Papildyta:
sveiki visi,labai man reikia ziniu apie breketus klaipedoje.viska ka zinote parasykit
Papildyta: sveiki visi,labai man reikia ziniu apie breketus klaipedoje.viska ka zinote parasykit
Odontologijos klinika LELA, Naujakiemio g. 26. Metaliniu breketu kaina 1500 lt, 6 keramikiniai ir like metaliniai 2300 lt, visi keramikiniai 2500 lt. Zinau dar 2 geras klinikas Klaipedoje, bet ten nebepriima, arba laukti iki vasaros reikia.
QUOTE(MissDoll @ 2008 11 13, 19:07) Odontologijos klinika LELA, Naujakiemio g. 26. Metaliniu breketu kaina 1500 lt, 6 keramikiniai ir like metaliniai 2300 lt, visi keramikiniai 2500 lt. Zinau dar 2 geras klinikas Klaipedoje, bet ten nebepriima, arba laukti iki vasaros reikia. Čia už vieną žandikaulį? Nes aš šiandien tik iš klinikos, dukrai dėsim, tai naujos kartos Damon breketai kainuoja 4500 Lt sudėjimas ir niekur pigiau nemačiau
As irgi laukiu talono i Lela, bus matyt kas kur ir kaip
O kur sauliu g yra tai ten eiliu neimanoma sulaukt, kaip tik pasiskambinu,taip registracija nevykdoma, o kai paklausiu kada bus vykdoma,tai sako nezinom
As tai desiuos sauliu g. 52 . . su viskuo kainuos 8 tukst.
Sveiki,as Sauliu g. irgi uzsiregistravau-taciau dar tik konsultacijai-kovo 20d...Ar is karto reikia sumoketi uz abu zandikaulius?Atsakykite,prasau,kas ir kaip
QUOTE(tavolaime @ 2009 02 17, 23:46) Po naujuju,pirma darbo diena...nes as jau zinojau,kada dalins tuos talonus-o skambinausi as vasara I konsultacija jau reikia atsinesti panoramine ir sonine nuotraukas O tai gal zinai kada vel dalins talonus?
Labux
ir as Sauliu g, kiek bandau prisiregistruot tiek neimanoma....PArasiau jiems i el pasta, tai pasake, kad konsultacijai prisiregistruot butu imanoma tik balandzio menesiui, o pacius breketus susideti realu butu tik vasarai....As negaliu riek ilgai laukti....MAn jau ir taip 23 metai...noreciau si reikala kiek imanoma greiciau susitvarkyti... QUOTE(jukraa @ 2009 02 18, 12:00) Siaip sia info telefonu ir gavau,kaip keista,kad jus to paties negavote Papildyta: QUOTE(juraciusss @ 2009 02 18, 14:10) Labux ir as Sauliu g, kiek bandau prisiregistruot tiek neimanoma....PArasiau jiems i el pasta, tai pasake, kad konsultacijai prisiregistruot butu imanoma tik balandzio menesiui, o pacius breketus susideti realu butu tik vasarai....As negaliu riek ilgai laukti....MAn jau ir taip 23 metai...noreciau si reikala kiek imanoma greiciau susitvarkyti... O man jau ir 25 O is kur jus zinote,kad jums reikia breketu?ar del kreivumo,ar del sakandzio? Nes as dar nzn kaip bus...odontologe uzsimine,kad mano sakandis blogas,be to pradejo krypti dantis,bijau,kad nedes breketu,nes sakys,kad man parodontoze ar pan QUOTE(tavolaime @ 2009 02 19, 02:43) O man jau ir 25 O is kur jus zinote,kad jums reikia breketu?ar del kreivumo,ar del sakandzio? Nes as dar nzn kaip bus...odontologe uzsimine,kad mano sakandis blogas,be to pradejo krypti dantis,bijau,kad nedes breketu,nes sakys,kad man parodontoze ar pan na kaip yra su tuo mano sakandziu tai nezinau, nes siaip gyd nieko nesake del jo...Nors man paciai jis neatrodo taisyklingas....PAgrinde breketu panorau del to, kad mano dantukai,ypac priekyje, kreivoki....LAaaaabai noriu grazios sypseneles QUOTE(juraciusss @ 2009 02 19, 09:29) na kaip yra su tuo mano sakandziu tai nezinau, nes siaip gyd nieko nesake del jo...Nors man paciai jis neatrodo taisyklingas....PAgrinde breketu panorau del to, kad mano dantukai,ypac priekyje, kreivoki....LAaaaabai noriu grazios sypseneles Ar teisingai supratau,kad jus jau buvote pas kazkoki tai gydytoja konsultacijoje?Del grazios sypsenos tai pritariu visu 100% Kazin,kokia ten atsiskaitymo sistema yra?T.y.Sauliu 52? QUOTE(tavolaime @ 2009 02 19, 17:10) Ar teisingai supratau,kad jus jau buvote pas kazkoki tai gydytoja konsultacijoje?Del grazios sypsenos tai pritariu visu 100% Kazin,kokia ten atsiskaitymo sistema yra?T.y.Sauliu 52? nea, as dar nebuvau konsultacijoje butent del breketu QUOTE(juraciusss @ 2009 02 19, 18:35) nea, as dar nebuvau konsultacijoje butent del breketu Tai kaip jums sekesi?Ar prieme jus tas daktaras? QUOTE(Laurrr @ 2009 02 07, 12:21) QUOTE(arbuzina @ 2009 02 22, 23:14) Taip,sutinku,kad breketai brangus malonumas... QUOTE(tavolaime @ 2009 02 22, 16:02) nea...pasiskambinau, tai sake be sekanciu metu rudenio nieko nebus QUOTE(juraciusss @ 2009 03 18, 10:43) nea...pasiskambinau, tai sake be sekanciu metu rudenio nieko nebus As penktadienį jau einu konsultuotis
Eikit į Lorną ir bandykit užsiregistruoti pas gyd. Atienę. Ji yra atvažiuojanti iš Kauno. Aš iš pradžių ėjau pas Skersienę, tai ji man tokių marazmų pripasakojo, kad man buvo atšokęs noras dėtis briketus. Kai savo stomatologui papasakojau, ką man reikia susitvarkyti prieš dedantis briketus ir kuriuos dantis teks rauti - už galvos susiėmė ir nuvedė pas Atienę. Sudėjo ji man briketus ir be jokių nurodytų procedūrų, ir dantukus rovė tolesnius - nes buvo mauti ir iš nieko gero nebuvo likę, bet sveikus paliko vietoje. Tiesinimo procesas buvo ilgesnis, bet to vertas (bet galutinis rezultatas buvo greičiau nei, kad buvo nurodžiusi pirmoji
Pažįstama vedė dukrą irgi pas kažkokią kitą gydytoją - liepė mergaitei daryti operaciją: skelti žandikaulį dvejose vietose Tai va, atsargiai su tais briketų dėjimais, tai gydytojai liepia kažką neaiškaus atlikti su savo dantukais- eikit pas kitą konsultuotis QUOTE(tavolaime @ 2009 03 18, 17:27) As penktadienį jau einu konsultuotis o kur jus eisite???Jei nesunku uzklauskite, nes jau prarandu vilti tureti grazia sypsena QUOTE(juraciusss @ 2009 03 20, 23:13) Kad per vėlai susirasėme,nes aš jau buvau konsultacijoje Šaulių g.52 Papildyta: Aš laukiau eilėje beveik metus-tai manau,kad jums geriau nors dabar užsiregistruoti kur nors nei laukti ir tikėtis kažkur greitai pakliūti QUOTE(tavolaime @ 2009 03 21, 23:06) Kad per vėlai susirasėme,nes aš jau buvau konsultacijoje Šaulių g.52 Papildyta: Aš laukiau eilėje beveik metus-tai manau,kad jums geriau nors dabar užsiregistruoti kur nors nei laukti ir tikėtis kažkur greitai pakliūti aga, jau kai atrasiau, tik tada susivokiau, kad ta pati pentadieni ir ejote pas ortodonta Na o kaip jums sekesi konsultacijoje??? QUOTE(juraciusss @ 2009 03 22, 09:48) aga, jau kai atrasiau, tik tada susivokiau, kad ta pati pentadieni ir ejote pas ortodonta Na o kaip jums sekesi konsultacijoje??? Na,iš tiesų buvau lengvai šokiruota to,ką man pasakė...nes tikrai to nesitikėjau
pagaliau gavau vieta Lornoj pas ortodonte, pavarde Atene ar kazkas panasaus...kazi kaip ji....Ziauriai laukiu konsultacijos...Rytoj vaziuoju pas ja
QUOTE(juraciusss @ 2009 04 22, 16:39) pagaliau gavau vieta Lornoj pas ortodonte, pavarde Atene ar kazkas panasaus...kazi kaip ji....Ziauriai laukiu konsultacijos...Rytoj vaziuoju pas ja As irgi rytoj vaz i Lorna pas Atiene konsultacijai QUOTE(tavolaime @ 2009 04 23, 00:46) As irgi rytoj vaz i Lorna pas Atiene konsultacijai as buvau 11h Na o kaip tamstai sekesi???Ka ji pasake???Siaip apie Atiene girdejau labai daug geru atsiliepimu...Ji is Kauno i Klp vazineja QUOTE(juraciusss @ 2009 04 25, 19:29) as buvau 11h Na o kaip tamstai sekesi???Ka ji pasake???Siaip apie Atiene girdejau labai daug geru atsiliepimu...Ji is Kauno i Klp vazineja Na,is tikruju tai pasake viska ta pati,ka ir gyd.Liatukiene...Nusprendziau,kad desiuos breketus pas gyd.Atiene,nes pas ja pigiau QUOTE(tavolaime @ 2009 04 25, 20:58) Na,is tikruju tai pasake viska ta pati,ka ir gyd.Liatukiene...Nusprendziau,kad desiuos breketus pas gyd.Atiene,nes pas ja pigiau o kaune labiau apsimoka???kas per safyriniai?pirma kart girdziu QUOTE(juraciusss @ 2009 04 25, 21:17) Na,Kaune pigiau ir manau,kad labiau apsimoka. Safyriniai-tai permatomi skaidrus breketai,is toli beveik ju nesimato...tik vielute eina tokia pat kaip ir metaliniu O jums jau paskyre data breketu klijavimui ar dar ne?Man viskas su dantukais buvo tvarkoj-tik higiena pasidariau pas savo odontologe ir tiek Papildyta: QUOTE(tavolaime @ 2009 04 25, 21:28) Na,Kaune pigiau ir manau,kad labiau apsimoka. Safyriniai-tai permatomi skaidrus breketai,is toli beveik ju nesimato...tik vielute eina tokia pat kaip ir metaliniu O jums jau paskyre data breketu klijavimui ar dar ne?Man viskas su dantukais buvo tvarkoj-tik higiena pasidariau pas savo odontologe ir tiek Planuoju i Kauna vykti geguzes 20d pries tai,aisku,susiderinus su gydytoja.Bet kiek supratau,jinai KLP buna tik ketvirtad ir penktad QUOTE(tavolaime @ 2009 04 25, 21:30) Na,Kaune pigiau ir manau,kad labiau apsimoka. Safyriniai-tai permatomi skaidrus breketai,is toli beveik ju nesimato...tik vielute eina tokia pat kaip ir metaliniu O jums jau paskyre data breketu klijavimui ar dar ne?Man viskas su dantukais buvo tvarkoj-tik higiena pasidariau pas savo odontologe ir tiek Papildyta: man reikia viena kanaliuka pravalyti.Tai antrad einu pas savo stomatologe ta kanaliuka valyti,o penktad pakartotinei konsultacijai.Man is tikro tai labai idomu po kiek laiko jei viskas gerai sudeda juos Dabar kiek skaiciau internete, tai safyriniu breketu kaina vienam zandikauliui2500, na o jei deti tik 6 priekyje, tai manau visai apsimoka
[quote=juraciusss,2009 04 25, 22:37]
man reikia viena kanaliuka pravalyti.Tai antrad einu pas savo stomatologe ta kanaliuka valyti,o penktad pakartotinei konsultacijai.Man is tikro tai labai idomu po kiek laiko jei viskas gerai sudeda juos Dabar kiek skaiciau internete, tai safyriniu breketu kaina vienam zandikauliui2500, na o jei deti tik 6 priekyje, tai manau visai apsimoka [/quoteg] Gerai,pasidomek del tu priekiniu 6 safyriniu-kazin kiek pas ja kainuos Papildyta: [quote=juraciusss,2009 04 25, 22:37] Man is tikro tai labai idomu po kiek laiko jei viskas gerai sudeda juos Tai man sake,kad kito vizito metu jau galetu imti atspaudus ir klijuoti QUOTE(juraciusss @ 2009 04 25, 19:29) as buvau 11h Na o kaip tamstai sekesi???Ka ji pasake???Siaip apie Atiene girdejau labai daug geru atsiliepimu...Ji is Kauno i Klp vazineja Man labai idomu butu suzinoti apie ta jos patarima detis tik metalinius Ir kaip jums sekasi tvarkytis dantukus?Ar nors kiek pasistumejote i prieki?Ar higiena pati Atiene jums atliks? Ar jau uzsirasete kitai konsultacijai? QUOTE(tavolaime @ 2009 04 30, 20:13) Man labai idomu butu suzinoti apie ta jos patarima detis tik metalinius Ir kaip jums sekasi tvarkytis dantukus?Ar nors kiek pasistumejote i prieki?Ar higiena pati Atiene jums atliks? Ar jau uzsirasete kitai konsultacijai? na as jos kai paklausiau apie porcelianinius tai ji pasake, kad vienintelis ju pliusa tai, kad maziau pastebimi.Sake, kad jie labai sunkiai nusiima.Juos labai sunku nuplesti,taip nuplesiant pazeidziamas dantu emalis.Plius gydymas uztrunka zymiai ilgiau.... Na as jau ta kanala tvarkausi, tai sekancia savaite tas mano dantukas bus tvarkingas.Uzsirasius esu pas Atiene geguzes 21d O kaip jus>Jau uzsiregistravot pas Atiene? QUOTE(juraciusss @ 2009 05 01, 20:53) na as jos kai paklausiau apie porcelianinius tai ji pasake, kad vienintelis ju pliusa tai, kad maziau pastebimi.Sake, kad jie labai sunkiai nusiima.Juos labai sunku nuplesti,taip nuplesiant pazeidziamas dantu emalis.Plius gydymas uztrunka zymiai ilgiau.... Na as jau ta kanala tvarkausi, tai sekancia savaite tas mano dantukas bus tvarkingas.Uzsirasius esu pas Atiene geguzes 21d O kaip jus>Jau uzsiregistravot pas Atiene? Jo,pasalinami akmenukai bei apnasos nuo kavos ,arbatos ir pan...po to nupurskiami su soda-tada jie toookie baltuciai grazuciai Pas Atiene as uzsiregistravau geguzes 20d.Kaune klijavimui,taciau tikriausiai vel eisiu pas Liatukiene,nes forumuose apie Atiene nekokie atsiliepimai
Labuks, aš tai turiu truputi didesniu bedu nei vien breketai
QUOTE(jukviuks @ 2009 05 06, 13:15) Labuks, aš tai turiu truputi didesniu bedu nei vien breketai As jau pradejau gydyma pas Liatukiene-o kokiu jus nr skambinate,ar i sauliu 52?Nes is ten jau persikele i Taikos pr.12 QUOTE(jukviuks @ 2009 05 07, 12:15) Aciu Bijojau kad reikes labai ilgai laukti, o jie, pasirodo, persikele i kitas patalpas, todel dirbs daugiau dienu. Gavau laika konsultacijai geguzes pabaigoje As pirmosios konsultacijos pas sia gydytoja laukiau beveik metus Sakau,tikriausia krize-zmones nebeturi is ko dantuku tvarkytis
pabandysiu ir as pas Liautukiene pakliuti...bandysiu skambintis
Papildyta: tavolaime,o kaip jums einasi gydymas???ar snekejot del tu safyriniu breketu?? QUOTE(juraciusss @ 2009 05 08, 15:11) pabandysiu ir as pas Liautukiene pakliuti...bandysiu skambintis Papildyta: tavolaime,o kaip jums einasi gydymas???ar snekejot del tu safyriniu breketu?? Del safyriniu nekalbejau,nes jauciu,kad pas Liatukiene brangiai kainuos...nes geleziniai man abiems zandikauliams virs trieju tukstanciu O tas gydymas toks,kad jau nueme atspaudus Tai tu irgi bandyk skambintis-manau,kad eiles NEBERA jau dideles kaip anksciau Sekmes ir parasyk kaip tau seksis toliau...O gal visdelto pas Atiene klijuosies? QUOTE(tavolaime @ 2009 05 08, 16:35) Del safyriniu nekalbejau,nes jauciu,kad pas Liatukiene brangiai kainuos...nes geleziniai man abiems zandikauliams virs trieju tukstanciu O tas gydymas toks,kad jau nueme atspaudus Tai tu irgi bandyk skambintis-manau,kad eiles NEBERA jau dideles kaip anksciau Sekmes ir parasyk kaip tau seksis toliau...O gal visdelto pas Atiene klijuosies? siandiena paskambinau, tai reikia pirmad pasiskambinti ir sake, kad birzelio men butu reliausia pakliuti reikia paieskoti apie atiene ir man tu atsiliepimu....
Mielos mamytes, o gal vietoj briketu pabandykit dantukus issitiesinti treineriu, jis taip pat efektyvus.Pati Atiene ir mums siule briketus, bet kaip paklausiau apie treineri, tai galima pabandyti, jis kainuoja-250lt. Yra ivairiu spalvu pagal dantuku problemas.Neskubekit detis briketu, ju prieziura kiekv.men brangoka, nueimas ju ir mokamas, o ir patys jie kaip zinote ne pigiai kainuoja.Gerai jei nuimant viskas tvarkoj su dantukais, o jei pazeis emali, tai dar reikes papildomai plombuoti.
Pagalvokit. QUOTE(bialetti @ 2009 05 24, 23:05) Mielos mamytes, o gal vietoj briketu pabandykit dantukus issitiesinti treineriu, jis taip pat efektyvus.Pati Atiene ir mums siule briketus, bet kaip paklausiau apie treineri, tai galima pabandyti, jis kainuoja-250lt. Yra ivairiu spalvu pagal dantuku problemas.Neskubekit detis briketu, ju prieziura kiekv.men brangoka, nueimas ju ir mokamas, o ir patys jie kaip zinote ne pigiai kainuoja.Gerai jei nuimant viskas tvarkoj su dantukais, o jei pazeis emali, tai dar reikes papildomai plombuoti. Pagalvokit. O ar galetumet daugiau info apie treinerius imesti?
tavo laime,ar jau breketuota esat?as tai liepos 22 diena desiuos breketyukus pas liatukienr...sumasciau,kad priekyje desiu safyrinius, o del apacios dar pagalvosiu ar metalu ar safyru pasipuosti,nes pradzioj tik virsu sudes
|