.. Bet jei dare-vadinasi,ta sirdis is tiesu tuo momentu taip nureguliavo..Nes protas butu gal sureguliaves kitaip.. Dar idomu,ar tai,ka mes vadinam sirdies balsu, ne instinktai? O gimdymas-irgi-vat ir zinok,zmogau,ar ten tau ta sirdis taip pakuzdejo,kad nori taip,su tuo, arba kitaip, ar ne sirdis..  Blogai, kai proto balsas diktuoja, ką ir kada įsimylėti, kada pastoti, nes tai naudingiausia. Beje, manau, kad įsimylėjimas yra supoetintas instinktas daugintis ir pratęsti giminę. Protas čia nieko nepadeda, tik sumaišo viską, protas skaičiuoja, kas geriau, kaip naudingiau, protas mus padaro aplinkybių vergais (net ir tuokiantis)...
vilnera
2010 05 30, 00:13
QUOTE(juraga @ 2010 05 29, 23:37) Blogai, kai proto balsas diktuoja, ką ir kada įsimylėti, kada pastoti, nes tai naudingiausia. Beje, manau, kad įsimylėjimas yra supoetintas instinktas daugintis ir pratęsti giminę. Protas čia nieko nepadeda, tik sumaišo viską, protas skaičiuoja, kas geriau, kaip naudingiau, protas mus padaro aplinkybių vergais (net ir tuokiantis)... Kai diktuoja vien protas-gal tada irgi ner labai gerai.. (nors.. ne visada tas blogai).. Bet tas sirdies ir proto derinimas-yra idealiausias variantas-man atrodo-sitoj vietoj Blondino harmonija tinka - vat sirdis su protu kai dera harmoningai..Kai pavyksta ta pusiausvyra tokia susideliot..
QUOTE(vilnera @ 2010 05 29, 14:45) Tiesa,tupiausi is diedu susigalvojo oralini seksa. Gamtoj - kur viskas tobula-ner tokio.. Turbūt nelabai pažystat tą tobulą gamtą,nes beveik visi givūnai prieš poruodamiesi apsiuosto ir apsilaižo vienas kito organus.
vilnera
2010 06 04, 14:15
QUOTE(astor @ 2010 06 04, 12:51) Turbūt nelabai pažystat tą tobulą gamtą,nes beveik visi givūnai prieš poruodamiesi apsiuosto ir apsilaižo vienas kito organus.  Prisipazistu klydus..  Apsisvieciau ka tik interneto platybese -jus teisi, tas apsiuostymas ir pasilaizymas taipogi priskiriamas prie oralinio..
Bramune
2010 06 04, 15:58
Kazkaip ne i tema cia...
vilnera
2010 06 04, 16:14
QUOTE(Bramune @ 2010 06 04, 16:58) Kazkaip ne i tema cia...  Labiausiai i tema yra tamstos postas...
blondinas Nr.246
2010 06 04, 19:16
siandien as ir vel dalyvavau gimdyme. Bet isejo taip, kad gimdytoja begimdydama mire. Nu tai teko sudalyvaut ir laidotuvese.
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 06 04, 20:16) siandien as ir vel dalyvavau gimdyme. Klausyk, o tu akušeris ar anesteziologas?
blondinas Nr.246
2010 06 05, 19:28
QUOTE(juraga @ 2010 06 04, 22:35) Klausyk, o tu akušeris ar anesteziologas? ne. As esu dievas. Be mano dalyvavymo nieks negimsta ir nemirstas. Taip jau gamtoj sutvarkyta. Net nusibezdet be mano valios jus negalit. Todel ir tenka dalyvaut visokiuose slyksciuose procedurose. A ka daryt..
Devintam danguj
2010 06 05, 22:04
Gal grižtam prie temos, nes jau per daug kvailų ir vaikiškų komentarų pasipylė!? Dalyvauti ar ne, yra kiekvienos šeimos asmeninis reikalas. Svarbiausia kad to norėtų ir moteris ir vyras. Nors aš ir nenorėčiau kad mano vyras dalyvautu, bet yra šaunu kai moteris pageidauja, o vyras ja palaiko su mielu noru
blondinas Nr.246
2010 06 06, 05:11
QUOTE(Devintam danguj @ 2010 06 05, 23:04) Gal grižtam prie temos, nes jau per daug kvailų ir vaikiškų komentarų pasipylė!? va tu sakai "dievas, dievas.." O jus galvojat...mums, dievams, lengva..? Mums pieno turetu duot uz kenksmingas darbo salygas. Pagalvokit kiek pasauly gyvunu gimdo. O zmoniu? Nu su gyvuliais paprasciau. Ateina laikas, jie ir pagimdo. O su zmonem...? O zmones, vos tik gave doze spermosi savo vidu, jau visiem skelbiasi, kad yra nesti... Jie buriasi i apseklintuju burius, vadina vienas kita "spermama"...skelbiasi, kad yra sventieji (nes sugeba pagimdyt) ir kviecia visa pasauli dalyvaut savo gimdyme, nes galvoja, kad yra pasaulio bambos. Ir dazniausiai tokie zmones pagimdo tupa pusgalvi, kuris jau nuo 8 m pradeda rukyt, dirba statybininku, 19 metu isvaziuoja i airija, 40-ies stimpa nuo kepenu ligos.. As net per dievu susirinkima iskeliau klausima:"ar is vis verta leisti spermzmogiam gimdyti...". Bet vieningos nuomones nepriejom.
Tevalis
2010 06 07, 11:58
Sveiki, va aš niekaip neapsisprendžiau ar dalyvauti gimdyme. Žmona irgi nelabai norėjo, nors sakė "Kaip pats nori..." Į gugli įvedžiau: Child delivery video, pražiūrėjau kokį 10 skirtingų video, pagalvojau kad nieko čia labai baisaus nėra ir sudalyvavau. Pats asmeniškai dvejojau ar eiti, bijojau kad pamatysiu, kaip kad kažkas čia rašė kruvinas sienas, nepakeliamus skausmus ir pan. Gimdymas mums užtruko tik 3 val. Nieko ten baisaus nėra iš tikro, nors..jei nenori, nėra ten ko žiūrėti už kojų. Yra mano draugų, kurie taip pat dalyvavo savo žmonų gimdymuose ir sakė kad ten daugiau nebeis, nes po to keičiasi požiūris į seksualinį gyvenimą ir aplamai gimdymą. Žodžiu, siūlau padaryti kaip ir aš dariau, pasižiūrit video, nusiteikiate kad jums bus tuo metu nusispjautį į svetimą skausmą (nes kitu atveju patys sau psichologinį spaudimą darysite,bandysite iškentėti skausmą su žmona ir pan). O padėti gimdyti tikrai galima. Tereikia šiek tiek užkalbėti, pajuokauti (net daktarai ir akušeriai gimdymo metu taip daro), "padėti ir priminti pakvėpuoti" ir viskas, tada jau laukti to stebuklo.
Mano vyras sake dalyvaus gimdyme, jis nori mane visapusiskai palaikyt, padet kuo tik gali. As tai labai vertinu. Ir musu nuomones del pvz filmavimo/fotografavimo/virksteles kirpimo ir stovejimo man tarp koju visiskai sutampa, kad to nereik. Uzteks to, kad bus salia, paglostys galva...
Tevalis
2010 06 08, 13:18
O žvilgsnis gali netyčia ir nukrypti, o tada jau gaudyk vyrą o ne vaiką
QUOTE(Tevalis @ 2010 06 08, 14:18) O žvilgsnis gali netyčia ir nukrypti, o tada jau gaudyk vyrą o ne vaiką  Net ir labai stengiantis, sedint prie galvos nepamatysit to ka pamatytumet stovint tarp koju  o jei dar "dirbsit", t.y. priminsit pakvepuoti, nusluostysit prakaita ir t.t. tai ir laiko nebus stengtis kazka pamatyti ne tuo rakursu  Nueikit i kursus, ir eidami i gimdykla zinosit ka ten galit veikti ir kuo galit buti naudingas
blondinas Nr.246
2010 06 09, 08:46
Dauguma bobu tiesiog troksta, kad vyrai ziuretu i jas begimdancias, besergancias, besikancias ir bevemiancias. Todel ikuriau uab "superdalyvis". Cia dirba vyrai nuo 188 cm ugio, neturintys virsvorio, storom lupom, zemu balsu, juodom akim (panasus i Chuliju Ignasiju is serialo "keretoja izaura"). Jie uz 1000 Lt per valanda (be pridetines vertes mokescio) dalyvauja visokiose slyksciose proceduruose. Telefonas uzsakymu priemimui: 112.
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 06 09, 09:46) Dauguma bobu tiesiog troksta, kad vyrai ziuretu i jas begimdancias, besergancias, besikancias ir bevemiancias. Todel ikuriau uab "superdalyvis". Cia dirba vyrai nuo 188 cm ugio, neturintys virsvorio, storom lupom, zemu balsu, juodom akim (panasus i Chuliju Ignasiju is serialo "keretoja izaura"). Jie uz 1000 Lt per valanda (be pridetines vertes mokescio) dalyvauja visokiose slyksciose proceduruose. Telefonas uzsakymu priemimui: 112. kazkoks idijotas
blondinas Nr.246
2010 06 10, 00:00
QUOTE(goshke @ 2010 06 09, 17:40) kazkoks idijotas : blink : kuris..oziaragiukas ar vandeniukas? Blink. Dvitaskis.
vilnera
2010 06 12, 14:10
QUOTE(Kemeta @ 2010 06 08, 14:02) Mano vyras sake dalyvaus gimdyme, jis nori mane visapusiskai palaikyt, padet kuo tik gali. As tai labai vertinu. Ir musu nuomones del pvz filmavimo/fotografavimo/virksteles kirpimo ir stovejimo man tarp koju visiskai sutampa, kad to nereik. Uzteks to, kad bus salia, paglostys galva...  Neisizeiskit, o jusu nuomones sutampa, kokio pobudzio foto deretu det i avatara, o kokio-pasilaikyt tik sau?
Varliuke1
2010 06 21, 15:57
QUOTE(Narnis @ 2008 11 09, 00:25) Pratęskime temelę, nes praeita jau uždaryta, o klausimas aktualus kaip mačiau. Mumi su žmona dar vaikų neturim, bet manau, kad gimdyme dalyvausiu  man vyraspadejo labai gimdyme, manau betkuris vyras kuris myli savo moteri turi dalyvaut ir suprats kaip tas vaikelis ateina. tada jie kazkaip kitaip i viska ziuri. zinoma pasiruok nes pamatysi viska kas grazisusia ir bjauriausia
blondinas Nr.246
2010 06 21, 17:32
QUOTE(Varliuke1 @ 2010 06 21, 16:57) turi dalyvaut ir suprats kaip tas vaikelis ateina. nes pamatysi viska kas grazisusia ir bjauriausia visikai sutinku. Tas slykstus slapias, kruvinas padaras, panasus i varle, tikrai kelia bjaurasti.
admin*1
2010 06 21, 17:32
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|