Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Martyna
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Marija Kotryna
Kaip jums vardas mergaitei Martyna?
Pangasija
ne schmoll.gif labai nemergaitiškas
amelle
nepyk,bet man tai nelabai sis vardas...
Plepė
O man šis vardas visai nieko. thumbup.gif
Isila
kažkaip jokių jausmų nesukelia. teko vieną merginą pažinot tokiu vardu. Bet šiaip - pusė velnio.
muminukas
man labai gražus bigsmile.gif drąsiai vadink mirksiukas.gif
Babe
Man patinka:)
Afytė
Pakankamai dažnas. Bet jei to nesibaidai - puiku thumbup.gif
Selga
Nežinau, ką ir pasakyti... Man gražūs vardai Toma, Simona, Martyna tik viena man juose nepatinka- visi jie kildinti iš vyriško vardo. Aš dabar mąstau, ar vaikas neturės kokių nors nesusipratimų išvykdamas į kitą šalį ir pristatydamas save ten g.gif Pvz. angliškai bus Tom, Simon, Martin , o kaip ta '-a' galūnė, ar neatrodys keistokai, nes tai šventi vardai, kuriuos mes redaguojam. Man asmeniškai norėtųsi, kad mano mergytė būtų Simona, bet klausimas-jos vardas bus šventas ar ne? Tas pats ir su Martyna...
vyšniux
Visai neblogas vardas wink.gif
muminukas
QUOTE(Selga @ 2007 08 20, 19:50)
Nežinau, ką ir pasakyti... Man gražūs vardai Toma, Simona, Martyna tik viena man juose nepatinka- visi jie kildinti iš vyriško vardo. Aš dabar mąstau, ar vaikas neturės kokių nors nesusipratimų išvykdamas į kitą šalį ir pristatydamas save ten  g.gif Pvz. angliškai bus Tom, Simon, Martin , o kaip ta '-a' galūnė, ar neatrodys keistokai, nes tai šventi vardai, kuriuos mes redaguojam. Man asmeniškai norėtųsi, kad mano mergytė būtų Simona, bet klausimas-jos vardas bus šventas ar ne? Tas pats ir su Martyna...
*

nono.gif taigi labai daug yra vardų, besiskiriančių tik galūne. o užsienyje yra netgi vardų, kuriais galima vadinti ir mergaitę, ir berniuką, jie niekuo nesiskiria. pvz., London rolleyes.gif
Kribuk
Man visai gražus šis vardukas. Pažinojau vieną merginą tokiu vardu, daugiau neteko jo girdėti... Sakyčiau nedažnas vardas.
Schroedingers Cat
Man patinka ir tikrai nesakyčiau, kad vyriškas. Tik dėl to, kad vyriškas toks vardas dažnesnis, nereiškia, kad ir "Martyna" jau vyriškas. Puikus ir neperdažnas vardas
vilmoksas
Man tai labai gražu, ir daug tokių nėra thumbup.gif
lailla
Man sis vardas labai grazus, as irgi galvoju jei bus kada mergyte duoti Martyna varda, jei antra puse sutiktu, kas nelabai man atrodo. O kas liecia svetimas salis, tikrai pilna vardu kur tiek mergaitei tiek berniukui absoliuciai vienodi vardai yra duodami.
Pangasija
QUOTE(muminukas @ 2007 08 20, 19:52)
nono.gif taigi labai daug yra vardų, besiskiriančių tik galūne. o užsienyje yra netgi vardų, kuriais galima vadinti ir mergaitę, ir berniuką, jie niekuo nesiskiria. pvz., London  rolleyes.gif
*

nereik nei užsienių ieškot. kieme kai pašaukia Sašą, tai ir berniukai, ir mergaitės atsišaukia. biggrin.gif
o šiaip aš ne prieš universalius vardus (Erikas-Erika, Giedrius-Giedrė), bet Martyna biški per grubiai skamba. jeigu būtų Martina -- gal kitas reikalas.
lovely
QUOTE(Selga @ 2007 08 20, 18:50)
Nežinau, ką ir pasakyti... Man gražūs vardai Toma, Simona, Martyna tik viena man juose nepatinka- visi jie kildinti iš vyriško vardo. Aš dabar mąstau, ar vaikas neturės kokių nors nesusipratimų išvykdamas į kitą šalį ir pristatydamas save ten  g.gif Pvz. angliškai bus Tom, Simon, Martin , o kaip ta '-a' galūnė, ar neatrodys keistokai, nes tai šventi vardai, kuriuos mes redaguojam. Man asmeniškai norėtųsi, kad mano mergytė būtų Simona, bet klausimas-jos vardas bus šventas ar ne? Tas pats ir su Martyna...
*

Nemanau, kad svetur tokio vardo niekas nezino --- vien ka reiskia tenisininke Martina Hinggis!
Wagamama
Man gražus vardas - mano dukterėčia Martyna irgi thumbup.gif Nepasakyčiau, kad vyriškas vardas... schmoll.gif
Niutsi
O man labai gražus wub.gif wub.gif Gražesnis berniukiškas variantas Martynas, bet ir Martyna puikus bei skambus vardas wub.gif 4u.gif
*GAILĖ*
šiaip neblogas. bet kažkaip berniukiškas. mergaitei norėtųsi moteriškesnio vardo
idea fix
Man grazhu 4u.gif Neilgas, svelniai skamba ir tikrai nera dazhnas. Tik viena Martyna tepazhystu, bet ji jau seniai per 20 perkopus smile.gif
kamileh
Man tai šitas vardas net labai negražus mirksiukas.gif
Marija Kotryna
Aciu uz nuomones. Visgi neapsisprendziam ar Martyna, ar Kotryna, o gal Migle?
*GAILĖ*
QUOTE(Marija Kotryna @ 2007 08 21, 10:51)
Aciu uz nuomones. Visgi neapsisprendziam ar Martyna, ar Kotryna, o gal Migle?
*

na man kotryna ir Miglė gražesni vardai. bet Martyna retesnis g.gif
Meka Pinavija
nelabai schmoll.gif
Marija Kotryna
Kaip trumpinti Martyna?
Nieko sau
QUOTE(Marija Kotryna @ 2007 08 22, 15:51)
Kaip trumpinti Martyna?
*

O kam trumpinti, jeigu ilgą vardą renkate? g.gif

Gal Marta g.gif
light blue
QUOTE(Marija Kotryna @ 2007 08 20, 16:11)
Kaip jums vardas mergaitei Martyna?
*

man patinka, bet dar labiau patinka Martina, bet čia gal kas nors gali pamanyti, kad beraštė esu lotuliukas.gif painioju i su y tongue.gif
Martyna
Liuks vardukas biggrin.gif
Gulia
Man grazus wub.gif
Giedrė
Stiprus vardas-stipriam žmogui.Gražus......... mirksiukas.gif
dEdRA
Man labai grazus thumbup.gif ir labai grazia mergaite pazystu siuo vardu, nu ji jau mergina bendrai flirt.gif
ramunių mergaitė
Man LABAI gražus šis vardas:)
dulkyte
QUOTE(Afytė @ 2007 08 20, 18:50)
Pakankamai dažnas. Bet jei to nesibaidai - puiku  thumbup.gif
*

Nesutinku nedažas, Dažnas Greta ir kiti... Vardas gražus mano dukra Martyna
Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2007 08 22, 17:14)
O kam trumpinti, jeigu ilgą vardą renkate? g.gif

Gal Marta  g.gif
*

Marta - taip trumpina kai kurie draugai
joločka
Šį vardą perkaičiau čia forume prieš keletą dienų. Ir laaabai patiko. wub.gif Net SB pasakiau, kad savo mergytę pavadinkim Martyna, bet jam nepatinka verysad.gif Tikiuosi, kad dar pavyks jį įkalbėti blush2.gif
jurana
Na as pazystu viena mergaite Martyna , jei dabar kazkur 2 metai . Is pradziu vardas atrode gan keistas , asicijuojasi su Martynu . Dabar visai nieko atrodo , Martynute visai graziai skamba tongue.gif
LedineLedi
Man nerealiai gražu - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Shypsnele
Nerealus vardas !!! Aisku turiu subjektyviu kriteriju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nes tai mano vardas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano vaikystes ir paauglysdtes metais sis vardas labai retas kaip merginos buvo - bet man jis pats graziausias pasaulyje. Negaliu iki siol atsidekoti tevams. Ir niekas vyrisku vardu nelaikydavo. Kaip tik labai moteriskas biggrin.gif Mano subjektyvia nuomone tongue.gif

O vat dabar jau pilna vaikuciu tokiu vardeliu. Tad nezinau ar originalumas isliko biggrin.gif

O trumpinius kiekvienas savo galvodavo, bet dazniausiai normaliu vardu arb svelnybiniu vadina biggrin.gif
dincek2006
Martyna gražus vardas ir nėra dažnas,bet Miglė man gražesnis,o Kotryna nepatinka mirksiukas.gif
Martynos mama
Kadangi mano dukrytė - Martyna - man šis vardas labai patinka. Kai laukiausi, labai gražus vardas buvo Miglė, tačiau po ilgų dvejonių pasirinkome Martynos vardą. Mergina tikrai atitinka vardo reikšmę - yra labai labai labai aktyvi, didžiūlė tarškalė ir gana gabi. mirksiukas.gif
burbulyte1978
Mano drauge Maryna ax.gif Labai grazus vardas thumbup.gif
korkiete
laukiame kudikelio...tad galvoju, dukrytei varda martyna.....ir abejoju g.gif laukiu jusu minciu biggrin.gif
l'eau
labai thumbup.gif
korkiete
siuo metu gyvenu uzsienio salyje, tad idomu ar lietuvoje sis vardas populiarus...ar nelabai? g.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
ciuke
Grazus vardas, zinau viena mergyte 5 metuku thumbup.gif
bimkutele
labai gražus vardas 4u.gif
Gita Saba

Gražiai skamba, bet man per ilgas mirksiukas.gif
muminukas
labai thumbup.gif
sandddra
Turim giminaitę wub.gif Man gražu rolleyes.gif
Surry
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.