Kaip jums vardas mergaitei Martyna?
ne
nepyk,bet man tai nelabai sis vardas...
O man šis vardas visai nieko.
kažkaip jokių jausmų nesukelia. teko vieną merginą pažinot tokiu vardu. Bet šiaip - pusė velnio.
man labai gražus
Man patinka:)
Pakankamai dažnas. Bet jei to nesibaidai - puiku
Nežinau, ką ir pasakyti... Man gražūs vardai Toma, Simona, Martyna tik viena man juose nepatinka- visi jie kildinti iš vyriško vardo. Aš dabar mąstau, ar vaikas neturės kokių nors nesusipratimų išvykdamas į kitą šalį ir pristatydamas save ten
Visai neblogas vardas
QUOTE(Selga @ 2007 08 20, 19:50) Nežinau, ką ir pasakyti... Man gražūs vardai Toma, Simona, Martyna tik viena man juose nepatinka- visi jie kildinti iš vyriško vardo. Aš dabar mąstau, ar vaikas neturės kokių nors nesusipratimų išvykdamas į kitą šalį ir pristatydamas save ten
Man visai gražus šis vardukas. Pažinojau vieną merginą tokiu vardu, daugiau neteko jo girdėti... Sakyčiau nedažnas vardas.
Man patinka ir tikrai nesakyčiau, kad vyriškas. Tik dėl to, kad vyriškas toks vardas dažnesnis, nereiškia, kad ir "Martyna" jau vyriškas. Puikus ir neperdažnas vardas
Man tai labai gražu, ir daug tokių nėra
Man sis vardas labai grazus, as irgi galvoju jei bus kada mergyte duoti Martyna varda, jei antra puse sutiktu, kas nelabai man atrodo. O kas liecia svetimas salis, tikrai pilna vardu kur tiek mergaitei tiek berniukui absoliuciai vienodi vardai yra duodami.
QUOTE(muminukas @ 2007 08 20, 19:52) nereik nei užsienių ieškot. kieme kai pašaukia Sašą, tai ir berniukai, ir mergaitės atsišaukia. o šiaip aš ne prieš universalius vardus (Erikas-Erika, Giedrius-Giedrė), bet Martyna biški per grubiai skamba. jeigu būtų Martina -- gal kitas reikalas. QUOTE(Selga @ 2007 08 20, 18:50) Nežinau, ką ir pasakyti... Man gražūs vardai Toma, Simona, Martyna tik viena man juose nepatinka- visi jie kildinti iš vyriško vardo. Aš dabar mąstau, ar vaikas neturės kokių nors nesusipratimų išvykdamas į kitą šalį ir pristatydamas save ten Nemanau, kad svetur tokio vardo niekas nezino --- vien ka reiskia tenisininke Martina Hinggis!
Man gražus vardas - mano dukterėčia Martyna irgi
O man labai gražus
šiaip neblogas. bet kažkaip berniukiškas. mergaitei norėtųsi moteriškesnio vardo
Man grazhu
Man tai šitas vardas net labai negražus
Aciu uz nuomones. Visgi neapsisprendziam ar Martyna, ar Kotryna, o gal Migle?
nelabai
Kaip trumpinti Martyna?
Liuks vardukas
Man grazus
Stiprus vardas-stipriam žmogui.Gražus.........
Man labai grazus
Man LABAI gražus šis vardas:)
Šį vardą perkaičiau čia forume prieš keletą dienų. Ir laaabai patiko.
Na as pazystu viena mergaite Martyna , jei dabar kazkur 2 metai . Is pradziu vardas atrode gan keistas , asicijuojasi su Martynu . Dabar visai nieko atrodo , Martynute visai graziai skamba
Man nerealiai gražu -
Nerealus vardas !!! Aisku turiu subjektyviu kriteriju
Nes tai mano vardas Mano vaikystes ir paauglysdtes metais sis vardas labai retas kaip merginos buvo - bet man jis pats graziausias pasaulyje. Negaliu iki siol atsidekoti tevams. Ir niekas vyrisku vardu nelaikydavo. Kaip tik labai moteriskas O vat dabar jau pilna vaikuciu tokiu vardeliu. Tad nezinau ar originalumas isliko O trumpinius kiekvienas savo galvodavo, bet dazniausiai normaliu vardu arb svelnybiniu vadina
Martyna gražus vardas ir nėra dažnas,bet Miglė man gražesnis,o Kotryna nepatinka
Kadangi mano dukrytė - Martyna - man šis vardas labai patinka. Kai laukiausi, labai gražus vardas buvo Miglė, tačiau po ilgų dvejonių pasirinkome Martynos vardą. Mergina tikrai atitinka vardo reikšmę - yra labai labai labai aktyvi, didžiūlė tarškalė ir gana gabi.
Mano drauge Maryna
laukiame kudikelio...tad galvoju, dukrytei varda martyna.....ir abejoju
labai
siuo metu gyvenu uzsienio salyje, tad idomu ar lietuvoje sis vardas populiarus...ar nelabai?
Grazus vardas, zinau viena mergyte 5 metuku
labai gražus vardas
Gražiai skamba, bet man per ilgas
labai
Turim giminaitę
|